HAI CFR!!!


„E un meci așteptat de toată lumea, mai ales de clujeni, e o sărbătoare. Suntem echipa mai bună, dar trebuie să arătăm asta pe teren pentru că și Universitatea își va da viața aici, vor juca pentru fanii lor. Contează mai puțin că vin după 10 înfrângeri consecutive sau 10 victorii la rând, nu ai vreme să te gândești la aceste lucruri în timpul meciului. Universitatea e o echipă bună, nu pot să zic că e foarte bună, dar nici slabă. Fără doar și poate suntem echipa favorită.” – Ciprian Deac

Luni, 29 septembrie, ora 21:00, etapa a 9-a din Liga 1, Stadion „Dr. Constantin Rădulescu”… CFR Cluj – U Cluj.

Al 69-lea meci oficial dintre cele două echipe (Luis, nu te gândi la prostii!), aşteptat cu maxim interes din partea publicului clujean iubitor de fotbal, şi – tre’ s-o zic pe asta – cu un optimism straniu (cel puţin pentru mine) din partea frânarilor. Sunt stupefiat, dacă şi oameni absolut normali la cap, cum e CJ-07-CFR, visează scoruri astronomice, baiu’-i mare de tot. În avancronica meciului de-acum un an pronosticam un 9-0 pentru noi. Amintesc asta ca dovadă că deobicei nu mă menajez în a pune de la mine cu vârf şi îndesat, că nu mă costă nimic, dar, pe de altă parte, sper şi visez întotdeauna că voi avea dreptate. Dar acum, vă rog, oameni buni, rămâneţi cu picioarele pe pământ! Echipa noastră ne-a fericit mai mereu atunci când eram o ţâră morcoviţi.

Noroc cu preşedintele Mureşan – sper că exprimă starea de spirit a întregii echipe – care ne îndeamnă să fim mai ponderaţi: „Suntem favoriți, dar nu și câștigători dinainte!”. Aşadar, vă rog, nu mai visaţi cai verzi pe pereţi, să ne aducem aminte că vecinii erau rupţi rău în cur şi acum un an, dar meciul s-a terminat 0-0. Nu umilirea adversarului constituie miza partidei, ci cele 3 puncte puse în joc. Ajunge şi un amărât de 1-0 pentru a pune în pericol integritatea fizică a jucătorilor din vale. Doamne feri, la un scor fluviu s-ar putea ca unii să nu se mulţumească doar cu ruptul picioarelor, nu cumva să treacă şi mai sus, înspre gât. Atunci, eu, ca un om milos din fire, prefer să rupă „picioarele” şi „gâtul” buzilor de la stadion, că alea se pot reface, pe când un gât uman, mai greu. Deci, vă rog incă o dată, ţineţi-vă în frâu optimismul exacerbat, nu e sigur că va fi un simplu galop de sănătate, adversarul nu trebuie desconsiderat, este nevoie de seriozitate şi concentrare maximă în teren, mai ales că orice meci începe de la 0-0, fără Tade printre marcatori. Uite, ca semn al moderaţiei şi al bunului exemplu, eu nu mă mai hazardez la un 9-0, ca altădată, când aveam mai puțină minte, ci zic, ponderat, că va fi doar 8-0.

Am încredere totală în Miriuţă. Cred că ştie să-și monteze băieţii pentru acest meci (după două partide abordate mai relaxat), dacă este nevoie de aşa ceva (sunt sigur că jucătorii cunosc pe de rost importanţa acestui joc). Cu echipa de start nu trebuie să-mi bat capul, Miriuţă a dezvăluit că în proporţie de 95% va alinia aceeaşi echipă pe care a folosit-o la Galaţi. Asta dacă n-a zis ce a zis doar pentru intoxicarea mea şi a adversarilor. Deci, Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Jakolis, Guima, Ivanovski – Tade. Ar înseamna că, din fericire, accidentarea lui Jakolis la Galaţi nu a fost gravă! Asta ne mai lipsea, să fie nevoit să-i ţină de urât lui Deac timp de câteva săptămâni nenorocite. Pe parcurs, s-ar putea să-l vedem intrând pe Dore, pentru un „cap şi gol”, două, trei etc. Miriuţă şi-a făcut de multe ori public conservatorismul („la mine se intră greu în echipă”), deci este puţin probabil să asistăm la redebutul lui Chanturia în echipamentul vişiniu. În fond, nu are importanţă cine joacă, nici sistemul în care joacă, adversarii trebuie puşi sub presiune de la bun început. Dacă o vom face,  vor ceda la un moment dat, pentru că orişicâtă voinţă ar avea, nu pot compensa diferenţa de valoare, care este de opt goluri.

De U n-are sens să vorbim, bănuiesc că ne interesează un singur lucru despre ei, și anume câte goluri vor lua. Totuşi, dacă sunt câţiva curioşi, iată nişte spicuiri din presă: Neag a primit al patrulea cartonaş galben al stagiunii, cu CS U, şi e suspendat; Bratu şi-a dat cu firma în cap în meciul anterior, când a fost schimbat iute-iute din cauza randamentului din teren, așa că probabil va intra croatul Dino Skvorc, titular într-un singur meci în Liga 1, la Botoşani; olandezul Gravenberch s-a antrenat separat sâmbătă, aşa că sunt şanse mici ca acesta să fie titular; Jovanovic nu jucat contra lui CS U Craiova, dar a îmbrâncit, a scuipat, a fugit de la locul faptei şi s-a ascuns la vestiare, aşa că s-a ales cu 6 etape de suspendare. Formaţia probabilă: Veselovski – Ciupe, Skvorc, Ninu, Muşat – Bucşa, R. Costin – Boutadjine, Stojanovic, Viveiros – Mengolo.

Linişte Atmosferă şi pace în tribune! HAI CFR!!!

84 de comentarii

  1. Deci nulitatile orasului si-au mai dat odata in petec !

    In seara asta un grup de circa 20 de ******(nu gasesc termenul sa ii incadrez) Au vandalizat gardul stadionului Dr Constantin Radulescu si au furat cateva steaguri si bannere care apartineau galeriei ceferiste !

    Bun si pe aceasta cale trebuie sa tragem niste concluzii !

    Multumim jandarmeriei romane care a facut presiuni enorme ca suporterii universitatii sa aiba acces in tribune la meciul de maine !

    Multumim presei clujene care in goana ei dupa senzational inaintea oricarui meci de genul asta are grija sa puna paie pe foc si sa incite spiritele!

    Multumim politicienilor clujeni care in goana lor dupa voturi tin in viata o echipa care nu mai reprezinta nimic din spiritul universitar ! Si nimic din ceea ce inseamna spiritul ardelean !

    MULTUMIM TUTUROR !

    Apreciază

  2. Comentatorul din pauza, ala din Cluj este extrem de ingrijorat de situatie (ca nu marcheaza stoia), tot intreaba de la invitati, ce trebuie sa faca Galca ca sa inscrie echipa.Rusine

    Apreciază

  3. Mengolo e cel mai slab atacant ce l-am vazut in ultimii patru ani. Ala nu da gol nici cu poarta goala, daramite cu Felgue in ea 🙂 Daca juca Lemnaru, mai aveau si ei o sansa, asa o sa le dam un 4-0 sec, ca nu facem diferenta intre echipele ce vin in Gruia. Hai CFR!!! Victorie!!!

    Apreciază

    • Asa ma gandesc si eu. Caneto, ar trebui sa activezi screenshotul cu clasamentul facut dupa prima etapa. Scorul va fi la fel, deci nu e mult de lucru.

      Apreciază

  4. Dacă fierul trebuie bătut cât e cald, apa, niciodată în piuă, apăi U-ul trebuie bătut de fiecare dată. Acum mai zdravăn ca niciodată, trebuie să dispară o cicatrice mai veche. Nu ar fi doar o victorie, ci unsprezece plus trei, pentru fiecare jucător ceferist din teren și de la mine încă una, pentru Cadu! Luptă CFR!

    Apreciază

  5. La 2 goluri diferenta suntem pe primul loc. Cevreti mai frumos de asta? Scorul ar duce CFRul pe 1 si U pe un loc retrogradabil (daca nu citiga Pandurii inainte la Otelul). Si asta cu ciorile in tribuna. Priceless!!!

    Apreciază

  6. Pfoai cat optimism pe aici, sincer eu am emotii , chiar mari de tot, stiu ca noi venim dupa o serie frumoasa , stiu ca ei sunt praf DAR in fotbal s-au vazut multe. Eu m-as multumi o victorie obtinuta in minutul 90+7.

    Apreciază

    • Nu prea înteleg nici eu acest optimism general, nu e bine deloc…În astfel de meciuri nu contează clasamentul, forma de moment, nimic. Ei, da, desigur, probabilitatea să-i dăm cu terenul în cap e mare, într-adevăr, dar eu vreau în primul rând victorie şi 3 puncte. Dacă-i la scor, cu atât mai bine…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Bun, am dat-o un pic pe glumă în articol, dar tocmai asupra acestui lucru am vrut să atrag atenţia, că atmosfera de dinaintea meciului este prea optimistă şi experienţa a dovedit-o că nu-i de bine. Din fericire, eu sunt destul de morcovit în realitate şi ăsta-mi pare un semn promiţător. 🙂

        Apreciază

    • Ce sadic ești ! Cu o victorie in min. 97 , cei 2 neuroni ce le-au mai rămas u-iștilor , se vor scurtcircuita , vor fumega căpățânile ca făcliile și le vor stinge doar dacă au făcut destule spume la gură .

      Apreciază

    • Pana la urma a fost 90+3. No, pot sa dorm linistit ,sper ca la noapte fica-mea sa nu mai vrea sa cante pe la ora 3. Nu zic ca nu canta frumos dar parca la ora aia imi doream sa dorm.

      Apreciază

  7. eu sper ca nu va fi nimeni nenorocit dupa meci dar tare ma tem ca vor degenera lucrurile, chiar prevad oprirea meciului pentru incidente in tribuna / teren.

    Apreciază

  8. Daca echipa va face pressing si va juca pe poarta ca de obicei, lucrurile vor decurge in favoarea CFR-ului. Le dorim succes CFR-istilor, sa ne produca o mare bucurie in aceasta seara si nu o mare deziluzie daca vor lua meciul usor. Forza CFR!

    Apreciază

  9. Daca privim parametrii si rezultatele celor 2 echipe in campionat,n-ar trebui sa ne facem mari probleme……doar ca intr-o partida ca si aceasta, factorul emotional joaca un rol important.Trebuie sa credem in victorie pana la capat si sa incurajam baietii indiferent de situatia de moment in cursul celor 90′.Daca vom observa, in 3/4 partide acasa am inscris cate 4 goluri/meci.Singua exceptie fiind partida cu oaia sluta in conditiile eliminarii lui Negrut.Chiar si asa i-am dominat in 10 oameni.
    Avem motive sa fim optimisti ,dar nu trebuie sa punem presiune nejustificata pe baieti cu privire la scor.As fi multumit si cu o victorie la limita(dar nu obtinuta in prelungiri) chiar daca am rata primul loc.In tribune cu totii si hai CFR!

    Apreciază

  10. CFR Cluj – Universitatea Cluj, ora 21.00, in direct la LOOK TV

    Arbitri: Gaman George Catalin (Craiova) – Gheorghe Sebastian Eugen (Suceava), Artene Ovidiu (Vaslui) – Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe)
    Observator CCA: Huzu Aron (Sibiu)
    Observator LPF: Sulea Ioan Valer (Brasov).
    link

    Apreciază

      • Se mai vand si azi bilete la galerie (la peluza) pana la ora 16:00 (sau mai repede, daca se epuizeaza), la chisocul paznicului de la poarta 9 (tribuna 2). La prima ora, cand am fost eu, s-a format rapid o mica coada, deci veti vedea o altfel de galerie la meciul asta 🙂 Biletele se vand doar cu buletinul (CI), pe mai multe buletine se pot lua mai multe bilete, dar se trece numele pe bilet si CNP-ul pe o lista a lor si se va verifica buletinul la intrare pe stadion. @dan f. daca iti iei bilet la peluza si aduci bannerul si vrei sa te ajut cu agatatul 🙂 lasa-mi un mesaj pe tribuna si ne putem intalni la intrare pe stadion…

        Apreciază

  11. Începe bâlciul. 🙂 Maria Andrieş. Comentariul trimis de mine, la moderare, puţin probabil să şi fie publicat (cred că-s pe o listă neagră la ea şi la Geambaşu, de vreo 2-3 ani, la cei doi nu mi-a apărut niciun comentariu trimis):
    “La derby-ul local, special pentru fanii rivalilor de la “U” a fost amenajat un ţarc.” Ţarcul n-a fost amenjat pentru fanii lui U, ci este un loc amenajat pentru galeria oricărei echipe vizitatoare “în conformitate cu prevederile art. 16 din Regulamentul UEFA privind infrastructura stadioanelor şi ale art. 59.4, lit. G din ROAF, completat cu Decizia Comitetului de Urgenţă al FRF din 10.11.2010, clubul gazdă este obligat să pună la dispoziţie suporterilor echipei oaspete cel putin 5% din capacitatea totală a stadionului, într-un sector destinat exclusiv acestora, delimitat prin garduri şi protejat de forţele de ordine. Nerespectarea acestei prevederi se sancţionează conform prevederilor art. 83.7, din Regulamentului Disciplinar”. Deci, ţarcul este obligatoriu şi pentru CFR, şi pentru Real Madrid, şi pentru Concordia Chiajna, iar un lucru e sigur, Liverpool nu a permis şi nici nu va permite intrarea fanilor lui Manchester United decât în ţarcul cu ochi albaştri pus la dispoziţie pentru oaspeţi.

    Apreciază

  12. primul loc pe care ne vom cocota in urma victoriei de azi nu este un loc 1 real avand in vedere rezultatele directe cu fc oaia. sunt bune cele 3 puncte, daca mai facem si scor, sa fie primit! P.S: de obicei sunt pesimisto-realist, insa ma mananca „degetele” si nu intrevad alt rezultat decat victoria noastra 🙂 desi incep sa ma prinda emotiile. hai CFR!!!

    Apreciază

  13. Ma bucur ca a aparut un articol dedicat acestui meci si ca s-a mai animat putin atmosfera aici in Tribuna. Sper ca Miriuta sa-i poata mobiliza pe baieti si sa-i constientizeze de importanta (emotionala,in special) acestui meci. Chiar daca n-am stralucit in ultimele doua partide, in compania unor formatii modeste, imi doresc sa aratam altfel in seara aceasta si sa-i batem pe gUnoieri,indiferent de scor. Citind comentariile inteleg ca vom avea si o galerie mai numeroasa, care sunt convins ca va acoperi grohaielile maimutoilor vargati. Eu voi veni in seara asta cu inca trei prieteni, pt ca e un meci special, frumos ar fi sa ne mobilizam si sa fim cat mai multi in tribune. Hai CFR!!! Victorie!!!

    Apreciază

  14. Voi ce ati alege, daca ar trebui sa alegem? Victoria in fata pinguinilor, dar apoi pierdem campionatul sau infrangere in meciul de azi, iar apoi vom deveni campioni? Eu personal as dori victorie azi! Hai CFR!!! Victorie!!!!

    Apreciază

    • Din ce citesc, s-au vandut totusi 1 000 de bilete la tribune(Cred), deci o sa avem 1 000 de oaspeti, in anii trecuti cati au fost? Cred ca in jur de 4 ,5 000

      Apreciază

      • Anul trecut, jumatate din tribuna 2, aia spre tarc, toata era cu insemnele lui U. Deci au fost 5000, 5k si ceva de uisti si vreo 100, 150 ceferisti cel mult. Asta arata cati ceferisti au abonamente la tribuna 2. Daca anul asta vin doar 1000, o sa-i dominam si sonor, nu doar pe teren. Hai CFR!!!

        Apreciază

        • Oricum aroganta ca pt ei o sa fie deplasare obisnuita si ca nu iau bilete la tarc o sa ii coste. Poate asa gandesc latura dura a lor dar cei mai soft cred ca s-au gandit de 2,3 ori inainte sa dea 60 de lei pe un meci in care favoritii lor nu sunt in cea mai buna forma.

          Apreciază

          • Corect. In coada de bilete la galeria ceferista erau vreo doi care ziceau ca ei nu dau 60 ron pe bilet, dar 10 ron e ok. Deci au redirectionat o parte din ceferistii care nu au abonament dar isi cumpara bilete la tribuna 2 la unele meciuri spre peluza, in timp ce uistii de ocazie (sau de rezultat, na, ca au si ei din astia gramada) nu au posibilitatea asta. Asa au impacat si capra si varza, FRF, LPF, jandarmeria si chiar Ponta nu mai pot spune ca biletele au fost exagerat de scumpe dar nici nu vor mai fi atat de multi uisti ca anul trecut. Iar faptul ca se va sti exact cine sta pe fiecare scaun ii va inhiba si pe ultrasi (musti din scaun, il platesti si poate ai si dosar penal pt. distrugere), cred ca s-a scos destul de bine conducerea de data asta 🙂 Vom vedea mai exact diseara, eu unul abia astept meciul.

            Apreciază

            • dar se respecta cineva locul pe scaune? si cum demonstrezi ca la rupt cel care avea bilet pe el doar nu merg la meci sa pazesc scaunul. haha

              Apreciază

            • thedarkside,multumesc inca odata pentru incercarea(esuata) de a ma ajuta cu biletele.Abia astept si eu meciul.De azi dimineata sunt intr-o stare de „nervozitate”pozitiva din cauza nerabdarii ca-mi merge burta(nu radeti ca va omor).Am sa fiu intre ei,dar ma doare-n cot.Sper sa batem.este bun si 1-0,dar daca se poate atunci prefer o umilinta totala,si pe teren si in tribune.Sper sa fiti cat mai multi in peluza Hai CFR

              Apreciază

            • @unchesu’ pai tocmai, uistii sa-si pazeasca scaunele, la ceferisti nu se pune problema, ca ei nu musca din scaune la nervi :-))

              Apreciază

    • Nu. Dar nu au fani decât din interiorul Clujului; în schimb noi avem o comunitate masivă transilvană, calculatorişti convinşi cu tonţii. De aici scorul 😀

      Apreciază

  15. Veste buna, mai multi adolescenti turb”u”lenti s-au batut cu jandarmii in centru si au fost retinuti, deci, nu vor mai ajunge la stadion. Pentru o atmosfera sportiva, speram ca pana la ora meciului cat mai multe astfel de sc”u”rsuri ale orasului sa fie retinute!

    Apreciază

  16. Din fotoliu de acasa:) Nu prea jucam nimic, pingu joaca la rupere, noi ratam total aiurea. Inca sper la un 1-0 chinuit. Plasa de goluri alta data. 🙂

    Apreciază

  17. deci fratilor nu avem pe cineva care sa execute macar o lovitura libera calumea? este inacceptabil ca din nu stiu cate cornere si cateva lovituri libere mingea sa nu treaca de primu adversar hai sa fim serios cat de greu este sa dai un corner calumea eu le pot da mai bine

    Apreciază

    • Lol. pe Caneto cu meciul de la Basel nu il intrec:D Eu am vazut mult prea mult optimism inainte de meci si am zis un mic la sto ca in minutul 90+7:) Totul e bine cand se termina cu bine DAR prea mult a ratat Tade azi, mult prea mult. Noroc ca avem capitan, mare noroc!

      Apreciază

      • Adevărul e că unii dintre noi am fost f. optimiști, dar cu trecerea timpului se observa din ce în ce mai multă neputință din partea noastră, eu personal nu mai credeam că o să mai înscriem, și ca sa nu-mi ard eu neuronii degeaba am așteptat ultimul minut să şi-i ardă ei…. dacă tot aveau stingãtoare portabile.

        Apreciază

  18. un mare, mare noroc… Dupa ce am avut superioritate, jucatorii s-au multumit sa dea in minge doar ca sa scape de ea, nu au incercat sa construiasca nimic, apoi au realizat ca mai sunt doar 10 minute si au jucat la disperare… Norocul ti-l mai si faci, dar nu iese intotdeauna, de cele mai multe ori sunt puncte pierdute! Sper sa isi revina atacul… Hai CFR!!!

    Apreciază

  19. Aud ca Ogararu se plange de cartonasele galbene si rosii, pacat de el, sper ca vb doar la nervi. Sincer imi pare rau doar de el si de Mihai Nesu in rest….fiecare cu treaba lor desi presedintele lor venit din Oltenia mi antipatic.

    Apreciază

  20. As zice ca a fost un meci in care ambele echipe au avut de castigat. CFR a luat cele 3 puncte, iar U va ramane cu Ogararu pe banca pentru ca – trebuie sa recunoastem – s-au aparat bine in 10 oameni si au pierdut meciul in min. 94 si pe greseala lui Mengolo. Daca era 11 la 11, U s-ar fi deschis mai mult si ai nostri ar fi marcat mai multe goluri, ceea ce crestea inutil tensiunea la ei, dar asa au castigat ambele echipe. A fost un meci-lectie, in care CFR a invatat sa lupte pana in ultima secunda (asa poate castiga campionatul), iar U a invatat (sa speram) sa isi pretuiasca mai mult oamenii pe care ii are (ma refer aici la Ogararu, care s-ar putea sa faca treaba buna la U) si sa fie mai matura (ma refer la Mengolo).

    Apreciază

    • Mie mi-a adus putin aminte de meciul cu Sibiul, cam la fel de apatic am atacat si in meciul ala. Ala a fost singurl meci in care am vrut sa plec de la stadion in rep a 2-a, dar de fiecare data m-am oprit cu greu …

      Apreciază

        • Yep , era sa iau o amenda dupa acel meci:D pt ca am mers spre Alba de bucurie am luat la ocazie 2 tipi care erau U-isti, prin Feleac le-am spus frumos ca daca nu termina ii las in deal:) iar in Turda si-au dat jos centura de siguranta mai devreme si in fata era un echipaj de politie:D Am pus frana brusca si le-am zis sa coboare, politia m-a oprit 🙂 m-a intrebat cum se opreste, ca de nu am semnalizat, a vazut ca is CFR-ist, mi-a dat pace si mi-a urat drum bun si sa luam campionatul in fata oilor:) Ioi cate amintiri:)

          Apreciază

  21. La Galati am zis, ca e normal sa te mai si relaxezi. Cu Axintele, am zis ca nu se pune, doar am jucat langa vaci si oratanii . Dar azi ? Cu un om in plus, am evoluat penibil, hai sa fim sinceri, ERA SA PIERDEM !!! Si cu cine ? Cu un U complet bulversat dupa venirea lui Ogararu, fara nici un jucator de Doamne ajuta . Dar cum sa dai gol, daca il folosesti pe Ivanovschi extrema ( in aparare saracul a salvat un aut ca sa fie corner … ), iar ca ultima schimbare il bagi pe Tiago Lopez in atac ?! Chiar daca se va scrie, ca el a dat golul, hai sa fim sinceri, era o schimbare de om tampit, adica mai ai 20 de minute, adversarul e de mult cu un om in minus, si la oamenii tai de gol ( Dore si Tade ) te gandesti ca-s servanti excelenti Ivanovschi si Lopez ?! Fratilor, pe cat de tare m-a bucurat golul, pe atat de tare m-au suparat cele enumerate mai sus, ca si concluzie, o victorie norocoasa, o evolutie modesta, tactica ( din nou ) gresita a lui Miri . Mirajul castigarii campionatului e o utopie, desigur daca nu se vor desfiinta celalalte echipe care cocheteaza cu partea superioara a clasamentului . Iar sperante sa se desfiinteze steaua stiti si voi ca sunt fix zero . Asa ca sa ne bucuram, dar cu masura, ca iar ne va lua valul si iar vom cadea de sus …

    Apreciază

    • Eu pt meciul de azi le gasesc scuze: au jucat un meci de orgoliu, adversarii au jucat la rupere,meritau muuuuult mai multe galbene, Ciupe abia la al 3-lea fault a primit galben, dupa ce au ramas in 10 s-au aparat , singurul care m-a dezamagit a fost Tade, a ratat muuuuuuuuuuuuult prea mult , oricum e bine ca se termina cu bine.
      Titlul: e mult prea devreme sa vb despre el, o sa avem meciuri grele cu militienii, cu moldovenii, cu muresenii.

      Apreciază

  22. Ce e mai important dupa jocul asta: ca m”u”istii nu realizeaza ce echipa de 2 lei au, si vor realiza acest lucru in etapele urmatoare cand vor matura toti cu ei pe jos. Auzi la ei ca din cauza arbitrajului au pierdut. bai ogarule, am crezut ca ai invatat ceva pe unde ai umblat.
    Acum revenind la oile noastre: am dominat clar o echipa slaba, dar am castigat tare tare greu. Eu cred ca daca erau 11 la 11 era mai usor. In fine, ceva scheme de joc la fazele fixe nu ar strica, la cate cornere si lovituri libere avem e si pacat ca nu profitam. Daca tot suntem o echipa de forta si dominam , pai fa-o tata pana la capat. Lucreaza si la fazelele fixe, sa fim o echipa englezeasca, nemteasca.
    Tiago Lopes este cel mai ciudat transfer din ultimii ani. Dar isi merita si ultimul ban din salariu.

    Apreciază

  23. Locul 1&2, 6+1 victorii consecutive, cea mai buna defensiva, al doilea golgheter al campionatului si al treilea atac din Liga 1. O situatie destul de buna, cum ar zice babuta din Chinteni.

    Apreciază

  24. O victorie norocoasă, tre să recunoaştem. Dar meritată pe deplin! Soarta ne mai şi ajută uneori! M-am bucurat de bucuria băieţilor şi a lui nea Miri, o meritau din plin!

    Apreciază

  25. Azi am vazut cu totii ce si cine sunt si cei de la stiri de sport din cluj. Nu mai vorbesc de comentatorii meciului, care s-au dat in petec rau de tot. S-au scapat azi de cateva ori, cu expresii de genul ” noroc ca au scapat mingea de sub control, noroc pentru u cluj bineinteles”.Hai s-o punem pe frica lor, ca ii curata primatele m’u’iste.
    Rusine, baa!

    Apreciază

  26. Ce mai ! ‘u’ a fost o echip SCURTA , care a jucat cu pase lungi fiind foarte bine asezata in teren . Noi ? Hmmm ! Se simte lipsa „habaucului de Cipi „. Am pasat mult , dar nu pase lugi , ci laterale , fiindca „u” a fost o echipa bine asezata in teren , echipa scurta …. dar au lungit de timp pana si-au marcat . Da-o-n colo ! Dacid ni-o prevenit : min 90+4= 1-0 ……

    Apreciază

  27. Am ajuns acum acasa, fericit ca am castigat. Golul si momentele de bucurie de la final cu echipa si galeria, au fost de vis. Am simtit o bucurie aproape la fel cu cea de la golul Sf.Maftei din meciul cu Vointa, care a sters dezamagirea celor 90 de minute de chin. Daca intra acea minge din min.3 a lui Tade, pe care toti am vazut-o in poarta, poate altfel se juca meciul. E bine ca s-a terminat asa, dar cu jocul asta nu are rost sa ne facem prea multe sperante la titlu. Nu cred ca puteam sa la bagam mortu-n casa mai frumos decat cu un gol in min 93! Hai CFR!!!

    Apreciază

  28. Victorie meritata chiar asa obtinuta cu forcepsul.Probabil daca se juca 11-11 bateam mai clar.Asa s-au bagat cu fundul in poarta si nu i-am putut desface pentru ca nu avem jucatorii de profil.Era bun astazi Deac si Costea.
    Nu prea inteleg cum poti face toate schimbarile pana-n minutul 65,dar acum a iesit……….prea multe ratari.Daca inscria Tade la prima faza probabil le dadeam scor.
    Gaman asta are o stiinta a perversiunii incredibila………Ciupe ala a facut in prima repriza 3/4 din faulturile echipei sale,din care vreo 2 clare de cartonas………l-a tinut olteanul in viata si apoi la hentul din careu ce sa mai spui?Sa nu uit de un fault pe lina de 16m in repriza a 2 a (la Monroy) cand a ramas uistul „bucsha” cu tricoul in mana(era al 2 lea galben si implicit rosu).
    Am avea nevoie poate de georgian……..

    Apreciază

  29. Golul, bucuria … Nepretuite.
    Cel mai mmare castig: christian.
    Cel mai prost jucator: ivanovski, baiatul asta de cand a venit sr tine doar de simulari si vociferari, azi nu a dat drumul la minge niciodata cand trebuia, am crezut ca fl costea ma enerveaza, vad ca mirko il inlocuieste cu brio :))
    Doamne ajuta sa continuam tot asa, hai CFR !!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.