λογική de Giurgiu


„Nu am spus că CFR a făcut ceva… Eu am spus că Steaua și CFR sunt principalele candidate la titlu pentru că nu sunt dezavantajate de arbitri. Nu am spus ceva legat de corupție.” […] „Ei sunt arbitrați foarte corect, noi și Petrolul avem mici dezavantaje.” – Dinu „Vamă” Gheorghe; link

Logic, nu? CFR a jucat împotriva Astrei, iar Kovács István a arbitrat foarte corect CFR-ul şi în acelaşi timp a mic-dezavantajat Astra. Doar e la mintea cocoşului că dacă a arbitrat foarte corect o echipă, asta nu înseamnă implicit că e foarte corect şi pentru partenerul de joc. Ori, dacă a mic-dezavantajat o echipă, nu înseamnă nicidecum că a mic-avantajat adversarul şi că nu l-a arbitrat foarte corect. Cel puţin aşa reiese din declaraţia omului de fotbal.

„Au fost două erori care… de maniera asta… știți și voi cum e cu maniera, fiecare o vede în felul lui. La golul 2 Deac a primit mingea în offside, iar eliminarea lui Ben Youssef nu a fost cazul, pentru că nu era ultimul apărător. Dar ce să facem, nici să-l împușcăm pe Istvan Kovacs nu avem cum.”

Exact, fiecare o vede în felul lui: două decizii foarte corecte pentru CFR, două decizii mic-dezavatajoase pentru Astra. Ce mai contează că în conformitate cu legile jocului de fotbal, în contextul eliminării lui Ben Youssef, nu are nicio importanţă dacă a fost sau nu ultimul apărător: “denying an obvious goalscoring opportunity to an opponent moving towards the player’s goal by an offence punishable by a free kick or a penalty kick”. Adică, se sancţionează cu eliminare comiterea unui fault în urma căruia se acordă lovitură liberă sau penalty, prin oprirea unui atacant scăpat spre poartă ori aflat într-o evidentă poziţie de a înscrie. Nimic despre ultimul apărător.

Faza_Astra

Păi, a scăpat sau nu Ivanovski singur spre poartă? Nu, nu a scăpat, pentru că l-a ţinut Ben Youssef până a sosit încă un fundaş, apoi încă unul, şi-ncă unul şi tot aşa până au ajuns destui la locul faptei cât să facă un zid la lovitura liberă acordată.

No, dar declaraţii din astea să fie ăl mai mare bai al nostru. Sau titluri de genul „Astra executată de Istvan Kovacs » Ben Youssef, eliminat gratuit!” Sau subtitluri de genul „În ultimele trei etape, adversarele CFR-ului au avut cel puţin un jucător eliminat. Gaz Metan şi Astra au fost penalizate cu penalty-uri contestate”. Dimpotrivă, ideal ar fi pentru noi să curgă în continuare şi după următoarele meciuri astfel de contestări, pentru că ar însemna că am obţinut noi victorii pe teren. Evident, nu-i prost nici Dinu „Vamă”, nici ziariştii (aici e cu semnul întrebării) să nu vadă că stilul de joc al noului CFR favorizează apariţia unor situaţii în care se impune cartonaş roşu pentru adversar sau acordarea unui penalty, dar cum să recunoască acest lucru? Echipa are o condiţie fizică deosebită, pressingul e pressing chiar şi când suntem în avantaj, în timp ce adversarii s-ar aştepta să ne punem pe două rânduri în apărare şi cu un cur în poartă. Este frustrant, enervant pentru ei când vor să pună presiune pe CFR şi se trezesc că Miriuţă le mai bagă pe gât un atacant (ce poa’ să facă bietul de el, dacă n-are jucători defensivi pe bancă?), iar presiunea trebuie să o suporte ei. Şi atunci este normal ca pe fondul nervilor, a neputinţei, a deznădejdii, a oboselii să apară greşelile, care conduc la cartonaşe şi/sau penalty. Dar asta să fie problema adversarilor, noi să nu rămânem cu picioarele pe pământ, ci să visăm la un articol prosport din mai 2015 cu titlul: „70 la 2 raportul greşelilor de arbitraj pro-contra în favoarea CFR-ului”. Că atunci e de foarte bine. 🙂

58 de comentarii

  1. Cand incepe presa sa atace arbitrajul in meciurile noastre e semn clar ca ne apropiem de Steaua in clasament si s-ar putea sa-i depasim. Deci e de bine! Sunt curios acuma daca o sa apara zvonuri cum ca Paskzany a platit din nou arbitrii :))

    Apreciază

  2. A avut parte si Dinamo de „mici dezavantaje” ieri, in meciul de la Botosani? Ca si ei au avut doi jucatori eliminati. Dupa logica lui Dinu Vama, care spune ca o echipa care primeste doua cartonase rosii intr-un meci „are mici dezavantaje”, ar fi posibil, nu? Deci s-a marit clubul celor „usor dezavantajati” la trei, sau e format doar din Petrolul si Astra? N-ar fi corect, ca Vama sa aplice logica lui doar cu jumatati de masura. Dar Viitorul lui Hagi unde-l bagam? Ca si ei au avut doi jucatori eliminati in meciul cu Steaua in etapa a 6-a. De ce vorbeste Vama doar de doua echipe? Doar ele au luat loc la masa tacerii la inceputul sezonului, ori doar ele au cotizat la bugetul de stat, sau ce-i cu discriminarea asta?

    Apreciază

  3. Au inceput cu mizeriile deja. Daca te uiti cate din articolele mai sus mentionate nici macar nu sunt semnate de vreun asa zis ziarist. Nici macar nu au ,,coaie,, sa isi semneze articolele de doi lei.
    Atacuri fara scrupule, chiar si cand adevarul nu e de partea lor. Dar e bine daca nici macar nu isi realizeaza proprille greseli pentru ca nu le vor corecta, si vor mai avea surprize si in alte meciuri.
    Le e frica. Au simtit si ai nostri mirosul de sange, au simtit si echipele adverse ce inseamna CFR-ul, cum muscam din ei.

    Apreciază

  4. Bun articol Caneto…:) Chiar foarte bun insa e pacat ca cine ar trebui sa il citeasca nu o va face niciodata…Chiar nu avem nici un ceferist prin Giurgiu sa printeze articolul si sa il lipeasca de usa lui Vama? Poate asa mai invata si el ceva fotbal

    Apreciază

    • din pacate nu avem Dantesc ,dar este mai dureros ca nu prea avem nici in Ardeal ,sa vezi ce meci greu ne asteapta cu ASA,sa nu mai amintim de Gazul sau Timisoara in trecut ,de ai nostrii din vale nici nu mai vorbesc.Deci in loc de colaborare intre echipele din Ardeal ,avem razboi intotdeauna,am uitat de prietenii nostrii din Brasov,deci prieteni unu si unu

      Apreciază

  5. Inainte de meci am anticipat, ca daca Kovacs va arbitra corect, va incepe razboiul declaratiilor impotriva noastra . Dupa meci am subliniat, ca tembelii comentatori clujeni, angajatii lui Arpi, au contribuit substantial la crearea atmosferei de ” furt pe fata pt CFR ” si vad ca nimeni nu abordeaza acest subiect . Da, fiind pe locul 2, borfasii iar ne baga in seama, iar am devenit dusmanii de moarte a pre-cinstitului campionat romanesc de fotbal ! PS . Am citit in gsp si m-am tot minunat, ioanitoaia a luat pozitie pro Kovacs, amintind si de faza neeliminarii lui Enache, faza despre care IM era obligat sa vorbeasca ! ( va va explica Kiruj de ce )

    Apreciază

  6. NOTAREA s-a terminat, tabelele sunt reactualizate. Au notat 46 de tribunişti, media echipei fiind de 7.8 (de departe cea mai bună medie din acest an). Miri a primit 9.0 (bravo, maestre!), jucătorul cel mai bine cotat fiind Deac (cine altul, 9,3), iar la celălalt capăt îl vedem pe eternul Costea, cu o medie mai bunicică, totuşi (6,6). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Proasta veste,intr-adevar! Imi pare rau pt Cipri,e un om important in angrenajul echipei. Va trece mult timp pana il vom vedea din nou in forma buna dinaintea accidentarii, pt ca dupa astfel de accidentari se revine greu. Sper sa nu se resimta foarte tare lipsa lui,in jocul echipei,acum cand acesta arata asa de bine. Sanatate iti dorim,Cipri! Hai CFR!!!

      Apreciază

  7. Sunt probleme cu banii și la Astra, presa a relatat despre refuzul jucătorilor de a se antrena înaintea meciului de la Cluj, deci declarațiile astea despre arbitraj etc., pot fi și o strategie de a distrage atenția de la problemele reale ale echipei. În fine, mă interesează prea puțin ce declară unul sau altul. Noi să fim sănătoși. Hai, CFR!

    Apreciază

  8. Mare, mare pierdere…Îmi pare rău -în primul rând- de Cipri, un adevărat ceferist, un fel de „simbol” al nostru, cu un joc încântător în 2014…CFR-ul -ca echipă- se va scoate cumva, are Miri nişte soluţii acolo, avem un Jakolis, un Costea, un Petrucci, un Chanturia (ăştia doi din urmă poate trebuie să mai aştepte un pic, mai ales Chanturia), mai e şi Jazvici, la o adică, mai este şi soluţia trecerii la o nouă aşezare, dar -repet- perdantul principal este însuşi Deac, chiar îmi pare rău de el. Capul sus, Cipri, te aşteptăm înapoi pe parcelă! HAI CFR!!!

    Apreciază

  9. Băieţi, are cineva un link, ceva, cu faza accidentării lui Cipri? Chiar nu-mi aduc aminte, dar -parcă- nu era o intrare chiar la „rupere” (cum erau destule ale astralilor), era mai mult un ghinion teribil, aşa-mi aduc aminte.

    Apreciază

  10. Toţi suporterii CFR-ului care nu au fost vaccinaţi împotriva virusului polimitic trebuie imunizaţi. Până la meciul cu u, toti suporterii nostrii sunt obligaţi să urmareasca emisiunile de profil bucurestene pana cand vor constata ca acestea nu le vor mai provoca stari specifice celor infectati deja. Măsura a fost luată după ce Organizaţia Teritoriala a Sănătăţii a decretat stare de urgenţă în ceea ce priveşte răspândirea la nivel naţional a virusului polimitic.

    Suporterii ar trebui să fie vaccinaţi împotriva polimiticiei din doi in doi ani , dupa fiecare titlu castigat. Pentru cei care nu au fost încă imunizaţi, se va organiza o campanie specială, desfăşurată timp de şase luni. Vaccinarea va începe odata cu terminarea meciului cu Astra Giurgiu.

    ,,Trebuie să luăm in evidenţele noastre toţi suporterii care nu au luat toate dozele de vaccin antipolimitic şi să recuperăm aceste doze astfel încât ei să fie protejaţi împotriva acestei boli crunte”, spune uncleben, expert in culisele Ligii 1 .

    Medicii atrag atenţia asupra efectelor severe ale acestei boli.

    ,,Polimiticismul este o boală specifica locuitorilor din sudul tarii, mai mult de 66% dintre oamenii cu această boală manifestau atrofieri bruste a nervilor λογική, alţii ajungeau pe pilot automat şi dacă scăpau ,ramaneau cu sechele , episoade schizofrenice in care isi imaginau ca demască un eşafodaj de falsuri care ii împiedică să vada adevărul din spatele unor evenimente sportive cruciale. Mai nou, pretind că pot identifica comploturi în derulare în acest moment. Evident, scopul acestora este obţinerea controlului asupra întregului eveniment fotbalistic (chiar national-vedeti declaratia lui Miriuta) . Acest virus transformat deja intr-un fenomen social extrem de prolific care se pliază foarte bine pe ignoranţă, credulitate şi printr-o cronică lipsă a λογική . Teoria conspiraţiei are un sprijin de nădejde în anumite afecţiuni psihice precum paranoia sau schizofrenia.,”, spune Iuliu Mureşan, medic de specialitate care in trecutul carierei a fost cel care a modificat o tulpina a temutului virus si aplicat cu „succes” in regiunile sudice la comanda „unicului conducator de osti” , tatal spiritual al „razboinicului luminii” la randu-i mentorul intregii regiuni sus-amintite.
    Cum singura terapie prin care s-au observat recuperari spectaculoase a fost cromoterapia ( dovedindu-se clinic ca cei infectati cu virusul polimitic,reactioneaza pozitiv doar la culorile rosu si albastru si negativ la cele alb si visiniu ) s-a propus in faza intai de testare, printr-o colaborare cu cei de la googleglass pt. elaborarea unei aplicatii menite sa adauge in spectrul acestora inca 2 culori la care sa reactioneze pozitiv. Clubul nostru , preferand sa-si pastreze calitatea suporterilor , au decis ca cele doua culori sa fie implementate pe rand , prima culoare introdusa fiind cea alba , iar in perioada de „proba” sa fie aleasa cea verde.

    Apreciază

      • „Polimiticismul” este o boală mai perfidă decât „Ciuma” lui Camus .Prima este selectivă și îi alege doar pe cei cu neuronii λογική lipsă , pe când cea de-a două , este mai sinceră, mai drăgăstoasă și îi „imbratiseaza” din prima , arătându-și necondiționat dragostea , pe față .
        Ei bine ….. poate peste tot.

        Imaginează-ți scenariul din bancul cu cocoașa , în cazul de față înlocuindu-l cu ciuma: „Un şchiop şi un cocoşat stăteau la masă într-un bar. Barul se afla lângă un cimitir.
        După ce au terminat de băut cocoşatul îi spune şchiopului:
        – În seara asta o iau prin cimitir ca să ajung mai repede acasă.
        – Păi nu-ţi este frică ?, îl întreabă şchiopul.
        – Nu, ce poate să mi se întâmple răspunde cocoşatul, după care se despart.
        Mergând prin cimitir cocoşatul se întâlneşte cu Moartea.
        Moartea îl întreabă:
        – Ce ai în spate ?
        Cocoşatul:
        – O cocoaşă.
        Moartea:
        – Dă-o încoa, şi-i ia cocoaşa.
        Seara următoare cei doi se întâlnesc din nou la bar, cocoşatul arăta bine, era zvelt, nu mai avea probleme.
        Şchiopul îl întreabă:
        – Cum ai făcut de ai scăpat de cocoaşă ?
        Cocoşatul îi povesteşte cum s-a întâlnit cu Moartea în cimitir şi cum aceasta la ajutat să scape de cocoaşă.
        Şchiopul auzind acest lucru îi spune:
        – Hai să terminăm mai repede de băut că în seara asta o iau şi eu prin cimitir că poate îmi rezolv şi eu problema cu piciorul.
        Mergând prin cimitir se întâlneşte şi schiopul cu Moartea.
        Moartea îl întreabă:
        – Ce ai în spate ?
        Şchiopul:
        – Păi n-am nimic.
        Moartea:
        – Atunci ia de aici o cocoaşă şi marş acasă.
        Şi aşa a plecat şchiopul şi cocoşat spre casă.

        P.s. – No , poate de aceea zic ei ca nu suntem fairplay , pt ca jucam impotriva unor cocosati – ciumeti iar dupa ce le dam cate 4(goluri) , ii trimitem acasa .

        Apreciază

        • uncleben,felicitari,m-am distrat foarte bine,esti beton.Trist este insa ca ai grait adevar ,si aceasta boala este mai grava decat pare,si se raspandeste si pe la noi.Lipsa de educatie, na,ce sa facem.

          Apreciază

    • Ceea ce logica lui Dinu Vama a omis este faptul ca in Gruia, cu mici exceptii, purtatorii de culori ce descriu indeletniciri tiganesti (alba – neagra) si-o cam iau pe coaja regulat.

      Apreciază

  11. Atata timp cat eram departe de podium, iar clasumentul si etapele se derulau in favoarea „sudistilor”, totul era OK!;din momentul in care am ajuns in top si incurcam ierariile ,deja facute,si numai de ei preconcePUTE, deranjam si atunci trebuie sa fim pusi la „respect”(„zid”), denigrandu-ne, adresand jigniri si insinuari grosolane, fabricand scenarii calomnioase, toate avand scopul de a ne destabiliza si de-a discredita!sper ca am devenit suficient de maturi, dupa 10 ani de „tavaleli”jegoase si nu vom cadea in capcana acestor infame denigrari si le vom raspunde, in continuare, in primul rand, pe teren;ex: acuzatiile nefondate, suspicioase, rau voitoare, securistice, lansate in eter de „Vama” si Nicolaie, cum ca P.Abrudan-cel care delega arbitrii-, ar ajuta CFR-ul(sigur ne confunda cu mU); cu toate „laturile”deversate si care,sigur, vor urma, va trebui sa luptam in continuare si sa nu fim afectati si aroganti, mai ales privind pozitia din clasament;Hai CFR!

    Apreciază

    • Conform regulamentului meciul se va desfasura pe terenul echipei de liga inferioara, asa ca asta presupune o deplasare prin ciulinii Baraganului, ceea ce nu e cel mai placut lucru. As fi preferat sa cadem cu Jucu, era mult mai aproape si oricum aia se laudau ca sunt toti suporteri ai lui u si sunt mai buni ca noi:)

      Apreciază

  12. tot incerc sa fac trimitere pe prosport la poza de pe postarea asta…si imi tot sterg commentul. Ei spun ca nu era ultimul aparator iar poza din realitate ii contrazice…asta sa fie motivul?

    Apreciază

  13. Dacă tot vorbim de presă noi nu avem un comentator sportiv care să scrie mai obiectiv , mai corect în Prosport, Gazeta Sporturilor despre CFR aşa cum era cu ceva timp în urmă acel domn care semna ALBU-SIBIU ? . Nu ştiu motivele pentru care a dispărut dar făcea nişte analize excepţionale care le aşteptam cu nerăbdare după meciurile CFR-ului, să la citesc. În altă ordine de idei regret accidentarea lui Deac , îi doresc însănătoşire grabnică şi sper ca Miriuţă să găsescă pe cineva care să-l facă să fie în continuare pe Tade golgeterul echipei pentru că o fi Tade un bun marcator dar în multe situaţii golurile lui Tade s-au datorat unor pase de excepţie date de Ciprian Deac. HAI CFR !!!.

    Apreciază

    • Un suflet pur albusibiu , care poate s-a maturizat prea tarziu , dar cand a facut-o , s-a enervat si a dat cu penita de pamant . Se numeste : „puseu blogosferic” 🙂
      Atunci a trecut la self-next-level-ul lui , si cine nu a fost de acord cu el , ne-a lasat in pace .
      Ii citeam si eu posturile cu mare drag , dar la un moment dat a devenit prea complex si nu a mai avut rabdare ….Isi mai ducea veacul si aici :http://albusibiu.blogspot.ro/

      Apreciază

    • Albu-Sibiu a renuntat oficial cu un articol la despartire sa mai scrie despre CFR cand Arpi a plecat de la CFR. A fost dezamagit de aceasta mutare pentru unii dintre noi surprinzatoare. Se pare ca i s-au terminat banii (lui Arpi).

      Apreciază

  14. Ery, ca sa marci gol, trebuie sa primesti pasa, dar de multe ori un atacant degeaba primeste pasa buna, ca tot nu marcheaza . Acum, dupa accidentarea lui Deac, vom fi in situatia in care avem 4 oameni care pot da goluri, dar cine sa centreze/paseze nu prea e ! Poate folosirea lui Tade pe extrema ar fi benefica, randamentul lui pe acel post este net superior lui Costea, pe care nici rezerva nu l-as folosi . Apoi poate apare in sfarsit Chanturria, pe care sper sa-l foloseasca Miri pe extrema, asa cum este obisnuit, si nu ca al doilea varf, cum gresit l-a folosit in campionatul trecut .

    Apreciază

    • Are şi Camora nişte veleităţi certe de „pasator de gol”, centrează bine…Susici mai puţin, dar progresează şi el. Monroy dă numai loburi…pt. gol. Nu cred că vom duce mare lipsă de pasatori (mai e şi Chanturia, cum ziceai, şi nu ştim nimic despre Petrucci, cel puţin dpdv al abilităţilor de pasator). E posibil să fie pus Tade pe careva din extreme, chiar dacă pierdem -aparent- un goleador, face mai bine munca de jos (=în apărare), ca Chanturia, de ex. Mai vedem. Soluţii există, totuşi. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • De ce nu in Tade in tandem cu Dore? Ar crea o gramada de spatii libere pt „mislocasi” si la centrari si faze fixe cu Rada venit sus am domina orice careu.

        Apreciază

  15. Hm,poate daca accidentarea lui Deac era inainte de ultimele transferuri,imi faceam griji.Nu cred ca este cazul acum,chiar daca Deac a fost unul din motoarele echipei.Cu ultimele transferuri suntem acoperiti pe postul lui,probleme mari vom avea atunci cand nu va juca un Camora,Susici.Pentru ei (parerea mea) nu prea avem inlocuitor.
    PS.Kiruj am o propunere,la sfarsitul campionatului sa afisezi rezultatul sondajului (cu nume si pronume)in care ne-am dat cu parerea referitor la ce loc vom ocupa la sfarsitul campionatului.Sper sa ne facem (multi dintre noi) autocritica sanatoasa pentru lipsa de „credinta”manifestata la realizarea sondajului.Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  16. Cred că ne putem face griji liniştit: ştim că o echipă care merge bine nu se schimbă. Indiferent cât de ameţit îl considerau unii, Deac era creierul şi motorul echipei. Am totuşi încredere în nea Miri, cred că va găsi un jucător de valoare apropiată, unul care aleargă tot meciul, dă pase de gol şi marchează atunci când situaţia o permite. Însănătoşire grabnică Cipri, te aşteptăm înapoi! Haide CFR!!!

    Apreciază

    • Pe site’ul oficial al clubului Hellas Verona nu apare in lotul pentru sezonul 2014/2015, deci sigur nu mai e la Verona. Google’ul il da imprumutat la CFR, toate site’urile de sport din RO si IT il dau imprumutat la CFR, nu am gasit nici un fel de alta informatie care sa nu ateste acest lucru. Stiu ca a jucat de curand la nationala de tineret a Giorgiei, dar asta a fost pe 4 septembrie. Poate a primit niste zile de vacanta in plus? Sau poate e accidentat? Desi a fost integralist in meciul de la tineret. Who knows? Daca participa cineva la antrenamentele echipei, sa ne dea de stire daca apare in peisaj 🙂

      Apreciază

  17. Coltescu si Kovacs. Unul a facut praf, meciul cu Petrolul si celalalt cu Astra.
    Drept recompensa, Arpy le ofera posibilitatea sa-si rotunjeasca veniturile in tarile arabe.

    Apreciază

    • N-ai văzut meciurile, dar ai citit despre ele, nu? 🙂
      De unde ştia Árpi în august că Kovács va arbitra şi va face praf meciul în septembrie? Oare tot el le-a oferit posibilitatea şi celorlaţi din lista prosportului să-şi rotunjească veniturile în ţările arabe?

      Etapa 1: Al Ahli – Al Sailiya 4-1 (21 august, Richard Trutz – Slovacia)
      Etapa 1: Lekhwiya – Qatar SC 5-0 (22 august, Milorad Mazic – Serbia)
      Etapa 1: Al Gharafa – Umm Salal 1-0 (22 august, Viktor Kassai – Ungaria)
      Etapa 1: El Jaish – Al Wakrah 3-2 (22 august, Cuneyt Cakir – Turcia)
      Etapa 2: Umm Salal – El Jaish 2-1 (27 august, Istvan Vad – Ungaria)
      Etapa 2: Al Khor – Lekhwiya 0-3 (27 august, Richard Trutz – Slovacia)
      Etapa 2: Al Gharafa – Al Arabi 2-2 (28 august, Craig Thomson – Scoţia)
      Etapa 2: Qatar SC – Al Ahli 1-3 (28 august, Istvan Kovacs – România)
      Etapa 2: Al Kharaitiyath – Al Sadd 1-4 (29 august, Richard Trutz – Slovacia)
      Etapa 3: Al Shamal – Umm Salal 2-2 (12 septembrie – Carlos Vellasco – Spania)
      Etapa 3: Al Ahli – Al Khor 1-1 (12 septembrie – Jonas Eriksson – Suedia)
      Etapa 3: Al Wakrah – Al Sadd 0-2 (12 septembrie – Bakary Gassama – Gambia)
      Etapa 3: El Jaish – Al Arabi 3-1 (13 septembrie, Pavel Kralovec – Cehia)
      Etapa 3: Lekhwiya – Al Gharafa 1-0 (13 septembrie, Damir Skomina – Slovenia)
      O fi având un CFR şi în Gambia. 🙂 ))

      Apreciază

  18. Asta-i valoarea echipelor romanesti. Dinamo Zagreb – Astra Giurgiu 4 la 1 in min 82. Istvan Kovacsi ii de vina :-))) Pana nu revine CFR-ul in frunte, nu mai pupa Romania 10 puncte in grupele UCL, cred ca-i destul de clar acuma pt. toata lumea, inclusiv pt. mesterul Dinu Vama. N-aveti stofa de campioni, giurgiuvenilor, imi pare rau pt. voi.

    Apreciază

    • Coeficientul se calculeaza ca media ultimilor 5 ani. Asadar, sezonul2012-2013a intrat incepind de anul trecut in calcul in afara de sezonul asta va mai sta 3 editii.

      Apreciază

  19. Incepe sa se sparga balonul de sapun numit clubul Petrolul. Uite si un comentariu la articol:

    „lol schema a fost simpla ca lumina zilei de anul trecut. scopul a fost sa castige campionatul sa mearga in liga si sa sifoneze milioanele catre infractorii din primarie care au sustinut echipa din bani publici. un fel de otelul schema noua. petrolul si suporterii lui nu au avut nicio sansa niciodata. echipa urma oricum sa fie lasata de izbeliste dupa ce veneau milioanele de UCL. cum n-au venit moartea va fi mai rapida, mai lina. Petrolul va fi pana in vara in insolventa cel putin, probabil la anul daca rezista in liga intai se vor bate la retrogradare. la fel si astra dupa ce niculae se va afunda si mai mult in dosarele lui penale. ne asteapta vremuri cel putin interesante.”
    http://blogsport.gsp.ro/andries/2014/09/18/s-a-ieftinit-petrolul/

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.