Liderul de după etapa a 7-a contra liderului de după etapa a 6-a


Sâmbătă 13 septembrie 2014, ora 21.00, etapa a 7-a Liga 1, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”: CFR Cluj – Astra Giurgiu.

Mi-e groază rău şi de finalul acestui meci pentru că mereu apare pe Tribuna CFR, imediat după partide, un comentariu postat chiar înainte de a apuca jucătorii să termine duşul: „Click aici pt. notare! Bravo băieţi! HAI CFR!!!”. Iar în această ediţie de campionat am probleme serioase în privinţa evaluării randamentului băieţilor noştri. Bine, Felgueiras se exclude, la el mi-e simplu, dacă primeşte gol îi dau de la 8 în sus, dacă nu primeşte gol are de la 9 în sus, dacă apără şi-un penalty bifez în tabel de la 10 în sus. Dar la Susic? Pare că mereu joacă la fel, în jurul notei 7, nu iese în evidenţă nici în bine, nici în rău. Larie, la fel, tot pe-acolo, la nota 7. În cazul ultimului meci, cel de la Ploieşti, nici acum nu ştiu cum trebuia să procedez în notarea lui, în urma fazei în care a fost deposedat de minge de Astafei şi a urmat eliminarea lui Texeira: trebuia să scad din notă sau să adun la ea, că fără acea pierdere a balonului este puţin probabil să fi obţinut victoria? Idem, Rada, nici prea-prea, nici foarte-foarte, n-a fost până acum nici de 5, nici de 9. Hai că am ajuns la un jucător care mi-a plăcut întotdeauna de când e la noi (că înainte nu auzisem de el), Camora. La el, din notele acordate de mine, este foarte probabil să fi ieşit o medie de peste 8. Meci de meci a avut intervenţii salvatoare în faţa porţii lui Felghe, pe lângă faptul că-i un gospodar foarte bun pe felia lui. Cred că v-aţi dat seama că încerc să schiţez echipa probabilă de start pentru meciul de mâine. Dar acum am ajuns într-un punct mort: L-a impresionat oare Christian pe Miriuţă, prin golul marcat lui Shahtior, de o aşa manieră încât nu i-a trecut antrenorului nici acum supărarea pe Muniru? Oricum, în meciurile de campionat niciunul dintre ei n-a rupt gura târgului, ambii au avut evoluţii de nota 6-7. Monroy, senator de drept, febleţea antrenorului, maximum 7; la început părea că va creşte, dar nu-mi mai pare nici scaiul arţăgos pentru recuperarea balonului, nici jucătorul care transmite în siguranţă mingea unui coechipier apropiat, când intră în posesia ei. Deac, peste 7, clar, omul ăsta cred că fuge non-stop şi noaptea’n somn. Guima, habar nu am, pare că nu face mai nimic pe teren, câte un cap, un gol, îi şi el pe acolo, tot pe la 6-7. Iar urmează un loc în echipă al cărui candidaţi, Costea, Jakolis sau Jazvic, au fost mai degrabă mediocri. Am şi uitat ce note le-am dat pentru meciurile anterioare. Şi am ajuns la Tade: un jucător foarte apreciat pentru calităţile extraordinare pe care le posedă pentru fotbalul american, în schimb, am avut dubii serioase că poate face vreo brânză în soccerul nostru cel de toate zilele. Am avut dreptate, nici n-a făcut, îi sufletist, fuge ca nebunu, în rest, nimic. Mă rog, a dat şi el, acolo, 6 goluri în 5 meciuri, cât să-i iasă de-un 8.

În concluzie, în opinia mea avem abia 4 jucători de peste 7 (acelaşi lucru reiese şi din tabelul lui kiruj) şi atunci mă întreb cum de joacă echipa mereu de 10, măcar câte o repriză pe meci? Plus că am impresia că-i un lucru premeditat: o repriză jucăm la aşteptare, iar cealaltă în forcing maxim. Sunt curios în care repriză vom pune tunurile pe giurgiuveni, că unele meciuri le-am început tare de tot (cu Viitorul sau Petrolul) iar în altele presiunea asupra adversarului a început după pauză (cu Steaua, cu Mediaşul).
Să salutăm şi numele noi apărute recent în lotul nostru (Dore, Carp, Petrucci, Chanturia), le doresc la toţi 4 să intre rapid în categoria jucătorilor „de peste 7”, dar nu cred să intre mâine vreunul în garnitura de start.

„Ne aşteaptă un meci greu, Astra e o echipă foarte bună, probabil cea mai în formă din campionat. Avantajul lor e omogenitatea, dar au şi un antrenor bun şi un preşedinte pe măsură. Suntem o echipă care vrea să câştige trofee. Traversăm o perioadă foarte bună, ne dorim să ieşim învingători sâmbătă seara. Cupa României a fost mereu un obiectiv, despre campionat vorbim la iarnă după ce facem cel puţin 30 de puncte. La CFR nu poţi să vorbeşti de locul 6, trebuie să te clasezi mereu în top, cât mai sus„, a punctat Miriuţă la emisiunea Fotbal Plus, de pe Look PLUS.

Da, de acord cu Miriuţă, Astra are o echipă foarte bună, e liderul la zi în clasament, dar rămâne de văzut mâine care-i cea mai în formă echipă din campionat. Că giurgiuvenii au bătut până acum doar echipe din ultimele 6 din clasament (Chiajna, Braşov, Iaşi, Rapid, Craiova); cum au prins una de mijlocul tabelei (Botoşani), cum şi-au luat-o. De greva de ieri a jucătorilor, din cauza restanţelor salariale, nu mă leg, îi ceva banal, ne-am obişnuit ca bomba să fie ca vreun club de la noi să n-aibă probleme cu lovelele. Formaţia probabilă: Lung jr. – Rus, Ben Youssef, Oros, Junior Morais – Seto, Laban – Enache, Budescu, De Amorim – Bukari. Să trecem în revistă şi noutăţile din tabăra oaspeţilor: Alassane Toure, născut în 1989, venit de la Lens (Franța). Fundaș central, are în CV meciuri în prima ligă franceză, João Carlos Reis Graça / Joaozinho – jucător de bandă stânga, născut în 1989, aparține de Braga (Portugalia), dar a jucat în ultimul sezon, tot sub formă de împrumut la campioana Moldovei – Sheriff Tiraspol. George Florescu – 1984, mijlocaș central, internațional român, liber de contract de la Dinamo Moscova. A mai jucat la Astra în primăvara lui 2013.

HAI CFR!!! Hai băieţii! Vă doresc să jucaţi de ce notă vreţi voi, dar echipa să fie din nou de 10!

66 de comentarii

  1. Salutare tuturor,va fi un meci care va decide daca forma buna din ultima vreme a baietilor nostri este reala si se mentine in continuare,sau a fost doar o scanteie peste asteptarile tuturor, inclusiv a jucatorilor, staffului.Noi bineinteles speram sa o tinem tot asa, implicare, daruire exista,poate prinde si astra o zi mai slaba cu toate problemele lor interne, si mai ales in fata unei echipe care (speram) va sufoca adversara. Eu am incredere in baieti, si cred ca vom castiga,am o presimtire ca mai usor decat ne asteptam, este prima data cand dau un pronostic,sper sa-mi iasa,mai ales ca dupa multa vreme ajung si eu acasa(la cluj), si daca este adevarat mujer mi-a si cumparat bilet la meci,deci,daca totul merge bine,si nu are wizzairul intarziere, de pe aeroport (aproape) direct la stadion ma duc, via mama..sper sa fie o seara cum ne-o dorim, si poate gasesc si galeria Tribunei intr-un colt pe undeva… HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Dumb tourist @ Λευκός Πύργος. http://mysport.gsp.ro/gorgeousroadkill/foto/41264/ . Interesant ii ca, intr-un internet cafe de undeva din Thessaloniki, introducerea in browser a literelor t, r si i scoate prompt in fata tribunacfr.ro. Asa ca va salut tribunistilor, oricare-ati fi trecut pe aici! Fie ca-n toate internet cafe-urile din lume cele trei litere sa fie inceputul tribunei noastre; ca, oricum, everybody love’s CFR!

    Apreciază

  3. Am asistat Miercuri(putin; Miri nu a fost)si Joi(numai inainte de masa, a fost inclusiv I.M.)la antrenamentele echipei;in prima zi s-a axat pe pregatirea fizica; s-au remarcat Tade si Rada, dar in mod special, Deac, care la alergari, a incheiat cu aproape un tur avans fata de toti ceilalti;a doua zi s-a lucrat la asezarea in teren ,in mod special pe faza de atac, folosindu-se pana catre sfarsitul acestei sedinte, echipa de baza(cu care am inceput in meciul cu Petrolul); Caneto, in nota obisnuita, un articol f.bun,documentat, aproape obiectiv si la subiect;cat privesc problemele financiare, nici noi nu iesim din tipar, sunt sperante sa se rezolve(!); Astra este ceea mai omogena echipa, cu cel mai bun mijloc- „salahorii”Takayuki, Laban si De Amorin- si cel mai percutant atac:Enache,Budescu si Bukari; sper sa prindem, inca, o zi de exceptie, altfel ne va fi greu! Hai CFR!

    Apreciază

  4. Nu, Muniru a fost pe post de titular,ba mai mult Christian l-a inlocuit, iar D. Petrucci(tot spre sfarsit) a intrat in locul lui Guima; in cele din urma au intrat toti jucatorii valizi aflati la dispozitie, inclusiv C.Carp; pe ceilalti doi, noi sositi(!?),Chanturia si F.Dore nu i-am vazut deloc.

    Apreciază

    • „Ferebory Dore va ajunge la Cluj în acest week-end. Nu se pune problema să joace. E un fotbalist bun, pe care mi l-am dorit foarte mult” – Vasile Miriuţă, antrenor CFR Cluj. link Acum câteva zile, am citit undeva că Chanturia va ajunge joi (ieri) la Cluj.

      Apreciază

  5. Stiridesport ne informeaza, ca a sosit la echipa un fundas dreapta, senegalezul Cheikh Gueye, 28 de ani, ultimas data la Dynamo Dresda, care l-a transferat de la Metz . Cica s-ar afla in probe timp de o saptamana .Chiar ca avem nevoie de inca un fundas lateral, dar dupa mine unul de flanc stang, daca il legitimeaza pe african, vom avea 3 laterali dreapta si numai Camora pe stanga . Dar daca e peste Tiago Lopez, e bine si asa .

    Apreciază

  6. Noii veniti, cat si rezervele au inceput sa intre in echipa, incepand cu ultima treime a sedintei tehnice; nu s-a jucat un meci real(„echipa adversa”era reprezentata, doar de jaloane, mai putin portarul, care evident a fost Felghe),astfel ca nu pot sa trag o concluzie; la prima vedere nu se pare ca ar avea probleme de adaptare sau de pregatire; nu cunosc rezultatele(la cronometru,barometru, doar vizual, din tribuna) la standardele fizice(?!); apropos: singurul care nu a fost schimbat a fost Camora(nu aveam cu cine!)

    Apreciază

    • Puteam fi liderul ligii dacă steluţa nu reuşea să câştige. În acest caz, titlul era perfectly corect! Căci Astra era pe primul loc după etapa 6…

      Apreciază

  7. Parcurgand presa online am citit o stire, care merita , zic eu, analizata putin . Cica steaua vrea sa-l inregimenteze in staff pe didi prodan . Ar fi perfect, prin prisma intereselor noastre, al celor de la Astra si Petrolul . De ce ? Pai se stie dusmania dusa pana la tribunal dintre presedintele FRF si prodan . Astfel, dupa mine, cooptarea la steaua ar spori vigilenta lui Burleanu privind arbitrajele, comisiile de disciplina, etc., desigur pt a nu fi favorizata steaua . Eu cel putin asa sper !

    Apreciază

  8. Aseara in timp ce urmaream cu incantare un adevarat meci de fotbal, B.Leverkusen-W.Bremen=3-3, curiozitatea „satanica” imi da tarcoale si ma”impinge” la pauza meciului SteOAIA-Gazu`sa butonez pe Look TV, unde comentatorii Stanei se intreceau in a elogia jocul prestat de „puscariasi”; ba mai mult „Bere Sluganovici”, acest „Guru” al fotbalui romanesc, nu mai contenea sa ne convinga ca primul gol a fost „perfect valabil”(!?), ca aceasta faza „magnifica”(Sanmartean),”merita acest gol”si „sa-i mai lasam pe arbitrii, in pace, sa-si faca treaba lor, ca si-o fac bine”(!);-Care treaba, monseur, una cumva murdara?!; daca la capatul fazei se afla in locul lui Keseru, TADE, sunt convins ca 9(spre 10)din 10 arbitrii(de la noi!) indicau offside(clar); noroc cu telecomanda ca am revenit pe EuroSport, calmandu-ma instant la ce am putut vedea in meciul nemtilor, din Bundesliga, scapand astfel de gretoseniile si mizeriile de pe la noi!; Off Topic:Din ultimul coment, de aseara, scuzati-mi(a cata oara?) pleonasmul-„au inceput…incepand”-nu poate fi o scuza, dar cand te apropii de 60 de ani(si nu numai), NICIODATA nu-ti mai ies BINE, 2 lucruri facute in acelasi timp!; Hai CFR!

    Apreciază

    • In sfarsit prind si eu Look TV-ul, prin urmare am putut urmari si meciul de aseara. Chiar daca la primul gol al 5telei a fost mai degraba pozitie afara din joc, au mai fost apoi cateva faze oarecum la limita, (vreo 3) toate in careul Gazului si toate judecate de arbitru in favoarea mediesenilor. Prin urmare, putem concluziona ca daca ”albitrul” ar fi dorit cu orice pret sa o avantajeze pe 5teoaia ar fi putut-o face de destule ori in decursul partidei. N-a facut-o decat la faza primului gol, ceea ce nu il exonereaza de acea greseala pe Robert Dumitru. Cat ii priveste pe comentatori, acestia mi s-au parut in unele momente cam la fel ca si cei de anii trecuti de la Digi. Singura deosebire dintre ei e ca echipa sustinuta de ei nu e tot 5teoaia ci … chiar CFR-ul. In decursul partidei au pomenit de vreo 7-8 ori ca CFR Cluj e o echipa pe val si ca are meci asta seara cu Astra. Toate astea nu pot decat sa ma bucure. 🙂 Hai CFR !!!

      Apreciază

  9. FC CFR Cluj – AFC Astra Giurgiu, ora 21.00, in direct la LOOK TV.

    Arbitri: Istvan Kovacs (Carei) – Vasile Marinescu (Bucuresti), Daniel Hulubei (Vaslui); Iulian Calin (Stefanesti).

    Observator CCA: Nicolae Grigorescu (Timisoara).

    Observator LPF: Dan Potocianu (Resita).
    link

    Apreciază

  10. Chiar daca sezonul „astrelor si stelelor”cazatoare a trecut,eu sper sa asistam in seara aceasta la un spectacol al astrelor cazatoare (o mai ramas cateva pe cer,am vazut eu ieri seara la pescuit);-) Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  11. Firar sa fie, iar Istvan Kovacs ! Asta de frica asocirii cu Arpi, ne indoaie la fiecare meci, ca de altfel si Balaj sau Hategan . Dar dintre cei trei muschetari, cel mai nasol e Kovacs, veti vedea ce furt va fi deseara . Iar in cazul putin probabil al unui arbitraj corect, penalul Nicolae si nepenalul (din nu stiu ce cauza) fost hot-vames sef, vor striga cu disperare, ca … ( completati voi, ca nu vreau sa fiu din nou acuzat ca incit spiritele ! )

    Apreciază

    • Nici eu nu sunt încântat de Kovacs…Pe lânga frica invocată de tine, eu aş mai vorbi şi despre o „simpatie” destul de veche şi pronunţată dintre Astra şi István…HAI CFR!!!

      Apreciază

  12. Caneto, pe transfermarketurile CFR-ului, apare si Chanturria, si Providencio, inclusiv Carp, Petrucci si Dore . La fel, la Hellas Verona nu mai apare, asa ca trebuie sa fie la noi . De cand, asta n-o pot spune, din pacate !

    Apreciază

  13. 20:44 Iată echipele de start de la CFR – Astra, meci care va începe la ora 21:00.

    CFR CLUJ: Felgueiras (cpt) – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Tade, Jakolis – Guima
    Antrenor: Vasile Miriuţă
    Rezerve: Vâtcă, Christian, Păun, Fl. Costea, Lopes, C. Ene, Ivanovski

    ASTRA: Lung jr. – A. Toure, Oros, Pliatsikas, J. Morais – Seto, Laban – Enache, Budescu, William – Bukary
    Rezerve: Arabatzis, Florescu, Ben Youseff, Fatai, Rus, Grandin
    Antrenor: Daniel Isăilă
    link

    Apreciază

  14. Avem echipa! Astra e buna, dar jucatorii ei au facut cateva greseli critice si ai nostri au marcat. Cartonasele rosii au fost corect acordate (Ivanovski era in pozitie iminenta de gol, contrar a ceea ce a zis comentatorul). Tade e campionul dublelor se pare (cine ar fi crezut?). La golul 2 Deac nu era in ofsaid (poate 5 mm masurati cu laserul). Meci bun, scorul e mai dur decat diferenta de valoare dintre echipe. Uram succes Astrei in Europa League, sa speram ca Deac nu s-a accidentat grav si isi va reveni repede.

    Apreciază

  15. Ce bucurii poti primi de la fotbal ! Bravo baieti, nota 10 pt echipa, nota 10 pt antrenor ( ca sa fiu corect, exceptiile sunt vesnic penibilul Costea, nota 3, Muniru si Rada, note de 5 ). Kovacs surpriza mare pt mine, desigur placuta . Ce comentarii vor fi, sunt desigur curios, dar la 4-1 rezonanta nu va fi asa de mare . PS . Am tot criticat comentatorii de la Digi ca ar fi impotriva noastra . Pai clujenii lui Arpi ne ingroapa aproape la fiecare fraza ! Pe langa habarnismul fotbalistic, orice faza de arbitraj o comenteaza in devaroarea noastra, aia de la Digi sunt mici copii pe langa maimutele astea . Cum majoritatea privitorilor cred ce zic comentatorii, ne mai miram ca vom fi tratati si in continuare ca cei care cumparam arbitrii, ca aranjam meciurile, ca suntem mafioti, etc ?! Pur si simpu nu inteleg …

    Apreciază

  16. Nu-mi vine să cred! Chiar avem echipă! Să dea Domnul să-şi revină repede Deac, avem nevoie mare de el (deşi ar avea dreptul la un pic de odihnă…). Hai băieţii, haide CFR!

    Apreciază

  17. Măi băieţi, de ca naiba mă bagă de fiecare dată în spam? Devine plictisitor… Oi fi un element antisocial sau ce… Dar devine plictisitor…

    Apreciază

  18. Lasa Bela, nu fi asa de pornit pe comentatori. Comentariul lor poate fi uneori subiectiv, au si ei echipele pe care le prefera si care ar putea fi altele decat CFR. Ideal ar fi ca in momentul in care ei incep comentariul unui meci sa se detaseze, dar no, asta e, sunt oameni si pot gresi. Sa ne bucuram ca avem echipa si ca ne surprinde atat de placut de cateva meciuri incoace. Pacat de accidentarea lui Deac, are ruptura de ligament colateral.

    Apreciază

  19. Pt Poisonremedy. Si eu urmaresc online meciurile noastre, iata unde : http://www.wiziwig.tv/competition.php?part=sports&discipline=football. La inceput pana ce te prinzi ce si cum, trebuie putina rabdare ( pe site apar meciuri numeroase, cauti meciul nostru, dai click, apoi iti va aparea descrierea a cine transmite-azi, o singura transmisie, dai click pe ea,apoi astepti pana ce auzi comentariul si dai click pe x-urile care-ti apar pe imagine-aici rabdare , pana ce dispare tot si ramane doar imaginea meciului . Se va mai intrerupe, din nou rabdare, revii la pag precedenta, din nou click, din nou elimini x-urile si tot asa ). Asa poti vedea fara nici o manevra de program, daca poti face asa ceva ( eu nu ), te invata colegii de-aici, de ex Luis, cand va ajune acasa in Zalau . Succes !

    Apreciază

    • Sau daca n-ai acces la UPC / Dolce / Romtelecom / Orange TV si nu te deranjeaza sa dai un ban (5 euro pe luna sau 36 euro pe an), incearca koolnet (prin seenow).

      Apreciază

  20. Prosport a preluat rapid prostiile debitate de comentatori ( clujeni Flacara Visinie, angajati de Arpi la Look !!! ), si scrie ca n-a fost rosu, Ben Yuseff nefiind ultimul aparator . Nici aici nu trebuia laserul sa se vada, ca celalalt fundas a sosit ” dupa fapta ” !

    Apreciază

    • Urmaresc emisiunea de pe LOOK de dupa meci, e un nene acolo care zice foarte raspicat ca nu a fost ofsaid si ca eliminarile au fost corecte. Miticii vor comenta intotdeauna contra CFR-ului, ca doar acum le tremura izmenele pentru Steluta care nu sta prea grozav (chiar daca e pe locul 1) si mai trebuie sa joace si in Europa League, pe cand ai nostri n-au grija asta. Bine ca Miriuta sta cu picioarele pe pamant si nu incepe sa faca declaratii ca „ne batem la titlu” etc.

      Apreciază

  21. Acelasi nene zice in emisiune ca Enache merita un rosu cand l-a lovit cu capul pe Monroy. Asa zic si eu, numai ca am uitat de faza respectiva. Cine e de vina ca jucatorii Petrolului si ai Astrei au fost nervosi peste masura si au luat rosii? Presimt ca in primavara o batem pe Steaua.

    Apreciază

  22. Daca nu era meciul penibil in care Keseru a marcat 6 goluri (si a ajuns astfel la un total de 9), Tade era golgeterul la zi cu 8 goluri, din care 6 marcate cate 2 intr-un meci. Cine ar fi crezut?

    Apreciază

  23. Felicitari intregii echipe! In sfarsit echipa aceasta joaca fotbal, mult peste nivelul celor mai buni ani pari pe care i-am avut. Vrand-nevrand incepem sa visam,chiar daca nu ne vine sa o recunoastem. Imi pare foarte rau de Cipri, cel mai bun om al nostru si in seara asta, pana la momentul accidentarii, daca e recidiva la ligamentele colaterale e foarte grav si ne va lipsi enorm. Parca acum incep sa regret si mai mult meciul pierdut, nemeritat, cu oile din etapa a treia. Legat de comentarii,atat cat am reusit sa mai prind dupa meci, la dolce au zis cat se poate de clar ca eliminarile au fost corecte, la fel ca si golul suspectat de offside. Hai CFR!!!

    Apreciază

  24. BRAVO CFR ! Mă bucur enorm pentru acest rezultat dar mă încântă mai mult jocul echipei care a devenit un tot . Dacă ar fi să dau note, nu pot să dau decât un mare 10 pentru toată echipa . Până şi amărâtul acela de Fl.Costea trebuie să recunoaştem că a avut intenţii bune dar i-ar trebui un energizant pentru tăria şutului. Golurile noastre n-au fost nici unul din întâmplare ci au fost lucrate temeinic. Golurile pe care le înscrie CFR-ul acum sunt rezultatul renunţării la acele veşnice bubuieli ale mingii pe vârfuri care în cazul unor fundaşi înalţi şi solizi nu aveau nici o şansă făcând să pierdem foarte mult meciuri şi puncte în ediţiile trecute de Campionat. Una peste alta a fost un meci excepţional. În final sper că Deac să nu aibă ceva serios. Cât despre Felgueiras , glumind , l-a cam durut în cot de Astrali la propriu.

    Apreciază

    • Ery,Felgueiras a cam jucat teatru la golul primit.A vazut ca-i bai si a incercat sa tempereze elanul astralilor si sa-i calmeze pe ai nostrii,de aia s-a tavalit o juma de ora pe jos.Este capitan,a invatat ceva di meciul cu petrolul (repriza ketto).Imi pare rau de Deac,sper sa-si revina cat mai repede,este o pierdere mare.Inbucurator este ca inscriu atacantii,inseamna ca sunt sprijiniti de mijlocas.Imi amintesc campionata unde fundasii mai ca erau golgheteri.

      Apreciază

      • Luis, eu sunt de parere ca Mario a fost faultat la faza golului celor de la Astra si am doua argumente: 1. Reluarile arata, in mod clar, cum portarul nostru a fost calcat de Fatai, dupa care a scapat mingea in picior, etc. 2. La reluarea meciului Fatai i-a cerut scuze printr-un gest facut de la mijlocul terenului, scuze pe care Mario le-a acceptat prin ridicarea mainii . In rest, a fost o seara magica.

        Apreciază

        • Radu,asa este,sigur a fost atins.Ce am spus eu ,este ,ca nu a fost chiar asa de grav cum a facut el sa para.Parerea mea este ca a gestionat excelent acel moment de cumpana,in acele clipe aveam nevoie de o pauza.Hai CFR!!!+!

          Apreciază

  25. Caneto,locul tau (daca este ocupat de mine) este fermecat.deacu inainte ,chiar daca vei veni la meci,nu te las sa stai acolo.Cand este ocupat de mine,dam cate patru goluri.Asa ca sa-ti coti alt loc,imi pare rau.Chiar daca am castigat ,am avut si o dezamagire,subtirimea galeriei.Sper totusi ca rezultatele o sa-i aduca napoi.Cei ce au fost insa in galerie merita felicitati si ei si cei din tribuna I si II ,de asa ceva avem nevoie.Am pus presiune pe ei,pe „albitru”.Am vazut descatusarea de pe fetele oamenilor,se cutremura „schela”cand strigam numele jucatorilor dupa goluri.Sunt curios cum se auzea la TV.Asa in paranteza spus (si spre dezamagirea lui Bela) ,ieri l-am aplaudat pe I.M. ,chiar merita (pana acum).A tacut si a facut,asa trebuie,asa avem sanse .Hai CFR!!!+!

    Apreciază

  26. Felicitari echipei-pt. sacrificii,antrenorului cu intregul staff tehnic-pt. modul profesionist in care pregatesc echipa- si conducerii-pt. modul „subtil”in care gestioneaza clubul(!); un sincer BRAVO(!) si la cat mai multe succese!; revin la A1: a reusit intr-un interval de timp f. scurt sa transforme o echipa blazata, fara suflu si nerv intr-una de TOP(de luat in seama), cu caracter de invingator, cu un bun potential fizic si psihic;aseara, am dat ultimul,cel mai greu examen, din acest tur, demonstrand ca si fara f. mult talent, dar prin multa munca, seriozitate,pricepere, devotament si spirit de sacrificiu, se poate cladi o adevarata echipa, care sa impuna respect; cred ca acest lucru trebuie si onorat, de catre conducere, in primul rand,pt. ca sacrificiile si privatiunile baietilor sa aiba o finalitate fireasca si in buzunarele lor!;Scenariul din meciul cu Petrolul, s-a repetat-„oares`cum”-, cu o prima repriza(exceptand primele 10min.) pe care am dominat-o tactic si fizic, materializata si pe tabela de marcaj, cu 2 goluri f, frumos „lucrate” si finalizate excelent-apararea astralilor ramanand neputincioasa, fara replica; am profitat,astfel, la maxim de singura lor zona neomogena si am punctat decisiv;repriza secunda, o copie fidela a primei, doar ca am primit gol, dupa un ricoseu nefericit;dupa care am revenit la stilul nostru „sacaitor”=presing si combativitate, ceea ce a surprins si a indus o stare generala de nervozitate in randul adversarilor(inclusiv pe banca), culminand cu incasarea a 2-a cartonase rosii, justificate si a inca 2 goluri meritate; Daca la-nceput de drum, prevedeam un „dezastru”-mai ales dupa „eliminarea” din Europa si infrangerea de acasa-iata, ca acum am ajuns sa fim acolo sus,-dar sper cu picioarele pe pamant-unde nu mai speram,doar visau, optimistii;sincer, inca, imi vine greu sa cred ca am obtinut aceste performante,cu un lot subtirel, cu o campanie de achizitii(de inceput)ratata si mai ales, cu un buget auster!;Inca odata un sincer BRAVO!;Hai CFR!

    Apreciază

      • Da Caneto,asa este,dar noi am jucat cu cele trei”pretendente” la titlu.In schimb ele nu au jucat intre ele.<> noi mentinem ritmul,cele trei sigur se macelaresc intre ele (de preferat egaluri cat mai multe) si chiar putem iesi bine din acest tur,numai sa ne vedem lungul nasului si sa nu ne credem Dortmund(vorba lui Miri).Hai CFR!!!+!,SI TU SA VEZI UNDE VEI STA DACA VII LA MECI:-))

        Apreciază

        • Cât oi fi eu de optimist, dacă venea cineva să spună că vom face 6 puncte în meciurile cu Petrolul şi Astra, îl trimiteam la un control medical. 🙂 Păcat că a fost programat prea dvreme meciul cu a treia „pretendentă la titlu”, de urma în etapa a 8-a, puteam face un hat-trick. 🙂 Eu nu mai trebuie să caut scuze de ce nu ajung la meci, ca kiruj, pot zice liniştit că nu mă laşi tu. 🙂

          Apreciază

  27. Un meci bun si castigat pe drept de noi. Jucatorii au jucat cu atitudine si pana la capat, unii au fost pe langa si in unele momente am cam pierdut situatie, mai ales in aparare, dar per total un super meci facut de jucatori . Daca jucam asa + intrarea noilor jucatori veniti, ne vom bate la titlu.
    Doar presa o da in bara, iar comentatorii looktv uita pt cine lucreaza, chiar sunt pe langa, totul vad numai intr-o directie, obicei ramas in sange dupa atata timp, nu ai ce face, asta e.
    Titlu pe gsp.ro, Astra executată de Istvan Kovacs » Ben Youssef, eliminat gratuit!
    Imaginea spune totul: http://postimg.org/image/4q616qx3l/
    Oricum cineva trebuie sa ajunga in CL si numai noi putem sa ajungem in grupe, altii sunt prea slabi pt asa ceva…
    Hai CFR !!!

    Apreciază

  28. „Din coltul Tribunei”( reflectii ne-pertinente!;ca sa nu deranjez si nici sa nu influentez obiectivitatea Tribunistilor, am sa notez jucatorii, doar in „Tabelul lui Kiruj”);Felghe-fara cele doua respingeri „nevinovate,” o prestatie in nota arhicunoscuta, un portar si capitan de nadejde;Susici-surprins avansat la inceput de meci, dupa care o prestatie laudabila;Larie- s-a integrat cel mai repede si bine, devine de incredere;Rada-din nou,mult sub media echipei, e „pericol” pt.noi;Camora- intr-o formula de 4-mijlocasi, el, ar fi cel mai bun de pe stanga;Muniru-repet, baiatul asta are”material”, dar are nevoie de mai multa consiliere, altfel se pierde;Monroy-in media echipei, cu reusite si mai putine nereusite;Jakolis-o alta „petarda”, o evolutie neasteptat de stearsa;Tade-„omul-echipa”,nesperat de bun- exemplu de daruire, angajament si sacrificiu, omniprezent cu,inca, 2goluri in dreptul sau; daca ar avea si un mai bun control al balonului, in iarna sigur l-am „pierde”pe multi euroi(!);Deac-daca nu era intrecut deTade, putea fi,el, omul meciului; sper sa nu suferim prea mult, atat noi, cat si el de pe urma accidentarii(?!); Guima-rudimentar, dar daca ise centreaza bine(mai ales la cap), inscrie fara probleme;Rezervele:Ivanovski-varf adevarat, percutant, isi cunoaste rolul;Costea-apatic, fara vlaga si forta, neconectat suficient la meci, dezorientat;Christian-in crestere, dar nu a avut timp suficient sa se remarce prea mult; Miri-clar,MVP-ul meciului-a demonstrat abnegatie si pricepere, a insuflat multa incredere, stie sa-si mobilizeze echipa, reuseste sa-i ridice pe niste anonimi la nivel de fotbalisti;BRAVO!;I.Kovacs-a fost mereu pe faza, a arbitrat in litera regulamentului; Hai CFR!

    Apreciază

    • sper sa nu te superi ,dar Rada este un adevarat stilp al apararii,joaca din ce in ce mai bine ,este un adevarat fundas central ,iar Jacolis nu este deloc petarda ci este chiar acum cu doua clase peste Costea si o sa joace din ce in ce mai bine ,avind si norocul accidentarii regretabile a lui Deac

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.