An după an, după an, după an… [CFR – Steaua 0-1]


CFR Cluj feat. Miriuță: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Christian (Muniru), Monroy (Ivanovski) – Deac, Negruț, Javzic (Costea) – Tade

Gol „cu mâna” (și autul face parte din joc) în minutul 14. Camora nu mai poate repara ce au stricat alții. 0-1, Tănase.

Min.20 – Înlocuire de manual (manualul după care antrenează Miriuță): Javzic schimbat cu F.Costea.

– Frustrant, arbitre! Frustrant!

Min.43 – „Săptămâna roșie” continuă pentru trupa bietului Miriuță, cu Negruț în rolul lui Rada.

Min.63 și 70 – F.Costea dorește să-i răsplătească lui Miriuță încrederea acordată din minutul 20 și ratează de două ori.

Min.67 – Tade e gata-gata-gata să ajungă cu piciorul drept la o minge pe care trebuia s-o trimită cu piciorul stâng în poartă. Arlauskis îl consolează sau îl felicită (nu se vede clar în imagine).

– Frustrant, arbitre! Frustrant!

Mario îi arată jumătății de cuplu de cei mai buni mijlocași centrali din România la ora actuală – altul decât Muniru – în ce direcție ar trebui să conducă mingea.

Min.76 – Jumătatea de cuplu nu reușește mai mult decât pe loc și spre înapoi, așa că intră Mirko Ivanovski, pentru mai multă vână în atac.

Unul dintre ultimele atacuri eroice, inferioro-numerice, ale CFR-ului.

Sfârșit nemernic de partidă. Ca și atâta amar de alți antrenori trecuți prin Gruia, nici Miriuță nu reușește să părăsească terenul victorios, deși a fost aproape de un egal.

Generațiile de copii ceferiști născuți după anul 2006 încoace, mai așteaptă cu răbdare ziua victoriei. Noi, ăia mai bătrâni, așteptăm mai nimic.

107 comentarii

  1. Unii dintre tribunisti vor marai la adresa mea insa meciul asta chiar daca a fost pierdut pe greseli de antrenor sau pe gafe personale mi-a placut…Unul din putinele meciuri cu steaua din ultimii …hmmm hai sa zicem sase ani care mi-a placut…Eu nu pot decat sa respect faptul ca baietii acolo in teren au luptat si au vrut pana in ultimul minut,in fond la ora asta cam astia suntem…si meritul principal pentru asta il are Miriuta…Lasa ca trece si asta HAI CFR !

    Apreciază

    • Rămâi cu plăcutul la ochi. Tot e ceva, decât nimic. Eu recunosc că aștept un singur lucru pe sezon de la CFR: să bată Steaua! Dacă cer prea mult de la acest club, adică să bată MĂCAR O DATĂ Steaua în 13-14 meciuri, apoi o să-mi schimb așteptările în „măcar să nu ne bată la scor”.

      Apreciază

      • Dinu ,in afara de meciul cu steaua din 2008 cand ne-a halit tudor si cand pe drept si pe merit trebuia sa ii caftim rau meciurile cu echipa comunista au fost mereu grele,urate si de cele mai multe ori nu cred ca am lasat macar la nivelul de impresie artistica impresia pe care au lasat-o baietii in seara asta…si desi stiu ca nu te incalzeste cu nimic pana si sustinatorii oilor din tribune desi in prima repriza erau gata,gata sa ne umileasca iar au tacut in repriza doua vazand determinarea ceferistilor din teren…Asta e ! Si eu astept sa tundem oile de atata vreme dar sa nu uitam ca acm ceva vreme in teren ii aveam pe un Cadu,Bastos,Pereira,Traore,Trica,Tony sau Muresan si cu toate astea nu am reusit niciodata…Hai sa ramanem insa pozitivi poate,poate si cu un pic de sansa in retur….

        Apreciază

          • S-a văzut clar că nu le mai merge. După ce şi-a vândut starurile, doar cu Hepciu, Mătase, Latovlevici, motopârţa Popa şi cu Gardoş pe picior de plecare, clar nu le mai merge. Diseară puteam învinge sau măcar egala, dacă am fi avut un atacant bun. Oricum nici o problemă, vin întăriri valoroase, aşa că şi în acest an Steluţa va străluci, iar cooperativa îi va împinge acolo sus, ca în ultimii ani.

            Apreciază

            • Problema e ca liga1 a cam secatuit, nu mai sunt tinere talente gen Chipciu, Maxim, Chiriches, asa ca trebuie sa se reorienteze campioana spre mercenari straini. Gata cu Harap Alb de Romania. Deja au si inceput cu Breeveld si Hamza :-))) Huo echipa de mercenari straini :-))

              Apreciază

      • Si pinguinii au un singur obiectiv,sa bata CFR,trebuie sa avem dorinte realiste si sa avem rabdare cu aceasta echipa.E o achipa noua si ne-a aratat-parerea mea-ca are ambitie si a alergat intradevar mult mai mult de cat „vechea”echipa.Eu sunt increzator si astept returul si respet opinia oricarui sustinator adevarat al CFRu-lui

        Apreciază

    • Si pe cine ai dori? Flocea? Lita Dumitru? Sdrobis? Ca in bugetul actual trebuie platita intii rezilierea lui Miriuta si apoi un antrenor nou din ce ramine.

      Apreciază

      • Uite, eu aș dori pe unul – indifierent de cum îl cheamă – care măcar să așeze jucătorii corect pe teren (de ex. Christian în banda stângă, Jazvic în banda dreaptă). Care să aibă curajul să-l lase pe Rada pe bancă și să dea măcar 1 șansă lui Jaime, că mai rău n-are cum să fie. Care să își dea seama că în locul lui Negruț trebuie jucat cu un coordonator de joc, pentru că Monroy strică majoritatea fazelor de atac. Aparent are meritele de a fi reușit pregătirea fizică și să imprime o atitudine pozitivă echipei, dar nu ar strica un secund gen Trombetta, care să-i facă tactica (ca și variantă low cost: Piccolo sau de Zerbi ca secund?)

        Apreciază

    • de ce sa plece Miriuta?
      de ce nu IMuresan si sa-l ia pe FCostea cu el ca doar e pariul lui!!!
      Asa se inplanta la cluburi la care businessul e pe primul loc(si prost sau indiferent facut) iar fotbalul pe locul 3.
      Mi-au placut baietii in rep a doua cu exceptia lui Negrut si FCostea . Pe Negut il inteleg ca e tanar si … dar Costea eo cred ca e complexat psihic, nu are luciditatea necesara in fata portii…..
      Mie imi place Miriuta si cred ca e prea bun pentru CFR in acest moment si nu cred ca o sa-l mai joace pe oltean curand

      Apreciază

  2. Felicitari echipei pentru daruirea din repriza a doua. M-a amuzat faptul ca pe final Miriuta a jucat cu trei fundasi contra campioanei, avand om in minus. Pacat ca n-a ajuns Tade mingea centrata de Costea. Hai CFR!

    Apreciază

    • @Thedarkside: dacă totai pomenit de cei 3 fundaşi, să-ţi amintesc că tot aşa am jucat şi cu „Dinamoul” după eliminarea lui Rada, şi i-am cam dominat, evident, până ce aveam ceva benzină în rezervor. Gândul mă duce (şi m-a dus şi joi) la utilitatea unei aşezări noi, cu 3 fundaşi (1-3-5-2, de ex.), cu Susici-Larie-Camora, aşa am scăpa şi de „sindromul” Rada, care nu prea are loc nici măcar în echipa asta CFR „new/low cost” (e şi bătrân, e şi lent, e şi rudimentar, dincolo de faptul că este un tip OK, nimic de zis). Dacă cu 2 echipe bune (şi cu om în minus) s-a reuşit o dominare în acest sistem, înseamnă că el merită să fie testat. Trebuie o mai mare densitate la mijloc, şi 2 vârfuri bătăioase (sper să vină din spate Ivanovski). Această aşezare este din ce în ce mai des folosită de echipele mari, în faza de apărare ea devine deseori 1-5-3-2 (mijlocaşii laterali devin nişte findaşi laterali de moment), iar în faza de atac tot ei sunt extreme. Problema mare (cu sau fărăacest sistem) este că nu avem -deocamdată- rezerve la nivelul primei garnituri, în prima repriză Susici a fost sufocat („subordonat”) de Tănase, şi -în condiţii normale- trebuia schimbat, dar cu cine, întreb şi eu. La închidere cam tot aşa, cuplul Muniru-Monroy n-are soluţii reale de înlocuire, s-a văzut şi ieri, şi asta mai duce şi la o prea mare siguranţă a postului, vezi Monroy, care de vreo 2-3 meciuri e pe pantă descendentă,doar din cauza asta. Şi aşa mai departe. HAI CFR!!!

      Apreciază

  3. Am ajuns acasa trist,pt ca intre timp mi-au trecut nervii pe care i-am avut pe arbitru,pe vedeta Negrut,pe Costea,Monroy,Miriuta si altii. Dar mi-a placut daruirea echipei din repriza secunda,pacat de acele ocazii ratate. Azi am intalnit niste oi apatice,numai bune de tuns,dar n-am avut cu cine. Am vazut meciul din apropierea antrenorului secund,care a fost fara reactie in aceasta seara,resemnat parca si a lui bricheta deaconu,care tot meciul a scris ceva pe niste coli de hartie.

    Apreciază

  4. O echipa fara valoare , dar care , asa dupa cum voiau multzi de pe aici se „strofoaca” alearga ca bezmeticii ( au deachita? ) , incearca . Si la valoarea lotului , nici nu ai avea la ce altceva sa te asteptzi . Sunt vreo 6-7 echipe mai slabe decat a noastra in liga 1 , asa ca relax , calm down si bucuratzi-va de ceea ce vedetzi , caci la ceea ce ni se „vinde” in ultimii ani ,anul viitor va fi si mai aiurea. Ca de ce nu x , de ce nu y , de ce nu are Miri plete sau de ce nu vine un alt antrenor no name?????? WTF , suntem mult prea slabi ptr locurile 1-4 oricum , si de retrogradare scapam si fara antrenor ( daca nu vindem tot la sfarsitul lui august ) . Sa va agitatzi pe aici ca un pepsi la soare nu are rost , suntem de locurile 6-9 si probabil ca acolo vom termina . Putin realism v-ar face viatza mai usoara , nu-ti face iluzii sa nu ai deziluzii .

    Apreciază

    • Sunt în partea vestică a Greciei (pe o insulă mişto), dar se vede super şi de aici…:) Mâine o iau la un „raid balcanic” spre casă: Albania, Crna Gora, Bosnia, Serbia. M.-Ciuc, cu nişte escale (la Medjugore, de ex., despre care probabil ai auzit). Sper să ajung la meciul cu găzarii la Cluj. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Ma bucur pt tine! Vizita la Medjugorje cred ca e surpriza pt Mme (sau pt tine) 🙂 Sper sa pot ajunge si eu,sa ne vedem la meciul cu gazul,ca mi-am facut tot felul de schimbari in program sa pot merge aseara la meci. Vom vedea care va fi data si ora de programare. Hai CFR !!!

        Apreciază

      • Te poti opri la Dubrovnic pt o jumatate de zi si la Makarska, merita sa mergi Jadranksa, macar o bucata – desi inspre nord e directia „gresita”.

        Apreciază

        • Am fost acu’ 3 ani în zona aia (superbă), am stat chiar lângă Makarska, într-un sătuc minunat, aflat pe „Riviera Croată”. Acum vreau să stau o ţâră pe la Ulcinj (MNE), parcul naţional Durmitor (tot MNE), Medjugore (Bosnia) şi ceva piramide ciudate pe lângă Visoko (tot Bosnia).De acolo o rup spre casă. HAI CFR!!!

          Apreciază

  5. in prima repriza nu am jucat mai nimic si dupa eliminarea lui negrut echipa a jucat mult mai bine in 10 decat in multe meciuri si am jucat si mai bine dupa ce a fost schimbat Cristian care mi se pare cel mai slab jucator care a fost vreodata la CFR nimic nu face omu asta de parca am jucat in 10 in fiecare meci. Nu inteleg de ce nu incepem meciurile cu Muniru la centru e de 10 ori peste orice alt mijlocas al nostru. Meciul asta ar fi trebuit sa se termine la egalitate pentru ca am fi meritat un gol dar ce sa facem cand avem niste jucatori in atac care nu vad unde e poarta.

    Apreciază

    • Christian nu-i aşa prost, cum se crede. E încă nepregătit fizic, n-are relaţiide joc cu ceilalţi, a şi fost folosit pe un post ABSOLUT aiurea pt. el (închizător), e ca şicum l-ai fi băgat pe Bastos la închidere. Eu cred că pe un post mai de creaţie (şi mai încolo în timp) va fi util echipei, desigur, dacă i se acordă şanse să joace pe postul potrivit (de ex. în locul lui Negruţ). HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. „Petarda” Batin a inscris golul victoriei pentru cei de la botosani in meciul cu giurgiuvenii. Bine ca ne-am scapat de el. Deja are 2 goluri in campionat in 2 meciuri diferite.

    Apreciază

    • De pe cheferetv am aflat ca pacatul lui a fost faptul ca vroia sa fie titular, la fel ca si Chanturia. Ok baieti , acum is doar jucatori care pot fi si rezerve si joaca la fel ca niste rezerve.

      Apreciază

    • Ioane, si eu ma tot gandeam de ce nu-l tinem pe Batin, il tot imprumutam, il luam inapoi si tot asa si air asa. L-am avut sezonul trecut la noi in echipa, ce a facut intr-un an intreg ? A dat doua goluri cat sa ne facem sperante in el si pe urma s-a stins de tot, asa ca sa nu-ti para rau dupa el, la echipe mari nu face fata si inca cred ca suntem echipa mare fata de botosani …

      Apreciază

  7. „Din coltul Tribunei”(scurte reflectii ne-„pertinente”): rezultatul final este unul, clar, mincinos(oare al catelea?), dar se datoreaza LOR si din cauza NOASTRA, a diferentei de valoare(nu f.mare)dintre LOTUL lor si pseudo-ECHIPA(5-6 jucatori) noastra, dintre Tanase si Costea;primul, dupa o faza”rasu-plansu”(ei cu rasu, noi cu plansul!),-parca derulata intr-o Scoala parasita,- salta, tehnic,balonul in poarta noastra,pe cand cel de al doilea, dupa o preluare de Gaga, singur cu portarul, intra in unghi-inchis(pe stangul),si lobeaza, cu dreptul, in peluza(!); ca sa conchidem deznodamantul: acelasi „pacalici” suteaza balonul in fata portii, in locul unui pas-centrare, decent, la Tade;celalalt controversat coechipier,Negrut- se pare ca cele mai serioase probleme ale lui, ar fi cele legate de cap(nu dezvolt, inca, subiectul);si in fine, reiau :atitudinea de suficienta, de”vedeta” (dupa laudele lui Miri, in mod special) ale lui Monroy, care aduce reale prejudicii echipei; ATENTIE!:daca continuam cu heirupismul si incasam cartonase pe banda,riscam ca in RETUR sa jucam cu rezervele(care rezerve?!)si cu juniorii, tocmai in cele mai aprige momente, ale luptei pt. supravietuire(!);desi echipa-i mediocra, in multe momente, din repriza secunda, am fost peste adversar, am avut ambitie, daruire, determinare,forta fizica, i-am dominat, dar din pacate, nu am inscris(!);repet: rezultat MINCINOS!; este necesara aducerea, URGENTA, a cel putin 2-3 jucatori-titulari(de unde bani?- pt. ca NU avem concurenta, neavand rezerve) si sa nu ne plece vreun titular, pana pe 31 august; al 4-lea meci, consecutiv, fara sa inscriem si al 2-lea in care luam rosu si jucam aproape 2/3 din meci in 10(!); Testele de maturitate le-am „picat”, urmeaza „balacareala” si „supravietuirea”;Hai CFR!

    Apreciază

  8. D-lor,cred ca ar trebui sa incepem meciurile in 10,ca tot asa le terminam !! Sperante nu prea avem,decit sa sarim de locul 12 ! Hai draga CFR !

    Apreciază

  9. La observatia lui Kiruj privind folosirea sinucigasa a lui Christian ( om de al doilea varf sau extrema stanga ) ca mijlocas de acoperire, as mai adauga folosirea la fel de tampita a lui Javzic pe extrema stanga, cand el juca mereu pe dreapta ! La acestea se adauga titularizarea perpetua a lui Negrut, care la fel, este orice, numai mijlocas de creatie nu . Si colac peste pupaza, schimbarea si umilirea lui Javzic in min 19 cu penibilul Costea, de care steaua a scapat cat de repede a putut vazand ce nulitate este . In concluzie, meci pierdut de Miri, la capitolul daruire nimic de reprosat baietilor ! PS . Ce antrenor mai e si asta, care vede rezolvarea problemelor prin apelare la un preot ?!

    Apreciază

  10. Un meci dedicat celor care prefera spectacolul in loc de rezultat. Au fost multi suporteri care au afirmat ca prefera un meci spectaculos fara puncte decat una urata si cu puncte. La impresia artistica stam foarte bine, dominam orice adversar in 10 oameni, spectacol avem, ratam din orice pozitie, alergam, suntem ambitiosi, luam goluri, cartonase galbene si mai ales rosii, Miriuta schimba in min. 15, IM sta pe banca, schimbam banca de rezerve, ne mutam la oaspeti, distratie la maxim !!!!

    Apreciază

    • Mai bine distractie la maxim si otzira de fotbal, decat fara distractie si fotbal zero :)) rezultatul in ambele cazuri e cam acelasi … HAI CFR !!!

      Apreciază

  11. Am fost atent la meci si la reluarea meciului, la TV; pe Rada deabia il atinge mingea, care intra in poarta datorita executiei lui Tanase(pe care il detest, ca si pe „miselul” de Latovlevici, cu ale sale aruncari smecheresti, de la margine); mi-as fi dorit o „deviere” si la lobul lui Costea, doar sa fi intrat in poarta si nu in peluza; asta-i opinia mea si-s convins ca este cea corecta(sunteti liberi sa o sustineti pe a dvs.!); cat priveste „prestatia”jenanta a lui Miri, doream sa revin mai in colo, dar observatia lui Bela(de altfel f. pertinenta!), m-a obligat s-o fac mai repede;A1-stie ca la „maruntii” pe care-i primeste (si un cersetor intr-o zi), I.M., care,chiar, este incantat si-l apreciaza pt. asta(mai ales ca poate face si pe antrenorul federal), nu-l va schimba,pt. ca nu are cu cine(precum, omul lui de suflet, Monroy); nu este pedagogic, moral, etic,etc, dar ca sa nu fi obligat, sa-ti onorezi datoriile (prezente si viitoare) fata de jucatori si sa poti „scapa”de ei, procedezi ca la manual, precum Miri cu Jazvic si Christian si-i”auto-excluzi”, trimitind doleantele lor si ale altora, in derizoriu(este o supozitie)

    Apreciază

  12. Ca un bilant provizoriu dupa aceste cateva meciuri din acest nou sezon, avem cateva plusuri si cateva minusuri la echipa:
    PLUSURI
    – cum spun multi prieteni de aici, daruirea. Echipa joaca frumos, naiv de frumos pe alocuri, isi da sufletul pe teren, alearga pana la final (chiar si la meciul cu Ceahlaul a fost asa). Tehnic vorbind, echipa sta destul de bine fizic;
    – individualitati: de departe, Deac, un model pentru toti. Apoi Tadé, Camora (cu evolutii inconstante), Susic (idem), Monroy (tehnic, dar fragil); Christian (cu potential, dar invizibil, pentru ca e pus sa joace pe posturi aiurea).
    – se simte ca s-a spart gasca portugheza, a disparut sictirul, inlocuit de mult entuziasm, chiar copilaros pe alocuri.

    Dar sunt si multe MINUSURI:
    – tot ce e relatie de joc care nu functioneaza i se datoreaza lui Miriuta. Antrenorul pare el insusi un tip entuziasmat, poate ca mobilizeaza echipa, dar nu-i poate insufla si o inteligenta de joc pe care el insusi nu o are. S-a vazut si aseara: in foarte rare momente echipa a jucat cu mingea pe jos si a legat mai mult de 3-4 pase. Cand a facut-o, au iesit ocazii periculoase. Dar nici nu stie si nici nu poate s-o faca.
    – lipsa completa de inspiratie la inlocuiri. Ati spus-o si voi mai sus, nu poti sa faci o prima schimbare dupa 19 minute si sa strici toata tactica stabilita cu restul echipei inainte de meci. La fel au fost si schimbarile din meciul cu Minsk: inlocuirea lui Tadé si a lui Muniru (daca nu ma insel). Alta greseala: netitularizarea lui Muniru aseara (pe fondul proastei plasari a lui Christian, de care am auzit doar la inlocuire).
    – incapacitatea antrenorului de a stabiliza o linie de mijloc cu sarcini precise, defensiv, ofensiv si pe posesie;
    – invidivual vorbind: e clar ca Florin Costea e depasit psihic, joaca parca infricosat de ceva, ii e frica sa intre la mingi, loveste mingea moale, se plaseaza foarte prost pe teren si in faza de atac, dar si in faza de repliere. Cu el pe teren, echipa joaca aplecata pe o parte (cea a lui Deac). Alta deziluzie: Rada, epoca lui pare incheiata. Nimic de spus despre Jazvic (prea modest in joc), Guima (rudimentar, nu are plasament, nu stie ce este o demarcare, nu are joc de echipa).

    E clar ca lotul e subtire. Partea buna poate fi omogenitatea ce se poate stabili in timp mai scurt; partea proasta e oboseala si lipsa de solutii pe anumite posturi.

    Lipsesc individualitatile. Partea buna e ca se poate lucra mai mult la jocul de echipa, la angajamentul colectiv; partea proasta e ca in clipe de lipsa de inspiratie sau de cadere fizica, nimeni nu mai poate salva echipa.

    Lipseste linia de mijloc. Mai precis, lipseste inteligenta antrenorului, incapabil sa puna oamenii de la mijloc sa joace la posesie, sa transmita mingi intre linii, sa deschida jocul, sa faca angajamente. Asa cum ati vazut aseara, foarte mult din prezenta ceferista in terenul advers s-a datorat degajarilor lui Felgueiras pe capul lui Tadé. Asta nu e joc, e lipsa de idei.

    Exista jucatori tehnici pentru linia de mijloc: Muniru, Christian, Monroy, Deac. Dar nu ii invata nimeni ce au de facut impreuna, nu ii invata cum sa rupa ritmul, sa destabilizeze, sa deschida in adincime, si mai ales sa tina de minge, sa faca posesie.

    In concluzie, e posibil ca Miriuta sa fie un antrenor motivational, capabil sa mobilizeze fizic si psihic jucatorii, dar habar nu are de tactica, de scheme de joc, de surprize tactice pentru adversari, habar nu are sa-i invete pe jucatori sa tina mingea, sa faca combinatii rapide, sa faca schimbari sau sa foloseasca jucatorii pentru ceea ce stiu (ex: pentru a treia oara cel putin, am vazut schimbarea pe aripi intre Deac si Costra; si tot pentru a treia oara aceasta schema tactica nu a dat nimic).

    Echipa se va roda in joc in jurul citorva jucatori cheie. Dar e nevoie de mai mult; lotul e subtire, dar nu e slab (cu citeva exceptii). E nevoie de inteligenta in joc. Daca va fi si din asta (dar de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere…), atunci putem emite ceva pretentii. Altfel, mediocritatea ne omoara.

    Apreciază

    • @Andrei Popa: analiză bună, profesionistă, felicitări! Aş completa doar că această schimbare între Deac şi Costea a fost brevetată încă de Grig (cu scop de derutare a apărării adverse), de regulă schimbau părţile din 10 în 10 minute, aproape la secundă. Uneori a şi dat roade. HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Totusi schimbul Costea-Deac a avut rezultate importante. De ex. Deac nu cred c-a trecut odata de Latovlevici, in schimb Costea i-a furat o minge din care am avut cea mai mare ocazie de gol, aici nu sunt de acord cu tine. Flancurile din cand in cand trebuie schimbate !

      Apreciază

  13. Din cauze tehnice(uzura „placii”, a „suportului”?etc.),P.C.-ul meu (performat,in urma cu 10 ani), „ramolit”,acum(precum stapanul!) nu mi-a mai trimis si urmatoarele supozitii(!?); 2)prin trimiterea de la-nceput in teren, a celor doua „epave”-rezerve,A1 i-a discreditat(poate la comanda?) si a incercat sa ne faca a intelege de ce Costea si Negrut sunt titulari; 3)supozitia ceea mai trista, dar la fel de grava,A1 ne atata, ca nu se pricepe a folosi corect si oportun „talentul” jucatorilor(!)-ma abtin de la alte comentarii-; cred ca la aceasta ora, ar fi contraindicat a schimba antrenorul, mai ales ca la ce „valori” dispunem, chiar nu cred, ca se merita efortul(!);Hai CFR!

    Apreciază

  14. Am citit in presa, ca bossii i-au stabilit ca obiectiv un loc pe podium la finele turului, in caz contrar il demit . Daca este adevarata stirea, pur si simplu isi bat joc de Miriuta ! Da, l-am criticat pt greselile facute, dar nu asa trebuie sa te desparti de cineva . Dar modul urat de despartire este din pacate una dintre obiceiurile nedemne ale lui Arpi si Muresan . Pacat !

    Apreciază

        • Cool. Deci a fost adus sa fie imprumutat, ca saracu are 31 ani si are nevoie sa acumuleze experienta inainte sa fie apt de echipa mare 🙂

          Apreciază

          • „a semnat un contract valabil pentru un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul.” link Nu reiese de nicăieri că ar fi fost împrumutat. Bănuiesc că s-a reziliat contractul dintre CFR şi jucător. A fost singurul dintre noii-veniţi la care nu s-a specificat pe câţi ani a semnat, ci : „Clubul CFR 1907 Cluj si mijlocasul Stana Daniel Ionel, au ajuns la un acord privind colaborarea pentru urmatoarea perioada.” Următoarea perioadă putea fi 17 zile, nu? 🙂

            Apreciază

    • La cum joaca echipa Miriutza sa fie fericit ca nu e dat afara acum…Eu zic ca i s-a dat un bonus…Daca e bun sa arate pana la iarna. Iti spun eu daca echipa termina pe 4 nu il da nimeni afara.Eu zic ca Miriutza a avut timp destul sa arate ce stie. Din pacate nu a aratat. Cati antrenori au mai avut sansa sa antreneze Clujul fara obiectiv?Sa avem meciuri fara suturi pe poarta? Un meci intreg fara un sut…

      Apreciază

  15. Două întrebări pentru cei care sunt abonaţi la seenow.ro (ori pentru cei care pot vedea altundeva înregistrarea meciului) şi se pricep la regulamentul de fotbal: ce are dreptul să facă un atacant în careul mic la un corner, fără a fi sancţionat de arbitru? Ce are dreptul să facă un portar în careul mic cu atacantul advers, fără ca arbitrul să dicteze penalty? Minutul 28:10 al meciului, minutul 35:40 al înregistrării de pe seenow.

    Apreciază

    • Foarte buna observatia. ma gandeam ca numai eu as fi observat ca Arlauskis l-a prins pe Deac de tricou, il impingea si tragea, iar Hategan a dat fault in atac. In cel mai fericit caz pentru Steaua, in mod corect, ar fi fost avertizarea lui Arlauskis si repetarea cornerului. Daca faza era facuta de Felghe, atunci s-ar fi dictat eliminare la portar si penalty.

      Apreciază

      • Ceea ce era iarasi surprinzator, ca nici Deac nu a protestat, si nici ceilalti. iar la faza golului au adormit, sau mai bine zis nu si-au adus aminte ca regula offside-ului nu se aplica in cazul respectiv. Ceea ce e ciudat, ca anul trecut am luat un gol similar nu mai stiu cu cine, parca cu Petrolul, cand tot asa, la o aruncare a fost lasat in offside atacantul advers, pe cand din pucnt de vedere regulamentar nu era offside. Si acuma probabil l-au vazut pe Tanase demarcat, dar s-au gandit ca oricum sta in offisde, iar cand s-au trezit ca nu ee chiar asa, era deja tarziu.
        In plus, se vede ceva pe care l-as caracteriza ca fiind „oboseala mentala” pe anumiti jucatori, cel mai vizibil in cadrul jucatorilor tehnici ,ca Fl. Costea si Deac. Se lucreaza, se alearga, se dribleaza, dar la final, fara rezultat. Singura evolutie pozitiva vizibila la nivelul mentalitatii colective este daruirea. fata de meciurile din anul trecut, cand parca pentru toti era „mindegy” , acuam exista daruire, dorinta. Deocamdata, fara rezultate insa.

        Apreciază

        • Nici chiar aşa :), ar fi culmea să existe vreun fotbalist în liga 1 care să nu ştie, sau să uite, că nu e ofsaid la o aruncare de la margine. 🙂 Cred că a fost vorba de lipsă de coordonare/sincronizare a apărării. Lui Susic i s-a întipărit în cap, probabil, că are interzis să ajungă în spatele centralilor, care au stat pe linia de 16, o fi urmărit doar poziţionarea sa corectă, scăpându-l din vedere pe Tănase.

          Apreciază

  16. Daca Felghe facea ce a facut Arlauskis cu Deac,sigur, dar sigur un Al.Tudor i-ar fi dat rosu, portarului(!);revin la meciul cu stelemeaua: Tactica(care tactica?) fricosului, a neputinciosului, de a sta cu fundul in poarta(in prima repriza) s-a dovedit, inca odata falimentara(!); in 3 meciuri am luat gol si nu am mai reusit sa revenim,nu am inscris, ba si mai rusinos, n-am tras,uneori, nici macar un sut pe poarta(!); daca urmarim reprizele secunde, cand am iesit din aparare, am facut presing,am pasat mai mult, am fost mai compacti, vedem ca automat au aparut si ocaziile de gol, adversarul nu ne-a mai dominat, am aratat ca o echipa;daca nu aducem fotbalisti(I.M.ne-a linistit ” transferurile, pt. noi, s-au incheiat”)si cu un asemenea A1, imi este greu sa cred ca vom face fata, cu bine, pana la sfarsitul campionatului(!?); fostii nostrii jucatori de care ne-am debarasat mult,mult prea usor si nu prea amical, dau goluri pe banda, pt. alte echipe (Muresan laTg.Mures,iar Batin pt.Botosani), iar noi ne CHINUIM cu unii jucatori adusi pe interese si afinitati-aiuristice;asta e,”daca n-ai cascaval nu te poti aseza la masa, decat dupa ce pleaca toti ceilalti”(din clasici in viata); sansa noastra, se pare, este ca, sunt destule echipe care „stau” mai prost, decat noi(!); cu transferarea a 2-3 jucatori,macar bunicei,cu o pregatire profesionista, o buna dozare a eforturilor, o recuperare stiitifica, un management corect, fata de jucatori si de staful tehnic, poate ca ne vom mentine pe linia de plutire;dar sa vii sa-i impui unui antrenor, dupa o campanie de achizitii dezastroasa, sa-ti termine pe loc.4, este o alta aberatie, marca inregistrata,I.M.- chipurile, in numele dictonului:”putin iti propui, putin reusesti”; nu d-le, in astfel de conditii, nu se mai potriveste!; cu unele exceptii dpdv fizic, deocamdata e bine,avem ambitie, daruire, numai ca, din cauza unei precare pregatiri tehnico-tactice(A1), risipa de energie si efort, ramane in van si nu se va materializeaza, niciodata si pe tabela de marcaj(!); mai trebuie mult lucrat la tehnica, controlul mingii,relatii de joc,dublaj, faze fixe, marcaj, controlul mingii in regim de viteza, omogenitate si finalizare(e simplu-ca la juniori ?!); si mai e ceva:daca continuam sa nu avem concurenta pe posturi, ne vom trezi cu „vedete”, de tip Monroy!;Hai CFR!

    Apreciază

  17. Caneto, m-am uitat cate 10 min la meciul Chiajna – U . La o fazain careul Chiajnei, Matache pur si simplu l-a doborat pe atacantul advers, trebuia sa fie penalty si eliminare . Dar marele Radu Petrescu a dat fault la portar . Dar acum urmeaza faza de retinut : nimeni de la U n-a protestat, ba mai mult, atacantul african a dat mana cu portarul !!! Deci la noi se practica in continuare regulamentul de mult schimbat, cum ca portarul e stapanul careului de 6m ( Matache a faultat dincolo de 6m, dar la noi tot aia e ! ) si indiferent ce se intampla, se da fault la portar . Apoi la meciurile internationale aplicandu-se corect noul regulament, ne miram cu totii ce imbecil mai e si arbitrul respectiv …

    Apreciază

  18. Aflu cu stupoare de accidentarea grava a lui Negrut . Va pierde tot restul turului , mare pacat pt acest tanar, care repet,a fost folosit nemeritat de mult . Cine stie, daca Miriuta proceda corect cu el, adica il tintea pe banca, nici nu eram in 10, nici nu se accidenta asa de grav . Daca si cu poate …

    Apreciază

  19. Văd că alţii au avut puterea să facă nişte comentarii lungi şi detailate. Bravo lor ! Eu nu pot decât să spun un cuvânt OFFFF ! Pentru că oricât am fi de legaţi sufleteşte de jucătorii CFR-ului trebuie să recunoaştem că minute întregi au fost luaţi la mijloc între pasele steliştilor . Nu se poate să lupţi, să alergi minute în şir ca să recuperezi o minge ca apoi s-o pasezi la adversar.Nu se poate ca din nici un corner sau lovitură liberă să nu creezi o fază periculoasă.Nu e posibil să greşeşti atâtea pase, să pasezi doar ca să scapi de minge sau să pasezi la colegul care e înconjurat de 2-3 adversari . IATĂ CÂTE LUCRURI TREBUIE SĂ REMEDIEZE MIRIUŢĂ. Eu aş avea o sugestie. În locul lui Negruţ care am înţeles că va fi indisponibil, la-ş pune pe Muniru , le are cu mingea poate are şi simţul porţii şi dă gol.

    Apreciază

  20. Citeam pe aici despre fostul jucător al CFR-ului BATIN care acum joacă la Botoţşani . Aşa cum publicaţiile sportive fac nişte comentarii fanteziste am să fac şi eu una şi luaţi-o ca atare, ca o glumă. Deci Batin a dat un gol de vulpoi bătrân celor de la Astra şi ca să spun ca şi comentatorii sportivi TV ( mai ales când e vorba de jucătorii Stelei ) a fost incredibil,excelent,cu tehnică ireproşabilă . A văzut că portarul Astrei a pornit spre dreapta şi atunci ca la biliard a tras prin ricoşeu în umărul adversarului de unde mingea a sărit în stânga în poartă şi goool.

    Apreciază

  21. Rog pe cineva din conducerea site-ului sa confirma daca pana la aceasta ora ultima postare este cea a lui Cristi de ieri de la ora 22:09 .Eu cred ca are ceva calculatorul meu, doar este exclusa asa o pasivitate, nu ?

    Apreciază

  22. Bine ca in locul nostru comenteaza felceru in flux continuu, cu cunoscuta-i inteligenta si diplomatie . Apoi stiridesport.ro reda un articol ” emotionant ” scris de cineva, dupa care pt Arpi si Muresan trebuie sa-i ridicam statui, plus alte omagii a la adrian paunescu la adresa celor doi .

    Apreciază

  23. Cristi, o fi coleg, dar se detaseaza de noi prin pupincurismul desantat, prin servilism si glorificare de tip ceausist ! E parerea mea fara echivoc si punct .

    Apreciază

    • Bai anabela,am impresia ca tu esti de fapt erji sau hiena sub acoperire,nimic nu-ti convine,injuri conducerea si mai ales pe Muresan la foc continuu!! PAI FARA EI ACUM ERAM DESFIINTATI DEMULT,MAI INTELIJENTULE!! DATORITA LOR SI BANILOR LOR AM JUCAT DE 3 ORI IN CHAMPIONS LEAGUE SI AM FACUT 10 PUNCTE IN GRUPA!! DACA SUFERI CU CAPUL,DU-TE MAI SI FA UN DUS RECE SI REVINO-TI!!! CHIAR IMI PROVOCI GREATA CU COMENTARIILE TALE IDIOATE!! TE CITESC DE MULT TIMP,DAR CHIAR M-AM SATURAT DE INEPTIILE PE CARE LE DEBITEZI AICI NON-STOP!!!

      Apreciază

      • Adi draga relax ! Nu iti place ce scrie/comenteaza Vass ? Nu il mai citi,ai un scroll la indemana si libertatea pe care ti-o da creierul in a selecta ce iti place si ce nu…Uite nici mie nu imi place articolul insa nu o sa ii injur pe cei care il agreeaza…

        Apreciază

    • Punct şi de la capăt. Cred că autorul acelui post pe cheferetv este un adevărat frânar. Poate e mai emotiv decât domnia ta, în schimb are mult mai puţină ură. Eu ţin să-l felicit pe dl. Joo şi să-i mulţumesc pentru că reuşeşte să exprime ceea ce simt şi sper că şi ceea ce simt alţi frânari.

      Apreciază

      • Nea Silica sa inteleg ca in cazul in care se face o cheta pentru ridicarea acelor statui contribui si matale? On topic acum, articolul la care se face referire nu iese deloc din nota specifica autorului pentru care conducerea CFR-ului e cea mai cea iar AP fiind seful tribului imbracat in jeaca de piele e cel mai cel…Mie in afara de amuzament genul asta de articol nu imi produce nimic…A ! nu ! mint ! Imi aduce aminte de epoca de aur si de osanalele care ii se aduceau conducatorului iubit…si cam atat…si poate acum pliat pe vremurile noi imi aduce aminte de latrine ,gadea,badea…si varan…

        Apreciază

  24. Sondajul”Kiruj”(speculatii,rautacioase!): Rada( notat la general cu 4)a fost aspru sanctionat pt. ca nu a reusit sa-l blocheze pe Tanase, la gol, desi acolo ar fi trebuit, pe langa Susic, sa se afle Larie(5,3)- centru-dreapta apararii,este partea lui(!)- „controversatii”titulari(daca nu ai altii?!)Negrut(2,8)si Costea(3,5), au fost apreciati, la „valoarea” actuala, cu cele mai mici note;cu exceptia lui Ivanovski,(5,2), care nu trebuie sa mai lipseasca din primul „11”, celelalte „rezerve” sunt catastrofe(!);Jazvic(3,7), iar Christian(3,9);Muniru, daca ar avea un antrenor cu experienta, care sa-l struneasca, ar fi un jucator mult,mult mai util; cei 2 portughezi(Felghe si Camora),sunt singurii(uneori si Deac)titulari de baza, constanti, pe care te poti baza fara sa gresesti(mult prea putin!); Hai CFR!

    Apreciază

  25. ADI CFR , m-ai jignit direct, desi nu am facut niciodata referiri la tine . Este intr-advar iesirea tipica trupei lui felix, orice alt punct de vedere decat cel al varanului trebuie taxat ! Cu ura, cu jigniri , din pacate pt voi, fara lovituri pt ca pe net nu se poate . Nu ma mai citi nene , ai destule alte surse, mai ales pe cheferetv, unde divinizarea este la loc de cinste, unde corn-cocora manipuleaza cum vrea multimea de naivi. Dar si aici daca sari peste mine, te va ajuta un nea-silica, bugetarul care fiind obisnuit sa divinizeze statul, la fel o face si cu onor conducerea franara . Gata, cam multe vorbe pt unul care jigneste desi nu a fost jignit !

    Apreciază

    • Ba,tu chiar suferi cu capul!! Ce felix, ce varan,ce tot aiurezi?? AICI VORBEAM DE UN OM CARE A FACUT DIN CFR CLUJ CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!! Stii cine a zis acest lucru despre CFR CLUJ prima data? MARELE CRISTIAN TOPESCU,PE SCENA TEATRULUI NATIONAL DIN CLUJ LA GALA CENTENARULUI DIN 2007!! STII CINE ERAU LINGA EL PE SCENA SI L-AU APLAUDAT PE PASZKANY?? MARELE ILIE BALACI SI REGRETATUL EUSEBIO!!! Si vii tu cu laturile tale si il improsti pe PASZKANY?? TU,UN NIMENI???

      Apreciază

      • Adi ? Hai sa dam vina pe canicula si sa o lasam asa…Duci discutia unde nu trebuie si jignirile sau atacurile la persoana (fiindca tin sa iti reamintesc ca tu ai inceput cu insultele) nu cred ca isi au rostul aici…Cat despre cine a aplaudat pe cine si regina Angliei la decorat pe Ceausescu ,Nixon a fost chiar si la Bucuresti…Au mancat la aceeiasi masa si banuiesc ca s-au si pupat la despartire…si cu toate astea ceva mai tarziu peste ani Ceausescu a fost impuscat…deci terminati cu divinizarile astea de prost gust,Arpad are locul lui in istoria CFR-ului dar de aici pana la al santifica cum doresc altii sau imortaliza intr-o statuie e cale lunga…

        Apreciază

      • Asa NIMENI cum ma descrii, imi pare rau ca te-am bagat in seama ! Ridica tata osanale, traieste din trecut si fa cheta pt statui, ca ce altceva poti face in rahatul in care ne-a bagat idolul tau ?! Iar daca n-ai inteles nimic din comparatia cu trupa de ” nadejde ” a varanului, esti chiar nevinovat si sa vreau nu te pot condamna !

        Apreciază

  26. Bai silica, crezi ca a da dreptate unuia care jigneste nu tot un fel de injuratura este ? Ti-am mai zis in urma cu cateva luni, vezi tu de problemele tale, ridica cu alti pupincuristi cate osanale sau statui vrei, dar pe mine lasa-ma in pace ! Si apropo, poti linistit sa ma-njuri, ca doar pupincuristii, ca si antenistii, atata pot , desigurpt sustinerea stapanimii nu si pt ca au caracter infect …

    Apreciază

    • Te rog, dacă ai capacitatea, reciteşte postul meu de la 15:02. Nu prea văd acolo nici o jignire. Am exprimat o părere, aşa cum obişnuiesc. Nu te-am atacat pe tine şi nici pe altcineva. Ţin să menţionez totuşi că ceea ce faci matale se chema pe vremea dc-ului flaming. Şi cu asta pun şi eu punct. Subiectului.

      Apreciază

  27. Tulai, Doamne, vinie sfarsitul lumii!!! Dantesc a devenit …..na, ca-mio „plecat” denumirea….. Oricum nu era vorba de civilizat, asta in niciun caz!!! Dar, scuze, nu mai intervin, doar citesc….

    Apreciază

  28. Mai oameni buni nu va mai certati ca niste copii. E dreptul fiecaruia sa ai aiba i viziune mai roz sau mai cacanie asupra situatiei, asta nu inseamna ca trebuie sa ne jignim personal sau sa ii jignim pe altii. Daca statuile sunt dovezi bune de recunostinta e chestionabil, pina la urma se caca ciorile in capul lor. Tot asa e neelegant (ca sa ma exprim frumos) sa nu recunoastem ca ceea ce a insemnat CFRul in ultimul deceniu s-a facut banii bagati de AP si administrati de IM.

    Apreciază

  29. In sfarsit a revenit adevaratul Bela……..
    O intrebare am dl Vass,cand ati fost multumit de o echipa a CFRului?Ma refer la o perioada si nu o partida memorabila.

    Apreciază

  30. Trebure merg prost , nervi intinsi la max… Daca am ajuns sa ne certam astia 30-40 care mai suntem pe aici ….e de rau. Fara jigniri daca se poate. Hai sa fim mai civilizati decat altii.

    Apreciază

  31. Fac unii pe aici ce fac si o duc catre politica, sa le fie RUSINE!(varanul Felix, parca un Verestoi, Honor, sau Funar baci, sunt mai cu mot?!) si nu-i pt. prima oara cand confunda site-ul cu propriile frustrari, ba mai mult, doreste sa ni le impuna, iar toti ceilalti trebuie sa le si acceptam(!?); pacat ca s-a ajuns la jigniri, poate ca si aceasta mica destabilizare este un scop in sine(!);dar, ce sa mai comentez, cand pe unii ii deranjeaza si numarul semnelor de punctuatie;halal democratie(!)

    Apreciază

  32. Gica 10, dand deoparte tonul, dau cuvenita importanta intrebarii tale si incerc sa-ti raspund . Mi-a placut CFR-ul cu dr Radulescu la timona, echipa bine asezata pe teren, extrem de muncitoare , placuta ochiului . Si poate cu Gusti Tegean, cele mai reusite meciuri ( parca era si un 5-0 cu steaua , nu ? ) . In era Paszkanyi, mi-a placut jocul de la inceputuri, cand erau doar doi sarbi straini ( la fel, daruire totala ), apoi la primele contingente de portughezi, vedeam atacuri elaborate, centrari jos palaria si finalizari ca la carte . Primul titlu pt mine a fost cu cel mai bun joc si asta mai ales in tur, stim ca in retur Ando era s-o comita . Ultimul titlu a fost cu un joc de loc spectaculos,am avut mult noroc, curba era clar descendenta . Totul s-a rupt dupa ce Arpi nu si-a tinut promisiunea cu reinvestirea a 8 mil din cele peste 20 obtinute, de-atunci regresul a fost evident, chit ca s-a mai obtinut un titlu si un pasrcurs bun in CL ( cu jucatori imprumutati in plin plan, nu ai nostri, cum era pana atunci ) . In linii mari cam asta-i raspunsul meu .

    Apreciază

  33. Initial credeam ca esti mai pragmatic si iubesti doar performanta.Dar vad ca ai apreciat si perioada „clasica” a CFRului anilor 70 si entuziasmul echipei cu Coroian,Minteoan ,Anca…….
    Nu poti nega ca si actuala echipa ofera oarecare spectacol si mai multa munca si dorinta…….
    Sa te legi la nesfarsit de oprirea finantarii lui Arpi nu cred ca este prea constructiv.Probabil ca mai bine am accepta noua realitate din viata clubului si atunci si rezultatele negative ar fi mai usor primite
    Dupa schimbarea din vara nu ma asteptam sa avem asa echipa………eu chiar sunt multumit.Trebuie doar rabdare sa construim o echipa competitiva.
    Personal nu cred ca intretinerea unor conflicte face cinste celor o mana de tribunisti.In loc sa avem rabufniri regretabile mai bine citim o carte sau dam cu sapa-n gradina.

    Apreciază

    • Gica,Bela a fost atacat fara avertisment in momentul in care si-a exprimat o pozitie vis-a-vis de un anume articol…O pozitie,o parere vis-a-vis de acel articol in care nu a atacat pe nimeni de pe acest site…el pur si simplu a exprimat o idee si-atat,cu care intamplator sau nu sunt si eu de acord…Asta e de cele mai multe ori baiul… ca in loc sa inlaturam cauzele tindem sa ne aplecam asupra efectelor…

      Apreciază

      • Am neplăcuta impresie că asist la un nou articol Albu, acela cu Silenzio stampa. Toţi avem ideile noastre (fixe, poate) şi avem dreptul la ele. Suntem şi obstinenţi, dreptul nostru. Devine supărător când cineva vede doar o faţă a medaliei, când ea are două (cel puţin). Omul a fost criticat deseori, mai fin, mai ironic sau mai dur, dar el nu se schimbă niciodată. El le ştie pe toate, e absolut sigur de cine. Cu el m-am obişnuit deja, nici o noutate (mă rog, aproape a apărut un nou Bela la prima sa replică la articol, dar atât), dar cu domnia ta mai puţin… Pentru ce ai ajuta să urce pe cal omul care meru pică dincolo de şa… Sper că nu te-am supărat şăfule… Sărbători fericite, oameni buni!

        Apreciază

  34. Nu duce la nimic bun cearta. Dimpotriva…Parerea mea e ca echipa s-a autodepasit cu oile. Sigur, Negrut ne-a facut-o, ca si Rada cu Minskul, din pacate. Am vazut pressing dupa 1-0, daruire, ambitie, multe degajari in loc de constructie la firul ierbii, recuperari bune, multa dorinta, ocazii mari si multa neputinta. Christian e un talent veritabil la constructie. N-are ce cauta ca inchizator. Jakolis merita sa joace. Era mult mai bine. Despre valoarea lotului nu prea are rost sa ne imbatam cu apa rece. Se face scouting si se spera sa se descopere un nou Culio, un nou Sougou, un nou Bastos, jucatori necunoscuti si descoperiti aici, la CFR. Adusi pe bani putini, dar care au talent nativ. Si sunt ceva jucatori buni printre cei multi adusi. Trebuie sa l-i se acorde credit de catre Miriuta si Muresan (mai bine zis invers). Vremurile cu transferuri de marca au apus la CFR dupa plecarea lui Paszkanyi. Cu un scouting bun putem ajunge in apropierea podiumului. Asta presupune ca si antrenorul sa inteleaga acest lucru si sa introduca in teren jucatorii respectivi. Nu se intampla acum acest lucru.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.