Cum a aflat Miri pe pielea sârbilor că de acum are 14+1 jucători de care trebuie să grijească virgulă ca de ouăle de Paști [FK Jagodina – CFR Cluj 0-1]


După egalul alb din Gruia, consider că formația sârbă merită să-i acordăm mai mult respect și mai multă atenție decât ne-am îndurat să-i acordăm imediat după tragerea la sorți, când măturam în gând cu ea pe jos. După 0-0 la Cluj, nu îndrăznesc să cred că echipa din Serbia pornește cu șansa a doua în retur, pe teren propriu, în fața unei echipe frânare care de multă vreme nu prea știe definiția golului marcat. Cu golgeterul Chuka-Obgu plecat (care, oricum, numai golgeter nu era) și cu Mincă trimis în Parcul Mare, ne va fi greu să marcăm golul care să ne asigure liniștea și (mai mult ca sigur) calificarea. Un singur aspect pozitiv față de meciul tur: revine Comora (după cum le place comentatorilor sârbi să-l prezinte), dar portughezul e fundaș.

FK Jagodina: Djuricic – Milinkovic, Simac, Gasic, Filipovic – Cvetkovici Djuric, Mitosevic – Arsenijevic, Susnjar, Jakimovski.

Rezerve: Ilic, Ivanovic, Lepovic, Martinovic, Mijatovic, Peric, Stoicev.

CFR Cluj: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Deac, Muniru, Monroy, F.Costea – Negruţ – Tade.

Rezerve: Amadio, Christian, Ene, Guima, Jakolis, Lopes, Veres.

Prima repriză arată clar că niciuna dintre echipele de pe teren nu are nici față, nici look de fazele superioare ale competiției. Însă important e să participi, nu-i așa? Dacă ești venit tocmai de la Cluj, ești un pic obosit de la drum, așa că stai mai mult în apărare, că doar în apărare au stat și ei în Gruia. Mai faci un pic de mișcare de dezmorțire, te obișnuiești cu echipamentul alb, pacifist, te văd rudele și prietenii din copilărie la televiziunea sârbă, te mai uiți în jur să vezi cum arată new-CFR (Susic și Larie), te faci că-l asculți pe Mioriță cum dă indicații de pe margine… și vremea trece. Cu bine, deocamdată. În poartă e Felgueiras, dacă nu v-am spus.

Meciul nu-i, însă, o simplă formalitate, sârbii punând în câteva rânduri în mare pericol scorul de 0-0 și calificarea noastră la lovituri de departajare. Scăpăm cu bine și cu Felgueiras în poartă până la pauză. 0-0 și calificarea e încă deschisă oricărui rezultat la penalty-uri.

Repriza a doua e și mai de nedescris, așa că de ce s-o mai descriu? Unul dintre suporterii ceferiști cască prelung, și-l înțeleg pe deplin. Mai e destul până se termină. Mingea ajunge din când în când în cele două careuri, dar careurile nu-s de ași. Ocaziile nu-și merită numele. Hai să zicem că sârbii au o ocazie de autogol în minutul 73, dar nu nimeresc spațiul porții. Ghinion.

Golul cade nemilos în poarta sârbilor în minutul 81, când, după un atac șnur al CFR-ului, se produce o bâlbâială în careul advers și Guima (intrat în locul lui Costea) reușește să înscrie precum nașul mare, din cur.

Normal că jucătorii noului CFR (29 acționari) se îmbrățișează dezlănțuiți cu jucătorii vechiului CFR (un AP). Calificarea e jucată și cei cca. 7000 spectatori veniți să-l vadă pe Susic la lucru știu asta, așa că amuțesc în mod sportiv. Meciul se termină, iar Miri se pregătește să se declare mândru de elevii săi la televiziunea locală.

Echipa ceva mai bună/valoroasă/inspirată s-a calificat norocos, dar norocul ți-l mai face și jucătorul Guima. Felicitări! Succes în Gruia și la Minsk!

71 de comentarii

  1. Ce noroc pe tine că ai văzut atacul şnur din care o ieşit golul. La mine a încremenit imaginea în careul nostru, mi-era frică să nu iasă vreun unşpe metri, iar la următoarea poză văd mingea în poarta lor. Nu contează, gol să iasă. :)))

    Apreciază

  2. Daca de meci nu prea aveai ce sa scrii, puteai sa faci un rezumat al gandurilor care ti-au trecut prin cap la vederea reclamelor (ma refer aici la poza 2 din articol).

    Apreciază

  3. Guima asta a făcut în 25 de minute mai multe, decât majoritatea coechipierilor în 180+ minute. Golul ca golul, mişcare de vulpoi cu sânge rece, dar demarcarea aia de după intrarea lui pe teren (pe dreapta, urmată de un”aproape-autogol” al sârbilor) a fost fenomenală, de mult n-am mai văzut aşa ceva la noi. Şi să vezi şi să nu crezi: a avut şi viteză băiatul la faza aia…Hmm…Apoi scoate nişte cornere cu o uşurinţă debordantă, are glezna fină. MULŢUMIM GIUMA, BINE AI VENIT! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • În primele 30 de minute totul a mers şnur, nu jocul nostru ci imaginea de pe stream, restul meciului l-am urmărit mai mult în format slideshow decât video. Dar, şi aşa, după poze, sunt convins că notarea mea este una excepţională şi, mai ales, extrem de obiectivă, puternic influenţată de calificare : Felgueiras 10 (fără gol primit în acest sezon) – Susic 6,5 (Deac a fost prea şters ca Susic să poată ieşi cu ceva în evidenţă), Larie 6,5 (rezonabil, fără gafe), Rada 6,5 (sigur pe el, se simte ca peştele în apă când adversarii insistă cu centrări pe sus), Camora 6,5 (a pierdut prosteşte mingea de vreo două ori în prima repriză, apoi şi-a revenit, cam multe centrări ale adversarilor de pe partea lui) – Muniru 7,5 (n-a fost un accident evoluţia lui de la Cluj, a crescut mult în joc faţă de sezonul trecut), Monroy 6,5 (a luat prea repede un galben, a continuat să joace mai cu grijă, fără a mai fi scaiul acela enervant pentru adversari) – Deac 6,5 (am vrut să zic că după ce a fost cel mai bun de pe teren la Cluj, ieri a fost cel mai slab, dar i-a suflat trofeul din faţa nasului Negruţ, plus că s-a scos cu centrarea de la gol) Negruţ 6 (o fi avut ceva cu el regizorul de la televiziunea sârbă, nu l-am prea văzut), Costea 6,5 (foarte activ, fără mari reuşite), Tade 7 (foarte muncitor), Guima 9 (conform caracterizării tale din comentariul de la 23:56), Christian 6,5, Jakolic 6,5, Miriuţă 9 (ţucu-i chelia lui, vorba lui thedarkside, a făcut schimbările la fix şi la timp).

      Apreciază

      • Maestre, la 8 poziţii suntem egali” (Larie, Rada,Muniru,Monroy,Tade,Guima;Christian,Jakolis). La restul diferenţele sunt de 0.5 puncte, cu excepţia lui Miri (căruia i-am dat doar 7, dar probabil am fost un pic aspru cu el), şi a lui Felghe (care a primit doar 9 de la mine). Lui Deac i-am dat 6, în schimb nu ştiu cât ai dat tu, că -dincolo de frumoasa descriere a prestaţiei lui Ciprian- ai „mâncat” nota…:) Îţi spun eu (între timp te-am reperat printre notanţi), cât ai dat: 6,5, deci diferenţa e tot de 0,5 puncte…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

  4. Deci ,desi nu am vazut emisiunea si am vazut meciul putem sa cadem de acord ca Banciu Radu probabil ar fi fost mult mai interesant in seara asta? Despre meci am spus dincolo…Insa cate puncte am adus la coeficientul Romaniei ? Nu de alta dar peste ani si ani sa le pot arata asta urmasilor ,nepotilor fiindca meciul nu l-am inregistrat….

    Apreciază

    • EL are ranking mic.. runda a doua se dau doar 0.5 puncte pt calificare, runda a treia tot asa (daca iesim adunam 1 punct), daca iesim in play off aduman 1,5 puncte..calificarea in grupe inseamna deja 3.5.

      Apreciază

  5. Luis: ai văzut, Miri tot l-a băgat pe Tade pe margine (pe dreapta, dar nu asta e important), unde a fugit ca un maratonist. În mod evident este mai de folos acolo. Un lucru bun a făcut -totuşi- şi în faţă: i-a epuizat pe cei doi fundaşi centrali sârbi (care şi-aşa erau morţi de oboseală după minutul 65, ca majoritatea gazdelor), apoi a intrat Giuma „pianistul”, şi a înfipt cuţitul…Schimbare bună din partea lui Miri (mă refer la Guima), dar inspirată şi redistribuirea sarcinilor în cadrul aceluiaşi sistem. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Le vezi bine Kiruj, eu la Tade am remarcat doar forta fizica impresionanta la faza(fazele) in care a tinut mingea, cu succes, la coltul terenului, pe finalul partidei, de doua ori, cu doi capsunari in spate :-))) Mi-am amintit cat de frustrante is fazele astea cand echipa ta trebuie sa recupereze rapid mingea si sa se avante spre poarta adversa (plus alea in care portarul prinde mingea si se tzapa pe jos, de trebe, de nu trebe). Eu cred ca Tade ar fi putut avea o cariera de succes in lupte sau box :-))

      Apreciază

      • Logica mea (repetată obsesiv înainte de meci) era că şansele ca Tade să marcheze sunt foarte mici în faţa unei porţi bine agglomerate de sârbi, unde e nevoie de sânge rece, ceva tehnică şi intuiţie, etc., capitole la care simpaticul nostru Gregory e (mereu) repetent. În schimb, în a ara terenul de-a latul şi de-a lungul lui i se potriveşte ca o mănuşă, îmi aduc aminte că pe final a venit în apărare (a făcut-o de fapt de foarte multe ori după ce a fost pus pe dreapta), şi după ce a recuperat mingea, a ţîşnit-o ca un vitezist spre poarta adversă, trecând de nişte căpşunari ca acceleratul de Sighet prin Vrăbia (asta e un cătun pe la noi), având o condiţie fizică demnă de invidiat. În această postură îi este util echipei, asigură superioritate numerică echipei atât în faza de apărare, dar şi în atac, şi cam asta se poate exploata de la el. În careu în schimb…acolo e altă poveste. Acolo poţi plimba zeci de minute, dar când e să dai gol, trebuie s-o dai, HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Imi amintesc si de faza in care s-a dus sa-l ia la rost pe un capsunar ce l-a faultat pe Muniru, s-a postat in fata lui si (probabil in urma unor contre verbale) a ridicat mainile pe lateral intr-un gest ce parea a spune: no da in mine, daca te tine :-)))

          Apreciază

    • Kiruj,normal ca l-a bagat.In pauza l-am rugat sa-ti citeasca postarea (poti citi si tu la articolul precedent) si sa actioneze in consecinta.Si asa a facut.Poate te va chema secund (oh ce te vom sudui daca nu mere echipa:-))Hai CFR!!!+!

      Apreciază

  6. Avem o echipa buna, am jucat destul de bine, gol fabulos , pai Guima e mai bun decit Fred si Cristian e un jucator foarte bun si inteligent. Bafta CFR!

    PS. Deac a fost mai sters,

    Apreciază

  7. @Caneto: revin cu comparaţiile notelor…Singura diferenţă apreciabilă este la Miri, tu ai dat 9, eu doar 7, şi mă şi explic, de ce: în primzul rând, pt. că nu m-a „ascultat”, trebuia să înceapă cu Tade pe lateral (pe stânga, pe dreapta, n-are importanţă) şi cu un vârf ethnic în faţă (Costea, Guima). Recunosc, că nici varianta asta (agreată şi de tine) cu Tade în faţă n-a fost rea până la urmă, Gregory I-a hărţuit 70 de minute pe masivii fundaşi sârbi, exact cât era necesar ca noul intrat Guima să-i execute datorită calităţii lui indubitabile de „killer”. Oricum, poate trebuia să-i dau 8, dar asta e…Acum văd că şi la Camora am dat doar 5.5 (nu 6.5, cât ai dat tu), mi s-a părut complet ieşit din joc, apoi pe las fârşit s-a redresat. Majoritatea centrărilor periculoase au venit de pe partea lui, a mai făcut şi nişte prostii în apărare (a încercat un călcâi, şi I-am pus pe sârbi pe contraatac, la junior antrenorul îl schimba şi îl bâtea, poate îl şi scuipa…). Cu celelalte caracterizări sunt de accord, Costea a muncit mult, a şi încercat câte ceva în faţă, Deac mai şters, Negruţ foarte şters, Muniru un tătic de fotbal la mijloc, şi Monroy, da, n-a mai avut curajul characteristic în intervenţii, specialitatea casei, din care cauză prestaţia lui a mai scăzut din intensitate. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Ai dreptate în cazul lui Camora, dar în notările mele, la fel ca şi în cazul ăluilalt Mario, va avea întotdeauna bonus pentru prezenţă. 🙂

      Apreciază

    • Kiruj draga si Caneto,voi tare idulgenti sunteti,Cred ca ati votat cu inima.Prea mari notele .Doi trei meritau dar restul cam stersi.Na da nui bai,duminica se vor revansa.

      Apreciază

  8. Fraţilor CFR-işti pe ce post aţi văzut meciul cu Jagodina ??? Că pe Look Tv era nefericitul acela de la Tonik şi la Look Plus erau ştiri sportive bineînţeles cu cele mai multe ştiri despre Steaua .

    Apreciază

    • La televiziunea sârbilor, dar nu la televizor, ci pe laptop, cu ajutorul unor linkuri /stream-uri oferite cu generozitate de colegii de pe Tribună, de pe ChefereTv, şi nu numai. S-a mai blocat imaginea câteodată, dar asta e. Lui Caneto i s-a dus imaginea exact când am marcat noi, şi când a revenit (imaginea) mingea era deja în poartă…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Mulțumesc pentru informații. Nu-s prea ieftini ăștia de la Seenow. Vreo 20+ lei/lună. La Focussat pachetul Familia, care are vreo 60 de programe (și are și Look+LookPlus) costă 27. Iar pachetul maghiar, care se cheamă Panonia și are 22 de programe (RTL, RTLII, M1, M2, M3, etc.) costă 7. Dacă nu se trezesc rapid ăștia de la Digi, renunț la bucuria de a le mai fi abonat.

      Apreciază

      • Nu-s ieftini, ca banii se impart intre seenow si ISB. Fotbalul de performanta nu e ieftin, oricum ai lua-o. Chiar daca la noi e mai mult fotbal si mai putin performanta.

        Apreciază

      • Corectez. Le-am scris ăstora de la Focus şi m-au sunat. S-a modificat schimbarea. Look Plus este într-adevăr inclus în pachetul Familia, care costă 27 de Ron/lună. Look însă face parte dintr-un „pachet” separat, parcă Tichet de sport se cheamă dacă nu greşesc şi costă, doar ea, 12 Roni. Catchul este că nu poţi să cumperi Lookul fără pachetul Familia. Deci minimul pe lună este de 27+12=39 Roni. Question is cum ar fi calitatea recepţiei? Momentan aproape tot atâta (33 RONi) plătesc pentru tv cablu la Digi. E drept am vreo 140 de canale, din care peste 20 ungureşti, alte 20 HD.

        Apreciază

      • In timpul CM m-am uitat la cateva meciuri pe net. In general a mers bine, mai putin la inceputul CM cand mai sacada, se mai bloca etc. Spre finalul CM a mers mai bine, sper ca au invatat ce au de facut ca sa nu mai aiba probleme. La meciurile din liga 1 ma astept sa mearga fluent tot timpul, un meci e vizionat in cea mai mare parte de fanii unei echipe, nu de o gramada de microbisti simultan, ca la CM. Pretul nu e mic, daca il comparam cu Eurosport Player (5 euro), dar cred ca e mai bine decat nimic. Aseara (la meciul cu Jagodina) in prima repriza eram la serviciu, nu imi mergea nici un stream, repriza a doua am vazut-o de acasa la calitate naspa de tot, as fi platit lejer 2 euro ca sa vad meciul in conditii decente.

        Apreciază

  9. Mulţumesc pentru lămurire. N-am văzut meciul dar am avut surpriza plăcută dimineaţă când am văzut că au câştigat. FELICITĂRI ŞI BRAVO CFR În consecinţă meciul CFR-ului de la Minsk va trebui căutat la vreo televiziune din Belarus. Nu-i nimic numai să se califice . Hai CFR !!!

    Apreciază

  10. Daţi click aici pt.notare! Softul poate fi pornit şi în „Sondajele lui Kiruj”, la „link03”. Notarea se va opri sâmbătă, pe la ora 18.00. HAI CFR!!!

    Apreciază

  11. Conform stiridesport.ro, nu doar Mincă e pe ducă. Vor mai pleca Stana și unul din cei doi fundași centrali Jaime Simoes şi Joao Paulo. Binie că i-a legitimat clubul…

    Apreciază

    • Apoi daca e adevarat (desi eu nu cred pana nu vad), sa-i plateasca Miri salariul pe trei ani lui Stana. Mi se pare inuman sa faci asa ceva…

      Apreciază

    • Din punctul meu de vedere, nu sunt de condamnat cei de la RDS: nici eu nu as plati in plus pentru difuzarea unui campionat slab, corupt si falimentar. Cred ca acesta este campionatul cu cel mai mic buget (al echipelor) din ultimii 10 ani, dar acum s-au gasit cei de la Look sa introduca pay-per-view. Personal, nu voi plati nici un ban in plus pentru vizionarea meciurilor si nici nu voi renunta la RDS, preferand sa vad meciurile de pe stadion sau pe internet. Intrebare: credeti ca daca vor fi foarte putini cei care se vor abona la Look, se va mai continua si la anul cu sistemul PPV?

      Apreciază

      • Puata romaneasca de media e distorsionata, dar in mod normal se va continua. Depinde insa in ecuatia generala si ce implicatie vor avea cei 4 factori importanti : 1. Pretul intrinsec al meciurilor (deocamdata peste campionate similare) 2. Reasezarea pietei media din Romania 3. Interesul pe termen lung al cluburilor (daca il vor recunoaste) 4. Jocuri de culise (gen cooperative cu multi membrii care trebuie finantati).

        Apreciază

      • Nu Look-ul a introdus pay-per-view pentru fotbalul Ligii 1, ci LPF, incă de-acum mai bine de un deceniu. Cer pentru drepturi peste 30 de mil./an, e sursa principală de venituri pentru majoritatea cluburilor. Mulţi ani la rând cumpărătorul principal a fost RDS. De ce ar avea acum pretenţia să primească gratis drepturile de retransmisie ale cumpărătorului ori de ce ar fi necesar tocmai acum să-şi recupereze în mod direct costurile prin majorarea abonamentelor?

        Apreciază

      • Cred ca nu cunosti detaliile. RDS a platit in ultimii 3 ani pretul cerut de LPF. Telespectatorii nu aveau alta optiune decat sa se aboneze la RDS. Acum a venit LOOK si ofera cam aceiasi bani. Deosebirea este ca telespectatorii ar putea sa vada meciurile fara sa mai schimbe furnizorul de cablu/satelit. UPC a acceptat, Orange TV a acceptat, Romtelecom va accepta (probabil numai o parte din meciuri), numai RDS refuza. Iar plata pentru meciuri nu e deloc iesita din comun, in toate campionatele cat de cat serioase exista pachet separat. Iar cei 10 lei ceruti de UPC nu e o suma atat de mare incat sa nu o poata plati un suporter, e la nivelul unui bilet pe stadion.

        Apreciază

        • Am uitat sa mentionez ca pentru RDS pretul ar fi mai mic, probabil pe la jumatate. Nu le convine pentru ca le strica planurile de a avea clienti captivi.

          Apreciază

          • Ok, am inteles punctele voastre de vedere. Totusi, suporterul de rand va trebui sa plateasca in plus, nu? Si eu am trecut la RDS acum vreo 5 ani doar pentru a vedea meciurile, dar nu a trebuit sa platesc in plus fata de abonamentul avut anterior la UPC, din contra, am primit internet de o calitate mai buna la acelasi pret. Daca Look a luat drepturile Ligii, trebuia sa incerce sa-si scoata banii din retransmisie si reclame, nu din o taxa suplimentara impusa clientului final.

            Apreciază

        • In toate campionatele serioase cota pay TV e undeva intre 60-75% din totalul banilor incasati din dreopturileTV. Sa ne inteleg clar, anomalia romaneasca a fost transmiterea meciurilor de catre cablisti in pretul abonamentului. Pentru client decizia a fost pro operator, pentru ca avea meciurile incluse in pret, pentru cablist a fost o subventionareincrucisata, practic cei neinteresati platind si ei costul.

          Apreciază

          • Probabil ca ai dreptate, Cristi, dar atunci se pune intrebarea: cei care nu vor transmite meciurile vor ieftini abonamentele? Aici e vorba de toti cablistii, exceptand UPC. Ma indoiesc…

            Apreciază

  12. Meciul a fost slab, un meci de liga a doua romaneasca. Putine ocazii la poarta, putine driblinguri, fantezie zero. Macar in tur, Deac a mai ridicat putin pulsul tribunelor cu sprinturile si driblingurile sale, dar ieri a fost aproape inexistent. Multumitor e scorul, dar e greu de crezut ca jucand tot asa, vom accede in grupele E.L. Sperantele noastre stau in nou-veniti, de acolo speram sa mai rasara cate un „diamant” nedescoperit inca si care sa aduca un plus de valoare acestei echipe. Surprinzatoare, pentru mine, este insistenta cu care Miri il titularizeaza pe Negrut, desi acesta a fost in „top rusinica” in ambele meciuri cu sarbii; inteleg ca e tanar si trebuie crescut/vandut, dar cred ca ar trebui incercate si alte variante pe postul acela.

    Apreciază

  13. Daca tot e discutie pe pay TV samd, am sa va dau citeva date pe care le stiu din Germania, pentru comparatie. Drepturile Tv pentru primele doua divizii sunt de 628 mil Euro pe an, din care Sky plateste pentru Pay TV 485,7 mil Euro. In afara de 3 meciuri pe an date la liber in prima divizie si un meci de top din liga a doua pe saptamina, nimic nu e „la liber”. DAca nu ai pay TV poti merge la stadion sau vedea rezumate. La rind sau, Sky are dupa 20 de ani in piata 3,7 mil abonati, asta la 38 de milioane de gospodarii. Daca scadem abonatii comerciali gen localuri samd..ajungem la o penetrare de ca 8%. Pe la mijlocul anilor 90, precursorul Premiere avea cam 1 mil de abonati dupa 4-5 ani in piata, adica o penetrare de ca 3%. De ce fotbalul important pt ei? Pt ca prima liga aduce plusurile de abonati..cam 120-150.000 abonati noi net vin anual in trim 3 cind incepe fotbalul, altfel avanssul e undeva la 7-10.000 abonati pe trimestru. Pretul unui abonament basic la Sky e 12,90 euro pe luna, cu diverse optiuni, Bundesliga in plus inseamna alti 12,90. Vedem clar de aici ca fotbalul nu atinge break even al costurilor, dar este motorul important de crestere pe termen lung si e finantt incrucisat cu pachetul de baza samd. Citeva concluzii pentru piata romaneasca : daca e sa vorbim pur din privinta unui operator maltez cu o idee solida pe termen lung, nu cred ca se planifica mai mult de ca 200.000 de abonati in primul an. PAy Tv fiind un business pe termen lung, cine s-a bagat in hora nu va iesi asa devreme. Pretul actual al primei ligi este peste pretul intrinsec si la un moment dat va scade.

    Apreciază

    • Si nu in ultimul rind, dar foarte important intr-o piata ca Romania care este obisnuita cu mocaciuni – pay TV nu va fi pe temren lung un produs pe care sa si-l permita fiecare.

      Apreciază

  14. @Nea_Silică: Am avut si mai am inca abonament de la Digi (satelit). Platesc 24 lei, l-am facut acum 5 ani si am luat pachetul minim pentru a putea vedea meciurile din liga 1. Pretul a ramas neschimbat in acesti 5 ani. Nu stiu cum e optiunea de HD prin satelit de la Digi, trebuie schimbat receiverul si banuiesc ca nu au suficiente pe stoc, ca de obicei. Revenind, Tv prin satelit inseamna cateva echipamente pe care le poti cumpara sau inchiria. Ele sunt antena de satelit (oala), LNB-ul si receiverul. In mod normal ti le asigura furnizorul, dar in 2008 am mers periodic la ei sa le obtin si nu au avut deloc pe tot parcursul anului. Daca le cumperi, sa te astepti la costuri de 100-150 euro. La Digi poti conecta maxim 2 televizoare, dar ca sa poti viziona complet independent unul de celalalt, ai nevoie de LNB dublu (sau 2 LNB-uri). Cred ca optiunea cea mai buna pe moment e sa astepti un pic, poate se decide si RCS sa preia LOOK-urile si intre timp sa iei un abonament de 1 sau 3 luni pe koolnet/seenow.

    Apreciază

  15. Faptul ca unii, de fapt multi dintre rumani, stramba din nas cand vine vorba sa plateasca 10 lei in plus sa vada meciurile din liga I ii o chestie simptomatica pentru tara asta. De obicei is aceiasi care se plang de nivelul campionatului nostru. „Cum, ba, sa dau io ditai ZECE lei sa vad meciuri da cacat ca care-n Anglia-s mai faine?” De obicei is aceiasi care iau bilete cu 5 lei si se muta-n sectoarele unde locurile-s 25 de lei. De obicei is aia care vor performanta si trofee. 10 lei. 2.25 euro. 1 bere jumate la pet, 4 beri la doza, o treime de pizza, doua pite juma’ de la panem*r (ca sa nu-i facem reclama), un vin ieftin, 0.29% dintr-un aifon 5 es. Get a grip.

    Apreciază

    • Amne, eu nu ma incadrez in categoria descrisa de tine, dar tot nu sunt de acord sa platesc ceva in plus fara a primi, la randul meu, ceva in plus. Nu e vorba de mocaciuni, ci de ideea ca cineva incearca sa ma pacaleasca; tu primesti ceva in plus (fata de septembrie anul trecut, de exemplu) pentru cei 10 lei pe care ii vei plati suplimentar?

      Apreciază

      • Nu ştiu ce vreau să zic, dar spun şi eu, ca să mă aflu-n treabă. 🙂 Anul trecut în septembrie ai primit 7 meciuri pe etapă, fără să plăteşti 10 lei în plus. Anul trecut în septembrie, de ce nu a primit şi abonatul UPC sau Romtelecom 7 meciuri pe etapă, doar nici el n-a plătit 10 lei în plus? Anul acesta în iulie, cabliştii de la RDS de ce nu îţi oferă 7 meciuri pe etapă, fără să plăteşti 10 lei în plus, doar nu i-ar costa cele 7 meciuri mai mult decât i-a costat cele 7 meciuri anul trecut?

        Apreciază

      • Kiruj plateste biletul la meci, plus drumul dus-intors din Harghita, sa vada baietii nostri dand cu picioru’n loabda. Caneto plateste biletul plus drumul dus-intors de Salonta. Compania de-o luat mamaliga-ntai da 30+ de milioane de euro pe an pentru meciuri, bani care merg la cluburi. Care-i contributia ta?

        Apreciază

        • Amne,gresit,master Kiruj are ABONAMENT achitat in intregime ,dar nepreluat inca (asa sponzorizeaza el echipa) + fix pe un loc13.:-).Apropo ,pe mine m-ai uitat.Na bine Zalau ii numa la 80-90 km.Hai CFR!!!+!,
          PS azi am cumparat o vuvuzela,mica dar hangose.La meciul cu nemtenii va umflu capul.

          Apreciază

            • 07,nu ajunge ca si asa suntem putini,mai vrei sa scapi de unul.Fara motor pe deal in jos ,nu tu servodirectie,nu tu frana (frana la masina),si cum suntem franari nu cu franar nici la stadion.Tu nici nu esti suporter CFR.:-))

              Apreciază

      • Nu stiu daca primesti ceva in plus. Sunt alte conditii pentru a vedea fotbalul la TV. Sau mai „poetic”, e ca-n bancul cu scumpirea benzinei, nu a crescut pretul la litru, dar s-a micsorat litrul.

        Apreciază

  16. Felicitari baietilor si antrenorului pt. calificarea in turul urmator si un sincer BRAVO pt. Felghe si Guima(!)Desi, sunt inca departe de Cluj si de Gruia, „preteneii” de fotbal, mi-au reinoit abonamentul in „vesnicul” si mai nou „tristul sector 41, ca doar nu era sa-l schimbe dupa 5 ani de „suferinte”!;Eu, as fi mai putin entuziasmat analizand maniera de joc; sa nu uitam ca ne-am calificat cu o echipa cvasinecunoscuta, care(la fel ca noi) inscrie putin si spre deosebire de noi, primeste gol mai mereu, acasa(nu au norocul nostru…portarul Felgueiras!) si as fi mai rezervat in acordarea unor note mari, doar prin prisma rezultatului; analizand realist si obiectiv jocul nostru, observ ca sufera si va mai suferi, inca mult timp de acum in colo, in primul rand, pt. ca avem o „valoare” scazuta a lotului,nu avem omogenitate(ceea ce este firesc la aceasta etapa),nu avem coordonator(daca nu f.bun, macar unul bunicel!?) si de aici rezulta celelalte”necazuri,”precum: greutatea in a ne creea situatii bune de gol,perioade insemnate de timp in care desfasuram un joc fara orizont(sa nu zic chiar „haotic”), lipsa unui presing constant, fara sa obligam adversarul, in propria lui jumatate de teren sa greseasca si nu prea avem cine sa o”bage in ate.” Sigur ca m-as bucura sa castigam zece meciuri la rand cu 1-0,dar mi-ar placea sa vad o ECHIPA care sa impuna respect, care joaca fotbal, care sa aiba, mereu, o posesie superioara adversarului cu trasee si scheme de joc clare, care sa fructifice macar 30%din loviturile libere, sa-si domine adversarul(macar pe teren propriu!); nu critic, inca,doar constat, aceasta echipa in formare, dar sper ca si in aceasta formula, imbunatatita cu 2-3 fotbalisti, peste 1an sa ne batem la Cupele Europene!(AH, tocmai ce a sunat ceasul!); astept cu sperante inceputul de campionat, in care „vad” cel putin 6 echipe „sub noi”si o crestere a jocului; nu sunt, deocamdata, in „febra” evenimentelor, de aceea nici nu comentez „Din coltul Tribunei”prestatia jucatorilor, dar ma simt obligat sa fac cateva scurte remarci,la adresa unor jucatori pe care-i avem, acum in lot; pt. mine sunt f. evidente;Dupa derularea a 17 etape din returul campionatului trecut, plus 6 amicale si alte 2 meciuri oficiale tot astept confirmarea „sperantei” Negrut si reconfirmarea lui Costea, care impreuna, desi joaca in avanposturi, culmea si de f. multe dati, titulari(!?), au reusit contraperformanta de a inscrie in campionat 4-5goluri, cate inscria Kapetanos cu „trunchiul”(nu exemplific,cu care parti anume!?) si ne miram de ce echipa nu are rezultate, de ce nu creste?!; este inadmisibil cum de au fost atata amar de vreme titulari, mentinand pe tuse un Paun,un Batin, sau Tade(care nu este un golgheter, dar este mult mai eficient, decat cei doi la un loc); Negrut inafara varstei, nu vad sa aibe niciun atu fotbalistic – nu-si cunoaste locul, rolul si sarcinile in teren, nu are intuitie, fara plasament, nu intra in combinatii, nu este pregatit psihic, dar mai ales fizic sa destrame apararile, dar mai ales portile adverse,nu are dribling in regim de viteza , fara un joc bun de cap, imprecizie in suturi pe cadrul portii(mai vreti!?, a cui o fi PILA?, sau dorim sa-l vindem?); iar Costea(PILA lui I.M.) a ramas vesnica speranta a fotbalului oltean si marea dezamagire a celui ardelean!; Daca cei 2 nu au confirmat in aprox. 25 de jocuri poate ca MIRI, are sange in instalatie si-i incearca si pe altii,ca acum are si cu cine, precum:B.A.GUIMAraes si M.Ivanovski si sa nu ne mai tot „imbete” cu povesti de genul:”nu sunt inca pregatiti dpdv fizic”; Hai CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.