Noi vrem gazon la Minsk!


„Cred că ar trebui să mizăm pe jucători tineri, români. Să vină şi străini, nu zic nu, dar să fie de două ori mai buni decât românii. Altfel, nu o să accept. […] N-are rost să aduci un stranier care nu e cu mult mai bun decât jucătorul pe care îl ai pe postul respectiv”, a spus Miriuţă la Dolce Sport (9 mai 2014).
„Nici unul dintre cei care au ajuns în această vară nu este peste grupul din sezonul trecut. Am 14 jucători de bază, pe care i-am lăsat la Cluj. Lucrez cu ei precum cu ouăle de Paște, să nu se spargă”, a spus Vasile Miriruță, la Look TV (20 iulie 2014).

Asta e, să ne rugăm să treacă cât mai repede Sfintele Sărbători de Transfer, nu cumva să mai apară nişte udători cu parfumuri fine din China şi să ne lase de tăt fără ouă în cofraj. Este evident, finanţele clubului nu mai permit decât achiziţionarea altora uşor clocite şi nevopsite (eventual revopsite), din alea din care nu-i plac lui Miriuţă să le accepte, dar, no, ce să facă omul cu oul de dar? Că ai / n-ai ouă de calitate, vin o grămadă de meciuri în care tre’ să tragi la poartă.
Primul la rând dintre meciurile care vin (după alte prime două în care am făcut economii serioase cu trasu’ la poartă)…

… joi, 24 iulie 2014, ora 21.30, în manşa secundă a turului doi preliminar al Europa League, meci transmis de LOOK TV, FKK Jagodina – CFR Cluj (în tur, 0-0).

Să mă scuze marea masă de suporteri ai echipei sârbeşti că am pocit numele (prenumele?) clubului iubit, dar e doar o simplă figură de stil care dorește să arate că în urma meciului de mâine îi vom lăsa în curul gol. Avem un nume respectat în Europa, mai avem nişte ouă de Paşte în echipă, nu admit alt rezultat decât victoria noastră și, implicit, calificarea. Hai, nu-i musai un 4 sau 5 la 0, mă mulţumesc să-i batem şi cu un amărât de 1-1, 2-2 sau 9-9. Calificarea să iasă. După cum spunea Miriuţă, în patrimoniu sunt 14 jucători de bază (nu ştiu dacă l-a inclus şi pe Ogbu printre ei; era vorba că pleacă în China înaintea meciului, dar n-am văzut nimic scris/declarat oficial) şi mai umblă vorba că ar fi fost văzut Ivanovski prin Cluj, venit la negocieri, cu datoria sacră de a-l înlocui pe Chuka. Dar venirea macedoneanului nu-i importantă pe moment, deoarece oricum nu are drept de joc contra sârbilor. Revine Camora după suspendare, deci cunoaştem în proprţie de 90,90% echipa de start: Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Muniru, Monroy – Deac, Negruţ, Costea. Rămâne să aşteptăm startul meciului pentru a afla şi restul de 9,09%. O fi Tade? I-or fi găsit bilet de avion spre China lui Ogbu doar pe vineri, cu decolare din Belgrad? „Urcă” Negruţ şi intră la mijloc Christian? Îl face Miri centre forward pe Rada – că-i golgheterul echipei în cupele europene – , iar fundaş trece Tiago Lopes? Nu contează, gol să iasă!
Nu mai au sârbii avantajele din meciul tur, n-au de ce să tragă de timp tot meciul pentru un 0-0 (doar dacă nu-s mari specialişti în executarea ori apărarea loviturilor de departajare de la 11 m) şi nu mai au parte de arbitri ruşi, care să le permită jocul dur arătat la Cluj. Vor arbitra nemţii lui Miriuţă, Bastian Dankert la centru, ajutat de asistenţii Thorsten Schiffner şi Jan Seidel, în timp ce Sascha Stegemann a fost desemnat arbitru de rezervă. Observator de arbitri va fi nord-irlandezul Leslie Irvine, în timp ce delegat UEFA a fost desemnat spaniolul Luis Cuervas Del Real.
Pentru amatorii de statistici, precizez că Jagodina va alinia unşpele standard: Malac1 – Malac2, Malac3, Malac4, Malac5 – Malac6, Malac7 – Malac8, Malac9, Malac10 – Malac11. Rezerve: Malacii.
HAI CFR!!!

Reclame

110 comentarii

  • Pentru retur, sper să ocolească Ucraina şi căţeii din Belarus. Să adune ai noştri experienţă şi meciuri multe în picioare pentru primăvara europeană.

   Apreciază

 1. Cred ca mai sunt 2 variante pentru atac: (1) Jakolis trece in locul lui Costea si Costea in atac, (2) intra Ivanovski, daca e la zi cu pregatirea.

  Apreciază

   • Asa este,dar Iakolis este peste Costea (iesit din forma de vreo 100 de ani) dupa cum am vazut eu.Are o viteza in plus,stie cu mingea.Luand in considerare masivitatea si mobilitatea redusa a fundasilor capsunari ,si faptul ca sigur vom miza pe contre (Miriuta la asta se pricepe,cam atata tactica are el in cap) Iakolis este cu mult mai indicat decat Costelo al nostru.Hai CFR!!!+!
    PS Amne eu sunt multumit si daca ne ‘umilesc”capsunarii cu un 1-1.

    Apreciază

  • La varianta asta cu Cioră vârf de atac m-am gândit şi eu, este o soluţie, chiar dacă de „avarie”. L-ar înlocui Jakolis, iar Florin ar avea mai puţine sarcini defensive (de care se achită oricum destul de aproximativ). Merită analizată şi varianta Tade pe stânga (la mijloc), a mai jucat acolo, în mod cert va asigura bine faza defensivă şi nu va face rabat de la efort. HAI CFR!!!

   Apreciază

 2. Luis: aşa cum spuneam şi mai sus, eu aş miza cu Tade pe stânga, e şi robust, şi fuge ca nebunul (n-am avea griji în apărare cu el, cel puţin pe partea lui), insistent este, poate va reuşi să „atragă” atenţia fundaşilor sârbi asupra lui şi -astfel- Florin va avea mai multă libertate să înscrie. Soluţia asta Tade-stânga + Florin-vârf este cu mult superioară variantei vehiculate Florin-stânga + Tade-vârf, tocmai datorită calităţilor specifice ale celor doi. HAI CFR!!!

  Apreciază

 3. Caneto, trec peste complimentele de rigoare (articol fain, într-adevăr), să nu mai vorbesc că ai calculat bine şi procentul ăla…, care în realitate e 90,9091…:) O bilă neagră, totuşi: 90,90 + „restul” de 9,09 îmi dă (la mine în Harcov) doar 99,99%…:) HAI CFR!!!

  Apreciază

 4. Kiruj,sincer eu m-as lipsi total de Costea.Este iesit din forma.Iakolis asta ar putea juca in locul lui.Cu Tade ai dreptate,poate ar fi solutia ideala considerand ca jucam in deplasare.Oricum,nu cred ca este cazul sa sarim pe ei.La 0-0 noi suntem tot asa „calificati” ca si ei,numai ca ei joaca acasa si sunt obligati sa joace mai ofensiv.Sper sa-i prindem pe o contra si sa le bagam mortu-n casa.Asa macar mai putem juca doua meciuri in EL,chiar daca sansele sa ne calificam sunt slabe(Caneto sa nu ma sudui),dar macar ne mai „homogenizam” si noi un pic.

  Apreciază

 5. Bad news! Meciul retur cu Jagodina NU va fi transmis de LOOK TV/LOOK PLUS. Din ce am aflat e transmis in Serbia de televiziunea lot nationala. Poate gasim vreun feed pe net la ora meciului (21:30, Ora Romaniei).

  Apreciază

  • Mai degraba faci pe modestul.Nu-i bai,daca nu-i placi ei,mie imi placi si cred ca inca la cativa paicilea,daca asta te consoleaza.Na,na,nu intelege gresit ce am scris.:-)

   Apreciază

 6. Acum vad ca transferul lui Ivanovski e oficial, din punctul meu de vedere e de departe cel mai bun transfer al verii, mi se pare cu mult peste tot ce am adus pana acum din campionatul intern.

  Apreciază

  • He,he Dacid,daca vom trai ,vom vedea cat de bun transfer este.Intrebarea este de nu a ramas la Astra daca este asa de bun?Sper sa ai tu dreptate si cred si eu ca va fi util echipei.

   Apreciază

   • Asta ma intreb si eu, de ce mama supararii nu a ramas acolo? Din ce vad a dat 13 goluri in 54 de meciuri, cifra mi se pare decenta spre buna daca il comparam cu Maah de exemplu, dar daca in schimb il comparam cu Sougu(care domnul Muresan spunea indirect e sub Maah) ne da cu virgula.

    Apreciază

    • Vad ca am gresit:) Credeam ca Sougou a dat mult mai multe goluri iar lui Maah i-am uitat aproape toate goluri mai putin triplua cu U:DSougou a dat 11 goluri in 44 de meciuri, iar Maah a dat 9 goluri in 48 de meciuri, iar Ivanovski a dat 13 in 54 de meciuri, deci cam pe acolo is toti.

     Apreciază

  • Şi mie mi se pare un transfer „peste” cele făcute anterior. Dacă în trecut am adus jucători bunicei „la kilogram”, acum aducem tot la kilogram, dar de „low-cost” (sau „no cost”). Dar are dreptate şi Luis, dacă-i aşa de bun, de ce nu l-a ţinut Astra? Dau şi răspunsul („eu centrez, eu dau cu capul”…): la Astra e posibil orice, jucătorii cu o personalitate mai pronunţată, mai puternică, nu prea prind rădăcini pe acolo…Securiştilor nu le-au plăcut (şi nu le plac nici acum) oamenii cu personalitate, reprezintă un pericol pentru societate…HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Dacă mai era Vasluiul în prima ligă sărea deja Porumboiu că Astra îşi uşurează prin acest transfer drumul spre titlu. 🙂 Dacă bine reţin, şi Ivanovski a fost în situaţia lui Măţel, nu a vrut să-şi prelungească contractul cu Astra în condiţiile stabilite de club şi l-a supărat pe Nicolae, care l-a trecut imediat pe linie moartă.

    Apreciază

    • Aşa îmi aduc aminte şi eu. Şi îmi mai aduc aminte şi de nişte goluri de-ale lui, marcate în stil de „vârf de careu” veritabil. Dealtfel, a şi marcat destule la Astra, 13, parcă. Dar revin cu obsesia mea tactică: utilizarea lui ar cam presupune o mică modificare de aşezare a echipei, pt. că actualul 1-4-2-3-1 nu este conceput (teoretic vorbind, după manual) pe vârfuri de tipul lui Ivanovski. Pentru acest tip de vârf corespunde mai mult aşezarea 1-4-3-3, 1-4-4-2, sau chiar 1-4-4-1-1 (care de fapt e o subcategorie a lui 1-4-4-2, dar diferă sarcinile tactice ale celor 2 din faţă). Dacă merg mai departe cu analiza, ce vedem: 1-4-3-3 nu prea e indicat lotului actual, că nu avem mijlocaş „decar” (sau măcar box-to-box), deci ar rămâne celelalte două, ambele fiind oarecum „eligibile” cu lotul actual, pt. că linia aia mediană de 4 jucători e identică în ambele aşezări, şi pentru asta îi avem pe Monroy şi Muniru în centru şi Deac/Jakolis/Costea/Tade pe cele două benzi ale liniei de mijloc. Aşadar diferenţa o face analiza celor 2 din faţă. În cazul lui 1-4-4-2 e nevoie de două vârfuri aprox. identice (atât ca profil, cât şi ca sarcini, la 1-4-4-1-1, unul joacă un fel de pivot şi face legătura mai strânsă cu cei 4 mijlocaşi, de regulă cu cei doi din mijloc. Această ultimă variantă pare mai realizabilă, cu Negruţ un pic mai în spate, că are astfel de competenţe. Discuţia poate fi continuată şi cu „dacă şi cu parcă”, adică în funcţie de ce surprize (placate) vor veni de la Christian, de la Provencio şi -eventual- de la Guima, o redresare a lor pe plan fizic ar încurca discuţiile de mai sus privind aşezarea, pentru că Christian are ceva deprinderi de „decar”, şi atunci revine pista 1-4-3-3, şi aşa mai departe. Dar deocamdată discutăm „vorbe”, mâine Ivanovski nu va juca, şi trebuie să ne calificăm…Reiterez varianta agreată de mine pentru mine (prezentată mai sus): l-aş utiliza pe Tade în stânga, pentru a mări „robusteţea” aripii stângi şi pentru a creşte siguranţa în zona aia de apărare (presupunând că Deac+Susici se vor achita bine de sarcini dincolo), şi l-ar scuti pe Cioară de nişte eforturi defensive (pe care şi aşa le uită de multe ori), dându-i şansa să se concentreze în careu. Cu Tade vârf şi cu Cioară pe stânga, ambii vor avea -cred- un randament mai scăzut şi atunci echipa pierde din potenţial, cât are şi ea în prezent. HAI CFR!!!

     Apreciază

     • Habar nu am ce şi cum a jucat Ivanovski la Astra, aşa că nu mă pot pronunţa în privinţa primei părţi a comentariului tău. Nu zic că nu există logică în varianta ta cu Tade şi Costea, dar sunt sigur că Miriuţă nu o va adopta. El vrea ca un vârf să se bată încontinuu cu 2-3 malaci sârbi, pentru a nu-i lăsa să sprijine ofensiva gazdelor, apoi, să creeze culoare pentru cei veniţi din linia a doua. Nici nu cred că cere unui vârf să tragă la poartă. 🙂

      Apreciază

   • Astra este condusa executiv de Dinu Gheorghe. E scoala veche, care nu discuta cu impresari, jucatori, merge mai degraba pe ideea „cum vrem noi sau deloc”. De altfel s-a vazut ca multi jucatori+ impresari nu se dedau la tertipurile tipic romanesti (ca doar stim povestile cu contracte prelungite si inregistrate la federatie si liga si jucatorii habar nu aveau samd) si dupa expirarea contractelor spun sec „la revedere”. Sa vedem doar cum s-au comportat unii jucatori ai Petrolului.

    Apreciază

 7. Adevarul este ca joaca totusi la nationala macedoniei,chiar asa slab nu poate sa fie,plus ca master Kiruj are dreptate la Astra nu conteaza cat esti de bun in cazul in care nu dansezi cum ti se fluiera.Uni pot fi intimidati altii nu.Eu sper ca al nostru atacant este „altii” si 13 goluri nu sunt 5(Ogbu).Hai CFR!!!+!

  Apreciază

 8. @Kiruj -m-am uitat peste ce trebe pentru CFRcast si nu-i asa de complicat, nici scump. Putem incepe cu niste microfoane pe la 50 de lei, un abonament la amazon pe bani de pufuleti, doar timp ne trebe. Ideea-i ca fiecare din cei ce participa la podcast sa aiba microfonul propriu, apoi unul dintre noi sa urce all the talky bits pe soundcloud, alt serviciu virtual ieftin. Mai sap sambata dupa info si fac un plan de atac ce vi-l (kiruj, caneto, 07) supun aprobarii.

  Apreciază

  • @Amne: cum zicea şi Caneto, e important de ştiut în ce măsură încarcă suplimentar serverul (dacă e cazul, că nici eu nu mă pot pronunţa dpdv tehnic). Apoi n-ar strica să faci şi o mică descriere a întregii proceduri (ce echipemante necesită, care sunt paşii de urmat, etc.), că -repet- mă cam depăşeşte fenomenul, dar iniţiativa în sine mi se pare bună. Dacă faci toate ăstea, mai prelucrez şi eu informaţia cu inginerul meu de sistem (e un tip de treabă, „semiceferist”, aşa), el chiar poate ajuta concret la o adică. În final, consider că trebuie să vină un „aviz de principiu” din partea lui Albu şi/sau a lui 07 (eventual şi Caneto), pt. că ei pot lua decizii legate de profilul / politica site-ului, eu sunt „vinitură” aici, şi chiar nu vreau să mă bag în chestia asta, am eu suficiente alte decizii de luat zi de zi…:) Am glumit, din ce am observat, Caneto şi 07 nu sunt împotrivă, iar Albu nu cred că se bagă, doar dacă se ajunge la o supraîncărcare a serverului. Fă descrierea, şi mai vorbim.

   Apreciază

   • Hostingul va fi pe amazon, n-are treaba serverul nostru cu podcastu’. Din ce-am vazut costa lunar vreo 25 de eurocenti sau ceva de genul. Atata pana si-un uist poate sa ceara de la ma-sa. La ce m-am gandit io ii ca o bucata de franar sa faca pe gazda si sa aiba invitati (permanenti au ba, nu conteaza); dialogul sa se faca telefonic, dar inregistrarea pe microfon, atasat c-un cablu usb direct la calc. Telefonul, ideal ar fi sa fie pus la casti, ca sa nu se auda in inregistrare dublat. Ideea mea era sa facem o incercare doua si vedem ce iese, cu materiale ieftine. Mai vorbim.

    Apreciază

    • Ok, Amne. Eu aş veni cu propunerea (măcar acum, la început) să-l iei pe Thedarkside lângă tine (dacă vrea şi el, evident, că se pricepe, asta-i clar), şi tu, şi el sunteţi în Cluj, e mai uşor la început să reglaţi eventualele „obstacole”. Dacă treaba depăşeşte faza de „cantonament şi meciuri amicale”, atunci ne putem băga şi noi, dar ca povestea să fie şi democratică, vom face un sondaj (hihi…), să vedem ce subiecte doreşte să avanseze suflarea tribunistă şi de la cine ar prefer răspunsuri. Mai vorbim…Acum am emoţii…:) HAI CFR!!!

     Apreciază

 9. Eu spun ca nu e chiar putin lucru sa aduci un atacant din curtea Astrei. Budescu, Fatai, Tembo, Yoda, Yazalde, De Amorim, Enache sau Bukari sunt toti jucatori de profil ofensiv si toti cu prestatii bune sau foarte bune in ultimele doua sezoane din Liga 1. Iata de ce, cele mai bine de 50 de prezente in tricoul giurgiuvenilor ale macedoneanului Ivanovski pt mine sunt o confirmare a faptului ca CFR-ul a achizitionat un varf de atac cel putin bun, daca nu chiar foarte bun. Nu intamplator Astra a avut in sezonul recent incheiat 70 de goluri marcate, adica o medie de peste doua goluri pe meci (2,05 ca sa fiu aproape la fel de exact precum maestrii Caneto si Kiruj) 🙂 si tot nu intamplator sunt castigatorii Cupei Romaniei, ai Supercupei si vicecampionii tarii. In iarna chiar am discutat cu amicul meu, Razvan Tincu despre atacantii din Liga 1.(pt cei mai putin familiarizati cu fotbalistii din Liga 1, Tincu e fundas central / mijlocas defensiv la FC Botosani, in trecut la CSMS Iasi). El imi spunea ca de departe cei mai periculosi i s-au parut cei ai Astrei. Uitandu-ma acum peste statistici, vad ca Ivanovski al nostru in primavara trecuta chiar a marcat un gol impotriva Iasiului, iar Botosaniului prietenului nostru Ery, astralii le-au inscris vreo 5 boabe numai intr-un singur meci. Avem deci toate motivele sa-l credem pe cuvant pe Razvan Tincu. 🙂 P.S. Nu stiu cum sta Florinaccio cu profetiile lui din trecutul destul de indepartat deja, cele legate de jucatorii de perspectiva ai Ligii 1, dar va dezvalui un secret si va spun ca despre macedonean zice acum, ca e peste Ogbu Chuka. 🙂 Peste cateva luni ii expira perioada de gratie si atunci il vom putea lua la purecheat pe maestrul Florinaccio, bineinteles daca vom avea pe cine. 🙂 Cert e pana acum ca marele lui pariu, FLORIN COSTEA, cam singurul care ne intereseaza pe noi franarii, inca refuza sa confirme. Dar oare sa eplodeze olteanul tocmai in fieful capsunarilor de la sud-vest de Dunare ? Sau poate la meciul cu 5teluta din Gruia ? Sa dea Domnul sa fie asa si sa nu se opreasca apoi in intreg sezonul ! Sunt totusi destul de sceptic in privinta lui. Asta nu ma impiedica insa sa inchei cu arhicunoscutul: Hai CFR !!!

  Apreciază

 10. Întrebare: dacă ne calificăm (şi ne vom califica!) în turul următor, îl putem utiliza pe Ivanovski? Se reface lista aia către UEFA, sau rămâne valabilă mai departe aia care s-a predat deja (fără Ivanovski)?

  Apreciază

  • Da, se reface. Nu ţii minte faza de acum 2 ani, când Maftei şi Piccolo n-au fost trecuţi iniţial deoarece erau suspendaţi (nu s-a ştiut la club că un jucător nu scapă de etapele de suspendare decât dacă-i trecut pe lista UEFA), apoi, în următorul tur, la Basel, era s-o punem prin trecerea lui Piccolo pe foaia de joc?

   Apreciază

  • Mai exact: link pag. 34
   18.13 List A has to be submitted by the following fixed deadlines:
   a) 23 June 2014 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;
   b) 11 July 2014 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;
   c) 25 July 2014 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round;
   d) 11 August 2014 (24.00 CET) for all matches in the play-off round;
   e) 2 September 2014 (24.00 CET) for all further matches from the first match
   in the group stage up to and including the final.
   18.14 For the three qualifying rounds and the play-offs, a club may register a
   maximum of one new eligible player on List A after the above-mentioned
   deadlines, provided the quota of locally trained players is respected. Such
   registration must be completed by 24.00 CET on the day before the relevant
   first-leg match and the club’s association must confirm in writing that the new
   player is eligible to play at domestic level at this time.
   18.15 If the registration of such a new player causes the number of players on List A
   to exceed 25, the club must remove a currently registered player to reduce the
   squad to 25 players again
   n.

   Problema mi-e că nici cu ajutorul lui GT nu pricep ce zice. 🙂 Nu se poate face decât o singură modificare pe lista trimisă iniţial pentru turul 2 sau se poate adăuga ulterior un nou jucător după ce s-a trimis o lista nouă pentru turul 3?

   Apreciază

   • Din ăla puţin cât înţeleg şi eu, rezultă că TREBUIE să predai listă nouă înainte de fiecare fază (într-o zi fixată de ei), iar ulterior -în turul 3 şi în play-off- ai dreptul să modifici UN SINGUR JUCĂTOR (adaugi pe listă maxim unul şi scoţi pe cineva) de pe aceste liste predate pentru faza respectivă, cu minim 24 de ore înainte să înceapă primul meci al fazei respective (din turul 3 sau din play-off). HAI CFR!!! HAI TADE!!!

    Apreciază

 11. Umbla vestea prin sat ca RCS va transmite pana la urma partidele din Liga 1. Inca nu e anuntat nimic oficial, iar sursa e un site si/sau Mitica Dragomir, deci luati informatia cu prudenta.
  link

  Apreciază

 12. Pentru cei interesați: „Surse bine informate susţin însă că cea mai mare firmă de cablu din România, RCS-RDS, dă ultimul asalt în negocierile pentru preluarea celor două canale. Mai mult, sursele „ring” susţin că, de fapt, cele două părţi s-au pus deja de acord, RCS-RDS urmând să facă anunţul pe ultima sută de metri. „Din ce ştiu eu, RCS-RDS va prelua până la urmă cele două posturi, Look TV şi Look Plus, care transmit Liga I pentru că nu-şi permit să-i scape din mână pe abonaţii pe care-i au acum”, a declarat, pentru „ring”, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal.” (http://www.ziarulring.ro/stiri/sport/241347/2014/RCS-RDS-ultimul-asalt-pentru-Liga-I)

  Apreciază

    • Probabil suntem amândoi interesaţi… Eu cel puţin tare m-aş bucura să pot vede meciurile în mod civilizat. M-am chinuit tot turul cu Jagodina, mergea un pic, apoi se bloca, reîncărca ş.a.m.d..

     Apreciază

     • Azi tocmai mi-am instalat UPC. Merge bine, n-am apucat inca sa butonez in detaliu. Mai am si contractul cu Digi, l-am dfacut in urma cu 5 ani, costa tot 24 lei (fara HD), il mai pastrez o vreme, macar la ei pot sa vad UCL si campionatele tari ale Europei.

      Apreciază

      • In momentul de fata ai si optiunea Orange TV, satelit. S-ar putea sa fie un pic mai scumpi, nu stiu sigur, stiu doar ca vor transmite LOOK-urile. Focus e tot satelit, o data ce ai echipamentul iti mai trebuie doar cartele cu care reincarci abonamentul, ceva in genul asta. Nu cred ca intr-un oras cum e Tg. Mures nu exista un distribuitor de Focus.

       Apreciază

      • Ai dreptate, am mai căutat acum şi am găsit una,S.C. ADIAL ELECTRONIC S.R.L. – Tg. MURES. Am să merg să văd ce au. Problema e cu posturile ungureşti. Cu digi avem cam 20, Orangele are fo 6, ăştia: n-am idee. Tre să aleg, ce e mai important.

       Apreciază

      • Îs a naibii de jmecheri ăştia de la Focus. Caut în pachetul Sport şi iată ce găsesc: „Sport. Pasiune și erotism non stop. Cele două canale pentru adulți vor face serile mai interesante.” Probabil că erotismul non-stop o fi sport pentru unii 😀

       Apreciază

  • Asta e din nou o poveste din seria greselilor trecutului. Pentru o rezerva de prima divizie Minca e bine platit si nu are nici un interes sa renunte la bani. Pe de alta parte, clubul cam greu scapa de el, ca nimeni nu i-ar oferi aceiasi bani. e genul „noi te ajutam sa pleci” vs. „nu ma las dus ca nu mai prind eu un contract din asta”.

   Apreciază

   • Greselile trecutului si viitorului, ne scapam de niste petarde ca sa aduce altele in locul lor. Tu ai fi mirat ca peste 1 an sau 2 ca unul din nou venitii din anul asta sa i se aplice acelas tratament. Din pacate tind sa cred ca a noastra conducere nu are nici minte, nici suflet nici nimic, acolo is doar niste profitori care vor sa scoata bani din piatra seaca. Incepe sa imi para rau ca am crezut ca al nostru CFR chiar se vroia un club altfel, imi pare rau sa zic ca am ajuns sa fiu scarbit de tot ce se intampla la club si pt ultrasii de tastatura si nu numai le zic ca nu am inceput sa tin cu CFR dupa ce a obtinut primul titlu.

    Apreciază

    • Ceea ce este regretabil si clubul pierde pe termen lung e ca nu se lasa loc de buna ziua. Ca in orice industrie si lumea fotbalului e mica si jucatori, antrenori etc cer si ei referinte inainte sa semneze ceva. Sa nu ne miram ca unii jucatori nu vor sa vina la club (primele semnale clare au fost vara trecuta), atunci cind creste colonia celor nemultumiti care se despart de club in conditii neamiabile.Intrebarea e insa, intr-o situatie limita, care e varianta mai corecta – tecerti cu multi jucatori, te desparti de ei poate neprieteneste, dar le platesti contractele, fie si cu intirziere sau bagi clubul in insolventa si ii lasi cu ochii in soare, tratindu-i „corect” cu sansa sa isi primeasca 20% din bani in 3 ani?

     Apreciază

     • Vezi ca in articolul de mai sus se spune ca clubul mai are bani de dat, si din cate am mai citit pe ici colo is destui fosti jucatori care mai au de primit restante (prime sau salarii).Situatia ce mai ok e sa iti faci un PLAN si sa te ti de el, nu sa fi un cacanar care isi baga in jeb banii din CL iar pe jucatori ii trimtie la plimbare(a se vedea reactia lui Felgue, declaratile lui Picolo iar in partea cealalta masina luat de domn patron sau studioul de muzica deschis pentru fini).

      Apreciază

 13. Felgueiras – Susic, Larie, Rada, Camora – Monroy, Muniru – Deac, Negruț, Jakolis – Tade se pare ca vom juca in aceasta formula.Kirujvad ca Miri nu a citit ce ai scris:-))Sincer nici nu stiu cum ar fi mai bine.Avantaje si dezavantaje sunt cu amandoau formulele de joc.

  Apreciază

   • Cred că mă bucuram tot aşa. Păi e un fel de minune, că doar până acum statul lua tot, prin zeci de impozite acum în sfârşit INVESTEŞTE! În SPORT! Şi da, mă bucur pentru Târgu-Mureş, e oraşul meu. Mă bate gândul să mă mai duc la meciurile Mureşului. Că n-am mai fost de fo 30 de ani. Le-aş face un pic de galerie. Asta până vine Cefereul. Când le fac lor galerie. Poate nu mă bat mureşenii mei 😀

    Apreciază

 14. Nu stiu altora dar pentru mine faptul ca nimeni nu transmite meciul CFR-ului denota faptul ca nu mai producem audienta si a noastra echipa nu prezinta interes. E destul de urat ca am ajuns in aceasta pozitie, desigur ca sunt unii care ne pot da explicatii pentru acest fapt DAR oricum ai intoarce situatia din pacate am ajuns la nivelul urmator:unul cu putin sub nivelul anului 2006 de exemplu.

  Apreciază

  • Meciul e transmis de un post sarbesc. Am dat un stream putin mai sus. Din cate am inteles, LookTV nu s-a inteles in privinta banilor cu postul sarbesc.

   Apreciază

  • In 2006 sconomia era in avint iar peisajul media la fel. Grupul MediaPro de care tine Sport.ro nu era in restructurare, la Intact se credea ca GSP.Tv va produce bani, Kanal D miza pe fotbal pentur a-si crea primul val de audienta iar TVR avea bani de meciuri mai mici pt ca CL era la PRO. E o perioada foarte nasoala sa iti recuperezi banii din publicitate – e vara si audientele sunt la pamint, bugetele si atentia au fost canalizate pe campionatul mondial. Gindeste-te ca Sport.ro incaseaza undeva la 2 mil de Euro pe an doar pentru ca face parte din grupul Media Pro si contracteaza la pachet. Prima TV incaseaza cam 7 mil pe an, adica o medie de 20.000 de euro pe zi Din banii astia nu platesti un car de transmisie si satelitul.

   Apreciază

 15. Nu stiu ce sa spun,dar Costea este aerian,Tade macina in gol,Deac departe de ce a jucat la Cluj.Incep sa ma tem de meciul cu nemtenii.Nimic in atac,zero barat.Asa nu se poate marca.Ah poate este foarte cald si e aia nu alearga baietii.Sper sa-si revina pentru repriza a doua.Sa se trezeasca si Miri sa citeasca ce a scris Kiruj,si sa faca miscarile necesare.Hai CFR!!!+!!!

  Apreciază

  • Costea a avut un sut bun langa bara de la 16m in min 30. Negrut e prea fin pt. capsunarii astia, el e baiat de oras, ce naiba. Tade in nota meciurilor oficiale…

   Apreciază

 16. Sarbii au avut cateva ocazii destul de periculoase, din pacate am luat si cateva galbene , iar unele dintre ele chiar stupid(de ex galbenul lui Monroy). Sper totusi ca o sa dam golul izbavitor cumva.

  Apreciază

  • Ca şi la Cluj, de prin minutul 60-65 s-a terminat benzina la sârbi, căderea lor a fost extrem de abrubtă, mai ales astăzi. Guima e fotbalist, nu jucător de fotbal, chiar dacă e lent un pic. Numai din gleznă a scos câteva cornere pentru noi. Vulpoi, no comment. Bravo! HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Aaaaa….Io, fara sa vreau si privind la meci mi-am adus aminte de ultima noastra isprava in cupele europene,faceam niste comparatii vazand meciul din seara asta,ma gandeam la Nuno si ma gandeam la Minca(chestii de renumeratie)…si poti da, face o paralela…Problema e ca liniile alea nu se vor mai atinge niciodata(cel putin intr-un viitor apropiat) …iar azi cand a dat CFR-ul gol priveam tamp la monitor si nu puteam sa imi dau seama cine a marcat…In rest si despre meci …sarbii…meciul ? Ne-am calificat,cu sansa mare insa si daca nu se intampla ceva miraculos la echipa in turul viitor o luam rau de tot…Meciul de azi mi-a adus aminte de derbyurile din Divizia B seria III disputate intre CFR Cluj si Gloria Bistrita…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.