Tribuna II CFR, sectorul 42


Citesc cu ochii din dotare că e pe bune, nu-i doar o dumă că joi avem meci oficial, primul din sezonul competiţional 2014-2015. O veste bună. Sper… Dar vestea cea mai bună este că nu trebuie să mă strofoc cu prima avancronică de meci a sezonului. Tocmai s-a anunţat oficial că se va ţine o avancronică live la crâşma lui nea Mircea de lângă stadion! Onoare muncii grele! Acolo vom afla cine cu cine joacă, unde, la ce oră, formaţiile probabile sau improbabile, istoricul meciurilor directe, tot ce trebuie să ştim despre o partidă până în momentul când ni se va rupe filmul (lung- sau scurt-metraj, după experiența fiecăruia).

***

– Mă bazez sincer pe Camora…

– Ce Camora?… Bă, nu joacă, îi suspendat de la meciul cu Inter!…

– Lasă că intră Lopes-și-mai-nu-știu-cum în locul lui Mario…

– Vai de curu’ nostru, ne bat şi desculţii ăştia care de-abia au scos un egal în 4 meciuri jucate în cupele europene! Simt în urină. Apropo, mă scuzați, mă duc până la…

– Ne bat o laie! Îl avem pe Felghe cazat în poartă şi după patru halbe io zic că s-o cristalizat şi restul unşpelui de bază: Susic, Larie, Rada, Lopes – Muniru, Monroy – Deac, Negruţ, Costea – Ogbu. Ce mai, ştim şi cine va intra pe parcurs, dacă ne fereşte soarta de vreo accidentare sau de vreo eliminare…

– Te referi la Jakolic şi Tade în propoziție? Ăştia-s siguri, că am auzit eu de la unul care a auzit de la altul că s-au pregătit exemplar şi l-au impresionat pe Miriuţă până la lacrimi.

– Amu, depinde și de cum va evolua meciul. Dacă nu involuează, poate-l bagă Miri pentru câteva minute – ca să se convingă lumea că promovarea juniorilor nu-i iar o cacealma – pe Veres… sau pe Păun… sau chiar pe Ţârlea. Să sperăm că măcar unul din ăia mulţi aduşi de prin ştiu io a câtea ligă din care campionat să fie o surpriză plăcută, nu foarte petardă.

– Da de un’ să ştim noi lista trimisă la UEFA, că ultima oară când m-am uitat io pe site apărea ”Not yet available” în engleză?!

– Mai bine să scrie aşa, decât să preia lotul corect de pe site-ul oficial, că prind încredere sârbii văzând că nu avem decât 4 fundaşi în lot, dintre care unul îi suspendat, iar Velayos îi plecat din municipiu. N-au de unde şti că Maah poate fi reprofilat pe postul lui Cadu, că are viteză la replieri și la scos adversarii în offsaid…

– Numa’ să nu ne facă felu’ arbitrii – parcă ceva ruşi – că ăştia mereu au fost de partea sârbilor. Stai să mă uit pe aifon… Îhî! Zice că Aleksei Nikolaev îi la centru, Tikhon Kalugin şi Valeri Danchenko îs asistenţi la margine, iar în plus Timur Arslanbeko va fi cu tabla cu minutele de prelungire, vreo 4. Mai bine îi chemăm aici la una mică pe observatori (galezul Raymond Ellingham – pentru arbitraj, şi letonianul Arturs Gaidels – pentru joc), mai aduce ceva kiruj din maşină şi punem o pilă pentru băieţii, să nu fie furați ca-n Ghencea.

– Nu trebe, mă! Șezi flexat că oricum batem azi! Suntem mai buni; n-au nici o şansă sârbii, nici cu arbitrii de partea lor, nici drogați la pungă. Chiar, știe cineva ceva despre echipa asta, Iadolina?

– Jagodina, omule! Iadolina o fost o bere proastă făcută până acum câţiva ani la Oradea, bip-o dracu’ de poșircă! Zice-se că echipa sârbească o terminat pe locul trei în campionatul Serbiei, la mare distanţă de Steaua Roşie şi Partizan, iar antrenor e Mladen Dodić, pe care nu-l cunosc personal.

– … Iar unşpele lor nu ştiu dacă spune cuiva ceva, în afară de rudele lor foarte apropiate: Duricic – Simac, Milinkovic, Mihajlovic, Filipovic, Damjanovic, Jakimovski, Arsenijevic, Duric, Cvetkovic, Susnjar.

– Dă-i dracului, n-are nicio însemnătate ce şi cum cu sârbii… Eu sunt tare curios ce impresie va lăsa jocul acestei noi echipe a CFR-ului într-un meci oficial, că degeaba am măturat pe jos cu adversarii în amicale, ălea-s pișvaser. Acum se va arăta adevărul la suprafață, ca uleiul deasupra berii.

– Ce contează cum arată new CFR? Important e că se suntem în cărţi, ne simțim bine împreună, club avem, lot avem, nevestele-s acasă, antrenor avem, bere avem, jucăm în Europa League, vom juca în prima ligă, în Cupa Ligii, în Cupa României, mai comandăm ceva bere… ce vreţi mai mult? Să ne bucurăm că suntem cu toții aici, sănătoși, cu putere de muncă şi putem încuraja echipa minute fără număr.

– Că bine zici! Corect! Dă-te mai aproape, să-ți mai dau un autograf și pe frunte!…

– Auziți, mă, ce urlă întreg stadionul?! Cică-i gol… Oare n-ar fi cazul să intrăm şi noi la momentul oportun? Io zic să mergem acuma, până nu încep să se învârtă turnicheții de te amețesc… Hopa! Dar stai să cinstim întâi golul ăsta, dacă tot i-am pierdut reluarea…

– Noroc!

– Noroc!

– Noroc, cu trei de !

***

Activități oficiale cu ocazia partidei CFR 1907 Cluj – Jagodina KF

Miercuri, 16 iulie 2014:

Conferința de presă CFR 1907 Cluj: 18:00
Antrenament oficial CFR 1907 Cluj: 18:30 (deschis presei 15 minute, începând cu ora 18:45)
Conferința de presă Jagodina FK: 18:30
Antrenament oficial Jagodina FK: 20:30 (primele 15 minute deschise presei)

Joi, 17 iulie 2014:

Avancronică de meci live la crâşma de lângă Tribuna I: 18:00
CFR Cluj – Jagodina FK: 20:30

51 de comentarii

  1. No, bine că mi-ai adus aminte, să nu uit de ceva „marfă” pentru brigada de „albitrii”…Poate aduc şi o folcloristă, dar asta mai greu totuşi, că vine şi Mme, şi are „toleranţă 0” la astfel de iniţiative…:) Ce mai, habar n-are de strategiile complicate ale fotbalului…:) HAI NOROC!!! Au revoir, la crâşma lu’ nea Mircea!!! HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Kiruj,buna idea cu folclorista.Ea va ocupa scaunul cu nr69,bineanteles cu mine alaturi(poate si darkside ,cel care nu recunoaste ceea ce face).Din pacate eu cred ca voi putea porni doar pe la ora 18 deci ajung in jur de18.30 daca totul merge bine.De intalnit ne intalnim,de mine nu scapati „ca-s ca raia”hai CFR!!!+!

      Apreciază

      • Ştiam că o să-ţi placă faza cu folcloristele…:) Vrabia mălai visează…:) Poate găsim câteva în zonă. După 2-3-4 runde de „nea Mircea” o să vedem numai starlete XXX în jur…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

        • Vedeti ca mai demult era un strip tease cu activitatati folclorite undeva de la 7 Strazi pe Masinistilor si o luai in jos spre gara…asa ca „de cartier” s-or gasi pe undeva.

          Apreciază

      • Recunosc si imi asum tot ceea ce fac 🙂 Povestea era alta. Pe lumea asta sunt doua categorii de barbati insurati. Aia de recunosc faptul ca sunt sub papuc si aia de nu recunosc treaba asta :-)))

        Apreciază

  2. Salutari tuturor celor de la masa si inca un rand din partea mea! Nu pot shade alaturi de voi, sunt in turneu -nici diacritice n-am la mine- dar de acolo, de pe balta, voi fi cu gandul in Gruia. Promit sa mai dau un rand, de data asta pe bune, in prima etapa. Fug, ca ma cheama la scena. Hai CFR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Apreciază

  3. Cel mai probabil ne vom intalni la crasma …asta daca nu va fi inchisa sau si mai rau nu se vor servi bauturi putin alcoolice dat fiind importanta meciului 🙂

    Apreciază

  4. Ieri in editia digitala a GS (http://www.gsp.ro/gazeta-digitala/cumpara-430108.html) era scris „HAI AI NOSTRI” si erau pozele lui Chipciu ,Mutu si Budescu .Fara nimeni de la CFR.Am trimis un mail redactiei GSP ,lui Catalin Tolontan si lui Ovidiu Ioanitioaia ( la asta nu stiu de ce m-am oboist sa ii scriu) .Azi mi-a raspuns Tolo .
    Citit si va minunati de raspuns :

    „buna ziua, aveti dreptate pe cazul concret
    a fost o eroare, sint plecat, dar imi cer scuze oricum

    nu aveti dreptate cind insultati munca atitor oameni
    uitati, de pilda, ca rerezentanti ai cluburilor Dinamo, Rapid, Otelul si altele (dar nu CFR) sint in inchisoare in urma unei anchete pornite de gsp

    nu avem absolut nimic cu cfr
    am facut sute de editii locale cu CFR, cind era campioana siparticipa in ucl

    v-am raspuns cu politete la insulte, dar e ultima oara cind va raspund daca nu veti reveni la un ton civilizat

    va multumesc pentru mesaj

    o zi buna

    Apreciază

      • Data: 15 iulie 2014, 20:58
        Subiect: titlu din ziar, poze, chestii
        Către: gazeta@gsp.ro

        Buna ziua,
        http://www.gsp.ro/gazeta-digitala/, aici vad titlu mare : Hai a nostri, cu 3 poze in care apare Steaua, Astra si Petrolul.
        Intrebare: cealalta echipa romaneasca ce joaca in Cupele Europene nu e tot „a voastra”.
        Ma astept sa nu imi raspundeti la email pentru ca stiu ca va „pasa de sport, poate prea mult”.
        O zi buna,
        Hai ai nostri, aia din Gruia!

        Asta e mail-ul trimis, oare e insulta pe undeva?

        Apreciază

    • @Radubarbier+Dantesc: îmi pare rău că nu v-aţi prezentat mai devreme, Amne a luat deja cele 10 bilete sigure (confirmate până luni, la ora 15.00). Poate veţi reuşi să faceţi rost de bilete în apropiere undeva, suntem în S42, locurile 60-69, dacă-mi aduc bine aminte. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Kiruj,lasa ca-i bine.Cred ca si eu mai aduc un coleg francez (trebuie sa-l „CFRizez” a fost dorinta lui ,nici el nu a auzit de cei din vale) si dupa cum pare si ficamea si-a exprimat dorinta de a veni la meci.Pana la urma ne adunam o trupa bunicica.Hai CFR!!!+!

        Apreciază

    • Am citit şi eu, am rămas mască. Fiind liber de contract, trebuia/trebuie plătit salariul, eventual ceva cash la semnare, poate şi pentru agentul lui, dacă există aşa ceva. Dar toate ăstea putea să le plătească şi CFR (nu cred că ASA stă mai bine dpdv financiar, indiferent de greutăţile arhicunoscute de la noi), dacă exista DORINŢĂ. Eu cred că nu a existat această dorinţă, în primul rând din partea conducătorilor noştrii, poate nici din partea lui Gabi, care s-a despărţit în termini nu foarte amicali de CFR. Oricum, păcat, aveam nevoie ca de aer de el, dar să nu uităm şi un alt aspect: are deja 32 de ani. Dacă mă uit la „politica” de transferuri din această vară, încăpea şi Gabi în acest amalgam de principii (de multe ori contradictorii) privind achiziţiile noi. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Din afara se pot comenta multe, dar deicizia poate fi logica din mai multe perspective. Chiar si cu un contract diminuat, poate se crea o discrepanta in buget. Chiar daca ni se pare ciudat, si la Tg Mures sunt ceva bani publici. In plus, poate jucatorul nu a mai dorit sa stea in Rusia (Tomsk nu e chiar aproape) sau poate a fost reziliat „amiabil”. Tg Mures poate fi un club mnai flexibil in formularea unui contract care sa-l lase liber la orice ora apare o oferta consistenta financiar. In plus, daca nu ma insel el e din Blaj – la 32 de ani te gindesti ca poate solutia mai buna e o combinatie de bani decenti, cite un business deschis undeva aproape de casa (care poate fi finantat la inceput cu ce cistigi, ca apoi fara venituri doar cheltuieli e mai greu), poate pespectiva unei scoli de antrenori la Mircea Radulescu…. sunt multe piese in puzzle care pot alcatui un tablou complet din alta perspectiva decit cea pur sportiva sau financiara.

        Apreciază

        • ASA nu sta deloc bine dpdv financiar, cel putin la momentul amicalului asa mi-a spus cineva din staff-ul lor. Gabi e din Apold (MS), cel putin asa scrie pe contul sau de FB.

          Apreciază

  5. CFR Cluj a trimis la UEFA lista cu jucătorii pe care se va baza în Europa. Lotul clujenilor pentru dubla cu Jagodina
    http://www.stiridesport.ro/competitii/liga-1/lista-uefa-cfr-cluj-jagodina.html

    Totul pentru Europa. Miriuţă va folosi rezervele în Cupa Ligii pentru a-şi proteja titularii înaintea returului cu Jagodina
    http://www.stiridesport.ro/competitii/europa-league/cfr-cluj-jagodina-miriuta-declaratii.html

    Apreciază

  6. @all – maine o sa ajung la stadion undeva intre 17.30 si 17.45. Toti cei care mai vreti bilete va rog sa imi trimiteti miel la amnesiac0210@gmail.com, sau sa ma sunati maine la 0743 472644, pana la 17.30, ca sa stiu cand ma pun la coada la casa cate bilete va mai trebe.

    Apreciază

  7. ASA Târgu Mureș – CSMS Iasi 0-2 (0-1). Duminica jucam cu CSMS Iasi. Meciul se joaca la Iasi de la ora 18:00 si e transmis in direct pe LOOK TV (sau LOOK PLUS).

    Apreciază

  8. link sa nu ma sfaditi …..asa mi-o venit sa pui’ ,,horea,, asta….. sant un simplu privitor pe tribuna..de 1 an’….decand si-o facut Kiruj prima ,,plamada,, de jinars…(glumesc)…….poate ajung si io’ la meci……numa’ sa vad ,,banneru’,, cu tribunistii !!

    Apreciază

  9. DESPRE NOTARE: începe balul, fraţilor! Pregătiţi pixurile, cataloagele, etc.! Problema îi, că eu ajung acasă din Gruia doar pe la 2 noaptea (poate şi mai târziu, şi asta dacă nu intervine ceva, sper să nu fie cazul), aşa că softul de notare va fi disponibil pe tribună doar vineri, pe la ora 8.30 (sper). HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Presupun că veți nota doar voi, cei din tribuna… II sectorul 42, că pe noi ne-au desfințat domnii Paszkany+Teszari. Distracție faină băieți! Abia aștept comentariile voastre… Haide CFR!!!

      Apreciază

      • E imposibil să nu găseşti un stream, ceva. Ieri m-am uitat la un astfel de stream la ASA-Iaşi (LookTV), deci se poate…Apropo, dacă tot nu vrei să vii la meci, vino la mine în Harcov, că eu am Nextgen şi am şi Looktv acolo…Îţi pun la dispoziţie casa pe timpul deplasării la Cluj…:) Găseşti acolo de toate, sticle goale (multe), pline (deloc), ciorapi murdari şi aşa mai departe…:)HAI CFR!!!

        Apreciază

  10. O-O si la final…Miriuta ne crede slabi la minte cind toarna la aghiazme inspre noi. Sa vedem in Serbia…oricum cu el pe banca ne-au batut „pinguinii” in Gruia !!! Asa ca ce sa mai asteptam cind Monroy e decretat cel mai cel din Romania ?!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.