Galeria „Tribuna CFR”


Am oprit – cu ceva întârziere – sondajul „galerie”. Situaţia nu s-a mai schimbat de peste 24 de ore: dintre cei 14 tribunişti care şi-au exprimat opţiunea lor privind „întrebarea de baraj”, 13 au semnalat adeziunea lor de-a participa la această acţiune iniţiată de Amne, respectiv de-a face o galerie separată a Tribunei CFR la meciul tur (din 17 iulie) cu Jagodina.

Acestea fiind zise, propun să trecem la treabă, la „organizare”, cum s-ar spune:

1. În primul rând, aş dori să se confirme clar (sub forma unor comentarii scurte la acest articol) din partea celor 13 tribunişti-„pro”, că opţiunea lor este FERMĂ. Se poate folosi în continuare acelaşi nick-name, ca de obicei (pentru a proteja identitatea celor care nu doresc o „vizibilitate” dusă în exces), iar comentariul să fie ceva de genul (de ex.): „Ioan Dacid: confirm prezenţa, 1 pers.”. Scuze Ioane, este doar un exemplu, tu mi-ai venit în minte, aşa, pe repede înainte. Mi se pare importantă şi confirmarea numărului, pentru că poate unii dintre „participanţi” vor să mai aducă un prieten, o rudă etc. (prezenţa căruia în mod cert nu a fost confirmată prin sondaj), şi atunci trebuie să ştim EXACT câţi ne vom aduna, pentru o organizare fără cusur.

2. Nick-name-ul este important (în confirmarea de mai sus), pt. că în sondaj eu nu am practic nicio informaţie de acest gen, şi trebuie să ne identificăm cumva la întâlnire. Probabil voi face şi o listă sumară (de ex.: dacid-2 pers., ulise-1 pers. etc.), pentru a realiza „apelul de seară” şi pentru a distribui biletele. În momentul înmânării biletului, se plăteşte şi contravaloarea lui, pentru a nu lăsa „în faliment” creditorul… 🙂

3. Dacă lista de mai sus este finală (rog să trimiteţi confirmările măcar până mâine –vineri – ora 12.00), „comitetul de conducere locală” (Amne, TheDarkside etc.) va asigura luni procurarea biletelor pentru toată lumea (cel puţin aşa am înţeles din discuţiile cu Luis, care a vorbit ceva în acest sens cu TheDarkside, dar şi Amne s-a angajat la ceva similar). Aici nu mă bag (nu cunosc foarte bine „terenul”), au fost propuneri pentru sectorul 41, parcă. Ideal ar fi într-o locaţie, unde am putea afişa/agăţa un banner dedicat al „Tribunei CFR”, ca să nu „imobilizăm” 1-2 persoane, care să ţină bannerul pe durata meciului.

4. Am ajuns la banner. Este doar o propunere, se poate discuta aici despre: 1 – utilitatea lui (adică să facem un banner, sau nu), apoi, dacă DA… 2 – despre forma şi conţinutul bannerului. În opinia mea, acest banner ar fi o idee bună, chiar şi din simplul motiv că ar reprezenta un reper pentru adunarea celor care au renunţat la stilul de viaţă „underground”. După mine, trebuie discutat şi locul, şi termenul (ora) până la care aşteptăm tribuniştii. Ziceţi voi, unde e mai bine, iar termenul să fie max. ora 20.00 (de ex.), că la 20.30 începe „balul”, şi trebuie să ne mai pupăm, să intrăm, să arborăm bannerul etc., deci timpul trece rapid.

5. În privinţa bannerului, aştept sugestii privind forma şi conţinutul. Pentru a porni discuţia de undeva, propun următoarele: să fie un banner din pânză rezistentă (şi nu din PAL/PFL,etc., că e mai greu de transportat şi de băgat într-o maşină). Pentru dimensiuni propun un dreptunghi de 4 x 1 metri, culoare albă, pe care să apară cu litere vişinii un text de identificare („TRIBUNA CFR”, sau „HAI CFR!!!”, sau ambele, sau niciunul…), eventual o imagine din arhiva Tribunei-CFR, mai exact chiar aia care reprezintă o tribună… Dacă se „aprobă” confecţionarea” bannerului, trebuie să vedem cine/unde poate să-l comande, aici pot să mă bag şi eu, dacă este nevoie, am firme de profil în zonă (cu care pot rezolva şi costul de producţie), şi atunci îl duc eu.

Deocamdată atât. Rog – din nou – confirmările (până vineri, ora 12.00) din partea celor care vor veni, atât ca nick-name, cât şi ca nr. de persoane (asta e foarte important). În rest, aştept(ăm) tot felul de propuneri privind modul de întâlnire, de procurare a biletelor, despre banner etc. Cel târziu mâine, pe la ora 20.00, trebuie să finalizăm aceste discuţii şi să şi afişăm – tot aici – un scenariu de lucru FINAL, agreat de toată lumea.

HAI CFR!!!

Reclame

115 comentarii

 1. Luis 2 persoane.Referitor la bilete.Daca s-a oferit Amne ca rezolva el ,eu sunt pro,asa se simplifica treburile (darkside asa nici tu nu tre sa cumperi nimic).Raman la idea sectorului 41 daca sunteti de acord confirmati ,si Amne va sti ce sa faca.In legatura cu banerul,idea lui kiruj este buna ,si cum a spus el ne va oferi si un reper pentru intalnire(la poarta de acces tribuna 2).Ora 8 este ok (cel tarziu).Astea fiind spuse iooou am terminat,hai CFR!!!+! si elore KVSC.
  Ps.multumesc celor ce sau implicat,frumos gest.

  Apreciază

  • Amne,stiu ca te-ai oferit voluntar si nesilit de nimeni ca rezolvi biletele,dar te rog sa confirmi inca odata sa fim linistiti ca nu ramanem „dehors”

   Apreciază

 2. Amne – 1 bucata. Confirm ca pot sa iau io biletele pentru toata lumea, dar numai luni dupa ora 17.00. Nu cred sa fie probleme sa gasesc bilete la sectorul 41, ii cel mai scump si lumea prefera sa plateasca biletele ieftine, apoi sa se mute pe locurile scumpe. Daca exista persoane care sunt convinse, dupa datul in bobi, ca luni, la ora 17.30, n-or sa mai fie bilete in S41, ma ofer sa ma intalnesc de maine incolo pana sambata si sa dau banii pentru bilete celor ce pot merge lunea de dimineata. Adresa mea de miel o stiti (amnesiac0210@gmail.com), scrieti-mi si dati-mi un nr. de tel. sa va sun. „eventual o imagine din arhiva Tribunei-CFR, mai exact chiar aia care reprezintă o tribună” THIS! Ne mai citim.

  Apreciază

  • Dacă permiteţi o sugestie din partea unui outsider, aţi pute pune pe banner adresa site-ului. Asta dacă vrem să îngroşăm rândurile celor care vin pe site…

   Apreciază

   • Bună idee, Silică, chiar foarte bună! Aşa facem! Şi lasă-mă cu outsideru că vin la Mureş, şi va fi nasol…:) Şi -ca să scapi de sindromu lu’ outsider- îţi propun aşa: când mă duc la meci joi, te iau la Murăş, şi după meci te şi duc acasă…Nu-i nevoie de nimic, poate doar de nişte punguţe (nu te gândi la prostii!), că pe autostradă merg cu 160-170…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Mulțumesc pentru oferta de transport Kiruje, ar fi super, dar pentru mine iulie e o lună grea. Admiterea e de abia pe 23 (asta înseamnă că intrăm în „cantonament” pe 22, dar și până acolo avem de lucru. Poate în august, dacă vei avea ceva drum încoace. Mulțumesc oricum.

     Apreciază

     • Caneto, dacă tu scoţi media de 80 pe porţiunea aia de drum (plină cu TIR-urui şi cu nişte curbe nasoale de tot la jumătatea drumului) atunci „jos pălăria”, cum se spune…Noaptea, poate, sau în weekend. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Caneto, tu ai elicopter, probabil…:) Înseamnă că ai ajuns în Cluj cam în 2 ore 20 de minute. Bănuiam eu, că eşti şi mai „dus” un pic decât mine…:) HAI CFR!!!

       Apreciază

      • Exact atât am făcut, o singură dată. În primăvară, duminica Floriilor în zori, la 7 dimineaţa am ajuns la Cluj, n-a fost nici dracul pe drum. La întoarcere mă gândeam să mă dau jos din maşină şi s-o iau pe jos, poate ajung mai repede. 🙂 Nu sunt un vitezist, nici pe autostradă nu depăşesc 140.

       Apreciază

 3. @kiruj – ii ok daca lumea se hotaraste pana duminica seara, sa lasam timp de gandire si weekend-ul alora de n-au vreme sa haladuie pe tribuna-n timpu’ saptamanii. Mie-mi trebe numa’ sa mi se zica pe luni cate bilete sa iau. Si-n ce priveste banner-ul, daca ai tu pe cine sa-l faca, da-i drumu’, daca nu, zi-mi ca-ncerc sa vad ce pot io sa rezolv. Oricum, bannere se tot pot face, numa’ noi sa fim adunati. Ca tot veni vorba, este ceva crasma langa stadion, ne putem intalni acolo, io ramanand sa astept pe toata lumea ca sa distribui biletele. De aveti alte idei, by all means.

  Apreciază

 4. Am vrut sa vin si eu dar dupa ce am aflat ca Tade si Camora s-au transferat de la noi, m-am razgandit..)) link Apropo, daca imi dati voie, va sugerez ca banner-ul sa arate exact ca header-ul acestui site! Forta CFR!

  Apreciază

 5. Va salut dragi tribunisti, ma bucura initiativa voastra,sper sa fie de succes. Din pacate nu ma pot alatura voua din cauza jobului,dar va urmaresc de fiecare data cand am ocazia.[net mai exact, ptr ca tot timpul sunt in miscare cu un mercedes cu doua usi,420 de cai..-camion ptr cei care se gandesc la altceva-]. Deci multa bafta,sper sa vad meciul pe net,si sa am ocazia de a va vedea si pe voi, Hai CFR

  Apreciază

  • Poate vei reuşi la un moment dat, Isti. Dacă iniţiativa va rezista „intemperiilor”, ea va fi -din start- una absolut permisivă, de „racolare” de noi şi noi doritori să facă parte din galerie. Dacă nu iese treaba, nu-i bai, măcar am încercat. HAI CFR!!!

   Apreciază

 6. Ma bucur tare mult ca initiativa noastra prinde contur,sper sa fie frumoasa intalnirea de joi seara, cu perspective pentru viitor. Imi pare rau ca nu voi fi si eu acolo,imi doream sa va-ntalnesc personal,dar sunt convins ca vor mai fi ocazii. Abia astept reactii dupa acea intalnire. @Silica,nu stiu cum de poti refuza oferta lui Kiruj,suferi de tacofobie?:) @Kiruj,tu pe care autostrada ai de gand sa gonesti cu 170 km/h,ca asta de incepe la Campia Turzii pe cand incepi sa demarezi se termina deja 🙂

  Apreciază

    • N-am eu (şi confraţii mei) norocul ăsta…Aş fi bucuros să văd inaugurată ruta Ploieşti-Braşov, măcar, că „datoria” mă cheamă destul de des în „capitalism”, dar până să ies la pensie, nu cred…:) HAI CFR!!!

     Apreciază

  • M-ai băgat în ceață de tot cu tacofobia asta. Normal, bănuiam că are conexiune cu viteza, dar na, am dat căutare pe goagăl, chestii aiurite, de la evitarea actului sexual (nu e cazul), până la alte bazaconii. Noroc că le am un pic și cu spaniola, iată: ‘Miedo irracional y enfermizo a la velocidad’ – adică frică irațională și morbidă de viteză. Nope, nu e nici acest caz. E iesact ceea ce am scris, crede-mă pe cuvânt.

   Apreciază

 7. Stimaţilor CFR- suporteri , nădăjduiesc să mă menţineţi în mijlocul vostru şi în continuare. Datorită distanţei până la Cluj nu am nevoie de rezervări de bilete. Sunt tare bucuros că nu mai trebuie să mă chinui cu Internetul ca să văd meciurile din Liga 1 deoarece am acces la Look TV. Sper că joi o să facem o figură frumoasă cu Jagodina. HAI CFR !!!.

  Apreciază

  • Ery, această iniţiativă nu este (şi nici nu va fi) una exclusivistă / separatistă, de creare a unei fisuri în familia tribunistă. Dacă -dintr-un motiv sau altul- ea deviază în direcţia greşită, oprim „trenul” la prima haltă, că primează „Tribuna CFR” în primul rând. Ei, că acum discutăm ceva mai mult despre organizarea asta, şi -implicit- se bagă în commenturi mai ales cei care vor veni, este un lucru normal, dar viaţa revine apoi la „egalitate/fraternitate/etc.”…:) HAI CFR!!!

   Apreciază

  • Ery, noi, cei care nu putem merge la meci, o să fim împreună la „Tribuna oficială CFR”. Sper să-i vedem la lucru pe băieți (fotbaliști și componenți ai „Tribunei 2 Sector 41 CFR”), în HD.

   Apreciază

  • @Ery – daca vreodata o sa-ti faci timp sa vii-n Cluj la vreun meci al franei, o sa-ti fac io cinste cu bilet si beri/vin, ca de la o jumatate de soldovean la unul intreg. Nu-i nimic exclusivist aici, din contra, nu exista si n-o sa existe niciodata sefi, ori membri mai membri decat altii, altfel io n-o sa mai fac parte din grup. Din punctul meu de vedere, noi suntem reprezentantii tuturor tribunistilor ce nu pot veni la meciuri din varii motive.

   Apreciază

 8. Confirm prezenta, 1 pers. Contribui cu bani la banner daca e cazul, pot sa ma si duc luni dimineata sa iau bilete daca se vrea. Trebe sa batem sarbii la curu’ gol.

  Apreciază

  • Am notat, mersi. Nu trebuie să contribuie nimeni cu nimic, asta rezolv eu, un fel de cadou din „Harcov”…:) Cu biletele înţelegeţi-vă cu Amne, eu voi anunţa duminică numărul celor care au confirmat prezenţa. HAI CFR!!!

   Apreciază

 9. RUGĂMINTE: revin cu solicitarea formulate şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru „DA” (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusive nr. de personae, cu care vor veni. E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a „elimina” eventualele „adeziuni” false (la mişto), venite din ştiţi voi ce direcţii…Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la „kiruj2@gmail.com”, şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. HAI CFR!!!

  Apreciază

 10. COMPLETARE: 1 – Amne: am vorbit cu pretenii, şi totu-i OK, dacă va fi cazul, fac în 24 de ore bannerul, deci timp este, şi eu zic să nu ne complicăm, rezolv eu (varianta transmisă de cfrclujole o găsesc foarte reprezentativă, apare şi adresa site-ului, sesizată de Silică). 2 – Referitor la confirmări de prezenţe: deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1) şi -evident- Kiruj (2), că vine -probabil- şi tata (87 ani), mare ceferist şi el. Aştept confirmările şi de la restul, din considerentele prezentate în articol, dar şi în comment-ul meu de la 11.10. HAI CFR!!!

  Apreciază

 11. Kiruj eu vreau sa fac o rezervare „la galeria Tribuna CFR” pentru etapa a 7-a din 14,15 septembrie,sau este prea repede?Ca sa fiu sigur…….

  Apreciază

 12. Imi place ca aceasta initiativa ia contur. De mult ma gandeam la o asemenea chestie, numai ca nu am exprimat-o niciodata in scris. A trebuit sa plec din tara (aproape de casa lui 007, in london) ca o asemenea initiativa sa fie exprimata si sa ia contur:) pacat ca nu sunt acasa in cj ca sa pot sa particip si eu. Sa-mi pastrati un loc si mie pe viitor when i’ll come back:) p.s. 007 poate ne vedem intr-o zi la un tea:)

  Apreciază

  • Musai ca ceaiul să includă și ceva rom, altfel prefer cafeaua. Din păcate nu ajung prea des prin Londra, dar dacă stai mai mult prin UK nu-i exclusă o întâlnire. Poate în Oxford, dacă nu în capitală. Sper să-ți meargă bine și foarte bine pe aici. Email de contact: cluj07cfr@yahoo.com.

   Apreciază

 13. Salut tribunistilor baneristi. Kiruj, ce-ar fi daca la cronica meciului ati posta si cite o poza cu cei prezenti? Daca tot se iese din underground.

  Apreciază

 14. Nu vad ce problema ar avea cineva in a se inscrie cu nick-ul pt participarea la meci,ca doar nu organizam vreo lovitura de stat,nici nu suntem vreo „factiune separatista”. Asteptam sa se inscrie cei cativa tribunisti clujeni,care se cunosc intre ei si vad meciurile impreuna. Poate au confirmat pe mail…sau nu… P.S. Vass Bela nu are nici o reactie,ramanand imun la toata agitatia asta?

  Apreciază

  • Saul, problema e alta, cred…Uite, prin sondaj au optat pentru galerie 13 oameni (nu zic neapărat „tribunişti”, că cine ştie…), iar în prezent am confirmarea doar de la 5 (Kiruj, Amne,Luis,Thedarkside,Dan.f). Înseamnă că trebuie să mai aşteptăm confirmări de la 8 persoane (menţionez că cei 13, care au optat în sondaj pentru galerie, au transmis opţiunea lor de la ID-uri diferite, deci practic mi-au transmis „adeziunea” 13 persoane diferite). Asta în cazul în care toţi cei care au „notat” în sondaj au făcut-o „pe bune” (am bănuieli că au fost câteva şi la „derutare”, exact ca şi la notările jucătorilor, dar mai vedem, mai aşteptăm). Ca să fiu sincer până la capăt, aş putea -cu ceva „muncă de lămurire”- să şi aflu adresele ID-urilor, dar n-o fac din principiu şi din respect pentru „dreptul la anonimat şi invizibilitate” a tribuniştilor. Ei, dacă observăm „atentate” care aduc atingere la „siguranţa site-ului”, etc., atunci lucrurile se schimbă…HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Am inteles ideea,Kiruj. Sper ca toate inscrierile au fost pe bune,dar oricum nu merita efortul de a-i depista pe eventualii intrusi. Eu apreciez din tot sufletul implicarea si efortul pe care-l faci in sprijinul acestui demers. Hai CFR!!! P.S. Apropo,maine botez copilul unui prieten din Miercurea Ciuc,stabilit si el de ani buni in Cj.

    Apreciază

    • @Saul: să înţeleg că vei fi chiar în M.-Ciuc? Ar fi super, că voi fi şi eu acasă, în acest weekend nu mai urc la munte că am ceva de recuperat la serviciu (mai exact, de lucrat „în avans”, că vreau să plec şi eu 2 săptămâni în concediu la înceout de august). Dacă chiar vei fi în Ciuc, să-mi spui un interval de timp, când pot să te sun. HAI CFR!!!

     Apreciază

     • Nu voi fi la M.Ciuc,botezul e la CJ. Am specificat la finalul comentariului meu ca acest prieten e stabilit in Cj de ani buni. Week-end placut iti doresc! Eu voi fi cam prins in acest week-end,iar luni intentionez sa plec spre BV-CV,nu stiu cand voi mai putea intra pe Tribuna,de aceea iti doresc succes in finalizarea acestui demers si abia astept impresii de la evenimentul de joi. Hai CFR !!!

      Apreciază

  • Saul,din pacate Bela are interzis la meciuri din cauza sanatatii (a avut probleme chiar pe stadion la un meci cu mioarele,cred),asa ca el lipseste motivat.

   Apreciază

 15. Confirm si eu prezenta 1 persoana.Scuze pt. intarziere,dar eu sunt in concediu in Italia de doua saptamani si azi am intrat si eu aici pe tribuna .Azi dupa amiaza aterizez acasa la Cluj si pot veni si eu la meci.Va rog sa nu ma uitati!!! Multumesc.

  Apreciază

  • Mersi, Adi! Te-am notat, nu te vom uita, stai liniştit! Luni revenim cu precizări clare privind locul şi ora „adunării”, detalii privind biletele, etc. HAI CFR!!!

   Apreciază

  • Te-am trecut pe listă, Gyuszi! Vei primi instrucţiuni detaliate (ca şi restul galeriei) luni seara. O singură întrebare: 1-ai bifat participarea şi prin sondaj? (ca să ştiu câţi au mai rămas cu confirmarea), şi 2-vii numai tu, sau aduci şi pe altcineva? Tulai, mi-au ieşit 2 întrebări…:) HAI CFR!!!

   Apreciază

 16. RUGĂMINTE (DIN NOU): revin iarăşi cu solicitarea formulată şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru „DA” (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusiv nr. de persoane! E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a „elimina” eventualele „adeziuni” false (la mişto), venite din diferite direcţii adverse…Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la „kiruj2@gmail.com”, şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. COMPLETARE: Referitor la confirmări de prezenţe: deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), adică 8 persoane de la 6 nick-name-uri. Aştept confirmările şi de la restul (ar mai fi 7 nick-name-uri de primit, cf. sondajului). Ţinând cont că e weekend (unii fiind în concediu, sau chiar în străinătate), prelungim termenul de primire a confirmărilor până luni, ora 15.00, moment în care „lista finală” va fi predată lui Amne, care s-a angajat că face rost de bilete la S41. IMPORTANT! Pot veni cu confirmări şi acei tribunişti (sau chiar netribuniştii), care -dintr-un motiv sau altul- nu au răspuns la sondaj, dar totuşi vor să ni se alăture!! HAI CFR!!!

  Apreciază

   • Acolo e esenţa modificării…Acel SCS înseamnă „societate comercială sportivă” (la un moment dat am crezut că e „societate în comandită simplă”, dar ulterior mi-am dat seama că asta cam bate cap în cap cu SA-ul din spate…), iar această definiţie -pe lângă faptul că mi se pare o ştruţo-cămilă- este şi depăşită de evenimente, Cristi a vorbit destul de clar despre asta, despre „separarea puterilor”, adică: pe partea sportivă este o asociaţie/club, pe partea financiară este un SA/SRL/etc. Schimbarea este legată şi de modificările intervenite în acţionariatul clubului, cred. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Dincolo de anacronism – sa nu uitam ca in anii 90 sportul „profesionist” era organizat legal in asociatii non profit – diferenta fundamentala este in structura actionariatului. Vechile SCS aveau stipulat ca majoritatea actiunilor trebuie sa fie detinute de romani.

     Apreciază

    • Mie mi s-a parut ca 07 pune accentul pe aparitia SA in denumire (legat de cei 29 actionari). In articolul prosport, in mod eronat (poate chiar intentionat), nu au pus SA in denumirea veche.

     Apreciază

 17. ULTIMA RUGĂMINTE: revin iarăşi cu solicitarea formulată şi în articol: cei care au optat în sondaj pentru „DA” (să fie în galerie, adică), să CONFIRME AICI acest lucru, inclusiv nr. de persoane! TERMEN: astăzi (luni, 14 iunie), ora 14.00!!!!!!!! E important asta din mai multe puncte de vedere: pe de o parte să ştim exact câte bilete să luăm şi cui să împărţim, apoi pentru a „elimina” eventualele „adeziuni” false. Dacă cineva nu vrea să confirme nici cu nick-name-ul lui aici, măcar să-mi trimită un e-mail de confirmare la „kiruj2@gmail.com”, şi voi fi -garantez- discret cu identitatea lor. COMPLETARE: Referitor la confirmări de prezenţe: acum (luni, ora 11.42), deocamdată am primit confirmări certe de la Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), Gyuszi(1) şi Caneto(1), adică 10 persoane de la 8 nick-name-uri. Aştept confirmările şi de la restul (ar mai fi 5 nick-name-uri de primit, cf. sondajului). La ora 14.00 „lista finală” va fi predată lui Amne, el face rost de bilete la S41. IMPORTANT! Pot veni cu confirmări şi acei tribunişti (sau chiar netribuniştii), care -dintr-un motiv sau altul- nu au răspuns la sondaj, dar totuşi vor să ni se alăture!! HAI CFR!!!

  Apreciază

  • @kiruj – eu o sa ajung la stadion undeva pe la 17.15. Pot sa te sun atunci (de nu deranjez) sa-mi zici cate bilete sa iau, in caz ca sunt adezivi care-ti vin pe miel pe care io n-am cum sa le vad aici pe tel?

   Apreciază

   • @Amne: e foarte bine la 17.15, voi fi la serviciu, nu e nicio problemă. Probabil rămâne aşa (cu 10 persoane, de la 8 adezivi), adică 10 bilete. Banneru-i gata, îl duc eu, rămâne să stabilim doar ora exactă şi locul întâlnirii (asta să stabileşti tu), care vor fi aduse la cunoştinţa colegilor mâine/poimâine. Dacă mai vin şi alţii, cu atât mai bine,dar ei trebuie să se descurce cu biletul. HAI CFR!!!

    Apreciază

 18. COMUNICAT (de maximă importanţă pentru ţară, pentru NATO, şi…pt. tribunişti): azi (luni, 14 iulie), Amne a achiziţionat cele 10 bilete pentru confirmările certe primite până la această oră, adică pt. Luis (2), Amne (1), Kiruj (2), Thedarkside(1), Adi_CFR(1), Dan.f(1), Gyuszi(1) şi Caneto(1). Biletele costă 20 lei/pers., şi sunt în sectorul 42 (S42), locurile 60-69, asta ca şi reper pentru cei care vor să ni se alăture ulterior, să ştie unde va fi plasat „nucleul dur” al tribuniştilor…:) Mâine -după ce mă mai consult cu Amne- revin cu detalii privind locul exact de întâlnire şi intervalul de timp în care se face adunarea…HAI CFR!!!

  Apreciază

   • Care-i problema cu nr. 69, maestre? Sper să nu fie ceva asemănător ca în bancul ăla cu „faceţi cerc”…:) Că facem, dacă îi nevoie…:) Acuma’ pe bune, evident vom face „demersuri” (şi cu forţa, dacă îi nevoie…) să fim mai compacţi cumva, dar asta ţine deja de „strategia de luptă”…:) În fine, aşa le-a găsit Amne, din ce-am înţeles, nu cred că e o mare problemă cu asta. dacă te plictiseşti acolo la capăt, îl pun lângă tine pe bătrânu’ Kiruj să-ţi povestească întâmplări de prin anii ’30…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

 19. Tribuna II, sector 42, randul 8, locuri 60-69. Problema cu S41 ii ca acolo unde vroiam io sa stam, ii zona presei. Ce era disponibil la S41 era in randul 3, asta insemna ca vedeam meciul de la nivelul gazonului. Asa ca am preferat sa iau bilete unde am scris mai sus. Oricum ideea era sa ne adunam si, eventual, cu alti doritori, sa scormonim unde ne vom face abonament. Plus ca pretul ii cu 10 lei/bilet mai putin si lumea, in ultima vreme, nu prea mai isi pastreaza locurile conform biletelor. Astea fiind spuse, va astept cu biletele joi de la ora 18, aici:

  link adica la crasma din dreapta, chiar peste drum de intrarea-n tribuna I, sectorul 21. Up the Arse! Pardon, hai CFR!

  Apreciază

 20. Luis+Thedarkside: nici eu nu ştiu cum, dar m-am prins! Sunt bucuros! Apropo: la ţară nu se (mai) practică, e o chestie arhaică…La noi merge „varianta updatată”: dai 2-3 palme la muiere dacă face pe nebuna, şi apoi scapă cine poate (adică nimeni)…:) Succes garantat! HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Na,ma bucur ca te-ai luminat.Varianta cu update-ul nu merge la mine ,eu fiind „maritat” asa ca dupa aplicarea tratamentului la muher pot sa-mi fac bagajele.Mai bine tac,asa macar nu comenteaza (prea hangosan)cand fac deplasarea cata Kolozsvar.Acu sunt mic si nesemnificativ + foarte docil (stii tu,spalat vase,aspirat etc. ..).Sincer abia astept meciul,nu prea am rabdare,de chef de munca nici nu pomenesc.Hai CFR!!!+!

   Apreciază

   • Deci tu, Luis, esti din categoria celor care recunosc. Eu cred ca is din cealalta :-)))
    Cat despre sarbi… is ca si batuti. Am putea ramane in birtul ala pana se termina meciul, sa ne cunoastem mai bine.

    Apreciază

 21. dupa ultimele postari inteleg ca numa’ la meci nu va sta capu’ 🙂 asea-i cand e pera mult binie! 🙂
  sa fie de bun augur adunarea voastra, hai CFR!

  Apreciază

  • E mai ok asa, decat cum au facut anul trecut, cand, avand ca obiectiv castigarea campionatului, au fost vreo doua etape cand ne gandeam la salvarea de la retrogradare :-))

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.