Începutul unui nou drum spre o primăvară europeană!


Plictisitor un Mondial! Cum naiba să nu fie aşa anost, dacă nu participă CFR-ul la competiţie?! Dar, măcar pentru o zi, microbiştii din întreaga lume vor pune pe planul secund circul fără sare şi piper din Brazilia şi îşi vor îndrepta atenţia spre Nyon, Elveţia, unde azi, 23 iunie, începând cu ora 14.00, va avea loc tragerea la sorţi a primelor două tururi din Europa League, ediţia 2014-2015. Reprezentanţii şi suporterii a 79 echipe tremură cumplit din cauza fricii că ar putea părăsi prematur competiţia, având ghinionul ca un nenorocit de computer să-i scoată tocmai pe ei în calea capului de serie numărul 3, unul din favoriţii cerţi de a fi protagonist al finalei ce se va disputa la 27 mai 2015 la Varşovia, echipă ce îşi va începe din faza turului II ascensiunea în competiţie.
Primul meci din turul II se va juca pe 17 iulie, returul fiind programat pentru 24 iulie. Procedura tragerii la sorţi şi alte amănunte legate de eveniment le puteţi citi aici.
Iată lista celor 40 de echipe – din totalul celor 79 speriate de moarte -, dintre care îşi va primi CFR-ul prima victimă:

necapi-de-serie-turul-ii-adversari

(sursa: prosport.ro)

Tu de cine nu ai avea milă?

19 comentarii

  1. Dupa I.M.ar fi bine , doar daca am pica cu una dintre echipele din cantonamentul ungar, ca sa nu mai facem nicio deplasare(!); ideal ar fi si daca am juca cu una dintre cele mai slab cotate echipe din proximitatea noastra: Skopje(Mac.) sau Velenje(Slo.); la lotul de acum 2ani, nu as fi avut emotii, cu niciuna dintre concurente inscrise in competitie; Hai CFR!

    Apreciază

  2. Băjeți, habar n-avem de nimic. Echipa o cunoaștem cu aproximație. Nu cunoaștem valoarea jucătorilor, știm doar că vin din ligile inferioare portugheze (unii). Nu știm cum se derulează pregătirea fizică cu Grahe, ce să mai vorbim de tehnică/tactică. Tre să înțelegem că nu suntem steluța, nici Petrolul, nu avem decât o zecime din fondurile lor. C-o fi vina lu Paszkany sau a lui nea Mureșan iar nu știm. Nici dacă IM cheltuiește acea zecime fără cap ori fără. Eu vă cer totuși clemență și înțelegere pentru echipă. Sunt total de acord cu criticacii dar nu-i înțeleg de fel pe defetiști și pe cei care clevetesc mereu. Cei care nu sunt de acord, pot să-și aleagă alte echipe, sunt suficiente. Hai băieții, haide CFR

    Apreciază

  3. CFR – Jagodina (Serbia). Turul se joaca acasa, returul in deplasare. Jagodina, locul 3 in Serbia in sezonul trecut, 13 victorii, 9 egaluri, 8 infrangeri, golaveraj 64-20 40-30, 71 48 puncte.

    Apreciază

  4. Unii comenteaza pe net ca meciul cu Jagodina e greu. Eu zic ca e mai bine asa. CFR se mobilizeaza mult mai bine cand are meciuri grele, decat in cele usoare. Hai CFR!!! Onoare muncii grele!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.