Dacă doriți să retrăiți o zi din viață: 29 mai 2004


29 mai 2004, o zi presărată cu bune și cu rele, care s-a terminat cu bine. Au trecut 10 ani de atunci, presărați cu bune și cu rele, anii nu ni s-au terminat și încă ne e (relativ) bine.

124 de comentarii

  1. La mulţi ani, „dragă CFR”, sau -dacă vreţi- „New CFR”!!! Dacă am socotit bine, în septembrie intră în clasa a 5-a, deci trebuie să pregătim rechizitele şi să vedem cine va fi dirigintele…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Poza este facuta din peluza veche,unde stateam si eu in genunchi impreuna cu fiica mea si ascultam la statia de amplificare a stadionului finalul meciului de la Petrosani!! Apoi am coborat de la stadion pana in piata Avram Iancu impreuna cu vechea galerie,am intrat in Catedrala,i-am multumit Celui De Sus ca ne-a ajutat si apoi m-am imbatat cu prietenii!! Ce vremuri frumoase!! HAI CFR CLUJ,CAMPIOANA FOTBALULUI ROMANESC!!!

    Apreciază

        • Pentru cunostinta ta generala, am fost la vreo doua meciuri si cand era in CFR-ul in B. Dar de atata timp avem stadion privat omologat UEFA ca nu-mi mai amintesc de plopii aia.

          Apreciază

      • Nu e nici un merit ca ai fost la meciul ala, nici dovada de vitejie, nici de barbatie…supoerterii aia de rezultat asa blamati sunt suporteri care au venit pt ca clubul a facut altceva decit tipicul romanesc. Fara acel altceva si acum CFR ar fi fost un club anonim de C cu suporteri din mahalaua din jurul Taieturii Turcului. Vremurile nobilimii proletare s-au cam terminat si la Kim Jong Un nu se prea joaca fotbal.

        Apreciază

        • Mistake…Mai este unul: boşorogul Kiruj, care a şi jucat pe acel teren (cu plopi cu tot), între 79-81, de vreo 4 ori, din care de vreo 2 ori chiar cu echipa mare a CFR-ului. Scorul nu contează…ne-au bătut cu vreo 6-7 goluri. Noi eram vecini de cartier cu CFR, echipă de judeţ, eram -într-un fel- o echipă-tampon al lor. HAI CFR!!!

          Apreciază

      • Relu, te inseli amarnic, si eu am fost la acel meci desi aveam 1% sanse sa promovam. La acel meci au fost 4.000 spectatori. Apropo, eu merg la meciuri la CFR din 1969. Hai CFR!

        Apreciază

      • te inseli si eu stiu terenul de zgura vechea cabana de lemn vechea tabela de marcaj facuta cu relee SCB si ceasul din tabela din cele folosite la instalatia de ceasoficare in gara si spre deosebire de altii am inceput sa ma indepartez de echipa cand au inceput sa vina trofeele

        Apreciază

  3. A 2-a poza imi provoaca o nostalgie de nedescris. Asa frumosi si interesanti erau plopii din spatele portii. Aveau un farmec aparte.

    Apreciază

    • Acelasi sentiment ma incearca si pe mine legat de plopii din spatele portii. Imi amintesc perfect acea zi cu finalul meciului de la Petrosani,trait la mare intensitate. Zece ani frumosi si la multi altii la fel de gloriosi,draga CFR !!!

      Apreciază

  4. Pe langa nostalgia acelui sfarsit de mai din urma cu 10 ani, astazi traiesc o altfel de emotie, cu totul speciala si necunoscuta-mi pana acum, deoarece fiica mea, ceferista si ea, are cursul festiv la terminarea liceului. Probabil ca unii dintre voi ati trecut deja prin astfel de momente si am tinut sa impart cu voi aceasta bucurie si emotie, deoarece facem parte din aceeasi familie. Va astept sa veniti cu flori! 🙂

    Apreciază

  5. Chiar dacă e un pic „off topic” (în raport cu această aniversare plină de nostalgii şi bucurii), vreau să vă întreb şi eu un lucru (se discută şi dincolo): n-a fi oportună -totuşi- „repatrierea” lui Valente, mai ales în contextul în care vin preliminariile? În opinia mea e un jucător cu potential, ok, nu s-a impus ca titular, dar să nu uităm că şi lui Bastos îi trebuiau 2 ani (plus „mâna” lui Ando) să „revină” cu capul…Poate are şi Miri astfel de talente…Contrar diverselor păreri, eu l-aş utiliza (l-aş forţa, practic) în centrul liniei de 3 din faţă, în opinia mea are competenţe pentru acel rol, a şi jucat de câteva ori acolo şi s-a descurcat. Nu de alta, dar suntem cam descoperiţi acolo, Pedro era singurul care se potrivea acelui post (şi -partial- Gabio, dar el a dispărut repede din peisaj, atât cu capul, cât şi cu corpul…), în timp ce Negruţ nu-i pentru acel post. Când joacă acolo, după un timp urcă instinctiv lângă unicul vârf, dereglând -involuntar- construcţia echipei. Mă rog, e doar o părere. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Diego Valente mi s-a parut petarda doar in raport cu Ivo Pinto, Camora, Luis Alberto,Sougou sau Bastos in comparatie cu ce avem noi acum pe banda, mijloc sau in atac mi se pare un jucator decent.

      Apreciază

      • Păi exact asta am vrut să spun, şi -în plus- faţă de posibilităţile financiare de acum (poate în primul rând). E drept, nu ştiu cu ce salar era la noi, poate era cu unul de „viitor campion”…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Pai in primul rind Valente are contract cu CFR, asa ca volens nolens clubul il plateste la ce a semnat. Asa ca in conjunctura actuala cel mai bun lucur e sa iti folosesti la maxim resursele , mai ales ca jucatorul nu ar costa alte cheltuieli adiancente: comisionae impresari, prima de instalare etc. Poate ca un compromis ar fi sa vina si sa joace preliminariile EL..care se termina cu 3 zile dupa ce incepe campiontul portughez si inainte sa se inchida fereastra de transfer. Apoi, in functie de situatie, daca suntem calificati sau nu, poate sa se retransfere.

        Apreciază

  6. Se pare ca imbatranim fiecare alaturi de echipa noastra. Tocmai mi-am amintit ca anul asta fac si eu 10 ani de casatorie si vazand imaginile cu vechiul stadion mi-am amintit ca acum un deceniu am avut un drum la Cluj. Sotia avea un curs la Banca Transilvania iar eu aveam cateva cateva ore bune de asteptat, prilej cu care am vizitat cele doua vechi stadioane U si CFR. Cum stadionul nostru era deschis, am urcat putin in tribune fara sa ma gandesc atunci ca peste cativa ani voi asista tot acolo la Tribuna 1 la un hatt-trick in Champions League. Macar sa mai avem astfel de amintiri si peste alti 10 ani. / Saul, multa bafta Dianei !

    Apreciază

    • La cum se uniformizează „valorile” în fotbalul românesc, peste 10 ani poate vizitezi și stadionul lui Sănătatea Servicii Publice Cluj, calificată în preturul 18 al Ligii Campionilor. 🙂 PS. Căsnicie de aur și apoi de platină!

      Apreciază

      • 07. In vara mi-am sacrificat aproape o jumatate de zi din concediu pt a vedea ”derbyul” Sageata – Gaz Metan, iar la intoarcerea spre casa am facut un ocol de vreo 50 km pt a-i vedea la lucru pe gazari si pe favoritii lui Ery. Un adevarat tur de forta, nu-i asa ? de parca ai fi zis ca sunt fanul Mediasului. 🙂 Asa ca vezi nu spune de doua ori, ca atunci cand vine vorba de fotbal nu prea stiu de gluma. Totusi, pana ajung eu pe stadionul ”virusilor verzi” ce-ai zice sa vii tu sa ne vizitezi stadionul nostru, ca si noi avem o tabela antica de o manipuleaza copiii de mingi si acum in secolul XXI si avem si vreo doi plopi batrani in inexistenta peluza dinspre strada Fabricii. Iti mai vizitezi si tu prietenul ala ”maritat” pe la noi, gusti o palinca din Maramu’ a la Florinaccio -Tgv si poate ne alegem si noi satmarenii macar cu o calificare in Europa League, asta daca n-o fi sa fie in Champions League. 🙂 P.S.1 Multam fain de urari, dar sa stii ca si reciproca e valabila ! P.S. 2 Fundasul ala de liga a 4-a, ceva mai bun decat Cadu, nu cumva joaca pe la Fleetwood Town, echipa nou promovata in esalonul 3 ?

        Apreciază

        • Ha, ha, ha! Am văzut mai mulți fundași centrali buni. Chiar și laterali. La nivelul ligii a 4-a problemele apar în special la mijlocași, care nu-s grozavi, iar atacanții sunt așa și așa. PS. Ca să te distrezi puțin, hai să-ți fac o mărturisire. Când Negruț n-avea loc la CFR, fiind exilat pe la Râmnicu Vâlcea, le-am trimis un email celor de la Oxford United și le-am sugerat să încerce să pună mâna pe el, că-i păcat să se irosească. Nu mi-a răspuns nimeni. :)))

          Apreciază

      • Doar cand am timp dar nu asta e important ci ce spune Iulica al nost..:”Am semnat cu doi jucători din străinătate, dar deocamdată nu pot să le menţionez numele. Este vorba de un fundaş lateral şi de un fundaş central, pentru că trebuie să acoperim golurile de după plecările lui Maftei, Rada şi Piccolo. Vor mai veni până pe 15 iunie încă cinci sau şase fotbalişti, toţi din străinătate. Vorbim aici de trei apărători, un mijlocaş sau doi şi un atacant”.

        Apreciază

          • Pai liga ketto din portugalia si locul tizenketto in liga respectiva pentru EL.Asa la prima vedere pare cam subtire,na dar cine stie,poate o sa fie bun.Asta este luam marfa pe care o putem plati.Oricum daca a venit sau va veni sa fie bine venit si bine primit,apoi om vedea ce stie.Hai CFR!!!+!

            Apreciază

            • Tiago Lopes era parca mai sus cu echipa lui in clasamentul ligii a doua din Portugalia. 🙂

              Apreciază

            • Am mai luat o teapa de la echipa asta Beira-Mar, cu Renan Garcia, a venit, a jucat prea bine si dupa un tur a trebuit sa scapam de el, ca s-au oferit prea multi bani pe el. 🙂

              Apreciază

            • Bine mai Caneto,am spus si eu ce gandesc.Trebuie sa judec mai mult de acuma inainte ca iar ma taxezi,:-))A dracu ce memorie ai si tu.

              Apreciază

            • Luis, pe asta il remarcasem acum un an si speram sa vina la Cluj.. nu e rau jucatorul. In liga a doua portugheza sunt multi jucatori tienri si buni.. cam acolo se incepe ..plus ca la banii din liga a doua portugheza pentru 3-4.000 de euro asta va fugi cit il vor tine organele

              Apreciază

            • Cristi,eu nu am spus ca nu-i bun,dar acum ca vom juca in EL m-am gandit ca vom aduce niste tinere sperante (care nu au loc la prima echipa,sa faca rodajul) de la echipa mai rasarite.Am si spus sa fie binevenit si primit.Hai CFR!!!+!

              Apreciază

            • Asa mai baieti trei contra unu.Are dreptate Retardila,mai trebuiw sa ma cenzureze 07 in plm vorba lui Ando.:-)).Nu conteaza de unde vin,poa sa vina si de pe luna sau marte numai sa joace.

              Apreciază

            • Mda,sunt de acord cu tine.Pentru cei de pe Marte nu ar tre sa fie o problema cartea verde.:-))

              Apreciază

  7. Ca unul care am trecut in 2010 prin criza „burtilor goale” ii inteleg pe Maah si Gambio, doar ca aprecierile lor, desi reale, ii descalifica si-i condamna(!) Niciun antrenor – mai ales tanar si fara o carte de vizita – fara palmares si trofee nu avea cum sa se impuna in fata unor jucatori castigatori a 4-8 cupe(!); singurul antrenor care a putut face fata a fost Ando, dar care si el a castigat cupe alaturi de jucatori. Cat priveste D.Valente( care peste noapte poate deveni vedeta echipei;unde am ajuns?) intr- un lot de „lower level”, ar fi un jucator acceptabil cu posibilitati de transformare in bine(depinde de A1!) Imaginea cu plopii din spatele portii-pe fundal- si cu terenul(nu se vede in imagine) blestemat, de zgura din dreapta( unde m-am „nenorocit”), imi aminteste de inaugurarea, peluzei si totodata a „noului” stadion CFR – Dr.C-tin Radulescu(1973,vara-meci cu selectionata Cubei, scor 2-1, pt. noi) „O, tempora!”; Hai CFR!

    Apreciază

  8. „De ce pana la urma o tot futi de garduri pe acilea incercand sa demolezi totul asa cum probabil ai reusit sa o faci in viata personala? Ce te mana in lupta patroane? De ce daca nu esti multumit de ceea ce traiesti in tara pur si simplu nu iti iei catrafustele si sa te cari? De ce mai citesti ceea ce se scrie aici daca nu corespunde ideologiei tale? Deschide-ti matale un site/blog/forum fa-te acolo administrator varsa-ti latura acolo si lasa bre lumea in pace…Imbatranesti urat mai nene…”
    Este chiar ultimul meu post, urmare a „iespozeului” unui clasic „untermensch”, citat mai sus. Doar ca plec din tara cand vreau, nicidecum cand imi recomanda unu’ cu tatal din Pielesti (langa Slatina) si „mamal” din Madarjac (langa Iasi) sa-mi adun catrafusele. si sa o intind….Mai mentiona acelasi clasic ceva si de laturi….Era Ok daca mancam din aceeasi troaca. Doar ca eu, „ubermenschul”, am fost invatat cu farfurii de portelan de mic copil, chiar si ustensile adecvate fiecarui fel de mancare……Viata mea privata este „in ruine”, sincer doresc tuturor (macar partial) asa o viata ruinata……. Imbatranesc urat? Un undermensch” nu are cum aprecia asta, neavand niciun mod de a compara un lucru de care a auzit cu un lucru despre care nici nu a citit…. Si da, las lumea in pace!

    Apreciază

    • Nu ştiu ce să spun…Eu îl păstram pe Sfântu’…Chiar dacă e lent (măcar această carenţă era cunoscută de toată lumea, şi Cadu+Deac -sau cine o fi fost pe acolo, Maah, de ex.- îl dubleau conştiincios), totuşi avea ştiinţa jocului, ştia jocul şi în lateral (avea dese pătrunderi în centru, a şi dat pasă de gol de acolo, lui Costea, de ex., cu Dinamo), a mai dat destule centrări bune, unele soldate cu gol…În mod cert ştia bine jocul fundaşului lateral. Mă rog, să vedem. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Tu baga-l rapid intr-un tabel si specifica durata contractului: 3 ani, asa scrie pe site-ul oficial. Sa nu ne certam peste 2 ani legat de terminarea lui. 🙂 Poate la unii le ramane intiparit in memorie 2 ani, cat scrie pe stiridesport.:)

        Apreciază

        • Mie mi-a rămas întipărit în memorie golul de 2-1 cu Sibiul…:) Adică momentul, când s-a „născut” Sfântul…:) HAI CFR!!!

          Apreciază

  9. My 2 cents, postati pe un articol din alta parte: CFR-ul meu a avut si el un an bun. Dat de finalul de sezon, nu de altceva. Sunt bucuros ca Paszkany a plecat de la echipa, ii multumesc pentru tot ce-a facut bun pentru noi (scoaterea din stadiul de aproape desfiintati, stadionul, amintirile unor meciuri fabuloase in Europa) si-o sa incerc sa-i uit partile intunecate, multe si crunt dezamagitoare. Am scapat de un gambler (high risks, high stakes), am ramas cu varianta mai molcoma, Gadola & Co, ce probabil ne va mentine intr-o mediocritate calduta. Perfect! Atata timp, am zis-o de nenumarate ori, cat aia 11 baieti care alearga dupa loabda dau tot ce pot, chiar de nu pot prea mult, io-s foarte multumit. Se pare ca se si pune de-o noua galerie, micuta da’ fara afilieri la conducere, probabil o sa jucam si-n Europa o tzara, ca o sa fie greu sa trecem de tururile prelimnare – ii OK, abia astept sa-mi fac abonament.
    Mi-am luat si-un tricou cu Piccolo, in ziua cand am stiut ca pleaca. Am sa-mi cumpar si tricourile (pe care nu le am, ale) celorlalti care au insemnat ceva pentru frana si-s la finalul unui ciclu. Sper ca aceia care pleaca sa fi gasit macar tot atatea momente de bucurie la Cluj cate mi-au oferit mie in tricoul alb-visiniu. Eu n-o sa-i uit.

    Apreciază

    • Amne, si eu am inca un tricou cu Muri – cel din Siberia, nu cel din Gruia- si la breloc il port inca pe favoritul meu Beto. Pe cei trei catei ai mei i-am ”botezat” : Beto, Sixto si Piccolo, iar pe cel mai pitic dintre fini, pe care l-am botezat chiar duminica trecuta – Mario. Super Mario 🙂

      Apreciază

  10. Amne,citez”Sunt bucuros ca Paszkany a plecat de la echipa”.Tu esti sigur?Eu am impresia ca este un fel de „Adio dar raman cu tine”:-))

    Apreciază

    • Poate fi o miscare in mai multe sensuri..zece ani concesionandu-si actiunile nu mai are nici o treaba cu echipa(varianta oficiala)… isi acopera urmele pregatind de fapt finalul insa nu cu el in rol principal… in cei zece ani isi readuna fortele asteapta ca altii sa tina pe linia de plutire echipa si apoi revine glorios multi dintre noi uitand de ultimele sale boroboate…Scenarii se pot face destule insa si eu sincer ma bucur ca cel putin in mod oficial nu mai e la echipa iar daca am fi scapat si de IM&RZ ar fi fost perfect fiindca in felul asta as fi crezut ca intradevar se vrea ceva…Insa asa cu : la vremuri noi,tot noi ! imi e tare greu sa cred…dar vedem,asteptam si speram fiindca oricum mare lucru nu putem face…

      Apreciază

      • Tu speri sa plece tocmai cei care baga bani in echipa? Doar nu crezi ca in clipa de fata e un business.Prima reactie a oricarui nou actionar ar fi fost sa isi aduca echipa proprie in pozitiile cheie. Cita vreme e IM e clar cine are ultimul cuvint. Poate cu un drept de veto al altora, dar sigur nu”plecat”. Cine e atit de fraier sa plece cind toate apele i se aseaza, vezi liga de 14 echipe, drepturi Tv etc?

        Apreciază

          • Esti inteligent ca tizul nickului tau. Adica cineva nu spui cine, persoana importanta, munceste 4 ani ca sa ii iasa o liga fara Stelute, mebrii cooperatori, omenii samd… link (pt tine ca esti mai greu la minte, interviul e din ianuarie 2010) si cind ii iese treaba baga echipa in liga a doua. Ma rog, asta face doar un Pacala.

            Apreciază

            • Din interviul respectiv:
              „Ştiţi cât avem noi asigurat pentru participarea în Ligă? 6,4 milioane, care vin cu pipeta! Restul sunt sume ce depind de o grămadă de variabile! Ca să nu mai spun cât ai de cheltuit…
              Cât? Daţi-mi un exemplu.
              OK! Păi, trei deplasări te uşurează de un milion de euro! Apoi, mai ai cheltuielile impuse de standardele UEFA. Pentru completări la nocturna noastră, legate de transmisia HD, trebuie să investim 700.000 de euro! Iar asta acum, pe loc, nu vara viitoare.”

              Apreciază

            • In 2010 curgea lapte si miere, locul 1 direct in ucl daca investiai stiai pt ce….pe cand acum e alta treaba. Degeaba castigi campionatul ca nu pupi grupele ucl fara sa cumperi jucatori scumpi care nu vin pe 5000 euro pe luna.

              Apreciază

  11. Pai bine mai, nu era vorba ca ne bazam si promovam tineri jucatori din curtea proprie?
    Ce facem acum, mergem tot pe mana mercenarilor?
    Gata, am scapat de insolventa, basca mergem si in europa, si repede s-a uitat ce se stabilise aici pe tribuna?

    Apreciază

    • Va fi un mix..revine Ene, Negrut a confirmat deja,Paun si Veres sunt in lot, ce vrei? Daca Bus viseaza altceva sa ramina visind, Rosu poate e un jucator nedisponibil. Oricum, si portughezii par destul de tineri sa poata urca dealul. Pensionarii prin vale;)

      Apreciază

      • Despre Ene nu pot spune mare lucru dar ma gandesc ca nu a rupt gura targului pe la Satu-Mare,Negrut a confirmat doar faptul ca se incheie campionatul si ca fiecare va decide ce e mai important pentru el…Paun si acum pe contul de FB are la echipe preferate steOaia…Bus cred ca se antreneaza la mars fortat…Rosu prin iarna intr-o conversatie privata spunea ca nu s-ar mai intoarce la CFR ca cei de aici sa isi mai bata odata joc de el…Cristi, eu stiu ca pare imbecil ce spun, ca azi lumea gandeste altfel, dar daca nu simti pentru culori cat de cat si pe deasupra esti si un jucator mediocru degeaba te-a crescut/format clubul CFR…La fel de bine te putea creste si Ardealul…sau Georgescu,chiar si Universitatea…money talks…si la money putini …asa marfa

        Apreciază

        • Pai totul e chestia de timing si de sanse. Ene din cite stiu eu mai e sub contract, asa ca tb sa faca ce vrea clubul, asa ca se va intoarce cel mai probabil ca rezerva pt completarea lotului. Rosu a plecat liber, normal ca va alege altceva daca perspectiva e mai buna. Chestia cu „si-a batut joc” e relativa. Corect e ca la 40-45 de jucatori sub contract greu se gasea loc la oldCFR si pt niste juniori necopti. Asa ca pt ei e bine ca au plecat sa joace la echipe mai mici. Nici eu nu cred ca ii vom vedea revenind pe cei ce doresc sa joace mereu, dar printre rezerve citiva din curtea proprie e un pas inainte. Apropos, citind replica lui Miriuta la declaratiile lui Camioneta am remarcat ca virgula Cadu nu mai e in lista celor ce ar trebui sa ramina. O fi lapsus, o fi un porumbel scapat..

          Apreciază

        • Dantesc, nu stiu cum va face Ene pasul inspre prima divizie dar sa stii ca la Satu Mare a jucat chiar bine. Daca Olimpia ar fi avut 11 jucatori cu prestatii precum cele ale lui Ene ar fi prins in mod cert play-offul si poate ca acum s-ar fi batut la promovare. Are fizic destul de ok, plasament bun si in general da siguranta echipei. Langa un Cadu uns cu toate alifiile chiar cred ca poate creste in joc si ca poate fi o solutie pt CFR-ul actual. Desigur as fi preferat ca Olimpia fie cea care se intareste cu jucatori adusi de la CFR si nu CFR-ul cu satmareni de-ai mei, dar momentan cam astea sunt posibilitatile financiare in Gruia.

          Apreciază

  12. TGV: cu oarece întârziere îţi doresc şi eu o aniversare fericită! Eu mă pregătesc deja de aia de 30…:) Nici nu spun, că prin septembrie voi fi bunic, dar promit că nepoţelul va fi un CFR-ist „de mic”!!! Apropo: sunt la Mureş (la o festivitate a unei verişoare care a terminat liceul), dar poate fug de la ora 18.00 la ASA-Gloria să-i văd pe foştii (viitorii?) ceferişti Hora, Sepsi şi Voiculeţ dacă mai au şanse să facă parte din acest CFR „lower-level”…HAI CFR!!!

    Apreciază

  13. Multumim, Caneto pt. secventele cu Jaime Simoes(!); a venit exact pe postul lui Cadu, la varsta(25ani) si experienta pe care o avea si acesta, cand a venit in Gruia; sa-i uram un bun venit si multe succese(!); mi se pare un jucator O.K., cu un takling bun, isi foloseste bine forta fizica(poate ca-i putin prea corpolent=80Kg., dar poate si trebuie sa slabeasca vreo 3-4kile, ar avea si o mai mare viteza de reactie!)), are talie(188cm.)un lucru deloc de neglijat, cu un bun joc de cap si control al balonului; sper si cred ca nu ma insel in privinta lui(a jucat doar impotriva lui Porto, nu impotriva Clinceniului, numai ca nu stiu cate minute?); ramane de vazut cum sta cu conditia fizica, psihicul si ce capacitati de adaptabilitate are(?!); ma nelinisteste,totusi, faptul ca, un asemenea jucator vine la noi si e si liber de contract !(poate ca tranzatia sau jucatorul, imi „ascund” ceva?); tgv, Ene joaca fundas central, stanga?; cat ii priveste pe ceilalti juniori din curtea CFR-ului(care nu au mai jucat in L.1), calitatea lor este indoielnica si nu-i recomanda pt. prima echipa;din pacate,nu au valoare sa se impuna, cel putin deocamdata.Hai CFR!

    Apreciază

  14. Un pic de statistica vazand ca unii pe alte canale ceferiste ii aduc nenumarate elogii lui Miri :

    M Rednic : 4 etape/5 pct. Medie 1.25 pct/etapa, locul 10 la incheierea mandatului
    P Grigoras : 15 etape/23 pct. Medie 1.53 pct/etapa, locul 7 la incheierea mandatului
    (Laci) V Miriuta : 15 etape/23 pct. Medie 1.53 pct/etapa, locul 5 la incheierea mandatului

    Asta e statistica ! Sa nu uitam ca sub Miriuta am luat bataie de la U Cluj,Sageata Navodari,am facut egal cu Corona si Viitorul Voluntari

    Concluziile le trage fiecare singur

    Apreciază

    • Toamna se numără statisticile. 🙂 De la revenirea CFR-ului în prima ligă (29 mai 2004), pe niciun antrenor nu l-a prins paltonul la echipă, dacă a fost în funcţie la terminarea campionatului precedent (excepţie Şunda, dar ediţia precedentă a fost în a doua ligă).

      Apreciază

    • Progresia asta ne spune că e cazul să schimbăm acum antrenorul. Nu sunt de ajuns 1.53 de puncte pe meci, că terminăm doar pe 5. Alții au făcut vreo 2.264705582352941 ca să se poată bucura la final. E adevărat că nu ne propunem primul loc, dar, și așa, cel mai tare mi-e frică de Miri, orice jucători ar veni sau pleca. Unii, până mai ieri în lot, îi varsă lături în scăfârlie antrenorului, și, chiar dacă nu au toată dreptatea în buzunar, un antrenor care se ceartă cu jucătorii nu miroase a bine. Nu-mi amintesc excluderi din lot și fecale în presă pe vremea lui Bergodi sau Mandorlini. Nici cu Trombetta nu cred că s-a întâmplat așa ceva. Oricum, să sperăm că o să fie bine.

      Apreciază

      • Nu-mi pot scoate bănuiala din cap că, în urma unei analize financiar-contabile, Miriuţă a primit de sus o sugestie în privinţa neimplicării exemplare (sau a implicării neexemplare 🙂 ) a lui Maah la antrenamente (poate şi Gabionetta; sau a picat doar de fazan, să nu bată la ochi excluderea lui Maah).

        Apreciază

        • Cum s-ar răspunde la o așa întrebare? S-ar putea să fim toți niște doamne, care, după ce pleacă bărbații la bere, intrăm pe computer și vorbim/scriem cu sinceritate despre fotbal, intrăm pe transfermarkt, băgăm la somn copii, scoatem pălinca din cămară și așteptăm să înceapă campionatul. Uffff, că mult mai e…

          Apreciază

        • – Cine esti tu? zise micul print. Esti tare frumoasa…

          – Sunt o vulpe – zise vulpea.

          – Vino sa te joci cu mine – o pofti micul print. Sunt atat de trist.

          – Nu pot sa ma joc cu tine – zise vulpea. Nu sunt imblanzita.

          Apreciază

  15. E clar că tu știi cam multe, Luis. Sau Lois? Lois Lane? Hmmm, oricum o doamnă a câștigat și campionatul în Italia, deci e anul doamnelor. Doamne ajută!

    Apreciază

    • Heh, that’s pretty good. Ti-am citit articolul (ultimul, nu stiu daca ai mai scris si altele) si am fost incantat la-nceput, ca sa ma dezumflu spre final. Cum scria si 07 mai sus, caut pe cineva cat de cat aproape de nivelul meu si m-am ajitat o tzara citind introul de la articolul tau. Can it be, can it be, m-am intrebat. Sigh, can it fuck, mi-am zis, la final. Come on, Hakana, I dare you to prove me wrong!

      Apreciază

  16. Dupa f. multe asteptari dezonorante, m-as bucura ca in sfarsit, sa pot lauda „detestabilul”cuplu I.M.+R.Z.pt. achizitia perfectata(Jaime Simoes) si pt. cele preconizate(Ruben Brigido, Jorge Chula), in conditiile(severe de austeritate financiara!)pastrarii si a unor titulari ca: Felghe, Cadu,Camora, Deac si a promovarii celor 3 „juniori”(Negrut,Paun,Szilard); ar fi O.K.!Nu s-ar schimba f. multe(inafara de scaderea salariilor!), dar am mai completa lotul cu oares`ceva „promisiuni de perspectiva”la care,daca am mai adauga si o pregatire fizica „nemteasca”, am putea fi increzatori, mai ales daca am acoperii marile”gauri”:-fundas dreapta, -mijlocas ofensiv si un atacant percutant-goleador(sper sa nu raman, doar cu visele!). Astept confirmarea, desi jucatorii liberi de contract de cele mai multe ori au o valoare indoielnica; Daca-l vand pe Fl.Costea la Tolouse, pe suma vehiculata de 700.000 de euroi, ar face o afacere super, desi ma indoiesc sa dea cineva atatia bani pt. un atacant care in 27 de partide a inscris doar 3goluri(!); remarc faptul ca totusi ceva,ceva se „misca”, se-ntampla „neste lucruri”, datatoare de sperante, pt. viitor(!); poate ca dupa 2ani de deceptii, ii „reevaluam”pe cei din conducere si revenim la sentimente mai bune si mai „pasnice”(!?);Hai CFR!

    Apreciază

  17. Eu n-as fi asa sceptic privitor la valoarea jucatorilor echipei noastre……….marea problema in sezonul tocmai incheiat a fost incertitudinea venita din partea conducerii.Cand actorii nu sunt recompensati pentru prestatia lor,este greu de judecat valoarea fiecaruia in parte.O data cu clarificarile de rigoare se va putea construi o echipa cu adevarat competitiva………si nu vom avea mult de asteptat.Jucand in EL vom vedea pe unde suntem.Oricum o echipa se construieste in ani de zile…….daca va iesi bine putem sa spunem ca miracole exista.Daca nu trebuie s-o luam pas cu pas, cu multa munca……….

    Apreciază

    • Mersi pt statistica detaliata. Citeva lucruri pe care le observ, asa pe scurt 1. Liga 1 si-a pierdut sezonul trecut o treime de spectatori, fata de sezonaele anterioare. 2. Fata de aceasta scadere, noi scadem usor subproportional, adica pastram mai multi spectatori decit media. 3. Promovarea pinguinilor ne-a luat ca 50.000 de spectatori „de rezultat” cum ar spune unii – mare majoritate spectatori de derby pt care nr ofertelor in piata s-a dublat. 4. Acesti spectatori sunt cei care merg „pe val”, daca e sa ne uitam si la diferentele pe care le-a avut U in perioada ante si dupa insolventa.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.