Aritmetică elementară pentru punerea bazelor de căpătâi la Bârfa Manger 2014-2015 – ediţia de vară


Iuliu Mureşan, preşedintele reconfirmat în funcție (!?!) al clubului CFR: „Ne despărţim de opt jucători. Cu doi am reziliat contractele: Robert Maah şi Gabionetta. Am semnat un acord de transfer cu Chanturia şi el va fi jucătorul lui Hellas Verona. […] Am renunțat, fără excepţie, la toți fotbaliștii împrumutați sau aflați la final de contract. […] Cu Cadu o să avem o discuţie în cursul zilei şi anunţăm mâine dacă sunt noutăţi. […] Felgueiras nu are nicio ofertă concretă, va veni la reunire. […] Ne-am propus ca în campionatul viitor să avem un nucleu de vreo 16 jucători şi în completare până la 22 să ne promovăm juniori sau jucători care au terminat junioratul în propia pepinieră. […] Dacă vom reuşi să aducem cinci jucători dintre cei pe care deja îi urmărim o să fim o echipă redutabilă în campionatul viitor. […] Vasile Miriuţă rămâne clar antrenorul CFR-ului.”

Felice Piccolo, fost FOTBALIST la CFR Cluj: „Cred că nici ei (n.a. cei din conducerea clubului) nu ştiu cum va arăta noul CFR.”

Bun, am adunat pentru voi aceste frânturi de declaraţii, ca să ştim de unde pornim (momentul „start”, că momentul „zero” sună ca naiba). Bun, acum ştim de unde pornim, dar ştim degeaba, pentru că habar nu avem unde trebuie să ajungem. Bun, şi de unde să avem habar dacă nici măcar conducerea (o entitate un pic cam tulbure deocamdată) nu ştie „cum va arăta noul CFR”?

S-o luăm băbeşte/moșește: pleacă opt, adică toţi cei împrumutaţi, transferaţi, la final de contract sau cu contract reziliat. Conform transfermarkt, sunt la final de contract Mincă, Amadio, Rada, Piccolo, Maftei, Rui Pedro, Batin. Împrumutaţi au fost Djokovic şi Gabionetta. Cu Maah s-a reziliat contractul, iar Chanturia a fost transferat la Verona, în Italia. Dacă numărăm pe degetele de la mâna dreaptă și mâna stângă (la unii, de la două mâini stângi), plus un picior, ne dă… 1, 2, 3, 4… fix 11, nu 8! Dar să nu ne atacăm prea tare: s-ar putea ca Iuliu Mureșan să nu fi numărat pe degete, ci a socotit cerbi (oile sunt rezervate) care sar noaptea gardul, și atunci diferențele la socoteală sunt scuzabile.

Un ±3, treacă-meargă, să nu ne legăm de mărunţişuri. Îi scoatem pe toţi din lot (indiferent dacă la adunare ne-au ieșit 8 degete sau 11 cerbi) şi apoi sper ca restul să ne dea fără virgulițe: Felgueiras, Velayos, Thiago Lopes, Cadu, Camora, Deac, Monroy, Muniru, Ammari, Costea, Tade, Ogbu. Uraaaa, la gară și în Gruia! Fix 12, fără zecimale. O duzină. Adunăm la 12 pe cei 5 ce vor fi aduşi „dintre cei pe care îi urmărim deja” şi avem gata format nucleul de vreo 16 jucători, care-s fix 17. La nucleu vine în completare citoplasma, până se obține celula de bază a CFR-ului din vara lui 2014, celulă care la fotbal este lotul, nu familia, ca în societatea de consum. Ajungem în final la 22, adăugând grupul de 5 al juniorilor şi al celor care au terminat junioratul în propria pepenieră (Ene, Veres, Păun, Negruţ, Pintea), așa că aterizăm pe spusele lui Iuliu Mureșan.

No, cam de-aici va putea porni la drum lung, presărat cu greutăți și dume, noua ediție Bârfa Manager. Apoi vine șiragul de întrebări și scenarii.

Ce va hotărî Cadu? Stă, pleacă, continuă, rămâne sau se duce?

Cine vine cu oferta de nerefuzat pentru Felghe și proprietarul lui? O să fie chiar atât de incredibil de nerefuzat sau o să aflăm peste vreo doi ani că rușii (doar un exemplu) iar ne-au țepuit la bani?

Cine vor fi cei 5 tineri viitori magnifici care vor completa lotul de 22? Sunt incluşi printre ei Hora, Voiculeţ, Sepsi? Târgu Mureşul îi vrea în continuare, CFR-ul vrea şi el ce vrea Târgu Mureşul, așadar ar fi bine ca şi jucătorii respectivi să vrea exact ce vor primii doi enumerați. Altfel, „propria pepenieră” s-ar putea completa cu trei jucători experimentaţi. Ronny, Diogo Valente? Sigur nu! Dar chiar atât de sigur? Probabil, sunt încă printre cei cu salarii inițiale de CL, dar se poate găsi modalitatea de a-i speria (eventual, ca și în cazul lui Maah, nu se vor putea antrena exemplar) dacă au intenţia de a-şi duce contractul cu CFR până la sfârşit. Dacă ei sunt, totuşi, cei 5, mă întreb care dintre ei intră titular în poartă (dacă vine oferta pentru SuperMario) şi care dintre ei vor fi rezervele portarului titular Hora? Na, că v-am încurcat!

Întrebări multe, răspunsuri și date puţine. „Cred că nici ei nu ştiu cum va arăta noul CFR” tinde să fie motto-ul săptămânii. Rămâne ca în perioada următoare să belim cât de des ochii la site-urile de sport portugheze pentru a afla ce „divulgada pelo site de notícias romeno prosport” despre mutările CFR-ului. Să aveți o viteză de broadband plăcută! Hai CFR!!!

77 de comentarii

  1. Daca virgula calculam si cu Carter ies la numaratoare 13 (nu stiu daca si la apel). Cum Liviu Ganea si-a manifestat deja in presa dorinta grabnica de a reveni la Cluj, parcurile noastre fiind mai aerisite decit prelungirea Lacului Morii, trebuie sa il adaugam si pe el la numaratoare.

    Apreciază

  2. Caneto, acuma’ pe bune, de câte ori să-ţi explic: IM e fe…, adică doctor, domle, şi nu prof de matematică, ca ăla de la Mediaş de-mi scapă (intenţionat) numele lui…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • Ei, profu’ ăla de mate aşa mi-e de antipatic că-i musai să iau apărarea preşedintelui: a spus bine că vor pleca opt, doar trei (Maah, Gabionetta şi Canturia) erau deja duşi la momentul conferinţei de presă. 🙂 Speram că eroarea de comunicare nu a fost la numărătoare ci la partea aia cu renunţăm, fără excepţie, la toţi jucătorii împrumutaţi sau aflaţi la final de contract. Apoi, interviul cu Piccolo m-a făcut să nu mă mai intereseze acest aspect. Speram să fie printre cei trei care n-au ieşit la socoteală. 🙂

      Apreciază

  3. Mai e Ene (care revine), e aproape si Nelut Rosu, nu se stie daca si Sergiu Bus, mai e pista Marc. Suma s-ar putea sa iasa mai mare. Ar mai trebui cateva rezilieri, dar vom vedea. Iar daca se confirma traseul european atunci vor veni 5 jucatori mai buni.

    Apreciază

    • Ene este trecut în articol, l-a pomenit Mureşan sau Miriuţă, ceilalţi îşi aşteaptă rândul în Bârfă Manager 2014 – ediţia de vară. 🙂

      Apreciază

  4. @Caneto – mosule, am priceput io bine, citind in diagonala, ca se face un grup al tribunistilor pe stadion? nu de alta, da’ vreau sa linistesc pe toata lumea; accept sa fiu io sefu’. Nu, nu, va rog, nu aplaudati.

    Apreciază

    • Nu-s mai sigur, s-ar putea să ne mutăm la vecinii din vale, că umblă vorba că vor aduce jucători din leatul nostru. 🙂 Dacă rămânem, din partea mea accept cu drag, doar şeful galeriei nu vede prea mult din meci, stă ca jandarmii, cu spatele spre teren. 🙂

      Apreciază

  5. Nimeni n-o zis că Rada și Mincă îs cu straițele la ușă. Deci îi scoatem din cei 11, așa ziși 8. Cât despre Ronny, a jucat doar 4 minute tot sezonul. O fi ceva bai cu el? Că trândav nu-i. Și așa are cota de două ori mai învârtoșată decât Tade. Tade care a fost integralist chiar vreo patru meciuri, niciunul câștigat, iar în 17 ore de joc a reușit să înscrie 2 goluri. Negruț -10 ore, 3 goluri, Batin 12 ore – 4 goluri, Chuka 30 de ore – 6 goluri. Dintre toate vârfurile noastre, cel mai ascuțit și înțepător a fost Batin. Adică cel ce pleacă. No, bine-i?

    Apreciază

    • Ba da, a zis preşedintele Iuliu Mureşan la conferinţa de presă: link min 39:30 „renunţăm la toţi jucătorii aflaţi la final de contract, fără excepţie, fără excepţie.”

      Apreciază

  6. “Comisia de Apel a respins ieri contestaţia „cîinilor”, iar gruparea din „Ştefan cel Mare” va rămîne fără licenţă pentru Europa. Deşi are 10 zile la dispoziţie să conteste decizia la TAS, Dinamo a fost înştiinţată astăzi de Viorel Duru, preşedintele Comisiei de Licenţiere, că nu se mai poate face nimic. „Dinamo nu mai are timp să se adreseze la TAS. Azi vom trimite lista cu echipele care vor evolua în cupele europene. Procedura le permite să meargă şi la TAS, dar nu mai este timp”, a spus Viorel Duru la sportro.” link

    Apreciază

  7. Am disparut o vreme , sigur spre bucuria unora, din motive de sanatate, dar in ultimele zile am tras la recuperare, si am citit tot din urma . Deocamdata nimic despre CFR , semnalez doar , ca dupa votul ” intelept ” de duminica , cand maretele realizari ale guvernului poanta au fost rasplatite cu un scor zdrobitor , azi s-a intamplat pe taram sportiv ceva si mai trist si total revoltator , alegerea , la un scor si mai zdrobitor a lui Petrache ( psd, fiul multimilionarului Petrache din celebrul tandem Bittner-Petrache, rugby ) in dauna ” modestilor ” Bellu si Lipa !!! Pot fi acuzat oricum, dar se dovedeste ca traim intr-o tara de frumuseti naturale [corectat de 07] si cel putin eu nu voi prinde vremuri mai normale , poate , poate nepotii mei …

    Apreciază

    • Parca nu se mai vorbea despre politica pe acest site. Cum zice dl oaia, semnalizez doar. Acest discutii de cele mai multe ori converg spre jigniri.

      Apreciază

    • Reaminesc doar ca userul de mai sus atunci cand l-am atacat a recurs cu jigniri la adresa parintilor(eu nu am pomenit nicaieri nimic de parintii sau copiii lui). Va multumesc.

      Apreciază

    • Bela, pentru sanatatea ta, sper sa nu mai absentezi. Cred ca iti putem ura toti cei de pe aici un sincer „sa fii sanatos” !!!

      Apreciază

  8. link inca o dovada de impartialitate din parte gsp.
    Imi place la nebunie jocul psihologic de la gsp. Toate titlurile de acolo sunt ceva de genu:
    IoaniţOAIAconstată . IoanitOAIA vine cu o propunere, IoaniţOAIA intreaba…

    Apreciază

  9. ion dacid, faci parte de segmentul din noua generatie de care mi-e lehamite si care ma face sa fiu pesimist in privinta viitorului acestei tari . Altfel spus, intruchiparea modelului victor viorel poanta . Poti sa-mi raspunzi ce vrei, ca nu meriti sa te mai bag in seama !

    Apreciază

    • Bela, lasa-i in pace…..fa ca mine, stai in fotoliu si citeste ce scriu astia de p’acilea….N’are niciun rost sa te „ienervezi” si sa-i certi…..sare orice vorba din ei ca mazarea din zid….Din pacate! …..Dar astia is, ei defileaza!

      Apreciază

      • Aha, voi sunteti revoltatii. Daca va adunati suficient de multi s-ar putea sa accept sa fiu seful vostru. No, no, no, calmati-va si respirati adanc, inca n-am promis nimic.

        Apreciază

        • Beei, „amne ” ! Tu tot „shef” vrei sa fii, peste tot locul : ba la galerie, ba la razvratiti , ba la recalcitranti… Nu-i nici un bai intr-asta , da ‘, mai intai „da si lupta ” ca sa-ti meriti locul. Nu ca te tot bagi in seama ca si klisma-n cur…(vorba ta, ca doara te-ai laudat ca numele de famelie ti-i „klisma”..) !

          Apreciază

  10. 07, cu mine esti tare la cenzurat, cum ai tot facut cu felcerul, ceea ce cu amne n-ai mai indraznit . Interesant oricum, cineva care traieste in occident refuza o parere ca traim intr-o tara de frumuseti naturale [tot 07], unde un mare om si antrenor recunoscut si apreciat de o intreaga planeta este invins de un sistem drag alde iondacilor et co !

    Apreciază

      • „Țara în care m-am născut eu e plină cu frumuseți naturale.” Absolut de acord. @07 – ai poze cu mine, banuiesc. Ai permisiunea mea sa le folosesti. Nu, nu-mi multumi, cateodata-mi face placere sa vad bucuriile simple ale celor mai putin inzestrati.

        Apreciază

  11. 07, e tare chestia cu ” ma lasi … ” ! In alta ordine de idei, una e frumusetea tarii, de care sunt si eu mandru, si alta bestialitatea umana , m-am referit la cazul Bellu versus Petrache . Deci strict din punct de vedere uman, suntem o tara, poftim, ” ciudata ” . Am amintit doar de alegeri, fara s-o analizez , am folosit-o doar s-o compar cu dezastrul mai mare la alegerile COSR, care e sport, si numai limitatii pot pretinde sa nu comentez asa ceva pe-aici . Azi maine sandu penalul revine sef la frf , dar e ok, doar avem frumuseti naturale ?! Samd . N-am ce face domnilor, le cam scriu ce cred, sunt consecvent nu ca altii ( da , fac trimitere si la ce a scris amne, care apropo, e mai detestat probabil ca mine, pt ca are talent scriitoricesc, si ce scrie loveste mai tare in ” sensibilii ” pupincuristi ) si am argumente, mereu sunt jignit, dar nu combatut !

    Apreciază

    • Vass, nu poți scrie că țara… nu are frumuseți naturale când pontacii n-au obținut mai mult de 50% plus 1. Când se va întâmpla asta, n-o să te mai corectez și o să te las să scrii „kakat”.

      Apreciază

    • VAS BELA ai dreptate frumoasa tara pacat ca ii locuta de cine ii locuita.
      sau ca in bancul ala cand a creat Dumnezeu lumea si le-a dat la romani frumusetile naturale un inger l-a intrebat Doamne nu-i prea mult pentru o tara ? la care Domnul a raspuns : Stai sa vezi ce conducatori le dau :)))))))))))))))))))))))))))

      Apreciază

  12. Nu ma priveste direct, dar imi place adevarul, ceea ce repet, supara pe multi . Vad ca amne e atacat josnic, subliniez pt noii veniti pe Tribuna, ca acest om a fost cel care a venit cu ideea unui site al suporterilor , ” halbule, hai s-o facem odata … ” revenea obsesiv in interventiile sale pe ceferemania . PS . Apropo de adevar, va dau un exemplu . Daca l-as face gras pe doctor , as fi imediat atacat, de parca omul ar avea 60-70 de kile . Iar daca zic despre el ca e afon in fotbal si reprezinta rusinos clubul, mi se raspunde ” pt mine IM e ardelean si punct . ” Asa cum a facut 07 cu tarisoara noastra, eu m-am referit la oameni, iar el contreaza cu ” tara mea este frumoasa . punct . ” Ma si tem sa mai scriu de autostrada Transilvania , ca voi primi un raspuns de genul ” Transilvania apartine Romaniei, punct . „

    Apreciază

    • Bela, nimeni nu spune ca nu ai dreptate in unele lucruri pe care le spui. Dar e recomandabil sa nu atingem subiecte politice, fie si ele de politica sportiva. Toti stim cum a fost creata cariera contracandiatului lui Bellu. Dar astea sunt vremurile, partidul lui este la putere si omul e bine infipt.

      Apreciază

    • Ce are autostrada Transilvania cu CFR Cluj? Mai ales astăzi puteam să ne limităm la fotbalul din Gruia. Acest blog a fost gândit pentru CFR, nu pentru chestiile din viață care ne enervează.

      Apreciază

      • Corect, se pare ca unii nu pot trece peste acest amanunt. In mare parte eram deacaord cu primul post al userului de mai sus, chiar si tara de kkt nu ma deranja dar datul in diverse e destul de periculos, poti sa ajungi lejer la anumire lucruri, idei care nu sunt agreate de toata lumea , iar de aici pana la jignir asa cum ai zis. Peace!

        Apreciază

  13. Retardila, de sa ma retrag, daca nu ma simt cu nimic vinovat ? M-am retras vreo luna din cauza sanatatii, pot primi orice raspuns imbecil, ca asta nu ma afecteaza, stiu ca sunt astfel de tovarasi autointitulati ceferisti . Fii sigur ca sunt destui care sunt de acord cu mine, dar care treptat, ca si tine, s-au retras de la a scrie, ramanand numai cititul . Si presupun ca ei mai vor si niste pareri realiste, inclusiv despre alte probleme, nu doar osanale la conducere sau la albu ( la concurenta cu abordarea mesianica a mincinosului manipulator corn-cocora de pe cheferetv ) sau pareri super optimiste absolut fara nici un fundament ( aici daca spun ca suntem in kakat, 07 va spune ca fc arpi are 8 trofeee, punct . ) . In concluzie, e bine sa scriem cat mai multi, cu pareri diverse , e pacat ca criticii, care s-a dovedit din pacate ca au avut perfecta dreptate in interventiile lor, sunt tot mai putini , pe moment in afara de Racheta nici nu-mi vine in minte vreun nume care sa aiba abordari realiste si nu fantezisto-utopice .

    Apreciază

  14. Mie mi-ar fi rusine sa fac ce faceti voi cu „nelasatul la aparitie”……dar asa ati invatat la iscoala, asa faceti…Si nu trebe’ sa va fie rusine……obisnuinta e a doua natura…

    Apreciază

    • Vad ca ne tot doresti asta de multe luni… dar in acelasi timp observ ca nici nu ne lasi sa ne „odihnim in pace” ! Mai nea’ tie chiar nu tie sila de tine si de ceea ce faci? Io inteleg multe,chiar foarte multe dar modul tau tarsalos(ca sa nu ii spun jegos) de a iti varsa fierea pe aici chiar ca ma scoate din rabdari…Te razboiesti cu noi,te razboiesti cu tara in care te-ai nascut si ai crescut,scuipi pe toata lumea ,te crezi probabil superior noua tuturor iar noi in bibilica ta stupida suntem niste bieti Untermensch…De ce muma ma-sii nu iti vezi tu de halbele tale furate de bere si de aparatele de cafea bai bre? De ce? De ce pana la urma o tot futi de garduri pe acilea incercand sa demolezi totul asa cum probabil ai reusit sa o faci in viata personala? Ce te mana in lupta patroane? De ce daca nu esti multumit de ceea ce traiesti in tara pur si simplu nu iti iei catrafustele si sa te cari? De ce mai citesti ceea ce se scrie aici daca nu corespunde ideologiei tale? Deschide-ti matale un site/blog/forum fa-te acolo administrator varsa-ti latura acolo si lasa bre lumea in pace…Imbatranesti urat mai nene…

      Apreciază

  15. […] Pai daca aveam autostrada cum era normal , aveam mult mai multi spectatori di orasele invecinate, cum e si Zalaul . Luis trebuia sa faca jumatate de ora pin la Cluj si cu el in mod cert mai veneau de-aici cateva sute . Asa si din Oradea si exemplele pot continua . Si Kiruj ar veni mai des la Cluj cu madam , doar de la Tg-Mures ar face o ora, o ora jumate . Iar daca ai amintit de politica , iti voi raspunde . 37% pt psd-ul si guvenul profund corupt, incompetent , antiamerican si antioccidental, antidemocratie la vedere , anti stat de drept etc, plus 7% pt mircea diaconu , promovat tot de ei, este enorm , la care se mai poate adauga linistit 6% udmr, care tot o politica antidemocrata promoveaza . Iar in sport un fiu de mafiot acapareaza de patru ori mai multe voturi decat CEL care ne-a facut de n+1 ori sa fim mandri ca suntem cetateni romani , cel care a refuzat banii marilor puteri pt a creste campioane in saracie lucie , multipla campioana olimpica Lipa umilita efectiv la vot, revenind la autostrazi, Tg-Mures-Brasov scos din obiectiv, dar bagat Buc – Alexandria , Craiova- Alexandria , altele in Moldova , si nu, nu e o tara de cacat, esenta e ca e frumoasa, nu ?! Termin nu inainte de o intrebare retorica : de unde aceasta frica de politica, macar cand sunt alegeri ?! Eu dupa cate cunosc, prin politica se stabileste prezentul si viitorul fiecaruia dintre noi , inclusiv ale sportului in general, si al fotbalului, in special . Asa ca manipularea ca acest site n-a fost gandit decat pt CFR, e ceva aiurea, in limitele regulilor stabilite, putem interveni aici , cand scriu politica , cine nu vrea politica, sa sara peste si gata . Dar oameni buni, sunt un vechi ceferist, un tribunist activ, si comunic ce simt eu ca om , nu ma pot delimita doar in suporter ceferist si atat – dupa Cristi nici de COSR sa nu scriu ! – totul e in conexiuni, cu autostrada cred ca am demonstrat . De aia nici nu folosesc pseudonim, de aia v-am povestit trairi de-ale mele , sunt omul Vass Bela cu bune si rele, si scriu exact ce simt nevoia sa comunic . Chiar daca asta inseamna la un moment dat ceva care mi se cenzureaza. Cenzurati-ma, ca cei ce VOR in mod cert deslusesc mesajele mele ! Noapte buna tuturor !

    Apreciază

    • Bela, poti scrie de orice dar neintrind in politic.. pentru ca in timp cecuvintul CFR ne aduna, cuvintul politica ne dezbina. Gindeste-te doar ca autostrada Transilvania a fost un fel de spaga NATO data de PSD, care e blamat acum fiind la guvernare, a fost oprita pe vremea prim ministrului Tariceanu care e la liberali iar apoi a ramas cu vreo 60 de km in paragina cit la guvern la fost prim ministru PDL. In acelasi timp, UDMR, patid aflat mai intodeauna la guvernare nu are in zonele in care este la putere nici un metru de autostrada, fie ca e vorba de Tg Mures-Cluj, TgMures-Bacau sau Salaj-Oradea. Asa ca toti sunt cam la fel si iubitorii fiecarei orientari politice au dreptul sa fie dezamagiti.Din pacate infrastructura este o vaca de muls, odata electorala prin crearea de asteptari (ceea ce enumerai tu ca si proiecte este de fapt prosteala electorala inainte de alegeri) si de bani negri prin studii de fezabilitate, cite un tun imobiliar, fie sl si tzeapa samd. Hai sa vorbim de fotbal, intram in sezonul de birfe si mai avem 17 zile pina la reunirea lotului!

      Apreciază

  16. Retardila, am patit-o si eu acum . Va zice ceva ” tehcic ” patriotul 07 , daca va zice . Am avut o interventie mai lunga, doream sa lamuresc anumite aspecte . M-au lamurit ei pe mine …

    Apreciază

  17. Oameni buni, începeţi să mă plictisiţi şi pe mine, de ce nu înţelegeţi că nimeni nu vă cenzurează? La Retardilă înţeleg (nomen est omen), dar la tine Bela nu pot. Devii plictisitor frate…

    Apreciază

  18. N-am apucat încă să felicit și eu clubul CFR Cluj (plus clubul Gaz Metan Mediaș și pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău) la împlinirea a 10 ani de la promovarea în Divizia A!

    Apreciază

  19. Nea-silica, pt tine de-o vreme ba-s plictisitor, ba sar calul cu conducerea ( apropo, mersi pt centralizarea epitetelor scrise de mine doctorului care are acum puteri depline ! ) , ba nu mai stiu ce nu-ti convine . Mai lasa-ma in pace , ca barbat e recomandat sa ai obsesii de sex opus ! Iar de cenzura intreaba-l pe 07 daca am fost sau nu cenzurat, si asta chiar in seara-noaptea asta si nu o data ! Daca mai scrii o singura vorba despre mine, numai cenzura lui 07 te va scapa de o replica pe masura !

    Apreciază

  20. Cristi, vad ca nu numai ca ai citit partea politica , dar ai si comentat-o, ma rog, partea cu autostrada . Corect, ti-ai exprimat parerea , in mare parte de acord cu ea, nu si cu concluzia, sa nu spunem nimic de politica . Cand e cazul, desigur ocazional, ma voi exprima asa cum cred de cuviinta .

    Apreciază

    • Suntem toti liberi sa o facem, dar cred ca e mai bine sa comentam fotbal. Oricum, ma bucur ca ai revenit si sper sa nu ai pe viitor motive medicale sa lipsesti. Indiferent de ce ciondaneli avem aici, sunt alte lucruri mai importante in viata reala.

      Apreciază

  21. 07, tu esti o enigma pt mine . In urma cu cateva luni ai fost ” f. elegant ” cu mine si asta des, chiar f. des . Apoi ma cenzurezi cu doctorul pt un cuv preluat de la amne, cu care nu ai curajul sa faci la fel . Apoi argumentat urlu, ca tara e de cacat , la care in mod penibil ma iei cu tara mea e frumoasa si punct . Apoi imi pui intrebarea ce are autostrada Tr cu CFR si-ti raspund tot argumentat, dar in loc de o replica la continut ( n-am avut dreptate ? ) , ma iei cu ” eleganta ” . In fine …

    Apreciază

    • Bela,sunt sigur ca foarte multa lume (chiar si 07 ,tartorul principal)este de acord cu tine in foarte multe cazuri,dar dupa cum a spus si Cristi,hai sa comentam de CFR.Sa laudam,sa criticam,sa injuram elegant (daca ne lasa 07),fiindca asta este menirea siteului.Restul (politica,mizeria,minciuna) ne afecteaza ca vrem ca nu vrem (pe cei ce locuim aici,nu e cazul lui 07:-))),asa ca hai sa fie Tribuna oaza noastra de sport fara restul mizeriilor (avem destula si in ograda noastra)
      07 ,ce este in paranteza referitor la tine este pamflet deci trateaza ca atare (adica fara cenzura)
      Sincer este obositor cand va paruiti aici degeaba.Hai CFR!!!+!(vezi Caneto n-am uitat)

      Apreciază

  22. Eu urmaresc tribuna de cand a pornit la drum, de comentat nu am mai comentat de inaintea retragerii lui Albu(prima, nu cea oficiala, pe care vreau sa-l felicit pentru articolele sale, a fost un plus). Am incetat sa comentez din mai multe motive, primul lipsa de timp, si cred mai important aparitia pe site a unor persoane care altceva inafara de a critica nu pot face, la critica ma refer la tot ce misca, fara a fi ceva constructiv, lor li se pare ca detin adevarul absolut, dar totul este negativ si trebuie criticat. Adevarul este ca nu suntem intr-o situatie foarte buna, ca este o deficienta mare de comunicare intre club si suporteri, … , acestea ar trebui sa fie problemele care sa ne deranjeze, si nu autostrazile, politica(care de altfel nu conteaza cine castiga, din pacate majoritatea este la fel, din acest motiv nu are loc o astfel de discutie aici, daca vrei astfel de discutii intra pe alte situri cu acel profil, si fa polemici cate vrei). Din cate stiu acest site este DEDICAT CFR-lui si suporterilor ei indiferent de natie, rasa, sau apartenenta politica, si automat astfel de subiecte aduc polemici care nu fac bine, si merg intr-o directie gresita ca la sfarsit sa ajungem sa ne jignim noi intre noi, din diferite prostii, si ne mai miram ca o sa avem commenturi sterse, moderate,…… Am incercat pe cat posibil sa sar peste aceste tipuri de commenturi dar din pacate acum nu am reusit sa ma mai abtin de la acest comment. PS. stiu multi o sa sariti ca arsi ca este atac la persoana(mi se rupe), dar asta este ceea ce simt eu. La sfarsit citez de la Mr. Kiruj: Hai CFR!!!

    Apreciază

    • Tizule, din punctul meu de vedere ai perfectă dreptate (nu m-am referit la faptul că te-ai retras de la comentarii…). Închei cu un citat „din mine”: HAI CFR!!!

      Apreciază

      • nu m-am „retras” de la comentarii, doar ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai scris comentarii. Dar acest lucru nu ma oprit sa va urmaresc, ba din cand in cand sa si dau note.

        Apreciază

      • Mi se pare mie, sau primul seamănă cu SebDub, al doilea e un fel de Chanturia amestecat cu Gabioneta (nu mă refer la caracter)… Jucător foarte tehnic, joacă peste tot – pe partea dreapta. Ar fi minunat să-i avem pe amândoi.

        Apreciază

  23. vad ca de la fotbal se sare la politica si invers asa ca zic si eu nu dau cu paru hai sa facem un partid ajungem la putere furam si noi cum au furat ceilalti si asiguram bugetul clubului pe multe sezoane :)))))))))))))))))))))))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.