The Last Waltz


Joi, 15 mai 2013, Liga 1, etapa a 33-a, Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, ora 21.00: CFR Cluj – Gaz Metan Mediaş.

Groaznic meci, unul de adio în faţa propriilor suporteri a mai multor jucători care ne-au adus o grămadă de bucurii şi seri minunate. Ori a altora care ne-au încântat cu jocuri de artificii cum nu vezi decât de Revelion în Dubai. Zic groaznic pentru că vor pleca mulţi, dar nu ştim cu exactitate câţi şi cine anume. Un groaznic în ceață.
Deocamdată observ că doar Dantesc este răvăşit rău, idolul său din copilărie, Maah, fiind expediat încă de săptămâna trecută par avion. Dar poate totuși are noroc. Nu-i exclus ca Robi – din economii mai vechi ori din împrumut de la prieteni – să fi pus bani de la el pentru completarea biletului cumpărat de club cu un supliment de retur. Că doar nu știe turul ce aduce returul. Pentru orice eventualitate, mulţumim Robert Maah pentru hattrick-ul tău de povestit nepoților lui Sougou, ştii tu care…
Nici Denilson Gabionetta nu va fi prezent la gala de adio, ultima lui sarcină tactică primită la echipă fiind să-l ţină pasager la pasager pe Maah, ca nu cumva acesta să dribleze în stilu-i binecunoscut îmbarcarea în aeronavă. Mulţumim Denilson Gabionetta, chiar dacă până la urmă tot n-am reuşit să ne dumirim dacă eşti aşa cum am zis eu sau așa cum a spus kiruj că ești. Ne-a lăsat Miriuță cu dilema-n soare…
Al treilea care nu va prinde lotul neconvocaţilor la lotul mare este Ammari. Ţie, Ammari, nu-ţi mulţumim deocamdată pentru nimic, nici nu prea avem pentru ce, poate-poate ne răzgândim peste un an, doi, trei, poate-poate ne răzgândim… deloc.
Chanturia este accidentat, victimă a Ligii 1 Bergenbier. Mai mult ca sigur că nu-l vom vedea pe teren, echipat de fotbal. Sigur-sigur-garantat 100%, nu ştim dacă pleacă la vară sau mai stă o tură, însă calculul probabilităților ne spune că nu-l vom mai vedea în veci în tricoul vişiniu. Mulţumim „Messi”, pentru atât cât ai fost!
Un convocat la lotul neconvocaţilor la lot, Aitor Monroy, suspendat pentru cumul de 4 cartonaşe galbene, nu are nevoie de mulţumiri de despărțire. La ce ştim cu certitudine fermă că se pregătește în laboratoarele conducerii pentru ediţia următoare (adică, nimic), Monroy reprezintă unul dintre pilonii Marii Reconstrucţii din Temelii din Dealul Gruii. Miriuță l-a vrut și l-a avut, așa că dacă o să-l avem pe Miriuță, probabil o să-l avem și pe Monroy. Deși au mai existat excepții de la regula plecării la pachet. Rednic i-a abandonat la Cluj pe Ogbu și Tade, nu?
În tribună va lua loc şi rezerva rezervei de portar, probabil Mincă, unul dintre jucătorii aflaţi la final de contract și de drum (închis, în cazul lui Mincă, nefericitul contemporan al lui Mario Felgueiras). Mulţumim Mihai Mincă pentru superba prestaţie din meciul cu Vasluiul din ultimul an par, mulţumim pentru penalty-ul apărat în meciul cu Corona, să mimăm că uităm meciul de Cupă de la Ploieşti şi faptul că nu ai reuşit să-i scoţi din echipă nici pe Beto, nici pe Felgueiras.
Javier Velayos, nu ştim dacă trebuie să-ţi mulţumim sau nu la ora la care scriem aceste scrisorele. Pleci, rămâi? Probabil ești ultimul care o să afle răspunsul corect la această întrebare care nu arde pe nimeni. E OK așa. Și dacă am şti cu certitudine că e frumos și politicos să-ți mulțumim, n-am şti pentru ce am face-o…
Rezervă de portar va fi Amadio, la final de contract şi el. Mulţumim Amadio, chiar dacă n-au fost destule campionate fără tine în poartă ca să ajungem să ne cunoaştem mai bine.
Alţii care nu vor vedea meciul în condiţii corespunzătoare din cauza mişcărilor agitate – în limita spaţiului tehnic marcat – ale lui A1 sunt: Tiago Lopes, Veres, Muniru, Păun, care speră să intre câteva minuțele în teren şi să primească nişte mulţumiri peste câţiva ani.
Gregory Tade. Dăruire, implicare, fizic impunător, killer de bolovani moldoveneşti ș.a.m.d. (dar nu foarte departe). A fost pe aproape să plece în iarna trecută, fără să apucăm să-i mulţumim. Acum avem ocazia s-o facem din inimă; bănuiesc că iar va fi foarte aproape de o despărţire de CFR.
Mulţumim şi ţie Paul Batin, măcar în cazul tău ştim sigur că n-o facem degeaba, doar te-ai arătat hotărât şi nerăbdător de a sfârşi cu jobul din domeniul feroviar și a fi disponibilizat. Baftă în viitor, să ajungi la o echipă pe care să te potrivești ca o mănușă și să ne dai – fără supărare – o cârcă de goluri, toate turcești…
Banca de rezervă va fi completată şi cu un greuceanu aflat la final de contract, Felice Piccolo. Pe lângă mulţumiri, sunt necesare ovaţii în picioare, plus aplauze prelungite. Miriuţă ştie că Piccolo va pleca, așa că ne-a informat și pe noi, poate – poate afișăm ceva pe tabela de marcaj. Eu sper însă ca Miriuţă să nu ştie ce ştie, că atunci nu știe nici ce zice. S-a ştiut zvonit şi în decembrie că Piccolo va pleca în ianuarie, dar italianul a tras țeapa zvonacilor și a rămas. Minuni se mai întâmplă, poate ne mai cadoriseşte Ăl de Sus cu o amânare de plecare. I-am mulțumi. Modest, corect şi profesionist la sânge, tot mai bun de la an la an (viteză n-a avut niciodată, așa că n-a avut din ce pierde odată cu vârsta, dar când experienţa de luptă se acumulează, se vede). Despărţirea de el ar fi motiv de tristețe și o pierdere uriaşă. Categoric intră în Top 3 (locul 1) regrete, asta dacă miracolul nu se va produce.

Şi-acum, echipa aliniată la startul ultimei victorii de pe teren propriu din ediţia 2013-2014 a campionatului:

Mario Felgueiras. Mulţumim! Mulţumim! Mulţumim! Dat sigur la plecări, doar e singurul de pe raftul cu valori. De doi ani la CFR, de două ori câştigător al Trofeului Suporterilor CFR Cluj, 76 meciuri jucate, nu a făcut nici măcar una bucată gafă (nu vorbesc de greşeli normale, ci de a da cu mucii-n fasole precum Beto cu U sau Chiajna, ori a căuta săpunul prin careul mic precum Nuno Claro), un portar cum nu o să mai avem prea curând, poate niciodată. Doar dacă nu cumva rămâne el și se va autodepăși. Din actualul lot ar fi singurul care ar putea prelua bastonul de mareşal de la Cadu. Top 3 regrete (tot locul 1).
Vasile Maftei. Mulţumim! Dar – sfinte! –  iar nu ştim, de pomană sau nu? Deși aflat la final de contract, el ar rămâne, iar Miriuţă l-ar ţine. Se află în situaţia lui Rada.
Ricardo Cadu. Fără mulţumiri. Direct statuie! Top 3 regrete (aţi ghicit, locul 1). Altă categorie de greuceanu, unică, el va decide dacă pleacă sau rămâne. Stai pe loc, căpitane, asta e decizia corectă! Unde să te duci în lumea largă, când cea mai largă lume pentru tine a fost și rămâne Gruia?
Ionuţ Rada. Mulţumim! Dar iar nu ştim, de pomană sau nu? Deși aflat la final de contract, el ar rămâne, iar Miriuţă l-ar ţine. Se află în situaţia lui Maftei. Ce situație de copy-paste!
Mario Camora. Mulţumim! Ziceţi voi ceva de el! Hai, ziceți! Îndrăzniți! (gica10, te rugăm, abține-te!) Miriuţă, cel care clar ştie tot, fără să ştie ceva specific, n-a pomenit nimic de el, nici că pleacă, nici că rămâne. Şi nici altcineva de la club. Top 3 regrete (locul 2), dar să sperăm că n-o să intre în top. Poate-l uită ăia de sus pe partea stângă măcar încă un campionat + preliminariile EL.
Damjan Djokovic. Mulţumim! Mai mult ca sigur îl vom vedea pentru ultima oară împrumutat la Cluj, iar la Parma noi nu mergem foarte des. Ne vor lipsi nervii săi şi centrările sale, ba chiar și loviturile libere executate în primul adversar.
Rui Pedro. Mulţumim x 3! Sugestiv, nu? Greuceanu, campion cu CFR, cunoscut mai bine sub titulatura de „a marcat 3 goluri în poarta lui Braga în meci de CL”, aflat la final de contract, puţin probabil să continue cu noi. Păcat, eram curios cât de defensiv poate ajunge în comparație cu Peralta.
Ciprian Deac. Mulţumim Cipri! Mulțumim Schalke! Aceeaşi placă: „mai sunt două etape de jucat, apoi vom vedea”. Sau vom auzi…
Sergiu Negruţ. Sper să aibă mult şi bine de aşteptat până-i vine rândul la mulţumiri, doar e deschizătorul de pârtii pentru talentele locale ce vor fi aruncate în luptă.
Florin Costea. Mulţumim! Bine zic, oare?
Derick Ogbu Chuka. Io l-aş ţine, că are stofă măcar de jumătate de golgeter, dar multe se pot întâmpla la vară, mai ales dacă-i foarte cald. Mulţumim!
Antrenor: Vasile Miriuţă. Mulţumim!
Meciul în sine nu prea are mare importanţă, chit că pentru ambele echipe este un meci decisiv: ocuparea unui loc care asigură participarea în Europa League. Doar, dacă nu retrogradează, au și găzarii şansa lor, oricât ar părea de surprinzător sau chiar penibil. Nu se ştie cu exactitate câte echipe ies din calcule datorită situaţiilor financiare dezastruoase.

Foarte pe scurt despre oaspeţi (că şi aşa am depăşit spaţiul de emisie alocat 🙂 ). Sergiu Muth şi Ionuţ Buzean sunt suspendaţi. Etapa trecută, în meciul cu Dinamo, au atins borna 9, respectiv 4, la numărul de cartonaşe galbene din stoc. Zaharia şi D.Roman sunt accidentaţi. Echipa probabilă: Pleşca – Trtovac, Frăsinescu, Roberto, Mach (separat, nu Robert Maah!) – Tahar, Todea – Al. Muntean, Fl.Dan, C.Petre – Vitinho. Antrenor: Cristian Dulca. Rezerve: Greab, Florin Ilie, Răzvan Avram, Covaciu, Llullaku, Thaer Bawab, Robertson.

HAI CFR!!! Toată lumea la stadion, să le mulţumim tuturor jucătorilor, indiferent dacă merită sau nu statuie. Pentru că – în ciuda avancronicii mele – merită toţi mulțumiri și aplauze civilizate. Vor fi cu siguranță printre ei destui pe care îi vom vedea pentru ultima oară încasându-și leafa, prima de victorie și prima de obiectiv din mâinile darnice ale lui Iuliu Mureșan.

Urcăm în Gruia să vedem o victorie clară a favoriților. Doar n-o să ne strice găzarii tristețea amestecată cu bucuria despărțirii de jucătorii CFR-ului.

UPDATE

Rectificare: Aici, Monroy are în evidenţă 4 cartonaşe galbene adunate, ca atare l-am tăiat rapid din lista celor care vor evolua azi. Ţeapă! Figurează cu unul luat în etapa a 24-a, în meciul cu U, dar, verificând în mai multe locuri, în acel meci n-au încasat galbene decât Cadu, Chanturia şi Rada. Aşa că Monroy e bun de joc, trece în grupul titularilor, Rui Pedro pe banca de rezerve, iar, probabil, Piccolo (mici probleme la o coastă, după cum a declarat cel care ştie tot) îşi va primi aplauzele binemeritate în tribună.

Autor: caneto

Reclame

40 de comentarii

 1. Azi am fost la un meci al juniorilor…copii de maxim 11-12 ani…Un meci pierdut la penaltyuri cu Viitorul Cluj dar pe care eu l-am trait exact ca pe un meci al echipei mari…Ce vreau sa scot in evidenta e faptul ca alaturi de mine la meci au participat o gramada de alti suporteri ceferisti…Atmosfera extraordinara si parca ii vad pe pusti cum povestesc meciul asta maine la scoala…Asta e viitorul ! si m-ar bucura enorm daca de acum am creste asa…si noi ca suporteri si ei ca jucatori….HAI CFR !…Cat despre Maah ii doresc tot binele din lume…ma bucura faptul ca nu m-am inselat in privinta lui …ma intristeaza faptul ca nu a reusit sa confirme la CFR …chiar si in ciuda spuselor mele…asta e ! Bafta Maah !

  Apreciază

 2. Sevilla câştigă EL! Beto scoate două penaltiuri, apoi plânge ca un copil…Ce portar am avut, Doamne Dumnezeule! Oare va ajunge şi Felghe pe urmele lui în Rusia? Respect Beto! HAI CFR!!!

  Apreciază

  • Ei, foarte bine ca l-am avut, intrebarea este cum refacem un ciclu virtuos ca sa vina si altii.Ne-am cam stricat firma in ultimul an si jumatate nestiind sa gestionam situatia, dar acum este in sfirsit un punct final… si de la capat, intr-o buna zi.

   Apreciază

 3. Nu stiu cati suporteri au fost la partida cu Brasovul,insa starea lor de spirit arata ca se bucura de finalul acestui campionat si asteapta cu incredere urmatoarea etapa………din viata echipei si clubului.Acesti suporteri pot transmite forta echipei si nu cei 7-8000 care-si fluiera favoritii la greu.
  Toti jucatorii merita aplaudati,daca nu pentru reusitele lor de pe dreptunghiul verde,pentru tot ce-au indurat in anul crizei din Gruia.Sa comentam pe Tribuna si campionate mai reusite decat cel ce sta sa se-ncheie!Hai CFR du-ne spre victorie.

  Apreciază

 4. M-asi bucura daca ar fi plin stadionul:), iar suporterii sa-i aplaude pe jucatori la scena deschisa… ca la teatru, INCONTINUU, pana la sfarsitul meciului. Ar fi o palma (exemplu) pt pinguini, dar si pt IM si AP. Chiar daca nu am avut rezultate sezonul acesta, jucatorii merita respect. Nu toti pot fi in forma an de an, dar si sa joci cu burta goala cand ai familia in jurul tau nu e normal. Stiu ca sunt sume mari, etc.. dar aceasta trebuia gandita inainte de a semna (face) contractele. Mi-asi dori sa plece AP si sa preia clubul cineva cu bun simt (sa investeasca macar jumatate din banii din cupele eropene inapoi in fotbal). DEH… VISE.
  Hai CFR!

  Apreciază

 5. Cum se leaga lucrurile…. acum vreo 18 luni profetul din Dubai spunea de campionat mai mic cu play in si play out, apoi profetul a facut o vizita in Malta si s-a vazut si cu drepturile TV, sapt trecuta doct/felc. profetului a reamintit profetia si acum comisionarii de drepturi TV implinesc profetiile? link Daca va iesi, vom spune „omenie viata grea” – si pentru unii vaq fi rau pt ca nu va fi bine ;).

  Apreciază

 6. Felicitari Caneto, pt. avancronica(!); Dantesc, am fost si eu la acest meci(foarte ciudat pt. mine, ca aveam nepotul la Viitorul!); a fost o intrecere pe cinste si cu galerii formidabile(!), pt. un asemenea nivel; Mihai, sper ca visele sa devina realitate(!); Ce simte, dar mai ales ce-o fi in sufletul lui Felghe, cand constata o asa mare discrepanta (nedreapta si exagerata, zic eu) intre el si compatriotul sau,BETO, care dupa castigarea campionatului nostru cu CFR-ul, ajunge, acum sa ridice deasupra capului,trofeul UEFA CL, iar portarul nostru, continua(oare pana cand?) sa se „balacareasca” in mediocritatea Ligii 1(?!); Off Topic: Gica Popescu PLATESTE, poate, prea scump intovarasirea cu infractorii BecaliHOTI, dar este tributul(poate, cam nedrept!) vietii de lux, a combinatiilor oneroase efectuate cu si in compania acestor MAFIOTI, mai ales daca te si incruscresti, te nanasesti si multi alti „-esti”,cu asemene scursuri ale societatii!; am un necaz MARE, nu pot merge deseara la meci, in Gruia(!) Hai CFR!

  Apreciază

 7. Am revazut penalty-urile de ieri pe Dolce, doamne cata ura au cei de la Dolce pe Beto, ok a iesit din poarta destul de mult la ambele penalty-uri aparate dar nici portarul de la Benfica nu a stat pe linai portii cat trebuie. Doamne cata ura poate sa aibe Gradinescu pe CFR, pacat , l-am respectat f mult, inca mi se pare un comentator decent dar nu pot sa uit reactia lui la golul lui Luis Alberto.

  Apreciază

 8. Nu numai comentatorii. Si oile comenteaza de zor pe site-urile de cancan sportiv, anti Beto, evident. Cred ca se rupe fierea in ei de ciuda ca Beto, fostul portar al CFR-ului a aparat 2 penalty-uri si a castigat Europa League. Asa patron, asa suporteri. Bravo Beto, sa fie fericit, asta e an par pentru el.

  Apreciază

  • Ca doar numai Hapără Duckadam poate sa apere penalty-uri intr-o finala europeana. Adevarul este ca penalty-urile ratate au fost prost executate, iar faptul ca Beto a iesit mai mult in fata, doar la primul aparat, nu e o scuza. In mod normal un penalty inseamna gol.

   Apreciază

   • Las’ sa le fie ciuda tuturor si sa comenteze cat vor! Oricum lui Beto nu-i pasa de ei…. Noi spunem FELICITARI CAMPIONULE si ne bucuram ca am avut onoarea sa lupti pentru culorile CFR-ului!!!

    Apreciază

 9. Am fost si eu la meciul juniorilor pacat ca am pierdut la penaltyuri. Super meci, atmosfera fantastica, multumiri galeriei care au venit sa sustina copiii !!!!!

  Apreciază

 10. Iuliu Muresan: „Dacă Dinamo nu primeşte dreptul de a juca în Europa League, noi sîntem pregătiţi să-i luăm locul! Avem buget, nu e foarte mare cheltuiala în Europa League. Ba chiar de acolo mai luăm şi nişte bani. Sîntem pregătiţi dacă e cazul, dar nu ştim încă ce se va întîmpla”.
  link de pe GSP

  Apreciază

  • Declaratie venita la fix, ii va demoraliza pe gazari, s-au risipit sansele lor de a prinde un loc care asigura participarea in EL. 🙂 Dar nimeni nu-si pune problema ca mai avem sanse sa mergem in locul nostru, nu al lui Dinamo? 🙂 Aranjeaza pieptoasa niste puncte castigate prea usor pentru Sageata (stie ca noi nu ne bagam la de-astea in ultima etapa), apoi, Botosaniul nu e o echipa rea, poate scoate acasa un egal cu Dinamo, noi batem in amandoua si avem locul 4 asigurat.

   Apreciază

  • Europa League…. „esajul pe care Arpad Paszkany il transmite este clar. Daca se merita din punct de vedere financiar, clujenii vor lupta si pentru performanTe, dar daca motivarea financiara este una redusa, nu are rost deranjul.
   Astfel ca, dupa ce a pierdut in deplasare la Milano cu 2-0 in faTa lui Inter, CFR Cluj nu-si doreste o calificare in optimile Europa League, mai ales ca acest lucru ar insemna inca o deplasare costisitoare in plus. Clujenii ar putea juca in Anglia cu Tottenham daca ar reusi sa treaca de Inter Milano”…. cum mai e si viata asta…

   Apreciază

 11. Din „putul gandirii”, autor I.M.:”Suntem pregatiti…”; dar, oare pt. ce?;Cum poate scoate „perle” cu o asemenea frecventa(?); nici nu a trecut bine saptamana, de cand o spus ca in cont „nu avem nici macar una 100 mii de euro”(!); este un JOC, o DIVERSIUNE, pt. a mai ramane ceva jucatori(?); decat sa-i minta mai bine sa-i lasam pe altii in „iEuropa”, ca si asa ne blestema destui(!)

  Apreciază

 12. Ploua…..ploua tare….. Beto este in paradis…la noi ploua….ploua tare… IM spune ca nu-i chiar cum vreti voi….Io il cred, dar ploua…ploua tare…. AP – credeti voi – isi va abandona investitiile…ar vrea multi….dar ploua…ploua tare…. CFR exista, oameni buni si va exista! Vin vremuri de restriste….om disparea putin din „front”… e posibil…vin vremuri de restriste… Dar CFR este unic in Ardeal!!! NU VA DISPAREA!!!

  Apreciază

  • ماذا أقول؟ العام القادم تأخذ الكأس، ودوري أبطال أوروبا البطولة عامين raspunsul lui AP:-))

   Apreciază

 13. Am fost azi la meci, am stat pe locul 142 (numarul meu favorit) din sectorul 39. In repriza a doua, in fata mea, un cercopitec cu ochelari injura tot ce-apuca, incercand sa se dea rotund pe langa ceva fatuci nu cu mult mai inteligente ca el. Apoi i-o urlat numarului 11 de la GMM ca-i arunca o banana. Daca citeste cumva Tribuna ii transmit ca, daca azi m-am abtinut, data viitoare n-o sa ma mai abtin. Asemenea creaturi jalnice trebuie eliminate din Gruia, desi stiu ca e greu. Ma bucur ca Tade sau Ogbu nu erau in apropiere, sa-i auda balariile decerebratului. Ori incercam sa demonstram ca suntem altfel, ori nu suntem cu nimic mai buni decat stelemistii. Cu atat mai mult cu cat noi, franarii, ar trebui sa intelegem mai bine ce inseamna sa fii injurat/discriminat pe criterii ce nu depind de alegeri constiente.

  Apreciază

   • Stiu. Ma-ntrebam de ce prevaleaza bunul simt de a nu incerca sa-mi impun PC-ul asupra bunului simt in general. Nu mi-e frica, asta-i clar, dar ma gandeam ca dobitocul o platit bilet, ii corect sa-i cer sa nu-si exprime prostia public? Cred ca mai mult mi-era teama sa mi se confirme temerea ca majoritatea publicului gandeste in aceeasi termeni, i.e. un negru ii o maimuta care mananca banane. Am sustinut de ani buni ca noi, franarii, suntem altfel. Suntem? Or is it just wishful thinking on my part?

    Apreciază

    • Unii isi inchipuie ca aia 10 ron amarati ce i-au dat pe bilet le da dreptul sau stangul sa pizduie jucatorii, fie ei proprii sau oaspeti, albitrii, conducere etc. N-ai ce sa le ceri. Traim totusi in romanika. Ei nu sesizeaza, in prostia lor, ca majoritatea e diferita, sau poate ca au acumulat atata frustrare ca nici nu le mai pasa. Si totusi. Imi amintesc meciurile din urma cu un an si ceva, cand, tribuna ceferista cea aleasa avea rabdare cam o juma de ora fara gol si trei pase la portar pana incepea sa-si fluiere frate echipa si sa ameninte ca mai pupa conducerea 10 ron de la ei cand a face plopul pere… Dar uite cum se schimba vremurile… „Desteptii” aia au cam disparut, e drept mai sunt cativa gen babanierul tau, iar in locul lor au aparut suporteri care vin meci de meci in Gruia sa-si sustina echipa. Singurul meu regret la meciul de aseara e ca n-am dat mana dupa meci cu niste baieti maghiari din spatele meu, pe care nu-i cunosc dar care au spus prezent la toate meciurile din sezonul asta si alaturi de care mi-am incurajat si eu echipa. Hai CFR!

     Apreciază

 14. Heeeeeei Kiruj! Crainicul stadionului a pomenit inainte de meci de Tribuna CFR, ChefereTV, alte site-uri ceferiste pe care eu nu le stiu si de notele tale de aici! Ai contribuit la trofeul pe care l-a primit in seara asta Felgue. Eu cred ca daca nu le mai pasa de CFR, conducerea n-ar mai fi facut gestul cu trofeul suporterilor. Hai CFR!

  Apreciază

  • Hehe…e munca multa in subteran departe de ochii lumii crede-ma…Oricum marele merit e a lui Chefere cel care a avut initiativa acestui trofeu…apoi vine munca piticilor, a celor din umbra…Oricum exceptionala atmosfera din seara asta pe stadion si tin sa remarc galeria in primul rand…Cat despre episodul amintit de Amne…he he !…ce sa zic? se mai intampla…. bine ca nu e generalizata treaba

   Apreciază

 15. In sfarsit am batut Gazul si mai ales cand ai frigea mai tare.Antrenorul lor nu mai sarea la sfarsit ca un prisnel(vezi meciul tur).
  Parca suntem personaje de poveste ca-n dr hyde and mr jekyll!Ne transformam de la o repriza la alta de nu-i mai recunosti.Pai in vechime repriza cand atacam la peluza era un forcing adevarat…….acum jalebosmeg.La partida cu satenii din chiajna ai suspectam de lucruri necurate,dar nici vorba:asta ni-i valoarea.
  Cat despre faza cu insolventa catzeilor ,spetza pare simpla:cum sa joci in Europa in stare de insolventa?Asta-i o aberatie………Duru a spus ca se asteapta o decizie de la forul european,dar el cred ca stie raspunsul,doar ca nu vrea sa supere catzeii.Eu cred ca ar fi un lucru bun pentru noi sa jucam in EL.Astfel ar fi obligata conducerea sa intareasca echipa.Pentru ca in conditiile in care se preconizeaza sa retrogradeze 6 echipe in sezonul viitor,tare mi-e ca vom fi pe una din aceste pozitii.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.