Mijlocașul central (ofensiv) al deceniului este…


Deși ne-am (practic, m-am) mișcat mai anevoios decât anticipam, ne lipsește încă puțin și definitivăm primul 11 al CFR-ului deceniul 2004-2013. La mijlocul/centrul terenului aveți astăzi ocazia să votați eficient, o singură dată, dar cu rezultat dublu. Ca și în cazul fundașilor centrali, primii doi clasați în urma voturilor voastre vor deveni titulari de drept în echipa deceniului. Tabelul e destul de consistent (chiar dacă nici măcar nu este complet; am scos o parte dintre aparițiile efemere), ceea ce denotă o căutare permanentă din partea șefilor CFR a unor coordonatori de joc cât mai potriviți sau a unor mijlocași centrali ofensivi care să ajute cât mai mult atacul. Căutările au dat de multe ori rezultat, așa că în tabel se pot regăsi nume grele din istoria recentă a CFR-ului. Fac pariu că n-o să vă fie chiar ușor să acordați un singur vot, când vă mănâncă degetele să bifați mai mulți jucători, dar asta este procedura. Chiar dacă nu-i ușor, e simplu: alegeți-l pe cel mai bun (în opinia voastră). Al doilea o să vină de la sine să-i facă pereche, așa cum Piccolo i-a făcut pereche lui Cadu.

Aveți nominalizații în tabelul următor, cu performanțele lor cu tot:

Vă invit să votați aici în următoarele 48 ore. Mulțumiri și succes!

https://www.murvey.com/s?53060a0abd1f314912000855&fill=true

18 comentarii

 1. Rebelul Rafa…fiindca e viata lui si a facut ce a vrut cu ea mai mereu… Fiindca odata ce si-a revenit cu capul ajutat fiind de Andone, Bastos mi-a incantat sufletul si privirea…creier si talent la un loc sunt atribute pe care rareori le intalnesti impreuna la un fotbalist si dupa parerea mea e cel mai talentat fotbalist care a trecut vreodata prin curtea CFR-ului..Deci 2X Bastos clar ! Si-apoi ar fi Trica…desi si Peralta e prin zona aceea …

  Apreciază

  • E greu de făcut o diferenţiere (cel puţin pentru mine) între cei trei…Am făcut-o, totuşi, cu inima grea, simţind tot timpul că fac o nedreptate pt. ceilalţi doi. Ar mai fi prin apropiere Coroian, mi-a plăcut foarte mult şi el. La anu’, cine ştie, la o nouă rundă de „alegeri” va ieşi Ammari…HAI CFR!!!

   Apreciază

  • Ar fi fost frumos dacă mă gândeam din timp la criteriul ăsta (criteriu după care cred că l-ai și votat pe Renan, de altfel). Amu’ n-avem decât să votăm ochiometric, după cum ne-au impregnat mijlocașii memoria.

   Apreciază

  • Renan a fost mai degrabă mijlocaş defensiv (ca aşezare). Ei, că băiatul „s-a implicat” şi în atac (şi încă bine de tot), e o altă poveste, tocmai pentru această polivalenţă a ajuns unde a ajuns. HAI CFR!!!

   Apreciază

   • Corect. Pe Renan am fost OBLIGAT să-l trec și la mijlocași centrali ceva mai ofensivi tocmai din cauza randamentului fantastic la capitolul finalizare, dar pornea din poziția de mijlocaș defensiv, de lângă Gabi Mureșan.

    Apreciază

 2. Vin și eu cu o propunere: să se voteze și pentru mijlocașul central INofensiv al deceniului. Merită și E. Dică un premiu de la noi… sau aveți alți favoriți?

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.