De la cazacioc la talcioc


„…Veniţi, veniţi la talcioc, oameni buni! Găsiţi aici de toate, goluri şi goale, marcate de tineri şi bătrâni, de petarde şi de bombe, cu capul şi cu piciorul… Veniţi la talcioc, oameni buni!!!”

Recunosc solemn că nu am văzut nici prima, şi nici a doua repriză a meciului (ca şi voi, dealtfel), în primul rând  NU pentru că am fost derutat de informaţiile postate pe site-ul oficial al echipei (se mai întâmplă să le nimerească şi ei…), dar ”agenturili imperialiste” au sabotat transmisia meciului, tocmai când „dragă CFR” a nimerit atât echipa de start, cât şi aşezarea, să nu mai vorbesc de adversar… 🙂

 Dar, ţinând cont de intuiţia, prognoza, capacitatea de extrapolare, perspicacitatea, etc. de care dă dovadă orice „tribunist” care se respectă, mă „hazardez” totuşi într-o „altfel” de analiză: 

  1. Scorul final a fost – probabil – 7-0 pentru ai noştri, pentru „dragă CFR”, adică. Poate 6, poate 8.
  2. Aşa cum reiese şi din imaginea „imortalizată” din acest meci, jocul echipei a fost foarte colorat, s-a utilizat o aşezare corespunzătoare şi s-au introdus destui jucători în teren, atât în prima, cât şi în a doua repriză. Gurile rele spun că au fost chiar 11 în ambele reprize… 🙂
  3. Tactica folosită – schimbată radical faţă de precedentele partide amicale – a fost „enervarea” adversarului prin cât mai multe goluri marcate…
  4. Din aceleaşi imagini imortalizate se vede destul de clar că echipa a alergat, a pasat, a înscris şi – în fond şi la urma urmei – ce naiba mai vreţi de la această echipă???!!!???

Concluzia „analistului”: cu cât meciul se vede mai prost (spre „deloc”), cu atât echipa joacă mai bine. Soluţie/propunere: să nu se transmită nimic nici în campionat, poate şi tribunele din Gruia (nu „Tribuna”!) vor fi din nou populate de ceferişti vechi sau noi, iar echipa („dragă CFR”) va prinde locul 4 şi vom prinde grupele EL. Staţi puţin, dar acolo parcă nu vrem să ajungem… 🙂

HAI CFR !!!

0 comentarii

    • Ho ! Nu scormoniti netul Ca am glumit ! habar nu am ce cota a avut acest meci la casele de pariuri dar no trebuia ca si criticac sa zic si eu ceva nu?

      Apreciază

      • Si mie mi-a trecut prin minte sa caut cota la pariuri – chiar daca sunt pupi -, am fost curios cat o fi fost pentru un 6-6 echitabil? A venit, insa, patrunderea impetuoasa a lui Costea din min. 85, sutul cu efect si fara defect, care i-a demoralizat total pe bulgari, iar mie mi-a risipit indoielile si morcovii 🙂

        Apreciază

        • Doh, la tv-ul meu ne-LED Costea a inscris cu capul in coltul lung el aflandu-se pe coltul scurt in minutul 85 dupa ce tot el centrase de pe partea dreapta in sensul acelor de ceasornic…Vezi tu Caneto cum ne mint iar astia cu televizorul si acum? dupa 24 de ani…nasol !

          Apreciază

  1. Felgue ce-o fi păţit? N-a jucat, premiat de Miriuţă pentru performanţele anterioare, sau n-a jucat, pedepsit de Miriuţă? Ori o fi accidentat sireacu? Dar Camora?

    Apreciază

    • În opinia mea Triunghiul Bermudei Felghe-Cadu-Camora (tăţi portugheji, ce naiba, aflaţi la 200 km de „Portugal”) au negociat -cu succes- o mică escapadă pe meleagurile natale…

      Apreciază

  2. No, băieţi, cine-i cel mai mare scouter al „dragă CFR”? No, cine? Oare cine a insistat ca Tade să fie reprimit în lot că „promite”? Două pase de gol, două goluri, două sprinturi (era să zic şpriţuri…) pe minut…Măcar un „mulţumim, ţărane” merit şi eu…Sau, în ultimă instanţă, un „ţărane”, pur şi simplu…HAI CFR!!!

    Apreciază

  3. S-ar putea să fi omis pe cineva (Monroy, de exemplu, habar n-am pe ce post joacă de fapt – când joacă), dar am impresia că e primul sezon în care nu mai avem mijlocași defensivi clasici, profesioniști. Dacă m-ar chema Miriuță, m-aș duce la el și i-aș recomanda să aglomereze centrul terenului și să folosească o formulă 1-4-5-1 foarte ofensivă. Și dacă m-ar întreba pe cine să bage în formulă, i-aș zice așa: FELGUEIRAS – MAFTEI, CADU, PICCOLO, CAMORA – DEAC, RUI PEDRO, DJOKOVIC, GABIONETTA, NEGRUȚ (a mai jucat extremă stânga în pregătiri cu CFR și n-a jucat rău) – OGBU. Muniru și Maah rămân pe bancă în prima repriză. De ce i-aș zice lui Miriuță să bage mulți mijlocași ofensivi? Pentru că Ogbu încă nu e convingător, iar varianta Tade e proaspăt readusă de prin parcuri, așa că cineva e musai să înscrie goluri. Dacă aș fi sigur că nu-i blazat, aș încerca și cu Batin în locul lui Ogbu. No, asta-i treaba pe moment la CFR, dragi țărani, orășeni și navetiști. Dacă în trecut veneau vedete precum Frangipane să-l facă uitat pe Trică, acuma ne „bazăm” pe cei care trebuie să-l facă uitat pe Hora.

    Apreciază

    • Este o idee bună, Mister! Exact aglomerarea asta ne cam lipseşte, mai ales în majoritatea fazelor defensive (cel puţin în cele 3 reprize, câte am văzut din aceste amicale). De multe ori linia aia de 3 era prea sus (dar şi acolo „pe degeaba”), iar după pierederea mingii cei doi închizători erau surprinşi şi departe de fundaşi (care-s şi lenţi), şi departe unul de celălalt, fără să aibă astfel şansa blocării / încetinirii atacului advers. Pe „filosofia” asta am primit golul unu de la Dnipro şi golul doi de la Rubin.

      Apreciază

  4. Daca tot vorbim de Tade,as spune ca mi-i chiar simpatic.Nu-i mare talent si plateste oalele sparte de altii……..cum a fost si la rosul primit in campionat(de la prietenul mic si porno Avram ).Dar pune osul si nu se plange de lovituri.In comparatie cu Ciuca,care fie vorba intre noi nu cred ca a fost faultat de 10 ori in tur,prefer taranushul Tade.
    Apropo Kiruj nu s-ar putea da publicitatii o statistica a faulturilor suferite?De departe flebetea mea Muniru ar fi pe primul loc…….doar Deac cel firav ar putea sa-i pericliteze pozitia.
    Inteleg ca Monroy a fost odihnit dupa ce a jucat intr-o saptamana mai mult decat in tot anul trecut……dar cu Suley nu inteleg ce are marele strateg.Poate sufar eu de mania persecutiei ,dar imi pare ca negrutzul este nedreptatit crunt.Imi parea jucatorul cel mai de perspectiva.Asta-i pretul platit deselor schimbari de antrenor.Din pacate nici cel putin nu poti spune ca unii pierd si altii castiga…….aici pierde doar CFR.Oare conducerea ce parere are?Probabil ca daca sunt rezultate nimeni nu cracneste……..dar daca-i ba,tare ma tem ca se lasa cu varsare de sanje……..si nu la sfarsitul returului!

    Apreciază

    • Nu am evidenţa faulturilor, ştiu că există un soft (sau ceva asemănător) care „contabilizează şi astfel de statistici. E scump al dracu’, deci chiar nu ştiu dacă jocurile CFR-ului sunt sau nu monitorizate. Muniru nu-i pe placul lui Miri, care vrea să se bazeze pe jucători disciplinaţi tactic (aici are lacune Sulley, cu toate că a mai crescut între timp), fără floricele, fără tendinţe de-a se băga în clinciuri „fatale” cu mingea la picior (îmi aduc aminte de câteva astfel de initiative ale lui Sulley, urmate de contraatacuri ale adversarilor). În rest -în acest moment- şi mie mi se pare o soluţie mai bună la închidere lângă Djoko pentru că 1-se şi cunosc deja, 2-asigură un sprijin suplimentar în atac faţă de Monroy (mult prea defensive şi cu nişte „ţarcuri” din care iese destul de rar). Cu tinerii iarăşi sunt de accord cu tine. HAI CFR!!!

      Apreciază

  5. Apropo de Tade. De ce nu este incercat pe locul lui Muri? Daca tot nu e un nou Trica… Tade vine din Scotia, unde, din cate am inteles, s-a format ca si fotbalist. Stilul lui de joc impreuna cu fizicul lui ma face sa cred ca Tade ar fi potrivit cu un rol asemanator celui lui G. Muresan. Voi ce parere aveti?

    Apreciază

    • Ei, na vezi! Păi exact asta am propus şi eu la un moment dat (în toamnă cândva), că dpmdv ar putea fi reprofilat pe acel post, eventual pe un post de mijlocaş de bandă (de preferinţă pe dreapta) de travaliu (a şi fost folosit acolo de Grig, de câteva ori), sau -de ce nu?- chiar pe pe postul de FUNDAŞ CENTRAL! Sunt convins că -după o reciclare sumară şi la obiect- ar putea fi utilizat şi acolo, poate chiar mai bine decât unii…Că mai lent decât „senatorii de drept” nu e…OK, trebuie să le ai cu „plasamentul”, cu „anticipaţia”, cu „prevenirea” (inclusiv cu „drujba”…), dar nu cred că nu poate fi perfecţionat dacă se vrea. Să clarificăm un lucru: nu am nimic cu Tade, nu-mi e nici tată, nici mama, nu-s scautărul lui (..:)), dar dacă tot îl avem aici în ogradă, să facem ceva cu el, că omul pare destul de serios, receptiv, dincolo de talent, de calităţi şi de altele, unde chiar are lacune evidente. Dar fizic are, de fugit poate, e destul de hotărât în intervenţii, deci…Decât să invoci tot timpul că-ţi trebuie ăla şi ăla, mai degrabă testezi şi variante avute în curtea ta. Aşa a încercat şi Grig cu Hora, nu i-a ieşit, dar asta nu înseamnă că nu poţi continua invenţiile. Îmi aduc aminte că l-am „văzut” în toamnă şi pe Maah jucând (în caz de mare nevoie) fundaş dreapta, mai ales în condiţiile în care tot timpul aveam probleme acolo, chiar dacă ulterior Maftei s-a scos pe acolo. L-aş mai încerca şi pe Ogbu în spatele unui vârf împins, poate se descurcă mai bine acolo. Încercarea moarte n-are…HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Toate site-urile il dau atacant de meserie. Fizicul l-ar recomanda si-n postura de distrugator :), dar sa nu uitam ca Muri aducea un aport insemnat si in constructia jocului, rol in care nu-l vad nicicum pe Tade. Mai dau o data link-ul din vara, poate ne facem o imagine mai clara despre Tade, ca dupa jocul lui nu ne-am putut dumiri inca. 🙂

      Apreciază

      • Un mijlocas la inchidere nu trebuie sa aiba si sut de la distanta bun? Muri ne-a salvat multe meciuri cu torpilele lui, Djoko are un sut bun, Pintilii are un sut excelent de la distanta. Tade n-a aratat nimic in acest sens.

        Apreciază

        • Ba da, însă cei doi închizători în aşezările 1-4-2-3-1 nu sunt -de regulă- de exact acelaşi profil (am mai vorbit despre asta): unul este mai retras cu accent mai mare pe apărare, celălat şi cu ceva sarcini suplimentare şi la construcţie. Unul are şut de la distanţă, celălat mai puţin (ok, asta nu face parte din teorie, pur şi simplu ala se nimereşte). Pe vremea lui G.Muri (etalon „new-ceferist” la închidere) cel puţin mai retras a fost Dani (fără şut deosebit), apoi a fost şi Godemeche mai retras un pic (la fel, fără un şut deosebit, de fapt fără şut), mai era Alberto, care în schimb avea şi şut (şi ce şut!). La Steaua Bourceanu era mai predispus la organizare şi la consrucţie, în timp ce Pintilii avea sarcini suplimentare în apărare inclusiv şut bun.

          Apreciază

  6. O7, daca, MIRI, tot este in faza cautarilor si se pare ca-i orientat mai mult spre jocul ofensiv, decat cel de posesie,ar putea opta pt. 1-4-4-2( stiu, pana acum nu a mers!), am avea densitate la mijloc(un plus la recuperare) si fundasii(centralii in mod special) nu ar mai ramane „descoperiti”! Daca apararea este standard, la mijloc ar putea diversifica cu jucatorii; in functie de adversar, de teren, de clima, de forma sportiva, de cartonase, de accidentari, de sarcini si obiective,etc, pana stabileste nucleul de baza. Cat priveste Camora (si Felghe)am mai spus-o, ca sunt in blocstarturi, iar daca pleaca, chiar si la vara, la care next level sa ne mai asteptam?

    Apreciază

    • Cred că de această dată problema nu e la jesepe sau prostsport, doar atunci dacă spusele atribuite lui Miri (într-adevăr interesante…) au fost inventate de ei. Dacă da, atunci sunt nişte jegoşi ordinari (oricum sunt, cu foarte puţine excepţii), să nu mai vorbesc că în acest caz Miri e obligat să-i cheme în instanţă pentru defăimare, etc. Dacă NU (adică NU au fost inventate spusele lui Miri, adică -şi mai clar- Miri chiar a spus acele vorbe), atunci jesepeul nu are nicio vină deosebită, în schimb problema doar atunci devine efectiv interesantă de tot…HAI CFR!!!

      Apreciază

  7. Miriuta ar trebui sa-si aleaga foarte atent vorbele,aici este in rumunica nu in germania sau ungaria,la noi se interpreteaza orice mai ales daca este in legatura cu CFR-ul si se poate interpreta negativ.abia asteapta jegurile sa arunce cu noroi in echipa,din mizeria asta traiesc ei.Au si o masa de cititori (mioare) care cred imediat orice porcarie dupa care o amplifica.Eu daca as fi Iulica Muresan si daca Miriuta a declarat asa ceva ,l-as cam urechea,afecteaza imaginea clubului (daca mai avem asa ceva-pentru Dantesc)

    Apreciază

    • Super-corectă observaţie, Luis! Mai mult de atât, „tăcerea mieilor” este indicată şi mai mult, dacă ţinem cont de zvonurile care circulau la un moment despre anumite chestii în care era implicat chiar Miri. Declaraţia asta -dacă chiar a avut loc- aduce un pic cu un autogol, sau măcar cu o „pasă la adversar”…Mai există şi o altă vorbă: nu vorbeşti de funie în casa spânzuratului…HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Toti se refera la o declaratie data de Miriuta pe digisport. Am cautat, nu am gasit asa ceva pe site-ul lui digi. Dar chiar sa fi spus, nu vad nimic la nelocul ei, nu incrimineaza cu nimic CFR-ul, i s-a parut ca bulgarii au fost suspect de slabi in repriza a doua si-atat. Dimpotriva, spusele lui sunt dovada ca nu a fost un aranjament intre cele doua echipe, ci o combinatie unilaterala a bulgarilor, daca a fost. 🙂 La fel a declarat si un suedez de la Goteborg dupa un meci cu Lokomotiv Plovdiv, ca adversarii lor au parut suspect de slabi.

      Apreciază

    • În opinia mea cel care lipseşte cel mai mult echipei este Culio. Şi foarte aproape de el, evident, G.Mureşan. Dar ce sens are să mai discutăm de revenirea lor, din moment ce intenţia actuală este „valorificarea” oircărui jucător care poate aduce în caserie ceva marafeţi…

      Apreciază

    • Caneto, asi fi placut surprins, daca sudistii ar crede ca nu a fost un aranjament, ba din potriva, tocmai acest lucru au scos in evidenta, ca dovada ca s-au „grabit repede” sa ne improaste cu noroi, inca inainte de a se termina meciul, dupa care profitand de naivitatea declaratiilor lui Miri, sa sustina „aranjamentul”(la pariuri) ca a fi un adevar absolut! Dl. A1 trebuie pus pe „directie”, de conducere, in ceea ce privesc declaratiile, care trebuiesc a fi intotdeauna fara echivoc, pentru a nu permite, nimanui, sa le speculeze, in defavoarea CFR-ului, si sa-i rastalmaceasca vorbele!?(doar suntem la Romanica). Eu, unul nu-mi mai fac sperante pt. a nu avea mari deziluzii, atata timp cat se urmareste, in primul rand,(circula varba prin targ) a se vinde tot ce are valoare de piata; vom avea vise- de premarire- spulberate si regrete nesfarsite! Nu avem ce face si va trebui sa ne ducem, pana la capat,crucea! Hai CFR!

      Apreciază

  8. calm!!!n-a fost niciun blat cu bulgarii.meciul n-a fost trecut la nicio casa de pariuri sportive.eu am tot cautat pe diverse siteuri de pariuri sa aflu ora la care se va juca meciul si nu a aparut niciunde!!. nici live nu s-a putut paria pe net, din simplu motiv , ca nu a fost preluat de nicio casa de pariuri!! si in plus, pe digisport, Miriuta nu a declarat nimic de genul, „ca ar fi lasat-o bulgarii mai moale in a doua repriza”! aberatiiiiiiiiiii!!!

    Apreciază

  9. Cand publica lucruri din astea link, trebuie sa apreciem profesionalismul, competenta, maiestria in abordarea surselor sigure, informatia verificata si documentarea exacta a site-ului. :)))) Vreau sa fie adevarat!!!!

    Apreciază

    • Maestre, lasă-i pe alţii…Ceva breiching niuz, ceva, mai vedem şi noi pe aici? Nu mai rezistăm, maestre, murim şi noi din cauza că nu suntem „informaţi”…Se poate? E permis aşa ceva? HAI CFR!!!

      Apreciază

  10. Cu multe intreruperi ( pt. ca NU AM REZISTAT si am butonat, de multe ori pe alte canale), am asistat la o comedie-bufa in care Chiajna paralizata, a jucat cu multe si suspecte improvizatii, ca doar nu-i asa,oricum se pierde in „templul fotbalului”-(I. Chirila)- nu are rost sa ne accidentam- le-a facut Stelei, de Valentine’s cadouri din toate pozitiile, ca sa-si imbucure prietenii! Si acest campionat poate fi castigat de Steaua si prin neprezentare, avand in vedere noncombatul strigator la cer al unor echipe ca Pandurii, Gazul,Ceahlaul, Concordia, Sageata, Viitorul, Poli, Botosani, la care se mai adauga ajutorul consistent al arbitrilor. Este o bataie de joc-titlul este amanetat, deja!- Este o sfidare la adresa celorlalte competitoare. Cred ca daca asi fi finantator(cel putin in acest an nu asi investi, in fotbal). Este usor sa castigi un campionat daca din start ai in cont 24-25 de puncte( fara sa fortezi, fara cartonase ,fara accidentari),iti da mult tupeu si siguranta. Mai greu, insa cand joci in cupe, pe cont propriu!

    Apreciază

    • O mica rectificare s-ar cuveni…….in loc de Gazul sa-i punem pe ai nostri.In timp ce noi am pierdut la scor de forfait,mediesenii au luat un punct .Fara ajutorul arbitrului(Coltescu) era o victorie clara.

      Apreciază

  11. Ştie cineva, ceva despre meciul de astăzi? Adică: 1-dacă într-adevăr se joacă, 2-dacă DA, atunci adversar va fi într-adevăr Dnipro, 2-dacă ora de începere este într-adevăr 16.00 (GMT+2), şi 4-dacă se va transmite undeva. Vreau cam multe, ştiu…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

  12. Гол!!!! После подачи Сергея Уча Лобжанидзе головой переправил мяч на дальнюю штангу своему другу Сандро Кобахидзе, которому промахнуться было тяжелее, чем забить.

    Apreciază

  13. Pe Negrut l-as folosi titular,Deac cam slabut alearga fara rost.Muniru momente foarte bune driblinguri frumoase dupa care greseli copilaresti.asta trebuie ordonat ca potential ar avea.In rest in nota obisnuita,cred ca in campionat nu vom avea probleme mari.

    Apreciază

    • Luis, din ce am văzut azi (cu înteruperi), şi în această iarnă, mi se pare că suntem o echipă de locurile 8-10. Pentru moment suntem pe 7. Restu-i matematică…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  14. Luis, stai calm cu sperantele. AP a dat inca de sarbatori semnal clar de non combat, declarind ca anul asta nu prea mai e ceva de luat. Cine a avut de auzit a auzit. Restul cu EL etc. e cancan de mindrie si mobilizare (nu trebuie sa reluam pt asta discutia cu habarnismul la comunicare).

    Apreciază

    • Iti trebuie o echipa intreaga + rezerve, nu doar cativa jucatori. Dnepr a mai dat doua goluri anulate in prima repriza. Apararea noastra mi se pare cam firava, oricand poate incasa gol. La primul gol anulat, Maftei a pierdut mingea la mijlocul terenului, ucrainienii au accelerat, au sutat din unghi, Felgue respinge in fata si gata golul. Al doilea gol al lor (anulat) chiar a fost comic, protagonist Piccolo. Vad ca Miri a renuntat la Ciuca (nici nu ma mir) dar Negrut in repriza a doua parca a avut o bara. Nu au filmat golul lui Negrut (cacanarii). Sper ca in returul asta Batin si Negrut sa faca o figura frumoasa, vorba macaronarilor. Hai CFR!

      Apreciază

    • Cine doreste performanta? Eu pariez ca majoritatea vor fie un contract mai bun, fie unul nou altundeva, fie inapoi dupa vitrina – si cu asta i-am acoperit pe Felgue, Rada, Maftei, Piccolo, Camora, Djoko, Gabionetta, Batin, Rui Perdo, Deac.

      Apreciază

  15. lotul national de juniori sub 18 ani, urmand, in aceasta saptamana, sa joace doua amicale cu reprezentativa similara a Serbiei! Unul dintre ei este fundas Am asistat ieri la doua meciuri, intre juniorii (`98,apoi `97), apartinand „Viitorul-Georgescu” Cluj si LPS Alba-Iulia, de o calitate , uneori, mult peste ce vedem in prima Liga. Daca A.P. ar avea un -minim interes- scauter pt. fotbalul juvenil ar putea -simplu de tot- „racola”, la intelegere (cu parinti, scoala,etc, asa cum face Iasko, pt. Academia-Hagi), foarte buni jucatori de perspectiva cu reale calitati; cu un minim de efort i-ar putea transfera in curtea sa. Doi dintre jucatorii (pe care i-am remarcat ,inca, din toamna) la aceasta ora au plecat la central si va spun ca este-la tehnica, curaj, ambitie, viteza de reactie, detenta, joc de cap si de picioare- cu o clasa peste ce are CFR. la aceasta data( cand voi avea dreptul si posibilitatea am sa-i public numele) Noi ,dormim, nu-i vedem, iar apoi ne trezim ca-i vinde Hagi, la Steaua, pe bani buni, la care se mai adauga, inca, un bonus de 20% dintr-o revanzare, de preferinta in strainatate, pe f. multi bani!De la Scoala de fotbal a prof.Georgescu au plecat in decursul anilor f. multi jucatori valorosi ( Mutu, Mara, Rat, Chiriches. Pintilii, Gardos si multi altii.) Avem valori sub nasul nostru, dar nu ne intereseaza!?

    Apreciază

    • Pe cel care are in proprietate academia Viitorul-Georgescu il cunosc personal,am stat de cateva ori de vorba cu el si o singura data cu d-nul prof Georgescu personal..Astia sunt din alta lume,stiu ce vor,stiu in ce investesc ,stiu unde vor sa ajunga…Ai nostrii de la CFR si asta mi s-a spus asta personal nu sunt interesati sau nu au fost interesati de asa ceva niciodata si-atunci u vandut la Pandurii,la Viitorul si ulterior acestia au ajuns la Steaua…Cine e de vina ? tata? Nu cred…Io zic ca profesionistii care conduc destinele acestui club ,care vor banul acum fara a se mai gandi la viitor..sau care nu s-au gandit la viitor…Acum trag sertarul,vad ca e portmoneul e gol si cica se „reorienteaza” spre juniori…Dar intreb eu, stiu ei cati din acestia au venit la CFR cu sufletele deschise de a face performanta pentru acest club si au fost lasati in umbra sau batjocoriti? Si-apoi se mira ca tribunele sunt goale,ca lumea ii contesta tot mai tare..Atata dai atat primesti..si n-ar trebui sa se mire in fond ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual

      Apreciază

  16. Nu mai stiu ce sa-i fac „calculatorului” pt. numeroasele omisiuni, treceri peste randuri sau rearanjarea acestora, numai de el stiute; cum mi s-a intamplat si acuma. SCUZE! Primele doua randuri („lotul national de juniori….pana la ” este fundas”( trebuiau sa apara in alineatul 10 dupa) „central” si in continuare ” va spun ca este…”si asa mai departe!?

    Apreciază

  17. Am monopolizat momentul JUNIORI, draga Dantesc, dar trebuie sa va informez ca echipa prof. Georgescu, care- i pe primul loc in campionat,a castigat pe terenul CFR-ului(baza sportiva „Transilvania”) avand , la un moment dat 6(sase) jucatori in teren, care au „FUGIT” de la CFR?!

    Apreciază

  18. E greu de reprodus, in direct, ce ar avea de spus acei fosti antrenori ! In general, la Centrele de copii si juniori, antrenorii(si nu numai ei) nu au calitate umana, in primul rand si nici profesionala, in al doilea rand. Sunt „selectati” adesea, pe criterii de cumetrie, acolo facandu-si „ucenicia” de cele mai multe ori tot felul de indivizi dubiosi, chiar ratati – stau marturie vocabularul abject folosit si comportamentul de maidan, al unora- care nu pot emite pretentii de instructori, dar altminteri de educatori,al viitorului fotbalist!?Eu, nu mi-as duce niciodata copii( azi, nepotii) intr-un asemanea climat de „performanta”! Cu mici exceptii, cum ar fi Pop Mihai(„Rama”, din anii`78-`82), dar si la el cu indulgenta, am putea vorbi de oaresce „profesionalism”. Aceasta stare negativa de fapte este cauzata de mai multi factori: – neimplicarea coducerii; – salariati platiti la limita subzistentei; -baza tehnico-materiala inadecvata( uneori, inexistenta) -necrearea conditilor minime de studiu si pregatire( daca nu ai prezent, nu poti spera la viitor!) si multe altele.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.