Pe trei cărări


„NEW-CFR, 10 ani, toate cele 3 competiţii”

 

Salutare, dragi prieteni! Chiar dacă e puţin „off-topic”, vă prezint tabelul „New CFR 10 ani” completat şi cu meciurile oficiale din Cupa României respectiv din competiţiile europene (Intertoto, Europa League, Champions League, preliminarii şi grupe).

 

Fiind vorba de două competiţii „scurte”, în care „dragă CFR” a adunat – cumulat în cei 10 ani – cam atâtea meciuri cât într-o singură ediţie de campionat, am „comasat” fiecare din aceste competiţii în câte o foaie specială a tabelului, C0414 (Cupa României), respectiv E0414 (competiţiile europene).

 

Pentru o sinteză perfectă (?), în „stânga” tabelului am creat centralizatorul absolut, aşezat în foaia denumită „3_fronturi_10ani”.

 

Recunosc sincer că evidenţa „suferă” un pic din cauza celor 2 meciuri din Supercupa României, care vor fi adăugate ulterior, ele făcând parte din a 4-a competiţie oficială, practic. Oricum ele vor fi „comasate” în foaia Cupei (C0414), din considerente de „spaţiu digital”.

 

În continuare, vă prezint foarte pe scurt şi fără multe comentarii nişte tabelaşe extrase din centralizatorul-mamă: o situaţie privind Cupa României, una cu „Ioropa” şi una generală, cu toate cele trei competiţii, fiecare situație fiind ordonată după gradul de utilizare al jucătorilor în competiţiile respective.

 

Multe noutăţi nu sunt, doar că cei care au avut meciuri (şi minute jucate) multe, acum vor avea şi mai multe, exact ca în „imperialism”: bogaţii devin şi mai bogaţi, iar săracii şi mai săraci…

 

Poate doar atât, că „el capitano” a acumulat cele mai multe minute, în 240 meciuri oficiale, fiind urmat de Panin, cu mai puţine minute, dar în 243 meciuri. Ricardo conduce şi lista golgeterilor, cu 29 goluri, fiind urmat de Anca, cu 27 goluri. O curiozitate (şi cu asta închei): în competiţiile europene cele mai multe goluri le-a marcat Tilincă (7).

HAI CFR!!!

Tabelul detaliat se poate accesa intrând în „Sondajele lui Kiruj”, la „link05”.

 

 Tabel A) – clasamentul jucătorilor după minute jucate în Cupa României

 tab1_cupa

 

 Tabel B) – clasamentul jucătorilor după minute jucate în competiţii europene

 tab2_EU

 

 

Tabel C) – clasamentul jucătorilor după minute jucate în toate cele trei competiţii

 tab3_3comp 

Reclame

0 comentarii

  • Orele de începere sunt cele de GMT-5 , de-aia apare la Dnipro-CFR ora 10.00, dar dacă selectezi din browser GMT+2 (Europa de est), atunci ora de începere se transformă în 17.00.

   Apreciază

  • Mai am un alt site ( link1 ), aici nu apare încă, dar acest site este unul cu reactualizare permanent, meciurile de după masă apar în listă câteodată cu o oră înainte de meci.

   Apreciază

   • probabil aşa este cum spui, multe informaţii de pe acele site-uri sunt greşite, fiind „revizuite” pe parcurs, cum ne apropiem de ora de începere a partidei. Au fost cazuri că meciul este listat pe acel site, dar în realitate nu se transmite, stream-ul fiind „off-line”. Mai vedem.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.