2 anișori


De multe ori, criticacii Tribunei CFR sunt îndemnați să sară ei cu banii la CFR, să plătească ei salariile Horelor, chiriile Felgueirașilor, baremul brigăzilor de arbitri care ne fură, salariile compensatorii ale antrenorilor de care ne despărțim de comun acord, reparațiile la turnicheți și restul stadionului, biletele de avion către Antalya (unde, la naiba,  plouă!), transferurile unor jucători de nivelul lui Alvaro Pereira + comisionul porcilor de impresari, atâtea alte cele și – nu în ultimul rând – salariul femeii de serviciu. Ufff, lungă frază, că-s multe de plătit.

No, după o naștere chinuită, în 26 ianuarie 2012 (sub stigmatul lui Împușcatu’), și după alți 2 ani de copilărie chinuită, raportăm cu onor că suntem pe drumul financiar cel bun, Tribuna CFR ajungând să valoreze circa nu mai puțin de aproximativ 1.019 dolari americani de la mama lor, Unchiul Sam! În ritmul acesta, cât de curând în curând, o să ajungem la valoarea noastră care să ne permită tupeul de a iniția o tranziție lină, logică și completă. Saitul nostru va prelua beleaua CFR Cluj de la actualul finanțator, care se va putea astfel ocupa de alte lucruri palpitante din viață, că numai una are, dacă nu-i pisică. Trebuie doar răbdare și tutun, care eu sunt nefumător, dar fumează Caneto și pentru mine. Paranteză. Fac apel, pe această cale, la Che, din clanul ChefereTV (care, plm!, valoarea lor valorează mai mult decât valoarea noastră, fuck!, dar e OK…), dacă nu vrea, dorește și poftește, în timpul lui liber, necenzurat de nevastă, să punem sait de la sait și să preluăm clubul Dragă CFR împreună, ca să scurtăm timpul de transfer cu vreo 97.344 ani!

Buuun. La ceas aniversar, am bifat deja subiectul cel mai important, banurile, care poate că nu aduc fericirea, dar aduc trofee și umplu tribunele de rezultat, altele decât Tribuna CFR. Acum să trecem la statistici, cele care-i dau orgasme intelectuale lui Kiruj și-l castrează nervos pe Dantesc…

608 articole publicate

(nici măcar 1 articol / zi, RUȘINE!)

30.025 comentarii aprobate

(nu mai facem clasamentul „postacilor”; n-ar fi fair-play față de Vass Bela, aflat momentan în concediu)

405.665 vizite

1.131.242 pagini vizualizate

(cca. 315 pagini vizualizate zilnic)

63.548 vizitatori unici

(cca. 225 vizitatori unici zilnic)

Buuun. Am terminat și cu statisticile, oblu la timp, că deja începea Dantesc să înjure cu voce subțirică… De acum încolo nu mai avem mult (la postare mă refer, nu la restul rămas de trăit). Mai trebuie doar să le mulțumim celor care ne-au tras câte un șpiț în dos și ne-au determinat încrâncenat să le întoarcem același dos, ca să dea și cu celălalt șpiț. Apoi, le mulțumim celor care ne-au lăudat cu laude, chiar dacă n-au fost prea mulți și majoritatea erau oricum plătiți din țuica lui Kiruj. Îi mulțumim în mod special lui Florinaccio că nu ne-a recitat din „Idiotul”. Le mulțumim colaboratorilor (inclusiv celor care au fost mamă, tată sau vecin pentru acest sait) care ne-au ajutat de-a lungul anilor, apoi ne-au abandonat cu sau fără „la revedere”. Să trăiască toți fericiți și sănătoși, mai ales cei care nu merită să crape, că noi nu purtăm pică de inimă neagră nimănui…

Să ne revedem/recitim tineri și neliniștiți și în anul 2015, să nu ronțăim semințe de presă împreună.

HAI CFR!!!

PS. Pentru că pe lumea asta a fotbalului mai sunt și alții așa de buni ca noi…

0 comentarii

  1. „Le mulțumim colaboratorilor (inclusiv celor care au fost mamă, tată sau vecin pentru acest sait) care -n-au- ajutat de-a lungul anilor, apoi ne-au abandonat cu sau fără „la revedere”. „.Pai daca -N-AU- ajutat atunci cum de ne-au abandonat./:-)).Sa stii ca mie mi-e dor de toti cei ce ne-au ‘abandonat cu sau fara au revoir.Eu sper ca vor revenii cat mai multi.Oricum La multi ani si asa mai departe ,plus felicitarile de rigoare celor care se ocupa de site (nu am inteles niciodata ce va poate motiva),sacrificand timp si nervi ,facand o munca voluntara in folosul nostru CFR-sti de rand.Chapeau pentru voi si inca odata felicitari.

    Apreciază

  2. Un mic off insa am si eu in legatura cu prezentarea ta.Am fost hotarat sa-l detronez pe Bela la postari si ce faci tu?M-ai privat de cunostinta rezultatului.iata dovada ,scrisa de tine „(nu mai facem clasamentul „postacilor”; n-ar fi fair-play față de Vass Bela, aflat momentan în concediu) „,atunci ma intreb eu fata de noi ceilalti este fair-play.:-))))

    Apreciază

  3. Mulţumim celor care, zi de zi, fură din puţinul lor timp liber pentru a ne reda cate ceva din fenomenul fotbal, din fenomenalul nostru CFR. La mulţi ani, Tribuna CFR!

    Apreciază

    • Mulțumesc că l-ai menționat pe Albusibiu. Intenționat n-am scris de el în articol. Doream să văd dacă cineva duce dorul textelor lui, așa interminabile cum erau. Și lui Albusibiu o să-i mulțumesc aici pentru miile de ore trudite pentru Tribuna CFR.

      Apreciază

  4. Dinule ?!?! Tocma ce sorbeam linistit o zama de fasole cu ciolan cand m-am apucat de citit articolul…si ghici ce? Am si io o intrebare cine imi deconteaza chitanta de la curatatorie ? :))))) Oricum… la multi ani si statisticienilor de pe acest site !

    Apreciază

  5. La Mulţi Ani Tribună, la mulţi ani tribunişti / ceferişti!!! Să vină necstlevelu’ şi pentru acest „sait”! (oare cum o fi ăla?) HAI CFR!!!

    Apreciază

  6. LA MULTI ANI TRIBUNEI!!! sper sa fim aici si la aniversarea centenarului si sa citim statisticile lui kiruj despre ultimii 100 de ani a tribunei!!! 😀

    Apreciază

    • Tomy, am şi ales titlul articolului: „Hundred Years’ War” (Războiul de 100 de ani)…:)) Sper să mă ţină „elanul” şi atunci, la 146 de ani…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

  7. Dinule, eu ti-as multumi in mod special daca in locul intepaturilor ”prietenesti” ai alege sa vorbesti mai mult despre fotbal si despre CFR. Macar pentru zecile de ore pe care in trecut mi le-am dedicat Tribunei (e adevarat, fara sa ma forteze cineva) cred ca merit atata lucru. Ce zici, cer prea mult? Senzatia mea e ca in ultima vreme si site-ul asta incepe sa semene tot mai mult cu CELELALTE: multa vorbarie si (tot mai) putin fotbal. Cu regret spun asta, nu cu rautate. Si din pacate n-o spun numai eu… // La multi ani, Tribuna CFR, si hai cu next levelu’!

    Apreciază

    • FLORINACCIO no offence insa ma faci sa pun toate tunurile pe tine… dar daca nu poti intelege o gluma… daca unii sunt mult prea subtili pentru tine,daca orgoliul tau personal primeaza (asa cum a contat si pentru aia… „dusii”) si io iti doresc pe aceasta cale drum bun si cale batuta….cu sau fara de CFR,cu sau fara TribunaCFR …In fine nu imi bat prea mult capul ,am baut 4 beri dupa o lunga perioada de prohibitie si poate de aia ma arunc ca cainele in lant da’ asta e parerea mea…Dinu a scris un articol exceptional (si nu pentru prima data) dar apare unu ca tine care isi exprima pozitia si zice NIET ! Insa io ma intreb… retoric normal ! De ce pl-meu mai intrati pe acest site daca tat’ nu va convine aproape nimic din ceea ce se scrie aici? A ! Intrati(scuza) fiindca e vorba de CFR !? Poi vb de CFR e si pe prosport sau pe GSP ….A ! Aici cu toate ca mai maraim, simtiti voi veneticii ca,cu toate ca ii injuram tot iubim CFR-ul ? Asta sa fie motivul? …In fine..si ca sa nu deviem revin… fiindca oricum, lantul e scurt si nu vrem sa plictisim pe nime …De va place bine,de nu va place sanatosi sa fiti cu totii…Insa ceea ce fac oamenii astia…Dinu,Kiruj,Caneto si altii…Voi nici in desenele animate cu Mihaela nu ati vazut…alea de la ora 19.00,ca tot e ziua lu nea’ Nicu…

      Apreciază

    • Florinaccio, vad ca va fi nevoie de intepaturi prietenesti zilnice sa te scoatem din barlog. Termina cat mai repede romanul ala interminabil (sper ca nu te apuci apoi de Levantul :)) si hai cu articole noi pe Tribuna, ca de la ultimul a trecut aproape un juma’ de an. 🙂 Cine sa vorbeasca despre fotbal daca nu aia care-s in tema (tu, albu)?

      Apreciază

  8. Au trecut 2 ani, oameni buni…24 de luni, adică, aşa cum transformă „timpul” Caneto, acest timp alocat de fiecare dintre noi acestei idei, acestui ideal numit CFR 1907 Cluj! Da, am şi eu un regret imens pentru retragerea lui AlbuSibiu (temporară, sper), datorită lui „m-am înscris” şi eu în acest „club de elită”, ca şi majoritatea celorlalţi tribunişti. Aşteptam cu nerăbdare articolele lui, citeam cu mare plăcere fiecare propoziţie, şi la sfârşit -indiferent de lungimea „operei”- mai doream să citesc alte şi alte observaţii, doream ca articolul să nu se termine niciodată…Motivul este / a fost unul simplu de tot: am „consumat” ceferism curat, „altfel” preparat decât ce se găsea pe piaţă la vremea respectivă. Alex, dacă te mai uiţi pe „tribunele” noastre: proletariatul te aşteaptă înapoi, să ştii, indiferent care au fost cauzele acestui exil. Să-ţi spun ceva, Alex, dacă eşti pe fir: şi „Tribunismul” înseamnă luptă, răbdare, strângere din dinţi, dejucarea atacurilor şi a loviturilor destinate „sub centură”, exact aşa cum au stat lucrurile cu echipa în sine. Dacă nu exista un spirit câştigător, o convingere, un profesionalism peste media ligii 1, n-am mai vorbi acum de titluri, de cupe, de 10 puncte în CL…OK, echipa trece printr-o perioadă grea, poate mai grea decât ni se arată / ni se explică, dar avem datoria să fim lângă echipă şi în astfel de momente. Şi să ne respectăm şi în „anul trei” al Tribunei, poate într-o măsură şi mai mare decât în „anul 2″…HAI CFR!!!

    Apreciază

  9. 07, cred că aproape toţi tribuniştii duc dorul articolelor lui Albu. Cat despre domnul Bela, ca şi în cazul lui Albu, am combătut doar ideile lor exagerat defetiste, uneori chiar distructive. În rest, amandoi erau un plus pentru tribună, Albu cu articolele lui, Bela: informat, citea şi cita tot. Are dreptate Dantesc, orgoliul personal nu poate prima pe acest site, oricată dreptate ar avea ei.

    Apreciază

  10. LMA! Felicitari pt articole, comentarii si devotament! Puneti mai mult suflet pt acest club decat cei din conducere, ceea ce mi se pare naiv si admirabil in acelasi timp. Keep up the good work!

    Apreciază

  11. La Multi Ani-Boldog Szülinapot !!!…..tribuna……admiratia mea fata de autorii articolelor , si nu numai !!!!…..lipseste enorm Albu !!!..dar nu stiu daca va revenii ??!!….are niste idei foarte ciudate in ultimul timp ……dupa Béla nu pling !!!…sta el bine in concediu !

    Apreciază

  12. Ma, coptii….aicia e un loc unde tati, da’ chiar tati avem loc sa zicem ce ne doare sau nu ne doare…. Ca va certati unii cu altii, altii cu mine, e binie die tat….ca dara daca zicem tati aceleasi voroave inseamna ca suntem la un program tv…. Hai sa-i dam lu’ Albu un pupici, la fel lu’ Bela (adica voi sa le dati, ca io mi’s mascul si nu dau pupici!) si sa le CEREM IMPERATIV sa se intoarca la noi, „jermi” rataciti si sa ne ierte, ca dara’ fara pacat nu se iezista om…. Albule, Bela…..lasati in plm (vorba lu’ Andone) mandria sau ce’o p’acolo fi si haidati inapoi….. Ne trebuiti, lalelelor!!! Va vrem!

    Apreciază

  13. in loc de lalelelor am vrut pentru ca sa zac „hahalelelor”…..na! Da’ chiar cujetati o tzara si haidati inapoi, ca vrem sau nu va vrem…ne lipsiti…! 🙂

    Apreciază

  14. Este de apreciat in primul rand dl. ALBU pt. acest site si ii felicit in egala masura pe continuatorii DINU, KIRUJ, CANETO (si nu numai), pt. articolele documentate si comentariile, de cele mai multe ori , demne de un jurnalist profesionist, care imi mai indulcesc viata fotbalistica si sufletul ravasit de inconsecventa conducerii si de greaua exprimare, pe teren, a jucatorilor. Pentru a cuteza, inarmati-va cu rabdare si putere de intelegere ( pt, unii mai vocali si cu un mod de gandire f.”propriu,” la care exprimarea se rezuma doar la a fi :Gica-contra) si sa nu renuntati, doar pt. unele dojene care de cele mai multe ori nu sunt justificate. Trebuie sa va felicit pt. sacrificiul extraordinar – de timp , nervi si alte cele- de a ne pune la dispozitie , uneori in timpi reali( si nu-i putin lucru!) si de a ne transmite informatii,date, evenimente, tabele si tabelase,situatii,imagini, comentarii, idei si cei mai important spiritul CFR-ist. Fara voi am fi mult mai saraci, mai neinsemnati cu o viziune unilaterala si mult mai putin vizibili. Felicitari TRIBUNEI si LA MULTI ANI! Haide CFR!

    Apreciază

  15. Dantesc, dragutule, chiar nu-i o problema ca ai baut patru beri si ca astfel ti s-a facut pofta ”sa pui tunurile” pe mine. Ca sa glumesc putin, problema ta nu e berea bauta in exces; problema ta e ca atunci cand nu esti beat, esti treaz… 🙂 Daca n-as fi inteles asta mai demult probabil ca acum ti-as fi imputat ca nu ai fost treaz macar pe vremea in care Albu se straduia sa ne mai lumineze cateunpicut, iar tu si alti doi-trei nu mai incapeati de el pe ditamai Tribuna. In fine, ce-a fost, a fost, a trecut, dpmdv s-a uitat. Declar insa, in fatza Marii Adunari Nationale, ca nu am absolut nimic nici cu tine, nici cu Dinu si nici cu vreun alt tribunist si ca nici nu e pe cale sa izbucneasca, la noi, cel de-al treilea razboi mondial. Iar daca in ultima vreme (si probabil ca si in viitorul apropiat) nu am fost / nu voi mai fi la fel de activ pe tribuna ca altadata, asta se va intampla pur si simplu pentru ca am alte prioritati acum (unele chiar de viata si de moarte). Ce sa-i faci, uneori in viata sunt probleme mai importante chiar decat Tribuna CFR! De exemplu, acum ma pregatesc sa merg in Cluj cu o fetita de la noi, depistata, in urma cu exact trei luni, cu o forma de cancer. De-asta probabil si apetenta mea din ultima vreme pentru Dostoievski (la care s-au tot facut aluzii pe-aici) pentru ca rusul asta chiar are ceva de zis in astfel de probleme. Si fericit e cel care intelege (sau e ajutat sa inteleaga) tot ce a vrut sa spuna titanul asta! Pe toate astea le-am spus doar pentru ca vad ca s-a creat un mister in jurul ”disparitiei” mele, iar unele dintre supozitiile aruncate pe piata n-au absolut nimic in comun cu realitatea (la auzirea unora dintre ele chiar am ras cu pofta). Daca insa am un (f.mic) repros vizavi de cineva, apoi acela e tatucul Tribunei, Dl. 07, si i-o spun direct, pentru ca eu nu-s un ”feştit”. Am senzatia ca l-am deranjat cu ceva (nu prea-mi dau seama cu ce), dar daca avea ceva sa-mi reprose, atunci cu siguranta o putea face pe alte cai, nu neaparat pe cea pe care a ales-o el. De altfel (si pe asta am vrut sa i-o spun mai demult) observ ca de-a lungul timpului si-a facut aproape un obicei din a urechea parinteste, in vazul tuturor, pe unul sau pe altul dintre ”truditorii” (cred ca am folosit un cuvant prea mare, dar n-am altul) Tribunei (vezi si ”cazul” Romanescu – si nici macar nu e singular). Si inca asta nici n-ar fi fost un bai atat de mare, macar in ochii mei, daca in timp ce unora dintre noi ne aplica cuvenitul bobarnac nu-l mangaia parinteste, pe crestet, pe unul ca Musat, de exemplu. Iata de ce nu-mi pica deloc greu atacul tau, ba chiar ti-as oferi, prieteneste, si cea de-a cincea bere, insa al(e)lui da, nu mi-a(u) cazut tocmai bine. Nu-i bai, noi sa fim sanatosi si Tribuna sa mearga mai departe, pentru ca suporterii ceferisti merita sa aiba macar un site, doua, in care sa se regaseasca si ei. HAI CFR si salutari d-lui Kiruj, din care tocmai am ”recitat”!!!

    Apreciază

    • Salutări şi ţie, Florinaccio! Ieri, pe la 9 seara am băgat şi eu patru „unităţi de măsură” (=păhărele, de fapt pahare în toată regula…), dar spre deosbire de Dantesc lichidul meu se numea „pălincă de prune”!!! Anul ăsta n-am băut deloc (revenirea clasică de 3 luni de după un decembrie mult prea agitat…), dar am fost „fortuit” să fac muncă în folosul familiei şi sâmbătă, şi duminică (deszăpezire la mine în curte, am lucrat în total vreo 5 ore), am şi îngheţat un pic, aşa se explică „excepţia de la regulă”…Dpmdv nu ştiu care sunt aceste dispute dintre tine şi Dinu (dar şi altele), mai exact care este „substratul”, eu am venit o ţărucă mai târziu, când jocurile erau deja făcute…:) Anumite lucruri mi se par şi mie interesante (să mă exprim aşa, mai elegant), dar am eu destule pe cap şi nu mă bag unde nu-mi fierbe oala. Aceste lucruri voi trebuie să le rezolvaţi, cu tact, cu respect reciproc, etc., chiar dacă sună ca naiba. Mie-mi pare rău de tot de (cvasi)dispariţia lui Romănescu (fratele meu!) şi a ta, am apreciat mult articolele / intervenţiile voastre. În general sunt de părere că orice ceferist adevărat este binevenit, mai mult de atât, TREBUIE să fie prezent aici, pentru că orice părere, orice opinie contează. În altă ordine de idei, cu cât scriem mai mulţi, cu atât mai bine, diversitatea nu dăunează sănătăţii niciodată nicăieri nimănui…Te invit SOLEMN (să nu mai vorbesc de Albu, dar îi invit şi pe Romănescu, şi pe Cocora, de ce nu?, şi pe ceilalţi, care în trecut au mai postat diverse materiale pe slider) să reia acest „obicei” pro-CFR, spre bucuria noastră a tuturor. Toţi pentru unul, unul pentru toţi! HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Deşi, înţeleg importanţa faptului, sper totuşi că acea „fetiţă” nu e fetiţa ta. Scuze pentru post, cred că nu ai vrea să scrii mai multe despre ea, aşa că doresc ca Domnul să vă dea multă sănătate şi putere!

      Apreciază

  16. La multi ani!! Sa ne dea Domnul multe motive (joc frumos, victorii, trofee…) sa ne bucuram impreuna, aici pe cel mai „tare” site al iubitorilor de culori alb- visiniu! Va multumim!
    Hai CFR!!!

    Apreciază

  17. @Florinaccio Câteva clarificări, publice, că doar n-am nimic de ascuns: 1) Sănătate fetiței, sper să se rezolve toate problemele! Suferințele celor apropiați ne fac să avem altă percepție despre ce se întâmplă în jur, iar Tribuna e „în jur”. 2) Ai senzația că te-am deranjat cu ceva (dar nu-ți dai seama cu ce), iar dacă aveam ceva să-ți reproșez, puteam s-o fac pe alte căi. Aici e tot miezul „problemei”: n-am avut ce să-ți reproșez, deci nu ți-am reproșat. 3) Referința la „Idiotul” nu era nici măcar o înțepătură prietenească, ci o autoironie fină (sau mult prea fină). Sensul era următorul: idiotul era de fapt la plural (idioții, dar nu cu sensul de tâmpiții, ci de fraierii, adică cei care se încăpățânează să țină Tribuna pe piață). Cel mult se puteau enerva pe mine Kiruj, Caneto, Gringojohnny. Te rog să observi că bucata cu Dostoievski e trecută înaintea fragmentului cu cei care ne-au abandonat, deci tu erai considerat colegul nostru (și trebuia ca măcar la aniversarea a 2 ani să amintesc cumva de tine, nu?). 4) Da, am avut meciuri cu destui tribuniști, pentru că uneori am simțit că trebuie să le dau o replică, iar alteori am fost pur și simplu om imperfect, neinspirat. Asta pt. că ai amintit de cazul Romanescu. Da, i-am făcut un reproș dur lui Romanescu (ulterior poate că și-a dat seama că temerea mea era reală, saitul pierzând exact persoana cea mai importantă). Am tot respectul pentru Romanescu (cu care am reglat în privat chestiunea), pt. modul bărbătesc în care a tratat problema. Și respectul pt. el a crescut recent, pt. că s-a „îndurat” să publice un anumit comentariu, deși putea să-și țină laudele acasă. 5) Rog pe cei care se simt atinși de „bobârnacele” mele să mi le returneze mie, personal, fără să arunce – la nervi -cu acuze în toată Tribuna. Dacă cineva dorește ca pe Tribuna să se discute mai mult despre fotbal (ca să nu coborâm la nivelul altor saituri), n-are decât să-și ofere sprijinul. Din păcate, nu s-au înghesuit prea mulți să facă curățenie pe acest sait, să ne readucă pe drumul cel bun. Probabil n-au încredere în noi sau au treburi mai importante de făcut. Nu-i bai, scrisul trebuie să fie o plăcere, nu o corvoadă. 6) Probabil și eu aș bea cel puțin 4 beri dacă mi-ar șuiera moartea pe la ureche.

    Apreciază

    • CJ-07
      Pentru un climat cat mai suportabil in viata viitoare a Tribunei,ar trebui instituita regula:toti cei care posteaza sa faca dovada insusirii temeinice a punctului (5 din postul tau……..

      Apreciază

    • Hmmm…!! Da, domnule 07, am sa-mi tin laudele acasa , chiar daca cele adresate dumneatale au fost sincere . Asa am simtit eu atunci, indiferent de conjunctura . Eu nu voi polemiza niciodata cu nimeni, fiindca mahnirea mea este mult prea mare ! Eu nu am criticat si nu voi critica niciodata pe nimeni. Iar daca recitesti postarea mea de la acel articol , ai sa vezi ca am facut-o si atunci doar din compasiune pentru acel „Adrian”, intelegandu-i drama de-a trai „printre dusmani (nu in pat)” . Te rog sa fii mai indulgent cu mine si sa remarci „aprecierea ” mea la adresa celeilalte parti. Poate ca , datorita departarii mele de tara de atata timp, m-a facut sa nu inteleg anumite lucruri , iar acum nu stiu cum sa le explic. Tot ce-am vrut, a fost doar dorinta de-a aduce o „aroma de vechi (ca si la vin )” , care sa dea „gust ” trairilor pentru CFR . Da , CFR , fiindca IO acolo am simtit „mirosul clorofile (pe care-l pastrez si acum in nari)”, acolo am respirat aerul tare alaturi de fratele meu geaman si de multi alti prieteni (multi plecati dintre noi prea repede): Viorel Coman, Vasile Moga ,Ionica Contras, Cornel Duma, Cristoltan, Butyka, Bondy, Adrian Arghir , Manasturean, Kelemen, Adi Muresean, Lucian Muresean, Ghita Loghin, Bela Bakos, Janos Bakos, Sipos , Onet , Mircea si Sandu Ciglenean,Ghita Voroneanu,tata Albu, Mugurel Lupu , Grig Boca, Adi Moldovan,Nelu Ciocan, nea Chisu, Doctoru Radulescu, Domnul Donea , nea Nagy, nea Szabaszlay…si multi , multi altii. Asta-i „dulcea mea amintire CFR … ” !!! In rest …nu ma intereseaza !!! Si sa ierti daca nu mi-am „tinut amintirile acasa ” de data asta , o alta data nu va mai fi . TI-O JUR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Apreciază

      • Sincer, m-am bucurat cand 07 a scris ca v-ati rezolvat problemele in particular. Mai departe, chiar nu inteleg ce a putut fi ofensator la adresa ta in acel comentariu. Eu am inteles ca i-a facut placere complimentul tau si apreciaza ca l-ai facut, cu toate ca puteai sa nu-l faci.

        Apreciază

  18. la multi ani! daca ar fi sa calculez cate ore am pierdut (degeaba sau nu) pe acest sait, ar iesi ceva de 2 ore 33 de minute pe saptamana * 52 *2 egal 11 zile. datorita voua! un acest timp putem sa fac atatea lucruri utile si inutile … mersi oricum

    Apreciază

  19. Noi, prostimea PE ALBU VREM!!!!! ––––––Nu-i acordam nicio scuza pentru nerevenire!!!!! ––––––La fel il VREM PE BELA!!!!!!–––––Nici lui nu-i acordam nicio scuza!!!! ––––––Hai CFR!!!

    Apreciază

  20. Altadata pe vremea asta critikacii si laudacii vorbeau despre transferuri, despre directia buna sau nu in care merge echipa , despre „next-level”…. ce vremuri… Acum ne ocupam timpul cu amintiri si discutii la persoana…

    Apreciază

      • Păi n-am mâncat deja? Chiar mai mult de o feliutză. Noi îi știm gustul. Dar cum suntem generosi, mai lasam și pe altii la masa tortului. Nu de alta, dar să ne vina iar pofta. Bineințeles, e și aici o mică artă, unii chiar dacă se așează la masă, nu apucă să bage nimic in gură. Dar să știi, e numai vina lor, deși e foarte ușor și tentant să acuzi mesenii de concurență neloială…

        Apreciază

    • Stai linistit.. e pauza pina la vara…care e problema? sau vrei sa plingem ca vine sfirsitul lumii dupa Hora? Cind ai la ce te uita in urma este foarte bine sa o si faci din cind in cind, macar te detaseaza de cotidian unde nu mai vezi padurea datorita copacilor..uite botizan a revenit sa vada ce mai e pe la noi, ca pe locul 17 se simte ca pe titanic

      Apreciază

      • Pai si vara trecuta am asteptat iarna. Acum iarna asteptam iar vara.
        La vara o sa asteptam iarasi iarna. Sau ma rog, cele 7-8 etape de rigoare noului staff sau noii echipe. Si uite asa o sa ne prinda si iarna lui 2015.
        Daca pana acum am fost model pentru altii, de la vara imi e ca dinamo o sa fie modelul nostru de urmat. „New CFR”. Pe Anghelache deja il avem in persoana lui IM.

        „Amintirile ma chinuiesc, amintirile ma rascolesc, nu mai rezist!”

        Apreciază

      • Din ce am observat din acele imagini (nu foarte clare, şi fără să-ţi permită o privire de ansamblu), era o lovitură liberă pt. austrieci şi linia noastră defensivă a ieşit prost la offside. Se mai întâmplă. E bine că buba s-a sesizat (în primul rând) şi că ea a apărut la „linia-2” (echipa era complet alta în repriza 2), nu de alta, dar ea poate fi -încă- remediată. HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Revin (m-am uitat un pic mai atent): era corner scurt, omul lor a centrat, ai nostrii au fugit care încotro, „om-la-om” cu austriecii (schemă faină a lor!), făcându-se spaţiu pt. ăla care a venit singur şi a marcat. Era -din păcate- şi Cadu acolo, parcă el trebuia să astupe gaura aia inventată de austrieci. O bilă cam neagră pt. „el capitano”, din păcate. HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Şi încă ceva: schema în sine (a celor de la Ried) este una „de judeţ”, nici foarte inteligentă, nici foarte nouă (din contră), care se parează -cf. manualelor- fie prin marcaj om la om LA SÂNGE (inclusiv mijlocaşii şi atacanţii trebuie să pună osul), fie se face un marcaj zonal, caz în care găuri nu există, dar există în schimb pericolul să rămâi înţepenit în „zona” ta şi adversarul îţi ia faţa într-o microsecundă şi marchează. Apărarea în zonă nu prea se practică la cornere, mai mult om la om, dar atunci există un alt pericol: e suficient ca o singură piesă să nu-şi facă bine treaba şi apare fisura fatală (exact cazul nostru). Pe vremea liberoului era fain de tot: toată lumea avea în marcaj pe cineva (vorbesc de cornere), iar liberoul era „degrevat” de astfel de sarcini, superviza tocmai aceste posibile fisuri şi le „astupa”, dacă avea cum…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

        • cea mai mare vina la golul austriecilor o are Felgueiras, care trebuia sa iasa in 6 metri . sa retina sau sa boxeze. bun, in prima faza, cineva trebuia sa blocheze centrarea.

          Apreciază

          • În opinia mea Felghe mai puţin, la astfel de centrări „pe invers” (care vin cu „chiflă” spre poartă) portarul are şanse minime să intervină, chiar îl rog pe Retardilă să zică ceva în legătură cu acest aspect. Dincolo (la blocarea centrării) da, ai dreptate. HAI CFR!!!

            Apreciază

            • din moment , ce aparatorii au facut pasul la offside, era normal , ca si portarul sa iasa de pe linia portii, tocmai pentru a reduce distanta intre el si fundasi.Felgueiras are probleme mari cand iese pe centrari si de cele mai multe ori prefera sa stea pe linia portii.

              Apreciază

            • ai dreptate, felghe are aceste defecte, le-a avut întotdeauna, el e un portar de linie, chiar am făcut o analiză mai detaliată la un moment dat (pe marginea golului primit de la Pandurii, parcă). Din această cauză nu prea prinde lotul Portugaliei (e o opinie personală). „Neieşirea” pe centrarea aia se leagă însă doar pe jumătate de această slăbiciune a lui, în general pe centrări venite „pe invers” nu se recomandă pt. portari să se hazardeze prea mult în faţă. Apoi şi lovitura de cap a fost cam de la 7-8 metrii, nu chiar din apropierea lui. Mult mai vinovat mi s-a părut Cadu, care s-a lăsat aiurit de o schema simplă, de curtea şcolii. HAI CFR!!!

              Apreciază

        • Schema de judet sau nu, uite ca a fost foarte eficienta. Eu vad in momentul centrarii trei aparatori ceferisti si patru atacanti austrieci pe linia de fund. Mai e un grup de patru ceferisti putin mai sus pe directia balonului, dar care nu au in preajma absolut nici un adversar. Daca luam numarul total de jucatori care participa la faza in momentul in care porneste centrarea, in careul nostru sunt sapte ceferisti si patru austrieci. Dar cum patru dintre ceferisti pornesc spre cel care centreaza, ii lasa pe austrieci in avantaj. Eu nu cred ca se poate imputa golul lui Cadu sau Felgue, ci celor patru ceferisti care se tin unul pe altu’. Daca coborau ceva mai jos doi dintre ei (sau macar unul) si doar doi sa urce spre cel ce centreaza, putea si Cadu sa se dea ceva mai la stanga (pe directia de atac a austriecilor) si sa-l tina ca lumea pe cel ce a dat cu capul.

          Apreciază

          • Corectă observaţie, chiar foarte bună! Eu l-am remarcat pe Cadu doar în calitatea lui de „cel aflat la capătul lanţului trofic”, unde s-a spart buba, şi datorită ălora care stăteau acolo fie ca nişte pule, fie fără reacţie în momentul centrării. Da, absolut corectă observaţia! HAI CFR!!!

            Apreciază

      • Sunt „fortuit” să mai fac o remarcă la faza asta a cornerului: sunt fazele cele mai „ascuţite” ale partidelor, tocmai din cauza densităţii imense din careu. În principiu atacanţii au un avantaj de câteva microsecunde, dar asta nu înseamnă că se marchează foarte des din cornere, că şi apărările se „dezvoltă”…:) Scopul echipei care bate cornerul este să creeze aiureală în careu, aparent băieţii fug care încotro (în realitate vorbim de scheme bine exersate), o „subschemă” utilizată mai mult în fotbalul nordic este că 5-6 jucători (ai echipei care atacă) se strâng în „buchet” undeva la punctual cu var, apoi în momentul centrării fug în direcţii „entropice”, ca să facă gaura. În astfel de situaţii apărătorii se folosesc şi ei de ce pot: blochează discret cu mâna, cu umărul, cu corpul, ca să reducă efectul de „explozie” al grupului. Majoritatea fazelor de la cornere sunt pline cu faze controversate, la care se poate da liniştit penalty (mai vedem şi astfel de arbitrii ai dracu’), dar în general fluieraşii tratează mai puţin exigent aceste faze fixe. HAI CFR!!!

        Apreciază

        • cornerul este faza la care orice echipa din lume poate primi sau da gol:-))la englezi, cornerul are ceva „mistic” si fiecare lovitura de colt este tratata cu seriozitate maxima.

          Apreciază

    • Cei care isi doreau antrenor care sa dea cu biciul de pe margine cred ca acum sunt multumiti 🙂 Stiu ca asta ii durea pe unii in mandatul PS sau mai recent, la Grig.

      Apreciază

  21. Pe langa marcajul foarte larg 90% a fost gresala de portar; nu ai voie sa stai pe linia portii si adversarul in fata ta la 2-3m!, acest lucru tradeaza frica si nesiguranta ,care se poate transmite negativ intregii echipe. A fost o faza de curtea scolii! Trebuia, dupa atata vreme, sa existe o sincronizare perfecta intre Cadu si Felghe!? Speram ca a fost doar o mica neintelegere, o proasta comunicare intre aparaatori. Haide CFR!

    Apreciază

  22. Miriuta este singurul antrenor din acest campionat, pe care-l vad echipat complet in culorile clubului CFR- sa fie de bun augur- mi-a fost usor sa observ acest lucru pt. ca atat Rednic, dar mai ales Grigoras ma iritau, ca erau echipati in albastru, purtand doar emblema clubului pe piept! Cat despre ce isi propune, da Doamne sa i se implineasca toate dorintele! Haide CFR!

    Apreciază

    • Dorinţa lui Miri de-a face ceva este absolut evidentă, şi în folosul echipei, dar şi în folosul carierei individuale, este un lucru normal să fie aşa. Că va reuşi sau nu, asta e o cu totul altă poveste, dar nu am dubii că vrea cu orice preţ (mă rog, nu chiar cu orice…) să obţină rezultate. E un tip fanatic, care chiar nu glumeşte. Sunt ABSOLUT CURIOS care va fi poziţia „nucleului dur” (compus din ştiţi voi cine…), pt. că acel nucleu la nivel declarativ l-a acceptat chiar şi pe Rednic (au fost vorbe frumoase / de apreciere venite din cantonamentul de vară vizându-l pe Rednic), apoi ce a urmat ştim cu toţii…Nu că nu şi-ar fi meritat strâmbul soarta, dar asta e o altă discuţie…În discursul unor jucători, venite din Antalya am simţit o foarte fină „neacceptare” a regimului Spartan instaurat de Miri. Împachetate în vorbe frumoase, „politically correct”, dar „nasul” meu a sesizat o notă uşor disonantă la unii…Mai vedem. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • daca vor fi rezultate slabe in acest retur, „nucleul dur” va fi spart 100% de patronat la vara.paszkany va prefera sa aduca 20 de jucatori noi si sa-l pastreze pe miriuta, daca acesta va confirma ca este „adevaratul comandant”. sincer, nu cred ca vom prinde locul 4 si ca la vara se va construi un lot complet nou cu miriuta antrenor.

        Apreciază

  23. La multi ani Tribuna, sunteti foarte tari! Sa stiti ca suntem unii care nu prea comentam, dar va citim toate postarile. Si transmiteti-i careva la Albu ca unora inca nu ne-a trecut sevrajul de la lipsa articolelor lui!

    Apreciază

  24. Foarte pertinente comentariile lui Kiruj si Milu. Am o problema ! Nu inteleg de ce , pt. a doua oara mi se intampla,imi dispar din continut propozitii, chiar si fraze intregi( binenteles dupa post comment)?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.