Fundașul central al deceniului este…


Simplă formalitate, o să gândească majoritatea suporterilor, cititorilor și antrenorilor reconfirmați în funcție și ajunși ulterior la alte echipe, la spital sau pe drumuri. Plus Albusibiu, rămas, în urma scandalului „Rednic”, fără o pâine / un sandviș / un corn să mănânce și gura lui de la Tribuna CFR. Simplă formalitate, ar zice și serviciile de interceptare prin triangulație a blogurilor. Simplă formalitate, gândesc și eu, fără să gândesc profund. Simplă formalitate, dar… aber… but… mais…

Dar cu toate că iar ne vine să ne amintim de „Highlander” – es kann nur einer geben! – , în practica de zi cu zi (care momentan ne cam omoară) portughezul (ca să nu dau nume și să influențez votarea) n-a acoperit niciodată postul ăsta (de fapt, două) de unul singur. Căpitanul a făcut întotdeauna pereche cu un sergent, caporal sau chiar soldat. Așadar, fundașul central al deceniului 2004-2013 va fi, în cele din urmă și conform voturilor voastre, unul singur, dar în echipa CFR-ului va intra cu destinația posteritate o pereche de fundași centrali. Primul (portughezul) și al doilea, normal…

Aplecând urechea la vocea poporului, în tabelul de mai jos am extras de data asta numai nominalizații, renunțând la cei cu apariții meteorice, nesemnificative, adică „mâinile moarte”. N-o să-l regăsiți în tabel nici pe Gabi Mureșan (mijlocașul defensiv al deceniului), pentru că Tribuna CFR nu este în favoarea procesului de clonare. Sunt doar 8 fundași centrali în tabel, pentru 10 ani, nu contează dacă de picior drept, stâng sau de… două picioare.

Votați cu încredere. Un om – un vot – un fundaș central. 2 zile timp de gândire și de votare.

https://www.murvey.com/s?52dfaf0fc17c0a7d1a00773b&fill=true

[VA URMA]

0 comentarii

  1. „portughezul (ca să nu dau nume și să influențez votarea)” asta este prima
    „Căpitanul a făcut întotdeauna pereche cu un sergent, caporal sau chiar soldat.” asta este a doua referire (foarte subtila) pe cine ar trebui sa voteze schizofranarii de rand.Si mai vrei sa spui ca nu influentezi votul,rusinica domnule 07./:-)).Dra te voi ierta daca imi dai o informatie la inchiderea urnelor.Imi spui te rog daca Bela a votat sau nu.:-))

    Apreciază

  2. Mais , ou est Monsieur Kiruj ????? Il n’a pas un lieu pour „le defendeur de la siecle” ??? Je vot pour Monsieur Kiruj ….” Le Defendeur de CFR !!!”

    Apreciază

  3. Da oare di ce Nuno Claro nu-mi mai face semne sa merg si io la sala? Ioi, ca numa’ amu m-am fost trezita si vad ca singurul Nuno e Texy al meu (ii place la nebunie sa-i spun Nunoclaro si sa-i plasez aruncaturi la semi-inaltime pentru semi-robinsonade!!), tot timpul cu mingea in gura si ma asteapta la perfectionarea plonjonului pe stanga….. Nicio veste de pe la iechipa, ca incepem sa vorovim numai prostii?

    Apreciază

    • Cum sa nu fie vesti: „EXCLUSIV Elevii lui Miriuţă şi-au cerut drepturile financiare. Patru luni de restanţe şi jucătorii ameninţă cu greva” link. Si-o mai fost una alaltaieri, pe ghesepe, ca Muniru o tras un part din cauza efortului, dar nu pot da link, dupa un timp „jurnalistii” s-au autocenzurat si au sters „articolul”

      Apreciază

      • …Am insistat eu să scoată articolul…Am fost lângă Sulley, după „pârţ” a mai ieşit şi altceva, mai „solid”, aşa…De-aia am insistat la ziariştii lu’ peşte prăjit. Hai, vă pup, Miri ne cheamă la un concurs mai lejer, aşa: cine ajunge mai repede în hotel (de la malul mării), jucătorul sau un tigru înfometat…Fiecare jucător participă la concurs, fiecare are 10m avans faţă de tigru. Distanţa până la hotel e 100m. Poate rezolvăm cumva „reducerea lotului”, tot discutăm cu Miri treaba asta…Ah, era să uit, eu nu particip, sunt scutit…:) Mai vorbim. Al vostru RMFS (zis şi Cadu). HAI CFR!!!

        Apreciază

    • hapai putea pentru ca sa vina cu o cadana mai tanara, nu cu una umblata marin si alpin de oarece elvisi ratati cu bubuline…no, ca ase-i la tara….Macar sa fi fost unul/una stangaci(e), ca ducem lipsa…Si cu greva…..hai s-o lasam (de fapt s’o lase ei!) mai moale, ca dupa ce na cacam pe noi pe teren mai vrem si bani (e drept hartia hijienica costa – cacofonie indezirabila!)…. Ei, Ceasca bade’, drept ai fost graita cu acordul global…:)

      Apreciază

  4. Sper, sa nu faca parte din mult trambitatul ” an par”, deci”rupem norii” si sa mai inghitim o „galusca.” Nu mai pot fi foarte increzator, chiar daca maine as`fi la plaja, in Dubai cu A. Marin, pt. acel „posibil… viitor.” Din relatarea lui A.P. observam ca suntem mult pe minus si nu stiu de unde ,dar mai ales, cum vom ajunge pe plus, ca sa ne putem permite cumpararea de jucatori de valoare si sa castigam campionatul!? Hai CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.