Bârfa Manager – a patra parte din ediţia de iarnă


Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

În sfârşit o bârfă ce nu provine de la „imprensa romena”:

http://www.calciomercato.it/news/255452/Calciomercato-Parma-Okaka-nel-mirino-del-Cluj.html

Deci, unul din cei trei anunţaţi de Paszkany ar putea fi Stefano Okaka (probabil văr prin alianţă cu Kaka de la Milan).

Despre cine este vorba: http://www.transfermarkt.co.uk/en/stefano-okaka/profil/spieler_35249.html

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Tulai, conform transfermarkt, şi ăsta-i Chuka, tot vârf, 24 de ani. Dacă Miriuţă va dori să folosească un 4 – 4 – 2, compartimentul ofensiv va fi alcătuit din Chuka I şi Chuka II.

okaka

0 comentarii

  1. Caneto, maestre, aşa, pentru cultura mea generală: valiza aia din desen ce conţine oare? Este vreo aluzie la ceva, sau -pur şi simplu- aşa „a ieşit”? HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Cica Parma l-ar vrea pe Jugurtha Hamroun (23 ani) de la Karabukspor, iar turcii ar fi interesati de Okaka, asa ca se lucreaza la un schimb de jucatori.

    Apreciază

  3. Okaka, Muniru, Obiora, Maah, etc. Eu zic ca cel putin dupa nume se potriveste de minune in grupul de nume tribale ce sau perindat pe la noi.
    Daca era transferat definitiv ar fi fost ceva. Dar asa, strategia asta cu jucatori imprumutati nu ma incanta deloc.
    Chiar asa am ajuns? depoul de carcase uzate a celorlalti?

    Apreciază

  4. Fratilor, a venit vremea sa fac o pauza ! Vestea asta stiu ca va bucura multa lume, chiar am fost un fel de mar stricat aici .Cam la orice am scris, Caneto era gica contra, dar fara sa ma jigneasca. Altii au facut-o destul anul trecut, dar am continuat, dragostea pt CFR a fost mai mare . Nu de mult, am fost luat la misto cu echipa de volei pe care am manageriat-o si cu functia mea de dir ec, ca a fost la stat, deci habar n-am cum ii treaba la privat . Nea-silica imi atrage atentia ieri, ca-s fericit cand denigrez conducerea . Avalon, parca, subliniaza , ca nu am intelectul necesar sa inteleg un articol. Pt Cristi, internationalul roman Keseru este egal cu un oarecare neamt din liga a doua germana si prin acest exemplu imi explica de ce gresesc cand afirm despre Arpi,ca n-a procedat bine cand a fost intrebat de Keseru . Altii imi arata prin 2-3 exemple marunte,ca am gresit in privinta articolului Mariei Andries ( imi mentin parerea, a aratat ce-i de aratat, adica CFR-ul actual low cost , si atentie, articolul e scris pt o tara intreaga, nu pt super informatii sau dezinformatii tribunisti ! ) . Am enumerat cateva motive pt care ” imi iau concediu pe perioada nedeterminata ” , asa cred ca e corect fata de voi . Va voi citi insa, ca si pe cei de pe chefere tv , asa ca scrieti cat de mult si interesant si lasati de-oparte jignirile ! So apropo de jigniri, la motive intra si felul cum am fost tratat de unii pt simplul motiv, ca am fost sincer cu Ziua Nationala sau cu denumirea aeroportului ( si pt ca n-am uitat, celor care au venit cu bla bla-ul ca tara mi-a dat casa, subliniez micul amanunt, ca nu este de loc adevarat,am luat un credit urias pt ea, la dobanzi mari fata de alte tari , parintii si stramosii mei au lucrat aici si au contribuit la dezvoltarea tarii, au platit impozite statului roman, la fel ca si mine, asa ca patriotii ocazionali s-o lase mai moale cu astfel de tampenii de doi lei, pardon, de doi bani ! ). Multa sanatate la toti si haide CFR !

    Apreciază

      • Mai pinguin pricajit,poate o sa ne para rau ca Bela nu mai intra pe tribuna,dar daca tu ne-ai scuti sigur nu ne va parea rau,nu vei lipsi nimanui.Bela macar ,cu bune cu rele a fost de-al nostru,tu pingU nU esti,asa ca poti sa ne scutesti de interventiile tale.

        Apreciază

    • Intenţia mea n-a fost acela de a te goni de site. Cred că oricine are dreptul de a-şi spune părerea, atata timp, cat ea este pro-CFR. Criticile întemeiate sunt normale, mai ales după un an catastrofal, dar nu cred că e nevoie să vedem totul în negru. Eu cred că n-ai luat o decizie bună, eşti unul din cei care înviorează atmosfera, deseori stătută (scuze) de pe site, chiar dacă vezi prea în negru totul. Multă sănătate, sper să-ţi treacă supărarea rpd!

      Apreciază

        • …deci ne retragem în total 7 secunde?….Hai să-ţi spun un banc ţărănesc (cum altfel?) din Harcov: pe vremuri tov.preşedinte al CAP (un alt ţăran…) prezenta la adunarea gen. că „la cartof media pe hectar este de 1000 de kile” şi aşa mai departe. Se ridica Petrică şi întreabă: da’ spuneţi-mi tov.presidente ce dracu e ăla „medie”? Păi ce să fie măi boule, uite, la tine pe hectar ai 500 de kile, la Ioan sunt 1500, înseamnă că în medie aveţi 1000 de kile. La care Petrică: Ah, am înţeles…adică, cum ar veni, matale o f…ţi pe secretara CAP de 4 ori pe săptămână, eu niciodată, şi în medie „o f…tem” de două ori, este? HAI CFR!!!

          Apreciază

  5. Dupa Albu mi-ar parea rau sa se mai retraga la depou-nu pt. reparatii,ci sper doar pt.reencarcarea bateriilor(nu de vin)-inca un cfr-ist cu sange in instalatie,dar care uneori a mai intepat -cred ca nu cu venin- pe unii dintre tribunisti care, prea cred ca CFR-ul este „Fata Morgana” si din pacate si eu ca si ei sufar ca nu este.Pe mine ma deranjeaza catusi de putin tribunistii,cat mai ales neimplicarea conducerii in eliminarea chinului in care suntem involuntari obligati sa traim, vizavi de echipa CFR CLUJ-N,care pana mai ieri reprezenta cel mai mare brend din ARDEAL in materie de FOTBAL.

    Apreciază

  6. Dar, asa cum l-am ” citit ” pe A.P. „nu mor caii cand vor cainii” si echipa va avea un alt parcurs (dupa remanierile din vara ) in viitorul campionat. Hai C.F.R.!

    Apreciază

    • monsieur „raceta ” ! de ce esti „blue ” cu CFR ? Nu vezi ca vine si Chuka O’kaka langa Chuka aialalta ?? Cu doi Chuka batem pe oricine….

      Apreciază

  7. Bine faci Béla bácsi !!! , atita negativism demult nu a-m vazut, si mai ales ca o pui pe seama iubirii tale imense fata de CFR…….esti un fel de ecou care ne tot aminteste de problemele si lipsurile de la club, crezind ca numai tu vezi aceste lucruri , si vezi doamne , atragi atentia prostimii !!! -odichna placuta….jó pihenést

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.