Bârfă Manager – a treia parte din ediţia de iarnă


Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Breaking News *** Breaking News *** Breaking News

De la ultima apariţie Bârfa Manager, nu s-a întâmplat absolut nimic deosebit și nici măcar ieșit din comun!

taraba

Cum comentați? (Как вы это прокомментируете?)

0 comentarii

  1. aaaaaaaaaaaaaaa ! Hai sa mai invioaram un pic atmosfera : link …cica Muri a fost indepartat de Rednic ,parca asa zicea folclorul nu? 🙂 …si in alta ordine de idei trecem la haine noi ,imbucurator e ca mai slabim un pic…prost e ca si aia din lagarele naziste intr-o prima faza asa au crezut ca e spre binele lor ..dar va las sa va delectati : link …Dar chinezii? Unde’s chinezii ?!?

    Apreciază

      • …şi cu cine au picat la baraj?… Era un banc pe vremuri: Împăratul Monarhiei, Franz Iosif se plimbă pe străzile Vienei şi vede că sute de oameni fug ca disperaţii într-o direcţie. Îi întreabăl: „Dar unde fugiţi, oameni buni?” „La meci de fotbal, împărate”. „OK, dar cine joacă?” „Austria-Ungaria, Împărate”…”OK, dar cine-i adversarul?”…

        Apreciază

  2. Da 07,vesti bune,dar daca continua vestile bune in ritmul (ma refer la taraba) acesta ,nu sunt sigur ca vom putea alinia un prim 11 la inceputul returului.Doamne feri de o accidentare.

    Apreciază

    • Handbalul se joaca in sapte ….Uite ii dau io o idee lui Arpike ca si asa suntem din ce in ce mai putini,ne transferam in viitoarea sala polivalenta si facem o echipa de handbal in locul celei de fotbal si in felul asta si tinem de brandul CFR-ist la cote inalte si puteam evolua inca cativa ani la un nivel foarte inalt lcu bugetul pe care il mai avem la dispozitie ….Plus valoare ne-ar ajuta si Bela cu experienta sa fara renumeratie…sau cu?

      Apreciază

    • poi io ce zic ?!? ….’mnezeii mamii lor de nesimtiti ! Cand am ajuns acasa si am citit interviul luat lui Muri o secunda am fost neincrezator dar dupa aceea mi-am reamintit de felul cum comenteaza pe FB Gabi M. la unele postari…chiar daca nu legate de fotbal…acelasi stil,acelasi fel si mi-am dat seama imediat ca interviul nu e o inventie,chiar daca e coafat in unele fraze …si fratilor… pana la urma asta e adevarul ,suna dur,suna urat,e sec dar asta e adevarul…Apropos vad ca nime nu zice nimic referitor la al doilea link cel in care Arpike ne anunta ca de la anu taiem cureaua la jumatate…

      Apreciază

  3. Ba taman că so întamplat… Vuieşte presa, iar dobitoacele steliste behăie de plăcere. Şi-mi pare rău de felce… (orelistul care conduce echipa, cam după ureche). Şi de patron bine înţeles. Sau de dolarii săi… Dar şi de clubul nostru, care pare să fie pe ducă… Oare vom mai avea echipă? Vomn putea să mai jucăm în CL? To be or not to be, that is the question (zise Bill Shakespeare)?

    Apreciază

    • Am eu o ruda prin alianta, a incercat omul sa fie smecher si sa faca pe semidoctul… si i-a iesit intr-o ‘lucrare’ publicata acelasi citat „to bye or not to bye”..ca nu stia o boaba de engleza..asa ca vezi ce citate folosesti..

      Apreciază

  4. STIMAŢI TRIBUNIŞTI! În aceste momente de maximă încărcătură din viaţa echipei (fidel oglindite în ştirile servite de caneto în articol), propun să revenim la o idee mai veche a noastră: să o punem şi noi de o echipă, cei care am mai jucat la diferite nivele. Avem portar, fundaşi, mijlocaşi, avem de toate….Că avem 60 de ani? Şi ce dacă? facem cantonamentul în Antalya+Marbella, şi sunt convins că nu ne facem de râs…Mai mult de atât, propun să renunţăm la salariile de 10000 eu pe lună şi să le donăm clubului, pentru a avea „material” în anul par care vine…HAI CFR!!!

    Apreciază

  5. @kiruj și alții – Hai să vedem ce lot putem alcătui… PORTARI: Lengyel, Retardilă, Dantesc și Albusibiu (la fotbal vine!). Se mai înscrie cineva la portari? FUNDAȘ DREAPTA? FUNDAȘ CENTRAL?… etc. Eu mă bag la mijlocaș defensiv cu valențe de extremă stânga (ciudat, deși sunt de picior drept, nu mi-a plăcut niciodată să fiu mai bun decât Maah, pe dreapta).

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.