LMA NL14!


„Tribuna CFR” vă dorește să treceți cu bine și șampanie din nenorocitul (dpdv fotbalistic) an 13 în anul nextlevel14!
Fie ca anul care vine să vă aducă transferuri și victorii multe (sau măcar remize la limită)…
și să nu vă facă să vă rupeți/ardeți abonamentele la meci.
Multă sănătate fizică și mintală suporterilor ceferiști, împreună cu familiile înțelegătoare…
Multă înțelepciune la cap și lichidități factorilor de răspundere sau iresponsabilitate de la clubul CFR…
Chirii plătite la timp și pregătire de iarnă neratată fotbaliștilor, jucătorilor și petardelor…
Noroc porcesc (Schwein, în săsească), tone de baftă și polonice cu rahat neturcesc tuturor antrenorilor care se vor perinda prin Gruia în 2014!
Așa să ne ajute Cel De Sus, aparatele de resuscitare și arbitrii…
PS – Să ne trăiești și tu, Vass Bela (dacă, din întâmplare, citești acest mesaj)!
 
 
„Tribuna CFR” cere iertare tuturor celor cărora le-a greșit în 2013
(chestie improbabilă, de altfel, pentru că noi nu greșim)
XXX

0 comentarii

  1. La multi ani la toata lumea , sanatate ( in special lui Bela) ,multe bucurii din afara zonei fotbalistice si noua tuturor un 2014 cu cit mai multe subieccte de combatut pe tribuna.

    Apreciază

    • Nu ştiu cum se face, dar „predicţiile” lui Arpy din Dubai sunt mult mai tranşante, mai clare, mai convingătoare…Mă rog…Oricum, cele şoptite de el reprezintă un adevărat „breaking news” (Caneto, 07, sunteţi pe recepţie, aţi înţeles aluzia?), tranzacţia Hora+Sepsi la MS este una „trilateral” benefică (zic eu): şi pt CFR, şi pt MS, dar şi pt. jucători. Dar ştirea care mă face să caut păhărelul mai devreme este legată de Piccolo şi Cadu. Apropo: oare din ce cauză devine Arpy aşa de „combativ”, revoltat, etc. doar când se află în Dubai? HAI CFR!!! La Mulţi Ani ceferişti, tribunişti!

      Apreciază

      • Poate ca a baut citeva pahare din coniacul ala de 6.000 euro paharul din Burj al Arab (ca doar primesti paharul ca suvenir). Sper sa fie transant si nu ‘confirmare’. Dar cu Tg Mures a demonstrat ca se tace si se face dincolo de toate perdelele de fum din presa.

        Apreciază

        • Pentru moment, doar am dat, pierderi zero cu cei imprumutati. Acum sa vedem daca si vine ceva. Nu cred ca este nevoie de multi, dar cei care vin trebuie sa vina pe posturile deficitare, si sa aiba calitatea necesara sa aduca acel plus de care avem nevoie. Si nu in ultimul rand sa-i pastram pe Djokovici si Gabionetta, eventual Brandao. Si asa, ca tot ii inceput de an (nu ma injurati cei ce sunteti criticaci) ii urez lui Miriuta un an nou, plin de „succesuri si reusite” si sa-i convinga si pe cei ce nu au incredere in el, prin rezultate si comportament, ca merita sa fie antrenorul CFR-ului. PS. Sper ca preparatorul care va veni cu el sa nu fie FOTOMODEL (vezi Ceahlaul). /:-)

          Apreciază

  2. „La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate,tot ce vă doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani” Deoarece în text figurează şi un pahar, o să-i placă lui Kiruj (aista îi umorul meu maestre), îţi doresc cu ocazia aista La Mulţi Ani şi îţi şi mulţumesc! Ca şi celorlalţi care au lucrat şi au reuşit să facă un site ca lumea! La mulţi ani frânarilor, şi la mai mare!

    Apreciază

    • Silică, să ne traieşti mulţi ani de acu’ înainte! Şi tu, dar şi Ery din Botoşani! Voi sunteţi „bătrânii” noştrii, iar noi ştim foarte bine: „cine nu are bătrâni, să-i cumpere”! Venim şi noi, stai liniştit…Îşi doresc un an nou fericit, şi ţie, dar şi celorlaţi tribunişti, şi să ţinem pumnii noului proiect „new-cfr”, oricare ar fi el! Sau -pur şi simplu- să ţinem pumnii cu CFR!!! HAI CFR!!!

      Apreciază

  3. Cu iertare ca incep prin critica, dar nu mi se pare koser, ca postarea lui Luis de la ora 16.05 sa apara inainte de alte 10 urari facute majoritatea in anul trecut! Deci, daca intri pe aceasta pagina, vezi ca ultima postare e alui 07 este cea de azi la ora 14.18 si asa iti scapa postarea inimosului coleg si e efectiv pacat! Mai multe, dupa derbyul Man United-Tottenham.

    Apreciază

  4. Chiar daca am lipsit de saptamani bune de pe Tribuna CFR, site-ul acesta (impreuna cu toti prietenii lui) inseamna inca foarte mult pentru mine. Pentru asta vreau sa va adresez tuturor tribunistilor urarea deja ”traditionala”: „AN PAR” (sub toate formele posibile)!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.