Sondaj „Moş Crăciun” – rezultate


tabmosu2

Sondajul „dedicat” Moşului s-a încheiat, au răspuns „prezent” 82 de tribunişti.

Aşa cum reiese şi din tabelul de mai sus, 8 jucători au ieşit sub 50%, adică în cazul lor putem vorbi despre o dorinţă clară (exprimată prin majoritate simplă) a tribuniştilor ca Moşul să-i ducă undeva…

Mai sunt 5 persoane (Grigoraş+4 jucători) în cazul cărora consemnăm proporţie situată între 53% – 64% (Grig are 64,63%), dacă luăm în discuţia majoritatea aia de două treimi, înseamnă că şi ei pot fi expediaţi.

Restul jucătorilor (de la poz.14-Batin la poz.25-Camora) au procente de „păstrare” de peste 66,66% (de două treimi), adică ei sunt doriţi mai departe.

Pe primul loc, cu 100%, se află Camora, toţi cei 82 de votanţi îl doresc mai departe la CFR!

Tabelul poate fi „lecturat” şi la „Sondajele lui Kiruj”, la „link02” (l-am aşezat într-o foaie separată, „S7_Mos_Craciun”).

Sărbători Fericite şi La Mulţi Ani!

HAI CFR !!!

0 comentarii

  1. Foarte sugestiva poza folosita de presa cand vor sa-l citeze pe noul antrenor al CFR-ului: link Nu pot sa cred ca e singura lor poza cu Miriuta din arhiva. Mi-e sa nu se repete povestea cu Rednic, un alt pinguin lover…

    Apreciază

      • Cristi, asta cu ghioceii am spus-o si eu, dar a vorbit gura fara mine (de suparare, evident). M-am documentat un pic, si poate ca nici nu iesim asa de prost cu Mikiduta. Poate nu pare, dar este foarte serios si mai cu seama perseverent si incapatanat. Daca, si specific inca o data, „DACA” are sustinerea conducerii (adica nu este sluga) + reuseste sa-si apropie jucatorii (este un motivator foarte bun) pote sa aiba rezultate si chiar continuitate pe banca CFR-ului. Am insa o nelamurire, ce origini unguresti are, inafara de cetatenie (cetatenia nu are legatura cu originea), doar il cheama MIRIUTA?
        Asa, ca incheiere, Sarbatori fericite tuturor CFR-istilor si un an nou cu rezultate tip MU. Hai CFR.

        Apreciază

        • Jucatorii de fotbal nu-s chiar asa de usor de apropiat cum cred unii. Fotbalistii nici atat. Nu a reusit asta Costa, nu a reusit nici Paulo Sergio, se pare ca nici Grig. In orice caz, nu se poate asta in doua luni de zile. Dar parerea mea este ca mai degraba trebuie sa le castigi respectul, decat sa-i apropii. Pana la urma toti isi fac treaba (mai mult sau mai putin) profesionist, nu isi fac sarbatorile de iarna impreuna. De exemplu, Paulo Sergio a reusit sa-i castige respectul lui Piccolo, din ce-mi amintesc. 🙂

          Apreciază

          • Prin apropiere m-am gandit si la respect, caci fara respect reciproc nu vor fi rezultate. Spaland vasele, ma tot gandeam, unde am mai auzit tipul de discurs utilizat de Mikiduta. Pai la Reghebhlat, daca sunteti atenti, vedeti aceasi exprimare. Acum ori ii scoala germana ori il copiaza, eu sper sa fie prima.

            Apreciază

            • Sa stii Luis ca am intalnit si in viata reala chestia asta cu copiatul. Intotdeauna cel cu o personalitate mai slaba (sau fara) il imita pe celalalt. Treaba asta nu suna bine deloc.

              Apreciază

      • Nu m-au interesat meciurile Ceahlaului, nici nu le-am urmarit. Nu mi-am imaginat ca antrenorul lor, de mijlocul clasamentului, o sa-l schimbe pe Grig. Aici trebuie sa recunosc ca Arpi se pricepe la surprize. Dar daca Miriuta era un antrenor minune, care face din rahat bici, termina si el turul intre primele trei, patru echipe, cu lotul mai modest al Ceahlaului. Dar pentru ca asta nu s-a intamplat, eu nu pot intelege logica schimbarii, decat daca aduce cu el doi, trei fotbalisti buni (nu conteaza de unde, pot fi si din alte campionate). Nu ca as fi atunci de acord (e parerea mea personala care conteaza doar pt. mine), dar macar as fi inteles de ce a facut Arpi mutarea asta, care pana acum nu a facut decat sa strice si mai mult imaginea clubului si a lui personala.

        Apreciază

        • thedarkside, ai dreptate, nu prea exista logica in aceasta mutare, dar sa-i dam o sansa si lui Mikiduta, daca tot este de-al nostru acum, si mai vedem spre primavara ce si cum cu ghioceii. Apoi cu imaginea clubului ai si mai mare dreptate, am devenit subiect de presa numarul 1, rad miticii si cu, curul de noi.

          Apreciază

  2. Numai mie mi se pare că dacă luăm ultimii 11 din tabelul lui kiruj ajungem la concluzia că suporterii ar dori să păstreze exact formația cu care a fost demis Grigoraș?! Nu mă refer strict la formația de la Timișoara, ci la cea care începuse să se contureze în mandatul lui Grigoraș.

    ******
    Iar dacă nu se băga Batin în seamă în tabel, următorul pe listă era chiar Grigoraș… 🙂

    Apreciază

    • Din capatul alalalt avem Stancioiu – Velayos, Brandao, Rada, Sepsi – Obiora, Voiculet – Tade, Hora, Costea – Ogbu. Si daca nu era Minca, tot Grigoras era urmatorul de pe lista. 🙂

      Apreciază

    • Ce chestie! Uite că este o remarcă extrem de interesantă… Se poate interpreta şi astfel: „aceşti 11 jucători merită păstraţi, dar au nevoie de un alt antrenor”… O altă chestie interesantă este că Grig se află exact la mijlocul „grupului”, având 12 în faţă şi alţi 12 în spate. Sunt convins că această „poziţie medie, de mijloc” (asumată/afişată şi în alte planuri) a fost cea care i-a şubrezit scaunul. Un tip modest, fără să facă mare tam-tam, inimos, adică exact „profilul” nedorit în jungla ligii 1, plină cu lei, tigrii şi – evident – cu boi… 🙂 HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Presupunând că nu pleacă nimeni, cu echipa asta vom avea exact rezultatele lui Grigoraş sau şi mai slabe (thanks to Miriuţă). Mie nu mi-ar conveni, poate vouă da.

      Apreciază

  3. Bun. Mă bucur că am ajuns cu toții la un consens, la un numitor comun, și anume că am dreptate. 🙂 Grigoraș este cel mai potrivit antrenor pentru CFR! Fiind chiar în mijlocul tabelului lui kiruj, Grigoraș arată că este versatil și multitask, putând antrena atât echipa de „rămăsături”, cât și echipa de „plecături”. Antrenorul ideal, chiar aș putea exagera un picuț… Acum, apare problema Miriuță. Probabil Paszkany s-a gândit că acesta este mai potrivit pentru a antrena echipa de „vinituri” (în iarnă) a CFR-ului.

    Apreciază

  4. Hai ma, terminati cu Grigoras, nicaieri unde a fost nu a fost constant in rezultate (degeaba bati cu 7 goluri si dupa un meci pierzi cu un gol). Dupa mine, Grigoras la tactica este pe spate, iar de scos untul din jucatori nu prea s-a bagat, fiindca i-a fost frica de jucatori. In aceste conditii, spun cu tarie ca trebuia schimbat. Oare pe jucatori i-ati intrebat ce spun despre pregatirea pe care le-o face Grigoras? Veti avea surprize sa aflati ca pana si jucatorii (cat or fi ei de panarame) se plang ca nu sunt bine pregatiti.

    Apreciază

    • Zici tu ? 🙂 Interesant e insa faptul ca aceeiasi jucatori (cat sunt ei de panarame) nu au „functionat” nici sub ceilalti 3 antrenori care s-au perindat pe la echipa in ultimul an (Andone, Sergio, Rednic si acum Grigoras… Pe Trica nu il pun la socoteala, fiindca nu il pun). Cat despre profesionalismul lui Grigoras, eu zic sa o lasi jos, ca macane… Sa iti aduc aminte de Maxim, Chiriches, Nistor, Pintili… si altii care au trecut prin mana lui Grig? Zici tu ca nici astia nu sunt fotbalisti? Sa iti readuc aminte de Otelul si de Pandurii? Sau de faptul ca acelasi Grigoras, mai ales cu Pandurii, a caftit CFR-ul pe unde l-a prins, chiar si in zilele lui de glorie? De unde veniti ma cu teoriile astea, ca io ma tot mir de voi?…

      Apreciază

  5. Sincer, m-a surprins rezultatul sondajului! Obiorah si Costea sa primeasca 43%, nu ma asteptam (poate spre 10%). La fel, Minca 53%, credeam ca va fi un vot la misto. Apoi Rada 60%, Batin 67%, Rui Pedro 67%, din nou mult peste asteptarile mele (sa zicem, 35-45%). Iar Maftei cu 72% si Maah cu 73% pun capac surprinderii mele. In atari conditii, daca vede Arpi acest sondaj, nici nu mai trebuie sa faca achizitii, vorba lui 07, primul 11 e cel cu care a fost demis Grig, ceilalti de la 43% in sus pot freca linistit banca de rezerve, doar sunt alesii nostri, nu?

    Apreciază

    • Votul primit de Mincă este doar aparent umflat. Vocea tribunei mi se pare destul de realistă, la Mincă să nu uităm că ne-a salvat efectiv de unul singur 2 puncte (bine a punctat Gavrilo), de la un portar de rezervă nu prea se aşteaptă mai mult. În orice lot este nevoie de astfel de portari, şansa lor de-a prinde echipa este mult mai redusă decât în cazul celorlalţi jucători (la portari rotaţia cadrelor se face mai rar decât la jucătorii de câmp), în schimb când e nevoie de ei, trebuie să confirme. Asta a făcut Mincă, cu vârf şi îndesat. Vor trece etape bune când va reintra din nou în echipă -probabil forţat de împrejurări- , dar sunt convins că se va achita şi atunci de sarcini. HAI CFR!!!

      Apreciază

  6. Revin la declaratia lui Arpi, ca lotul pt acest campionat a suferit doar 3 modificari, prin plecarile lui Sougou, Bastos si Kapetanos, inlocuiti cu jucatori mai buni (Maah in locul lui Sougou etc). El chiar ne crede cretini?! Pai Aguirregaray, Luis Alberto, Ivo Pinto si nu in ultimul rand, Gabi Muresan, nu intra in categoria plecarilor, si inca de valoare??? Apoi dupa ce il umileste pe Grig, neanuntandu-l ca zboara de la echipa, mai vine si cu textul, ca vor ramane prieteni, ca va mai putea antrena la noi. Cate parsivitate, cata mizerie!!! Acum, despre salariul noului venit. Este printre cele mai mici din liga 1, doar 8000 euro pe luna. Asta nu va spune nimic? PS. Kiruj, eu de mult nu ma mai enervez pe corn-cocora, mai scriu ce enormitati debiteaza, pt ca e crezut de multi colegi de-ai nostri de pe chefere tv. Ultima citita de mine: „Arpi vrea sa reglementeze intamplarile ciudate din liga 1, cica ASTA AR FI MOTIVUL PT CARE A VENIT MIRIUTA.” Am redat exact, cu majuscule cu tot, avem deci si motivatia reala, pe langa portretul robot, al aducerii acestui loial prieten al famigliei reghe si campf si am prodan… [sorry, iar era în spam – 07]

    Apreciază

  7. Sarbatori fericite tuturor !!! In noul an as vrea ca CFR sa isi continue next-levelul, dar sa isi schimbe directia: sa inceapa sa urce trepte in loc sa le tot coboare…

    Apreciază

  8. Din pacate, ratiunea aducerii lui Miriuta a fost in primul rand financiara. Astazi mi-a confirmat un prieten, angajat la una din firmele lui Arpy, ca au fost anuntati ca nu-si vor primi salariile decat in ianuarie, patronul n-are bani. Din pacate pentru noi, se pare ca situatia financiara a patronului CFR nu mai e roza si, in aceasta situatie, ne ramane doar sa speram ca vor veni acei mult-asteptati investitori care sa readuca bugetul echipei la nivelul de acum 2-3 ani. Pana atunci, sa ne bucuram de cele 8 trofee din vitrina clubului, mai multe decat am fi sperat oricare dintre noi la momentul primelor emotii pe stadionul din Gruia! Sarbatori Fericite tuturor!

    Apreciază

      • Grig a fost demis datorită neputinţei sale de a motiva echipa şi a rezultatelor sub aşteptări. Aducerea lui Miriuta are legătură cu lipsa de lichidităţi a patronului CFR.

        Apreciază

        • Una e sa nu ai bani, alta e sa nu ai lichiditati. Dar dincolo de toate, se vede clar o directie de reducere a costurilor la echipa – ceea ce la urma urmei nu e rau – cu banii multi aruncati si asumarea de multe petarde, orice prost stie sa faca performanta. Asa cum o scrie Kiruj de multe ori, greul acum incepe, daca e sa se creeze o baza solida. Acum ca ne-a trecut la toti prima impresie a ‘cadoului’ lui AP catre suporteri, sa vedem partea plina a paharului: daca Miriuta a reusit cu Ceahlaul sa fie pe 9 si noi, cu pretentiile noastre si banii cheltuiti, pe 7, atunci ori este un antrenor suficient de bun sa ne duca mai sus, ori avem o echipa mult prea slaba pentru bugetul pe care il are.

          Apreciază

          • Cristi, aducerea lui VM este un pas spre „noua strategie”, acela de-a aduce un „lup flămând calificat în occident” (vezi Contra, Reghe, etc.), adică ne-am cam dat seama că teoria numerelor mari (=buget mare, rezultate acceptabile) s-a dus, e nevoie de altceva. CFR-ul meu a fost tot timpul (în ultimii 10 ani, desigur) o echipă reactivă, care a avut curajul să deschidă pârtii, dar să şi copieze -la nevoie- modele de management de succes. În acest moment modelul câştigător în Liga 1 este „lupul flămând, calificat în occident”, această specie nu poate fi răpusă cu o singură lovitură de sabie, ca în Kill Bill 2, această specie ştie multe, a jucat la un nivel destul de înalt, relaţiile lui sunt -de obicei- diversificate, şi -FOARTE IMPORTANT!- nu poate fi şantajată cu dosare tip-Mitică, având curajul să latre în stânga şi în dreapta despre nişte lucruri. Puterea lui Mitică a fost de fapt puterea dosarelor despre toţi şi toate, acest management tip nord-coreean (sau panamez, dacă vreţi) s-a dus, s-a ivit o pistă suficient de lată pentru aceşti lupi înfometaţi şi dotaţi să-şi facă şi ei o carieră aici. Despre asta este vorba. Ca o paranteză: ipoteza lui Corn despre rostul aducerii lui MV este oarecum deplasată, dar ceva adevăr există şi acolo…Nu mot-a-mot, cum a zis el, dar pe aproape…În altă ordine de idei, lipsa lichidităţilor (nu a banilor! corect zis, Cristi), presupune aplicarea unor strategii mult mai complexe, „neliniare”, iar primul care a înţeles acest lucru este AP, apoi RZ. IM va înţelege ultimul acest lucru, dar -mă rog- nu despre asta vorbim. HAI CFR!!!

            Apreciază

            • Ceea ce nu ar fi rau. In industrie exista inovatori permanenti care isi asuma nise dar marile companii sunt in general asa numitii ‘early adopters’ – recunosc rapid o schimbare in piata sau o categorie noua si o adopta rapid, reusind prin forta (in fotbal s-ar transpune in buget) sa isi pastreze o pozitie de frunte. Din perspectiva asta, noi suntem ceva ramasi in urma – ideal retroactiv vorbind ar fi fost sa intram in etapa asta din vara, cind trendul actual (Reghe, Contra, Ganea) era deja evident.Dar mai buna o adaptare si acum decit vreo solutie gen Hizo.

              Apreciază

    • Gyuszi, as avea o rugaminte, daca se poate. Incearca sa ataci opiniile altora si nu persoana. Nu este agreabil deloc sa ataci persoanele. Da, Bela are stilul lui, mai direct, mai sare calul (ca si noi ceilalti cateodata), dar crede-ma, tine la echipa si de aia este asa de „critic”. Nu ma intelege gresit, nu vreau sa te supar, dar ar fi cu mult mai corect, elegant si constructiv daca ai demonta ideile unora prin argumente si nu prin jigniri. Aici pe Tribuna se incearca un alt stil de comunicare decat pe site-urile mioarelor, pingUinilor etc.

      Apreciază

    • Ma alatur lui Luis, desi am avut si eu contrele mele cu Bela. Este loc pentru toata lumea, fiecare are dreptul la opiniile lui, nimeni nu e obligat sa le impartaseasca si toti sunt liberi sa le combata. Frumusetea e diversitatea si nu adunarea de creiere netede.

      Apreciază

  9. Doh… eu zic ca Reghe, Ganea (WTF?!?), Miriuta, Contra sunt orice altceva mai putin antrenori de fotbal (adevarat) si nu imi dati in cap cu rezultatele ca astea in (de) Romania, iar restul is povesti… Antrenor, da… e Lucescu, antrenor e Boloni, antrenor, da! e Grigoras!, Dan Petrescu… poate si calul ala de la arabi (Olaroiu), insa nu primii patru mentionati de mine… Pe hei-rup, plm, pe bani sau la pariuri, ma fac si io antrenor cat ai zice fish, ma credeti sau nu… si intrebare-intrebatoare, ca tot „vedem” antrenori in astia (new generation): cu ce e mai bun sau ar trebui sa fie mai bun un Selymesi vs Miriutza cap de putza? Aceeiasi generatie, fotbal aproximativ la acelasi nivel… foame de rezultate (axioma lui Arpike… la fel)… unguri both… A! La pariuri nu e aceeiasi chestie… Unii au putut blatui in zweite division, nedovediti fiind… altii s-au ocupat doar strict de ghetele lor si de fotbal.

    Apreciază

    • Eu nu i-as subestima. Pina acum nu au timpul in favoarea lor, pe cind cei enumerati de tine au fiecare minim un deceniu de activitate. In plus, nici nu este o optiune pt CFR date fiind limitarile financiare ale clubului. Grigoras nu il vad in liga celor de mai sus, pentru simplul fapt ca nu a cistigat nimic in cariera lui de antrenor.

      Apreciază

      • Cristi, imi pare rau dar eu astora nu le dau nici o sansa ,cum nici o sansa nu ii dau lui Gica Popescu sau lui Hagi ca manageri sau antrenori …OK vis-a-vis de cei mentionati de mine inainte tot respectul meu ca fosti fotbalisti in schimb odata ce au revenit la „civilie” nu se dezmint de ceea ce au invatat de fapt de mici…Unul (Hagi) blatuieste la greu in prima liga avand ca scop doar mentinerea „marfii” in prim-planul atentiei…si pentru asta(trist) are sprijinul neconditionat al multor echipe din liga intai..Iar alalalt desi fost capitan la Barcelona de cand s-a lasat a reusit sa falimenteze pe rand fosta lui scoala de fotbal si pe urma un club….Iar acum vezi Doamne el va fi salvatorul fotbalului romanesc…(WHAT?!?) Iar amandoi atentie ! apartin generatie mele deci nu e nici un conflict intre generatii …Iar astialalti ‘lupii tineri” pe langa faptul ca de-a lungul carierei lor de fotbalisti nu au realizat mare lucru au si fost implicati mai mult sau mai putin direct in tot felul de scandaluri sau jocuri murdare…Deci nu ! Apropo si cu asta termin am vazut cu totii ce pot lupii astia tineri odata iesiti in Europa unde cel putin in ultimul sezon au fost dezmembrati atat ei cat si echipele lor… de tot rasul…

        Apreciază

        • Pe Hagi nici eu nu-l vad antrenor si este jenanta campania de prmovare a fiului sau si de ‘omenie’ cu pseudoclubul pe care il conduce. Dar aici ne refeream la antrenorii tineri, nu la Popescu si alti atirnatori pe la federatie, in special cei care combat pina primesc si ei ceva. Da, nu au avut rezultate ca nici cine stie ce echipe nu au avut, dar totul are un inceput si au si ei dreptul la sansa lor. La nivelul Romaniei, asa cum este el eu recunosc ca Ganea a facut o treaba buna la U (asta nu inseamna ca nu il consider un derbedeu de la faza aia cu arbitrul) iar Petrolul lui Contra chiar arata bine – cel putin cupa au luat-o pe merit vara trecuta. Si mie mi-ar fi placut -daca tot e vorba de noul val- sa vedem un nou antrenor pe profilul lui Costa, dar asa e acum robotul din portretul-robot, mai low-.cost.

          Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.