Ce ne aduce şi cu cine va pleca Moş Crăciun?


Turul s-a terminat, returul a început… Înainte de a ne lansa în celebrele episoade ale serialului de tip „Bârfa Manager” a lui 07, vă propun să facem un scurt sondaj printre tribunişti, întrebarea generică fiind următoarea:

„Cine dintre cei enumeraţi merită să rămână la CFR şi în retur?”

Cei „enumeraţi” sunt antrenorul Grigoraş şi cei 24 de jucători care au şi jucat măcar un minut în acest sezon de toamnă şi – deocamdată – au şi rămas în lotul echipei.

Pentru accesarea sondajului de opinie (tip DA/NU) daţi click pe:

link04

Softul poate fi lansat şi la „Sondajele lui Kiruj” (spotlight), la acelaşi „link04”, şi operațiunea va fi oprită odată cu venirea Moşului, marţi pe la ora 18.00… Nu de alta, dar să-i şi ducă pe cei în cauză…

Vă mulțumim pentru participare!

HAI CFR !!!

0 comentarii

  1. Kiruj, neinspirat sondaj ai propus, luand in considerare ultimele info in legatura cu A1. Poate ii mai bun Miriuta, dar parca (in lumina celor aflate din presa) l-as pastra pe Grig, nu prea vad logica la aceasta schimbare Grig-Miruiuta. Na, da asta este, a murit REGELE, traiasca REGELE! (oare unde am auzit asta?) /:-)
    +

    Apreciază

    • Luis, crede-mă, am aflat de noutăţile privind A1 după ce am postat sondajul. Dacă Dantesc era (şi) mai „operativ” (oricum a fost), atunci îl scoteam pe Grig. Dar întrebarea tot rămîne: „Cine merită…”. Adică se poate răspunde lejer cu „inima”, fără să ţii cont de „evenimente”… HAI CFR!!!

      Apreciază

    • Logica e urmatoarea: Miriuta e prieten cu Reghecampf. Miriuta va fi tinut (regeste) pana in vara, pana cand oricum nu se vor putea face mari revolutii in jocul echipei… Insa, Miriuta, – avantaj! – nu vine singur, ci cu Golubovic si (probabil) Marc. Alti cativa jucatori vor pleca si vor fi adusi (speram, Bastos) intre timp. Din vara se doreste ca Miriuta sa-l fi influentat pe Reghecampf sa vina in Gruia (daca se poate si cu niscaiva jucatori: Latovlevici, Pintilii, Chipciu – ce ziceti?), pentru un motiv foarte simplu: PASZKANY A VAZUT CA REGHECAMPF STIE SA FACA ECHIPĂ CARE JOACA FRUMOS SI CASTIGA PUNCTE. Restul va (putea) fi istorie. E o interpretare posibila.

      Apreciază

        • Sunt OK, doar putin marmur. Revin cu inca 3 argumente punctuale pentru aceasta posibila manevra: (1) prin aducerea lui Reghecampf se va da o palma (si va fi dezechilibrata) o competitoare directa la titlu, Steaua (Paszkany a mai facut de-astea); (2) Multi jucatori din Liga 1, unii foarte buni sunt impresariati de, imi cer scuze, Anamaria Prodan, acesti jucatori vor putea veni la noi mult mai simplu; (3) Prin anturarea Prodancei, se va fi da si o lovitura rivalei concitadine, ma scuzati, „U”… Ei, ce mai ziceti? Totusi, Reghecampf e antrenor care a luat titlul, a dominat clar celelate echipe; se uita, dar a jucat foarte bine si in preliminariile pentru Champions League, in grupele CL nu a avut jucatori experimentati si nici un lot prea numeros, dar la CFR se va putea rezolva acest lucru. E un antrenor de nationala, s-a vorbit chiar ca ar fi curtat de echipe din strainatate, ce, vreti sa-l pierdem?

          Apreciază

          • Si cu ocazia asta reinodam o veche „traditie” si in fata la CFR putem pune linistiti steOaia… Hai, man, fi serios, pe bune acu’… AP nu e nici pe departe atat de machiavelic pe cat il consideri sau vrei sa il vezi… e pur si simplu falit sau, ma rog, a falit clubul atunci cand l-a devalizat de cele 30 de milioane… Restul sunt d’ale lui Corn… fantasmagorii. Dinu, nu pui sondajul cu cel mai bun mislocas la inchidere al ultimului secol si al urmatorului mileniu? Nu de alta, da’ macar ne aducem aminte de cele bune… caci cu atata ramanem.

            Apreciază

            • Apoi tu crezi că-i mai țin minte pe toși mișlocașii la deschidere care au evoluat la CFR din 1914 încoace? Hai că pe ăia din următorul mileniu îi rezolvă caneto din presa de bârfă a viitorului…

              Apreciază

      • E o varianta posibila, dar eu sper sa fie doar de domeniul SF. Nu-l simpatizez deloc pe Reghe, nu-mi place caracterul , nevasta si anturajul lui. Ce a reusit sa faca la Steaua in sezonul trecut merita laude, dar anul acesta s-au vazut si lacunele marelui antrenor: tactician 0, selectia echipei pe „pile” (cine a semnat cu nevasat-sa joaca, cine nu – nu), ingamfare si nesimtire crasa. Din punctul meu de vedere, nici Reghecampf nici Miriuta nu au ce cauta la CFR; pur si simplu nu se potrivesc cu imaginea acestui club! De ce sa nu-i aducem inapoi pe Trombetta, Bergodi sau Andone?! Toti sunt mai valorosi decat cuplul Miriuta-Reghe!

        Apreciază

  2. Am numarat la sfarsit ce am votat si au iesit 17 de NU! Legat de Miriuta, decizia asta m-a lasat perplex, nici nu mai am chef sa o comentez. Iar Luis draga, nu-i mare branza ca am avut dreptate, era clar unde se va ajunge, ma mir ca destui au vazut in ceata, ca soferii azi pe noua autostrada, cu 31 de masini implicate intr-un accident in lant. La noi, managementul e ca accidentul descris, numai ca nu dureaza doar o zi, ci de 2-3 ani a capatat caracter constant. Iar modul cum se despart de Grigoras reflecta inca odata ticalosia care a devenit obisnuinta curenta, mi-e sila si rusine in acelasi timp de ce conducatori ordinari avem!

    Apreciază

    • Sa stii ca si mie mi-e rusine de rusinea lor, rad miticii pe toate forumurile de noi. Am ajuns ultimii oameni. Chiar mi-e jena. Bine ca s-a oprit fabrica, numa cativa mai mergem luni la lucru pentru inchidere, ca ma executau mioarele si maidanezii.

      Apreciază

    • E ceva ce unii ca noi nu suntem in stare sa intelegem: e next-level!!! Ce vremuri… eram niste bieti critikaci incapabili sa intelegem next-levelul inspre care se indreapta CFR-ul… Noi nu pricepem, problema e ca au cam disparut si explicatiile unora care ne mai luminau, sau cel putin incercau… Stai linistit, e iarna… si daca e iarna, e curatenie de iarna, si daca e curatenie, unii sunt la shoping in Portugalia… Asa cunoscut imi pare de parca am mai fi trecut prin asta…

      Apreciază

  3. Haideti sa nu il crucificam pe Miriuta inainte de a vedea ce rezultate are. Omul a jucat in Germania, Franta si Ungaria, poate a invatat ceva de acolo.

    Apreciază

    • Flacara noastra visinie, nu Miriuta este problema, ci modul cum se lucreaza la acest club, tipic romanesc stil pompieristic. Nu finalizam si nu capitalizam nimic, in felul acesta nu avem viitor.

      Apreciază

      • E evident ca robinetul de bani din anii trecuti s-a inchis. Fara bani nu faci performanta, cred ca e clar pentru toata lumea. Ca urmare principalul obiectiv e supravietuirea. Iar managementul, asa cum e el, fara a avea un know how deosebit, o carpeste cum poate. Demiterea lui Grigoras pare sa fie facuta intr-un mod sec, la limita cinismului. Dar sa nu uitam de clauza din contract care stipula ca poate fi demis din momentul in care echipa nu face minim 7 puncte din 3 partide consecutive, ceea ce s-a produs de mult. Altfel, eu am invatat ca in viata e bine sa lasi loc de buna ziua pe oriunde ai trece. Conducerea clubului probabil ca nu ia in considerare o astfel de optiune.

        Apreciază

        • Daca obiectivul principal e supravietuirea, poate pune o pila noul antrenor si primim ceva rezerve de la Steaua sa le rulam si crestem noi…. ii mai ajutam si in campionat… si poate supravietuim…. Defapt, daca ma gandesc bine, satelitii nu au prea supravietuit…. Nu luati in serios comentul, era o gluma proasta…

          Apreciază

  4. Daca bine imi amintesc, cu putin timp in urma a inflorit pe tribuna ideea promovarii unor antrenori tineri, dornici de rezultate. Se pare ca dorinta a fost indeplinita.

    Apreciază

    • Am spus mai sus „a murit regele,traiasca regele”.Miriuta este din Ardeal ,daca i se da incredere si el are talent putem iesi bine pe termen lung,chiar daca nu mai luam campionate si cupe.Cu bani putini nu poti face performanta.PUNCT.

      Apreciază

  5. NU Miriuţă este problema, oameni buni… problema e în altă parte… dacă ea se poate numi „problemă”… De un an de zile tot povestesc de sindromul Algernon, Luis a înţeles ce vreau să spun, poate şi alţii… O progresie „suspect” de rapidă are – de obicei – şi efectele de recul… Conducerea CFR-ului meu are o singură datorie pentru acest Crăciun: să oprească cu toate forţele / posibilităţile apariţia acestui sindrom trâmbiţat de mine încă de pe vremea parcursului minunat în CL… Anul trecut s-a întâmplat „declickul”, pe de o parte o luam tot mai sus în CL, pe de altă parte o luam tot mai jos în Liga 1… Era clară treaba că nu putem (= nu vrem) să mergem pe două (trei) fronturi… Că era Ando, că era PS… Sunt interese de grup, individuale chiar, nimic rău în asta, aşa-i în toată lumea… Cu Miriuţă să mai aveţi răbdare un pic, avem cu toţii datoria asta de-a de „credit” noului venit, apoi după primele eşecuri avem tot timpul din lume să sărim la gâtul lui… HAI CFR!!!

    Apreciază

      • Este vorba de un roman foarte la modă la sfârşitul anilor 70, o fabulă, dacă vrei, în care un şoarece ajunge în timp record -datorită unor inginerii biologice şi fiziologice- un mare savant al lumii, cu cărţi precum „Teoria teoriilor”, etc., dar odată „retrasă” punguţa aia „galbenă” care l-a ridicat, a început şi decăderea, la fel de abruptă, ca şi înălţarea…O poveste tristă, plină cu învăţământe, inclusiv în anii 70…HAI CFR!!!

        Apreciază

      • Povestea este a unui tânăr retardat mintal, Charlie Gordon, care este – alături de şoricelul Algernon – vedeta unui experiment ştiinţific de augmentare a inteligenţei. În cadrul experimentului, el trebuie să consemneze gândurile şi emoţiile sale într-un „raport de progres”. Dacă la început, cu un I.Q. de 68, Charlie pierdea toate „competiţiile” de inteligenţă cu şoricelul Algernon (care beneficiase deja cu succes de tratamentul miraculos), după o vreme în mintea lui pătrunde tot mai multă lumină, I.Q.-ul lui se „normalizează”, pricepe tot mai limpede, citeşte tot mai diversificat şi reţine tot mai mult, iar în scurtă vreme mintea lui devine sclipitoare. Dintr-un idiot blând şi curat la suflet, Charlie devine un geniu aspru şi egoist. El realizează că cei pe care în ignoranţa lui îi considera prieteni nu făceau decât să se amuze pe seama sa şi să profite de mintea lui înceţoşată. (recenzie Amphion). Crede-mă, merită citit, e un „must”!

        Apreciază

    • Doar echipele cu adevarat mari pot face fata pe ambele fronturi, CL si campionat – nici Dortmund, nici Schalke, adrese cu experienta mai mare si pungi mai largi nu fac fata peste tot. E mai putin important daca vine sau nu vine VM, mai nasoala e lipsa de transparenta a a conducerii referitor la ce poate si vrea sa faca. Aici trebuie sa recunoastem franc ca Negoita a fost mult mai abil la capitolul comunicare.

      Apreciază

  6. Şi apropo: nu vă lăsaţi influenţaţi de aparenţe… Miriuţă e un ardelean (cum bine zicea şi Luis), e dornic de performanţe, credeţi-mă… Că va reuşi sau nu, asta vom afla mai încolo… Nu cred că se va preta la „mici nebunii” cu AMP şi cu soţul ei. În fotbal, legăturile ţin foarte puţin… Trebuie să-i acordăm prezumţia de „nevinovăţie”, exact aşa cum i-am acordat această prezumţie şi lui Rednic, iar dacă cumva treburile nu ies cum tebuie, avem tot timpul din lume să înjurăm, să comentăm, să argumentăm… Dar oricine are dreptul la a demonstra ce poate, că se numeşte Grig, Ando, Miriuţă… Noi vom fi aici şi peste un an (sper), şi vom vedea ce şi cum… Nu-l catalogaţi pe Miriuţă din start, doar că e prieten cu Reghe! Poate nici nu e, poate va fi, totuşi… Oameni buni, şi Miriuţă merită (ca şi mulţi alţii) o şansă… Apăi, mai vedem… HAI CFR!!!

    Apreciază

  7. Pe calea performantei n-au ramas prea multe variante care sa nu fi fost explorate de CFR. Amintesc aici trei dintre ele:

    1) cresterea si promovarea juniorilor proprii (dar costurile si durata sunt prea mari pentru ambitiile existente);
    2) schimbarea conducerii (asta e o blasfemie, stiu);
    3) pastrarea unui antrenor pe o perioada mai lunga, de minim 2 ani as zice eu, chiar cu riscul unei perioade mai negre.

    Daca variantele 1 si 2 ies repede din discutie, nu inteleg de ce nu e luata in considerare si varianta 3. Se repeta mereu si mereu acelasi scenariu cu schimbarea antrenorului ca fiind solutia magica pentru obtinerea rezultatelor. Ar fi ok daca astfel s-ar obtine intr-adevar rezultate in mod constant, dar nu e asa. Ba chiar as zice ca e departe de a fi asa. Errare humanum est, perseverare…

    Apreciază

    • La varianta 1 adevarul e doar pe jumatate – exista o echipa a doua, a fost incercarea cu GISS, noi ne plingem ca fosti juniori dau goluri prin alte parti. Asa ca mai degraba minusul e la conversia jucatorilor creescuti in jucatori facuti. E un punct nevralgic la care nu vad sa se gindeasca lumea.

      Apreciază

      • Echipa aia a doua ba exista, ba s-a desfiintat, ba s-a reinfiintat. Nu cunosc detalii, dar mi-e clar ca asa nu va exista niciodata un lot de juniori decent, ca sa nu zic performant.

        Apreciază

    • FV, îţi spun de ce…Schimbarea antrenorului, de le Burebista încoace, este soluţia (zăhărelul?) care deviază puţin atenţia de la problemele reale ale unei echipe de fotbal. Niciodată nu se schimbă un lot în întregime (cu petarde, ciurucuri cu tot), soluţia şi „speranţa” (vizând -evident- fraierimea de întotdeauna a „tribuniştilor”, wherever you are) este întotdeauna A1. Ei ştiu foarte bine acest lucru, nimeni, DAR ABSOLUT NIMENI nu va face nicio gălăgie niciodată, mai puţin ciudaţii de serviciu…care nu se pun…HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Mister kiruj, care e riscul la care se expune o echipa (un club) care pastreaza antrenorul pe o perioada mai lunga? Presupunem din start ca acest antrenor nu e unul mediocru, ci unul cu care sa poti face treaba pe termen lung.

        Apreciază

        • FV, nu este niciun risc, şi asta ştii şi tu…Problema este că conducerea CFR-ului „next level” al ultimului deceniu a fost (re)setată din start cu această idee a inovării, a „retehnologizării”, a …Înţelegi, FV? Ei au pornit afacerea din start ca o afacere, cu retehnologizări cu tot, în timp ce noi, boşorogii, visătorii şi -în general- toti fraierii şi utopiştii, am văzut altceva…Cu Albu în frunte…Dar trebuie să ne ţinem tare, că în multe momente SUPORTERII ŢIN ECHIPA, MY FRIENDS!!!

          Apreciază

        • Exact „seria” asta neagră I-a înfundat pe Grig, în opinia mea. Nu avea o soluţie rezonabilă pentru deplasare, indiferent de calitatea lotului. Chiar şi echipele mici de tot au mai adunat câte o victorie-două din deplasări, la noi s-a văzut că efectiv nimic nu merge pe teren străin. Asta în contrast cu evoluţiile de acasă, care au fost din ce în ce mai bune, şi ca joc, şi ca „zestre” de puncte. Oricum, Grig e mai „dotat” dpdv tehnico-tactic decât Vasile, dar ce să mai vorbim şi noi aici, asta e, cu asta defilăm. Poate vom avea surprize placate, cine ştie?

          Apreciază

  8. Un an foarte slab nu se putea încheia decat cu o decizie catastrofala: inlocuirea lui Grig ( poate singurul antrenor roman care putea realiza reconstructia – intinerirea lotului cu bani putini si cu care in Gruia am ( re)vazut fotbal dupa ceva vreme ) cu Miriuta….al cărui potential profesional dădea semne clare de epuizare la Piatra Neamț,cat despre caracter ….bun venit in clubul blatistilor si cocalarilor!La un moment dat citeam ca negocierile ” se blocasera” in faza compensațiilor cuvenite noului antrenor in perspectiva unei rapide demiteri…Arpi oferea doar salariul pe luna respectiva,Miriuta cerea banii pe 3 luni : cata incredere de ambele părți la începutul colaborării,Doamne unde am ajuns!Toate astea in conditiile in care acum o saptamana citez ” avem sanse la cupele europene,Grigoras si-a pus amprenta pe jocul echipei,sa-si ia haine groase etc. ,ce tragicomice declarațiile conducerii.Dupa un meci situatia s-a intors cu 180 de grade?Asta inseamna gândire emotionala,impulsiva, tipica pt. cineva care n-are o strategie clară pe termen de macar 6 luni.Am m-ai spus-o de mai mult timp si ma repet: deciziile lui AP din ultimul an au distrus echipa si afacerea CFR.Pe un fular al CFR- ului scrie ” Mandru ca sunt ceferist( franar)”, felul in care AP si-a batut joc de echipa draga ma face sa parafrazez :mândru ca sunt critikac!

    Apreciază

    • IQ: în principiu -şi aparent- ai dreptate, dar în realitate nu se ştie niciodată…Mai ales la fotbal…Îţi spun ceva, IQ, am mai spus anul trecut, cam la vremea asta (după victoria de la MU): „Never say never”! Grig era f.bun la reconstrucţie, dar la un alt tip de reconstrucţie… din temelii. La CFR (încă) nu e cazul, sau încă nu se recunoaşte…Aş putea aduce multe în sprijinul lui Grig (mai ales „acasă”), dar şi contra (în primul rând în deplasare), dar important este că conducerea cam persistă în „stratagema” asta de doi lei de schimbare a antrenorului. Analizând, aşa, „din avion”, numirea lui Vasile M., ea respectă tendinţa de ani ded zile de „refresh” a cnducerii cu „carne proaspătă, în frigidere stricate”…Mai vorbim. HAI CFR!!!

      Apreciază

      • stii de ce se tot schimba antrenorii?
        pentru ca
        1. nu se doreste strategie pe termen lung; se urmareste profitul pe perioada scurta(destul de rau ca Rui Pedro nu face parte din el)
        2. pentru a ascunge „gozul” (cum se spune in Ardeal pe la noi) adus la echipa

        Asta este „stratagema” clubului.
        Bani, bani, sunt echipe mult mai rau financiar decat CFR si sunt in fata noastra in clasament.
        Fara bani inca mai merge dar daca „stratagema” (adica conducerea) nu te ajuta apoi lasa loc altora si stai cuminte in banca ta(poate treci clasa).

        Apreciază

  9. Păi i-a trasat Paszkany drept sarcină lui Mureșan să-l aducă A1 pe Loți. Cum însă Mureșan nu era interesat de fenomen înainte să vină la CFR, l-a sunat pe singurul Loți pe care-l știe: Miriuță.

    Apreciază

    • hai salut vecine
      pai Miriuta mai vine cu ceva gratuitati, pecand Grigoras nu!
      Asta e stilul nou al CFRului cu jucatori urmariti 2 ani de zile!
      Bancuri pentru … pesimisti!

      Apreciază

  10. Ziceti voi ca sa stam linisiti,ca miri e ardelean ? :))) Pai Andone si Rednic nu tot ardeleni erau? Hai mai sa fim seriosi si sa nu mai tot ascundem rahatul sub pres…Miriuta face parte(si acum!) din lumea tulbure a fotbalului,a fost anchetat de catre politia germana acum cativa ani in legatura cu ceva meciuri trantite,e in relatii foarte bune cu,familia Reghe…Ceahlaul e o echipa mica ( ca tot ii reprosau unii lui Grig ca nu e un antrenor pentru o echipa „mare” ca a CFR-ului)…Deci ceea ce a facut rahatul asta de AP prin demiterea lui Grigoras e fix tranta,insa se incadreaza perfect in trendul ultimului an…Oricum incet,incet imi pierd si ultima bruma de respect pe care o aveam atat pentru el cat si pentru IM

    Apreciază

    • Mie nu-mi vine sa cred ce au facut. Mi-a placut Grigoras, in curand vom fi echipa pe la care s-au perindat toti antrenorii romani. Sa vezi distractie cand i-or lua la rand pe aia din Hungaria…

      Apreciază

  11. In corul asta de nemultumiti, am sa fiu avocatul diavolului si am sa va prezint citeva lucruri pozitive despre Miriuta. 1. Dupa ce s-a lasat de fotbal, a fost impresar – omul a reusit sa la administreze decent cariera la nivel de Bundesliga lui Vlad Munteanu (presedintele din parc) si lui Sergiu Radu. 2. Ne plingem ca nu sunt promovati tinerii – VM inainte sa revina in Romania a antrenat echipa de tineret sub 19 ani si apoi echipa a doua la Energie Cottbus. Stiu ca toti visam nume mari etc., dar nici Petrescu nu a inceput la National ca mare vedeta si apoi s-a dus la Sportul. Oricit am bate noi cimpii pe aici, AP vede totul ca pe un business si o astfel de numire are rostul ei – care inca nu stim si daca va fi incununata de succes, dar ramine de vazut.

    Apreciază

    • Sure Cristi! De aia a fost numit si Rednic… de aceea s-au inchis tribunele in Gruia, de aceea pe un jucator emblematic ca Piccolo, noi, suporterii, nu avem voie sa il premiem pe stadion… De aceea IM le spune jucatorilor – si aici imi permit sa il citez: „In fata mea sunteti niste c*****”… si exemplele pot continua, fiindca, nu-i asa?, toate astea fac parte din maretele strategii ale lui AP.

      Apreciază

      • Vorbesti de doua planuri diferite – una este o abordare, alta este executia operativa. Pozitia mea o cunosti foarte bine, la capitolul PR si constructie de marca (brand) in special si marketing in general, clubul este varza si nu numai ca nu recunoaste potentialul inclusiv de business, dar isi da si cu stingul in dreptul. Referitor la Miriuta, eu am subliniat doua calitati ale omului, valabile indiferent unde antreneaza sau daca sta acasa, nu au de-a face cu CFR-ul – nu e el de blamat pentru ce decizii ia IM referitor la suporteri.

        Apreciază

    • Nu va fi incununata de nici un succes schimbarea lui Grig. Am vazut de atatea ori scenariul asta, ca deja mi-e lehamite si imi vine sa vars. O singura data a fost salutara schimbarea antrenorului, atunci cand l-au demis pe Costa, deoarece echipa intrase in blocaj si apoi s-a castigat campionatul cu Ando. Dar s-a castigat pe noroc pur, ce viziune de business si alte cacaturi? I-a intrat lui Maftei sutul ala din afara careului in minutul 90+2 cu Vointa Sibiu si aia o fost… Dar acum echipa incepuse sa joace, erau mai mult de trei ocazii de gol pe meci. Nu ne batem la titlu/cupa, asa ca nu vad graba demiterii lui Grig. Poate aduce niste blaturi bune cu Chiajna si Viitorul Miriuta, altceva in ignoranta mea manajeriala nu vad nimic bun… Apropo, cati antrenori permite regulamentul sa schimbi intr-un sezon complet? Tare ma tem ca nu-l prinde nici pe Miriuta Pastele la Cluj…

      Apreciază

      • De obicei schimbarile astea de antrenori ajuta in mijlocul campionatului, pentru 2-3 etape.. ori acum intram in 2 luni de pregatiri. Oricum, aici interviul oficial al lui AP la dolce… doar 3 jucatori lipsesc din echipa veche .. link

        Apreciază

        • Ai dreptate, Darkside. În acest moment o schimbare de antrenor era justificată DOAR dacă se realiza ceva din acele vise de preamărire detaliate ştii tu unde, caz în care -în baza unei NOI STRATEGII- se impunea un antrenor mai cu nume, mai energic, mai aşa, paralel cu aducerea unor jucători, cu care să pregătim campionatul viitor. Nici vorbă de aşa ceva, robinetul va fi la fel de închis şi în retur (poate şi mai închis), aşa că chiar nu prea se justifică schimbarea lui Grig. Măcar pe terenul nostru vedeam nişte jocuri pe alocuri plăcute, cu rezultate relativ bune, şi -în esenţă- cam asta ne şi mulţumeşte, practic. Cu toate acestea eu zic că VM nu este vinovat de demiterea lui Grig, el este cum este, dar o şansă merită şi el de la noi, o prezumţie de „nevinovăţie”, dacă vrei. Dacă va fi altfel, oricum nu va scăpa de noi…HAI CFR!!!

          Apreciază

          • Ce frumos a fost meciul cu Botosaniul, nu? 🙂 A avut tot ce-i trebuie unui meci perfect, mai putin valoarea/renumele adversarei. 🙂 Sper sa ne mai vedem in Gruia la anul, chit ca va fi Miriuta sau altul la carma echipei. Pana atunci insa, Craciun fericit Kiruj si un 2014 traznet (in sensul bun)!

            Apreciază

            • Mersi mult, darkside, îţi doresc şi ţie tot ce e mai bun pe lumea asta! În mod categoric voi mai veni şi în retur, măcar la 3-4 meciuri. Mă lasă rece în acest moment treaba cu VM, oricum s-a „oficializat” direcţia în care a luat-o clubul, deci vise erotice n-are sens să mai avem, să iubim echipa aşa cum este ea, la bine şi la rău. HAI CFR!!!

              Apreciază

  12. „Cand alegem antrenorii, ne intalnim si facem un portret robot. Apoi incercam sa potrivim acel portret robot pe persoanele reale, sa vedem cui i se potriveste. Dupa incercarile din trecut, am dorit un antrenor din generatia tanara, cu mai multa dorinta, vointa si foame de rezultate, care sa dea un alt impuls echipei.

    Miriuta are ca obiectiv cat mai multe puncte castigate in semiretur si, daca e posibil, locul patru. In situatia in care ne gasim, asta este doleanta noastra si sa speram ca vom avea rezultate mai bune decat pana acum.

    Grigoras este un om respectabil si pentru mine ramane un prieten. Usa nu se inchide, ramane deschisa si poate sa revina”, a afirmat Paszkany la Dolce Sport.

    Apreciază

  13. Pathetic…. singura intrebare e cat de lung e toboganul….ca directzia e clara . Cat mai este pana dam cu dosul de pamant ???? Jenant , sa tratezi oamenii ( Grig e in primul rand OM) ca pe niste jucarii stricate , fara respect si consideratzie .Era de bun simt sa afle Grig primul , poate chiar dupa sarbatori ( WTF , nu se reuneste lotul sapt viitoare ) , si dupa aceea presa….Putea ap sa negocieze cu Miriutza la Budapesta , de craciun :O) , la taierea porcului , ca „dezasamblarea” trenului e in graphic, fara sincope. Chiar daca nu mai sunt bani ( cred ca e clar ptr toata lumea) , omenia si bunul simt nu se masoara in $$$ , mi-e rusine mie de nesimtirea lor . O conducere care nu ma reprezinta , o echipa pe care o vedeam la meciuri in divizia C care comanda mai mult respect atunci, decat acum. Pacat . In alta ordine da idei SARBATORI FERICITE si LA MULTI ANI ptr toata lumea.

    Apreciază

  14. Mai fratilor, eu nu stiu care-i baiu vostru, de ce va lamentati pa-ici. Ati vrut sa stiti ce se vrea cu echipa, NU? Na, acum ati aflat care este strategia (tragedia), de acu inainte vom fi o echipa micuta, mediocra (loc 8-14). Nu-i bai, macar stim cine suntem si unde ne este locul (cum ar spune romanu: „mai rau sa nu hie”). Nu este o rusine, eu tot cu CFR-ul voi tine. In schimb, cum spuse si avalon mai sus, mi-e rusine de rusinea lor, pentru modul in care trateaza OAMENII, de la antrenor la jucator si nu in ultimul rand SUPORTERII. Pacat si trist. HAI CFR.

    Apreciază

  15. Si inca ceva, mai ca am uitat, pe site-ul oficial tot Grig este principal. Cam atat despre profesionalism, bun simt si respect. Trist, trist si iar trist. Hai CFR!

    Apreciază

      • Fratele meu de la contraspionaj, eu am fost beat o singura data in viata, dar acu si pe mine ma paste o bauta din aia sora cu moartea, sunt foarte dezamagit. Sarbatori fericite tuturor si hai CFR, cu Miniduta sau fara.

        Apreciază

      • Eu ştiam că la contraspionaj nu se bea… 🙂 Stai liniştit, mă voi alătura şi eu „obiectivelor” trasate de tine… Crăciun fericit! HAI CFR!!!

        Apreciază

  16. Craciun fericit Dv. si familiilor care vrind, nevrind, ne inghit bolunzala cu CFR!!! In rest… cu trupa actuala, Miriuta nu apuca sa mearga la udat prin Cluj!! Vai de noi, cu visele noastre cu tot!!!

    Apreciază

  17. Ma, Luis… si io m-am imbatat o singura data, la 17 ani si acum am muuuult mai multi si ma tine… Incep sa nu-mi mai aduc aminte cand am fost treaz ultima oara… daca am fost… Dar la buchon stiu inca sa dau, daca n-oi fi uitat intre timp… hac-hac-hac… Sarbatori Fericite tuturor!!!

    Apreciază

  18. Cei ce se lupta murmurand
    De s-ar lupta si-n primul rand
    Ei tot atat de buni ne par
    Ca orisicare las fugar
    Murmurul azi si orisicand
    E planset in zadar
    Iar a tacea si mortii stiu
    toti mortii tac dar cine-i viu
    Sa rada bunii rad si cad
    Sa radem dar viteaz rasad
    Sa fie un hohotit si un chiu
    Din ceruri pana-n iad

    SARBATORI FERICITE PENTRU TOATA SUFLAREA CEFERISTA ORIUNDE S-AR AFLA
    si sa speram ca v-a iesi soarele si pe dealu Gruia

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.