O fi Maah mai tehnic şi decât cronicarul?


<<Luni, 9 decembrie, de la șase jumate – cred că seara, nu dimineața pe răcoare – în Gruia, ultimul meci al turului de campionat CFR – Săjata Năvodari. Meciul v-a fi transmis la televizor. Istoria meciurilor directe nam chef so caut poate c-ă nici nu sau întâlnit până acum cele două echipe. Înaintea etapei CFR este pe locul 9 cu 22 de puncte Săgeata pe 13 cu 15 puncte. La CFR nu vor juca Tade și Cadu căs suspendați primul pentru cartonașul roșu luat l-a Mediaș a-l doi-lea pentru cumul de 7 cartonașe galbene. De la oaspeți v-a lipsii Mera suspendat pentru un cartonaș roșu luat în meciul cu Dinamo. Echipe probabile CFR: Felgueiras – Maftei, Piccolo, Rada, Camora – Muniru, Djokovic – Maah, Gabionetta, Costea – Ogbu. Săgeata: Pogacsics  Filip, V. Dinu, Fl. Popa, Lupu  Vezan, N’Doye  Achim, Tigoianu, Grigoraş  M. Roman. Antrenor Selymes Tibor. HAI CFR!!!>>

No, asta a fost avancronica de meci. Să văd dacă lecturarea ei îi va face plăcere lui Chuka Ogbu, care, cu Google Translate-ul gata încălzit, stă pe jar aşteptând o nouă capodoperă de-a mea. N-are decât să mă facă petardă, eu îmi iau euroii, sandwich-ul şi sucul gazos de la Pászkány şi pregătesc intens scheme tactice pentru avancronica meciului următor, cu FC Botoşani, pe care, bineînţeles, nu le voi respecta în faţa tastaturii. 07 şi-a luat-o că a făcut o supercronică de meci după jocul dezastruos de la Mediaş, eu nu risc nimic. Nu că unele ar fi bune, dar mai prost decât materialul de mai sus, nu cred că poate juca nici Hora în cea mai proastă zi a lui (nu că el ar avea şi zile bune sau ar putea cineva să i le diferențieze pe cele bune de cele proaste).

Totuşi, ce aş putea scrie, fără a pune deoparte nota optimistă? Critic, nici de-al dracului nu vreau să fiu, iar ultimele jocuri fără nicio idee ale echipei m-au lăsat şi pe mine fără idei. Nici nu îmi pot închipui cum am putea marca un amărât de gol în poarta adversă, dacă nici măcar accidentele nu mai sunt ce erau odată!? Eventual dacă trimite Grigoraş în teren jucători dotaţi cu case de marcat în loc la jambiere sau bocanci. Am ajuns ca nişte rupţi în ***, ca cei de la Săgeata Năvodari, despre care au apărut zvonuri că s-ar retrage din campionat din lipsă de fonduri, să declare că vin în Gruia să ne bată, doar, zic ei, toată lumea bate CFR-ul, ei de ce n-ar face-o? De unde ai scos-o, Băbuţane? A fost accidentul de la Mediaş, dorit de mine, dar în alt sens, în rest cine ne-a mai bătut recent? Se miră şi Grigoraş de tupeul omului: „Vine Săgeata să ne bată? În ultimele 6 partide am pierdut un joc, dar e normal să vină la victorie. Faptul că n-am câştigat e altă poveste. Sper că jocul şi rezultatul din ultima partidă să-i trezească. Am discutat din nou cu ei azi şi sper să realizeze acest lucru, să spele această ruşine”.

Alături de Steaua şi Petrolul, suntem singurii care în acest campionat n-au cunoscut înfrângerea pe teren propriu. Toată lumea de la noi aşteaptă nerăbdătoare pauza de iarnă, când vom face şi vom drege, vom schimba cavaleria uşoară cu artilerie grea (adică pleacă Felgueiras şi i se prelungeşte contractul lui Stăncioiu), dar asta nu înseamnă că am depus armele (adio!), sunt sigur că băieţii noştri vor face un meci mare, dacă nu pentru altceva, doar pentru a fi în contradicţie cu calitatea avancronicii. Așa-i normal, după câteva jocuri mai puţin reuşite vine de obicei unul în care le iese totul la băieţi, important e să vrea, şi de ce să nu vrea? În stilul lui Maah din meciul contra vecinilor din vale la sfârşitul campionatului trecut, fiecare doreşte să demonstreze în ochii conducerii că nu-i petardă de aruncat în aer la promisa mare curăţenie din ianuarie-februarie. Cei care doresc să plece de bună voie (Batin, Rui Pedro) oricum sunt ţinuţi pe bară/bancă. Poate vom avea şi o leacă de noroc să înscriem în prima jumătate de oră şi – vorba aceea, pofta vine marcând – poate urmează o dezlănţuire asemănătoare cu cea din meciul cu Oţelul. O bagă Ogbu de două ori în poartă, din poziţie regulamentară, după care apare Maah în viteză și-l detronează din capul listei celor mai buni marcatori ai echipei…

Oaspeţii vin după o serie de 4 înfrângeri consecutive, fiind învinşi de Ceahlăul, Astra, Concordia şi Dinamo, şi, ca rezultat, apele mării de lângă tabăra pionerilor au devenit tulburi, primarul Nicolae Matei comentând astfel situaţia de la Săgeata: „Nu am hotărât încă nimic cu echipa. Da, sunt nemulţumit de rezultate şi e posibil ca Primăria să îşi retragă sprijinul financiar, pentru că nu suntem de acord să plătim eşecurile şi lipsa de rezultate! Săgeata nu înregistrează restanţe financiare decât plata salariilor pentru două luni, dar banii există în cont! Nu vrem să plătim eşecurile, lipsa de caracter şi de dăruire!”. Parcă am mai auzit pe undeva cuvintele din ultima propoziţie. În rest, trebuie să fiu sincer, nu sunt documentat deloc în privinţa dobrogenilor, habar nu am dacă Prodanca mai joacă la ei (şi pentru cine joacă). Cea mai mare necunoscută este dacă săgețile neplătite joacă mai bine decât găzarii neplătiți, dar ceva îmi spune că luni o să aflu. După ce două dintre promovate au scăpat nebătute de Rednic în debutul campionatului (mai ales noi contra Timișoarei), e timpul ca Grigoraș să facă maximul de puncte cu celelalte două.

Ne-am convins de n ori că statisticile nu reprezintă mai nimic în derularea unui meci, doar mingea e rotundă, totuşi, amatorii de aşa ceva se pot delecta aici.

Ştiţi zicala aia mult folosită în declaraţiile implicaţilor din sportul de la noi din ţară: „Nu facem înmormântare după fiecare înfrângere, nici nuntă după victorie”. După meciul de la Mediaş, pe acest forum, am plimbat o săptămână întreagă echipa pe la diferite cimitire, urmează să ne pregătim de nuntă. Hai Naşul Mare Gabionetta! Hai Starostele Iuliu Mureşan! HAI CFR!!!

PS. Hai Maah, Mirele!

0 comentarii

  1. Sigur castigam meciul cu descendentii lui Robin Hood, avem un avantaj mare fata de ei, daca vremea ramane asa geroasa si cu zapada. Ei vin de pe plaja, nu sunt obisnuiti cu schiurile. Hai CFR!

    Apreciază

  2. Astia, pe langa faptul ca sunt rupti in cur, mai sunt si obraznici. Ar merita o lectie a la Otelul, sa se invete minte si sa-si respecte adversarul. Na, da la ce sa te astepti, daca au legaturi incestuoase cu mopul, nevasta virgina a lui regheblat? Sunt doar o alta curva a stanei, stau [CENZURAT – Luis, pe acest blog noi nu jignim animalul numit capră, da?! Puteai folosi cuvântul „roabă”, deoarece roabele pot fi jignite pe acest blog. Mulțumesc pentru înțelegere. Te rog, continuă munca bună de la comentarii. 07] cand e nevoie.

    Apreciază

    • Mea culpa, 07, imi cer scuze de la cititori si de la capra, nu se va mai intampla. :-)) Hai CFR. In alta ordine de idei, plaja celor de la Sajeata Robin-Hood momentan este inghetata, ei vin cu patinele.

      Apreciază

  3. Uitandu-ma pe site-ul rusinos de depasit al HCS M-Ciuc, am aflat, ca in decurs de cateva zile s-au facut 3 achizitii de marca, jucatori in jur de 33 de ani, cu stagii inclusiv in NHL. Acesti jucatori vor fi platiti de un pasionat om de afaceri din Ciuc, ce pacat ca la noi nu exista asa ceva, mai exact nu poate exista, datorita politicii de unic si (fost) mare boss al lui Arpi. Si apropo de Arpi, am citit, ca n-a fost decat la 3 meciuri in Gruia, in vestiar niciodata, iar cum ati vazut, la ultimul interviu a vorbit numai despre trecut, nici un cuvant despre prezent si mai ales, despre viitor. Nu-i nimic, vin chinezii si italienii, care vor baga bani cu nemiluita, iar Arpi ii va gestiona, dupa sfaturile inteleptului doctor-presedinte…

    Apreciază

      • 海!!! Adică în traducere aproximativă: „CFR este o echipă de fotbal din Cluj-România, numită şi „Mândria Ardealului”, cu performanţe excelente în perioada 2008-2013, cu un regres inexplicabil în sezonul actual. Totuşi, există premise ca lucrurile să revină la normal, conducerea ducând tratative pentru aducerea unui lot performant, compus din 20 de fotbalişti, 2 antrenori, un preşedinte şi un sponsor din China. HAI CFR!!!”…:) Ce simplu va fi să „scriem” materiale…:)

        Apreciază

    • Bela, nu poti compara realitatile… Din hochei nu se pot cistiga bani. La fotbal, varianta cistigul la mine – cheltuielile la tine e brevetata in relatia cu statul. Nici situatiile nu pot fi comparate… Ciucul se identifica prin hochei si exista un atasament emotional mult mai mare in oras. Ia sa fi intrebat pe oamenii aia daca nu ar vrea sa il preia pe Batin si sa ii plateasca salariul ca sa promoveze in nu stiu ce divizie inferioara fotbalul local… Ar fi spus ca e bancul anului.

      Apreciază

      • Există şi în hochei acest dualism, la o scară mult mai mică, ce-i drept. Până-n prezent echipa (clubul) era unul bugetar, fiind în subordinea Min.Sportului, având un buget nici foarte-foarte, nici prea-prea, suficient mai mult pentru costuri cu mentenanţa. Vorbesc, evident, de schema de după 90, înainte ştim cu toţii cum a fost. Acum, cu legea asta a descentralizării (a lui Dragnea) cluburile sportive (inclusiv cele şcolare) se duc la primării, bugetul fiind dat de-acum înainte prin legea bugetului de stat, din TVA. Practic se schimbă doar „ruta” banului: faţă de varianta (încă) actuală (buget de stat–>Min.Sportului–>club) va fi brevetată varianta „euroconformă” (descentralizată…): buget de stat–>Primărie–>club.Oricum, fără sponsori nu s-ar putea menţine nivelul (ei se implică mai mult pe salariul jucătorilor), ceva avantaje au şi ei în zona fiscalităţii (reeşalonare TVA datorat statului, etc.), îşi fac şi ceva imagine, deci ţi-am zis, vorbim de aceleaşi reflexe ca şi în fotbal, dar la o scară mai mică. Total de acord cu pasiunea care există: aici nou-născuţii au patine şi schiuri pe picioare…

        Apreciază

    • D-nule Vass Bela, nimeni, dar absolut nimeni nu e impotriva ca dvs., ca mare sustinator al echipei de fotbal „CFR 1907 Cluj”, sa preluati actiunile de la boss-ul Arpi si sa deveniti bossul Bela si sa faceti infinit mai mult din respectiva calitate decat el. Chiar m-as bucura si as fi primul care sa recomande ridicarea din fondurile fanilor infocati a unei statui pentru Vass Bela, daca sub preaminunata si incomensurabil de nemaipomenita dvs conducere am reusi sa castigam CL :). M-as multumi (cu o statuie mai mica evident) chiar si cu EL. Cu stima, O zi buna va doresc.

      Apreciază

      • Cristi?! Asta e din ciclul: „Tovarase Arpad Paszkany, / Tovarasa (??????), / Va multumim fierbinte / Din inimile nostre de suporteri / Ca viata ni-i frumoasa; / Azi, ale CFR-ului vlastare, / Si maine, suporteri cu brate de otel, / Vom duce CFR-ul mai departe, / Spre maritele trofee / Maretul nostru tel! :))) No offence, dar asa suna interventia ta de mai inainte adresata lui Bela… Adicatelea si cu alte cuvinte n-avem voie sa il criticam pe „sefu” numa daca cumva avem de gand sa ne inhamam noi, criticacii, la caruta CFR-ului. No uite… o sa vorbesc eu in numele lui Bela si o sa iti spun asa: Sa faca bine nenea AP sa lase aia 30 de mil de euro castigati in ultimul sezon si ma bag eu. 🙂 Si n-am nevoie de nici o statuie…

        Apreciază

        • Nu, e doar expresia unei alte realitati – comunitatile mai mici in general canalizeaza toate resursele disponibile intr-un singur sport, iar daca acesta are succes, identificarea comunitatii e mare. In general de conjunctura asta beneficiaza sporturile din linia a doua. Nu e nici o scofala sa fii echipa de rugby sau polo la Cluj, unde si la volei, baschet, handbal exista, daca nu ma insel, echipe atit la masculin cit si la feminin in prima divizie. Daca ne uitam insa la echipele mari si de traditie in aceste sporturi, vom vedea ca ele nu vin din orase cu concurenta cel putin fotbalistica. Fenomenul asta insa nu este tipic Romaniei, il vezi cam in toate tarile europene – fie ca vorbim de Clermond Ferand sau Bath in rugby, de Treviso sau Belchatow in volei samd. Nu m-am referit deloc la clubul de fotbal, ci doar la alta realitate care nu poate fi aplicata acestuia. In alta ordine de idei, daca tu crezi ca un club incaseaza 30 de milioane si nu are si cheltuieli, insemna ca ai o problema de intelegere a contabilitatii primare.

          Apreciază

          • Hai să nu exagerăm cu generalizările. Barcelona de exemplu are echipe de top nu numai la fotbal, dar şi la handbal şi baschet. La fel, găseşti echipe de top în aceaşi oraş / club la turci şi greci (fotbal şi baschet), la francezi (fotbal şi handbal), la cehi (fotbal şi hockey), la englezi au echipe în superliga de rugby oraşe ca Leeds, London, Hull, Wigan, Bradford… şi nu are rost să le mai enumăr.
            Idee e, că problemele noastre provin 1) din sistemul de educaţie, cu orele de sport puţine şi proaste, cu şcoli – cu puţine excepţii – prost dotate pentru educaţie fizică şi fără campionate şcolare / gimnaziale / universitare. 2) context economic prost, în care puţini părinţi îşi permit să-şi înscrie copiii la sporturi de performanţă – n.b. fotbalul a fost şi este sportul săracilor – pe vermuri ai copiilor muncitorilor albi din periferiile marilor aglomeraţii industriale, acum ai imigranţilor şi celor adunaţi de prin lumea a treia.
            În altă ordine de idei, sunt de părăre că fără Paszkany, CFR juca şi acum de prin liga 3-4, dacă nu cumva s-ar fi desfiinţat deja. La ceea ce a realizat la acest club, cred că ar merita să avem niţel răbdare cu el. Sunt sigur că nu vrea răul clubului, şi chiar dacă nu-l mai ţin banii, mai degrabă o va vinde, decât să o falimenteze.

            Apreciază

            • Miercurea Ciuc este un oras de 40.000 de locuitori intr-un judet foarte sarac din Romania (1 mld euro PIB anual, la CJ sunt spre 7). De aici plecam – ce resurse pot fi generate.Si e normal atunci ca putinul pe care il ai sa il canalizezi la nivelul intregii comunitati inspre domeniul in care poti sa te diferentiezi si sa te evidentiezi. Aspectele enumerate de tine sunt reale, eu as adauga aici si lipsa unui sistem de motivare de a face sport – in general multi copii se pierd dupa juniorat, e undeva si firesc , echipele de seniori neavind nevoie de mai mult de 10% din juniorii produsi – dar aici eu unul mi-as dori sa vad un sistem de burse sportive (genul joci sportul x de performanta, universitatea iti asigura loc de studiu, camin, cantina, bursa pe 5 ani) pentru ca asta ar reimpulsiona potentialul din orase mici, zone rurale unde sportul de performanta ar putea fi o cale pentru tineri de a.si finanta studiile.

              Apreciază

            • Si eu cunosc foarte bine hocheiul clujean..am copilarit jucind hochei pe linga Gliga de la Steaua care in cantonamente era un fel de mentor mai mare si Levente Elekes de la HCM.

              Apreciază

  4. Uitasem de meci, cred ca pt toti e la fel, o partida de urmarit, ca doar suntem franari si atat ! Altfel spus, nema miza, pt un astfel de meci ar merita efectiv premii cei care se duc pe Gruia, tinand cont si de starea vremii. Suntem favoriti, ca de nu stiu cate ori in acest campionat, sper sa si batem, ca de egaluri ne-am saturat cu desavarsire! Dar la cum jucam, si mai ales cu ce tragere de inima, nu-i exclusa nici remiza. Haide CFR!

    Apreciază

    • Bela,sa stii ca si mie mi-e frica un pic de vreme,ca de ninge si nu se curata drumul peste Meses va fi nasol,mai ales ca eu merg direct de la servici,sper sa ajung la timp.Ce sa mai spuna bietul Kiruj,el vine din Siberia (Miercurea CiuC),pentru el va fi mult mai dificil.

      Apreciază

      • Este putin probabil sa ninga serios, aici zice ca la Cluj, luni in zori vor fi doar cateva fulgi, dimineata multe zdrobit fulgi, abia spre sfarsitul meciului va fi slab lapovita sau zapada. 🙂

        Apreciază

      • Voi avea un drum nasol de tot după prognoze…Va ninge / va ploua pe toată ruta, dus-întors. Dar mă duc, pornesc pe la ora 14.30, sper să ajung cu bine. Vine şi Mme Kiruj, ea face shoping între timp. După meci pornesc imediat spre casă, aşa că „notarea” va fi disponibilă -probabil- pe la ora 1.00 (marţi dimineaţa). Apropo, voi găsi bilete acolo la stadion sau trebuie făcută o comandă online, ceva?

        Apreciază

  5. @Luis: ştii ce te rog, Luis, trimite-mi un mail la „kiruj2@gmail.com” cu nr. tău de telefon, apoi îţi trimit şi eu pe al meu, ca să „ne găsim” şi noi cumva între cei 15.000 de spectatori…:) HAI CFR!!! (海!!!)

    Apreciază

  6. @ Kiruj, ma bucur ca incerci sa ajungi maine la meci si tare mi-ar placea sa te cunosc. De mult am vrut sa-ti spun ca iti apreciez foarte mult munca si implicarea ta aici pe Tribuna, dar mai ales comentariile tale competente si impartiale. Ai reusit tot timpul, in cel mai elegant mod, sa nu intri in nici un fel de dispute fara rost, spre deosebire de mine si de altii. Am vazut ca ai intrebat mai inainte despre bilet, eu iti pastrez un loc langa mine la tribuna oficiala, daca vrei si poti, desi cred ca ti-ai facut deja alte planuri. Drum bun si hai CFR !!!

    Apreciază

    • Aş fi extrem de fericit să mă întâlnesc (şi) cu tine Saul, mai ales că ai fost primul care m-a „deconspirat” cu nick-name-ul de Kiruj…(vezi că n-am uitat!). Parcă ai zis ceva şi de nişte rude/cunoştinţe din M.Ciuc…Oricum, am o obligaţie faţă de Luis (de la care trebuie să „preiau” premiul câştigat de la Bela) şi n-ar fi foarte frumos s-o şterg după ce am preluat cartea…Eu sunt tipul care părăseşte ultimul vaporul…Dacă e o soluţie să-l luăm şi pe Luis, e foarte OK. Oricum, dacă vrei să ne întâlnim (măcar înainte de meci), trimite-mi un mail la „kiruj2@gmail.com” cu nr. t[u de telefon şi îţi trimit şi ţie numărul meu. Poate ne întâlnim toţi trei (tu, Luis şi cu mine) înainte de meci, mai vorbim un pic şi după aia „HAI CFR!!!”

      Apreciază

      • Ti-am trimis un mail cu nr mele de tel, astept sa ne auzim maine inainte de meci, ca eu voi fi de dimineata prin Cluj cu treburi. Am doar doua abonamente, dar daca reusesc incerc sa rezolv un loc si pt Luis, sa vedem meciul impreuna. Poate vei avea ocazia sa-l saluti pe I.Muresan sau pe tatal lui Arpi, care stau prin preajma, de obicei.

        Apreciază

  7. Cautand info despre meci,am citit ca s-ar putea ca Stiuca Ogbu sa nu joace,cica are probleme de sanatate,Stie cineva ceva?In cazul acesta sunt curios cine va juca atacant.

    Apreciază

  8. Bai fratilor, da’ „oficioasele astea da shport”, numa’ da miticime scriu tata ziua, mai ales de scarbosenia aia ovina… Da’, ashtiea nu mai zic nimica de noi, ca cum ca; Monsieur Kiruj strabate juma’ de Erdey pentru o intalnire „cospirativa (vorba lu’ ceashca voda)” cu un „shpaniol”, pe nume Luis din Zalau si cu-n „evreu” din Cluj, pe nume Saul (io ma bucur mult de ei pentru asta, numa’ sa ne divulge si noua ce-or povestit, chiar daca-i Strict Secret). Cea mai grava problema va fi insa pentru fratele Kiruj (numa’ ca mi-i frate, de aia-s asa ingrijorat de el), mai ales pentru portofelu’ lui; meme Kiruj este lasata la shopping, nesupravegheata, pe toata perioada meciului… Cred ca, daca as fi putut ajunge si io la acest meci, o puneam pe meme romanescu impreuna cu meme Kiruj sa stea in tribuna langa ceilalti 22 da mii spectatori…, apoi sa faca shopping, da’ supravegheate (de parca cineva le poate supraveghea pe muieri atunci cand vor sa-si faca cumparaturile. Io nu pot!). Oricum, vom castiga acest meci, fiinca stiu ca cei trei mushchetari (Kiruj, Saul si Luis) vor face totul pentru victoria finala… Deci, HAI CFR !!!!

    Apreciază

    • Da, frate, cei trei muşchetari vor fi la înalţime, poţi fi sigur de treaba asta! Că vom ajunge sau nu la „locul faptei” asta nici măcar eu nu ştiu, vom avea cu meme un drum nasol de tot, dar sper să ne ajute Domnul să ajungem cu bine şi să şi revenim la fel de bine. Adevărul este că baba mă freacă de vreo 2 luni să facem o viziztă la Cora Cluj (nu ştiu de ce dracu îi trebe exact Cora, şi exact aia din Cluj, dar mă rog, no comment…). Sper ca amândoi să avem „satisfacţii” la revenire… HAI CFR!!!

      Apreciază

      • hapai, si io mai las pe meme Retardila la Cora, ii dau si cardu’ (u’drac-ul), da’ macar inainte ii schimb pinu’…si nu i-l spun…ca, no…gospodaria mai are nevoie de bani…:)
        Imi pare rau ca sanatatea nu ma pre’ lasa sa viu si io la meci (da’ ma uit de la calduriche la tleu’…..hehehehe), ca tare mi-ar fi placut sa bem o bere laolalta, fara se ne declinam „indentitatile” adevarate…. Poate cand o fi o tzara mai cald????

        Apreciază

  9. Oameni buni, tot nu voi ajunge (nici) astăzi la meci… M-a întors de la Sovata. Drumul n-a fost chiar aşa de catastrofal (ningea, dar nu era nimic deosebit, drumul umed, etc.), dar meme Kiruj – fiind „brocheriţă” de asigurări, în timpul liber – a verificat aşa de curiozitate actele maşinii şi surpriză, atât RCA-ul, cât CASCO-ul erau expirate încă din septembrie. Amenda 1000 de lei şi 3 p de penalizare, mi-a zis un prieten care „le ştie”, m-a şi asigurat că în HR dacă e ceva, mă scoate din rahat, dar de MS şi de CJ nu garantează… Din păcate în acest moment am 13 p de penalizare, n-am avut efectiv curaj să merg mai departe. Asta e, cer scuze atât de la Luis şi Bela, cât şi de la Saul (între timp am şi vorbit cu ei, i-am explicat ce şi cum), dar ne-am „reorientat” pe loc cu meme Kiruj şi am decis să venim duminică (cu Botoşaniul) şi rămânem şi luni (să fie timp de un shoping mai lung şi mai diversificat…). Din faţa televizorului: HAI CFR!!!

    Apreciază

  10. No, bine zice Grigoras, ne-am mai descatusat o data. In 2 meciuri (azi si cu Otelul) am dat mai multe goluri (13) decat in celalalte 15 partide (10). Sa speram ca nu trebuie sa asteptam o noua descatusare, colo, prin aprilie. 🙂

    Apreciază

  11. Intrucat stelemeaua joaca oribil, in mod sigur se vor anula etapele (prost) programate, inclusiv restanta cu Astra, ca astia i-ar bate acum si cu 10 dima pe teren! Asa ca, Kiruj prietene, nu va fi meci cu Botosaniul, cartile-s la Luis, eventual ti le trimit prin posta (pt asta te rog sa-mi transmiti adresa pe mail). Cu privire la meci, doar atat, ca asa slab adversar n-am mai intalnit, problema s-a rezolvat rapid prin primele doua goluri, urmare a unor greseli nepermise facute de vizitatori. Daca eram undeva sus in clasament, dupa meci toti ne condamnau ca i-am cumparat pe jucatorii adversi si ne faceau prosti ca prea era pe fata… Deci sa ramanem lucizi, aproape tot lotul trebuie remaniat, si cum am mai spus, daca nu se mai investeste in performanta, sa se aduca macar niste tineri dornici de afirmare, ca eu unul, numai cu bani putini, alta cale mai buna nu vad!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.