Iar am uitat să deplasăm echipa CFR la Mediaș [Gaz Metan Mediaș – CFR Cluj 2-0]


Echipa din Cluj: Grigoraș – Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Muniru, Djokovic – Maah (Voiculeț?), Voiculeț (Maah?), Denilson Gabionetta – Ogbu

Meciul începe având în fundal o tribună mai dezolant de goală decât cea de la Brașov. Dacă e luni seara, e fotbal românesc. Grigoraș și Iuliu Mureșan urmăresc calmi, la locurile lor din fișa postului, echipa noastră de locurile 1-4, 5-8 sau alte locuri.

Cei doi antrenori se blochează reciproc încă din primele minute, chestie care va fi remarcată și de Falemi la pauză. Florin Dan pare ușor mai puțin blocat, poate în amintirea timpurilor când era ceferist. Are vreo două acțiuni mai energice, dar nu iese nimic din ele. Nu iese prea mare brânză nici din alte acțiuni.

Jucătorii celor două echipe par mai degrabă concentrați la fotbal, decât la tactică, așa că faultează. Cade Denilson Gabionetta, controlat la picioarele cu care ar vrea să joace. Cadu îl faultează de două ori pe Bud, Piccolo doar o dată. Drept răzbunare, Todea îl faultează pe nevinovatul Muniru. Arbitrul Avram fluieră des și împarte micile dreptăți cu zâmbetul pe buze.

Minutul 18 e cel în care Ogbu marchează primul gol anulat al meciului și scorul rămâne 0-0. Ofsaid clar.

Minutul 20 aduce întărirea scorului de 0-0: Felgueiras apără bine plasa laterală și evită un gol turcesc.

Până la un moment dat, pasele ceferiștilor merg bine: Felgueiras – Piccolo – Felgueiras – Cadu – Djokovic – aut, dar aut e în aut.

La o fază în jumătatea medieșenilor, comentatorul laudă insistența francezului nostru, insistență manifestată pe centru… Acolo, pe centru, totuși găzarii par ceva mai insistenți, dar se vede clar că le lipsește Eric. Și CFR-ului, de altfel…

E deja minutul 29 și să fiu al naibii dacă-mi dau seama cine joacă pe extrema dreaptă la CFR, în fața lui Maftei. Sau în fața lui Maftei e numai prenumele său, Vasile? Ar trebui să fie cumva Voiculeț? Sau parcă totuși francezul? Cert e că pe stânga – unde atât F.Costea, cât și Tade au fost deziluzii – e Denilson Gabionetta. Însă nu-i pasează nimeni mingea nici lui Denilson, nici lui Gabionetta.

CFR începe să conteze din ce în ce mai mult la capitolul posesie, dar acest capitol merge încă mână în mână cu capitolul sterilitate.

La intrarea în minutul 40 încă mai am dubii referitoare la așezarea echipei noastre. Dacă totuși înlocuitorul francez al lui Sougou e pe dreapta, înseamnă că mijlocaș ofensiv e Voiculeț! Ori Voiculeț pare la fel de bine integrat la CFR precum Sepsi. Oare Rui Pedro chiar s-a dezintegrat?…

Excitație în tribune în minutul 42, când Muniru faultează clar mingea în careu, dar Avram pare sătul de câte ori ne-a bip în trecut, așă că dictează numai corner.

Înainte de pauză, Bud încearcă să scape de lângă Cadu, chiar reușește, dar Felgueiras ajunge primul la minge, Doamne dă-i minute în plus!

Pauza plutește în aer și… PAUZĂ!!!

Intră Bastos… Ba nu! Intră Tade în locul lui Ogbu, singurul marcator de goluri anulate al CFR-ului în seara aceasta. Probabil e semn că Grigoraș nu mai vrea nici măcar goluri anulate.

În minutele 49-50 Felgueiras arată că-și merită fiecare milion pe care-l va lua Paszkany pe el la iarnă, respingând două mingi pe care alți portari le-ar fi scos din poartă ridicând din umeri a „ce să-i fac?”. E greu să ții un portar atât de valoros în poarta CFR-ului, dar de data aceasta Felgueiras a procedat foarte bine că a rămas pe linia porții și nu a ieșit hazardat…

Supărat că Bud i-a luat din nou fața (la prima ocazie din seria de două ocazii), Cadu vrea involuntar să-i ia și el fața lui Florin Dan. După alte câteva faulturi împrăștiate pe tot terenul, mingea ajunge la același Cadu, la 3 metri de poartă, dar căpitanul e în ofsaid (în careul lor, trebuie să precizez!).

Jocul se încălzește, dar Maftei profită de un moment de răcire al acestuia și trage peste poartă. Mult.

Mă căznesc să văd dacă nu cumva Tade a trecut pe stânga, Maah vârf și Voiculeț pe dreapta, dar Tade știe fenta camerele de filmat, nu prea apare în cadru.

Iese Cristi Bud în minutul 64, obosit de marcajul lui Cadu. Pe margine, F.Costea își reglează bucla șiretului de la chiloți, semn că nu vrea ca aceștia să-l strângă. Peste două minute iese Florin Dan, înlocuit cu sperietoarea Bawab. Intră și F.Costea, cu chef de joacă, iese Gabionetta, fără chef de a ieși.

68… Tade… apare în cadru… lovitură cu cotul? (greu de zis și „pe reluare”)… Avram… roșu… bip! La albitrul lăudat, să nu te duci cu laude… În fine, de acum încolo va fi foarte greu să-l mai vindem pe Felgueiras în următoarele 20 minute. Cine știe, poate prinde azi șutul acela fabulos la vinclu, să se producă accidentul mult-visat de caneto.

În minutul 74 iese și ultimul francez de la CFR și intră Deac, cel care a salvat multe finaluri de meci la Schalke. Să vedem dacă va reuși să atingă mingea. Pe partea cealaltă, Costea nu prea reușește.

Djokovic nu este lovit cu cotul, se prăbușește simulând, așa că Avram îi arată galben lui Cadu, pentru că nu a văzut bine faza.

Mai sunt zece minute din acest meci și mă rog să-mi cadă netul sau să-mi viruseze cineva cumplit calculatorul. Nu se întâmplă însă nimic internautic care să mă scape de această partidă, așa că în minutul 82 apuc să văd cum se înalță Frăsinescu de lângă contratimpistul Djokovic și pune punct invincibilității lui Felgueiras. N-o să fie al cincilea 0-0 din cariera lui Grigoraș la CFR, semn că blestemul a fost spulberat. Mă întreb numai câți vor pune un gol primit la o fază fixă în cârca inferiorității numerice.

Minutele 89-90 sunt cele în care Tahar încearcă să dea două goluri, dar se opun Maftei și Felgueiras.

Nu-i bai, că-i arată Roman cum se face, în minutul 91, reluând mingea cu capul în poarta tristă a CFR-ului. Măcar e gol din acțiune. Mă întreb câți vor pune golul doi în cârca ruperii echilibrului numeric.

Un gol din fază fixă, un gol din acțiune: Gaz Metan – CFR 2-0. Ambele goluri cu capul, semn că unde e cap e și victorie. Pentru suporterii ceferiști (50?) care au însoțit echipa la Mediaș, rămâne valabilă o singură certitudine: iarna lui ’13 e mult mai friguroasă decât vara lui ’48. Gazdele s-au bucurat cât s-au bucurat, s-au plâns la TV că n-au bani de chirii, apoi stadionul s-a golit. Noapte bună!

Doamne, bip-mă Stalin, ce echipă ți-ai tras, Arpi! Și nouă…

0 comentarii

  1. Singurii jucatori care au valoare sunt SuperMario si Piccolo, ceilalti, mai ales noii veniti f slabi. Maah mai incearca, se implica, nu-i prea iese nimic, daca macar una dintre ocaziile avute cu Astra sau Brasov era gol, intra si el in alta categorie valorica, asa ramane in pluton alaturi de Tade, Chuca, Costea si ceilalti, nici nu merita sa ma obosesc sa le scriu numele. Cum se spune, speranta moare ultima, dar anul acesta nici macar atata nu ne mai ramane, sa vedem ce aduce anul urmator… Tare ma tem ca doar speranta… Hai CFR!

    Apreciază

  2. Nimic de adaugat. In afara de portar si partial Piccolo, penibili! Iar Djocovici, Voiculet, Costea si Grigoras, super-penibili! Conducerea, mega-penibila!!! PS. Saul, ti-am dat raspuns la pagina precedenta.

    Apreciază

  3. Uimitor, Grigoras declara, ca „vorbim mult si facem putin”. Oare o fi autocritica? Sincer, nu cred, dar lui i se potriveste cel mai bine aceste vorbe…

    Apreciază

  4. Tulai, cronicile sunt constant mai interesante decât meciurile. 🙂
    Dacă șoferul autocarului va mai face câteva meciuri la fel de reușite, va pleca garantat la iarnă. Sper să ia cu el măcar jumătate de echipă. 🙂

    Apreciază

  5. @Vass Bela Scurt si la obiect. Ceva tre facut. Ori jucatori adusi pe bani ori sa ne lase doctorul. Nu cred ca antrenorul e de vina. E al treilea la rand cu care nu jucam nimic… Poate iese si Arpi in fata cu o declaratie si sa ne spuna ce se vrea defapt. Daca se vrea o echipa de mijlocul clasamentului, e ok, da macar sa ne spuna. Enervant de rau a mers echipa in ultimul an. De la meciul cu United, nimik… Chiar asa valorosi au fost Sougou, Bastos si Muresan?

    Apreciază

  6. Pe de alta parte, declaratiile lui Grigoras sunt lamentabile, omul se consoleaza dupa fiecare meci si spera ca urmatorul sa fie nitel mai bun, fara a parea ca are vreun rol in toata povestea asta. Un „asa a fost sa fie” razbate dincolo de cuvinte, de parca asteapta in zadar o extragere loto mai cu noroc. Las’ ca se trage si saptamana viitoare. Trebuie sa fii orb sau frate cu Tade ca sa nu vezi ca pana si vecinii lui de palier l-ar sari din schema pentru derbyul P4 Sc A cu Blocul Spray. Pe fata lui Ogbu se citeste o oarecare multumire, ca pana la urma federatia s-a inmuiat la rugamintile lui, ca CFR sa joace luni si astfel sa nu piarda meciurile importante de weekend, de la televizor. Mai ales ca de curand si-a cumparat o plasma. Il si vad iesind posomorat din casa cand trebuie sa mearga la stadion, afara-i frig, liftul nu merge, o sa ia un taxi din statie. Si trage in scarba un sut sosonilor maro si iese pe usa. De cele mai multe ori, ramane singurul sut al zilei. Voiculet sta pe skype mai toata ziua, vorbind vrute si nevrute cu ai lui. Ii e tare dor de casa, e pentru prima oara cand trece muntii si gandul ii sta doar la ulita copilariei si la Mariuca, fata balaie de pe Malinului, colt cu Aspersorului. Deac stie ca si-a lasat cateii in casa si daca se termina 0-0 se poate ajunge la penaltiuri si aia mici o sa pise iar covorul, mai bine sa pierdem cu 2-0. Florin Costea nu face nimic. Si altii si altii ca el, carora le lipseste mai mult decat niciodata un antrenor care sa le aduca aminte ca sunt fotbalisti sau macar sa-i minta ca pot fi, ca pot fi celebri macar 15 minute, cat tine pauza.

    Apreciază

    • Bai, Hakana, da’ ce-mi place cum le „imbarligi”!!! Sa mai scrii p-aici, ca esti simpatic (mai ales aia cu catzeii lu’ Deac, ori Diak, mi-o placut, ca si io am un caine!). Da’, ia spune-ne (ca-ti dau o bere…), hakana vine de la hakana din „romales”?, ca atunci zic si io: „avelo bahtalo, CFR!!!”

      Apreciază

  7. Se cam confirma regula, unde ne prinde Gazul, ne(o) cam arde. Daca e sa fim si anul asta echipa de mijlocul clasamentului nu e nici o problema, dar atunci nu cu expirati care bat spre 30 de ani gen Costea – as vrea sa vad si eu 4-5 juniori fortati, vorba aia 0-2 cu Gazul era mai usor de digerat cu Bus, Paun si altii ca ei in teren decit cu Ciuci, maciuci samd.

    Apreciază

    • Da, dar cineva vinde ciuci, maciuci si alte matuuuuri. Daca revezi faza de la al doilea gol – cand sare Cadu neputincios saracu in careu si apoi mai ridica si mainile a neputinta => cum e turcu si pistolul (da nu ma mai repet, ca e degeaba). Asta e CFRutzul actual.

      Apreciază

    • Bus am inteles ca a fost cedat definitiv,dar stie cineva care-i situatia lui Nelut Rosu care a inceput sa joace din ce in ce mai bine la Chiajna Andrei Vochin i-a dedicat un editorial in Gazeta Sporturilor.Daca a fost numai imprumutat e bine daca a fost cedat definitiv atunci am mai pierdut un jucator de perspectiva

      Apreciază

  8. Stiti ce m-a enervat mai mult decat prestatia jalnica a jucatorilor nostri? Modul cum s-a manifestat tot meciul si marea lui bucurie la marcarea golurilor a acestui rahat cu ochi pe nume dulca, rahat pe care noi l-am crescut si l-am lansat ca fotbalist!! Daca ma intilnesc prin Cluj cu el, il scuip cel putin intre ochi!!!

    Apreciază

    • De ce sa nu se bucure? E antrenor, e platit de Gazul si e normal ca omul sa fie fericit ca si-a facut bine treaba. Chestiile astea cu iubiri eterne sunt pentru galerie dar nu pentru cei care trebuie sa traiasca din fotbal.

      Apreciază

      • Hapai, tocmai de aia!! O fi platit de Gazu’… dar bucuria e mai mare daca-ti moare tie gaina, sa nu zic oaia, asa-i Cristi? Niciodata nu l-am vazut pe Rinus Michels facand rondele ca o pierdut Olanda…

        Apreciază

  9. Nu mai e nimic de zis… „Mindria Ardealului” a ajuns de risul lumii!!! De acum nu voi mai fi suparat, ma voi bucura cind v-om bate! Chit ca m-oi bucura mai rar! Grig sa lase filosofia ca-i antrenor, desi nu se vede!!

    Apreciază

  10. Ma uit la poza cu faza golului unu. Gazarul care da cu capul e la trei metri perpendicular pe poarta, nu mai mult. Daca nici pe centrarile astea Felghe nu face patru, cinci sau sase pasi sa-si intinda mana deasupra capului atacantului advers, ce sa mai zic de centrarile la 10-11 metri…

    Apreciază

  11. Baietii au jucat recent doua amicale cu Gazu’. Ei ne-au invatat bine, noi ciuciu, dezastru, nici macar o singura ocazie mai de doamne ajuta. Or fi petarde unii jucatori, dar neputinta, lipsa de vlaga si idei la nivel de echipa, nu tin numai de valoare. Ceva nu-i koser si nu inteleg ce. Nicio problema, e normal sa mai si pierzi cate un meci, dar nu te prezinti pe teren ca o echipa de old-boys la un meci demonstrativ. O eventuala intarziere la salarii nu ar trebui sa constituie motivul, gazarii au boicotat un amical din cauza restantelor, au amenintat ca nu se prezinta cu Dinamo, tot n-au primit nimic si totusi au jucat de parca jar ar fi mancat.

    Apreciază

    • Blazare? Asteptare tactica a iernii? – Unii ar astepta un transfer si patronul nu trebuie sa viseze sume foarte mari pentru a se putea realiza (exemple negative Kape si Felghe iarna trecuta), apoi altii sunt la final de contract in vara si poate ca tactic e mai bine pentru ei sa li se propuna o reziliere amiabila a contractului. E ciudat ca am batut Gazul in amicale, cind eram, teoretic, mult mai varza, iar acum am luat bataie…

      Apreciază

  12. Kiruj: asa o fi??? Stire de pe FB…:)
    Ciucanii sunt deja pregătiţi de venirea iernii, magazinul universal din centru raportând vânzări record de căciuli, aproape trei căciuli fiind vândute în ultimele două zile, precum şi o pereche de mânuşi

    Apreciază

    • Stai uşor, că încă nu-s decât minus 13-14 grade… Când vor fi dimineţi cu minus 35-40, atunci va creşte şi vânzarea… La noi minus 15 înseamnă „toamnă târzie”…

      Apreciază

  13. Nu stiu care sunt intentiile patronului, dar viitorul nu suna bine deloc. Se presupune ca nu sunt bani si totusi se platesc salarii imense unor jucatori. Prefer sa jucam in liga a doua decat sa fim ridiculizati in fiecare saptamana. Au trecut 137 de zile de la inceputul campionatului, am jucat 16 meciuri, dupa atata amar de vreme nu suntem in stare sa avem macar un sut pe poarta, o centrare buna, o pasa in adancime, sare mingea ca din calorifer, fizic suntem morti, „mislocasii” sunt inexistenti. Daca ma antrenez o luna, alerg si eu cat alearga Costea. :))))))))))) Se vede de la o posta ca patronatul nu stie sa gestioneze situatia, efectiv sunt blocati, n-au nici o reactie coerenta.

    Apreciază

    • Că tot mai sunt 2 zile până sărbătorim (comemorăm?) un an de la seara când CFR a învins pe T.V. și totodată s-a retras en fanfare din fotbalul mare, optimistul mort din mine zice că prezentul nu-i chiar așa de negru: suntem la egalitate de puncte – 22 – cu Manchester United! Cât despre viitor, nu știu ce să spun (United are 3 meciuri mai puțin decât CFR)…

      Apreciază

    • Sunt poate si unele limite manageriale, care se arata acum, cind banii trebuie mai bine chibzuiti. Ca niste bani sunt, e clar, doar nu se retrage echipa din campionat. Ca nervozitate exista si ca rezultatele nu sunt pe masura banilor cheltuiti, iar este clar. Ca poate e mai bne in astfel de situatii sa te reinventezi si nu sa incerci sa continui cu un model care a avut succes, dar pentru care nu mai ai resure suficiente sau know how sa il eficientizezi cu bani mai putini, e o alta discutie. Eu sincer daca sunt dezamagit de ceva este de faptul ca nu vad nici un junior fortat la echipa mare. Nu ma durea sa pierdem si cu 4-0 la Medias ieri, daca vedeam 5 juniori in teren si stiam ca asta ar fi pretul platit pt ca peste un an jumate poate 2 dintre ei sa fie titulari.

      Apreciază

  14. Cei care comentează aici întăresc regula cu specificul românesc – hazul de necaz. Şi la CFR necazul este mare, pentru că felul în care joacă se poate presupune că: 1. Există neînţelegeri grave între jucători şi între jucători şi antrenor. 2. Jucătorilor nu li s-au dat drepturile băneşti promise sau li se dă prea mult fără obligaţii contractuale ferme. 3. O influenţă a caselor de pariuri sportive. 4. Antrenorul Grigoraş nu a reuşit pâna acum să imprime o schemă tactică de joc. Nimeni nu ştie ce vrea să facă coechipierul, toţi joacă la întâmplare, de aceea Muniru, Maah, Gabionetta driblează printre trei patru adversari până pierd mingea, nu se uită ca să vadă pe colegul care e într-o poziţie favorabilă. Djokovici şi Muniru ştiu să deposedeze, dar ce folos, că apoi pasează greşit. 5. Eu văd, poate sunt alţii de altă părere, că sunt jucători la CFR care ori nu vor să arate nimic ori, dacă mă refer la Costea, Voiculeţ chiar ce a devenit Deac, în liga 3-a sunt zeci de jucători mult mai valoroşi ca aceştia. Domnilor Tribunişti care sunteţi din Cluj, poate aflaţi mai multe amănunte despre ce se întîmplă la CFR, pentru că aici este ceva între ciudat şi grav. LA MODUL FĂRĂ ORIZONT ÎN CARE JOACĂ ACUM CFR-ul, Doamne fereşte, SE AJUNGE LA RETROGRADARE.

    Apreciază

    • Poate ca e si lipsa de organizare manageriala… vezi povestea de aseara a lui Corn cu Ivo Pinto. S-au dat 200.000 avans, CFRul trebuia doar sa vireze la inceputul verii transa a doua pentru coproprietate, banii au fost trimisi cam cu 20 de zile dupa termenul din contract. Ergo portughezii au anulat contractul, clubul a pierdut avansul platit, Pinto era de mult la Zagreb si IM se intreba de ce nu vine si ridica din umeri cind era intrebat unde e jucatorul. Explica eventual si cum a aparut in lot un Velayos si de ce nu au existat solutii alternative pe postul de fundas dreapta. Postul era considerat „ocupat”, prostia, neatentia, mica ciupeala s-au razbunat.

      Apreciază

      • Presa sportiva zicea cu totul altceva in vara, nu ca ar fi mult mai credibila decat corn: articol Dar ma rog, poate corn e contabilul clubului si are o clauza de neconfidentialitate care ii permite sa desecretizeze fanilor toate dedesubturile (a se citi tampeniile) afacerii. Last but not the least, daca ar fi adevarat, eu as numi-o prostie crasa, nu lipsa de organizare manageriala. Adica cum sa trimiti bani la douazeci de zile diferenta fata de contract, fara sa-i intrebi mai intai pe aia si eventual sa faci si un act aditional, ceva, sa ramana scris, ba mai are rost sa trimitem transa a doua sau pasarica a zburat? Deci daca exista macar un sambure de adevar in toata povestea asta cu Pinto, apoi CFR-ul isi merita soarta, fara suparare… Adica tu te scremi sa aduci fotbalisti cat mai ieftini dar toata economia o arunci pe fereastra si nu ramai cu nimic… Mai posteaza din astea Cristi, ne ridica moralul.

        Apreciază

        • Eu nu am pretentia ca toate lucrurile postate sunt adevarate…dar pe principiul ca nu iese fum fara foc si lucuri pe jumatate spuse sau extrapolate pot crea o imagine de ansamblu care nu este foarte avantajoasa. Ideea era nu ca ar fi pierdut transa a doua ci ca au pierdut ‘avansul’ plus ca au ramas fara jucator si descopriti la alternative de adus.

          Apreciază

          • Adica CFR a facut transferul transei a 2-a cu o intarziere de 20 zile doar pentru ca apoi Porto sa-l inapoieze tot prin transfer bancar (minus comisioanele bancilor) sau poate la valiza (ca nu s-a specificat)? Nu te supara, dar eu nu stiu sa mearga asa lucrurile in viata reala.

            Apreciază

            • In viata reala ai o optiune pe care ti-o poti exercita daca platesti pina la data x suma y – se numeste tip de optiune call ( a cumparatorului). Daca ai depasit termenul, tranzactia nu se efectueaza. Daca trimiti banii dupa data x, vinzatorul poate considera ca termenul nu a fost respectat si optiunea ta a cazut.

              Apreciază

            • Tu ai spus citez: „banii au fost trimisi cam cu 20 de zile dupa termenul din contract”. Nu ai zis nimic de scrisori de garantie bancara sau alte instrumente de genul.

              Apreciază

            • Eu m-am referit la data nu cum s-a facut tehnic transferul. Cert este ca nu s-a respectat termenul limita si Porto nu a avut nici un interes sa aiba intelegere. Pur si simplu nu a mers cu romanescul ‘lasa ca merge’.

              Apreciază

            • Bun, atunci intrebarea logica ar fi: de ce nu s-a respectat termenul limita, din cauza ca nu erau bani lichizi prin conturi sau din cauza incompetentei angajatilor (adica ar fi avut cu ce plati dar s-a intors din concediu contabilul dupa termenul limita)? Din postarea ta initiala eu inteleg ca ar fi vorba de incompetenta aka ‘lipsa de organizare manageriala’ ceea ce mie mi se pare inacceptabil la un club organizat pe un ‘model german’.

              Apreciază

            • Nu stiu care ar fi fost motivele, dar logic pot fi doar urmatoarele 1. Principiul ” merge si asa” si nu a mers 2. Lipsa de bani in cont , adica management prost al lichiditatilor – poate ca ordinul de plata s-a dat din timp, dar nefiind bani in cont nu s-a efectuat pina nu au intrat bani ; cartonas rosu trezorerie 3. Haos administrativ … tinind cont ca iarna trecuta lumea pe la club nu stia clar regulamentul UEFA pentru cei care vin din CL in EL si s-au facut niste greseli (cedarea lui Nicoara) pt ca apoi sa nu poata pleca jucatori cu oferte ca nu mai avea cine sa joace cu Inter, tind sa cred ca e vorba de amatorism.

              Apreciază

            • Ce garantie exista ca lucrurile s-au intamplat intocmai, adica Ivo Pinto a fost pierdut deoarece nu s-au respectat niste termene de plata? Poate ca a fost pus intr-o alta vitrina (Zagreb) UCL cu acordul CFR-ului. Ca vitrina s-a spart in preliminarii e alta treaba.

              Apreciază

        • Pai poate ca daca se achitau cei 40% integral CFRul se alegea cu 1,8 milioane..dar cind Porto s-a uitat in casierie si a vazut ca nu au venit banii la timp au inteles ca e mai profitabil sa incaseze totul ei :). Varianta lui Corn insa ar explica fata extrem de abatuta si lipsa de raspunsuri concrete. Daca ar fi dat si 40% cistigind bani, sigur la club ar fi fost alta atmosfera.

          Apreciază

    • Ce se intampla astazi la echipa este rezultatul managementului defectuos. Dupa nenumarate trofee, 3 participari in grupele Ch. League, incasari imense si din vanzarea jucatorilor, nu se poate ajunge in halul acesta, fara concursul larg al lui AP. Asa cum a ridicat aceasta echipa la un nivel inimaginabil, asa si a distrus-o intr-un timp record. Referitor la juniori, nu stiu cate grupe de varsta vor mai ramane, din ianuarie fiecare junior va plati lunar o taxa, un abonament. Sigur ca multora cu venituri mai mici nu le convine si vor sa plece. Acesti copii sunt legitimati, oare clubul o sa-i lase sa plece? Nu se stie ! Oricum migrarea spre alte cluburi a inceput deja. Debandada totala, haos la toate nivelele.

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.