Accidentaţi poarta adversă!


De-acum este clar că în acest campionat nu vom mai primi gol, așa că singura întrebare care mai rămâne să ne macine ficații este următoarea: de marcat… hmmm… oare vom reuşi să marcăm măcar încă un golazo pe lângă cele 17 trecute deja în dreptul nostru în clasament?! 17, dintre care 7 cu Oţelul, prestaţie ce a constituit descătuşarea. Dacă după o astfel de preafericită descătuşare am înscris 2 goluri în 5 meciuri, oare câte trebuia să le dăm gălățenilor pentru ca descătuşarea să fi însemnat măcar 5 goluri în următoarele 5 meciuri? Probabil vreo 17-18, spre deliciul caselor de pariuri din Asia… Bine-bine, la regula de trei simplă ne pricepem cu toții, da’ – totuși – cine să le înscrie? Vorba lui 07, pe Felgueiras şi şoferul autocarului nu ne putem baza, ei fiind printre cei mai ineficace jucători și angajați din lot. Doar ei, Stăncioiu, Mincă, Velayos, Hora, Maftei, Piccolo, Rada, Brandao, Camora, Sepsi, Obiora, Muniru, Voiculeţ, Rui Pedro şi Grigoraş n-au reuşit să marcheze în aceste 15 etape scurse. În schimb, Sergiu Buş a reuşit 6 boabe până acum, dar nu mai este al nostru, așa că n-o să-l aduc în discuție…

După introducere, urmează meciul Gaz Metan – CFR din etapa a 16-a, disputat la Mediaş, luni, 2 decembrie 2013, de la ora 20.30, meci transmis la TV de Digisport1.

O partidă foarte importantă, de 6 puncte, decisivă în lupta pentru locurile 6-8 în clasamentul sfârşitului de tur, dar eu zic să mergem din start și din nou la un 0-0 sigur, la care plusez cu speranţa că totuşi am putea avea parte de un accident în urma căruia să perforăm poarta adversă măcar o dată. Punând deoparte, în ramă, meciul cu Oţelul, care pare să fi fost un accident în întregul lui, avem un antecedent de 10 accidente în 14 etape, soldate cu victime în porțile adverse. De ce să nu se întâmple unul şi la Mediaş? Se poate ca la un corner (surprinzător de bine executat) Maftei să pună fruntea capului sau latul adidasului. Ori la o centrare a lui Maah spre Ogbu mingea s-o ia greşit, ajutată și de vânt, şi să intre direct în vinclu. Sau putem asista la un henţ involuntar (accidental) al medieşenilor în propriul lor careu… execută Cadu, şut şi gooooool!, îmbrățișări… Posibilităţi de apariție a accidentelor sunt destule, nu doar „alcoolul la volan” trebuie să fie principala cauză. [Dacă tot am intrat pe acest teritoriu minat, mi-aduc aminte de jucători – inclusiv de la CFR – despre care se zicea că-s „prieteni cu paharul”, dar care înscriau cu lejeritate din careu sau din afara lui. Să fie băieții din ziua de azi prea treji și inhibați?]

Altă soluţie nu prea văd în afară de accident. La CFR, până și formulele matematice clasice eșuează. Șuturile la poartă sfidau deja demult legea gravitației… Ducem mingea foarte greu în careul advers, ca atare nu ne creăm ocazii, şi nu reușesc să înţeleg de unde vine problema. Grigoraş nu-i un antrenor specializat în autobaze (nu discută planul tactic în primul rând cu șoferul de autocar), dimpotrivă. Chiar zilele trecute se plângea că în viața lui n-a văzut atâtea 00 pe tabelele de marcaj. Grigoraș: „Într-un campionat întreg n-am avut patru meciuri încheiate cu scorul de 0-0… Cel mai mult îmi place golul şi jocul de atac, dar trebuie să te adaptezi la ce ai la dispoziţie. Poate în iarnă vor fi anumite schimbări. E clar că nu sunt mulţumit când văd că am doar 17 goluri marcate. Nu mă încălzesc egalurile”. Apoi, meciurile precedente ne-au arătat că există voinţă la echipă, nu jemonfutismul domină atmosfera. Djokovic a demonstrat prin golul cu Petrolul şi bara cu Oţelul că ştie trage sănătos la poartă, de Gabionetta nu poţi zice că-l sperie mingea ori poarta adversă (doar a marcat 12 goluri sezonul trecut în Serie B), Ogbu a dat 4 pentru noi, Muniru, Maah, Deac, Costea, Tade nu sunt la nivelul lui Bastos, Muri sau Sougou (scuze!, doar Maah e mai tehnic ca Sougou), dar sunt peste valoarea jucătorilor unor echipe ca Braşovul, Chiajna sau Mediaş. Şi-atunci, de ce e prea tăcută sau scârţâie ofensiva? Există vreun „boșorog” sau „semiboșorog” de pe Tribuna care ne poate lămuri secretul focului? Până la ora apariței acestei avancronici, se pare că niciunul… Asta e, dacă nu merge pe căi naturale, n-are sens să forţăm: n-avem decât să aşteptăm cu calm un eventual gol întâmplător al nostru. Hai băieţi, accidentaţi poarta adversă!

Schimbări colosale nu cred că va face Grigoraş în echipă, mai ales că partida se dispută înainte de dechiderea ferestrei de transferuri, iar revenirea lui Bastos este puțin probabilă până mâine. Suspendaţi şi accidentaţi (Brandao?!) nu avem. Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Muniru, Djokovic – Maah, Gabionetta, Costea – Ogbu vor încerca transformarea unui 0-0 sigur de pe tabela de marcaj în 0-altceva, mai pe placul nostru şi a lui Grigoraş. Până ce nu calcă din nou pe bec (eu aşa cred, că perioada de stat pe bancă i se trage de la gherlele din meciul de Cupă de la Braşov), Piccolo va rămâne titular, iar Costea îi va lua faţa lui Tade (totuşi are mai mult potenţial în a produce un gol întâmplător).

De partea cealaltă, unde nu mai este coșmarul Pustai, Cristi Dulca va putea alinia şi el cel mai bun unsprezece: Buchta  Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean  Tahar, Todea  C. Petre, Fl. Dan, Llullaku  Bud, dar pare îngrijorat de meci, declarând că CFR este o echipă imprevizibilă, care poate să scoată oricând un rezultat bun. A continuat cu: „Sperăm să depăşim momentele mai puţin bune pe care le-am avut în ultimele trei partide şi să jucăm cu mai multă dorinţă şi cu mai multă atitudine. Sunt convins că nici jucătorii nu sunt mulţumiţi de prestaţia pe care au avut-o în ultimele trei partide, motiv pentru care vor face tot posibilul în acest joc să dea totul, cei care vor intra în teren”. Declaraţia integrală o puteţi urmări aici.

N-am reuşit să învingem la Mediaş de mai bine de 65 de ani, prima şi ultima victorie a CFR-ului consemnându-se în 22 august 1948, cu 5-4. În rest, 3 victorii ale gazdelor şi 3 egaluri. Să fie luni primul pas (3-3-2) spre un simetric 3-3-3? Da, să fie! Băieți, confirmaţi temerile lui Dulca, fiţi imprevizibili şi surprindeţi-ne cu o căruţă de goluri marcate! HAI CFR!!!

Notă – Pentru respectarea adevărului istoric, facem mențiunea că „Gazeta Mediașului” a apărut în perioada 1937-1941, orice alte publicații purtând aceeași denumire fiind simple făcături…

0 comentarii

  1. Inclusiv data de 23 august este un „fake”? M-ai luat pe neaşteptate, în 1948 nu eram prevăzut nici măcar în următorul plan cincinal, aşa că ai scăpat de amintirile din epoca aia…:) Alte soluţii de „accident” din care să rezulte nişte goluri ceferiste: 1-autogol al medieşenilor (cu capul, cu latul, cu cotul, cu curul, etc., am mai văzut astfel de „procedee”, chiar de la medieşeni, unele chiar suspecte), 2-gol Felghe direct din degajare, cu ajutorul vântului (aşa ceva am vazut destule, deci şanse de realizare există), 3-mingea nici nu intră în poartă, dar se acordă gol (aici şansele sunt mai mici, de regulă noi suntem cei care primim astfel de goluri…). Pronosticul meu: Gaz-metan – CFR 1 – 3. HAI CFR!!!

    Apreciază

    • E o gluma partea cu fake-ul. 🙂 Facatura e aici. 🙂 Solutie de „accident” ar mai fi ca Gazul sa foloseasca un kiruj pe fals in teren, iar in urma contestatiei sa batem clar cu 3-0. Merge si prin neprezentarea gazdelor ori lipsa doctorului si a masinii de salvare. 🙂

      Apreciază

  2. @Caneto: mai este o soluţie, una de care era să profităm şi noi în 88 la un baraj pentru div.C: dimensiunile neregulamentare ale porţilor. Povestea sună aşa: am picat la baraj cu o echipă din nordul Moldovei, acasă am câştigat cu 1-0 şi aşteptam cu emoţii returul. Antrenor la mine un fost mare jucător al Iaşiului. Când să înceapă returul, cu vreo 15 minute înainte arbitrul de centru (identic cu cel din tur) a chemat conducerea ambelor echipe şi a prezentat situaţia „dramatică”: una din porţi era mai „scundă” cu exact 17 cm faţă de standardele regulamentare şi a zis că dacă nu suntem de acord noi (oaspeţii), meciul nu se va disputa, va fi 3-0 pt. noi şi la revedere. Trebuia să decidem pe loc, eu (el presidente) şi P. (il allenatore). Decizia s-a luat în 10 secunde: nu ne facem de cacao, dacă e să promovăm, o facem pe bune, pe teren. Am făcut egal, am promovat. Nici nu ştiu ce ne aştepta acasă dacă eram eliminaţi, treaba nu putea fi „secretizată”, ştiau şi jucătorii de chestie (de fapt portarul meu a sesizat problema la încălzire, i s-a părut suspect de „jos” transversala pentru „calităţile” lui şi arbitrii s-au conformat, au măsurat ambele porţi în toate direcţiile). Ţi-am povestit asta doar să vezi că am mai făcut şi lucruri super „fair” în activitatea mea…La fel de adevărat este că acest baraj avea şi alte chestii interesante, i-am şi povestit lui 07 anul trecut, dar n-a trecut de „barajul Tribunei”…:) HAI CFR!!!

    Apreciază

    • ” i-am şi povestit lui 07 anul trecut, dar n-a trecut de „barajul Tribunei”Pai domnule Kiruj ,tu vrei transparenta de la conducerea CFR-ului cand tu si 007 cenzurati informatiile pe Tribuna.Ce,noi astia mai neavizati nu avem dreptul la informatie?:-)

      Apreciază

      • Stai liniştit Luis, ţi-am zis că la meciul cu Săgeata o „punem” pe poveşti…Până dimineaţa…Asta chiar nu cred, că baba mă va aştepta la Cora dinspre Floreşti (acolo-i place să facă shoping…) şi tre’ să ne grăbim acasă, nu de alta, dar trebuie să dau drumul şi la softul de notare…:) HAI CFR!!!

        Apreciază

  3. ” Ducem mingea foarte greu în careul advers, ca atare nu ne creăm ocazii, şi nu reușesc să înţeleg de unde vine problema.”Asa este Caneto,fiindca nu avem jucatorul care sa faca legatura intre atac si linia de fund,nu avem jucatorul care sa dea pasa decisiva,sau daca ii avem pana acum nu prea au iesit in evidenta doar la „accidentul cu Otelul”.Apoi atacantii nostrii sunt mai mereu cu spatele la poarta ,daca au mingea nu au cui sa o paseze ,deoarece nimeni nu vine la sprijin din linia de mijloc.Am fost la toate meciurile noastre de la Cluj mai putin la cel cu Otelul(ce bou am fost) si am aut impresia ca echipa este rupta in doua.Nici eu nu cred ca este vorba de „jemenfutism”,mai degraba de putinta ,ca dorinta este ,am vazut asta pe fata jucatorilor la bucuria golurilor inscrise.Sper sa nu inscriem accidental (nu ca ar fi rau daca castigam),sa inscriem dupa faze lucrate ,sa avem si noi o speranta pentru viitor.Degeaba castigam accidental azi,poate maine se razbuna o astfel de victorie ,si pierdem tota asa accidental.

    Apreciază

    • ..si ca sa rezum Luis, nu avem jucatori cu sclipici,jucatori cu pasa decisiva ca Bastos si finalizatori ca si Sougou sau Kape…Pana si Rui Pedro atunci cand era Bastos in teren mai facea cate ceva ..Azi la schimb ii avem insa pe Maah,Chuka si Tade…exista vre-un termen de comparatie? Cat despre meciul de luni daca Camionetta prinde o zi de gratie ar fi ceva sanse sa invingem…daca nu ,nu prea cred…da no poate ne face Mario o surpriza

      Apreciază

      • In cazul in care a exersat degajarile lungi la antrenamente putem considera ca este un gol lucrat,pregatit,promitator pentru viitorul echipei.Poate va fii Mario golgeter,ca pe altu nu prea vad in momentul de fata.:-)

        Apreciază

      • Ba da ,este treaba lor.Dar si-au ideplinit obiectivele din fisa postului?NU.Intrebarea este ,de ce.Mai ales daca dupa prima repriza Gabio este scos.Ori nu pot,ori nu li se cere de catre antrenor.nu vreau sa spun nimic rau de A1 al nostru,dar am impresia ca joaca la siguranta,sa nu pierdem astaptand un accident sa castigam.

        Apreciază

  4. 1) Deci in 1948 ziarul costa 3 lei, o fi fost scump sau ieftin ? 2) Echipa a doua a pierdut cu 3-1in ultima etapa din liga 4, pe scurt, evolutie jenanta , fara nici o sansa de promovare . Dar oare a dorit cineva promovarea, evident, in afara de noi ? 3) Stiri halucinante de la corn-cocora pe cheferetv ! ” Oricum,conducerea are inca o rezerva in maneca . Nu-i mai trebuie decat bani sa poate tine echipa . ” No comment . Mai vorbeste informatorul din interior de parte italiana , care e gata sa semneze contractul de asociere si care vrea sa-l aduca pe Bastos . Mai aflam de permutari posibile in actionariat la pers fizice ,despre partea chineza doar in postarile precedente, cica cine vine la Tarnita, vine si la noi. Hai sa fiu in ton cu colegii de pe site-ul vecin si sa-i multumesc lui corn pt informatiile datatoare de sperante pt viitorul nostru ! 4) In fine, despre meciul de luni . Cum sansele la o participare in EL sunt dupa mine nule , astept doar ” aaccidentul ” invocat de Caneto . Si apropo,daca dam deoparte meciul cu Otelul , cate goluri si ce medie pe meci am avea ? PS . Dantesc, cand in gradina ta treburile merg prost, mai lasa dracului filosofiile cu privire la steaua, nationala, piturca, petrolul, contra, mutu, etc . Poti evita elegant raspunsurile la intrebarile jurnalistilor, altii asa fac , daca ai observat Grig conduce topul cu bla-blauri despre tot ce misca in fotbal ! Repet, eu m-am saturat de el !

    Apreciază

    • Bela ai vrea ceva de genul asta ? link …Cat despre faptul ca tu personal te-ai saturat,prefer sa nu comentez … fiindca vad ca oricum nu a spus-o nimeni pe tribunaCFR o spun eu ….La Multi Ani Romania !

      Apreciază

    • Ziarul costa 3 lei in 1935. In 1948 nu a existat, iar ‘a mai mica moneda era parca de 100 sau 100.000. 🙂 De golurile marcate, mai putin cele cu Otelul, scrie in articol, 10 goluri in 14 meciuri, n-am scris si media, dar la o simpla imparteala rezulta 0.714285714285714 goluri/meci.

      Apreciază

      • Din poveştile părinţilor, în anii ăia (46-48) un litru de lapte era în jur de 2000 de lei (înainte de masă), dar dacă nu erai atent, după masă o luai deja cu 3000…

        Apreciază

  5. Dantesc, e dreptul meu sa ma satur, cum e si dreptul tau sa-l admiri, sau ma rog,sa-l intelegi pe Grigoras .La intrebarea ta nu-ti pot raspune, pt mine e prea complicat sa accesez site-ul indicat de tine, mai bine ai face un efort sa-l pui aici sa pot da un click si gata ! ( complicat, pt ca mi-e lene … )

    Apreciază

    • Bela, ti-am mai spus, comentatorii de pe acest site nu au posibilitatea tehnica de a pune link-uri astfel incat tu sa dai doar un click si gata. 🙂 Trebuie asteptat pana intra unul dintre administratori, doar asa poate fi modificat un link pus intr-un link cu click. 🙂

      Apreciază

  6. Dar despre maretele realizari ale echipei a doua nimeni nimic ? Sau despre informatiile de la corn, din care am aflat, printre altele, ca asul din maneca conducerii e banul care momentan lipseste ?! Sau golurile marcate fara cele cu Otelul ?

    Apreciază

    • Bela,treaba asta cu corn este un pic mai complicata,cel putin pentru mine.Corn da impresia ca este un apropiat al clubului,daca nu colaborator,totusi critica conducerea, in acelasi timp face rost de numarul lui RZ pentru Liviu,deci ceva legaturi are.Acum ori este un mincinos foarte bun ,ori are firimituri de informatii pe care le dezvolta ulterior si ne amageste pe noi (sau nu).Sincer,eu imi doresc sa ma insel in privinta lui corn,si sa fiu eu Toma necredinciosu(si fotbalfan),sa potsa-mi cer scuze ulterior ca nu l-am crezut (ce sa fac iese suporterul din mine)

      Apreciază

  7. Si apropo de Ziua Romaniei , invocata de Dantesc . Nu-s ipocrit , nici fals, nu urez nimic pt o Zi care pt mine nu e o BUCURIE ! Daca se gasea o Zi, care sa ne reprezinte pe toti CETATENII tarii,nu numai pe cei de nationalitate romana, ieseam impreuna la o hora a bucuriei, curgeau urarile SI de la Pisti, Miki, Attila , Ildiko samd . Dar s-a preferat solutia asta , exact ca si denumirea aeroportului din Cluj , bucuria unora, e drept, a celor multi, si necazul altora, tot atat de drept, a celor minoritari . Astea-s realitatile, poate sa zica Kiruj si de un milion de ori ca-s subiecte tabu, sunt niste realitati pe care o stim cu totii, dar nu le spunem pt ca asa ne-a obisnuit , sa nu spun indobitocit, comunismul ! Dar cu CFR suntem impreuna si poate peste un timp ne vor conduce oameni intelepti, care sa ne adune, nu sa ne separe nici pe un aeroport, dar nici de ZiuaNationala, care tebuie sa fie a tuturor, indiferent de nationalitate !

    Apreciază

    • Cam asa este Bela ,aceasta alegere a zilei nationale este o alegere nefericita,pentru minoritati nu reprezinta nimic,dar trebuie sa o respectam exact asa cum majoritatea trebuie sa respecte 15 martie sarbatoarea noastra.Daca exista respect reciproc nu cred ca pot fi probleme.

      Apreciază

      • Din partea mea ai un pic de respect, pana una alta 1 Decembrie reprezinta Unirea Transilvaniei cu Patria Mama, daca va sta in gat aceasta data macar va cer un pic de respect asa cum multi dintre noi va respecta de 15 martie. Imi pare rau dar presedinte nu va putem da, desi asta mai ar lipsi dupa 16 ani in care UDMR a fost permanent la guvernare. Scuze ca m-am bagat in chestii politice dar unii de pe aici nu mai au nici un pic de rusine, se pare ca cacaturile scrise de acest mos senil dupa returul cu Grecia sunt exact ce a simtit. Cere respect dar el vine la inaintare cu cacaturi.
        La Multi Ani Romania!

        Apreciază

        • Ioan Dacid eu nu am vrut sa ofensez pe nimeni,trebuie sa ne respectam sarbatorile reciproc,dar trebuie sa intelegi si tu ca ceea ce este bine pentru unii nu-i sigur ca este bine si pentru altii.Repet inca odata daca exista respect si intelegere atunci nu sunt probleme.
          PS respectul nu poate fi un pic sau mai mult ,ori este ori nu PUNCT.

          Apreciază

        • Never say never. USA se bucura de primul lor presedinte de culoare, ceva de neconceput in urma cu 50 de ani. Aici la noi, rrrrrrromii au un ritm de inmultire nebun, mai ceva ca iepurashii cu blanitza inchisa la culoare 🙂

          Apreciază

          • Haz de necaz: unele zvonuri spun ca II ar fi avut ceva singe rrom in el, deci am avut 10 ani si un astfel de presedinte. 😦 Dar, oricum, orice presedinte am avea, orice prim ministru am avea, nu ii permit nimanui sa vorbeasca sa-mi jigneasca tara.

            Apreciază

    • Bela.. nu cred ca öucrurile pot fi vazute in alb si negru cum te exprimi tu, bucuria unora si necazul altora. Fiecare tara are o zi nationala si este normal sa o sarbatoreasca. Si sunt etnic o corcitura si nu am tresaltari mari la nicuna din zilele pe care tu le mentionezi dar asta nu inseamna ca nu ii inteleg pe cei care se bucura de ele. Nici negarea identitatii din political corectness exagerat, nici fudulosenia nationala (ca doar nu e un merit ca te-ai nascut apartinind unui popor sau altuia) nu sunt ok.

      Apreciază

  8. Dantesc, mersi pt operativitate . Comparatia mi se pare fortata , maimutoiul a fost intrebat de viitoarea adversara,deci legat de echipa sa, pe cand Grig de alte echipe, jucatori, partide. Dar ajunge cu subiectul, doar nu ne-om certa pt unul care vede ce bine conduce soferul in comparatie cu jucatorii sai,de parca pe astia i-ar fi pregatit timp de 17 zile sotia soferului …

    Apreciază

  9. Luis, am observat si eu ce-ai scris tu despre corn . Adica are intr-adevar ceva oameni de legatura, dar citeste ultima ” informatie „, cea cu banii, ca as in maneca conducerii, si da-ti cu parerea. La fel, stadion de 40.000 locuri , parte chineza, cea care vine la Tarnita , parte italiana care tot semneaza si cate si mai cate ! Chiar si eu am ajuns sa-mi zic,ca daca ar fi macar 10% adevarat, am rade totul ! Mai mult, cand vad ca apare pe cheferetv, citesc pe rasuflate sa aud ceva bombe ( nu cu Rednic,ca m-am saturat de acest subiect repetat pana la nesfarsit ) , ratiunea zice pas , microbul zice, macar o parte …

    Apreciază

    • Stadion mai mare?De ce?Pentru moment ajunge stadionul pe care il avem.Mie imi place.Legatura cu chinejii era normala daca vrea sa ne abureasca,luand in considerare vizitele la nivel innalt din ultima perioada a partii chineze.Oamenii ,mai ales cei cu microbul vor sa creada ,si oricat de GIGI contra as fi eu ,si eu imi doresc sa aiba dreptate domnul corn.

      Apreciază

  10. Luis, hai sa ne oprim, din lipsa de ocupatie, la chinezi .Treaba cu investitorul chinez via Tarnita ne-a fost adusa la cunostinta in urma cu mult timp, cand nici nu stiam de summitul recent incheiat . Cine va castiga Tarnita , va veni la CFR , desigur in cazul unui castigator chinez . Pana una alta sunt numai scrisori de intentie semnate, nimic concret . Dar cum ai stiut in urma cu vreo 4-5 luni, ca vine chinezul si va investi la noi ? Sau cum stii, ca cel care a semnat scris.de intentie, este interesat sa investeasca la CFR ? Adica in fotbal ? Si daca vor in fotbal, de ce nu la U ? Sau in alta parte ? Daca tot au un contract de peste 1 mld, ce mai vor sa obtina, vorbind teoretic ? Cu canadienii de la Gold era clara intentia, publicitate pt atingerea obictivului , adica pornirea afacerii . Cu chinezii insa nu-mi iese, oricat m-as stradui . Desigur, putem teoretiza, dar practic tot nu inteleg siguranta, ca va fi un investitor chinez, si anume cel de la Tarnita . PS . Eu m-as bucura pt economia Clujului sa investeasca chinezii la Tarnita, dar si la autostrada Transilvania, chiar daca nu dau un leu la fotbal !

    Apreciază

  11. Nu stiu cu ce se ocupa corn ,dar probabil a avut o informatie ,chiar daca nu sigura referitor la cine va investi la Tarnita,na de aici pana la a face legatura cu CFr-ul este doar un pas.In perioada aceasta de lipsa acuta de cash este foarte la indemana sa speculezi,si daca mai ai si o masa de oameni care doresc sa si creada atunci ai castigat,poti sa-i manipulezi cum vrei.Eu nu vreau sa spun ca,corn ne pacaleste ,dar imi vine greu sa cred ca lucrurile sunt asa de simple cum spune el ,mai ales cand este vorba de bani si putere.Deocamdata nu confirma nimic previziunile lui corn,mai mult si el si-a mai temperat avantul.Nu stiu ce sa cred.

    Apreciază

  12. Posibila eroare in articol. Pe acest site Zarko Markovic figureaza cu 5 cartonase galbene, deci nu intruneste conditii de suspendare, dar aici citesc: “Antrenorul Gazului Cristi Dulca nu se va putea baza pentru acest meci pe fundasul sarb Zarko Markovic care este suspendat pentru cumul de cartonase galbene , insa il va avea la dispozitie pe atacantul Thaer Bawab , care revine pe teren dupa aproximativ 2 luni si jumatate.” As prefera varianta din urma, intotdeauna e mai bine daca un titular important lipseste, mai ales cand de vorba de unul al carui joc de cap este enervant si la o poarta si la cealalta. 🙂

    Apreciază

    • Da, Markovic este suspendat pentru cumulul a 4 patru cartonase galbene: cu Timisoara in etapa a 3-a, cu Ceahlaul etapa a 12-a, cu Astra in etapa a 13-a si cu Dinamo in etapa a 15-a. Incurcatura vine din etapa a 10-a, pe site-ul LPF-ului este omisa situatia galbenelor din aceasta etapa, site-urile de sport zic ca n-a fost avertizat, liga1.ro il da cu cartonas galben, eronat, ca daca lua, n-avea cum sa joace in etapa a 14-a.

      Apreciază

  13. Dacide, ţi-am mai sugerat că ai greşit siteul. Poate şi eu am făcut-o. Nu mă gândeam la siteul stelei sau al lui U. Aveam impresia că te-ai simţi mult mai bine pe siteul Noii Drepte. Naţionalismul nu este un lucru de criticat, consider că e absolut normal să-ţi iubeşti ţara şi oamenii ei. Atâta timp cât ea nu este bolnăvicioasă, deşănţată. Cred că ar trebui să ne ferim pe site de aceste subiecte (şi mă refer aici şi la dl. VBCs – admir francheţea domniei sale, chiar dacă locul este prost ales, probabil că şi timpul). Cer scuze de la toţi (cu excepţia dlui. Dacid) dacă am reuşit să vă enervez.

    Apreciază

  14. Ioan dacid, as putea sa-l fac senil pe taica-tau care te-a facut , dar nu ma cobor la nivelul tau . reciteste cu calm si intelepciune -daca ai asa ceva, eu sincer ma indoiesc – ce am scris, si vei vedea ca n-am jignit pe nimeni, cum faci tu , mi-am exprimat o parere legata de Ziua de 1 dec.. bucurie numai pt cei de nationalitate romana . Ca si denumirea ‘ Avram Iancu ‘ a aeroportului din Cluj . Respect pt Ziua nationala exista si din partea mea,ca dovada nici n-am iesit in gradina sa plantez puietii cumparati sambata , am stat la televizor si aici pe tribuna . Dar mi-am exprimat regretul, ca pe langa respect nu pot fi si bucuros, cum ar fi in alta Zi, si o bucurie as merita si eu, doar sunt cetatean al acestei tari . Tot asa cum in Constitutie m-as regasi si eu, daca ar figura notiunea de stat multinational .Cat priveste trimiterea la fotbal, la acel 8-1, ma faci sa rad, crezi ca daca vreau sa m simt egalul tau sau ca problema alipirii Transilvaniei de Romania nu poate fi un moment de bucurie pt mine, automat imi gasesc refugiu in tara vecina ?! Din partea mea sa piarda si cu 30-0 ( cu cat a pierdut acum o echipa din Anglia ) , ca ma doare atat de tare, cat de tare ii doare pe cei din Ungaria de soarta maghiarimii de aici ! Desi poate ar trebui sa judec si eu cum o face poporul roman legat de Moldova , recte politica deschisa pt reunificare . Eu nu vreau asa ceva, ma simt bine in TRANSILVANIA , in rest Nu, nici in Ungaria, nici dincolo de Carpati ! Iar urarea de 4-5 1 dec la Budapesta denota multe, cine m-a si te-a citit , sa ne judece pe fiecare asa cum ne cred de cuviinta ! Si inchei, cu ce am inceput, eu n-am jignit pe nimeni, dar am fost jignit si asta pt simplul motiv ca mi-am exprimat niste ganduri in mod liber , din care dragi prieteni, ati putut constata ce au inteles unii … PS. Cine incearca sa vina cu teoria subiectelor tabu, cu mine nu tine aceasta vrajeala , toti avem sensibilitati mai mari sau mai mici, dar sa citim cu atentie orice text si atunci poate il vom intelege pe autor si nu ne va sari mustarul si vom evita astfel jignirile penibile …

    Apreciază

    • Vezi ca eu nu m-am legat de tatal tau, daca am avut ceva de zis, ti-am zis tie. Ma simt consternat ca se lasa la moderat cacaturile tale, cacaturile tale nu aveau ce cauta aici, nici interventia de dupa meciul cu Grecia, nici mesajul de ziua tarii in care traiesti, in care te-ai format, unde ti-ai facut casa si care o jignesti unde ai ocazia. Nu am absolut nimic cu maghiarii care sunt oameni, ci doar cu cei care au comportamente a la Csibi Barna.

      Apreciază

  15. Nea_silica, m-ai facut sa recitesc pt a treia oara postarea mea ref la Ziua Nationala . Si tot n-am gasit nimic ofensator ! Zici de loc, ei bine, am facut referire la Dantesc, deci a fost cumva o explicatie data la o intrebare pusa de el pe aceasta tema . Timpul ? Pai Ziua Nationala e azi, atunci cand era sa scriu ? Alte amanunte in postarea mea anterioara, adresata lui Ioan Dacid, dar spuse tuturor . PS . Si pt cei care doriti numai fotbal am o nelamurire : de ce cand vi se prezinte unele informatii de interes ( rezultatele echipei a doua, a juniorilor , preluari de la corn, etc ), nu interveniti ? Rusinea juniorilor cu U n-a comentat-o nimeni , nici evolutia modesta a echipei a doua samd.

    Apreciază

    • Scuze Bela, mea maxima culpa, nu mă interesează rezultatele echipei a 2-a, ale juniorilor, copiilor etc.Sunt mai limitat, cunoşti melodia „engem csak a majom érdeklel” (traducere aproximativă: pe mine doar maimuţa mă interesează), adică am ce am doar cu prima echipă. Prin urmare: haide CFR!!!

      Apreciază

    • Hai să reluăm, Bela. Când vorbeam de loc, mă refeream la acest site, pe care ar trebui să-l păstrăm curat, fără politică, indiferent de nuanţe. Când vorbeam de timp, mă gândeam la faptul că mai tre să curgă multă apă pe Someş (Mureş, e.t.c.) până să putem vorbi fără pasiuni (deseori bolnăvicioase) despre patrie, naţiune e.t.c. Aşa că, la ce bun să zgândărim răni încă nevindecate. Ţi-am mai scris că apreciez francheţea ta, dar aceste subiecte trebuie lăsate în afara discuţiei, deocamdată.

      Apreciază

  16. GRIG este un antrenor slab!!!! Adversarii nostri stu tactica slaba a CFRului… se pun pe DOUA rinduri in apartare si atit, incearca contraatac si binenteles cu ajutor de CCA, tavalinduse la orice atingere , arbitraje enervante ETC. SINTEM PATHETICI!!!

    Apreciază

    • Chiar asa slab nu este,dupa plecarea lui Rednic areusit sa inchege cat de cat o echipa care sa nu fie batuta de toata lumea.Acum nu stiu cat de bun este materialul pe care-l are la indemana,cert este ca a avut si cateva miscari neinspirate,parca juca la siguranta ,sa nu piarda echipa.Oricum este mai bine decat cu Rednic.

      Apreciază

  17. Cristi, daca Nea_silica nu ma facea sa-mi recitesc postarea care a creat polemici, nu observam ca mi-ai scris . Si eram chiar suparat pe tine, pt ca am vazut ca pe cheferetv ai atins acest subiect, in urma cu cateva ore , zicand de ” astia de pe tribuna au inceput sa critice data Zilei Nationale ” ( am reprodus din memorie ) , si neintervenind direct aici , sursa dezbaterii . Ai facut-o in final, deci e bine . Ref la textul meu, de unde ai tras concluzia, ca nu ii inteleg pe cei care se bucura ?! Am recitit-o a patra oara , si nu rezulta de nicaieri . Respect da, bucurie ba, acesta este un adevar pe care o stie toata lumea, dar cand se spune direct, unii iau foc si mai si jignesc in mod penibil . Dar esti baiat inteligent, cu realizari prin eforturi proprii si nu oriune, ci in occident , asa ca iti pun o intrebare cu privire la denumirea aeroportului din Cluj : in spiritul respectului pt minoritati , e normal sa apara Aram Iancu ? Balcescu, de ex, nu corespundea pt TOTI ? Sau multi altii / Nu, trebuia sa fie AI, in ciuda ungurilor ! De asta am spus, bucuria unora, necazul altora . Nu trebuie sa-mi raspunzi, cum te stiu ai incerca sa demonstrezi ca alegerea denumirii este o solutie ideala, ca si data Zilei Nationale , ca si sintagma de stat national, si nu multinational. Si vreau sa ma opresc cu acest subiect aici, si asa dupa parerea multora am exagerat !

    Apreciază

    • Sa stii ca nici eu nu consider alegerea lui AI ca purtator al denumirii aeroportului oportuna. Aurel Vlaicu ar fi fost mai potrivit , mai ales ca Baneasa s-a inchis si a fost ardelean. Nici nu incerc sa fiu gica Contra impotriva pozitiilor tale. Dar hai sa lasam politica si chestiile care nu tin de fotbal in afara tribunei. Uite, eu prefer sa discutam de echipa a doua, aici sunt de partea ta si recunosc ca esti o sursa de informare pentru mine pentru ca ne spui diverse rezultate care nu sunt anuntate triumfal pe siteul clubului.

      Apreciază

      • Aurel Vlaicu s-a nascut in Jud Hunedoara, iar Hunedoara nu prea apartine de Tara Motilor. Nu inteleg de ce se freaca multi cu denumirea de AI, e ca si cum nemtii ar comenta de ce aeroportul din Paris e denumit Charles de Gaulle (sau cum s-o scrie). Unii membri ai acestei minoritati, oricat de multe drepturi ar avea, tot s-ar plange ca sunt discriminati. Sa ma ierte Atilla, dar nu stiu nici o tara din Europa in care o minoritate care are sub 20% are atatea drepturi ca la noi in tara.

        Apreciază

        • Ia spune tu ce drepturi am eu in plus fata de tine? Mie nu imi plac discutiile astea mai ales aici (unde ar trebui sa vorbim de CFR), dar tu ai cam intrecut masura, nu este corect. Deci, un singur drept pe care nu-l ai tu fata de mine. Sa aud.

          Apreciază

  18. Deja incepe sa ma enerveze (rau) tanguirile vesnice ale unora referitoare la antrenori si ca sa ma explic si sa nu dau loc de interpretari o sa zic asa : Bergodi nu a fost bun fiindca s-a pus rau cu Arpi&Muri, Dorinel M. nu a fost bun fiindca scuipa si intr-o noapte a fugit din cantonament,Andone nu a fost bun fiindca nu stie nimic tactic si la el functiona doar chestia aia cu plm,Minteouan nu zic ca n-are rost,Mandorlini nu a fost bun fiindca tremuram la fiecare meci al lui si nu a invatat romaneste/ungureste,Costa a fost betiv si isi batea consoarta(mare fotbalist,slab antrenor),Sergio la fel,fricos…Mai sunt cativa pe care i-am uitat sau i-am omis… neintentionat …Ioi sa nu uit de Trica ca pentru unii asta ar fi solutia salvatoare… de asta ce ziceati ?!? „jucator bun, antrenor slab,parca asta era discursul..Amu vad ca il luati in tocator (unii) pe Grigoras,Grigoras la care visati ca la sfintele moaste atunci cand antrena pe la Otelul sau Pandurii…Io nu va inteleg …o licienta Pro e cateva mii de euro ,de ce pana mea nu va faceti voi vesnicii nemultumiti antrenori si in felul asta ori ati intelege de fapt ce e cu antrenoratul asta… ori v-ati sinucide dandu-va seama ca sunteti prea mari pentru o lume asa de mica , deoarece un fotbal atat de meschin nu v-ar merita cu siguranta…Io nu oblig pe nimeni sa il placa pe Grigoras si e normal ca fiecare sa aiba un drept la o opinie insa voi (unii) uitati ca acesta e doar de cateva luni la echipa plus faptul ca are la dispozitie un lot atat de slab valoric cum CFR-ul nu a mai avut cam de la promovarea in prima divizie ce sa mai vorbim de determinare ? De ce se intampla toate astea?!? fiindca pe AP il cam doare la basca de echipa in ultima vreme …Acolo-i buba ! Baga bani Arpad zambiti si voi ,nu baga va apucati (unii) de injurat de preferinta si zic eu inconstient pe oricine mai putin pe „marele finantator” (30 mil de euro a incasat clubul de fotbal CFR 1907 Cluj in anul competitional 2012-2013) . P.S. Facem pariu ca, cu un buget si cu jucatori cum a avut la dispozitie Ando,Mando,Costa sau Bergodi si Grigoras ar castiga campionatul ? D E T A S A T !?!

    Apreciază

    • Ma, Dantesc…tie ti se pare Grigoras un antrenor bun? Mie mi se pare ca n-are nicio viziune pentru jucatorii profesionisti….E (poate fi?) OK pentru „amatori” sau la cei la inceput de cariera….dar tzefer a luat niste profesionisti, e drept la nivel mai jos fata de anii precedenti…dar niste fotbaliatori care au de gand sa traiasca din „forbal”…….Aestia ar trebui mobilizati sa joace pentru un contract muuuult mai bun incepand de la anul…. Grigoras NU FACE NIMIC…… Ba da, face poante pe sticla… E timpul sa plece….

      Apreciază

      • Cu amatorii ceia (Chiriches, Maxim, Nistor… altii…) antrenorul acelor amatori i-a administrat CFR-ului niste cafteli antologice, atat in anii pari cat si in cei impari, daca bine imi aduc aminte si acas’ si in deplasare… Pe vremea cand la noi juca toata floarea cea vestita… Deci ma lasi? Astea’s pur si simplu antipatii de tip personal, neluand in considerare profesionalismul sau… Voi, tu in speta, vreti ca gloabele aflate acum la CFR sa manance inaintea meciului jaratic, sa se transforme apoi in armasari si sa joace ca’n povesti… dar alea’s povesti. In viata reala asa ceva nu se exista… sau se exista. Dar revin, tre’ sa stai/stam/stati de vorba cu nen’tu Arpad sa cumpere si ceva caluti de calitate… Ca de la armasari mi-am cam luat gandul…

        Apreciază

  19. Ca sa va faceti o idee clara despre sansele noastre din meciul de diseara, am spicuit din presa straina de specialitate: „(TapChiBongDa) – Trên BXH CFR Cluj đứng thứ 9, Gaz Metan xếp cao hơn một bậc với vị trí thứ 8. Lợi thế về mặt sân bãi thuộc về Gaz Metan nhưng đại đa số đệ tử túc cầu châu Á lại đặt niềm tin vào chiến thắng của CFR Cluj.
    Lần đầu tiên trận đấu được đưa lên sàn châu Á là vào 20h00 ngày 26/11, kèo chính là hòa-được-thua (0:0), chọn chủ nhà được 0.99, theo khách được 0.85. Sau 6 lần biến động điểm ăn, đến 15h15 ngày 02/12, chỉ số 90 phút vẫn giữ nguyên nhưng điểm ăn cửa chủ nhà đã tăng lên -0.88, cửa khách giảm xuống còn 0.74. Đây là dấu hiệu rõ ràng cho thấy cán cân giao dịch nghiêng về cửa khách hay nói cách khác số đông nhà đầu tư đặt niềm tin vào CFR Cluj.
    Trên BXH tỷ lệ thắng theo kèo châu Á từ đầu mùa, CFR Cluj xếp đội sổ với vỏn vẹn 20% số trận làm vui lòng nhà đầu tư kể từ đầu mùa giải. Con số tương tự của Gaz Metan ở chỉ số này cao gấp 3 lần đối thủ tức 60%. Trên sân nhà tỷ lệ thắng của Gaz Metan là 71,43%, trên sân khách số trận thắng của CFRCluj là 12,5%. Bởi vậy việc CFR Cluj được đánh giá cao mặc dù phải làm khách là một bất ngờ trên sàn giao dịch châu Âu ngày 02/11.
    Tuy nhiên cũng có những lý do nhất định để giới mộ điệu thể hiện niềm tin tuyệt đối vào cửa CFR Cluj, đó là phong độ gần đây của hai đội. Gaz Metan thắng 1, thua 3 trên 4 trận trước đó về mặt tỷ số nhưng thua 3, hòa 1 theo kèo châu Á (nói cách khác đội chủ nhà đã không thắng liên tiếp 4 trận gần đây theo kèo châu Á). Trong khi đó trên tất cả các mặt trận CFR Cluj đã bất bại liên tiếp 7 trận gần đây và họ chỉ xếp dưới Gaz Metan do kém hơn chỉ số phụ.
    Trên sàn giao dịch châu Âu, đến đầu giờ chiều ngày 02/11, Dafabet đã phải thông báo hủy bỏ giao dịch sau khi tăng điểm ăn cửa chủ nhà từ 2.55 lên 2.77, giảm chỉ số cửa khách từ 2.45 xuống 2.34. Các nhà cái uy tín như Bet365, Pinnacle Sports, Bwin… cũng liên tục phải tăng chủ, giảm khách trong 2 phiên giao dịch gần đây. Rõ ràng không chỉ nhà đầu tư châu Á mà đại đa số NHM tại lục địa già cũng đặt niềm tin vào cửa CFR Cluj.”

    Apreciază

  20. Deschideti careva un cont pentru ciclobarbitale la Dantesc (furiosu’ lu peste) si Caneto ( phor phon ding dang)…..
    Ioi, ca uitai aproape: deseara meci! Hai CFR!!

    Apreciază

  21. Inca ceva: amu cateva zile cineva imi spunea ca a-l critica acum pe AP e echivalent cu a te juca cu chibriturile intr-un depozit de dinamita… Uite, eu o sa continui sa ma joc cu chibritele si stiti de ce? Fiindca eu nu sunt suporter al CFR-ului de ieri (2008)… Simplu…

    Apreciază

    • Dantesc, stii ce este trist? Ca pe A.P. il doare-n cot de criticile tale si ale mele si ale lui Bela si ale… Parca s-a saturat de fotbal, de CFR. Nu este normal sa faci in jur de 30 de milioane si sa nu reinvestesti aproape nimic in echipa care a facut acesti bani. Ai scris de antrenori, eu cred ca mai degraba materialul cu care lucreaza antrenorii este de slaba calitate. Nu e Grig cel mai tare din parcare, dar a pus suflet, stia ce-l asteapta si totusi a ramas, a muncit, a pus pe picioare o echipa care era la pamant. Dar nu sunt sigur ca este antrenorul ideal pentru performanta la alt nivel (daca va dori Arpi sa investeasca). Sper sa ma insel, dar nu prea cred. PS. Nu fii asa furios, este doar fotbal, nu merita.

      Apreciază

      • Luis, sa stii ca nu e tocmai asa, TribunaCFR e citita si nu de putina lume, plus faptul ca din surse sau pe surse stiu ca cei de la club sunt la curent cu ce se discuta pe aici… Si daca 1% ajunge la urechile cui trebuie, eu sunt multumit, fiindca inseamna ca nu mi-am/ne-am pierdut timpul degeaba pe aici…

        Apreciază

        • Doamne da sa fie asa cum spui tu, si sa aiba si efect. Dar tare ma tem ca nu prea il influenteaza pe AP ce vrem noi aici, in cazul in care nu mai vrea sa investeasca multi bani la CFR. In caz contrar insa, DA, conteaza si ce vrem noi aici. Hai CFR, sa batem in seara asta.

          Apreciază

  22. Nu va stresati fratilor, la iarna mai vindem ce a mai ramas vandabil, mai pleaca din cei imprumutati. Tare ma tem ca Hora si Deac vor fi vedetele noastre, era sa-l uit pe Costea. :))))))

    Apreciază

    • Avem un singur fotbalist care isi dovedeste valoarea meci de meci, Mario, restul jucatori de fotbal. Nu prea se vede luminita de la capatul tunelului, bezna totala. Oricum, Hai CFR. Poate batem Sageata. :-)))

      Apreciază

      • La al doilea gol a stat şi el stană… Fără reacţie. Pe el măcar îl înţeleg. S-a chinuit până atunci, cu excepţia golului a prins tot. Dar a fost trădat de echipă.

        Apreciază

  23. Nu mai conteşte nimic. În sfârşit n-am mai făcut egal. Am luat două boabe. Bravo Paszkany, bravo Grigoraş. Vedea v-aş spânzuraţi de gătul acestor jucători de antifotbal: Voiculeţ. Tade, Chuka şi restul. Felicitări!

    Apreciază

  24. Bine că nu ne-a dat gol Bud. Asta ar fi fost umilinta finală. Nu că acum suntem foarte departe de ea. Lui Felghe ii e frică să iasa pe centrari pe 6 metri, la fel ca lui Stancioiu. Unde e cooooorn sa ne scoată din budă cu chinezii lui?

    Apreciază

  25. Hahaha. N-a mai fost 0-0. :((( Mulțumim, Grigoraș, la revedere. Sculă de antrenor trebuie să fii, să-l ții pe Voiculeț un meci întreg în teren. Jucători de B am adus, joc de B avem. Parcă niciodată n-aș fi vrut să cred mai mult în poveștile cu pești de pe cheferetv, că altă ieșire nu văd din această situație, decât un nou investitor care să aducă jucători de calitate și un antrenor pe măsură. Super și arbitrajul, bine că s-a schimbat președintele Ligii.

    Apreciază

  26. De multa vreme nu am mai intrat pe Tribuna si promit sa n-o mai fac prea curand. Scriu acest comentariu deranjat de lipsa de reactie a moderatorilor la afirmatiile absolut jignitoare pe care Vass Bela le face, la adresa Zilei Nationale a tarii in care traieste. Bela, pentru o persoana cu grave probleme de sanatate, asa cum singur te descrii, te agiti cam mult in ultima vreme aici pe Tribuna si cu sau fara intentie ne jignesti pe multi dintre noi. Dacid ti-a atras atentia si ti-a explicat care ar trebui sa-ti fie atitudinea la adresa tarii in care te-ai nascut, format si realizat, dar se pare ca fara prea mult folos. N-am nimic cu cei de etnie maghiara, am multi prieteni unguri, vorbesc bine ungureste pt ca m-am nascut si am trait pana aproape la 20 de ani in secuime, dar atitudinea ta e sfidatoare. As avea multe sa-ti spun legat de zile nationale si nume de aeroporturi, dar nu are sens sa cobor nivelul discutiei. Ti-am spus-o pe un ton amical, ti-am luat apararea cand multi te jigneau, sper sa intelegi cate ceva. Despre meci, no comment. Ce ar fi de spus despre jocul unei echipe care a inscris un singur gol in ultimele cinci jocuri? AP face ce vrea cu banii lui.

    Apreciază

      • Multumesc pentru aprecieri, nea Silica, dar nu era cazul sa te deranjezi. In viata cotidiana ma ghidez dupa principiul „decat sa cobor nivelul discursului, mai bine sa ridic nivelul auditoriului”, dar in cazul de fata m-am adaptat situatiei pentru a ma face inteles.

        Apreciază

  27. „Piticul porno” ne-a ars din nou! De ciuma asta si securistul de tacsu nu scapam. Macinam in gol in lipsa de atacanti adevarati. Chuka saracul vrea, dar de unde nu-i… Daca avea un pic de creier la faza cand a inscris, altele erau comentariile aici. Cand primesti gol de la 4 m, primul impuls este sa-l ataci pe portar. Vinovat imi pare Djokovici, care n-a sarit la cap… in timp ce faza fiind pe coltul scurt, portarul nu prea avea timp sa ajunga in acea pozitie. Mergem inainte…

    Apreciază

  28. Ce mă deranjează cel mai mult e lipsa domnului AP de la meci şi nu numai de la acest meci. Domnia sa nu mai are curajul şi demnitatea să stea în tribună şi să suporte rezultatele meritate de echipa alcătuită de patron după sfaturile cine ştie cui…

    Apreciază

  29. Noi tot facem socoteli cum am putea reveni unde am fost, cautam tot felul de scuze, avem rabdare meci de meci, speram ca urmatoarea partida va fi cea care aduce sirul victoriilor, si ce primim in schimb? Niste gunoaie penale care-si fac aparitia ca sa aibe pentru ce lua un salar de jucator adevarat de fotbal. Dar nu ei sunt vinovati, vinovatii stau in loja, si dispar dupa fiecare esec, nu-si asuma raspunderea pentru situatia actuala, este o rusine tot ce se intampla la acest club, doar declaratii, dar fapte si investitii nimic. A fost o perioada prielnica sfarsitul campionatului trecut ptr. aducerea unor jucatori de valoare, CFR era pe val in Europa, avea rezultate, bani, veneau jucatori care doreau sa fie vazuti si remarcati. Dar s-a vazut de la inceput, cand nu aveam antrenor, ca ramane Trica, ca revine unu-altu, fara transferuri care sa zica ceva, deci clar ca de sus se impute totul. Imi aduc aminte ultima data cand am castigat campionatul, la ultimele jocuri de la sfarsitul unui campionat ratat anterior, deja aveam o strategie ptr campionatul urmator, era Costa alaturi de IM in tribuna, se vorbea de Sougou, Weldon, Renan… Acuma se vede rezultatul investitiilor care a fost Zero, rezultate la fel… Sa vedem ce urmeaza. Mingea este ca de obicei la AP. E foarte greu, dar HAI CFR!

    Apreciază

  30. Saul, vorbesti la general, fii barbat si citeaza-ma sa se vada clar unde am avut „afirmatii absolut jignitoare”! Il lauzi pe Ioan Dacid, el insa m-a jignit in mod penibil, eu continui sa afirm cu tarie ca n-am jignit pe nimeni! Dar demonstreaza ca am facut-o si rog pe oricine s-a mai simtit jignit, sa faca la fel. Pt ca a acuza doar pt ca ai citit niste adevaruri rostite in mod sincer, mi se pare prea de tot! PS. Si apropo, ma tot intreb, de ce se striga mereu Romania, Romania cand joaca echipa noastra, doar nu e un amical cu nationala, nu?! Sau poate si intrebarea asta e o jignire…

    Apreciază

  31. Ma, Saul, sau cum te-am pute numi… Te legi de oricine (nu e vorba de VBCs aicia!) care nu este mandru ca s’o fost nascuta in mirifica ta tara… care este apropape ca Japonia (tara surasului)… dar Rrumanica e de tot rasu’… indiferent ca „ie sau nu ie” Ziua Nationala a VOASTRA, care NE „IESCLUDE” pe noi, astialalti… Io-s nascut in Romania si sunt mandru de asta, dar din pacate pentru voi nu pentru ca „tara” asta ar fi facut ceva pentru mine, chiar dimpotriva: fiindca am reusit sa fac ceva in viata IMPOTRIVA tuturor, pe forte proprii… Fii Mare Roman la tine in catun!!! Si laisse-nous…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.