Mijlocașul defensiv al deceniului este…


Deoarece observ că momentan vă plictisiți ca dracu’ care nu se plictisește niciodată nici măcar de Pițurcă, propun să-i dăm drumul în libertate unui proiect gândit mai demultișor. Cum bogăția să alcătuim 11-le ideal al CFR-ului din ultimul deceniu, dacă nu avem stabiliți jucătorii cei mai vânoși pe fiecare post în parte?! Bănuiam eu că întrebarea asta vă măcina non-stop și pe voi, la cafea, la țigară, în interiorul WC-ului, înainte și după cele 3 mese, înainte de culcare și pe întreaga durată a somnului…

Normal ar fi să începem cu postul nr.1, cel ocupat de portar, dar nimic nu e normal pe Tribuna CFR – cred că de asta și-a dat seama și cel mai normal om știutor de carte care intră pe aici – așa că debutăm cu un sondaj referitor la cel mai tare mijlocaș cu apucături defensive trecut prin Gruia în ultimele două cincinale. Asta – nu-i un secret secretos – numai și numai pentru că subiectul „Gabi Mureșan” e prea cald și foarte fierbinte, de se încinge Tribuna.

Pentru cei care stau mai prost cu memoria, am alcătuit un tabel cu câteva informații despre fiecare jucător în parte; cine știe? poate ajută la ceva. Treceți, vă rog, cu vederea peste eventualele erori și concentrați-vă pe calitatea jucătorilor, nu a tabelului…

Iar acum, treceți la sondaj! Hai, că n-aveți decât 2 zile la dispoziție și nu putem lăsa postul descoperit!

https://www.murvey.com/s?528385cb4a5196bf68002343&fill=true

(VA URMA)

0 comentarii

  1. Bună iniţiativă, maestre de la oraş! În opinia mea, câştigătorul – cu toate că nu ştiu cine va fi ăla… 🙂 – va avea în jur de 93%… HAI CFR!!!

    Apreciază

  2. Io votez si la vedere ca sa (nu) fie discutii si fiindca in felul asta am mai multe optiuni: 1.Gabriel Muresan; 2.Sixto Peralta; 3.Matias Aquirregaray.

    Apreciază

      • Crede-ma am ezitat intre Dani si Vasile 🙂 fiindca si mie mi-a placut foarte mult Dani… Elegant, plasament exceptional… Insa Vasile asa putin cat a stat la CFR a reusit sa ma „cucereasca” prin determinarea aratata in teren, iar faptul ca nu a fost cumparat de conducere e una din cele mai mari greseli care s-au facut de-a lungul anilor, dupa parerea mea.

        Apreciază

        • Asa este , Dantesc ! Si, imi cer scuze daca fac si alte referiri , dar , de-a lungul timpului, am „lucrata , adica … mi s-a vazut mana (ca si a lui Grigoras – mai bine s-ar vedea picoarele fotbaliatorilor- Dovada : fratele meu geaman in Nationala de juniori, Marius Pasca , Anton Dobos sunt „produse ” pe care „le-am asezat bine-n teren” –ufff, Limba asta de Lemn !!!)” ,de aceea sunt ferm convins ca Vasile G. ar fi fost o mare „afacere ” pentru noi.. Eu ii cunosc bine pe uruguaieni. Sunt un popor de oameni luptatori, care…. „isi dau viata … ” pentru familie, grup … Apoi vin argentinienii.. Nu va dati seama , fratilor , ce placere este „….sa-ti areti mana ” cu asemenea oameni !!! Brazilienii ??? Ciudati ! Columbienii ?? …. si mai ciudati …..Romanii ??? Dac-ar fi toti ca si GABI MURESEAN , am juca o finala de Campionat Mondial ….

          Apreciază

    • Asta vroiam sa zic si eu ca ar trebui alesi (macar) 3 si sa fie ordonati, ca altfel nu are sens sondajul. Eu oricum pe ultimul loc il pun pe Celestino, mai tantalau rar am vazut pe la noi.

      Apreciază

  3. Intrebare: ce se voteaza – cel mai valoros sau cel mai reprezentativ jucator? Ca sa inteleaga toti diferenta, ca fundas dreapta Ivo Pinto a fost valoros, Panin reprezentativ.

    Apreciază

    • Tocmai în asta constă farmecul sondajului, că NU contează criteriul. Fiecare-și face echipa de suflet sau de creier, după cum dorește. Cine-l vrea pe Hora fundașul dreapta al secolului, poate să uite de Ivo Pinto (no, acum n-or vota chiar atâția beți mangă…). Și te rog să-mi dai voie la o opinie: cred că (deși de picior dreapta), Panin a fost (mai) reprezentativ pentru postul de fundaș stânga decât dreapta!

      Apreciază

  4. In opinia mea Peralta, Vass, Renan, Muri, Aguirregaray, Godemeche, Sare. Pe Vass l-am pus al doilea, ca nu prea a avut timp la dispozitie, dar pana i-au rupt piciorul, a demonstrat calitati f bune, si o viziune a jocului extraordinara. Pacat de accidentare, dupa parca nu mai dadea totul pe teren, parca s-a scarbit de liga 1. Godemeche foarte disciplinat tactic, parca tot timpul dadea impresia ca poate mai mult, Sare tanar, Agui la fel, ceilalti stim totul despre ei, s-a dezbatut mult mai ales pe tema Muri. Hai CFR!

    Apreciază

  5. Mie mi-a placut foarte mult Tomas Costa, un mijlocas de clasa cum n-am mai avut de la plecarea sa. Dar a jucat putin, fiind si el doar imprumutat, fara a se activeze clauza de cumparare, raportul calitate-pret fiind considerat de priceputii nostri conducatori ca nerentabil. In privinta tabelului, din el rezulta un castigator detasat, detestatul pt unii, Gabi Muresan. Pe locul secund il vad pe Leao, care si acum joaca bine in Portugalia, chiar surprinzator de bine pt unul de care s-a scapat CFR-ul din motive necunoscute pt mine. In sfarsit, identic cu Tomas Costa, au mai fost imprumutati jucatori valorosi, ca Aguireguaray si Luis Alberto, iar unul dintre cele mai bune transferuri s-a dovedit a fi Renan Garcia, atat prin jocul practicat, cat si prin suma de transfer obtinuta pe el.

    Apreciază

    • Ma tot holbam si eu dupa Thomas Costa, sa-i dau un vot, pentru ca mi-a placut foarte mult, aproape la fel de mult ca Sare. Intr-un final l-am votat pe Muri, pentru ce a facut pentru clubul nostru, Totusi e un jucator emblematic pentru noi.

      Apreciază

      • În cazul lui Thomas Costa s-ar putea să fie o eroare de judecată din partea mea și atunci îmi cer scuze. Am rămas cu imaginea (poate alterată) că Thomas Costa (care a jucat mult mai puțin decât merita!) a acoperit mai degrabă postul de mijlocaș central clasic, cu urcări excelente în atac, de aia nu l-am trecut la mijlocași defensivi, ci l-am păstrat pentru categoria mijlocași centrali clasici/mijlocași centrali ofensivi. Păcat că era prea valoros ca să ne permitem să-l cumpărăm. Cred că ajungea playmakerul pe care-l așteptam de o viață.

        Apreciază

  6. Daca tot vorbim de mijlocasi, citesc ca datorita problemelor penale cu condescu, Pandurii n-ar avea bani – 200.000 euro – sa stearga datoria restanta catre Gaz Metan, pt Eric si Breweld, si steaua sta la panda sa-l ia pe Eric, practic aproape gratis. Mi-am adus aminte cat am tot implorat conducerea, inca in ceferemania, sa-l ia pe Eric, nu ne-a ascultat nimeni, mai exact iar a iesit negativ raportul calitate-pret. Ca si la Nistor. Va dati seama ce mijloc am avea cu cei doi la noi? Sigur, unii iar vor filosofa, ca nu-s banii mei, dar oare eu am promis marea si sarea?! PS. Interesante referirile la China. Se mai si imputa lui Muri, ca n-a avut curajul unui nou inceput acolo. Intrucat am avut privilegiul de a sta 3 saptamani la Shanghai si Beijing, vizitand si alte localitati si locuri, inclusiv Marele Zid Chinezesc, ii inteleg perfect decizia lui Muri, dar parca am avut si noi un Ronny, fugit de-acolo, ca sa nu mai zicem de intoarcerea pramatura a lui… imi scapa numele atacantului brazilian. Dar chiar daca am fost acolo, imi dau seama ca altii stiu mai bine ce-i acolo, asa ca nu polemizez pe acest subiect, ma dau batut si gata!

    Apreciază

    • Nu-l regreta pe Eric, Bela! Tipul jucătorului care are sclipiri, „se vinde bine” ca imagine, dar tactic un mare 0 (spre -1), un antrenor italian (că tot vorbim de aşa ceva…) nu l-ar băga în echipă nici cu AP stând lîngă el cu un pistol/briceag. Eu nu l-am dorit niciodată pe Eric, iar acum nici atât, când pare să se „aşeze” o ceva, care seamănă cu o echipă, cu un sistem. Nimic personal, e băiat simpatic, dar are o „ştiinţă” extraordinară (probabil nativă) de-a se băga în lumina reflectoarelor cu câte o execuţie, cu ceva floricele.

      Apreciază

  7. Cei mai buni in opinia mea, cu minimum o clasa valorica peste ceilalti din tabel: Muresan, Dani, Renan, Peralta, Costa, Sare, Aguirregarray. Valoarea acestora a fost apropiată, cu un mic plus pt. primii 4 in perioadele lor de varf. Subliniez totodata caracterul si profesionalismul lui Muresan, Peralta, Renan si Dani. O parere de rau ca n-au fost folositi mai mult Renan, Costa si Aguirre.

    Apreciază

    • Da, şi Costa era un jucător foarte bun, iar în echipa asta a lui Grig ar fi un balon de oxigen, poate mai util chiar decât Gabi Mureşan! Să mă explic: l-am votat -fără doar şi poate- pe Muri în sondaj, dar el activa într-un sistem…În acest sistem gândit de Grig (care a început să producă şi rezultate) l-aş folosi pe Costa în locul lui Muniru.

      Apreciază

  8. Kiruj, eu totusi il regret, ne prindea bine dupa parerea mea, ca si Nistor, de altfel. In plus, Eric te poate si incanta, cum ai zis si tu, iar noi suporterii avem nevoie si de asa ceva, nu vezi ce bucurii ne provoaca floricelele lui Gabionetta? Intre un Costea si Eric, il aleg categoric pe brazilian, am facut comparatia dintre ei, pt ca defensiv au cam acelasi „aport” ofensiv, insa Eric are sut, pase pe verticala si-n lateral, patrunderi, lovituri libere si cornere bine executate si goluri, in fiecare an a marcat destule, nu unul singur ca oltenasul nostru. Repet, cu Eric si Nistor la mijloc, alaturi de un mijlocas de acoperire pe masura, sa zicem ca Djocovici sau Muniru (ca sa nu avem alte pretentii…), si tridentul ofensiv Maah (Deac), Ogbu, Gabionetta, becali ne-ar privi de la mititica cu admiratie si ciuda.

    Apreciază

    • În anumite sisteme (deocamdată neimplementate la CFR…) Eric chiar e bun, cu condiţia ca ceilalţi mijlocaşi să muncească pentru el în spate, pentru ca el să aibă energie de-a „sclipi” în faţă…Cam aşa se făcea şi la Gaz, cam asta se întâmplă şi la Pandurii. Şmecheria merge -în general- în sisteme cu 4 mijlocaşi, unde ceilalţi 3 pot acoperi mai just „lipsa” pianistului decât 2 (în sisteme cu 3 mijlocaşi). Da, are şi pasă, are şi viziune, recunosc, dar e un puturos incurabil, care prinde viaţă doar când echipa (ceilalţi colegi) a recuperat mingea, atunci chiar începe agitaţia, se demarcă, şi face şi lucruri bune. În actuala echipa marca „Grig” doar în locul lui Gabionetta poate fi conceput, dar dintre cei doi eu oricum îl prefer pe „circarul” meu…HAI CFR!!!

      Apreciază

    • E nasol de tot să-i compari pe Muri şi pe Peralta (jos pălăria în faţa lor!), Muri era de constituţie „fundaş” cu ceva raiduri şi în atac şi cu un şut devastator. Avea -totuşi- şi pasă, să ne gândim la golul 2 al lui Sougou la Basel. Peralta era altceva. Era de constituţie „atacant”, uns mijlocaş, care -datorită inteligenţei imense- s-a descurcat onorabil (dar din ce în ce mai greu cum trecea timpul) şi în defensivă.

      Apreciază

      • Depinde si in ce constelatie/sistem ii vezi pe cei doi – la sistemul ‘fundul in poarta’ iese Muresan avantajat ca fundas incognito, intr-un sistem ofensiv Peralta e deja alt aluat. Hai sa ne aducem aminte cit de performant a fost Iovan reconvertit libero dupa ce Belodedici fugise din tara. Cam asa si comparatia intre Muresan si Peralta.

        Apreciază

    • Peralta marchează din nou…Mexic-NZ 4-0 (joacă minunat mexicanii ăştia, pe bune). Între timp s-a marcat şi golul cinci (Rafa Marquez, „el capitano”), dar au marcat şi cei din NZ (5-1). Dacă nu termin repede, Peralta mai dă un gol…

      Apreciază

    • Corect, halley! Am crezut că scap… 🙂 Nu știu cum am reușit să-l șterg pe Dario Flores din tabelul Excel tot mutând jucătorii în sus și în jos. Am observat prea târziu, când sondajul era sonfat. Nu-i bai, poate capătă o șansă la fundași centrali…

      Apreciază

  9. Asta cred ca o sa fie cel mai usor sondaj din toata seria :). Pe postul asta ii clar cine va iesi castigator. Dar pe toate celelalte posturi, o sa avem probleme sa alegem.

    Apreciază

    • Nici cu mijlocasul defensiv n-ar merge asa usor treaba daca am sti sistemul in care joaca unspele deceniului. 🙂 Intr-un 1-4-2-3-1 mai tre’ sa alegem o data. 🙂 Sau il punem din oficiu pe E. Dica. 🙂

      Apreciază

      • Si echipele care joaca 1-4-2-3-1 au la zona ” de obicei un cotonogar si unul care stie cu varza. Daca e sa fie 1 mjilocas defensiv, iarasi in mod normal primeaza cei care nu il au pe Bumbescu drept model. Dar ma rog, poate iubirea fata de Muresan va duce automat la asocierea Cirtu-antrenorul deceniului, ca acolo se potrivea perfect.

        Apreciază

  10. Putin off-topic, am scapat de dracul mitica si am dat de marioneta gino. De tot rahatul, sper totusi sanu castige popescu federatia ca atunci becaliotii chiar au pus labele pe tot.

    Apreciază

    • Nu ştiu ce să-ţi zic, Mitică era un ordinar / găinar / puşcăriabil de doi lei, dar nici cu Gino nu mi-e ruşine…Are un alt discurs, poate va fi o transparenţă un plus, dar va exista -printer altele- o mai mare subordonare la „politic”. Om trăi şi om vedea.

      Apreciază

    • Gino are in plus niste atuuri fata de Mitica. Nu numai ca este biologic din alta generatie si eventualii epoleti sunt mai bine ascunsi sub sacou, dar omul chiar se pricepe ca si conducator de fotbal capitalist, nu gen FC Olt si Victoria. Are meritul de a fi fost primul care sa fi construit o echipa cu jucatori straini talentati. OK, plus vinzarea la pachet catre Iancu iar a fost un deal care merita tot respectul. Intarit din mutarea asta s-ar putea sa iasa Mircea Sandu, la putere fiind acum Sportul Studentesc 🙂

      Apreciază

      • Gino a falimentat FC National fost Progresul, Gica Popescu mi se pare a f..t si el 2 cluburi de fotbal. Nu inteleg ce ii recomanda pe astfel de posturi.
        PS
        NU is pro Mitica si Sandu, chiar il detest pe primul dar cand vad ce alternative avem ma ia plansul….

        Apreciază

        • De pe site-ul „Antitepari”: „- Noul preşedinte al LPF, Gino Iorgulescu, este asociat în două firme declarate inactive de către Fisc şi administrator la una dintre acestea, situaţie înscrisă în cazierul fiscal atât al firmei, cât şi al administratorilor; juriştii ar trebui să răspundă la întrebarea: o persoană care nu are dreptul legal de a fi administrator la un „amărât de SRL”, poate fi conducător/preşedinte la o federaţie/asociaţie/ONG?

          – În falimentul „Fotbal Club Naţional” SA, Finanţele au solicitata atragerea răspunderii patromoniale împotriva lui Gino George Iorgulescu, pentru o „gaură” de peste 9 miliarde lei vechi

          – Gino Iorgulescu mai este asociat într-o singură firmă aflată în funcţiune – „Restaurante Trattoria IL Calcio” SRL

          – El a fost numit administrator al acestei firme, deşi avea cazier fiscal!!!”

          Apreciază

  11. Nu sunt chiar asa de sigur ca Gino a falimentat Nationalul. Acolo a fost mai degraba o tzeava de bani negri in anii timpurii de tranzitie,care a secat in timp. Baza Progresul a renascut pe banii BNR in anii 90 (investitie publica, benificiari privati gen Sever Muresan , daca va mai aduceti aminte de turneul lui de tenis etc). Progresul fusese resapat si rebotezat FC National (intr-o vreme se aciuise pe acolo si Florin Calinescu, care apoi a plecat la Rocar linga Gigi Netoiu). Echipa era a asociatiei banicilor si avea tricourile pline cu sigle de banci, la vremea aia toate publice. Era si perioada in care bancile dadeau sponsorizari pe la toate cluburile regionale. Nationalul era indirect un fel de jucarie a lui Soare care a plecat de la BNR, dupa aceea clubul trebuind sa plateasca chirie (sa ni-l imaginam pe Isarescu in locul lui Felghe , hehe) , falimentul Bancorex, Bancii Agricole, CreditBank – toate sprijinitoare ale clubului, resursele BCR au fost canalizate apoi catre Steaua (Bancorex falimentase, era in plina era Hrebenciuc-Paunescu), apoi au urmat privatizarile din sistemul bancar si intreruperea finantarilor.

    Apreciază

    • Pe timpul lui Călinescu erau paiaţele ălea „Los Platanos” cu trompetele lor, aveau 3 sau 4 melodii în repertoar, dar erau „haioase”. Avea un miraj aparte acel stadion (am şi fost acolo de câteva ori), chiar dacă n-au reuşit să-şi strângă o masă de suporteri constantă în jurul echiepei. Îm altă ordine de idei, Gino era conceput totdeauna ca un preşedinte „parolist”, care dacă a promis ceva, s-a şi ţinut de cuvânt. Cu aşa-zisa „falimentare” ai dreptate, era o treabă arhicunoscută la vremea respectivă, Gino n-avea nicio treabă. Situaţia seamănă oarecum cu cea a lui Condescu, dacă companiile de stat din zonă închid robinetul, Pandurii se vor duce instant în „B” (de unde i-a scos Sandu de câteva ori, prin metode mai puţin ortodoxe), şi atunci percepţia generală că „Condescu a falimentat Pandurii” ar fi o mare eroare.

      Apreciază

  12. Sa zicem ca Gino nu a falimentat (de unul singur) FC National, dar legatura dintre becalioti si Gino nu o puteti ascunde. Cand aveti rabdare, puteti sa vizionati urmatorul filmulet: link Imi pare bine ca am scapat de mitica, dar ma doare capul cand vad cine a venit la LPF>

    Apreciază

  13. Pentru noi (din pacate) totuna e mitica sau gino. Amandoi sunt din sfera de influenta a becaliotior cu un plus la gino cu politicul. Daca noi mai vrem sa castigam ceva in tara asta de rahat vom putea doar cu o super echipa, nenorocitii astia ne vor termina. Sper sa ma insel, dar nu pre cred. Tendinta este ca polul de putere in fotbal (ca si in politic) sa se mute catre bucale, cea mai elocventa dovada in acest sens este implicarea plagiatorului si subalternului sau in alegerile LPF. Mi-e frica, ca vin vremuri grele pentru noi, si o sa-l regretam pe mitica, mai ales daca ajunge si popescu la FRF. Om trai si om vedea. Hai CFR.

    Apreciază

    • Sunt multe momente and aşa văd şi eu lucrurile. În altă ordine de idei, nu uita, cei care l-au ajutat pe Gino să-l dărâme pe Mitică (inclusiv CFR!), vor înainta la un moment dat facture către Gino…Iar ăia care l-au susţinut pe Mitică (Gazul, U, etc.) vor primi şi ele la un moment (sau în mai multe „momente date”) şuturile „cuvenite” învinşilor…Vae victis, adică. Cum ziceai, om trăi şi om vedea…Un lumina acestor evenimente sunt foarte curios, ce va fi rezultatul nostrum de la Mediaş…HAI CFR!!!

      Apreciază

      • Vae victis, asa este (macar nu-i in chineza), dar oare noi unde ne vom situa, indiferent de votul dat azi? Influenta clanului becaliot va fi mai puternica intodeauna decat influenta lui A.P., neamintind aici de dragostea plagiatorului fata de ardeleni. Eu consider un lucru extrem de grav si periculos amestecul politicului in aceste alegeri. Prima oara cand il cred pe curva mitica, politicul a avut un rol la izbanda lui Gino, si acest lucru nu este deloc incurajator din punctul nostru de vedere.

        Apreciază

      • Daca e sa ne uitam spre guvernarea trecuta PSD, putem observa ca atunci s-a pus mare accent pe „ocuparea” hartii fotbalistice cu echipe din orasele mari. Intr-un fel sau altul, revopsita Timisoara, cele doua Craiove in drum spre A ne arata cam aceeasi strategie. De aici, am putea specula urmatoarele (evident daca se repeta lucrurile): 1. Re-consolidarea primei divizii cu echipe din orasele mari – Craiova, Iasi, poate un implant la Bacau, Pitesti (fief PAD), o fuziune ajutata cu bani publici la Constanta etc. 2. Implicit, doua zone de sacrificiu – echipele comunale si/sau echipele nr. 2 din orasele mari. 3. De aici zone de conflict in Constanta (Sageata/Viitorul), Brasov (Corona/FC), Cluj (CFR/U). 4. Cum Gino anunta o divizie de 16 echipe, am putea asista si la o blocare tactica a comunelor fotbalistice, de ex. Clinceniul in favoarea Iasiului. Putem specula cum se vor limpezi apele la Cluj…

        Apreciază

        • La Cluj nu se vor limpezi apele atata timp cat va exista si u si CFR. u sprijinita de autoritati, CFR pusa deoparte. Atata timp cat vor exista animalele (suporterii lui u) apele tot tulburi vor ramane.

          Apreciază

        • Da, PSD (ca partid), dacă tot s-a băgat în fotbal, nu se va rezuma la „resturi” de pe farfurii… Vin alegerile, o bază solidă de electorat poate fi ţintită – evident – în marile oraşe. Chiajna şi celelalte comune/orăşele nu reprezintă o ţintă atractivă pt. politic, ele reprezintă alte interese pentru alţii… Nu văd o legătură direct (nici indirectă nu prea) între susţinerea politică a lui Gino (oricum, reprobabilă) şi presupusa ascensiune (mai e loc?) a mafiei becaliote. Dar, revin, sunt curios cum va onora Gino facturile celor 11 votanţi ai lui (care vor veni la un moment dat), pentru că pedepsirea celor 7 e mai simplă… Sunt curios (chiar voi face o statistică de azi încolo) ce rezultate se vor consemna între echipele celor tabere… Ca o primă prognoză: 90% din ele vor fi câştigate de echipele aflate în tabăra pro-Gino…

          Apreciază

  14. Asa e Luis, cu poanta in jocuri de culise, toate echipele ardelene,(dar in primul rand noi), vor avea de suferit , se stie ce aversiune are mitomanul fata de Transilvania ! A se vedea investitiile blocate , cum ii Autostrada Tr . si multe-multe altele . Noi suntem buni numai sa platim cele mai multe taxe si impozite din tara, ca puturosii sudisti si soldoveni sa aiba din ce trai !

    Apreciază

  15. Excelent editorialul lui Tolontan de pe gsp, cu privire la schimbarea sefiei de la liga. Initial ma gandeam sa dau un citat, dar merita de citit tot articolul, ne este descris scurt si la obiect acest subiect.

    Apreciază

      • OMUL CADU merita tot respectul pentru atasamentul lui, pentru sinceritatea de care a dat dovada. OMUL are caracter. Poate acum joaca mai slab, poate va juca si mai slab, nu stiu, dar merita tot respectul CFR-istilor. Hai CFR.

        Apreciază

    • Un interviu foarte onest si la obiect, fara sentimentalisme ieftine a posteriori.Implicit recunoaste modul in care s-au facut echipele in faza de crestere (am venit pentru bani).

      Apreciază

  16. Nu-i exclus ca toată şmecheria asta să fie o manevră venită (şi) dinspre M.Sandu. El fiind membru în conducerea UEFA, în mod sigur a primit observaţii mai mult sau mai puţin acide de la şefii / colegii de acolo privind prostiile care se fac la Ligă (o puzderie de procese pierdute de Ligă la TAS, baraje inventate, echipe „invitate” să „urce în tren” cu acceleratul în mişcare, etc.). Sandu e mult-mult mai deştept decât Mitică, înainte să se lase şi el, a vrut -probabil- s-o rezolve şi p-ăsta. Ştia că singur n-are nicio şansă, s-a dus la „politic” (unde e mult mai bine înfipt, decât Mitică), s-a făcut un târg, un ceva, şi asta-i rezultatul.

    Apreciază

    • Vrei un pont sigur? RCS are un proces de santaj cu grupul Intact, care e „la putere”… Mitica ex. la Liga e de prin 2002 prieten de pahar cu Bendei de la RCS (pina prin 2006 mediatizarea firmei in cauza costa mai nimic fata de ce dadeau alti sponsori). Pe principiul prietenii dusmanilor mei sunt dusmanii mei…

      Apreciază

    • Hai ca daca suntem la politica, sa plagiez si eu. Uite ce bine a sintetizat cineva pe Cheferetv toata situatia asta: T-Bone: Iorgulescu = Ponta = PSD = Hrebenciuc = Becali

      Apreciază

    • Ce manevra, ce smecherii? 🙂 A fost un duel cinstit, transparent, cu prezentarea programelor si strategiilor, iar reprezentantii cluburilor au decis in mod democratic. Mitica si-a recunoscut infrangerea, a felicitat invingatorul si sunt sigur ca in primavara ce urmeaza, nu va spune ca el scotea dublu, indiferent cati bani va obtine Gino de la televiziuni. 🙂 Si, mi-e la fel de clar ca niciodata nu-i va ataca in mass-media, n-o sa bage strambe si nu va scuipa venin la adresa celor care “l-au facut”. 🙂

      Apreciază

      • Daca e destept, mitica va sta linistit o vreme – Gino s-ar putea sa isi rupa gitul daca nu va scoate un contract bun de drepturi TV. In plus sunt toti oameni de onoare, ati uitat?

        Apreciază

        • Ma indoiesc ca-l va lasa caracterul sa stea linistit. Oricat i-ar lauda pe cel de la Astra si pe Pinalti ca i-au spus in fata ca-l vor sustine pe Gino, n-o sa-i ierte in veci. Ce sa mai zic de ceilalti care au votat impotriva lui. Pronosticul meu este ca – periodic – va face scandal cat cuprinde. 🙂 Mai ales daca prinde un job la o televiziune si va fi platit in functie de audienta. 🙂

          Apreciază

            • Iacov: “Domnul Dragomir a încercat să şantajeze pentru voturi, probabil că a ameninţat că o să spună tot ce ştie”. 🙂 Sunt sigur ca vom auzi de foarte multe ori acest „o sa spun tot ce stiu”. 🙂

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.