O duzină de informații calde despre Tribuna CFR


Pentru că astăzi, 4 noiembrie 2013, Tribuna CFR împlinește frumoasa vârstă de 648 zile (caneto, nu mai verifica; dă-i pace, și dacă am greșit la calcule, să fim sănătoși!) și încă mai trăiește bine, foarte bine și moderat de bine, vă ofer 12 statistici, care vă vor folosi la ceva sau nu. Mulțumim celor care (încă) ne (mai) citesc!

Topul cititorilor (autorii nu sunt incluși) care au comentat/stârnit comentarii (>100 reacții):

0 comentarii

  1. Traiasca Tribuna! Cine citeste regulat, sa zicem, din ultima luna, a putut vedea ca am avut postari zilnice. N-o spun asta sa ma laud, ci sa arat ca acest ritm, daca se va mentine si in perioada urmatoare, nu este pt a urca in clasament, cum anticipez ca ar putea comenta unii…

    Apreciază

    • Ma, tinere, nu umbla cu „teste” p’acilea, ca nu tine!!! Ai aflat de statistica si vrei sa ajunji pa primu’ loc… No, ca numa’ asta am fost vruta sa zic!!

      Apreciază

  2. Al naibii, nici măcar nu bănuiam cat de guraliv sunt! 😀 Superb material, incredibil cate femei activează pe sait… La mulţi ani, saitule!!! Şi vă mulţumim din suflet doamnelor, domnilor moderatori, suntem adanc recunoscători pentru munca depusă, munca tuturor celor care mai rezistă cu noi şi pentru noi!!! Păcat de unii dintre noi, nu-mi cereţi nume, izgoniţi de pe site prin ţâfna noastră sau a moderatorilor.

    Apreciază

    • Încă un pic și ne transformăm în revistă pentru femei! 🙂 PS – Referitor la cei care s-au retras din spațiul virtual al Tribunei, recunosc că am și eu destui pe conștiință. Sper că le e mai bine fără mine…

      Apreciază

        • Dantesc, dl. Tegean s-a dus după acea „ceartă” dintre Albusibiu şi restul tribunei (dacă mai ţii minte: Trecutul Cluj-Viitorul Nimănui era titlul articolului din august a.c., articol din cauza căreia s-a retras şi Albu). Al doilea a fost mult mai de curand, săracul fiind repezit şi supărandu-se după ce a inserat un link spre ceva hip-hop „autohton”, ca model de comportament. A exagerat biensur, dar ştim prea bine că dacă ne băgăm în politică sau alte chestii serioase (de data asta homosexualitatea, sau mai bine zis homofobia) ies scantei. Şi n-ar trebui, suntem fanii aceleiaşi echipe, suntem mandrii că suntem, majoritar, ardeleni. Aşa că e păcat să pierdem orice membru al acestui „club”, pană la urmă nu suntem chiar atat de mulţi…

          Apreciază

    • Aproape 50% sunt pensionare care se încadrează (din oficiu) în primele două categorii de tinerețe. Iar majoritatea pensionarilor și-au făcut conturi pe net după ce au luat Viagra și s-au simțit iar ca la prima potență. Aceste explicații poate te vor ajuta, poate nu.

      Apreciază

  3. Ioi, ioi, tulai! Ca am fost ajunsa fruntas la intrecerea postationista!!! Sa-mi tie Dumnezo obiceiu’ si sa tie si la hailanti de pe Tribuna obiceiu’ lor!!

    Apreciază

  4. La multi ani TRIBUNACFR !!! E important de priceput ca cei care au comentat/starnit comentarii, indiferent ca sunt critikaci sau laudaci, toti isi doresc binele CFR-ului si doresc ca echipa sa revina si faptic nu doar declarativ in lupta pentru titlu.

    Apreciază

  5. No daca scriam batar o data pe zi, ca de „cetit” citesc de 2 ori, eram amu la egalitate cu Bela… care sa prinda play… offu’. No nu-i bai… HAI CFR !!!

    Apreciază

  6. Cat despre „worth” cu banii aia,estimati sau nu corect (parerea mea e ca nu-i corecta estimarea dar no se vede ca suntem sapati si in acest plan) veci nu ii platim nici macar salariul lui Maah 🙂 Deci CFR incotro ?!?

    Apreciază

  7. Eu sunt foarte curios in ce categorii m-ati bagat (Male/Female, 35-/55+) dupa o adresa de email foarte impersonala. Cu restul datelor sunt de acord 🙂

    Apreciază

  8. Poate n-am înţeles bine statistica; aţi pus vizitatori numai din Cluj şi Bucureşti, fraţilor, M-AŢI UITAT PE MINE DIN BOTOŞANI. Păi se poate, chiar aşa???

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.