Când şi unde petrecem „Ziua Satului”?


concordia

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

st1:*{behavior:url(#ieooui) }

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Umbla pe vremuri vorba că nu ştiu în ce sat, la nu ştiu ce cămin cultural, era afişat un anunț că în fiecare miercuri şi vineri se ține „Joia Tineretului”. No, la Chiajna, conform site-ului oficial al Concordiei, ziua de duminică pică fix pe marţi – vezi screenshot. Nici nu-i de mirare că mai încurcă lumea zilele și evenimentele, doar nici programatorii competiţiei cu balonul rotund lovit de pantofi de sport cu crampoane nu mai ştiu cum să mai facă loc etapelor, după bulversarea produsă în calendar de succesul răsunător al lui nea Piţi. Tocmai mă pregăteam să spun că după meciul Concordia Chiajna – CFR Cluj, ce se va disputa duminică, 3 noiembrie 2013, pe stadionul comunal de pe (lângă?) Drumul Gării nr. 1-3, în cadrul etapei a 13-a din liga lui Mitică (Gino?), ora 19.00, în transmisiune directă TV la digisport1, ne putem pregăti să pregătim o nouă pregătire centralizată de vreo 3 săptămâni… [pauză de tras sufletul]… când a apărut anunţul surprinzător că s-a amânat amânarea etapei a 14-a, şi ziua de sâmbătă, când trebuia să jucăm cu Dinamo, se va ţine vineri, când o să jucăm cu Dinamo. Mă întreb, totuși, cum rezolvă problemele de acest gen ţările cu fotbal dezvoltat? O fi având luna lunară un conținut de 49-50 de zile la ei, altfel nu-mi explic.

Să ne întoarcem, totuşi, la meciul de duminică, care pornește de la următoarele situații bizaricești (spuuchi, că tot e de actualitate termenul) din acest sezon:

– Chiajnăii au învins Astra cu 3-1, învingere pe care noi n-am reuşit-o (bun îi şi 0-0);

– Tot chiajnăii au învins vecinii noștri din vale, chiar în vale, cu 3-0, în timp ce noi, tot în vale, n-am reuşit (bun îi şi 0-0);

– Ei (chiajnăii) au învins FC Braşov cu 1-0, iar noi n-am reuşit învingerea, că n-am jucat cu brașovii încă (cel puțin în campionat, că în Cupă…);

– Noi am pierdut cu scor de neprezentare cu Steaua, 0-3, ei, nu!, că s-a amânat meciul, altfel poate băteau la scor, demonstrând încă o dată că sunt satelitul lui G.M.M. (nu dau nume);

– Noi am pierdut la scor de prezentare jalnică cu Vasluiul, 0-4, ei, iar nu!, că erau în deplasare organizată la TAS (a pierdut Rapidul în locul lor, toate meciurile).

„Bă, da’ tari ca peretele nucii sunt concordienii ăştia!!!”, veți zice/gândi cutremurați… „Hai, fiţi serioşi!”, vă voi potoli eu cutremurele. Se mai întâmplă accidente, dar statutul în memoria colectivă a celor două echipe, Concordia 1957 Chiajna şi CFR 1907 Cluj, este clar: ei fac parte de categoria „umplutură” de sezon, un fel de Sputnik, ce gravitează în jurul звезды, iar noi facem parte dintre „granzii de Provincie”. Aşa că, n-avem altă soluţie onorabilă decât singura admisă de bunul-simț: mergem, batem, venim iute acasă, că, după cum v-am spus mai sus, avem de pontat o victorie şi vineri (Ha, ha, ha! Dinamoviștii erau pregătiți psihic de F.Stoican și filozofic de C.Dinu pentru sâmbătă).

În pofida ultimului rezultat înregistrat (0-0) şi a jocului nu prea strălucit (la 0-0), echipa noastră pare să aibă din nou coerenţă în exprimarea pe teren, nici cu încrederea de sine nu cred să fie probleme, diferenţă de valoare faţă de adversar există (har transfermarkt-ului!), iar gazonul din Chiajna ne prieşte – avem victorii pe linie în meciurile disputate anterior (4-0 şi 2-1). Totul e dat pentru o nouă victorie ceferistă în deplasare. Tiptil, facem ce facem, şi cu un mic ajutor al rezultatelor din alte meciuri, după această partidă ne putem instala fofilat pe locul 5 în clasament, iar de-aici mai sus e doar o simplă chestie de timp şi răbdare.

Probleme de lot nu avem, doar Djokovic şi Muniru sunt suspendaţi pentru cumulul a câte 4 cartonaşe galbene (deci avem probleme de lot!), iar dacă ne putem lua după presă, Piccolo a ieşit din graţiile conducerii (dacă a fost vreodată), Batin e tras pe dreapta pentru că ar fi semnat un contract de reprezentare cu Prima Doamnă A(MP) Fotbalului Românesc (nu dau nume), Brandao nu este pus la punct cu pregătirea după o accidentare sau mai multe, dar, cum spuneam, probleme nu sunt. Pentru amatorii de statistici: Hora e bun de joc, deși apt n-a părut niciodată…

Bun, acum să bag material pe gazon. Mă gândesc la un Felgueiras – Maftei, Cadu, Rada, Camora – Obiora, Sepsi – Maah, Gabionetta, Tade – Ogbu. Pe Sepsi l-am trecut titular pentru a genera mai multe reacții la articol. Dar e treaba lui Grigoraş, n-are decât să-l încerce pe Hora pe acel post, dacă Voiculeţ mai are nevoie de nişte timp pentru acomodare. Varianta cu Maftei la acoperirea descoperirii lăsate de Djokovic/Muniru şi Velayos sau Hora pe linia de fund nu m-ar încânta deloc, pentru că ar genera reacții prea exoterme la articol. Mai există şi soluţia ca Obiora să se descurce singur, dacă vrea să demonstreze că-i mai bun decât titularii Djokovic şi Muniru, şi băgăm unul ofensiv în plus (Hora? – glumesc! – Deac? Rui Pedro? F.Costea? Hora? – glumesc!), doar mergem să învingem, nu?

Concordia, ajunsă în sala ligii după începerea filmului (mici probleme cu biletul de intrare luat de la bişniţari), numără în componenţa sa 11 oameni care au trecut pe la Dinamo, nouă jucători şi doi antrenori, toţi stelişti de mici sau chiar intrauterini. Are primele 3 meciuri amânate, totuşi a reuşit să adune 13 puncte în 9 meciuri (de duminică seara încolo, 13 puncte în 10 meciuri), aflându-se pe locul 12 în clasament, relativ confortabil. Ultimul meci (1-2 cu Dinamo, la Bucureşti) l-a disputat apelând la următorii jucători: Râmniceanu – Creţu, Leca, Melinte, Savin (Florea ’62) – Papasterianos, Roşu (Bucurică ’62) – Onduku, Purece, Serediuc – Wellington (L.Ganea ’85). Antrenor: Ionuţ Chirilă. L.Ganea este împrumutat de la CFR, probabil nu are drept de joc în meciul direct, să facă cine știe ce nebunii, iar suspendaţi nu au. La ora la care scriu și spionez, din tabăra gazdelor nu a început încă atacul preventiv concentrat pe arbitrajul de duminică. Adversarii noștri sunt în continuare nervoşi cu nervii; nu s-a terminat încă răzbelul de după ultimul meci cu Dinamo. Numa’ bine picăm noi la Chiajna, ca să-i liniştim.

Hai a 5-a victorie! HAI CFR!!! Hai la horă!

0 comentarii

  1. Pe hartie, Voiculet este mai indicat decat pepsi. Gratie-negratie, daca Grig are un pic de minte, in locul lui Rada il baga pe PICCOLO. In locul lui Maftei nu stiu pe cine ar putea folosi, poate ar fi indicat sa jucam cu un om in minus pe dreapta, cei pe care-i avem mai mult incurca decat ajuta. Moldoveanul ala cu nume de brazilian nu si-a rezolvat inca problemele din Ucraina? Sa joace ala, macar ii tanar si sigur nu este mai slab ca si cei pe care-i avem in momentul de fata. Cele trei puncte sut foarte importante, dupa cum ai spus, putem sa ne saltam pana „sus”, pe locul cinque. Si de pe acel loc sunt alte perspective. Sunt convins ca si alte echipe din fata noastra vor avea probleme in retur si vor pierde puncte.

    Apreciază

  2. Cu Piccolo eu as mai astepta, se negocieaza, fiecare dintre parti vrea sa obtina avantajul la negocieri. Sanse, chiar daca nu foarte mari, cred ca mai sunt pentru pastrarea lui Piccolo.

    Apreciază

  3. Pt prima data de cand scrie avancronici, as miza o suma mare pe 11-le anticipat de caneto! Nu am dubii nici macar in privinta lui Sepsi. Cu Ceahlaul am zis, ca e meci de 1X2, mentionand, ca f.rar pronostichez toate variantele posibile. Acum se pare ca ma contrazic, pt ca din nou este, dupa mine, un meci de 1X2. PS. 1) Luis, esti de un optimism incurabil! Nu-ti este clar, ca Piccolo TREBUIE sa plece? 2) Imi place site-ul stiridesport. Echidistant, mereu cu informatii proapete. Azi, un excelent interviu cu Muniru, din care aflam, ca jucatorul lui preferat de la noi a fost Muresan. Sper ca pt aceasta afirmatie nu va fi vandut cu prima ocazie, baiatul are stofa, poate sa creasca valoric, ne poate ajuta mult. Dar la noi, daca ai salar mare, trebuie sa pleci. Cu exceptia lui Cadu. Daca tragi o basina, la fel, esti inlaturat. Asa ca, nu-l vad bine pe Sulley al nostru…

    Apreciază

    • Bela,poate un optimist asa mai moderat.Referitor la Piccolo,sunt sigur ca si-ar dori sa ramana,cum tot asa de sigur este ca si conducerea l-ar tine in anumite conditii si aici este buba.Piccolo este unul dintre preferatii mei,si de acea eu sper ca I.M. (febletea ta:)) va reusi sa ajunga la comun acord cu Felice,cred ca este unul dintre cei mai inteligenti jucator care a jucat vreodata la noi.

      Apreciază

  4. Apropo de Sougou. El joaca bine spre f. bine in Franta, Bastos se descurca bine la arabi, Traore e la o cota uluitor de mare, iar Mandorlini obtine rezultate meritorii in Italia. Acum parca e ireal, ca toti 4 au trecut pe la noi!

    Apreciază

  5. Am vrut sa il verific pe caneto (pentru ca uneori e suspect de [aici insereaza suspiciunea proprie]) si am intrat pe site-ul chiajnenilor. Probabil ca adminul site-ului chiajnesc a fost beat, dar si-a revenit intre timp si a facut corectura corecta. Dar s-o fi imbatat din nou, pentru ca pe site-ul lor apare ca C.C. joaca mai intai cu G.M.M. in 2 noiembrie. Sa speram ca asa va fi si in 3 noiembrie vor fi rupti de oboseala si vom castiga partida sau nu se vor prezenta pentru ca is rupti de oboseala si vom castiga la masa verde.

    AICI VEZI DOVADA: http://j.mp/18GNoih

    Apreciază

    • Interesate rezultate – daca la Tade era undeva de asteptat ca parerile sa fie impartite, cel mai prins de nispuri miscatoare pare sa fie Deac. Interesant e si ca multi nu l-au uitat pe Ronny, desi a fost accidentat tot sezonul trecut.

      Apreciază

  6. Asta cu „Ziua satului” îmi aduce aminte de o fază haioasă, petrecută prin 88 sau 89, nu mai ştiu exact. S-a organizat de „partid” o competiţie judeţeană de fotbal NUMAI pentru echipe săteşti, la ea au fost invitate cele 4 câştigătoare ale campionatelor zonale din judeţ (un fel de div.”E” pe vremuri, sub campionatul judeţean, care era div.”D”…). Eu aveam deja „o vârstă”, şi activam la o echipă sătească, eram cu toţii foşti divizionari „C” sau „D”, toţi şmecheri „de oraş”, mergeam acolo de plăcere, băteam pe toată lumea cu peste 10 goluri…Dar nu asta e faza, la competiţia aia „sătească”, în deschidere, un secretar PCR mai puţin iniţiat în „componenţa” echipelor a ţinut o prelegere stufoasă că ce important este ca aceşti băieţi de la sate să facă sport (mai era să adauge: „în loc să se ducă la cârciumă”…), şi atunci n-am mai rezistat, am început să râdem cu lacrimi şi mult timp înainte ne-am salutat cu „ce mai faci bre săteanule” (sau „ţăranule”…). Din cele 4 echipe doar una era compusă din săteni adevăraţi, celelalte 3 aveau în componenţă doar „orăşeni”…S-a mai bifat o acţiune „reuşită” a partidului…HAI CFR!!!

    Apreciază

    • …Unde dai şi unde crapă…Îţi aduci aminte că acu’ un an tot demonstram prin tot feluri de clasamente că CFR e cea mai bună echipă a Balcanilor şi a „fostelor” comuniste…Ăştia s-au prins doar acum, după un an?…:) HAI CFR!!!

      Apreciază

        • De ce Luis, decât „codaş la oraş”, mai bine „fruntaş la sat”, ce zici? Apropo, duminică mă voi apropia „fizic” de tine (să nu vă gândiţi la prostii…), mă duc în satul natal al bunicilor dinspre tata, undeva la „graniţa” cu Sălaj (sat Dîrja, com.Panticeu, jud.Cluj), de „ziua morţilor”, deci o să mă gândesc şi mai „intens” la tine…O să trec şi prin Cluj (cimitirul Chinteni, am unchiul acolo), prilej cu care -sper- să trec şi pe la stadionul CFR măcar pt. 10 minute…HAI CFR!!!

          Apreciază

          • Pai atunci ,daca bunicii tai sunt de prin zona esti numai pe jumatate secui,si eu la fel .Tatal meu era din Ojdula.Apropo de „contact fizic”,hai la meciul cu dinam.U. ,si daca pierzi pariul cu Bela atunci ada si cartea,daca castigi iti duc eu cartea din partea lui Bela.:) nu inainte sa le citesc .

            Apreciază

            • Ai grijă, eu nu am nevoie de multe invitaţii, dacă mă „provoci” mult, chiar mă duc…E o idee interesantă…de ce nu? HAI CFR!!!

              Apreciază

  7. Multumim, caneto, pentru aceasta avancronica savuroasa. Cel mai tare m-a amuzat faptul ca L. Ganea ar putea să facă cine știe ce nebunii, pentru ca situatia jolly-joker-ului Hora ma cam intristeaza.

    Apreciază

  8. Dupa ce a scris Kiruj, ca la mijloc nu vor juca impreuna Sepsi cu Obiorah , am propus un pariu, vad ca a disparut, sau poate nici n-a aparut din motive tehnice . Reiau deci, daca Kiruj are dreptate, ii trimit un roman de Rejto Jeno, daca nu, adica Grig va incepe meciul cu Obiorah-Sepsi la mijloc, astept un roman de Moldova Gyorgy . Omul de legatura, pt aflarea adresei, va fi Luis . De acord, maestre ?

    Apreciază

    • Eu cred ca va juca Voiculet cu Obiorah.Pepsi nu prea a jucat,si cand a jucat a cam dezamagit.Voiculet nu a avut prea multe sanse pana acum,dar intrun meci in deplasare poate fi decisiv cu o pasa decisiva sau un sut bine plasat .Plus ca Grigoras il si cunoaste foarte bine.

      Apreciază

    • De acord! După P.Howard, scriitorul meu preferat era Gy.Moldova. Bineînţeles, în cadrul acestui stil aparte, mai „soft”, aşa, că la categoria „hard” îl aveam pe Örkény, pe Camus, pe Sartre…Apropos, la Moldova, avea un roman fascinant de tot -depsre fotbal-, „Mireasa alb-verde/A zöld fehér menyasszony”, povestioare „contrafăcute” despre Fradi (Ferencvaros)…

      Apreciază

  9. Caneto, nu la acela ma refeream . Am scris imediat ce Kiruj a subliniat, ca Obiorah si Sepsi nu vor juca impreuna . Am venit cu un pariu, se pare ca nu am apasat pe ” post comment ” . Am revenit , cu succes, astept raspunsul lui Kiruj la provocarea mea .

    Apreciază

  10. Kiruj.considera ca te-am provocat.Locatia si data sunt date (din oficiu) ,adica tribuna II (acolo am abonament),ziua meciului cu dinamU.Poti alege ce arma doresti,iti stau la dispozitie.Detaliile de contact (nu fizic)le stabilim mai tarziu.Hai CFR.
    Bag da sama ca este ziua pariurilor si provocarilor.:))

    Apreciază

  11. Oare am o fantezie ieşită din comun dacă la formaţia dată de Caneto aş face o modificare în linia de fundaşi în locul lui Maftei l-aş pune pe Picollo şi pe Maftei l-aş urca mijlocaş împreuna cu Deac. Deci să arate aşa FELGUEIRAS – PICOLLO,CADU,RADA,CAMORA – MAFTEI,DEAC – MAAH,GABIONETTA,TADE,OGBU ??

    Apreciază

    • Ery,Maftei nu ar rezista fizic.L-am vazut si in meciul cu astra,s-a aventurat in fata si acolo a ramas nu mai apuca sa se retraga,dar citind ce ai scris mi-ai dat o idee.Deac a mai jucat fundas (la nevoie),de ce nu ar putea fi incercat pe acest post (in lipsa de alte solutii viabile,din pacate)la meciul cu concordia,eu cred ca ar face fata.

      Apreciază

      • Eu zic că ar fi cea mai bună variantă asta cu Deac fundaş dreapta. A şi jucat acolo, are şi condiţie fizică bună (din câte am înţeles), dacă tot e să revină cumva cu capul, o poate face şi jucând acolo, mai poate ajuta şi atacul, cu mult mai mult succes decât Maftei. La mijloc dacă-l punem pe Maftei, e bai mare, cu toate că a mai jucat acolo (chiar în naţională), dar erau alte vremuri, omul nu prea mai rezistă.

        Apreciază

        • Depinde unde e durerea mai mare. Daca Gabionetta nu e refacut, va intra abia in repriza a doua si atunci ar trebui 2 oameni care sa poata cu varza la mijloc – singurii care ramin sunt Deac si Prostea. Maah e si el incert, asa ca de ce sa nu speculam la un Tade retras si Batin in fata sau de ce nu, surpriza -Carter? (ca tot il promoveaza IM sa inteleaga cine trebuie)

          Apreciază

        • Deacord cu tine. L-am vazut si la meciul cu astra, vointa avea, dar viteza nyema+limba scoasa pana la glezne. Deac sigur ar face fata mai bine pe aceste post. Cateva jocuri de acomodare si am cagtiga un fundas super. Fundas care alearga, centreaza si se replieaza la timp. Vezi ca manusa ti-a fost aruncata.

          Apreciază

  12. Să mă scuzaţi că n-am scris ce era mai important – HAI CFR şi CFR – VICTORIE !!!! Vreo 2 – 3 goluri ar face bine la golaveraj .

    Apreciază

    • Nu va fi usor meciul cu Chiajna, asta mi-e clar. Mai lipsesc si cativa titulari, eu as fi foarte multumit si cu o victorie la 1 gol diferenta 🙂

      Apreciază

      • thedarkside,vom bate la chiajna ,sunt convins.Meciul cu dinamU va fi mai greu,sper ca pana atunci sa avem toti jucatorii valizi si sa nu dam in hepatita (cartonase) dupa meciul cu chiajna.Nu stiu de ce dar am impresia ca ne cam vaneaza.Luam prea usor cartonase,pe cand adversarii nostrii chiar daca joaca mult mai dur nu prea sunt ingalbeniti.

        Apreciază

  13. Kiruj, ma bucur dublu. Una, ca ai acceptat pariul, si doi, ca la categoria usoara, si tu ai avut aceleasi preferinte. Acum mai plusez, cine pierde, sa transmita o lista de 5 romane, castigatorul urmand sa aleaga, iar Luis sa faca, speram fara comision, oparatiunea de predare-primire…

    Apreciază

  14. Azi, citind rezultatele ligii a doua si consultand un pic clasamentele, am tot simtit ceva, de genul, ce dracu e clar, dar imi scapa aici? Pai titlul lui caneto, cu „satul” m-a facut, ca datorita subconstientului, sa zabovesc putin la clasamentul seriei 1. In sfarsit, mi-a picat fisa, pe locul 1, FC Clinceni, pe locul 3, AS Berceni, si mai in spate, Tarlaungeni. Deci 3 echipe de profilul descris de caneto, dintre care doua pot spori nr. satelor din prima liga! In seria noastra numai orase, dar cu ciudatenia celor doua Craiove! Ambele, ajunse in liga din pixul mafiotului sandu, in cazul lui mititelu existand o justificare, dar in cazul echipei nou infiintate a primaritei porno, nici una! Nicaieri in lume nu s-a mai intalnit un caz similar, adica se infiinteaza o echipa si e admisa direct in liga 2-a?! Si sa mai tinem cu nationala patronata de acest cancer, la propriu si la figurat, al fotbalului romanesc?!

    Apreciază

  15. Am revenit doar pt a-mi exprima bucuria prilejuita de Simona Halep, care a castigat dramatic in fata fostei nr. 1 mondial, Ana Ivanovici. Daca intrati pe gsp, puteti vedea derularea partidei, Simona avand doua reveniri fantastice: dupa pierderea destul de categorica a primului set, administrand un usturator 6-1 adversarei, si in setul decisiv, dupa ce Ivanovici conducea cu 3-0. Bravo Simona, si la mai mare!

    Apreciază

    • Indiferent cat de slab ar fi, tot l-aş folosi fundaş dreapta pe V. Lajos şi nu pe Maftei, Piccolo, Deac sau altul. Deac intră în locul lui Maaah, dacă e adevărat. Sireacul V Lajos nu e prea bun, o ştim, dar măcar e de meserie. Şi să nu-mi spuneţi că Maftei îi mai bun decat el, că nu cred. Poate era, în tinereţe…

      Apreciază

      • Nope. La o echipă de la mijlocul sau la coada clasamentului. E la acelaşi nivel mereu, nu mai are creşteri şi nici scăderi. Crede-mă, n-am nica cu el, şi-a făcut datoria cat a putut, îi mulţumim, din păcate nu mai poate. Şi nici nu e un Panin, să-l angajezi la club. Poate la Rapid sau la Steaua…

        Apreciază

  16. Nea-silica, nu-i vorba de Piccolo sau Deac. Dar cu Velajos ai dreptate, din toate punctele de vedere, el ar trebui folosit si nu Maftei! E slab Velajos, dar mai are 3 ani contract cu noi. Si cum ai zis, e de specialitate. Plus ca e la o varsta optima, 26 de ani. In schimb, Maftei nu e slab, e catastrofa, e in ultimul an de contract (har Domnului!) si nu este de specialitate. Si inca ceva. Dupa mine, chiar si Hora e mai nimerit sa joace pe acel post, decat casatul Maftei…

    Apreciază

    • Asa este Bela, V.Lajos este de meserie fundas dreapta, dar este un meserias necalificat (neadaptat). Concordia este echipa cu care putem sa facem improvizatii, mai ales ca din diferite motive suntem obligati sa improvizam, si atunci de ce nu Deac pe dreapta. Stiu ca nu va fi asa, Grigoras face echipa, dar din punctul meu de vedere atat Maftei cat si V.Lajos reprezinta un risc mai mare ca si Deac.

      Apreciază

  17. Kiruj, pana azi eram sigur ca voi casiga pariul. Acum, parca am o presimtire ca Grigoras mi-o face… asa ca am trecut pe la biblioteca, marturisesc, dupa multa vreme. Mi-am dat seama ca am pus carul inaintea boilor! Mai exact, cele mai multe din cartile mele au ramas la Cluj, erau la parinti, asa cum le-am lasat in bibloteca mea de-acolo. Acum, dupa disparitia lor, le pot spune adio, fratele meu, scriptic, nu si faptic, m-a dezmostenit ici-colo cu viclenie. Nu intru in detalii, sunt aspecte pe cat de neplacute, pe atat de duraroase pt mine. Dar am destule carti si aici in Zalau, si-ti propun urmatoarea recompensa pt castigarea pariului: 1) Rejto, 100 csoknak is egy a vege (numai daca n-o ai!) si 2) una din cele 3 titluri ale lui Moldova, a) az idealis hadifogoly, b) Lampalaz si c) az utolso hatar. Astept alegerea ta, cu mentiunea ca accept si comisionul propus de Luis…

    Apreciază

  18. Luis, am zis ca nu se pune problema cu Deac sau Piccolo pe dreapta, pt ca nu i-a pregatit Grig pt acea pozitie. Dar sunt de acord cu tine, Deac ar fi mai util ca Maftei sau Velajos, cu precizarea, ca din motivele aratate la precedenta postare pe aceasta tema, Maftei ar trebui sa fie ultima solutie! PS. Peste tot in lume se analizeaza surpriza numita Verona. Despre Mandorlini numai cuvinte de lauda, cu mentiunea, ca dat afara de la Cluj, a reusit resuscitarea formidabila a Veronei. Eu am un lapsus (mai multe, fiti linistiti!), de ce a fost dat afara, a castigat eventul, si parca in noul campionat chiar daca in jocul echipei se simtea un recul, rezultatele nu erau tocmai nasoale? Deci, de ce?

    Apreciază

  19. Putin despre fenomenul Mandorlini. Dupa ce a reusit promovareain serie A, acum se afla pe locul 4-5, cu 22 pct, cu 10 mai multe decat a acumulat celebrul Milan! Si inaintea altor echipe de valoare, ca Fiorentina, Lazio, Udinese, etc. Si totusi, repet, de ce a fost demis?

    Apreciază

    • Pentru ca management sudeuropean (latin) inseamna sa te bagi peste meseriasi si sa te arati activ, cand, de multe ori, este mai bine sa stai in banca ta si sa-ti lasi angajati sa-si faca meseria. Acest motiv este probabil valabil si la demiterea altor antrenori…

      Apreciază

  20. Mai, dar de ce dezinformati ca meciul de la Chiajna e marti? Mi-am facut foarte linistitt un program „outdoor” si acum constat cu surpriza pe net ca meciul e in plina desfasurare!

    Apreciază

  21. Puteam castiga si noi meciul daca Costea nu rata asa de usor toate ocaziile pe care le-a avut. Omul cel mai bun de pe teren pentru noi a fost Tade. Pacat ca s-a accidentat Ogbu, poate ar fi fost altul scorul. In rest, Rui Pedro nu a facut decat sa incurce mai mult jocul decat sa-l lege. Forta CFR!!!

    Apreciază

  22. Cu multumirile de rigoare, Maftei, Pepsi, Rada trebuie pensionati. NU fac fata. Pedro, Costea si Deac vanduti, imprumutati, orice, numai sa faca fericiti alti suporteri, pe noi ne-au fericit destul. Am avut si nesansa, cu accidentarile si cu fazele lui Gabionetta si Deac. Jocul nu se leaga de la mijloc in sus. Parca este rupta echipa. A contat si lipsa lui Muniru si Djocovici, dar per ansamblu am fost o echipa sterila, impotenta in atac, chiar daca am dominat si am avut mai mult mingea (in ciuda comentatorului idiot, care a vazut parca alt meci). Pacat de punctele pierdute. Hai CFR.

    Apreciază

  23. Joaca Rada si il lasi pe banca pe Piccolo. Ramane, nu ramane, pana cand are contract sa joace. Am ajuns sa se trateze si la noi jucatorii ca la stana.

    Apreciază

  24. N-am prins decât repriza secundă. Petardele au rămas petarde, am și avut puțină neșansă, însă punctul tot punct e, iar faptul că nu am luat gol de trei meciuri (asta apărându-ne cu Maftei și Rada!) e de bine. Ăia de comentează pe digi nu știu ce fumează, dar aș încerca și eu. Avem cam jumătate de echipă, și nu e bine deloc.

    Apreciază

    • Corect, Csongi! Petardele, tot petarde. Din cauza lui Maftei şi Camora (adormit în cazul primului şi mai mereu în atac – al doilea), Cadu este obligat să joace pe tot terenul, ceea ce nu mai este posibil. Omului îi ajunge postul de apărător central, dar pentru mania lui Grigoraş, este obligat să-i suplinească pe Maftei (inexistent), Rada (inconstant) şi ceilalţi din apărare. Atata vreme, cat apărătorii urcă să ajute atacul, mijlocaşii (respect Denilson) nu reuşesc să facă nimic (a jucat Voiculeţ? unde? cănd?), iar atacanţii ratează lejer, un scor de egalitate e mai mult decat bun. De data asta eu m-am săturat de nea Grigoraş. N-a avut parte de nici macăr de un cuvant urat din partea mea pană acum, dar m-am plictisit de el. N-are curaj, echipa e în stază. Şi trebuie luate măsuri. Din nou. A fost un an nenorocit, atenţie, se cam termină anul şi dacă nu vrem să se termine cu noi, trebui luate măsuri. La noi, grefa Grigoraş nu a reuşit, din păcate. Haide CFR!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.