Demisia! Demisia!


Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

Urmărind în această săptămână cele apărute despre fotbal în interiorul site-urilor specializate am rămas stupefiat că este plin de ştiri derizorii despre barajul naţionalei şi meciurile din cupele europene, mai nimic despre cel mai important eveniment al lunii octombrie, partida CFR Cluj – Astra Giurgiu, din cadrul etapei a 12-a a primei ligi a campionatului naţional, ce se va disputa sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 21.30, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu din frumosul cartier Gruia!

Poate „specializații” nu știu că va fi momentul adevărului, momentul ori-că-că-ori-că-că: ori ne-am revenit din criza prenatală lungă de 9 luni (perioada de scremere dinainte de a naște o echipă vie) şi vom lega a treia victorie consecutivă, învingând lejer la două goluri diferenţă, ori ultimele meciuri n-au fost decât un foc de paie (de fapt, două focuri) şi va trebui să ne mulţumim cu un chinuit 2-0. Înclin spre prima variantă, simt cumva din nou, după aproape un an, că s-a produs o emulaţie la nivelul lotului, percep în aer existența acelui necesar entuziasm al grupului pentru continuitatea în performanţă. Băieţii dau impresia că sunt mult mai liniştiţi, nu se mai văd precipitarea, lipsa de orizont şi soluţii la nivelul jucătorilor, aceștia se ajută între ei, jocul se leagă, totul datorită faptului că materia le-a fost predată bine de ăl mai tare din oraş (care demonstrează că mai știe pupa broaște/petarde pentru a le transforma în prinți/rachete). Totul pare mult mai uşor când ştii ce trebuie făcut, cum trebuie făcut şi cine-i omul (cel mai) potrivit la locul potrivit. Pentru că și la acest ultim aspect se văd semne promiţătoare. Nu se mai merge cu „hai să-l încercăm şi pe ăsta acolo sau pe celălalt dincolo”, ci se cristalizează din ce în ce mai evident o formulă de bază: un portar, patru fundaşi şi 3(5) mijlocaşi plus 3(1) atacanţi, depinde de sistemul ales. No, bine, glumesc un pic, dar, pe bune, mai nou îmi vine mult mai uşor pe buze un prim-unşpe: Felgueiras – Maftei, Cadu, Piccolo, Camora – Muniru, Djokovic – Maah, Gabionetta, Fl. Costea – Ogbu. Chiar de n-o fi asta echipa de start… Știm însă că Velayos va putea intra doar în locul lui Maftei, Tade în locul lui Costea, Deac în locul lui Maah, Rui Pedro în locul lui Gabionetta. A trecut vremea experimentelor de genul „poate merge cu Rada în locul lui Ogbu și cu Hora în spatele lui Felgueiras, pe post de servant”. Pare că fiecare şi-a găsit locul de muncă de pe teren sau cel numerotat de pe banca de rezerve. Poate, unii vor zice în felul următor: „Ce mi-e Maftei, Velayos sau Hora, toţi sunt slabi, iar Panin s-a retras”, eu îl prefer pe primul, pentru plusul de experienţă și pentru rutina avută. Nu mă înjuraţi nici pentru Costea; consider că noul nostru Dumnezo (fost „circar”), decarul cu numărul 19, D-G, are nevoie în atac de colegi care ştiu cu băşica, iar „Florinaccio” Costea cunoaște cu pepenele mai bine decât alții.

Despre oaspeţi, ce să zic? Am pătruns în site-ul lor oficial, să iau pulsul meciului, dar n-am fost pătruns: nimic interesant. Au un sondaj referitor la meciul de sâmbătă şi majoritatea covârşitoare a suporterilor – peste 70%, adică 16 votanţi – crede în victoria Astrei în faţa CFR-ului. Ce mi-a mai sărit în ochi, amuzant, totuşi măgulitor pentru noi, au trei categorii de preţuri la biletele pentru meciurile de pe teren propriu. A’ mai scumpă cu, normal, nici nu tre’ să-i menţionez numele, urmăm noi împreună cu Dinamo, restul echipelor intrând în categoria puțulime/pulime şi pot fi urmărite la lucru pe bani mărunţi.

Astra din Giurgiu se află pe locul 2 în clasament după 11 etape, deși are şi un meci restant. Din partea mea n-are decât să-şi păstreze locul şi după 34 de etape, nu mă interesează decât să termine campionatul după noi în clasament, la câtă distanță vrea mușchiul ei. Bineînţeles, dacă n-o păţeste pe aia cu „căţeii dintâi turbează”. Că prea în forţă a început. În primele 4 meciuri din deplasare, 4 victorii, golaveraj 16-3! Apoi, a venit „accidentul” de la Chiajna, 1-3 cu Concordia. Urmează „recidiva” de la Cluj. Suspendaţi nu are, accidentaţi nu ştiu să aibă, probabil va începe cu următorii: S. Lung – Măţel, Găman, Mureşan, J. Morais – Yahaya, Laban –  Santos Pedro, Budescu, Yoda – Bukari. Rezerve: Gavrilaş – William, M. Cristescu, Takayuki, Enache, Yazalde, Ben Youssef. Antrenor: Daniel Isăilă. Pentru a evita întâmplări nedorite, cum a fost acel fabulos gol din ofsaid din ultimul meci de campionat disputat la Cluj, mă gândesc serios să merg la meci în sectorul rezervat suporterilor Astrei. Aş duce cu mine, în loc de talangă, o oală aburindă cu sarmale şi, fluturând 2 metri de caltaboş, aş scanda „Hai Bu-des-cu!” Poate vine şi scap astfel echipa noastră de un real pericol.

Istoria meciurilor directe: 11 întâlniri, CFR: 4 victorii, Astra: 3 victorii, 4 egaluri. În Gruia, pe lângă acel 0-0 din turul semifinalei Cupei României din aprilie, s-au disputat 4 meciuri de campionat. CFR: 2 victorii, 1-0 în sezonul 2009-2010 (gol Dubarbier) şi 2-0 în sezonul 2011-2012 (goluri Sougou şi Nuno Diogo). În 2010-2011 s-a terminat 2-2 (goluri Traore, Bud, respectiv Pătraşcu, Fatai), un meci rămas în memorie mai ales pentru acea grosolană simulare a lui Bjelanovic, când şi-a provocat o aşa-zisă entorsă la gleznă pentru a înşela vigilenţa arbitrului Teo Crăciunescu, dar n-a reuşit, şi a primit binemeritatul cartonaş galben. În ultima ediţie de campionat, în toamna anului trecut,  Astra a învins cu 2-0 prin golurile marcate de Budescu (ofsaid, bă arbitre, fu… :@ ) şi Ivanovski.

Normal
0

false
false
false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
table.MsoNormalTable
{mso-style-name:”Table Normal”;
mso-tstyle-rowband-size:0;
mso-tstyle-colband-size:0;
mso-style-noshow:yes;
mso-style-parent:””;
mso-padding-alt:0in 5.4pt 0in 5.4pt;
mso-para-margin:0in;
mso-para-margin-bottom:.0001pt;
mso-pagination:widow-orphan;
font-size:10.0pt;
font-family:”Times New Roman”;
mso-ansi-language:#0400;
mso-fareast-language:#0400;
mso-bidi-language:#0400;}

P.S. Să nu vă sperie titlul, reprezintă doar urletele de după meci ale lui Ioan Nicolae, în direct la TV, la o oră de maximă audienţă, la adresele din buletin ale lui Dinu Vamă şi Isăilă. Doar n-ați crezut că iar a vândut Arpi CFR-ul… HAI CFR!!!

0 comentarii

  1. Chiar dacă voi fi acuzat de lipsă de patriotism, am simţit o mică satisfacţie când Fiorentina a bătut Pandurii cu 3-0. De ce? Pentru că Pandurii prea şi-au arătat muşchii cu nefericiţii de la F.C. Botoşani şi cu Fiorentina s-au zbătut ca musca în ţilindru. Şi acum despre CFR: chiar aşa m-am gândit şi eu ca autorul articolului, după cele două victorii cu Oţelul şi Ceahlăul o victorie cu Astra ar fi un indiciu sigur că Grigoraş ştie ce face şi ce face, face bine. Deci HAI CFR încă o VICTORIE !!!

    Apreciază

    • Ery, eu tot vroiam sa te intreb ceva de cand ai postat prima data cu nickul asta: chiar esti singurul suporter CFR din Botosani? unic sigur esti 🙂

      Apreciază

      • Da,da sunt singurul din Botoşani. Am văzut asta când a jucat CFR-ul la Botoşani. M-a durut când au ieşit jucătorii CFR-ului pe teren s-a stârnit un val de fluierături şi huiduieli .N-am înţeles dece asta la Botoşani. Pentru asta am dorit tare mult să câştige CFR-ul . N-a fost să fie. A fost doar 0 -0. Să explic, simpatia pentru CFR n-a apărut din senin. Eu sunt ardelean născut în Ardeal la Târnăveni jud.Mureş şi am am absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj şi cum era obiceiul în anii aceia respectiv în 1973 am fost repartizat în Botoşani şi aici am rămas.O să mă întrebaţi dece nu ţin cu U Cluj. Nu ţin pentru că mentalitatea nici a echipei şi nici a suporterilor nu mai este cea din anii 70. Şi încă un amănunt .CFR-ul mi-a stârnit interesul şi apoi simpatia cu participarea la Cupa Intertoto.

        Apreciază

  2. M-am uitat ieri (pe cheferetv) la antrenamentul nostru de dimi. Mult joc, mult calm, nimeni nu striga, toată lumea știa ce are de făcut. Și portarii au fost bine întinși de antrenorul cu portarii, după care au și apărat. Sper că și la meciul oficial va fi la fel ca la antrenament. Având în vedere cele două variante de joc și de scor ale tale, le prefer… pe ambele. Adică, 2-0 și atât. Avem foame mare de puncte; uneori n-ajunge să joci spectaculos, tre să știi să și marci… Hai băieții, haide CFR!!

    Apreciază

  3. @ Caneto : Referitor la formula de start (propusă de către tine) : eu aş începe mai degrabă cu V.Lajos în locul lui Maftei (sau chiar cu Hora), Vasile al nostru poate fi depăşit destul de uşor în dueluri 1 la 1, din păcate, iar giurguvenii au câţiva vitezişti mai buni decât cei de la Ceahlăul. Apoi, aş merge mai departe pe mâna lui Tade, care -în ciuda tehnicităţii mai reduse decât Florinaccio- este un tip mai serios, mai disciplinat tactic, şi -parcă- mai predispus la efort. Nu uita : trebuie să funcţioneze GRUPUL, iar pentru asta Tade este incomparabil mai potrivit decât olteanul nostru. În rest : să strige securistul „Demisia” şi atunci e bine..:) HAI CFR !!!

    Apreciază

    • Probabil, vom cadea de acord ca tot Panin ar fi mai bun. 🙂 Sau te-a incantat in vreun meci Lalika in duelurile 1 la 1? 🙂 De Florinaccio ce sa mai adaug, indiferent de impresia lasata pana acum (indolent, slab, expirat, ghinionist etc.), nu avem cum nega ca in aproape toate meciurile disputate in Gruia majoritatea atacurilor si ocaziile de gol au fost pe partea lui. Pe mine nu m-a convins deloc Tade, pe partea de constructie.

      Apreciază

      • Tade are profilul „jucătorului de grup unit” (în contrast cu Flo, care-i mai individualist aşa), a măturat tot ce se putea în spate, ajutându-l enorm pe Camora, a cărui evoluţie mai bună se explică şi prin „siguranţa zonei de lucru”, asigurată (şi) de Gregory. HAI CFR !!!

        Apreciază

        • Ideal ar fi daca s-ar putea face ca la handbal, pe faza de atac sa-l folosim pe Costea, iar cum pierdem mingea intra Tade. 🙂 Aportul in aparare este clar in favoarea lui Tade, in atac in schimb… 🙂 Inca o data reamintesc, in afara de meciul cu Otelul, in toate meciurile de acasa, fazele de atac s-au invartit in jurul lui Costea. Apoi, nu vad in ce combinatii de pase ar putea intra Gabionetta cu Tade. 🙂

          Apreciază

          • Idee super ! Hai să revoluţionăm un pic fotbalul, de dragul CFR-ului…:) Sau măcar să primim noi (şi numai noi!) o derogare de la LPF / FRF / PCR / KGB / ETC. pentru aceste mutări tip „atacul şi schimbarea” !! Da, ai dreptate, din cei doi „actuali” ar trebui creaţi alţi doi „virtuali” : unul cu părţile bune ale foştilor (pe ăsta îl păstrăm, apoi după un an îl dăm la Real…), şi un altul cu ce rămâne de la „foştii”…(pe ăsta îl punem imediat pe liber…). HAI CFR !!!

            Apreciază

          • Pai asta devine curat fotbal american, cu o echipa de atac, una de aparare si una de faze fixe. Echipa ofensiva : Center Muniru, Quarterback Djokovic, Cadu si Muniru Guards, Tade si Piccolo Tackles, Chuka Wide Receiver, Gabionetta Running Back si Maah Tight End..:)

            Apreciază

  4. Astazi citesc in presa din bucale, ca averea lui Nicolae, patronul Astrei este de 1,1 miliarde !!!!! ( va rog dl. criticaci, sa meditati, sa studiati si sa comentati…..cum dracu Árpika este cel criticat, improscat, si tras la raspundere, ca nu se implica indeajuns, cu averea lui de circa 50-de milioane ??????? )…….este patron de ceva timp, ..si va intreb , cum mama-sii nu are nici-o realizare clubul Astra ??????…..formatia celui mai bogat om din Romania ???!!! …dar, poate este inutil sa vii cu astfel de argumente, in fata marilor” patrioti” si „priceputi ai dracului”, care il scot singurul vinovat pe Árpi……..

    Apreciază

    • Guszika drága! Nu cred că am citit vreodată un comentariu de-al tău care să conţină referinţe strict legate de fotbal. Ataci întotdeauna, şi o faci cu mult venin. Acest site nu este http://www.fcarpi.ro, ci tribunacfr.ro. Noi nu intrăm pe site pentru a ne bălăcări (cu putine şi triste excepţii) ci pentru a ne împărtăşi gândurile legate de echipa pe care o iubim din tot sufletul. Chiar dacă uneori nu ne convine, dl. Paszkany este patronul echipei, prin urmare face parte din această echipă. Şi nu cred că este urât de suporterii ei, chiar dacă uneori mai greşeşte şi e criticat (de criticaci – ca să rimeze)…

      Apreciază

    • Gyuszi, deja devii enervant cel putin pentru mine cu pozitia (aplecata) pe care o adopti vis-a-vis de marele tau conducator Arpi the King! Iar cu felul cel putin jalnic prin care incerci sa ii iei apararea si prin felul de a scrie, sunt tare curios daca sub nickul tau nu se ascunde un nume binecunoscut in viata reala, dar care are aceeiasi atitudine… Eu si altii ii spunem „pulitatea”, dar no, nu asta conteaza… Oricum si ca sa iti raspund si… la provocare… Ioan Nicolae a adoptat o echipa (Astra) fara nici un gand de a face performanta cum „sefu tau spiritual” a declarat-o in nenumarate randuri + ca acelasi Nicolae Ioan isi cunoaste foarte bine „locul” in ierarhia ligii I si niciodata nu va cuteza sa se ridice impotriva „granzilor” gen SteOaia… Ceea ce face el acolo e doar spalare de bani si atat! Intelesu’ma-i? In schimb, „soarele” tau, recte AP, pe langa ca ne-a mintit de „n” ori (un fel de Ponta) cu fraze gen: noi suntem altfel, noi suntem din Ardeal… aduc, fac, dreg… etc, etc, etc… a mai castigat si o carca de bani din fotbal… Iar despre fazele cu jucatorii batjocoriti sau antrenorii dati afara pe banda rulanta dupa ce tot acelasi „soare” ii reconfirma in functie nici nu mai pomenesc… sau tre’ sa pomenesc ca sa iti dai TU seama ca eu nu pot asimila un mincinos cu CFR-ul? CFR-ul ala real… cel cu care am crescut eu? Si ca sa inchei, eu nu suport minciuna si totodata mincinosii, iar soarele tau AP, o spun cu mana pe inima, e campion la asta.

      Apreciază

  5. Deci peluza Sud a Astrei nu are treaba cu site-ul lor oficial, ei doar se prezinta la meciurile lor de acasa. Sau o fi peluza Nord? Ca daca votau si ei…

    Apreciază

  6. CFR este o echipa a contrastelor, dar, cand ma uit cum se chinue Steaua in UCL imi dau seama ca CFR este si va fi o echipa ce poate sa faca mult mai mult. Hai sa le dam credit pt. ca merita. CFR este cea mai buna echipa de la noi, si va fi din nou..!! HAI CFR

    Apreciază

  7. Domnilor, eu pun pariu ca evolutiile CFR-ului din anul asta vor fi strans legate de forma lui Gabionetta. Cand va juca Gabionetta si o va face bine, si CFR-ul va juca bine. Cand va iesi din forma sau va fi suspendat/accidentat, o sa incepem sa bagam cate niciun gol pe meci.

    Apreciază

  8. N-am citit inca articolul, deoarece trebuie sa va anunt rapid, ca pe ” stiridesport „se organizeaza un sondaj interesant cu privire la cele mai frumoase imnuri ale echipelor din tara . Eu am votat al doilea, cand am revenit sa mai punctez, scorul nostru de la 50% s-a redus la 21% . Nu poti repeta votul , oricum grabiti-va sa votati, sa fim fruntasi si aici !

    Apreciază

  9. De acord cu tot ce-a scris caneto, mai putin cu parerea lui despre Maftei . N-are rost sa arat de ce, Kiruj deja a facut-o . Il intreb numai pe caneto, la ce dracu ii foloseste experienta, daca e mereu depasit ca in curtea scolii , faza de constructie zero, aport in atac asisderea . Mai bine cu moldoveanul adus recent, macar asta prin joc poate progresa . sau daca nu e legitimat, atunci juniorul nostru, imi scapa numele . Altfel spus, Maftei nu numai ca e catastrofa,dar utilizandu-l, impiedici promovarea unui tanar pe acel post, daca tot n-ai fost in stare sa transferi pe cineva mai de doamne ajuta ! PS. Citesc, ca dinu gheorghe striga de zor, sa nu fie furati cu arbitri, ca vezi doamne, la noi mereu asa se intampla . E reteta de succes brevetata de cioban , de fiecare data arbitri , timorati dupa declaratiile respective, dezavantajand vadit echipa noastra , cu consecinte asupra rezultatului final .Ma intreb si va intreb, ai nostri bossi de ce nu contracareaza aceste atacuri de intimidare ? Aici nu-i vorba ca esti de alt soi, ca nu intri in astfel de dispute , nu , trebuie sa lupti , pt ca totul e un razboi , cine se implica, castiga , cine nu, pierde . Iar declaratiile de dupa meci, cand acuzam arbitrajul, nu fac nici cat o ceapa degerata, din moment ce punctele au zburat la dusmani !

    Apreciază

    • Credibilitatea doctorului Mureşan sau a domnului Paszkany e egală cu zero, în faţa celor din capitală. Până aveam un Andone, sau măcar un Trică, ne putea apăra cu ceva succes. Nea Grigo ar putea şi el s-o facă, are credibilitate. Dar nu e tipul, el e un gentleman.

      Apreciază

    • Bela, eu am spus-o intotdeauna ca nu mi-a placut niciodata jocul lui Maftei, indiferent ca a fost vorba de perioada Rapid, Urziceni sau CFR, dar i-am iertat toate pentru golul cu Vointa Sibiu. 🙂 L-am considerat dintotdeauna si il consider un fundas slab. Chestia e ca acum nu e vorba de care ar fi mai bun dintre el, Velayos sau Hora (daca moldoveanul ar fi bun de joc, ar fi fost prezentat oficial; juniori nu intra in discutie si nu-i din vina mea :)), ci utilizarea caruia dintre cei 3 produce daune mai mici. 🙂 Toti 3 sunt foarte slabi, Maftei are cu experienta, siretenia, rutina acumulata un mic plus in dreptul lui. Meciul este foarte important, nu cred ca-si permite Grigoras experimente si riscuri, daca-l va alege pe Maftei titular inseamna ca eu am dreptate, daca va juca Velayos sau Hora, atunci tu. 🙂 Trebuie sa asteptam pana maine cu decizia. 🙂

      Apreciază

      • La Maftei problema principală (vizibilă încă din primele meciuri pe care le-a jucat în Giuleşti) a fost lentoarea. A suplinit mereu cu alte calităţi, fie tehnico-tactice (plasament, intuiţie, spirit de anticipaţie, etc.), fie mentale (dăruire exemplară, devotament, comportament de lider -asta mai mult la Rapid, dar şi la Urziceni-, etc.). Îmi aduc aminte de el în perioada „de după tun” al lui Bucşaru, practic tot era mai bun s-a dus la oier, el a rămas, şi cu nişte copii au bătut atât Steaua, cât şi „Dinamoul”, parcă, cu un maftei care a făcut şi a desfăcut to acolo în spate…Da, anii au trecut, e din ce în ce mai greu pt. el compensarea carenţelor fizice / biologice cu altceva, într-un fel seamănă din acest punct de vedere cu Ricardo „el capitano”…HAI CFR !!!

        Apreciază

  10. Kiruj, scriu aici despre postarea ta legata de amne . Ieri, la politica, in EVZ am citit un excelent articol scris despre pericolul po(a)nta, autor Catalin Prisecariu, cel de la Kamikaze si moderatorul emisiunii Butonul de panica de la B1 . A sintetizat tot ce era necesar de aflat despre obraznicul , plagiatorul si mincinosul sef al tarii . Cam tot asa, in cateva cuvinte ai reusit excelent sa-l descrii pe amne, iar comparatia cu romanul lui P. Howard m-a lasat masca ! Efectiv regret, ca marea majoritate a tribunistilor n-au avut cum sa citeasca acest roman ( citit si recitit de mine in tinerete, alaturi de toate celalalte romane ale scriitorului ) , pt ca numai atunci se poate intelege la adevarata valoare descrierea ta legata de amne . Dar si fara respectiva comparatie, caracterizarea lui amne este in concordanta deplina cu ” faptele de pe teren ” . Felicitari !

    Apreciază

  11. Că tot mai vorbim uneori de politică vă citez o chestie amuzantă de pe realitatea, iată, asta e realitatea în politică: „Atunci a venit telefonul salvator de la fostul coleg din PRM, Sorin Husăsan, care i-a găsit loc, culmea, la… UDMR! „L-am întrebat «Nu ştii o filială de partid?». Nici nu mă mai interesa culoarea. După câteva ore m-a sunat: «Am un prieten la UDMR, Szabo Jozsef, consilier local UDMR la Oradea. Îl trimit la tine, că şi aşa merge în zonă, să ai un partid în spate»”, i-a spus Husăsan. Zis şi făcut. Iar în câteva ore, a şi intrat în campanie”.

    Apreciază

    • …Sunt de notorietate „combinaţiile” UDMR – UNPR (PRM) privind „curăţirea” versanţilor harghiteni de brazi…Dacă ne vom întâlni la un moment dat, îţi voi povesti lucruri concrete de nici nu-ţi vine să crezi sau să visezi…90% din lătratul de la TV este doar pentru „antrenament”, pentru electorat, pentru opinia publică.

      Apreciază

  12. Nea Silica MS si Dantesc va voi raspunde miine… Mie imi este mai greu sa scriu cit-de-cit corect si bine inteles!!! Dar incerc!!!!… Intelectualilor… TOCMAI ca suntem pe Tribuna pot sa-mi exprim parerile!!!!… Niciodata in afara nu as afirma ca avem criticaci de MESERIE!!!!!

    Apreciază

    • Se pare că suntem un pic mai intelectuali decât Domnia ta. 🙂 Iertare pentru tribuniştii de limba româna, ca să fiu mai bine înţeles am să scriu o frază în limba maghiară, pe care o traduc după. Sosem kértem, hogy ne legyen véleményed, ugyanúgy jogod van kritizálni, mint ahogy jogod van Pászkány úr bőrét menteni (Niciodată nu ţi-am cerut să nu ai o părere, ai acelaşi drept de a critica sau de a apăra pielea domnului Paszkany pe care o avem şi noi). Nu ţi-am cerut nici să nu intri pe acest site, nu am acest drept, oricum pluralismul e important pentru mine, aşa cum am mai spus-o uneori. Doar că cunt unii care vin pe acest site pentru a ataca alţi tribunişti, ceea ce este pură prostie. În rest, treaba voastră, părerea voastră. Vă cer doar să nu mai atacaţi, toţi avem în mod egal dreptul de a ne exprima părerile. Scuze şi mulţumesc.

      Apreciază

  13. Amne, sunt sigur ca citesti destul de rar Tribuna. Cel putin asa cred, pt ca nu prea scrii aici. La una din destainuirile (prostiile) mele, am recunoscut ca nu stiu limbi straine, si ca la deplasarile mele din strainatate, in interes de serviciu, am avut translator, un coleg de serviciu cu rol dublu, inginer si translator. La fel, lipsuri mari la calculatoare. Rusinos, dar acum la batranete nu pot umple aceste goluri. Deci, m-as bucura ca putinele tale cuvinte sa apara si pe romaneste, sa le pricep si eu. PS. Sau poate le traduce un binevoitor.

    Apreciază

    • Engleza e uşoară şi frumoasă, Bela. Trebuie să vrei doar. Găseşti tot ce vrei pe net. Ş-apoi nu-i nici o urgenţă, dacă nu poţi, nu poţi şi gata!

      Apreciază

    • Vass, tu stii poate mai bine ca oricine ca eu am fost un fervent sustinator al conducerii pana nu cu multa vreme in urma… Insa ceea ce se petrece de doi ani (da! de cel putin doi ani!) incoace la club m-a facut sa imi schimb radical pozitia. Motivele nu am sa le mai amintesc aici, ele se regasesc pentru cei curiosi ca Gyuszi in comentariile mele de un an incoace. Ce ma deranjeaza insa la un comentariu ca al lui Gyuszi sunt ochelarii de cal pe care incearca sa ni impuna si noua, tuturor… Faptul ca printr-o minciuna incearca sa acopere alta minciuna si, cum spuneam si in comentariul anterior, ceea ce urasc eu cel mai mult probabil in lumea asta e minciuna… Simplu, scurt si la subiect, eu nu mai pot crede veci si pururi intr-un om care mi-a inselat o data asteptarile si nici nu il iert, desi stiu… asa ar fi crestineste…

      Apreciază

    • Ma simt genial cand fac asa glume reusite ca tre’ sa le explic. Numele utilizatorului „thedarkside” (partea intunecata) mi-a adus aminte de albumul celor de la Pink Floyd („Dark Side of the Moon”- partea nevazuta (intuncecata) a lunii) si de eroii negativi dintr-un film destul de cunoscut „Star Wars” (razboiul stelelor), care utilizau partea intunecata a fortei. Dupa ce-am primit raspunsul de la „thedarkside” am spus ca nu acesta era raspunsul la care ma asteptam (this isn’t the answer I was looking for), facand o analogie la o scena vestita din film, cand un personaj pozitiv, un Jedi, le spune unor roboti „rai” despre robotii lui „These aren’t the droids you’re looking for”, folosindu-se de „forta” ca sa le pacaleasca mintile. Stiu, zici ca-s tocilarul clasei.

      Apreciază

  14. Dantesc, sincer sa fiu mi-a scapat diferenta de declaratii dintre Arpi si nicolae! Intr-adevar, al nostru a vorbit tot timpul de obiective marete, in fiecare an eventul si spre lauda lui si spre bucuria noastra, a reusit de cateva ori. Plus performanta din Europa, cu cele 10 pct. este o realizare greu de egalat in viitorul apropiat. Necazul e ca si pt acest sezon Arpi a promis eventul, a promis jucatori valorosi, iar noi il criticam pt discrepanta de la vorba la fapta. Si era sa uit, Arpi a amintit des de obiectivul de a fi echipa fanion a sud-estului Europei, ajungerea in fazele superioare ale comp. europene, mai stiti? Bun, dincolo, nicolae n-a promis niciodata nimic! A si zis ca el nu vrea titluri, echipa lui sa joace bine in liga 1, si sa se claseze pe loc de EL. Si asta acuma, caci de-a lungul anilor n-a avut nici macar acest obiectiv. A vazut ce sprijin primeste Petrolul de la primarie, dar nu s-a razboit cu nimeni, a construit un stadion la Giurgiu si s-a mutat acolo. Asa ca ai dreptate, Dantesc, exista deosebiri, dar in alt sens decat cel aratat de respectabilul, mereu civilizatul si obiectivul tribunist.

    Apreciază

    • Abordarea securistului vizavi de fotbal este un picuţ „altfel”, decât cea a lui AP… Indiferent de statutul nostru de criticac sau de aplaudac, trebuie să admitem că la AP a existat – anno domini – şi o iubire, nu neapărat pentru CFR (a încercat – fără succes – să preia şi „U”!), ci pentru fotbal, în general. Pe AP nu-l văd împachetând „jucăria” şi mutând-o la Oradea, de ex. Asta ca o primă deosebire, dar una importantă, zic eu. Apoi ajungem pe tărâmuri mai „serioase” decât iubirea, culorile, spiritul… Ajungem în jungla economiei de piaţă de tip „eastern european”, unde leit-motivul este „spălarea”, „afaceri-paravan”, „afaceri-compensaţie”, „afaceri-vitrină”, dar şi multe altele (da, la spălare de bani m-am gândit, evident). Cu ce folos? Cam cu foloasele închipuite de elefantul Iancu (care nu-i un tip prost, staţi liniştit, nu degeaba a şutit RAFO cât ai zice…”Astra”…), adică: 1 – Cum se face spălare printr-un club de fotbal? Sunt mai multe „variante de lucru”, cea brevetată de mafia postcomunistă din RO este una combinată: anumite sume de bani provenite din afaceri dubioase se bagă în club cu titlu de sponsorizare (care se şi deduc la impozitare, ca un prim target afacerist), cu acte de sponsorizare, cu tot tacâmul…Ca bonus, ele se bagă în club nu ca sponsorizare, ci ca creditare (care trebuie recuperată la un moment dat), varianta oierului, dar şi a lui Niculae, că de la el am pornit discuţia. Practic este o investiţie pe termen mediu (nu scurt, nu lung!), dar cu bani negri (eventual gri…), care după expirarea termenului (închiderea tarabei) îşi aduce înapoi MĂCAR atât, cât ai investit. 2 – Afaceri-paravan: în linii mari răspunsul este la 1) 3 – Afaceri-compensaţie cu un club de fotbal? Da, pentru „producţia” de circ livrat periodic unei localităţi/regiuni eşti păsuit la anumite taxe, ai întâietate la anumite favoruri… În fine, nu ne-am adunat aici să diseminăm teoria chibriturilor economiei subterane, nici intenţiile securistului, noi ne-am adunat aici să NE PREGĂTIM SUFLETEŞTE DE CEL DE-AL TREILEA SUCCES CONSECUTIV AL CFR-ULUI!!! Am zis bine? HAI CFR !!!

      Apreciază

  15. Va rog sa nu-l mai aduceti in discutie pe acest personaj cu fatza de porc si maniere asemanatoare,actualul patron al Astrei. E un model de prostie si incultura,un tip crescut si hranit la aceeasi troaca,comunista,un personaj hidos de aceeasi teapa cu dragomir,porumboiu,iancu si multi altii,care otravesc fotbalul si societatea romaneasca. Daca vreodata voi renunta sa mai urmaresc fotbalul de la noi,va fi sigur din cauza unora ca ei. Dar nu ma mai mira nimic in aceasta tara in care ministrul culturii poate fi un escroc incult,care „pierdut” raportul arheologic facut de expertii britanici de la Oxford si Leicester,referitor la patrimoniul Rosia Montana,asa cum Sova a „pierdut” contractul Bechtel! Pacat de resursele si patrimoniul acestei tari,care a avut parte tot de guvernari tradatoare…Hai CFR !!!

    Apreciază

  16. Nos…dl. Dantesc….nu iau eu, nici o pozitie in fata lui Árpi !!!…nici nu il cunosc personal…….dar tocmai nu am aparatori la ochi , ca si calul, si vad lucrurile altfel !…..si pe mine m-au enervat promisiuniule neacoperite ale lui Árpi, pe care eu ulterior le-am pus , pe fapta entuziasmului cistigarii campionatelor. Atunci pe cald , Árpi a vorbit prostii !!! Fiind si eu cfr-ist de mic, m-a deranjat ca in prealabil a vrut sa investeasca la ” u ” !!!!!…….dar de aici si pina la ” mincinos, excroc, las, spalator de bani, ungur jegos, s.m.d.p. este cale lunga !!!!…..Dar fiecare are dreptul sa critice . Un lucru , totusi dupa mine , este esntial….NOI nu am avea unde purta aceste discutii ( nu intodeauna placute ), daca nu erau investitiile lui Árpi !!!…..dar noroc pt voi ca aveti pe cine blaza !!! Nemultumurile mele, sunt ca, il scoateti singurul vinovat pt. esecurile echipei !! Dantesc draga, pe noi ne-a enervat la culme acuzatiile neacoperite venite din afara, in leg. cu blaturi si interventiile lui Árpi la arbitrii, dar tu faci acuma aceleeasi acuzatii la adresa lui Nicolae !!!????……sau cunosti tu adevarul pur ??… in fine , sub nickul meu nu se ascunde nici-o pulime !!!!….nu ma ascund…ma numesc Ágopcsa Gyula, si sunt si eu cfr-ist trup si suflet, cei care ma cunosc stiu lucrul acesta !!!……Dl Nea silica, nu prea comentez strict fotbalistic pt. ca nu sunt in tribune !!!!…de pe internet,( cu multe pauze) dupa mine nu poti vedea ca lumea asezarea si jocul echipei, asa ca savurezi scrisele celor care sunt la stadion !!!!….din pacate foarte putini !!!???? Pentru mine , foarte dureros este ca nu sunt meci de meci in Gruia !! Din 2009 sunt plecat din tara, si SINGURUL lucru care i-mi lipseste este ” poptcoava” !!!…de aceea mi-am tatuat sigla cu locomotiva pe brat. Dar in fine, cred ca scriu degeaba aceste lucruri, ….nu prea poti schimba mentalitatea unor oameni, pentru care fenomenul per total, numit „fotbal”, din zilele noastre este greu de inteles !!! Sper ca nu am jignit pe nimeni !?

    Apreciază

  17. Buna dimineata, dragi colegi de pe tribuna! Avem meci diseara si nimic nu mi-ar face seara mai frumoasa decat o victorie in fata astrei. Merita razbunat acel 0-2 mincinos din campionatul trecut.Sa avem o zi placuta incheiata cu o seara perfecta! CFR-Victorie !

    Apreciază

    • Aşa să fie, Justin ! Eu deja „mă pregătesc”, am făcut un antrenament de „matineu” cu notele pe care intenţionez să le dau jucătorilor ceferişti…Am lucrat pe „compartimente”, în special cu notele situate în intervalul [7 – 10], în speranţa că vor fi cele mai des utilizate de tribunişti după meci…:) Păcat că nu pot fi prezent la meci, dar asta e, sper ca voi -care sunteţi „mai în zonă”- să faceţi o atmosferă minunată. HAI CFR !!!

      Apreciază

      • Ce noroc pe tine Kiruj,tu te pregatesti de azi dimineata,eu fac antrenament de o saptamana,spal vase,dau cu aspiratorul,duc gunoiul etc…,sa nu am probleme cu A1(muherul) ca ma duc din nou la meci.

        Apreciază

        • Nu scap nici eu, stai liniştit…Într-o oră am fugit la munte, şi am de „săpat” la propriu prin grădină pentru a-mi asigura liniştea sufletească în timpul meciului…:) Poate o pun din nou să se roage pt băieţi, data trecută mi-a ieşit…:) HAI CFR !!!

          Apreciază

  18. Putin off: UEFA il ancheteaza pe Gategan, pentru faptul ca nu a respectat prevederile regulamentului cu privire la manifestariel rasiste. Oare pe la noi pentru celebra ” Afara , afara cu ungurii din tara” sau cand se scandeaza la adresa tiganilor in meciurile Rapidului, la noi cate meciuri ar trebui sa fie oprite si rezovlate cu 3:0 la masa verde?

    Apreciază

    • Asta (link) scriam la articolul de pe The Guardian legat de meciul de la Moscova al lui City. Pe scurt, concluzia mea era ca, daca ar fi sa respecte regulamentele legate de abuzurile spectatorilor asupra jucatorilor, arbitrilor, altor spectatori (ma refeream la scandari rasiste si sovine) – probabil fiecare al doilea meci ar trebui oprit.

      Apreciază

  19. Da amne, se opreste fiecare al doilea meci, apoi fiecare al treilea, si tot asa pana la disparitia acestor manifestari. Cum sa se simta jucatorul de culoare, cand tribuna face ca maimuta la adresa lui? Sau venind catre noi, nu ar trebui oprit meciul pt „afara, afara, cu ungurii din tara”? Eu zic ca da!

    Apreciază

    • Ha, vezi daca nu stii engleza? Mi-ai fi citit tot comentariul si-ai fi vazut ca eu chiar imi doresc sa se opreasca meciurile la orice scandari bigote: sovine, rasiste, anti gay etcaetera. Iar cei care sunt prinsi ca fac asa ceva a doua oara (ma refer la spectatori) sa li se bage interdictii de 5 ani de venit la stadion cu obligativitatea prezentarii la cel mai apropiat sediu de politie in timpul meciurilor disputate de echipa lui. In cazul cluburilor care in mod repetat nu-si disciplineaza suporterii – interdictie de participare in cupele europene de la un an in sus, in functie de gravitatea abaterii. Din pacate, in Ro, suntem toti, absolut toti cei nascuti prin anii ’40-’70 obisnuiti sa avem prejudecati de rasa, sex, etnie, preferinte sexuale, religioase s.cl. Trebuie efort si educatie sa scapi de prejudecatile astea. Hasotti, ministru in guvernul ponta (parca, nu ma uit la stiri romanesti ca-mi vine sa sparg tv-ul), o declarat ca el n-are nimic cu homosexualii, dar ca el considera ca-s oameni bolnavi. Intr-o tara civilizata, individul ar fi disparut din viata publica a doua zi dupa gogomania asta, dar la noi majoritatea celor peste 30 de ani gandesc la fel. Ca sa stii ca gay-ii nu-s bolnavi tre’ sa depui efortul sa te informezi, sa citesti rapoarte psihologice si medicale, sa incerci sa ii cunosti pe ei. Acolo unde exista cunoastere ii aproape imposibil sa fie prejudecata sau intoleranta. Asta in cazul in care nu vorbim de psiho- sau sociopati. Asta-i unul dintre motivele pentru care is mandru de multi dintre suporterii CFR-isti – suntem deschisi la minte, toleranti, cosmopoliti si dispusi sa invatam. Aceia dintre franari care n-au calitatile acestea ma enerveaza atata de mult ca prefer sa „uit” de existenta lor, de aceea intru rar pe tribunacfr.

      Apreciază

        • Esti prost crescut si suficient de indolent cat sa nu-ti pese sa te schimbi. Dupa cum spuneam, prefer sa intru aici o data la sase luni decat sa ma cert cu tot felul de odihniti la minte. Ne recitim prin martie.

          Apreciază

        • Asta cu bolnavi psihic era o teorie care se preda la medicina in anii 50-60… Matematic, doi adulti pot concepe ca 8 mil de copii diferiti genetic, din care ca 2,7 mil combinatii pot trai (un om fara inima e mai greu, nu?). In aceste 2,7 mil exista toate variatiile posibile, de la genii la imbecili, de la talentati la afoni samd. Gindeste-te ca a fi majoritar la ceva anume nu inseamna sa fi „normal” – cel mai bun exemplu sunt religiile si in acelasi timp toti suntem la X capitole mereu minoritari.

          Apreciază

          • Sincer, nu inteleg ce vrei sa spui. Homosexualitatea este anormala pentru ca nu este naturala si calculul matematic al probabilitatilor n-are nici o relevanta aici. Dar exista o propaganda intensa si bine finantata de promovare a homosexualitatii ca fiind ceva firesc. Motivele n-au nimic de a face cu fotbalul si tocmai de aceea propun sa o incheiem aici. Venim pe tribunacfr ca sa discutam despre fotbal si echipa CFR-ului.

            Apreciază

  20. Kiruj si altii au dreptate despre nicolae. Nu s-a spus ca a beneficiat de gaze la preturi preferentiale, (si) asa a facut avere fabuloasa. Pt asta sper ca va infunda puscaria, e cercetat penal, sau chiar trimis in judecata, nu mai stiu. Ce am scris despre el este un simplu adevar, si anume ca acest penal n-a declarat niciodata ce nu vroia sa faca. Pt. ca de putut, putea! Si n-a declansat razboi in Ploiesti, unde primaria, fata de Cluj, a facut stadion numai pt fotbal si numai pt Petrolul, dand si denumirea de stadion „Petrolul”. Deci una-i una, alta-i alta! PS. Dupa meci, sper ca nicolae sa aiba prilejul de a vorbi a la il luce…

    Apreciază

    • Problema cu securistu este ca e de 1000 de ori mai periculos ca berbecul, porumboul sau „raposatul” jabba the hut (iancu). Este parsiv pana-n maduva oaselor, are scoala securisto-comunista in sange, si, draga Bela, oricat ai spera tu, la legaturile pe care le are in lumea politica si afacerista, niciodata nu va avea soarta berbecului. Berbecul este doar un bufon bisnitar prost cu gura mare. De el nu se temea nimeni, dar te asigur ca de securist se tem. Din aceasta cauza as dori sa faca spume la gura dupa meci si el si celalt parsiv, Dinu vama. Hai CFR.

      Apreciază

  21. Cred ca-s doi de gyuszi. Unul mi-a scris in urma cu ceva timp ca a plecat la varsta de 5 ani la Budapesta si are patruzecisiceva de ani. Cel de azi a plecat in 2009, deci atunci daca ar fi avut 5 ani, acum ar avea 9. Deci sunt doi, dar stilul este asemanator pana la similitudine. Ii intreb pe amandoi, de ce jignesc pe cei care posteaza aici si care nu au avut nimic de-a face cu dumnealor? PS. gyuszi de azi se plange ca nu pricepem fotbalul. Tot el spune ca nu scrie de fotbal, ca nu vede bine meciurile. Interesant. Deci cei care vad meciurile in stadion sau la tv, nu inteleg fenomenul, el care nu vede decat cu probleme pe net, le pricepe atat de bine, ca da lectii si pe cale de consecinta poate sa jigneasca pe nestiutorii care indraznesc sa-i critice pe Arpi sau pe Muresan. Apoi gyuszi de azi ar trebui sa stie ca „potcoava” in Cluj a fost termenul folosit pt stadionul vechi de langa Somes. Si in fine, azi gyuszi s-a destainuit si el, asa putin, dar tot a facu-o. Acum, in stilul lui (a se vedea ironiile duse pana la jigniri dupa destainuirile mele), ar trebui si eu sa i-o fac, folosindu-ma de ce am aflat, adica ca omul a parasit tara sau ca are o locomotiva pe brat? Nu, ar insemna sa ma cobor la nivelul lui. Dar n-o sa uit cum a scris exaltat dupa porcariile scrise de seaman „tot ce a scris despre vass e adevarat 100%, le scriam si eu, dar n-am asemenea talent!”. Mare talent, mare caracter. Si fin cunoscator al fenomenului…

    Apreciază

  22. Referitor la meci, luand in considerare ca este o vreme excelenta, echipa este in crestere + ca jucam cu o contracandidata la podium (sper sa fim noi si nu ei), ar fi frumos sa fim cat mai multi la meci. Ar fi un ajutor si pentru echipa, cred ca ar fi mai motivati.

    Apreciază

  23. Trebuie sa supunem la vot, sa stiu si eu cum sta treaba: e ok sau nu cu homosexualii? Nu de alta, da’ sa stiu daca e de bine sau de rau cand il face Vassilica homosexual pe SeaMan!

    Apreciază

  24. Béla bácsi… mai demult am scris de 5 ani!!!!!!… NU la 5 ani!!! Ti-am citit eseul de 5 ori, ca sa inteleg!!!! Stai rau cu umorul sau cu ironiile… Pe cine am jignit??? Si cum???… Ce intelegi matale prin a jignii??? In locul tau mi-as da Demisia! Demisia!

    Apreciază

  25. Bun, este un singur gyuszi. Asta-i bine. Ca nu-si da seama cand jigneste, asta nu mai e bine. Asta denota ceva. Ar fi simplu sa insir ultimele jigniri, dar ii scutesc pe tribunisti de citirea lor. Cum am aratat, la textele suburbane ale altuia a exclamat de bucurie, si-a insusit toate porcariile scrise la adresa mea. Deci inclusiv asta este o jignire si, la o privire atenta, o jignire grosolana! Iar faptul ca-mi cere demisia, arata ca tot ce-am scris despre el, ce-i drept fara cuvinte murdare cum ii place lui sa foloseasca, este pe deplin justificat. PS. Neavand memorie asa de buna, chiar mi-am amintit „la 5 ani” si nu „de 5 ani”. Si? Am inteles acum ca e un singur gyuszi si gata! Bine ca nu-s doi…

    Apreciază

  26. Vad ca avem oameni tare destupati la minte aici pe Tribuna si asta ma bucura, pana cand nu incearca sa-mi bage pe gat texte cu normalitatea homosexualitatii. N-am nimic cu minoritatile sexuale, atata timp cat si-o trag in dormitorul lor, in intimitatea caminului lor, fara sa-i vad facand parade si lingandu-se ostentativ pe strada. Pentru mine mama inseamna viata, ori lucrul asta nu-l pot oferi cuplurile de homosexuali. In loc de alte comentarii… link

    Apreciază

    • Dacă am ajuns să facem reclamă la Paraziții, ca fiind un reper moral de urmat pentru poporul român și „bozgori” deopotrivă, propun să tragem obloanele Tribunei CFR, că n-are rost să continuăm.

      Apreciază

      • 07, aici nu e vorba de nici o reclama, imi place cum suna un vers al lor legat de –, atata tot. Si nici de repere morale, dar simteam nevoia sa raspund cuiva care-mi prezinta nefirescul ca fiind firesc. Daca doar atat ai retinut din comentariul meu, atunci chiar ca putem trage obloanele!

        Apreciază

        • Probabil in acceptiunea ta, Saul, pupatul moastelor e un reper moral corect si demn de urmat… de acelasi (intreg) popor roman, acu’ ca nu se impaca cu parazitii… Asta e! Gasesc ei o cale de mijloc! Apropos… ca deja mi-a sarit un capac! Asta e un site dedicat CFR-ului, echipei de fotbal CFR, unde cica si ne-am laudat peste tot noi suporterii suntem mai altfel, mai toleranti, mai destupati la minte, mai europeni (?!)! Amne a vrut sa zica cu totul altceva in acea postare, numa’ ca iti tre’ si un pic de creier si un pic de bun simt sa vezi ce a vrut sa spuna el acolo… Hai, ca am plecat la stadion! HAI CFR!

          Apreciază

          • Bine, va las pe voi astia cu creier mai mult sa va bucurati unii de altii aici pe Tribuna si promit ca n-o sa va mai deranjez cu comentariile mele inguste si inchistate. Valabil si pt 07. Oricum, la cat de multi sunteti nu se va simti lipsa a inca unul sau doi.

            Apreciază

      • Era timpul sa intervii Dinule, fiindca nu pot sa nu observ ca unii au luat-o rau pe razoare si nu se deosebesc cu nimic de astia: link … chiar daca in aparenta vor sa para „altfel”.

        Apreciază

  27. Sunt absolut de acord cu ce a zis mai sus „nebunul” de Amne. Și eu credeam că ceferiștii sunt altfel și mă bucuram de descoperirea asta. Se vede treaba că unii nu-s. Tot închistați, tot încorsetați, tot cu idei strâmte. Cu tot egoismul de care sunt în stare, declar că, citind unele comentarii, mă bucur nespus că mă aflu într-o țară în care cei care „se ling la parade” sunt mai mulți decât „paraziții” care te fac la creier din vârful p!

    Apreciază

  28. Nici aia care „se ling la parade”, nici „parazitii care te fac la creier din varful p!” nu sunt normali. Nu vad de ce i-ai sustine pe unii si i-ai respinge pe altii. Ori accepti ambele feluri, ori le respingi pe amandoua. Hai sa incheiem aici aceasta discutie si sa ne bucuram de o noua victorie a CFR-ului.

    Apreciază

  29. Grea partidă! Nici măcar o ocazie în prima repriză. Cam acesta este CFR şi nu acela care marcă 7 goluri pe meci (a fost uşor cu Galaţiul)… Hai băieţii, hai CFR!

    Apreciază

  30. Meci modest, ca sa nu spun slab. Din punctul meu de vedere, ambele echipe trebuiau sa piarda pentru ca au facut un joc plictisitor. Sa speram ca vom castiga toate punctele puse in joc cu echipele mai slab cotate si vom creste in joc si clasament. Forta CFR!!!

    Apreciază

  31. Slab meci. Bun si un punct. Faza e ca etapa urmatoare Djokovic si Muniru sunt suspendati, daca stiu eu bine. Castigam la Concordia fara ei? Ramane cum am stabilit: hai CFR!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.