A auzit ceterași și la Cluj


Ready… Unsteady… Go!

Și pentru că acest eveniment cere musai un țap ispășitor, e clar că acesta poate fi numai unul – și nu, nu e Highlander – Grigoraș! Grigoraș nu se poate plânge că factorii de decizie nu i-au pus la dispoziție un fundaș de clasă. E numai și numai treaba lui că n-a știut în ce sistem să dea stingerea…

Iuliu Mureșan, care de obicei e ca o mamă(-soacră) pentru jucători, a decis că așa nu mai merge, chiar dacă „așa” nici n-a apucat să meargă. Decât să piardă mai încolo „n” jucători labili la influențe bahice, președintele a retezat de la ficat capul răutăților ce veneau să vină. Din păcate, Gabi Tamaș a trecut și pe la CFR 1907 Cluj (există poze și filmări drept dovadă), lăsând în urmă un gol pe post pe care n-a apucat să-l acopere. Baftă în viitor, că prezentul este deja trecut…

Și dacă unii dintre cei ce privesc de pe margine fenomenul și fenomenele sale cred că numai suporterii CFR-ului au fost gata să primească cu brațele deschise un fotbalist erou pe You Tube, check this out!…

Pe la jumătatea lui iunie 2013, se vehicula în presa britanică interesul clubului Leeds United pentru fundașul român de 29 ani cu același nume: Gabi Tamaș. După ce fotbalistul a fost studiat mai mult pe You Tube decât pe DVD-uri, au apărut unele temeri referitoare la oportunitatea înregimentării fotbalistului trecut pe la mai multe puburi cluburi. Și pentru a demonstra că și englezul se trage din aceeași maimuță precum dacul sau romanul, am selectat comentariul unui suporter din Leeds, postat în data de 20.06.2013, suporter care ar fi putut foarte bine să fie și din Cluj-Napoca, să-l cheme vasile1907 și să posteze comentariul acum 6-7 zile:

sursa: link

PS: Mai știe cineva ceva despre eventualul transfer al lui Mutu la CFR?…

0 comentarii

  1. Sigur s-a intamplat ceva/altceva. Oricum, ramane imaginea de lucru de mantuiala, imagine care persista la CFR de ceva vreme. Cu sau fara bani multi, lucrurile de mantuiala se vad. Hai ai nostri!

    Apreciază

  2. Asta cu lucrul de mantuiala este o parere. Pentru mine este o decizie dura, luata de un club care se respecta. Acum nu stiu daca initiativa a venit din partea noastra sau (cum declara impresarul jucatorului, Florin Manea) din cealalta parte. Nimeni dintre cei prezenti pe Tribuna nu cred ca ar dori sa se transforme clubul in crasma… daca tot povestim de profesionalism.

    Apreciază

  3. Mie mi se pare o decizie care arată că la CFR încă există principii. Nu ştiu câte echipe din Liga 1 ar fi făcut la fel, cred că niciuna. Tamas este, totuşi, un jucător cu un CV bun, aflat încă în vederile „naţionalei”. Bravo conducerii CFR că a gestionat situaţia cu respect faţă de ceilalţi jucători şi de suporteri, protejand imaginea clubului şi a întregului vestiar!

    Apreciază

    • Ar fi nemaipomenit dacă ai avea dreptate cu protejarea imaginii, etc. Din păcate, eu înclin să cred că la mijloc este altceva, dar „collateral” ni s-a servit şi această imagine de „club cu principii”, venită ca o minge ridicată la fileu. Dar, repet, ar fi super OK ca dreptatea să fie de partea ta. HAI CFR !!!

      Apreciază

  4. Cred ca s-o speriat Muresan ca l-a luat si pe Fl Costea cu el in crashma. S-o fi gandit ca Tamas o sa corupa mai multi jucatori in timp, si si-o fi zis ca tre’ sa spuna Stop inca de la inceput. Bine o facut, parerea mea. Acuma sper macar ca faza asta sa-l readuca pe Piccolo in prim plan! 😀

    Apreciază

    • Adica Tamas e un fel de darkside care atrage pe cei mai slabi de inger… De fapt a aparut si un articol ca ar fi liderul vestiarului dupa nici o saptamana. De asta cred eu ca s-a speriat IM mai tare. :-)))

      Apreciază

        • Probabil ca asa ar fi stat lucrurile intre el si Cadu si de abia in situatia aceea posibil ca pagubele sa fi fost mai mari decat avantajele. Nu i-ar strica nici lui Cadu sa-l motiveze cineva sau ceva acum pe final de cariera. Ca Champions League a ajuns echivalentul Obsessionului din Cluj pt cativa veteran ai CFR-ului. Stim bine cum e pe acolo ca am fost de atea ori. OK, au gasit poate ca-i mai sigur sa-l inlature decat sa-l foloseasca. Desi eu cred ca tare bine l-am fi putut struni, motiva si folosi pina-n iarna, fara cine stie ce pagube colaterale. Ca nu avem la club omul sau oamenii care sa stie o faca, indiferent de problema sau de jucator, ghinion, de alde Piccolo, spalati, parfumati, scoliti si sarguinciosi, sigur nu abunda savana. Da’ de jucatori cu astfel de atitudine la antrenamente ca si Tamas, de unde dam? Cand un jucator are atitudinea asta la antrenamente, de abia asteapta meciul oficial, confruntarea, adrenalina, pt ca vrea neaparat sa castige.

          Apreciază

  5. SONDAJ „DOSARUL TAMAŞ”!!! Puteţi opta pentru versiunea voastră privind motivele care au stat la baza rezilierii contractului cu GT dând click aici !! Softul poate fi pornit şi intrând în „Sondajele lui Kiruj” (spotlight), la „link04”. Sondajul este de tip „DA/NU”, aveţi explicaţii chiar acolo. Hai CFR!!!

    Apreciază

    • Eu zic ca a fost adus si dat afara din ratiuni financiare. S-a reusit economisirea unei sume frumusele prin neplata primei de instalare, a salariului jucatorului si a comisionului impresarului. 🙂 Daca nu era legitimat si, apoi, exclus, aceste sume n-ar fi existat, deci, nu puteau fi economisite. 🙂 Daca aproximam toata afacerea la 400.000 de euro, din 20 de astfel de mutari salvam bugetul pe tot sezonul. 🙂

      Apreciază

  6. Thedarkside, greu nume ai mai ales, dar asta este. In tren intr-adevar nu as povesti nimic despre mine, exceptand cazul cand as da peste o tipa faina, desigur si in acest caz doar dupa o tatonare prealabila. Cum am mai spus, anumite chestii ies efectiv din mine, dupa cateva ore de la transmitere si eu sunt mirat de fapta mea. Explicatia o gasesc in apartenenta noastra comuna la CFR, eu postez aici ca si cum as povesti in sanul familiei. Sunt constient de riscuri, asa sunt eu, nu ma pot schimba la batranete. PS. Pt Kiruj si ceilalti prieteni care mi-au scris despre starea mea, le comunic ca azi am fost la consultul lunar, am primit doua noi tipuri de medicamente, sper sa fie mai bine. Precizez ca necazurile nu se datoreaza fotbalului, nici macar jignirilor aduse. Dimpotriva, Tribuna e un tonic pt mine, face mai bine decat tot tratamentul meu medicamentos. Ca jocul echipei ma mai termina, aici nu pot schimba nimic, adica am facut in sensul ca nu ma mai duc la stadion, unde sunt adevaratele si inegalabilele trairi. Dar, repet, Tribuna reprezinta efectiv un sprijin pt mine, fapt ce cred ca rezulta si din multitudinea de postari ale mele, majoritate, o spun din convingere, plictisitoare. Eu insumi am inceput sa ma plictisesc de criticile aduse, dar evenimentele in derulare nu-mi permit luarea unei pauze la acest capitol…

    Apreciază

  7. Eu sunt relativ neutral referitor la cazul Tamas. Ceea ce a razbatut pina acum in presa sunt luari de pozitii mai degraba de imagine: popularizarea a inceput in presa cu mentiunea CFR este una din optiuni ( desi suntem deja la mijlocul lui Octombrie) si se termina cu dorinta managementului jucatorului de a rezilia contractul (englezii ar formula asta drept face keeping). Citeva observatii care ar fi putu atirna in tot cazul: 1. Plecarea jucatorului s.a facut inainte de venirea cartii verzi, adica pina acum discutam de fapt de un stand by intens mediatizat, nu de o legitmare de jure. 2. In saptamina in care a trecut a avut loc un meci amical – a fost remarcat Jardan, jucator aflat si el de mai multa vreme la CJ, dar cu ceva probleme la cartea verde; desi nerefacut total, a jucat si Brandao – este posibil ca necesarul de jucatori sa se fi schimbat? Doar legitimarea in scurt timp a lui Jardan si revenirea lui Brandao ne-ar putea lamuri daca aici a existat un motiv ca Tamas sa nu mai fie luat

    Apreciază

    • Foarte buna observatia. Deocamdata, pana ce apar argumente contra, eu iau de bun ce a zis IM si raman la parerea ca, din pacate, Tamas e alcoolic. Nu poti lucra in general cu un om ce bea zilnic, cu atat mai mult in sport. Acuma vom vedea cat de repede isi gaseste baiatul echipa si va si juca. Asta ar raspunde la o parte din intrebari.

      Apreciază

  8. Citesc, ca vor sa-l ia Tembo, cel dat afara de Nicolae . Dupa mine ar fi o afacere buna, dar trebuie asteptat cu rabdare, sigur ca e la noi este doar atunci, cand joaca efectiv in campionat ! Si chiar si atunci vom avea oaresce suspiciuni, doar suntem patiti, nu-i asa ?

    Apreciază

    • Cred ca jumatate din jucatorii care au ajuns in prima divizie de la fosti impresari cu care a lucrat CFR au dat jucatorii ‘pe surse’ si la noi… Poate ca sa le faca cota in piata? Vorba ta, vorbim cind ii vedem jucind in meciuri oficiale, ca nici de transferurile din tribune nu suntem siguri. 🙂

      Apreciază

  9. Chiar daca apararea e tulbure (la fel ca Tamas) nu cred ca petrecaretul era solutia optima pt.noi. Cred ca avem nevoie de ceva de perspectiva nu de expirati. Ce imi pare insa rau e ca nu am apucat sa vad meciuri Cadu – Tamas (2 mascului alfa). As fi vrut sa vad care o lua mai tare in freza. Cum campionatul si locurile de EL sunt vise anul acesta, doar confruntarea Tamas – Cadu mai starnea interesul. Mai auzeam si noi in acest fel de CFR pe la stiri, mai puteam face o gluma, asa ramanem numai cu amarul.

    Apreciază

  10. SONDAJ „DOSARUL TAMAŞ”!!! Daţi click aici pentru accesare! Softul poate fi pornit şi intrând în „Sondajele lui Kiruj” (spotlight), la „link04”. Sondajul este de tip „DA/NU”, aveţi explicaţii chiar acolo. Hai CFR!!!

    Apreciază

  11. SONDAJ „DOSARUL TAMAŞ”!!! Daţi click aici pt. acces ! Softul poate fi pornit şi intrând în „Sondajele lui Kiruj” (spotlight), la „link04”. Sondajul este de tip „DA/NU”, aveţi explicaţii chiar acolo. Hai CFR!!!

    Apreciază

  12. „A venit, a baut, a plecat” zice Muri… dar inainte de a veni nu a baut de a stins??? A fost urmarit de Muri de cel putin un an? Bila neagra, Muri!!!

    Apreciază

    • Nici eu nu cred în varianta livrată de IM, cu toate că aş fi f.bucuros să fie adevărată povestea lui, că denotă seriozitate, principii, etc. Am mai vorbit noi aici despre 2 „adevăruri” care există legat de orice aspect mai sensibil al echipei: adevărul gol-goluţ, ştiut doar de şefi, şi adevărul „lustruit”, livrat pentru mediul exterior (media, suporteri, etc.). Fenomenul este unul general valabil în fotbal, variază doar gradul şi cantitatea de „lustraţie”… ::)) HAI CFR !!!

      Apreciază

      • Doua bile negre pentru IM! Nimic nu iti permite sa iesi in presa si sa faci asemenea declaratii despre un jucator, chiar daca a calcat pe bec. NIMIC! E pana la urma vorba de viata sa personala, iar faptul ca dupa aceea si-a permis sa faca un apel public la familie, deasemenea mi se pare impardonabil! Daca era intr-adevar un tatuc de treaba (asa cum vrea sa para), punea mana pe telefon si ii suna familia… Mult mai echilibrata e declaratia lui Grigoras, care cel putin mie mi-a lasat sa inteleg ca e vorba si de altceva acolo.

        Apreciază

        • Deci ce faci tu in viata te priveste personal. Cu un antrenor (gen Piturca prins trisand in cazinou) sau Tamas jucator, la un club care se respecta, lucrurile sunt diferite. Deja el se identifica cu acest club, iar comportamentul lui reprobabil aduce deservicii mari imaginii acestuia (si asa in suferinta). Deci inca o data, daca el consuma bauturi alcoolice in surdina, fara sa faca taraboi, intelegeam ca are o problema personala… Cand toate aceste fapte se desfasoara in public, aceste imprejurari se constituie in circumstante agravante. Iar consecintele se rasfrang nu doar impotriva infantilului Tamas, ci si a clubului care i-a intins o mana de ajutor. Acum poate intelegi impactul dintre un chef monstru de-al tau (vei fi judecat cel mult de familie) si momentul in care jucatorul este vazut cu pantalonii-n vine de o tara intreaga.

          Apreciază

          • Dragul meu Gica, nu ai inteles ideea, dar uite, fiindca esti baiat de treaba, am sa iti mai explic o data… Deci uite asa, pe repede inainte si fiindca nu am timp, am sa iti dau doua exemple: 1. Atunci cand Jorge Costa era scos pe brate (si asta nu o singura data) din Obsession, nimeni, dar absolut nimeni de la club nu s-a scandalizat in asa hal… 2. Iar atunci cand Ricardo a incalcat consemnul si la ora 12.00 P.M. era prin Diesel, nu tin minte ca IM sa fi luat vreo pozitie sau ca Ricardo sa fi fost pedepsit in vreun fel… so? (si te asigur, nu e prima data cand face asta!) Despre ce vorbim?!?

            Apreciază

  13. Cf prosport, la plecarea lui Tamas ar fi contribuit si Cadu, care-si simtise amenintata pozitia de sef al vestiarului. Eu cred aceasta varianta, pt ca doctorul a afirmat despre Tamas ca a avut rolul marului putred in vestiar. Ma mira, in schimb, ca acest lucru n-a fost anticipat, ca doar surse de informare despre jucator au fost numeroase. In alta ordine de idei, in Kamikaze, s-au scris bancuri faine despre Tamas la sosirea lui la Cluj. Acum au aparut bancurile dupa plecarea lui. Mie cel mai mult mi-a placut urmatorul: Sa-l dai afara pe Tamas pt ca bea, la cateva zile dupa ce l-ai adus, este ca si cand l-ai da afara pe Messi pt ca joaca fotbal. Trebuie sa recunoastem, uneori bancurile reflecta perfect realitatea…

    Apreciază

    • Pai, da, i-a trebuit lui Cadu sa declare in Portugalia ca Romania ar fi un adversar facil la baraj. Ma mir ca inca nu l-a scos nimeni vinovat pentru esecul privatizarii CFR Marfa.

      Apreciază

  14. De cand s-a debarasat de modestie, de cand a intrerupt relatiile cu oamenii de fotbal, luand decizii nepotrivite (sa ma exprim elegant), l-am criticat des, cu argumente, pe dr. Muresan. Dar citind in stiridesport despre omologul Marginean de la U, trebuie sa recunosc, ca cel putin relativ, dracu’ nu-i asa de negru. In ce situatie se afla „dusmanii”, se stie. Pt ei conteaza fiecare suta, fiecare mie de euro. Si ce face Marginean, care, atentie, e fost fotbalist, nu ca doctorul nostru? Da afara un jucator imprumutat de la Dinamo, cu toate ca in contractul de imprumut se stipuleaza clar ca in astfel de situatie U trebuie sa plateasca cainilor nu mai putin de 300.000 euro. Acum problema se judeca la comisii. Si al nostru a incurcat orasul in care s-a desfasurat tragerea la sorti pt CL, la prima participare, dar asta e floare la ureche fata de gafa lui Marginean, cel cu moaca de alcoolist. Cu unul ca asta la butoane si cu gunoierul proprietar, ar fi efectiv mai bine pt U sa fie falimentat. Timisorenii demonstreaza ca exista forfota si in liga 5, asa ca mai bine un nou inceput pt vecini, decat umilinta permanenta.

    Apreciază

  15. Pfui, pfui sa nu te deochi, mai Vassilica. Dar ce s-a intamplat cu tine, de-ai ajuns sa-ti schimbi comportamentul mai spre normalitate, si critica sa fie mai rafinata si parca venita de la un om, nu de la un sarpe? Ma refer strict la ultimul tau comentariu. Ai strecurat o soparlita si in el, dar lasa, nu se poate totul din prima zi. Curaj si perseverenta, Vassilica, ca-i mai bine printre oameni decat printre nevertebrate amorfe, reci si scarboase. Vezi ce bine ti-au prins apa, sapunul si clismele repetate, pe care cu atata gingasie ti le-am administrat? Curaj si perseverenta spre normalitate, Vassilica, ca Lumina e oricand mai buna decat intunericul unor hrube mucegaite. Da’ sa nu ti-o iei in cap cumva si sa crezi ca ma induiosez usor si ca renunt usor, ca mintenas scot canula si-ti aplic tratamentul. Ca nemerniciile tale au fost atat de multe, ca nu-i destul un singur comentariu NORMAL, ca sa-ti sterga mizeria imprastiata pina acum. Sa vedem cat te tine. Daca mergi pe drumul asta, sigur nu voi fi eu ala care sa dea in tine, numai ca n-am altceva mai bun de facut in viata mea.

    Apreciază

  16. Ma refeream la penultimul comentariu, dar ai vrut sa-mi faci o surpriza pt pauza de masa. Vassilica, ai pomenit ca ti-au dat doua medicamente noi. No, alea si clismele cu infuzie helio-marina, sa stii ca fac bine si-s eficiente. Sa stii ca nici nu-mi pasa chiar daca aflu ca medicamentele alea noi sint naturiste, fumabile si cumparate de la o farmacie de etnobotanice.

    Apreciază

    • N-ai putea sa ne scutesti de astfel de comentarii, aici pe Tribuna? Daca ai ceva de impartit cu Vasilica, scrie-i in privat sau dati-va intalnire in parcul mare si rezolvati problema, da’ nu ne obligati pe noi sa citim tot felul de invective. N-am zis nimic la cele scrise pana acum, dar daca ai un pic de decenta, las-o balta si nu mai pune paie pe foc. PS. Cred ca moderatorii ar trebui sa ia atitudine la astfel de derapaje, nu de alta, dar riscam sa ne asemanam cu gsp sau sport.ro. Daca m-ai inteles, as aprecia, daca nu, poti sa ma injuri si pe mine, mi-e egal.

      Apreciază

      • Moderatorul 07 a fost rugat cu ceva vreme în urmă de alți tribuniști să nu mai intervină, ba chiar să scoată de la moderare anumite cuvinte (printre care „felcer”) și unele nick-uri (printre care „SeaMan”). În cele din urmă, se pare că solicitarea a fost corectă, pentru că se aplică excelent în practică principiul „fiecare pasăre pe limba ei piere”.

        Apreciază

        • Nu-ti bate tu capul despre cum cant eu sau ce aleg sa cant eu. Tu poti canta solo, duet cu papagalul Dantesc pe umar (sper ca ironia mea sa nu-ti lezeze sensibilitatea), sau in cor. Pe mine ma intereseaza sa duc la capat ceea ce am inceput. Fii sigur ca sint mai gentleman decat o parte dintre simulacrii corului tau. Vei trai si vei vedea. Ma mai intereseaza de asemenea sa ma scutesti de moderarea nickului meu. Daca esti arbitru, atunci fi unul cinstit, nu fi precum Dantesc ala de la Tulcea, care ne-a arbitrat in meciul cu una din cele doua noi Poli Timisoara. Cu restul de raspunsuri, pt fiecare, in jur de 5 dimineata. Stii bine ca desi citesc de ani, hectare de scrieri de la cele de genul Cristi la cele de genul Dantesc, ca sa dau ca exemplu exact extremele, nu scriu decat foarte rar. Daca am ales sa o fac in modul acesta, am avut desigur motivele mele, care se vor vedea putin mai incolo. Mai am cam 3 ceasuri de parcurs niscaiva material legislativ de citit pt serviciu (nu, nu toata lumea mea se invarte in jurul Tribunei ca in cazul lui Vass) si apoi sper sa-mi mai ramana o ora si pt voi. Si de abia astept sa-ti spun cateva vorbulite directe si fara perdea si mai in particoler, folosindu-ma de postalionul electronic al reginei. Dar asta nu mai devreme de duminica seara sau chiar luni mai spre seara.

          Apreciază

  17. Daca ne uitam in urma, in deceniul trecut Dinamo era specialista repatrierii expiratilor, punctul culminant fiind acel celebru „lasati-ne sa ne pregatim de Liga Campionilor” pe care acestia l-au implementat adinc in memoria colectiva la ce a spus Borcea (pregatire). Cum si noi avem un exemplu de repatriat (Deac) cu rezultate modeste – pe Bjelanovic nu-l pun in aceeasi oala pt ca el a fost readus ca umplutura pt un Kapetanos accidentat – acum si episodul Tamas, n-ar fi poate rau sa ne gindim daca nu cumva aceasta strategie cu pomul laudat (si expirat) nu este cumva nociv pentru o echipa cu pretentii. Siu, vor spune unii ca Dolarel Munteanu a avut o faza buna, dar atunci eram la alt nivel cu alte pretentii (doar la clasament eram pe aproape). Si revenim inevitabil la diferenta dintre o strategie clara, asumata, chiar cu unele riscuri fata de o adunatura de miscari tactice pe principiul „ce pica”.

    Apreciază

    • În etapa Dorinel Munteanu (te rog frumos, „Dolărel” n-a activat la CFR!), clubul se afla pe o pantă ascendentă (rampă), în timp ce acum este complet angajat pe drumul spre „next level” (adică pantă descendentă). Eu și cu mine, personal și strict numai după capul meu, neinfluențat de capul altora, prefer etapa Dorinel Munteanu. CFR avea atunci un farmec deosebit, pe care făcutul sculei mari și zgomotul de bang! hegemonic superior când conducerea se bate cu respectiva sculă în piept, l-au diluat enorm. Între „onoare muncii grele” și „uitați-vă la trofeele din vitrină!”, prefer prima variantă. Dar eu sunt un tip de modă veche, nu cer nimănui să simtă ca mine.

      Apreciază

        • Da, atunci s-a facut remarcata echipa. Intrebarea este: ce putem invata din acea etapa? Aducerea unor jucatori tineri si dornici de performanta – Tony avea 25 de ani, Cadu 24, Stancioiu 25, Dani 24; Semedo era un „batrin” de 27 de ani (un fel de Maah al acelor vremuri). Multi jucatori adusi pe bani relativ putini (citeva sute de mii de euro fiecare), dar nu gratis. Un grup de romani talentati aflati la club inca din sezonul anterior – Deac avea 19 ani, Surdu 21, la maturitate aflindu-se Panin la 27 de ani si Minteuan la 28. S-a format atunci o echipa care, cu toate mutarile, a avut un nucleu de vreo 10 jucatori titutlari + rezerve care au constitutit osatura clubului in urmatorii 4-5 ani.

          Apreciază

          • Da, mai adauga-i si pe Manuel Jose (a fost o incantare sa-l revad la meciul din Europa League) si Pedro Oliveira. Plus ca am adus jucatori de la echipele ardelene: Minteoan, Jula si Coroian de la Bistrita, Surdu de la Brasov, Rooney Roszel de la Olimpia, etc.

            Apreciază

            • Nu am avut pretentia unei treceri complete in revista, am vrut doar sa exemplific ideea de baza: aducerea de jucatori tineri, motivati, flaminzi sa faca performanta si sa cistige niste bani adevarati.

              Apreciază

            • Stiu ca nu ai urmarit sa spui chiar totul. Nici eu nu am incercat sa te corectez, eventual sa te mai completez. Sau, ca sa fiu si mai exact, sa subliniez ideea ta.

              Apreciază

  18. Mititelu ne-a futizat tot timpul, fiind parca la intrecere cu ciobanul, iancu si porumbou. Deci nu-l voi ierta niciodata. Dar ce se intampla cu U Craiova, e totusi prea de tot! Vad ca dupa ce si-au recastigat in instanta dreptul de a evolua pe Oblemenco, sunt suspendati din nou, acum 4 etape fara drept de joc pe teren propriu. Pai fata de ei, noi suntem privilegiati. Cum am zis in postarea precedenta, totul e relativ. PS. Am criticat si voi mai critica, iar ca azi am aratat, ca betivul de marginean, cu toate ca e fost fotbalist, face gafe mai mari decat al nostru sef, nu inseamna schimbarea nici macar cu 1% a conduitei mele de pe acest site. Ca pt 07, care mi-a interzis folosirea cuv. felcer si mi-a cenzurat, in mod corect, alt cuvant care avea insemnatate numai daca nu se demonstra o minciuna, ei bine, postarea de texte pline de porcarii vad ca nu constituie o problema. Pacat pt cei majoritari, cu bun simt, care trebuie sa simta atmosfera poluata de un ins care se crede mare scula, dar care este cel mai periferic actor al tribunei, unul fata de care musat este un dulce copil. Mai si crede ca are influenta asupra mea, se foloseste in mod parsiv de destainuirile facute, mare domn, mare caracter… La asta nu exista tratament, la o analiza tomografica s-ar strica toata aparatura! Este ultima data cand il bag in seama, poate sa scrie invective la adresa mea si sub forma de foileton, ca nu ma-ntereseaza.

    Apreciază

    • Nu te cunosc, nu ma cunosti, Vass… Ne-am certat rau in trecut, mai rau ca… lol… romii (si am zis asa ca sa nu va amendeze tribunilor, de aia am zis romii). Insa io… si cand zic io, vorbesc in nume strict si personal, vazand mizeriile care se revarsa aici, spun ca… sunt in tabara lui Vass, si cand spun asta nu uit ceea ce s-a intamplat in trecut si pana acum. Dar postarile anterioare mi se par efectiv INFECTE, mai ales in ideea ca cel care le face are grave probleme de comportament si cand spun asta imi asum totul si pot veni si cu dovezi in acest sens. Io vad TribunaCFR altfel si sper ca nu numai eu. TribunaCFR e un loc unde suporterii CFR-ului se pot intalni (virtual) si pot dezbate orice legat de aceasta echipa si daca, intamplator sau nu, exista si divergente in opinie, asta nu inseamna ca in secunda 2 cei intrati in dialog trebuie sa se insulte. Iata de ce pe aceasta cale eu – si o fac, atentie!… in nume personal – ii invit „afara” pe cei care nu simt/cred la fel si folosesc acest site doar pentru a isi regla anumite frustrari de tip personal. Bah, CFR Cluj nu e, nu a fost si nu va fi in veci FC Arpi, asa cum credeti voi… unii dintre voi.

      Apreciază

      • Am postat si eu mai inainte un comentariu la adresa acestui individ care nu mai termina cu insultele si injuriile, spunandu-i ca Tribuna noastra nu e locul cel mai potrivit pt asa ceva. Ar fi bine daca ar intelege si el si altii mesajul si si-ar corecta modul de exprimare. Daca nu, atunci mai bine sa ne lase. E normal sa existe o diversitate de opinii, dar asta nu ne indreptateste sa le dam in cap celor care gandesc diferit vis-a-vis de un anume subiect.

        Apreciază

      • 100% de acord cu Dantesc. Inca de saptamana trecuta, de cand a reaparut acest sea man, cu commentul abject la adresa lui Vass Bela, m-am gandit sa-i scriu si eu cam asa ceva ca si Dantesc, dar am asteptat, deoarece domnul respectiv a mai vrut sa clarifice cateva lucruri (ma gandesc ca in acelasi stil abject) in legatura cu moderatorii si relatia unguri-romani. Vad insa ca s-a limitat la razboiul cu Bela. Domnule sea man, ar trebui sa intelegi ca – si aici il citez pe Dantesc – „TribunaCFR e un loc unde suporterii CFR-ului se pot intalni (virtual) si pot dezbate orice legat de aceasta echipa”. Daca nu intelegi acest lucru, iata inca un citat de asta data al lui Saul: „Ar fi bine daca ar intelege si el si altii mesajul si si-ar corecta modul de exprimare. Daca nu, atunci mai bine sa ne lase”. Dupa cum vezi, multa lume (si nu toti sunt fani Vass Bela) nu doreste astfel manifestari aici pe site.

        Apreciază

  19. Tamas a ales clubul nostru ca pe o rampa de lansare pt un transfer afara. CFR e un club serios ce se repecta, si in continuare se misca rapid pe piata transferurilor. Dupa doar sase zile, acesta a ajuns unde si-a propus.

    Apreciază

  20. Dantesc, pt perioada cfrmania mi-am exprimat de mai multe ori regretul . Atunci la orice atac am raspuns cu contraatac inzecit ,veninos si nedemn pt un intelectual, in general, si un franar, in particular . De 16 luni de cand exista acest site, am dat uitarii acele iesiri de copil prost, desi si aici am fost atacat destul de des pt criticile mele la adresa conducerii . Ba unul m-a facut si pitic, urat si nu mai stiu cum . Dar ce face acest individ,e deja prea de tot ! Eu suport, sincer pe undeva ma si distreaza ce importanta imi da,mai face si analize de text , pe sarite ce-i drept, si cu contraargumente de genul „cel mai tanar dir ec din tara, aha,stim noi cine poate ajunge in astfel de functii „, sau ” a reusit sa obtina 3 titluri, pai usor cu banii altora si de ce numai 3 .. „. In schimb pt tine, pt luis, pt saul si pt majoritatea celor de-aici, dejectiile postate sunt otravitoare, intrati aici pt cu totul alt scop decat a citi refularile de cele mai joase spete la care poate decade specia umana. Marturisesc, ca nici la postarile stelistilor n-am descoperit asa doza mare de sau deviere comportamentala, intalnita doar la oamenii grav bolnavi, cum sunt violatorii sau pedofilii . Adevarata zicala ca padure fara uscaciuni nu exista . Dar in cazul nostru, nici vorba de uscaciuni . Este vorba despre atentat la sanatatea padurii ! Si sunt mandru, ca sistemul de autoaparare functioneaza, deci padurea noastra traieste si va trai si pe maideparte sanatoasa !

    Apreciază

    • Refrenul asta cu „cine a fost şef înainte de 90 era şi turnător” îl aud de 40 de ani şi este cea mai mare tâmpenie posibilă. OK, erau destui „şefi” şi turnători, iar pe la sfârşitul anilor 80 practic nici nu ştiai cine cu cine votează, erau turnători în clase gimnaziale, oameni buni, au distrus nenorociţii ăia viaţa unor copii de 14-15 ani, sunt cazuri concrete dovedite, i-au prins la furat lemne de foc sau orice altceva şi i-au „recrutat”. Nu prea departe de mine un elev de clasa a 7-a a făcut rapoarte săptămânale despre profesoarea de istorie, care într-un final s-a sinucis…La liceu nici nu vorbesc, în fiecare clasă aveau cel puţin un „spion”. Dar să revenim : cu toate aceste idioţenii de doi lei din era aia, partidul (mai exact o parte mai „cosmopolită” şi mai şcolită a lui) a insistat ca -pe cât posibil- pe funcţii de conducere medii măcar să fie numiţi adevăraţi profesionişti în domeniile lor. Apoi, de multe ori independent de această decizie de partid, a venut secu şi a încercat să-i oblige la „turnătorie”. Unii au acceptat, alţii nu. Au fost şi cazuri fericite, când persoanele respective (de conducere) au fost „sărite” din programul de „colaborare”. Nu ştiu la alţii cum a fost, eu ştiu povestea mea : am început „construirea socialismului” în 82 (după terminarea facultăţii), în 83 (la 25 de ani) am fost numit preşedinte de echipă de fotbal (am şi deţinut-o funcţia respectivă 10 ani de zile), în 84 am fost numit (la 26 de ani) şef centru de calcul, dar vă spun sincer, nimeni, dar absolut nimeni nu m-a „căutat” cu vreo propunere din partea „băieţilor”. În 76 am jucat (ca junior) în „C” şi aveam un coechipier (şi prieten, pot să spun) care ulterior a ajuns mare sculă la SRI, am aflat ulterior (nu de la el!) că de fapt el m-a „protejat” să nu fiu „invitat” la colaborare…(îi mulţumesc şi acum!). Ulterior, dacă ai rezultate pe plan profesional şi nu faci prostii în viaţa ta privată (cu care să te şantajeze) puteai trăi liniştit. OK, nu toată lumea a avut această şansă, desigur, dar am vrut să zic că nu există o regulă exclusivă în acest sens. HAI CFR !!!

      Apreciază

  21. Am inteles ca la meciul cu gazul,a jucat fundasul moldovean,Jardan si, ca a avut o evolutie peste evolutiile lui Vlajos.Stie cineva ,de ce nu joaca si in meciurile oficiale?Macar cateva minute.

    Apreciază

      • Eu m-am gandit ca ,poate astia din Cluj care mai merg pe la antrenamente ,au ceva informatii,ca astia ca si noi din mures, Zalau,Satu Mare nu prea avem acces la informatii de acest gen.Si mare nevoie avem de un fundas dreapta care mai da si cate o centrare.

        Apreciază

          • Mie mi-a parut rau cel mai mult de Vasilegarray,mi-a placut foarte mult implicarea lui,motivatia cu care juca,chiar daca era cateodata dezordonat si intra cu capul in zid dar a fost fotbalist.

            Apreciază

        • Ma, piticul asta din banda dreapta …centreaza bine in regim de viteza dar cam atat pot spune despre el…dupa meciul cu gazul ,in rest …exact in pase date acasa dar fricos,nu l-am vazut creand superioritate…dar vedem,poate nici nu va fi legitimat,oricum e peste Velayos

          Apreciază

      • Jardan e al lui Arsenal Kiev, transferat in vara, dar nu le-a placut. Cum baietii din Ucraina nu au nici pe departe banii lui Dinamo, vor sa scape de jucator, dar sa primeasca si minutele lor ceva.

        Apreciază

  22. SONDAJ „DOSARUL TAMAŞ”!!! Daţi click aici pt. acces ! Softul poate fi pornit şi intrând în „Sondajele lui Kiruj” (spotlight), la „link04”. Sondajul este de tip „DA/NU”, aveţi explicaţii chiar acolo. Softul va fi oprit pe 18 oct., orele 12.00. Hai CFR!!!

    Apreciază

  23. Kiruj, eu am ajuns dir ec in 1990, deci nu se punea problema cu securitatea sau cu partidul. Eram cel mai tanar pe acest post la int. ind . cu peste 2000 de angajati . Pe-atunci, numirile se faceau la minister, s-a zbatut dir gen, sa-i fie tarana usoara, vreo saptamana la Bucuresti sa-mi obtina numirea cu derogare ( n-aveam nici vechime in functii de conducere,nefiind memru pcr ) .Am prins marea zapaceala, erau legile vechi, apareau ca pe banda hotararile de guv ale lui Roman, nu mai stia nimeni cum sa procedeze, nu erau bancnote-probleme in zilele de salar, pt importuri trebuia aprobare de la Roman, inclusiv pt valuta, care putea sau nu fi pusa la dispozitie de BRCE . Stateam mai mult de 200 zile pe an in delegatii, preponderent in Bucuresti,dar si la furnizori sau cumparatori ( pt a rezolva incasarile ) .Pe cat de greu, pe atat de frumos a fost . Cum ti-am mai scris, am ” rezolvat ” 3 titluri de campioni ( banii pt echipa integral prin forte proprii, de la BCR-prin discutie directa cu presedintele Ghica, care o spun acum in ciuda unora, a afirmat public, ca sunt cel mai bun dir ec din tara, a vrut sa ma puna dir gen la suc din Cluj – mi-am inceput carierala BN suc Salaj-zalau,am refuzat, pt ca nu puteam intoarce spatele dir gencare m-a lansat ). Da, numai 3 tiluri, pt ca Elcondul s-a privatizat, indienii,noii proprietari , au desfiintat echipa, cantina, gosp anexa, au vindut parcul de masini etc, au facut harcea parcea fabrica, care intrat in insolventa, prin diferite inginerii penale, a ajuns, impreuna cu Phoenix Baia-Mare la o firma din Buc . Acum se judeca problematica la tribunal, din 200 de oameni au ramas 72, cu productia mai mult oprita . Ma doare tare , dar asta e , n-am ce face . In schimb voleiul a mers mai departe prin patronul lui Remat, un prietn bun de-al meu, care a reusit alte titluri, si acum echipa merge bine, totusi in urma Tomisului C-ta, unde duetul mazare-nicusor , prin mari fraude, asigura buget enorm atat hnbalului, cat si voleiului. Gata , am obosit,merg s-o vad pe Barca la baschet . Noapte buna si linistita tuturor !

    Apreciază

  24. Nu stiu cat conteaza ce scriu eu si daca ma cititi sau nu. Imi exprim opinia, pe scurt, pt ca ma racaie nedreptatea si fariseismul (deci o fac pt mine in primul rand): oameni buni, voi nu mai tineti minte ce laturi improsca Vassilica (Vass Bela de pe Tribuna sau Vass Bela Csaba sau Dante de pe CFRmania) in toata lumea care nu era de acord cu parerile lui? Sunt cativa care au tinut minte, sunt convins. Deci, oameni buni, voi mai tineti minte cata ura si rautate izvorau din postarile sale si cum ameninta pe toata lumea? Chiar ati uitat? L-a improscat pe ALBU (mai tineti minte numele asta?), i-a amenintat pe tribunisti ca-i da in judecata, a improscat cu noroi in toata lumea care nu era de acord cu el (si 99.99% din acele perioade nu erau!). Nu mai tineti minte lucrurile astea? E de ajuns sa vina individul si sa spuna anumite lucruri mai mult sau mai putin lacrimogene (mai oameni, mie mi se pare de prost gust sa-ti plangi de mila si sa invoci motive personale pt iesirile-n decor si tot de prost gust, ca sa nu-i zic altfel, mi se pare si aceasta „deschidere” a sa. Oricum, de gustibus) si sa uitati totul? Ati uitat ca si in trecut si-a cerut scuze de n ori si pe urma a revenit la ura si rautatea caracteristice? Nu stiu daca voi mai scrie pe acest subiect pt ca nu sunt convins ca are rost sa-mi pierd vremea. Si care-i problema ca SeaMan i-a raspuns putin mai acid? Voi chiar ati uitat postarile lui Vassilica? Analize pe text i-a facut SeaMan si i-am facut si eu, o analiza mai scurta. Si analizele au fost facute ca sa se vada caracterul individului Vassilica. El posteaza tot felul de chestii, jumatati de adevar. Si cand postezi informatii cu jumatati de adevar se cheama minciuna. Nu am nimic cu Vassilica, acest cane de paza al Tribunei (Iisuse Doamne, rau a ajuns Tribuna daca e chiar asa!), doar ca ma uimeste (in fiecare zi tot mai putin, insa) cum oamenii pot uita si ma doare (pe zi ce trece tot mai putin) ca un caracter ca al lui Vassilica poate induce in eroare atatia ceferisti cu inima buna. Da’ asta-i viata, daca nu mai tineti minte si daca nu intelegeti ce incearca unii sa comunice, meritati sa retraiti istoria. Inca o data: cum mama zmeului poate un astfel de individ sa induca in eroare atatia oameni doar pt ca a expus niste chestii asa-zis sensibile (si cine poate verifica ca sunt si adevarate?)??? P.S.: Hai ai nostri!

    Apreciază

  25. Oh, voi, cavaleri ai dreptatii si ai bunului simt, unde sunteti cand patria/Tribuna are nevoie de voi? Vassilica a postat, inca o data, un comentariu plin de bun simt si dragoste crestineasca/cefereasca pe la 19:58 in care-l facea, printre altele, PEDOFIL si VIOLATOR pe SeaMan (ca nebun si in alte feluri l-a facut deja putin mai devreme). unde sunteti, mariile voastre?

    Apreciază

    • E normal să-i privești cu un ochi critic, doar că ar trebui să fii măcar ceva mai echidistant, dacă-mi permiți sugestia. Nu e posibil să ai un cui împotriva unuia din cei doi? Și astfel să nu observi paternalismul forțat (ca să nu spun mult mai mult) al celuilalt? Altfel, toată stima, Ffan!

      Apreciază

    • La scurtă vreme după decesul domnului Vass senior, SeaMan l-a trimis pe Vass Bela după taică-so, la cimitir. Poate ai sărit peste acel comentariu – probabil cel mai execrabil din istoria Tribunei CFR – care ulterior a fost șters de mine. După acel episod, cred că SeaMan era ultima persoană de pe Pământ chemată să-i facă morală lui Vass (pune orice altă persoană în locul lui Vass, e vorba numai de un principiu).

      Apreciază

  26. Credeam si speram ca seaman, sau cum se mai numeste, este singurul la periferia acestui site, deci singurul pe care il voi ignora. La recentele atacuri dezlantuite ale lui ffan am tacut, acum comunic doar ca pt mine de-acum incolo intra la categoria celor pe care-i ignor. Cu toate ca este un personaj care de ziua lui a primit numeroase urari de La multi ani, ceea ce te conduce la ideea ca este un tip super ok. Asa o fi in general, dar cu mine se comporta bestial. Sa ma explic de ce. Aici, pe Tribuna, nu-mi poate arata nici o postare ca as fi sarit la gatul lui. Invers, cu nemiluita! Ca si munitie tot foloseste epoca CFRmania, subliind ca am improscat cu laturi pe cei care aveau alta opinie. Ce minciuna, ce manipulare! Sa-mi arate un singur exemplu, cand am fost primul la atac. Nu, am reactionat la atacurile pupincuristilor! Apoi zice de dantes. L-am pus pe Albu sa jure ca eu sunt si atunci ma dau batut! N-a facut-o, dar pt ffan, dantes sunt tot eu. Pai sa jure aici pe sanatatea familiei sale ca eu sunt dantes, si atunci chiar daca nu este asa, ma dau batut, si daca doreste, ma retrag de pe aici. Apoi atinge coarda sensibila Albu. Da, dupa discutii civilizate la inceput, i-am reposat un atac nedemn la Arpi (pare acum straniu, dar atunci a existat si luarea unei pozitii in apararea lui Arpi), si discutiile s-au aprins… Iar dupa ce am considerat ca e narcisist, dialogurile au degenerat. Sa se uite toata lumea in arhiva, am fost numai eu baiatul rau, iar Albu, cel cuminte. Si ca pe CFRmania 99,99% erau impotriva mea. Nu stiu ce matematica a facut proaspat sarbatoritul, dar, la fel, arhiva sta marturie, ca destui au fost de acord cu parerile mele, de fapt simple critici la adresa aconducerii. Ref la Tribuna, aici pt sarbatorit este mai complicat. La un episod cand am fost cenzurat, fara sa stiu, pt cuv felcer, urmatoarea mea postare nu a aparut transmisa din motiv de moderare, cum mi s-a explicat ulterior. Crezand ca pur si simpu sunt respins, am amenintat cu tribunalul. Pe conducatorii site-ului evident. Sarbatoritul zice despre „tribunisti”, adica v-as fi amenintat pe toti… Vai, Pinocchio! Apoi mai zice ca as scrie jumatati de adevar, ce se cheama minciuna. Desigur, fara sa exemplifice. Eram si eu curios unde dracu am mintit, dar ce sa ma astept de la unul care, am aratat mai sus, ca minte de ingheata apele. Maladia Ponta. Pacat, ca se considera ceferist si astfel, cu minciunile si atacurile sub centura, e impotriva spiritului acestui club. Iar ca tacamul sa fie complet, considera ca trivialiatile prietenului sau seamen sunt doar niste simple texte mai acide… Spune-mi cu cine te imprietenesti, ca sa-ti spun cine esti… PS. Pt mine, unul ca seaman este, imi mentin parerea, de cea mai joasa speta, unde „reusesc” sa ajunga doar oamenii tare dusi, cum sunt violatorii sau pedofilii. Si in final, pe mine personal nu ma deranjeaza gaselnita cu vassilica. Iar daca ma mai face si fasz, si i se permite, e rau numai pt cititori, eu zambesc si atat. Si inchei amintind tot de cititori. Cand ffan va aduce o singura postare, in care pe acest site sa-l fi injurat sau, ma rog, sa-l fi provocat in asemenea hal, in care iesirile isterice, injurioase si calomnioase la adresa mea sa fie justificate, atunci imi fac mea culpa, si cum am mai aratat, ma retrag daca asa vor muschii sai. Daca nu, mergem frumos mai departe, fiecare cu inzestarea pe care o are de la mama natura. Pt mine, acest om, alaturi de prietenul sau seaman, nu exista. Dumnezeu sa le ierte pacatele!

    Apreciază

    • Nea Silica si 07, ramane cum am stabilit in comentariul de la 3:36. Deja sunt obosit sa tot atrag atentia si sa amintesc ce s-a intamplat. Va veti convinge, cu totii, ca individul are un caracter chestionabil (sa nu folosesc alt termen). Si timpul ala va veni mai repede decat mai tarziu. Hai ai nostri!

      Apreciază

  27. De ceee?… Zilnic se fac referiri de acest gen!!!!, cum ca doresti moartea unora!!!… Trebuie sa recunoastem acest lucru… si eu doresc citeodata moartea multora!!!!… Eu recunosc!!! In legatura cu Vass, el merita fiecare cuvintel din cele spuse de SeaMan si fotbalfan!!!!… Este un agitator parsiv, si misel!!!! Mi-a trecut de multe ori prin minte, ca poate e platit de cineva… „ca dusmani avem destui” sa dea tot timpul in conducere, si atunci cind merita, si cind NU!!!! Asta este parerea mea… poate nu am dreptate…

    Apreciază

  28. Gyuszi, ca sa demonstrezi ca ai dreptate, da exemple cand „am dat” in conducere, fara sa merite. Eu totusi zic ca am criticat cu argumente, dar daca tu zici ca am dat in ei, fie si asa. Dar, repet, vorbeste la concret, ca numai asa, cu vorbe aruncate, putem zice ce vrem despre oricine. PS. Presupun ca vei raspunde prin tacere .

    Apreciază

  29. La cei care te critica, le spui sa caute in arhivele nustiu-care, de nustiu-cind, stiind ca nu vor cauta, si nu vor dovedi spusele si nespusele tale??!!!!! Eu nu stiu cauta in arhive, dar cu mina pe inima afirm ca „loviturile” tale catre conducere au fost de „N” ori… cu si fara motive!!!!

    Apreciază

  30. PS. Dar noroc ca ai in cine da!!! – noroc ca CFR-ul are un patron bun sau mai putin bun, un presedinte incepator, dar cu intentii bune, dar care face si greseli… trebuie sa recunoastem. Daca am fi Pandurii, Concordia, Corona sau vecinii nostrii, pe cine dracu mai puteai tu felceriza si improsca cu noroi???? In afara de „next level” si probleme de comunicare cu suporterii, si poate si alte mici lipsuri, ce dracu mai poti impune conducerii????? Si asta in contextul crizei financiare… Dar stiu ca tu ai un papagal care gaseste incontinuu hibe!!! Iti amintesti de povestea cu parintii adoptivi, pe care am dat-o ca si exemplu?????… Atunci nu ai comentat…

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.