Breaking… something!


Gabi Tamaș a semnat cu CFR Cluj! Baftă!
Pentru cei îngrijorați de ce va găsi GT de băut prin Cluj, ne-am permis să folosim niște culoare roșie pe fotografia originală preluată de pe www.cfr1907.ro

GT

0 comentarii

  1. Vass, iti spun sincer ca am avut, si eu, de mai multe ori pornirea sa postez raspunsuri la comentariile tale. Care uneori ma exasperau. In care sa te „penalizez” ca esti prea pesimist, prea incrancenat, prea vezi totul la extreme, in alb si negru, fara nuante. Si ca prea ii vezi drept dusmani pe toti cei ce nu sunt de acord cu tine. Totusi ceva m-a oprit. Partial jena legata de faptul ca in acele putine dati in care tu te-ai referit la mine ai facut-o apreciativ. Partial incercarea de a empatiza, de a incerca sa te inteleg totusi. Si partial ideea ca nu are rost are sa mai pun si eu paie pe foc caci sunt oricum destui care se contreaza cu tine. Citindu-ti ultimile postari ma felicit ca nu am facut-o. Ca tacand am ramas filosof. M-ai surpins si m-ai impresionat. Atat prin ceea ce ai scris cat si prin taria de a face asemenea dezvaluiri. Eu nu am mai citit/auzit/vazut pana acum o demonstratie mai mare de iubire si de simtire fata de CFR. Imi pare ca tu ai atins Everestul iubirii de CFR. Si de la inaltimea la care ai ajuns tu, in mod sigur, imaginea se vede altfel. Poate de aceea uneori nu te intelegem. Multi dintre noi abia am urcat Bucegii.

    Apreciază

  2. Scippio, la inceputul campionatului, cind criticam de zor escurile manageriale, cineva m-a intrebat aici, daca merg sau nu la meciuri. Astepta raspunsul, subliniind ca daca stau numai la televizor, n-am nici un drept sa fiu critic. Ei bine, am tot cugetat, si n-am raspuns. O fac acuma, daca tot m-am apucat sa ma destainui. In urma cu 4-5 ani, la un meci cu steaua, cu Coltescu parca la centru, asa nervos am fost pe furaciuni, ca alaturi de intreaga tribuna am fost dezlantuit. Ca la stadion, adica in ultimul hal. Catre sfirsitul partidei mi s-a intunecat totul, val de transpiratie, gura uscata, prabusire pe scaun. Fara sa detaliez, a fost primul atac vascular cerebral. Peste 2 ani, altul, cind am scapat pe muchie. Mi s-a interzis participarea la activitati cu incarcatura emotionala. Da, de cca 2 ani nu mai merg pe stadion, insa, pe raspunderea mea, urmaresc totul acasa la televizor. Riscul mai presus de riscuri este, deci exista. Ca si aici, cind ma aprind pt nedreptatile care mi se fac. Dar mai presus decit orice risc este, cum am mai aratat, sentimentul de dragoste, de suferinta, de ura pt un mm, reghe, porumboiu, becali, armata de ziaristi mitici etc. Adica viata insasi! Sa nu crezi ca ma victimizez. Mai mult, impartasesc cu voi, ca prin CFR trec peste orice obstacol, fie el si medical extrem! Atita tot, ca nu ma mai duc acolo, unde ai trairi ca nicaieri altundeva, la stadion. Greu de suportat, dar trairile de pe site mai compenseaza din pierderea avuta. Si pt asta, va multumesc din suflet, dragi colegi! PS. Daca am inteles bine, e ziua lui fotbalfan. Daca da, un sincer La multi ani si gindul de nu avea in viata dusmani mai mari decit mine! Ca eu nu te consider dusman, e cu totul altceva.

    Apreciază

  3. tamas Superbe poze. Două întrebări, totuși: unde sunt jucătorii noștri de culoare? Și altceva: într-o poză (spre sfârșit) apare (parcă) Totti. 😀 Oare când l-am luat împrumut și pe el?

    Apreciază

  4. Multumesc frumos de urari! Face 07 ce face si ma tot pune la public cu diverse chestii. 🙂 Noroc ca publicul aici e mai mult familia visinie. Sanatate si impliniri tuturor sa ne dea Dumenzeu, hai ai nostri! P.S: Mi-am pus o dorinta pt CFR! 🙂

    Apreciază

  5. Faaneee FoLbal, pezevenchiule, ura-ti-as numa’ de bine, sa ajungi pastor de mioare nurse dragalase, pline de nuri si darnice, care sa aiba grija de moralul si sanatatea ta si care sa te rasfete zilnic cu masaje desucheate. Pe partea aialalta, cu foLbalu’, nu-i stres, lucram sa fim iar hegemonici si chiar mai mult decat atat. La multi ani fericiti si impliniti! P.S. Ai ia iaiii… Poza-i reala? Ca vad ca poti atinge si lovi mingea numa’ cu piciorul de sprijin. Gomosul ala pudic de 07 vad ca ti-a tras pe el o gheata. Poate o fi fost bine intentionat si s-a gandit ca trebuie, ca sa nu raceasca, daca- l folosesti si la joasa altitudine si mai apoi ca sa nu faca vre-o unu’ mai handicapat de viata, atac cerebral. Sanatate si noroc, acum sunt ocupeishan, scriu de pe telefon, da’ maine pe la amiaza am o seama de lucruri de lamurit cu: 1. aia care-mi tin comentariile la moderat. 2. un’ zero sub gluga, care-i foarte „laborios” in a posta comentarii, dar dislexic in a citi la ceea ce raspunde. 3. Aa, pretenu’ meu inamicu’, vassilica. Acum ca ai iesit de nevoie in camp deschis, asteapta ca vin, maine la amiaza sunt aici. Daca nu vei fi, relax, vin eu dupa tine. Mi-am castigat dreptul inclusiv azinoapte si din postura de „tu, unicule cititor”. 4. Fireste, nataraii, ipocritii sau „disimulatii” de serviciu ai site-ului, aceeasi, mereu aceeasi, vor face parte dintre victimele colaterale. 5. Un lucru care ma calca pe nervi, e un pseudo-tabu, se refera la relatia romani-unguri, dinspre moderatorii siteului si utilizatori. V-o promit ca de maine incepem si o rezolvam, ferm, promt si irevocabil, fara butaforie a la vassilica. 6. Singurul care este exonerat de aceasta clarificare este Caneto, pe care-l consider Esenta de Calitate Umana, care este fratele meu transilvanean, cel caruia i-as incredinta cu inima deschisa si cugetul impacat, cetatea, comunitatea si familia si de-as fi la razboi.

    Apreciază

  6. La multi ani, Fotbalfan, sanatate si bucurii sub toate formele posibile! 🙂 Vass Bela, apreciez sinceritatea ta, dar si curajul de a-ti deschide sufletul in fatza noastra. Intr-o lume tot mai ipocrita si mai preocupata de imagine nu-i putin lucru pentru nimeni sa arate ca e, totusi, om, cu bune si cu rele si sa-si recunoasca greselile atunci cand e cazul. Nici vorba sa ma enerveze pesimismul tau (imi aduce mereu aminte de cateva persoane dragi din familie, renumite pentru ”boala” asta). Poate si datorita lor socoteam ca te-am citit deja de multa vreme, dar trebuie sa recunosc ca pana si pe mine m-ai surprins macar cu atasamentul fatza de CFR. Poate ca ne-am mai contrat uneori, dar niciodata nu m-a scos din sarite pesimismul tau. Mai degraba ma enerveaza cei care tin mai mult la propriile opinii decat la CFR si care tot la a doua postare tin sa ne arate tuturor cat sunt ei de destepti. // Declaratie data de Gabi Tamas in urma cu niste ani, la finalul unui meci de-al nationalei: „Cred ca daca inscriam mai multe goluri decat ei, castigam”. 🙂 Ce spuneti, e pe gustul lui Grigoras? Se va plia pe filozofia lui de joc? 🙂

    Apreciază

  7. SeaMan, voi fi prezent, nu pt ca ma provoci tu, ci pt ca sunt prezent aici in fiecare zi. Poti scrie ce vrei, treaba ta. Opinia ta. Dreptul tau. Cum si eu am dreptul de a nu-ti raspunde. Evident maine, ca doar azi ti-am raspuns. Nu o voi face pt ca tu jignesti. Si esti incintat de felul tau de a fi. Rog sa nu fii banat. Sa te poti expune in voie. Eu am facut-o si stiam ca se vor gasi cititori, unici sau nu, care sa se foloseaca de faptul ca „m-am dezvelit”. Tu esti primul, vor mai fi probabil. Ei si? Pina una alta, eu imi folosesc numele adevarat pt ca asa sunt eu, nu-mi place sa ma ascund. Si in continuare ma voi dezveli si mai tare. Pt ca asa este corect. Sau cel putin asa cred eu. Inchei prin a-ti multumi ca m-ai citit, surpriza mare, recunosc. Dar atit, nu te astepta, cum am aratat, sa-ti mai raspund, chiar daca jignirile si provocarile de maine vor fi greu de digerat. PS. Ai putea sa ma-ntrebi de ce am raspuns unor provocari la ceilalti, si la tine nu. O intrebare corecta, la care raspunsul trebuie sa-l gasesti singur .

    Apreciază

  8. Am citit si eu mesajele lui Vass Bela si desi cred ca uneori exagereaza cu criticile (cu multe critici sunt insa de acord si eu), are si el rolul lui aici pe Tribuna. L-am admonestat si eu o data de o maniera personala, dar de acum cred ca o ma rezum doar la a-i contrazice declaratiile cand simt nevoia. Si poate e mai bine sa facem toti acelasi lucru. Despre Tamas, eu zic ca a fost o achizitie buna avand in vedere ca poate acoperi atat postul de fundas central, cat si mai important, cel de fundas dreapta. Bineinteles, ramane sa vedem ce va face in teren si in afara lui, inclusiv potentialele efecte negative asupra unor alti jucatori.

    Apreciază

  9. Multam pt cei care au avut rabdarea sa ma citeasca. Si sa ma inteleaga. Dar acum simt nevoia unor cugetari extrafotbalistice. 1) Cf. noilor sondaje, guvernul poanta scade in incredere pina spre 32%. Normal. Sondajul mai arata ca la urmatoarele alegeri, USL ar lua 60%. Anormal. Unde-i corelatia?! Sa stiti ca nu institutul de sondare a gresit, asa (nu) gindesc oamenii. Nu toti, dar in majoritate, din pacate! 2) Dreapta-divizata. Ca, voit sau nu, PDL face jocul USL-ului. Fara candidat comun, nici o sansa. Pacat. Mare pacat. Cu poanta si cacarau, nu mai vine nici un investitor. De plecat, din pacate, da. Ameninta chiar Dacia-Renault. Perspective dezastruoase… 3) 70% din populatie crede ca Base a fost cel care n-a respectat pactul de coabitare. Uluitor! In ce tara traiesc? N-o fi perfect Basescu, dar numai o treime din popor sa vada ce monstruozitati face poanta, e de-a dreptul revoltator. 4) La Iasi, oamenii au stat 15-16 ore la coada pt a atinge moastele nu stiu cui. Am aflat ca o pot face in biserica in fiecare zi din an. Fara coada. Dar nu e mai bine cu coada, ce daca se mai si moare, cum a fost in acest an?! 5) Demonstratii. Pasnice, pt ca nu sunt impotriva lui Basescu. Impotriva Rosia Montana. Impotriva sau pt cainii vagabonzi. Cind e puci la DNA, tacere. Tacere de mormant. 6) Vedeti, e clar ca se mizeaza pe faptul ca prostimea e majoritara la noi in tara. Deci se poate face orice. Iar ardelenii numai sa plateasca taxe si impozite ca prostimea sa poata fi intretinuta. Iar noi sa nu avem nici macar o autostrada. Cumplit si dureros. Poate generatia viitoare, pt ca totusi, 7) si puciul cu DNA a esuat. Au intervenit americanii si occidentalii, poanta va fi primit de vicele american, dar dupa ce s-au asezat lucrurile la DNA. Acum noua conducere a sectiilor este la propunerea Codrutei Kovesi. Deci suntem numai 30%, dar altii nu lasa sa pierdem orice speranta. Altii, adica SUA si Occidentul. Si asta e motiv de optimism. Si pt ca am atins acest cuvint magic pt zilele noastre, inchei prin a va dori mult OPTIMISM pe toata linia, evident si cea fotbalistica. PS. Cu scuzele de rigoare, la fotbal ma refer exclusiv la CFR! Nationala ii are pe Piti, mircea sandu, corleone, inconjurati si incurajati de cei 70%…

    Apreciază

    • Incredibil articol. Nu credem că un jurnalist gsp poate scrie un articol atât de bine intenționat și corect. „Țîfna şi violenţele” conducerii actuale ale 5telei sunt chiar evidente (și evident, de prost gust). Nimic neașteptat pentru FC OAIA SRL JILAVA (patent T-Bone de pe cheferetv). Mă rog, treaba lor.

      Apreciază

  10. No, am avut o zi extrem de placuta, am „chiulit” fara remuscari si cu voiosie de la intalnirea anuntata la amiaza. Da’ zic si eu, metaphoric vorbind, daca intalnesti un cacat in drum, ce faci? Te opresti sa-l mirosi si sa-i studiezi compozitia, sau scuipi si mergi mai departe? Sa incepem vaszpar, analiza pe text a diversiunii tale lacrimogene. Oricum, tu ceri tot timpul argumente, si cand ti-s livrate adeseori si de oameni diferiti, fugi de ele si te eschivezi intr-un mod inabil. J.T. te-a diagnosticat bine, esti un amestec de probleme patologice schizoide (asta-i diagnosticul de la mine), un disimulat, caruia sentimente precum bucuria, mandria si multumirea ii sint complet straine. Da, stiu, ai casa cu piscina, ai „trecut” care poate semana a succes. Dar ai fost in stare sa fi fericit pt acele lucruri? Loialitatea, respectul si mai ales increderea, ai fost in stare sa le raspindesti in jurul tau la locul de munca? Dar in randul comunitatii CFR si fata de clubul al carui fan devotat te declari? Sa te invat ceva, nu ma intereseaza cati ani ai… Cand conduci din postura de „sef” un grup, indiferent de domeniul in care activezi, munci agricole, fabrica, echipa de sport, armata, etc. esti ca si cum n-ai fi pe acolo, daca nu inspiri oamenilor in primul rand incredere. Asta a fost introducerea, acum urmeaza analiza pe textele tale ultime, pe care le voi copia in prealabil in cadrul comentariului meu. Mi-ar fi de ajutor daca asezarea in pagina ar ramane cea facuta de mine. 1. „Dupa revolutie, am ajuns cel mai tinar dir ec din tara la o intreprindere cu peste 2000 de angajati. Am fost respectat peste tot, chiar si la Buc, si inca la niveluri f. ridicate. Am avut sansa sa umblu in lume, Africa de Sud, SUA, China, Hong Kong, Thailanda, India, Tunisia, Occident.” * * Cum ai ajuns sa fii numit director economic si de catre cine? * * De ce si pt ce erai „atat de respectat” inca la niveluri foarte inalte, chiar la Bucuresti? # Si basescu a fost cel mai tanar comandant pe cea mai mare ca si tonaj si valoroasa nava din Flota Comerciala Romana. Dar nu pt. ca era mare lucru de capul lui nici ca si comandant, nici ca si om. Fusese recrutat de Securitate inca din studentie si se remarcase prin zel extrem si lipsa de orice scrupule si implicare emotionala in a servi acolo unde era folosit. # Am fost prea subtil pt. tine? Iti recunosc tehnicile de manipulare folosite prin care creezi NEMULTUMIRE, NEINCREDERE, NONADEZIUNE, REVOLTA. Astea-s lucruri invatate desigur in tinerete. Esti neupdatat si extrem de strident, vassilica. Ceva s-a intamplat cu tine, cu sanatatea ta de-a lungul anilor, astfel ca ai ajuns sa te imbolnavesti de cel putin o forma de psihoza. Cert este ca la un moment dat „ti-a sarit lantul”, vassilica. Si firea perfida, caracterul si modul prin care parazitezi comunitatea CFR, nu te-au ajutat sa te resetezi. Nu stiu daca esti platit pt. asta, daca e un „serviciu” pe care trebuie sa-l faci, dar stiu sigur ca exista „supraveghetori” in cadrul Serviciului Roman de Comedie care trebuie sa aiba grija ca nu cumva ideea de autonomie in randul comunitatilor transilvane sa devina atat de vehementa, incat sa impinga sustinatorii ei la actiune. CFR ar fi putut fi un simbol al acestei idei, tocmai datorita succesului obtinut printr-un mod total diferit fata de traditia romaneasca. Stai relax, pe linga destulele „cozi de topor” livrate mereu de tara asta, de toate natiile, vezi si cazul tau, mai au grija si desteptii vostri lideri maghiari sa nu uite restul ca noi putem duce existente paralele, ne putem tolera si bazaii pe la gard, dar nu putem face o „echipa” comuna. # Vassilica, cert este doar faptul ca tu PARAZITEZI comunitatea CFR si asa cum se intampla cu parazitii, consumi din resursele si potentialul unui organism sanatos. Tine minte, parazitezi, nu traiesti in simbioza cu noi, vassilica. 2. „Prin talent managerial, am ridicat o echipa de volei din mediocritate la statutul de campioana, de 3 ori consecutiv.” * * Ce inseamna ca ai ridicat echipa prin talent managerial? Ca ai avut la dispozitie bani ca sa platesti jucatori mai buni si antrenori mai buni, asa-i? # Pai Arpi a facut-o pe banii lui, ma’ nefericitule, si a mai construit tot pe banii lui si o casa pt. echipa si pt. suporteri. Si daca-i dupa logica ta, ce s-a intamplat cu echipa aia a ta dupa ce a Castigat 3 titluri? Mai exista? In ce divizie activeaza, daca mai exista? Si ca sa-ti imit „logica” lipsa si comportamentul porcesc… 3 titluri nationale? NUMA’ ATATA? INCOMPETENTULE! Ce mare lucru… Mare branza, ce sa zic. Trebuia sa-l aduci pe Nazdravenescu, ca-i liber de contract si cu tot cu prima de instalare nu costa decat 1 million, ehe he, sa fi vazut tu atunci flatulente la fileu. 3. „Anul acesta in ziua cind l-am condus pe tata pe ultimul drum, am intrat aici pe forum. Si cite si mai cite. Dar gata cu confesiunile, imediat uit sa mai critic ceva, si avind in vedere locul din clasament…” * * Vassilica, ce ai simtit tu fata de taica-to cand l-ai condus la cimitir? Retrospectiv vorbind, nu ti-ai reprimat ceea ce ar fi trebuit sa simti? Poate tristete, poate furie, poate usurare sau nu, acceptare sau neacceptare, orice… Cert este ca in loc de un moment de introspectie sau reculegere, sau meditatie, ai preferat sa fii pe site ca sa culegi compatimire, sa-l pizduiesti pe Iuliu Muresan si pe Arpi si pe cate unu’ de pe aicea. Probabil ca ti se pare normal, viteazule, dar asta-mi arata si de ce esti cum esti dpdv uman. # Vassilica, tre’ sa te mai invat ceva. De doua persoane nu vei putea scapa in viata. De Dumniezo si de tine insuti. Primul este bun si milostiv, da’ cu tine insuti nu stiu cum te impaci. Poate-ti faci o critica si te-ai scos. 🙂 4. „De inteles, ma inteleg numai cei care cunosc adevarata si marea dragoste. Starile ei. Trairile ei. Grijile ei. Si durere, multa durere, cind ceva nu merge bine.” # „O iubire care nu suporta confruntarea cu realitatea, nu-i iubire.” (Camus) # Vassilica, in iubirea adevarata nu-i cu prizonieri si cu victime colaterale. E „la bine si la rau”. Si cu bucurie, incredere, mandrie, speranta, darzenie si perseverenta, daca trebuie. 5. „Da, Tamas. Am pus raul in fata. M-am pregatit daca va calca pe bec. Deja mi-e frica sa-l primesc in sufletul meu. Ca sa nu sufar si mai mult. Am limite. Nu la dragoste, din pacate, nici la suferinta. Acest lucru, crede-ma, tu unic cititor care ai avut rabdare sa parcurgi aceste rinduri, reprezinta mult mai mult decit cele 8 trofee! Reprezinta esenta vietii: dragoste si suferinta! Pt CFR! Pt scumpa si eterna noatra CFR! Pt acest lucru, ma inchin in fata ta, Arpi. Iar de maine, inapoi la treaba.” * * Deci tu ii futi in gura preventiv pe jucatorii exponentiali si pe Arpi and Co, si pe suporterii care nu-s cutre tacanite ca si tine ca sa mearga treaba bine si sa nu suferi? * * Da’ cum Moby Dick-ul meu e logic ce spui cum ca TE TEMI DE SUFERINTA, daca tu anticipezi suferinta si o traiesti in avans , fara sa se fii intamplat ceva concret si sa ai motive, dovezi concrete? La tine dragostea fara suferinta nu este posibila? Cand ai o gandire duala si dezechilibrata, se poate si asa, da-i bine sa te consulte un psiholog si un psihiatru. Poti fi incadrat doar in patologic ca psihotic sau esti si o cutra perfida batrana? # Lasa ca stiu, esti o cutra perfida, parsiva si psihotica, batarana. # „Cred ca trebuie sa fim exaltati. Ceeea ce nu exclude bunul simt si intelepciunea.” (Saint Just) * * Zici ca nu ai limite la dragoste si suferinta si ca felul asta de pseudo-iubire, maladiva, fata de echipa si legatura cu suporterii de pe site sint mai valoroase decat cele 8 trofee. Deci tu iubesti un CFR cu probleme si incapabil sa performeze ca si campioana? * * Alea 8 trofee nu ti-au adus macar 8 momente de bucurie, fericire si iubire, da’ fericire si iubire de aia adevarata si normal, fara suferinta? # „Pesimistul vede dificultati in orice oportunitate. Optimistul gaseste oportunitati in orice dificultate.” (Winston Churchill) # No, ipocrizie ieftina de cenaclu
    literar satesc din anii colectivizarii, tu unicule cititor, bla, bla, apoi te inchini in fata lui Arpi, pt scumpa si ETERNA CFR, da’ ne amintesti, ca de maine, inapoi la treaba la pizduit chei, doctori si suporteri loiali. # Ai idee cate echipe „eterne”, cu nume, nu mai exista? Manipulator ieftin si tacanit. # „Nu putem rezolva probleme cu acelasi tip de gandire cu care au fost create.” (Albert Einstein) 6. „Chiar daca am sa regret ca ma devoalez peste masura. Ei bine, de multa vreme ma incolteste gindul, ca la final de viata, sa fiu ars, iar ramasitele sa fie aruncate dintr-o cupa, unde altundeva, decit evident pe iarba dulce a stadionului iubit. Si am spus-o asta si la nevasta-mea, a luat-o in gluma, n-am insistat de teama sa nu cheme salvarea…” * * Beeii Vassilica, tu vrei ca cineva sa arunce cacat pe gazonul lui Arpi, pe care joaca echipa, sa calce jucatorii in el si sa aiba noroc? Sa mearga treaba bine? Numai sa nu creasca apoi in zona aia de gazon ciuperci otravitoare… # „Fii fericit cat traiesti pt ca mort o sa fii mult timp.” (Proverb scotian) * * Apoi zici ca „chiar daca ai sa regreti ca te devoalezi peste masura” bla bla, ca mintenas… „Si in continuare ma voi dezveli si mai tare. Pt ca asa este corect. Sau cel putin asa cred eu.” Tu esti ipene la cap? Stiu ca tu consideri ca da, ca esti numai parsiv si manipulator, da’ le-ai combinat intr-un cocteil ce te defineste. Oricum… # „Oamenii cred cu placere ceea ce vor sa creada.” (Cezar) 7. „Dar mai presus decit orice risc este, cum am mai aratat, sentimentul de dragoste, de suferinta, de ura pt un mm, reghe, porumboiu, becali, armata de ziaristi mitici etc. Adica viata insasi!” * * Viata insasi? Da, o poti vedea si trai si asa. Urasti nedreptatile miticilor si le dai in cap alor nostri pt ca fac si ei ce pot si ce stiu intr-un mediu profund viciat si unde daca „s-ar dezveli” asa inteligent ca si tine ar fi de ieri, rasi in cap si cu bila la picior si cu lacatul pus pe ETERNUL CFR. Ai ramane fara obiectul adulatiei si urii si ar trebui sa te uiti inspre tine, caz in care te-ai iubi pupindu-te pe dicky mo si te-ai uri muscandu-te de fund. Nu mai bine sa eziste echipa eterna macar cat e concesionat locul pe care-i construit stadionul si pina incep zborurile intergalactice si meciurile de fotbal jucate pe calculator?
    # Multe ticalosii si perfidii ai comis tu, vaszpar, de cad te-ai prins scai de comunitatea CFR. Te stiu bine inca de pe CFR Mania si de pe blogul lui Albu. Acolo erai tare vivace si dispus la insulte, incaierari si golanii. La un moment dat ai incercat sa postezi si cu pseudonimul Dantes. Te-a aratat Albu cu destu si ai renuntat de nevoie. Cand s-a mutat satra aici pe Tribuna, am stat si te-am asteptat. Stiam ca-i doar o chestiune de timp pina sa apari. Erai precaut, umblai in varfurile piciorelor, tatonai terenul cam stangaci. Si renuntasei la unul din prenume, pt ca nickul tau era deja rau famat . Acuma, la idiotenia aia caracteristica tie, cum ca tu ai curajul sa te semnezi cu numele, iti raspund ca inclusiv protectorul tau kiruj si-a trecut numele satului unde are o casa de vacanta. De nea Sillyca ce sa-ti mai zic. Pt toate ticalosiile comise ai trecut de punctual unde nu mai e mila si nici indurare. Cat despre faptul ca eu imi voi pune intrebari de ce altora le raspunzi si mie nu , hai bai Cutrescule, cu mine ti-ai gasit sa incerci nade de astea de gradinita? Tu nu stii ca eu iau o sticla de rom de 10 euro si lucrurile asa cum vin, de-o fi pace, de-o fi razbel? # In tot cazul, in legatura cu sanatatea ta zburdalnica, ia de aicea ceva pe post de „tema de casa”. E de la un amic care vede si el in intuneric: „Cele mai grave boli ale omului si cauza tuturor imbolnăvirilor lui individuale sau sociale reprezintă sciziunea lăuntrică, psihologia lui conflictuală.” # Pt restul de puncte clamate, maine seara, sau luni seara, sau marti seara, vedem noi.

    Apreciază

  11. Vassilica, na ca uitasem, da’ oricum am vazut ca toata munca mea s-a dus pe garla, ca in pagina la tribunarzii astia nu poti face aranjamente logice menite a face textul mai usor lizibil. Totul se aseaza de-a valma. Uite, eu te intreb si apoi supun si altora la vot chestiunea. Tu le-ai zis proprietarilor siteului Tribuna ca-i dai in judecata pt ca nu te lasa sa folosesti intr-un mod pshihotic, cuvantul felcer. Bine, ai spus ca legi acest cuvant de priceperea lui Domnu’ Iuliu Muresan, la foLbal. Acuma, analizand beneficiile aduse de tine comunitatii CFR, folosind exact acelasi tip de logica, eu daca te consider un hemoroid glazurat cu materie maronie atasat comunitatii noastre, te pot apela astfel? Hemoroidul? Ti-ar ticni?

    Apreciază

  12. Amice, ai seriose probleme psihice. Dar pentru că pari incorigibil, pe viitor am să te numesc Bluto. Pentru că pari să ai toate atributele Domniei Sale 😀 Semnat: (n-aș zice, cu prea multă stimă) de celălalt Vasilică,

    Apreciază

  13. „Mi-a fost dat ca, din anii petrecuţi în închisoare, să duc cu mine, pe spatele meu bătut, care aproape s-a frânt sub povară, această experienţă esenţială: cum devine fiinţa umană rea şi cum devine bună. În tinereţe, intoxicat de succese, mă simţeam infailibil şi, din această cauză, eram crud‚ îmbătat de putere, am fost un ucigaş şi un tiran. În cele mai rele momente ale mele, eram convins că fac bine şi mă acopeream complet cu argumente sistematice. Şi numai când m-am întins pe paiele mucezite din închisoare, am simţit înlăuntrul meu primele semne ale binelui.”
    Aleksandr Soljeniţîn. *** „Nu poţi prosti cu vorba o pisica aşa cum poti prosti un câine.”Jerome Klapka Jerome. *** „Cum tu singur eşti răspunzător pentru acţiunile tale, orice faci sau nu faci contează – dacă ai o altă impresie, să ştii că te amăgeşti şi te minţi, cazi, în cea mai gravă formă de iresponsabilitate.”Colin Turner. *** „Aveţi grijă de propriul vostru suflet şi de trupul celuilalt, iar nu de propriul trup şi de sufletul celuilalt.” Menahem Mendel din Kotzk. *** „Un prost găseşte totdeauna unul mai prost, care să-l admire.”Nicolas Boileau.

    Apreciază

  14. Amical CFR – Gaz Metan. CFR a inceput cu urmatorii: Amadio – Jardan, Cadu, Brandao, Sepsi, Obiora, Voiculet, Hora, Rui Pedro, Batin, Tade. Rezerve: Minca, Velayos, Rada, Piccolo, Camora, Muniru, Djokovic, Gabionetta, Deac, Fl. Costea, Ogbu. S-a terminat 3-3 (goluri Tade, Gabionetta 2)

    Apreciază

  15. BRAVOOO SeaMan!!!!! – de o mie de ori bravo, pt eseul tau!! Un „profil” facut cu 100 la % acoperind adevarul!!!!… Eu nu am talentul necesar pt. astfel de caracterizari, altfel l-as fi facut demult… Inca o data, jos palaria!!!

    Apreciază

  16. SeaMan, mie mi-e clar ca tu fie nu esti normal, fie lucrezi pentru club, daca te obosesti sa-i raspunzi de asa maniera lui Vass Bela. Nu zic ca nu exagereaza intr-o anumita masura cu negativismul lui, dar nici mesajul tau nu e cu nimic mai elevat. Oricum, daca e cineva care afecteaza imaginea CFR-ului in ultima vreme, atunci ala nu e Vass Bela (ale carui mesaje poate sunt citite de 1000 de oameni cel mult), ci AP, cand scoate anual banii din club, de-am ajuns deja o echipa de mijlocul clasamentului. Cum am mai zis de multe ori, e dreptul lui sa o faca, fiindca el a inventat clubul asta, dar nu-i vina lui Vass Bela ca nu mai vin suporterii la stadion sa-l vada pe Velayos titular.

    Apreciază

  17. Nu e de fotbal, deci poate e mai normal sa nu fiu citit. Facultatea am terminat-o in 1981. Dintre 10 clujeni, eram pe locul 2. Primul avea acea bonificatie pt secretar UTC. Eu n-am ajuns membru de partid, desi eram „ofertat”. In primul an, dupa primul trimestru, urma sa fie primiti in partid 10 studenti. Ca si medii, eram pe locul 26, din 102. Mi-era greu, pt ca terminasem liceu maghiar (cel visavi de Univ. Babes Bolyai). Dar eram ofertat. De ce?, am intrebat, doar nu eram printre primii. Pt ca esti primul dintre maghiari si un loc este pt ei, mi s-a raspuns. Nu este corect, era nedreptatit al zecelea. Asa ca nu am acceptat. „Fapta” mea n-a fost uitata, n-am mai fost primit niciodata in partid. Desi meritam. Desi imi doream as fi ipocrit sa nu recunosc. Si asa, n-am prins Clujul, care alaturi de alte citeva orase mari era blocat la repartitii. Exceptie, locul 1. Cum nu era al meu, a trebuit sa aleg alt oras. Care anume si de ce, veti afla nu peste mult timp. PS. Cum am aratat, la deschiderea mea a aparut primul atac. Continuat cu analiza pe text, plina de minciuni, gen Dantes, sau de interpretari, sa fiu rezervat, cel putin ciudate. Si a venit al doilea atacator, Gyuszi parca. Mi-am asumat deschiderea, asa ca nu ma surprind cei doi, ma surprinde ca, deocamdata, sunt numai doi. Cum am promis, nu raspund la provocari. Merg mai departe cu ce cred ca trebuie sa scriu. Atit si nimic mai mult.

    Apreciază

  18. In amical am luat din nou 3 goluri (foarte multe), iar Tamas a fost tinut in tribuna. Chiar daca nu sunt fan Tamas, trebuie sa recunosc ca si beat joca mai bine decat Cadu (+ restul fundasilor). Cand ai jucatori pulbere in aparare, de ce nu il folosesti pe cel mai bun (betiv)? La fel au procedat antrenorii CFR-ului si cu Gabionetta si nu le-a iesit bine. Cu tot progresul vizibil al atacului, nu suntem in stare sa dam atatea goluri cate putem primi. In aceasta situatie, orice junior ar fi mai bun decat Cadu & Co.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.