Remizda mă-sii… [CFR Cluj – Pandurii Tg.Jiu 1-1]


CFR Cluj (Petre Grigoraș): Felgueiras – Hora, Cadu, Piccolo, Camora – Rui Pedro (35 – Voiculeț), Obiora (66 – Sulley Muniru), Djokovic (80 – Denilson Gabionetta) – Maah, Ogbu Chuka, Fl. Costea.

Min. 14: 1-0 – CADU (11 metri); după un fault în careu asupra lui Fl.Costea.

Min. 58: 1-1 – ERIC; reluare în poartă a unei mingi respinse în zona lui Hora de către Felgueiras. La schema Pandurilor, CFR-iștii au fost simple jaloane.

pgcp

Reclame

0 comentarii

  1. Citesc ca Arpi ar fi suparat foc pe IM si RZ si ar fi declarat ca avem management de liga 2-a. Daca se confirma, mi se va reactiva dreptul de utilizare a cuv. felcer, imprumutat de la Amne? Si isi vor cere scuze cei care m-au jignit pe mine si pe altii care au indraznit sa-l critice pe doctor? Stiu ca nu se va intimpla acest lucru, dar daca intr-adevar Arpi a ajuns la concluzia mentionata, e de bine, sunt sperante pt viitor. Viitor care incepe cu un transfer din Rep. Moldova. Decit nulitati din Italia, mai bine sperante locale sau invecinate!

    Apreciază

  2. A.P. ne amageste precum guvernul. Spunea careva de stadion de 40.000 de locuri (de veci). Aiureli. Ce sa faci cu un asa stadion in conditiile in care abia mai vin 3-4 mii la jocurile importante? Parca spectatorii nu erau importanti, cel putin asa imi amintesc. Cine mai pune botul acum? Tot ce sper e sa se clarifice cat mai repede situatia actionariatului de la club (ceva e tare putred acolo), sa nu ajungem mai rau.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s