Un pic, la nimic. („U” Cluj – CFR Cluj 0-0)


Min. – 05  00

Plasa porții lui Felgueiras face figuri, deși stadionul pare nou. Arbitrul pune un localnic s-o repare, pentru că nu dorește să anuleze goluri așa-zis „turcești” (nu reale, palpabile, ca cele primite de Pițurcă).

Galeriile se împart în mai multe tabere și încurajează două echipe diferite, așa cum se întâmplă de obicei când galeriile nu sunt înfrățite între ele ca două surori.

Universitarii afișează un echipament alb imaculat, dar nici al nostru nu este murdar. Gazdele nu s-au obosit să inscripționeze numele și prenumele (sau porecla) jucătorilor, pentru că – nu-i așa? – jucătorul din echipa limonie mai pleacă, tricoul rămâne.

Grigoraș introduce cel mai bun 11 ceferist – după părerea sa – chiar dacă nu-i ieșit din comun de bun. După cum veți vedea din ce veți citi ulterior, PG nu-i prea inspirat la alegerea vârfului de atac. Tade este preferat titular în dauna lui Kapetanos, grecul fiind plecat la Steaua, echipa sa de suflet. Batin e păstrat la rece pentru mai târziu, când vor obosi gazdele. Voiculeț e pe bancă. Masacratorul Maah-3 lipsește și el din teren, că altfel echipa noastră alinia mai mult de 11 jucători.

Felgueiras – Hora, Cadu, Piccolo, Camora – Obiora – Deac, Rui Pedro, Djokovic, F.Costea – Tade (așezarea din teren, în interpretarea mea proprie)

Min. 01 – 15

Spumegătorul Ganea scapă cu greu de o trimitere în tribună (probabil pentru anumite trimiteri adresate arbitrilor). Oricum, i-ar fi fost dificil să găsească un loc liber în stadionul arhiplin.

„U” nu contează, iar CFR contează ceva mai mult. Scorul nu ia deloc proporții în primul sfert de oră.

Hora iese în evidență cu 2 centrări bunicele, în forță, dar care nu găsesc atacanți plasați inspirat. De altfel, deși încearcă să se zbată, Tade pare un „măgăruș în mijloc”, prins în interiorul triunghiurilor formate din traseele mingii.

Min. 16 – 30

„U” are: 2 cornere, 2 șuturi, 1 lovitură liberă. Cea mai bună perioadă a lor din prima repriză. Păi ce facem, dragilor, acum vrem să-i prindem pe contraatac?!

Se zice că o mână a atins o minge în careul CFR-ului, așa că s-a luat decizia corectă: ofsaid.

Min. 31 – 45+secunde

Rui Pedro nu reușește să profite de eroarea lui Mendy, iar Tade de chifla lui Abrudan. Eu înțeleg că jocul greșeala o așteaptă, dar parcă cei mai buni „constructori ceferiști” sunt fundașii Universității.

La un corner, Djokovic – fiind doar împrumutat la CFR – se sperie de o petardă. La următoarea lovitură de colț, Florin Costea nu se sperie, dar nici petardele nu vin (oare așteaptă în careu?).

CFR a controlat temperat-moderat-steril prima repriză.

Jucătorii de fotbal intră la vestiarele GAZDE-OASPEȚI având întipărită pe mecle satisfacția unei munci mediocre bine făcute. Sper să nu mai iasă…

Min. 46 – 60

Totuși, jucătorii de fotbal au tupeul să se întoarcă pe gazon, probabil pentru că primele sunt în continuare bine blocate.

La un șut din lateral-stânga al lui Borza, Felgueiras repinge slab în fața porții, cam la 200 metri de primul „U”-ist bine plasat ca să reia mingea în poartă.

Cadu faultează cu un calm incredibil la marginea careului de 16 metri. Lovitura liberă este executată mult peste sub-bara porții lui Felgueiras (la ora la care relatăm, probabil mingea s-a vărsat deja din Someș în Tisa).

Lui Tade i se termină ora de grație și este înlocuit cu arma secretă a lui Grigoraș, pe care deja o știe o lume întreagă: Batin.

Min. 61 – 75

Nu știu de ce (să fie și scorul de vină?) titularii lui Grigoraș mi se par mai impotenți decât rezervele lui Paulo Sergio – și nu fac aici trimiteri la viața de noapte a Clujului. Atacuri rare și fără vlagă. Mă uit tot mai insistent când la Cadu, când la punctul văruit de la 11 metri de Veselovski. Poate, poate, cu toată jena, se repetă istoria…

Imediat după șutul blocat al lui Rui Pedro (învingătorul Bragăi), slab-inspiratul Deac face loc pentru Ogbu, să se remarce și el.

BARĂ „U” Cluj! BARĂ a ultimei clasate în fața echipei de 10 puncte CL! Bară anemică, ce-i drept, care nu ne pune mari probleme…

Hora, în calitate de ultim apărător transferat de CFR, greșește fără să vrea… un echipat în alb scapă singur spre poarta lui Felguiras și a vreo 500 de vișinii… iese să-l blocheze Super Magico One Klasse Über Alles Mario și scoate din căcat (imposibil de înlocuit acest termen) toate Căile Ferate Române!!!

Djokovic este schimbat cu Voiculeț.

Min. 76 – 90+4

Cei de la „U” par că au învățat tot fotbalul pe care l-au uitat cei de la CFR. Suporterii din deplasare strigă totuși „CFR! CFR! CFR!”.

Meciul se desfășoară de ceva timp în toate direcțiile – nu știu dacă respectând cu fidelitate tacticile dictate de pe băncile de rezerve – mai puțin pe direcția pe care o așteptam noi.

Noi n-avem ocazii, iar ei încep să aibe crampe de eroism. 4 minute de prelungiri, total insuficiente pentru un meci care s-ar putea juca până mâine din partea noastră…

0-0, scor final. Pentru un derby local așteptat cu sufletul la gură, o remiză se poate cataloga cu ușurință drept contraperformanță, mai ales când adversarul are ocazii mai clare de gol.

Poate avem antrenor, dar tot nu avem echipă. Poate ei au jucat mai bine, iar noi mai subțire decât ne așteptam. Dar asta înseamnă că tot nu avem echipă. De fapt, hai să mă autocorectez: avem echipă, dar nu-i destul de bună.

De la kiruj citire: HAI CFR !!!

Petre Grigoraș: „Pentru mine, personal, este un total eșec.”

0 comentarii

  1. Luis, insusi AP a declarat ca salariile se platesc cu intirziere de 89 zile, datorita rezultatelor slabe. Deci se platesc in a 90-a zi, asta pt tine, ca toti cam stiu treaba asta, ca sa nu se ajunga la comisii. Dar e bine ca mai e cite unul care crede ca la noi totul e ok… In alta ordine de idei, constat cu amaraciune ca multi comenteaza ghinionul ca am picat cu Brasovul si inca la ei acasa. Am decazut rapid si noi, am uitat ca in urma cu citiva ani nu conta cu cine si unde jucam. Si atunci, luam eventul, nu? Vai de capul nostru unde am ajuns!

    Apreciază

  2. Poate asa sunt facute contractele, si atunci este legal. Altfel sunt sigur ca s-ar ajunge la comisii. Cu decaderea ai dreptate, dar eu sper inca ca vom bate Pandurii si ne revenim un pic, si la iarna sa aducem fotbalisti, nu jucatori de fotbal. Hai CFR!

    Apreciază

    • Mai oameni, sunteti fenomenali!!!!!!!!!!!!!!!! Cand am cazut doar cu echipe din ligile inferioare nu a fost aranjata??? Ce drac, numai conspiratii vedeti. Daca am fi terminat in primele 6 anul trecut, jucam cu o echipa din ligile inferiore, ce e asa greu de inteles? Daca nu stiti cum s-au facut urnele (si asa se fac de vreo 10 ani): urna A – primele 6 clasate cu un an in urma, urna B – restul de 12 din anul asta din liga 1, urna C – cele 14 echipe venite din tururile inferioare. Cele 6 din urna A se imperecheaza cu 6 din urna C. Cele 8 ramase din urna C se imperecheaza cu 8 din urna B. ASTFEL IN URNA B RAMAN 4 ECHIPE DIN LIGA 1, CARE SE IMPERECHEAZA INTRE ELE. Astfel am cazut cu Brasovul. Capisci???

      Apreciază

  3. Vass, spuneai ceva mai inainte ca de doi ani ne tot afundam in rahat. Tin sa-ti improspatez putin memoria si sa-ti reamintesc ca cele zece puncte din C.L. le-am strans in ultimul an.

    Apreciază

    • Improspateaza-ne putin memoria si spune-ne ce trasferuri anunta Arpy ca va face pentru a obtine performante in UCL, si ce transferuri a facut de fapt!? Daca chiar facea acele transferuri, atunci credeam ca a fost ceva programat, asa…

      Apreciază

      • Si acum 3 ani, dupa titlul 2, ni s-a spus ca se baga 8 milioane si s-au adus o gramada de ciurucuri. Eu cred ca lui Arpi o inceput sa ii placa sa braveze si tocmai din acest motiv mai baga texte din astea.

        Apreciază

      • Dane, una peste alta eu am fost multumit de lotul cu care CFR-ul a atacat grupele CL de anul trecut. Daca Paszkany ar fi putut tine acei jucatori cu care am obtinut in total 7 VICTORII si un egal fiind invinsi numai de doua ori, sunt sigur ca astazi ne-am bate cu sanse bune la campionat fiind chiar favoriti certi. Aguirregaray, Pinto, Muri, Sare, Sougou, Bastos sau Kapetanos chiar au fost fotbalisti nu doar jucatori de fotbal.

        Apreciază

  4. Da tgv, am strins 10 pct, dar cu Super Mario ca principala cauza, plus mult mult noroc. Ca nu gresesc, o dovedeste penibilitatea din campionat, fapt peste care nu inteleg cum ai trecut! Dar nu reiau tot ce am mai scris alaturi de altii de n+1 ori, ca acum este ceva post mortem. Traiti voi citiva din amintiri si minciuni, bine ca puteti!

    Apreciază

    • Mai Vass, ca de la peisimist la pesimist, iti dau un sfat prietenesc: – las-o balta, daca nici cu 10 puncte in grupa Man U, Galata si Braga nu esti multumit, apoi greu de tot o sa fi. Ne-am calificat anul trecut in grupe cu 4 victorii consecutive. Am facut egal la Galata, acolo unde ieri in prima repriza Real a suferit rau de tot, am castigat pe Old Trafford. Sincer, tu ce asteptari ai de la echipa? Ok, is de acord ca anul trecut ne-a mintit Arpi ca o sa fie adus un atacant valoros si ni l-a bagat pe veteranul croat (sper sa nu gresesc), dar de aici si pana a spune ca totul s-a bazat pe noroc e cale lunga.

      Apreciază

    • E putin off topic, dar ma bucur ca in alte sporturi selectia se face si in functie de performantele atinse de echipa respectiva: link
      Chiar nu inteleg de ce anul trecut pe vremea asta nu au fost convocati la nationala Gabi Muresan, Sepsi (era titular in CL) sau Rada.

      Apreciază

    • Vass, Super Mario si-a facut datoria in C.L., dar nu uita ca el ne-a mancat meciul cu Manchester de acasa si apoi pe cel cu Inter din E.L.. Pe cel cu Galata de acasa ni l-a rezolvat Ivo Pinto cu gafele lui din aparare, chiar in momentul in care dadeam semne clare de revenire in joc. Sa spun si eu acum ca noi am avut ghinion pt. ca portughezul din apararea noastra s-a plasat gresit la golul turcilor, dupa ce in prealabil pierduse tot el o minge in apropierea careului nostru? N-as fi oare ridicol? Asa ca hai sa nu o mai tot dam pe noroc si pe ghinion. Pur si simplu aceeasi jucatori in unele meciuri isi fac pe deplin datoria pt clubul de care sunt platiti, iar de alte ori sunt penibili. Asta e fotbalul, ce sa-i faci? Placa asta cu norocul nostru formidabil am tot auzit-o si pe finalul de campionat 2011-2012. Si atunci, voi, „realistii” de pe Tribuna, ne-ati tot avertizat cu parcursul dezastruos pe care urma sa-l aiba CFR-ul in Liga. Iata ca v-ati inselat atunci pt a doua oara, asta dupa ce in prealabil v-ati mai inselat voi si cu pronosticurile sumbre facute in finalul acelui campionat de povestit nepotilor si chiar stranepotilor. Ca sa mai dregeti putin busuiocul ati tot dat-o atunci pe norocul fantastic pe care cica l-am avut in finalurile de meci. @ Peste parcursul ulterior al echipei din campionat eu am trecut relativ usor. Am inteles ca baietii s-au concentrat in primul rand pe parcursul european, campionatul trecand in plan secund, mai ales ca acolo toate le erau impotriva: arbitrajele, aliantele create intre diverse echipe, presa, suporterii din tara care in loc sa se mandreasca cu parcursul lor, cautau sa-i desfiinteze. Vazand apoi si ecartul urias care s-a creat intre ei si stelisti, mobilizarea a scazut simtitor, de aici rezultand apoi parcursul dezastruos din Liga 1.

      Apreciază

  5. S-a stabilit programul 16-imilor de finală ale Cupei României! Miercuri, 25.09.2013 FC Braşov – CFR Cluj, ora 18.30 – Stadionul Tineretului – Digi Sport;

    Apreciază

  6. D-le Paszkany, asta e ultima picătură. Bineînţeles pe Dvs. nimeni nu vă poate atinge, probabil că nici bunul Dumnezeu nu vă poate pedepsi. Cu toate astea, vă avertizez că demiterea d-lui Grigoraş va umple paharul. Nu al meu, ăla s-a umplut de mult.

    Apreciază

    • Cred ca Paszkany tremura tot. 🙂 Daca Grigoras isi ia catrafusele si pleaca el de buna voie, tot vina lui Paszkany este? Ca pare cam blazato-depresiv in momentul actual.

      Apreciază

      • Cum ţi se pare ţie, este strict treaba ta, FF. O fi el blazat, iar eu depresiv. Mă bucur însă că mai sunt frânari optimişti. Măcare de aş înţelege pe ce temei…

        Apreciază

  7. SONDAJ!!! Înainte să mă înjuraţi, fac precizarea că este vorba de o rugăminte a colegului nostru „gringojohnny”, el primind acreditare de foto pentru meciul de mâine din „EL” dintre Pandurii şi Dnepr. Prima repriză va sta implicit în spatele porţii gorjene, iar „dilema” lui este (la care aşteaptă „votul” nostru) unde să stea în repriza a doua? Dacă optaţi cu „DA”, ea va însemna că doriţi să-l vedeţi pe „gringo” tot în spatele porţii gorjene. Daţi click aici pentru sondaj ! Softul poate fi lansat şi prin „Sondajele lui Kiruj” (spotlight, la stânga), la „link04” !!!

    Apreciază

  8. CORECŢIE la SONDAJUL „GRINGOJOHNNY” : În prima repriză „gringo” va sta de fapt în spatele porţii celor de la Dnepr, dar asta nu schimbă întrebarea în sine referitor la „poziţia lui” din repriza a doua, la care aşteaptă votul vostru (nostru).

    Apreciază

  9. Va tot legati de declaratiile lui Paszkany. Fara a fi pro sau contra lui, ar trebui sa aveti in vedere ca declaratiile publice nu sunt neaparat un puseu de sinceritate si candoare. La ce mafie e in fotbalul din sudul tarii si ce „prieteni” avem in presa damboviteana, declaratiile publice facute la un moment dat trebuie primite cu discernamant si nu luate pe nemestecate. La urma urmei, cele mai bune declaratii sunt faptele (asa cum pe teren conteaza golurile, nu ocaziile).

    Apreciază

  10. Debut de senzatie in Champions League! Acum o sa le zicem 5t3aua. Abia astept sa-i aud pe mitici comentand. Si cand te gandesti cum i-am scos pe Basel cu dubla victorie,echipa ce in seara asta a invins la Londra. O tempora…

    Apreciază

    • Da, Saul, „o tempora”… Acum un an, după prima rundă eram pe primul loc în grupă (2-0 la Braga), cu ANDONE. Apropo: nu vă e dor de Ando „beţivanul”? Care l-a readus cu „capul” pe Bastos”? Care Bastos, la Basel, înainte de golul egalizator, a scos la mijlocul terenului din ghete 2 „elveţieni”, a accelerat şi a dat pasa aia de gol lui Sougou, confirmându-ne bănuiala că el este „achiziţia” cea mai bună din intersezon? Nu vă e dor de acele vremuri? Nu ar fi cazul ca în aceste momente (aproape) dramatice să vină o „manta de vreme rea” gen Ando? Care – limitat cum îi… – mobilizează echipa, strînge rîndurile, nu se vaită, pune osul (şi relaţiile, să recunoaştem…), şi-o scoate la mal? Vă aduceţi aminte de „profeţiile” mele de acu’ de un an, când – ca o concluzie la o poveste cu Ando – am spus că va mai veni vremea când – în perioade grele ale CFR-ului – va fi nevoie din nou de capacitatea mobilizatoare a lui Ando, cu toate „conservatorismele” lui, dar şi cu toate „numerele de telefon” importante în agendă? Mai vorbim, mai visăm… HAI CFR !!!

      Apreciază

    • Amintiri… Oricum nici Basel si nici Galata nu si-au vandut tot ce era vandabil si sa aduca in loc trompete, ci dimpotriva, s-au intarit! La ei, „next-level” inseamna altceva decat la noi…

      Apreciază

  11. SONDAJ!!! Este vorba de o rugăminte a colegului nostru „gringojohnny”, el primind acreditare de foto pentru meciul de mâine din „EL” dintre Pandurii şi Dnepr. Prima repriză va sta în spatele porţii celor de la Dnepr, iar „dilema” lui este (la care aşteaptă „votul” nostru) unde să stea în repriza a doua? Dacă optaţi cu „DA”, ea va însemna că doriţi să-l vedeţi pe „gringo” după pauză în spatele porţii gorjene. Daţi click aici pentru sondaj ! Softul poate fi lansat şi prin „Sondajele lui Kiruj” (spotlight, la stânga), la „link04” !!!

    Apreciază

  12. Rezultatul din seara asta de la Gelsen… il dedicam cu totii lui Musat. 5t3listule, ce zici, pe ce loc terminati grupa asta usoara din CL si cam cu cate puncte ? Personal, banuiesc ca sperati cu totii la locul 1, cu 15 puncte stranse din 18 posibile, ca primele 3 s-au dus deja pe apa sambetei. Danke Schalke!!!

    Apreciază

    • Marturisesc ca ma simt incantat de prestatia lui Schalke din seara asta. In primul rand pentru ca Steaua a primit ce a meritat dupa aberatiile debitate de damboviteni si in al doilea rand pentru ca fotbalul din Germania reprezinta viitorul fotbalului europea. Deci, danke Schalke!

      Apreciază

      • Daca era orice echipa din Romania in locul lor, nu aveam nici o treaba cu ei, drept dovada am sa merg sa ii incurajez pe Panduri deseara, DAR pe astia care ne-au luat la misto dupa sezonul trecut de CL nu pot sa ii suport, m-am „bucurat” enorm pt toti pupincuristii oilor, m-a uns la suflet atmosfera de dupa meci care era in studiourile din capitala. Cam asa asta era si dupa meciurile noastre cu Basel, Braga sau deplasarea de la Istanbul.

        Apreciază

      • Ai dreptate, ca suporter CFR-ist nu trebuie sa ma intereseze ce face Steaua, dar ca om nu pot sa nu ma bucur cand li se da peste bot. Uitati-va la modul in care sunt scrise articolele despre Steaua, de parca joaca nationala, de parca toti suntem niste oi proaste care nu stim decat Steaua-n sus si Steaua-n jos, de parca sunt ceva Barcelona si bat tot. Dupa aceea mai sunt si declaratiile diversilor oligofreni din fotbalul autohton, care „ne asigura” (Care p**a mea „ne”?! Nu toti sunt stelisti) ca Steaua va tine sus stindardul romanesc in Europa. Steaua, CFR, Pandurii sau orice alta echipa din Romania nu sunt nici macar pete de culoare pe harta Europei. Acceptandu-ne conditia si incercand sa o depasim, in loc sa ne dam mai mult credit decat meritam, este solutia pentru a face ceva. Si pentru a fi respectati. Daca nu sarim din umilinta in umilinta si tot asa.

        Apreciază

  13. Ma incearca o mica satisfactie cand vad cum sunt batute oile, dar sunt dezamagit ca exista suporteri care nici acum (dupa un an dupa CL) nu realizeaza performanta pe care am avut-o. In toate deplasarile din CL am batut, cu exceptia egalului de la turci (in conditii speciale). Bela, tu ai pus toate rezultatele pe seama norocului si portarului! Am ajuns ca in campionat, dupa 4 deplasari, sa nu inscriem un gol. Acum ai toate motivele sa te tangui. Tare mi-e ca vom avea mult sa suferim sa mai ajungem la acele rezultate. Aici si eu sunt un pic pesimist. Si paradoxul cel mai mare e ca am ajuns sa sustinem antrenori fara rezultate (nu spun ca vina este exclusiv a lor), in timp ce lui Ando i se imputa registrul tactic si stilul defensiv. Trebuie doar sa nu ne imbatam cu apa rece si sa realizam ca marile noastre „valori” (Bastos si Sougou) au ajuns la echipe modeste la arabi sau francezi (pentru ca Sougou a fost transferat la Evian de la Marseille). Deci rolul lui Ando in obtinerea rezultatelor in CL imi pare determinant, iar carnetelele cu numere palesc in fata performantei din CL. Am ajuns sa distrugem din interior cetatea, consumand „adevarurile” otravite ale jurnalistilor de la centru si preluandu-le discursul. Astfel, nu trebuie sa ne miram de discursurile total antagoniste de pe Tribuna. O data dezbinati, poti sa spui ca ai victoria in buzunar. Le ramane doar sa savureze victoria si din cand in cand sa arunce ironii ieftine. Astfel, ca si romanul neaos, ne bucuram de o victorie mare a neamtului in fata arogantului metis cu iz de romulan de pe malul Dambovitei.

    Apreciază

  14. Cei care ofteaza dupa Kapetanos, ce parere au acuma dupa meciul de aseara? La Steaua nu se poate spune ca nu are cine sa-l serveasca, nu? Si totusi, cu Sageata Navodari e in stare sa dea doua goluri, pe cand cu Schalke nu…

    Apreciază

    • Schalke nu e Sageata si Kapetanos nu e de Bundesliga. La fel si mult tamiiatul Marica: Boateng a fost adus pt ca Huntelaar e accidentat, iar Marica nu a avut loc nici ca rezerva pe locul lasat liber de plecarea lui Puuki.

      Apreciază

      • Referitor la Marica recunosc ca am fost foarte surprins la zvonurile destul de recente cum ca l-ar lua Arsenal. Asa cum nu e de Bundesliga nu e nici de Premier League, parerea mea. E mult mai potrivit pentru el sa joace in campionatul Turciei, parca il doreau si acolo…

        Apreciază

  15. Sa va povestesc de ce m-am bucurat enorm aseara de victoria lui Schalke, echipa mea favorita din Germania: prin 1977 aveam 11 ani si, ca toti copiii pasionati de fotbal din anii aceia, colectionam poze, fanioane si insigne cu echipe de fotbal. Un prieten a facut rost, nu mai stiu de unde, de adresa lui Schalke. Le-am trimis o scrisoare de vreo 10 randuri in limba romana in care scriam ca sunt un admirator al lor si, spre marea mea bucurie si surpriza, dupa vreo 2 saptamani am primit din Germania un plic mare si frumos cu antetul clubului in care erau un fanion, o insigna si o poza color a echipei de atunci, plus o scrisoare a lor de multumire, dar in limba germana. Cam in aceiasi perioada am trimis o scrisoare si marelui club roman Steaua, dar raspunsul lor il astept si in ziua de azi!!!

    Apreciază

      • Hapai, tot asa am primit si io amu’ 127 de ani fanion de la Bastia, insigna si fotografii de la Kovacs Istvan (AJAX) si tot asa am devenit membru in Asociatia Sustinatorilor de la Aris Bonnevoi (Bonnaweg) Luxemburg (sunt si acuma… onorific, ca din pacate Clubul nu mai exista…)… Dar si un prieten a primit de la Videoton (HU), fanion, fotografii cu autografe… Oare Tzeferu face asa ceva?

        Apreciază

        • Da, pe site-ul oficial al clubului 🙂 a fost prezentata scrisoarea unui fan francez al CFR-ului, caruia, daca bine tin minte, i s-a raspuns si i s-au trimis niste materiale promotionale. Anul trecut s-a intamplat, daca bine tin minte.

          Apreciază

  16. SONDAJ!!! Colegul nostru „gringojohnny” a primit acreditare de foto pentru meciul de mâine din „EL” dintre Pandurii şi Dnepr. Prima repriză va sta în spatele porţii celor de la Dnepr, iar „dilema” lui este (la care aşteaptă „votul” nostru) unde să stea în repriza a doua? Dacă optaţi cu „DA”, ea va însemna că doriţi să-l vedeţi pe „gringo” după pauză în spatele porţii gorjene. Daţi click aici pentru sondaj ! Softul poate fi lansat şi intrând în „Sondajele lui Kiruj” (spotlight, la stânga), la „link04” !!!

    Apreciază

  17. No, s-a vazut bine ca stana fara pungutze e o echipa de oi lesinate. Noi asteptam next level din iarna, asa se spune (cand vor veni noi actionari, cu finantari si obiective de senzatie!). Pana atunci, cu lotul asta firav valoric si blazat, sper sa nu ne umplem de ridicol si penibil etapa de etapa. Cam niciun jucator nu are nici valoare, nici dorinta de next level ce va veni, asa ca in curand vor zbura cu totii.

    Apreciază

  18. He he he! Iar facurati rating Stelei! :))))) Steaua e echipa mea de suflet si o iubesc indiferent de rezultat, ma amuza rautatile voastre nascute din frustrare. Cam nasol cand CFR-ul nu prinde Europa sau macar vreun amical si trebuie va umpleti seile cu barfe. Steaua are meciuri pana in decembrie, seri cu emotii, bere, prieteni, important e ca Steaua e acolo, in Europa, voi nu aveti nici macar 5 meciuri amicale programate. Nasol si va compatimesc.

    Apreciază

    • Gogule, cu gandul la tine, ieri am ales sa ma uit la meciul branzariilor pe un stream al unui canal nemtesc. Si asta fara sa vorbesc o iota germana… Sunt prea subtil pentru tine, jmecherule, sau ai priceput?

      Apreciază

    • Ei lasa, Musat, nu ne mai compatimi atat. Vom supravietui. Ne-am intarit in ultimii ani cand am tot jucat in grupele CL. Nu mai tarziu de anul trecut pe vremea asta tocmai batusem pe Braga. E adevarat ca s-ar putea ca tu sa nu-ti mai amintesti asta pentru ca, deh, voi si toata mass-media erati ocupati, ca de obicei, sa-i sorbiti in extaz besinile si ragaielile lui Jiji. Asta este, fiecare cu gusturile lui.

      Apreciază

    • Musat, daca tu inca mai ai emotii la meciurile 5telei, inseamna ca esti mai optimist din fire chiar si decat mine, unul dintre cei mai „pupi” de pe Tribuna. Pe vremea in care echipa ta de suflet n-avea grija CFR-ului – pana in 2007 – imi erau la inima si mie si traiam la intensitate maxima meciurile lor din cupele europene. Nu jubila, ca n-am fost niciodata stelist. Totusi in cupe tineam cu ei, asa cum tin azi cu Pandurii sau cu Astra Giurgiu si la meciul cu Betis Sevilla am fost prezent chiar pe stadion, pe Lia Manoliu. Altceva am dorit insa sa-ti spun, draga Musat. Ca din perioada ultimelor voastre prezente in grupele C.L., deci inca dinainte de a va detesta, eu am incetat sa mai traiesc la intensitate maxima meciurile voastre. Si stii de ce? Pentru ca nu bine ma asezam in fotoliu si deja adversarii pe care-i intalneati faceau instructie cu voi. Arsenal, Bayern, Lyon, Sevilla, Real Madrid etc. toate maturau pe jos cu voi si va umileau si acasa si in deplasare. La pauza acestor meciuri ma fura deja somnul si nu-mi venea sa cred cum de puteam sa patesc chiar eu asa ceva. Am inteles mai apoi de ce. Pt. ca erati mereu ciuca batailor in aceasta competitie. Pt. ca ne-ati facut mereu de rusine in grupele celei mai prestigioase competitii europene. Astia sunteti voi, niste mediocrii si niste infatuati.

      Apreciază

    • Daca ai citit postarea mea anterioara si esti din buCUResti, poate te duci pana la marele tau club si vezi daca au primit scrisoarea mea pe care le-am trimis-o in 1977 si ii faci sa-mi raspunda macar anul asta!! Oricum, nu mai am nevoie de nimic de la clubul asta, si daca prin absurd mi-ar trimite ceva, le-as arunca la gunoi!!!

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.