Bârfa Manager 2013-2014 (etapa a VII-a)


01

Transfer ca un fel de ghicitoare: mijlocaș, român, de la Pandurii… ghici, ciupercă atomică, cine-i!? Nu-i Nistor, ci Voiculeț (27, FCM Târgoviște, Farul, Inter Curtea de Argeș, Pandurii). Avea bunu’ o vorbă: „bun și bronzul!”, pe care mi-am permis s-o adaptez în viață în „decât nimic…”

Mai multe despre dorința arzătoare a lui Claudiu Voiculeț de a ajunge în Gruia, aici. Despre reacțiile lui Nicoară, Maah, Edimar etc. la venirea unui concurent pe post, vedeți la antrenamente…

***

02

Derick Chuka Ogbu (nigerian, atacant, 23, 1,88) este numele celui care-i poate da dezlegare de ceferism lui Kapetanos. Grecul și-a trăit traiul, și-a făcut de multe ori treaba și și-a mâncat și mălaiul. Pare o ușurare pentru toată lumea dacă ajunge la altă echipă. Pantelis nu-i prieten nici cu propriul picior, nici cu viteza, ori tocmai viteza e cea pe care mizează Rednic în atac. Nigerianul pare bun, iar pentru că transferul său s-a realizat, iar al lui Mokulu nu, normal că în ochii lui I.M. e mai valoros. Pe faza ofensivă lotul CFR-ului pare că s-a rotunjit binișor, atacanții aduși beneficiază de prezumția de nepetardă, rămâne doar curiozitatea cine i-a furat ochii și inima lui Rednic pentru titularizare.

***

03

CFR, o treaptă prea înaltă pentru Nicoară sau probleme de adaptare a jucătorului la cerințele din Gruia. Oricare ar fi explicația, cert este că Nicoară și-a ratat șansa la Cluj, cum au mai făcut-o și alții, aduși cu mai mari trâmbițe și surle. Posibil ca Pandurii să i se potrivească mai bine și randamentul său să fie superior. Baftă în viitor!

0 comentarii

  1. Bye Nicoară, mersi pentru tot. Știu că te-ai străduit, din păcate n-ai reușit. Mult succes în continuare! Bine ai venit Voiculeț! Sper să fii acel jucător pe care îl tot doream. Haide CFR!!! (patent pending mr. Kiruj)

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.