Amical: CFR Cluj – Celtic Glasgow 2-1


CFR Cluj „I” – Celtic Glasgow 1-0 (Fl.Costea – ‘9)

CFR „I”: Felgueiras – Velayos, Cadu, Piccolo, Edimar – Deac, Obiora, Djokovic, Fl.Costea – Rui Pedro – Tade

CFR Cluj „II” – Celtic Glasgow 1-1 (Kapetanos – ’65, Samaras – ’82)

CFR „II”: Felgueiras (Mincă) – Velayos (Maah), Piccolo (Negruț), Rada, Camora – Hora, Muniru, Djokovic (Sepsi), Fl.Costea (Nicoară) – Batin, Kapetanos

Notă – Maah a intrat în locul lui Velayos, dar a preluat o poziție avansată, în timp ce Hora a trecut fundaș dreapta. Sepsi a fost încercat și fundaș central, după intrarea lui Negruț în locul lui Piccolo.

0 comentarii

  1. Stancioiu si Obina-surogat nu se pun, singurul din lot care n-a jucat a fost Lionn. Nici in meciul precedent. O fi accidentat sau o fi batut in cuie ca merge din nou la Rio Ave?

    Apreciază

    • Ar fi bine sa stim, pentru ca Velayos, daca nu-l avem pe Lionn, nu are inlocuitor pe masura. Hora nu e fundas, si nici Maah, nici Deac.

      Apreciază

  2. Un meci bun de pregatire cu o echipa ce se pregateste de CL. Astfel am putut vedea nivelul nostru. S-a vazut ca unii jucatori nu sunt de CL. Costea a dat un gol frumos, dar tot el a si fost o problema mare. A jucat frumos si combinativ pe atac, se vede ca e tehnic, dar cu faza defensiva sta prost. Din min 30 a inceput sa nu ma aibe benzina, abia mai alerga, chiar prin min 35, pe partea dreapta aparuse Rui Pedro sa faca faza defensiva. E o problema acest lucru. Ma intreb daca poate duce un meci intreg. Hora e aiurit, a ajuns chiar fundas dreapta si a pierdut 2 cornere aiurea, pe langa atacurile pierdute. Nicoara a fost la fel de aiurea, a sutat cateva mingii aiurea pe contraatac si a fost pe langa la atacurile scotiene. Cand Samaras avea mingea, Hora si Nicoara erau doar spectatori. Deci pe partea dreapta mai trebuie Rednic sa caute solutii. Poate Maah sau Rui Pedro sa fie solutia? Djokovic o sa fie titular, dar sa vedem cine o sa joace cu el pe centru. Muniru si Obiora mai au de invatat… Deac are asigurata partea stanga. Kape si-a facut datoria, dar cred ca atacul o sa fie Tade+Batin. Obina nu a jucat, deci cred ca o sa plece. Minca o sa fie solutia a 3-a. In rest am fost multumit de ce am vazut si cred ca de liga 1 suntem pregatiti. Sa vedem cine mai vine din Italia…

    Apreciază

    • Io asa stiu ca in toamna se intorc cei care lucreaza acolo sezonieri. 🙂 Oricum e fain acum pe Tribuna… A iesit la contraatac echipa „pupincuristilor”, iar Retardila e varf de atac sprijinit puternic de Bogdan si Cristi… Echipa criticilor de meserie se apara fugind de la locul faptei (rusinica! rusinica!), dar isi pregateste o revenire in forta odata cu inceperea campionatului… 🙂 Aer de vacanta, ce mai…

      Apreciază

      • Se simte pressing-ul lor… Dar noi, pupincuristii, am convenit un tiki-taca-taci-ba iute, iute de tat, ca sa-i surprindem pe contra-negativ cand vin in pressing… 😀

        Apreciază

      • Pentru pupiuncurişti (dacă aşa vă place să vi se spună): meci frumos. Pour vu que ca dure! Şi dacă se acceptă de la un criticac: haide CFR!

        Apreciază

      • Dantesc, si cand te gandesti ca in urma cu vreo doua zile, Vass Bela, in naivitatea lui, intreba cu glas rasunator care nebun de pe-aici mai poate crede inca in cel de-al patrulea titlu!

        Apreciază

      • Sincer chiar m-a bucura daca ar trebui sa imi fac autocritica dupa meciurile din campionat. Din pacate pe mine nu ma incanta prea multa victoriile in amicale, din cate imi aduc aminte si in iarna am batut Rubin Kazan in amical iar returul a fost un fiasco.

        Apreciază

  3. Nu contează cine-i mai „pupi” și cine-i mai „criti” pe Tribuna. Un singur adevăr unic e important: cei care au dreptate, au mai multă dreptate decât cei care n-au! Suficient de adânc puțu’?

    Apreciază

  4. Bai pupincuristi si criticuristi, ia mai usor cu pianul CFR pe scari! Nu e nici sfarsitul lumii, nici nu luam maine CL! Un simplu amical care ne da sperante, totusi. P.S: nu inteleg de ce criticuristii nu se arata pe aici si sa critice la obiect, ca au fost destule care nu au mers la echipa. Mai avem mult de lucru si inca trebuie intariri. La portar mi-e cel mai frica daca pleaca Felgueiras. Cine a vazut meciul in intregime si poate, obiectiv, sa ne spuna jucator cu jucator ce s-a intamplat? Din secventele pe care le-am prins eu as zice ca Djokovic e un real castig si Obiora nu e chiar asa rau cum il pictau unii. Hai ai nostri!

    Apreciază

  5. Ca orice pupincurist care se respecta, am si eu puncte pe care le critic – la relatia cu fanii am postat destul de des. Acum ma uit la TV la primul meci de pregatire al Borussiei Dortmund impotriva unei selectionate de fani VIP, suporteri si oameni care Au venit la o preselectie pt meci. 49.000 insi in tribune, incasarile vor merge la victimele inundatiilor – aici mai avem de invatat.

    Apreciază

  6. Interesant e ca pana la aceasta ora nici pe sport.ro, nici pe prosport.ro, si nici pe gsp.ro nu s-a postat NIMIC legat de meciul nostru si de rezultat. In schimb se vorbeste de italianul Stelei si sunt o serie de articole cu meciul de baraj.

    Apreciază

    • Pe gesepeu a aparut imediat dupa terminarea meciului un articol. Ceilalti, cum am spus, sarbatoresc egalul cu Sheffield, si n-au timp si de doliu. 🙂

      Apreciază

    • 🙂 A aparut un articol si pe prosport, cica publicat la 20:51 🙂 Acum 10 minute era ascuns bine de tot, ca nici eu nu l-am vazut. 🙂

      Apreciază

  7. Curios gol au dat scotienii. Minca, la aproape 2 metri ai lui, s-a intins, dar a trecut mingea deasupra lui, Hora, in schimb, si-a tras capul in jos, nu cumva sa-l paleasca obiectul muncii. 🙂

    Apreciază

  8. Probabil că nu mai avem nevoie de mijlocaş la închidere şi nici de apărare. Să-i facem cadou pe Felgue şi Piccolo, să-l pensionăm pe Cadu, jucăm oricum pe atac, cică avem echipă care în sfârşit joacă fotbal. Yupiiii!

    Apreciază

  9. Daca totul e adevarat, Brandao e peste tot ce avem in acest moment. Dar trebuie luat usor cu entuziasmul, au mai venit la noi jucatori de la care se astepta la foarte mult – Dorsin, Y Kone, Nei, N.Dica – si la noi n-au facut mare lucru. Mie mi s-a parut azi ca numai pe postul lui Velayos nu avem inlocuitor de valoare apropiata – acesta in conditia in care nu joaca Lionn (il mai avem sau nu?). In rest, mai slabi decat ceilalti au fost Hora si Nicoara, Obiora bun, dar cateodata nesigur, si Minca pasibil de gafe mari. In rest, cu toti si-au cam facut treaba.

    Apreciază

  10. Echipa a jucat fotbal, in special in prima repriza, iar in opinia mea 3 factori au fost determinanti in evolutia de astazi: 1. Rednic, care e clar ca a schimbat mentalitatea jucatorilor (a pus presiune inca dupa primul amical, iar jucatorii au pus osul ca sa impresioneze) si mai ales a schimbat stilul de joc: pe jos, combinativ, miscare mai multa, pressing. Evolutia consistenta a catorva jucatori, bineinteles a celor care au calitate (si care sunt pe lista de vanzari): Piccolo, Deac, Pedro, plus Costea, care atunci cand vrea poate face diferenta. Au mai evoluat bine Cadu, Sepsi si Batin. In rest evolutii in nota obisnuita. Nu m-au impresionat nici Djokovic, nici Tade; nu sunt jucatori slabi, au alergat, s-au implicat, dar astazi n-au avut nicio sclipire… Sa mai vedem. Raman la parerea ca mijlocasii centrali (acolo unde am pierdut cei mai buni 2 jucatori) sunt punctul slab al echipei. Cel mai util mi s-a parut Sepsi si asta spune multe. 3. Evolutia slaba a scotienilor: mi s-au parut inca in vacanta, n-au legat deloc jocul, nu intamplator i-a batut Sevastopol acum cateva zile, iar in ultimul sezon intern au suferit 7 infrangeri, in conditiile in care nicio echipa scotiana n-a ajuns nici macar in play-off-ul Europa League. Vad ca unii se entuziasmeaza dupa acest joc, uitand ca a fost doar un amical in care replica surprinzator de modesta a adversarului ne-a avantajat, in timp ce echipa noastra mi s-a parut ca a evoluat supermotivata. Sunt convins ca meciul cu Plzen, nume mai mic, dar cu ambitii mai mari (datorita participarii in preliminariilor Ch.League), va fi un test mai concludent.

    Apreciază

  11. Atmosfera destinsa pe Tribuna, in sfarsit. O simpla remarca vreau sa fac si eu dupa partida asta. Observ ca prea facem nunta dupa niste amarate de victorii – cei drept vreo 4 la numar in mandatul lui Rednic – dar si parastase dupa infrangeri in meciuri neimportante. P.S. Batin f. bun atata cat a jucat. Cred ca va fi revelatia turului de campionat, mai ales ca M.R. stie sa scoata la rampa astfel de jucatori tineri.

    Apreciază

  12. Sunt meciuri de pregatire… Noi ne pregatim pt campionatul asta amarat cu echipe care abia au bani pt salariile jucatorilor, si nu pt CL. O sa avem la meciuri de pregatire cu Poli Timisoara, Botosani etc cu garla anul care vine si asta e bine. Important e ca noi sa facem o echipa pt CL, incepand de acuma, asta trebuie sa facem noi, sa inchegam o echipa si un joc pt CL. Se vede ca Rednic a inceput din prima sa impuna un joc pe jos, combinativ, jucatorii sa se miste mereu si sa se demarce pt a primi pasa etc… Asta trebuie invatat si dureaza sa faci o echipa sudata. Important o sa fie si materialul pe care o sa-l aibe incepand cu 01.09. (31.08 e ultima zi de transferuri). Pana atunci sa speram ca o sa mai vina jucatorii buni si acceptati de MR. Sper sa aibe antrenorul ultimul cuvant de spus in aducerea de jucatori si sa nu mai fie adusi atleti sau alte sperante moarte, cum mai are tendinta de a aduce IM. Cum mai scris, suntem pe drumul cel bun, se vede de la posta ca jucam altceva…

    Apreciază

    • La ce echipe de doi bani se anunta pentru sezonul 2013-2014 al Ligii lui Mitica, pacat ca nu avem inca programul turului (e adevarat, cer prea mult de la dobitocii astia de la Liga). Daca din primele 5-6 etape de campionat lipseau meciurile cu Steaua, Petrolul, Astra sau Pandurii, cred ca linistiti puteam incepe pregatirile doar odata cu debutul turului. Chiajna, U, Rapid, Otelul si ceilalti insolventi care ne asteapta in campionat n-aveau cum sa ne puna probleme.

      Apreciază

  13. Am batut si pe Manchester United… si tot a trebuit sa asteptam ultimul meci din retur sa catigam un meci acasa. Una e meciul cu miza, alta e un meci de vacanta.

    Apreciază

  14. Au trecut niste zile (cam multe) de cand nu m-am mai putut bucura de Tribuna asa cum imi place mie, pe indelete. Doar doua-trei intrari grabite pe site, citirea tuturor comentariilor tot pe fuga…si cam atat. Cel mai mult am gustat in ultima vreme ”cronicuta” lui Dantesc – cea de la ultimul ”meci” dintre pupincuristi si criticaci, in care ai mei au iesit vijelios la atac. Recunosc ca dupa rezultatul bun cu scotienii mirosisem si eu turnura pe care o va lua ”meciul” tribunistilor; dupa atata stat la cutie, cauzat de pierderile lui Gabi Muresan, Ivo Pinto si Sare, imi era clar ca a venit vremea ca pupincuristii sa atace energic, macar cat sa se descarce si ei putin… Ce nu mi-e foarte clar acum, e in ce echipa joaca insusi Dantesc. Dupa ce pe vremuri era unul dintre senatorii de drept ai ”gastii felcerului” (va rog sa observati citatul din clasicul vass bela), o vreme Dantesc s-a cam dat indisponibil, iar zilele trecute mai ca imi venea sa cred ca ”negociaza” cu marii nostri rivali. Sa fi fost o neintelegere la mijloc? Sa fi esuat negocierile dintre el si criticaci? Sa-l fi refuzat astia pe motiv ca ar fi liber de contract, deci automat petarda? Nu stiu ce sa cred, sper sa ma mai luminez in curand, dar am eu o banuiala: criticacii astia l-or fi refuzat pe motiv ca omul e liber de contract, iar ei nu-l doreau in lotul lor decat contracost! Cred ca pe aici pe undeva se vor fi impotmolit ei la negocieri… Acum am speranta ca in sfarsit Dantesc al nostru isi va fi revenit si el cu capul (ca doar nu numai Bastos e capabil de asa ceva) va reveni la sentimente mai bune fata de noi, pupincuristii, care-l asteptam cu bratele deschise si va trage din nou la caruta noastra. Ar fi cu siguranta una dintre loviturile importante din mercato-ul acestei veri. Pana una-alta, revenirea lui la pupincuristi treceti-o insa doar la capitolul barfa-stire; confirmarea oficiala asteptam sa o dea chiar el, pe site-ul nostru. HAI AI NOSTRI !!!

    Apreciază

      • Liber, evident, altfel n-are ce cauta la noi! Va las acum, ca nevasta-mea deja se uita urat la ceas, si poate raman si eu liber de contract. Sa vad atunci cine ma mai ia si pe mine!

        Apreciază

    • Haha….dragilor cum bine ati observat eu m-am cam retras acu’ la ora asta (07.30 AM) sunt un fel de Ilie Dumitrescu la DIGI… Insa, spre rusinea voastra nu ma pot abtine sa nu va aduc aminte ca batar un amarat de meci de retragere nu mi-ati organizat ,mie…fostul capitan de echipa 🙂

      Apreciază

      • Noi am vorbit cu IM dar a zis ca merge doar in tandem cu Panin dupa ce revine acesta din concediu si doar daca nu va fi reactivat ca triplura a lui Velayos si Hora ca fundas dreapta.

        Apreciază

  15. Cine a crezut ca m-am (ne-am ) ascuns, gandeste lucid ca felceru . Ma amuza, dar ma si intristeaza, pozitiile pupincuristilor, care dupa un joc, in care Celtic n-a jucat nimic, se entuziasmeaza mai ceva decat dupa cucerirea unui titlu ! Celtic, care a fost batuta si de Sevastopol, o echipa mult mai amarata decat noi . Parerile exprimate de ( si ) mine, ca avem un lot slabit prin plecarile lui Ivo Pinto, Muri si Sare raman valabile, singurul plus ar fi Costea, pt sclipiri, ca la gol, dar in nici un caz ca si aport general . Minca ( dupa felceru trebuia sa ramana, ca e cu experienta ), Hora ( amanta e prietena cu tipa lui Arpi, deci … ), Nicoara, Kape nu au ce cauta la noi, in timp ce Obiora e fricos, paseaza doar in spate, Djocovic nu e in orice caz un Trica, iar Tade e un luptator si atat , Rui Pedro, daca ramane, e un jucator care face un joc bun apoi 5-6 sterse, Maah a avut golurile de la sfarsitul campionatului prin care va trai mult, dar nu in folosul nostru . Marele castig este Rednic, pacat ca se tot schimba lotul si nu va avea timp pt cimentarea relatiilor de joc pana la inceperea campionatului . Ca si concluzie, repet si acum, sanse la titlu cu acest lot nu sunt, tinand cont atat de omogenitatea stelei, cat si de avantajele acestei echipe in liga ( arbitraje, comisii, echipe infratite ) . PS. Nu mai incercati sa ma provocati cu Dantesc, ca nu tine ! Cu toate bubele reciproce din trecut, cand a murit tata, mi-a prezentat condoleante si asta conteaza mai mult ca orice !

    Apreciază

    • Bela, plecari s-ar putea sa mai fie. Kape dupa Muresan, Felghe si Camora spre Vest, stim asta. Important e sa avem o osatura noua functionala sa incepem campionatul in forta. AP a confirmat ca mai vrea in fundas central, profetiile oracolului Liviu le stii …

      Apreciază

      • Sunt constient ca pana la urma va pleca si Felgueiras, poate mai repede decat ne putem gandi, poate la iarna, poate peste 3 ani, dar daca as avea niste sute de milioane de euro sa pot cumpara CFR-ul :), pe el si pe Cadu nu i-as lasa sub nicio forma sa plece. In rest, nu conteaza plecarile, nu exista vreun alt jucator determinant in lot.

        Apreciază

    • Am intrat pe niste site-uri scotiene sa vad daca Ian P Bankier, chairman-ul lui Celtic, este facut felchairman de catre suporteri, pentru McPetardele de la echipa lor, dar parerea generala este ca mai bine beau inca niste beri, ca pana la debutul lor in UCL este timp sa-si intre jucatorii in forma si sa uite ca petardele by Romanian side CFR Cluj „i-au umilit”. 🙂

      Apreciază

      • In Scotia singura definitie a calitatii este single malt si cele mai bune transferuri se numesc Ardberg, Tallisker, Bouwmore si se negociaza cu Impresarii din Pub 😉

        Apreciază

    • Nu ne entuziasmam pentru ca am batut Celtic, ci pentru ca criticiile voastre au fost exagerate si fara nici un motiv. Una-i sa critici cand echipa n-are rezulatate. Alta-i sa critici doar pentru ca asta ti-e personalitatea. Punct.

      Apreciază

      • Punct şi de la capăt. Personalitatea noastră e a noastră, n-ai nimic de-a face cu el. Pupincurismul este suportabil până la un moment dat. Când devine obsesiv şi plictisitor în acelaşi timp. Mai bine nu ne dăm la alţii că s-ar putea să nu ne placă răspunsul. Şi, în plus, nici nu pe în profilul Tribunei noastre.

        Apreciază

  16. Cat entuziasm pe pupincuristi, „vedeti ca noi nu pupam degeaba” – era evident, nu merita efortul. Evident ca Obiora e mai bun ca Sare si Velajos ca si Pinto. In rest suntem criticati ca nu asteptam ultimele zile de transfer, la anu’ sa asteptam ca vom lua campionatul, evident „din cauza de” an cu sot. Aceleasi argumente din iarna ca vom lua cupa, am uitat? Asteptati daca nu vreti sa infruntati realitatea.

    Apreciază

  17. Desi am fost plecat din localitate, programul zilei de ieri era facut in jurul evenimentului: nu ma refer la faptul ca CFR avea amical, ci a faptului ca Rednic a decis ca poate fi televizat :)). Un meci bun in general, mi-a placut mai mult prima repriza, in cea de-a doua au mai intrat unii de la care se spera ca vor exploda, desi cred ca asta le e limita. S-a vazut in primul rand o diferenta de mentalitate, aceasta datorata in primul rand „curateniei” massive in lot. In vechiul lot cred ca era o atmosfera improprie performantei: prea multi care pacaleau fotbalul, prea multi care traiau dupa principal „timpul trece, leafa merge” , prea multe petarde ramase neexplodate…. Deci, felicit conducerea pentru spargerea vechii gasti. Ca sa nu am observatii din partea unora, tin sa remarc ca Kapetanos a dat gol CU PICIORUL!!! :)) Concluzii: nu e rau, dar mai e loc de curatenie, si astept sa vad cine va mai fi adus…

    Apreciază

  18. Interes pt Muniru din Italia: tuttomercatoweb Oare ce contract avem semnat cu el? Poate pleca la o oferta de minim….? Ca nu e in ultimul an de contract, nu? P.S: Celtic e in urma noastra cu pregatirea. Mai e mult de lucru la echipa si posturi de intarit.

    Apreciază

  19. Are contract pana-n 31.12.2015. Poate pleca la o oferta min de 500 mii, cf ultimelor decizii (banii sa vina, oricine poate pleca). Desigur se va cere mai mult, dar in mod cert se va da drumul si la 500 mii, cum cred ca va fi si in cazul lui Piccolo. Felgueiras cu min 2 mil, Deac cu 1, Rui Pedro la fel, Camora tot 500, cate 100 mii pt imprumuturile lui Lionn si Edimar, respectiv Nicoara si Batin. Cam atat, pe Negrut si Minca nu da nimeni bani, asa ca totul se va opri la cei de sus. In loc, vor veni din Italia sub forma de imprumut, deci de presupus ca nu ceva de valori cat de cat.

    Apreciază

  20. Cristi, inghit jignirea, m-am obisnuit cu asa ceva dupa ce-mi exprim o opinie. Fotbalfan a intrebat de durata contractului la Muniru, aici nu am gresit, in mod sigur! A mai intrebat de oferta minima. Mi-am exprimat parerea si la Muniru, si la ceilalti care ar putea pleca. Si am argumentat cu politicile actuale ale conducerii. Asta e opinia mea si mi-o sustin in continuare. Iar daca tot m-ai jignit, fii fair si argumenteaza unde si cum am gresit asa de tare, ca-s bun de trimis la doctor. Dar e un pas inainte, mai deunazi am fost trimis langa tata, pe care l-am inmormantat de de-abia 2 luni. Se vede clar ca esti mai cizelat, asa cum ii sta bine unui om de afaceri respectuos si evident, de succes. Felicitari!

    Apreciază

    • Fara suparare, Bela, dar posturile tale ne baga in depresie. Dupa tine nu exista viitor la CFR. Iar oamenii optimisti nu pot inghiti atata pesimism. That’s all. Ai si tu rabdare sa treaca primele 5, 6 etape din sezonul ce vine si apoi putem spune mai multe. Pana atunci incearca sa nu te mai consumi atata…

      Apreciază

      • Sigur e că dl. „vass bela” e mai informat decât mine (de pildă) în ce priveşte CFR-ul şi are o preocupare constantă în acest sens. Programul pe care-l foloseşte în prelucrarea informaţiilor de care dispune e modelat de îndelungata experienţă personală pe baricadele CFR-ului, ceea ce, se pare, dă un scor învăluit cu o glazură puţintel sceptică. Spre deosebire de noi. Programele „noastre” au un strat gros de ciocolată optimistă. Întrebare = notă pt. şansele noastre la titlu? Răspuns (tegean) = 10. Sper să nu stric media finală, având în vedere că nu m-am mai uitat dacă 10 era nota maximă sau notarea se făcea din zece în zece.

        Apreciază

    • Bela, eu nu am intenția sa te jignesc, de magaria aceea cu trimisul pe alta lume sa nu mai vorbim, e dincolo de orice comentariu. Toți avem dreptul la opiniile noastre contradictorii, in fond astea sunt sarea si piperul tribunei. Dar dincolo de asta trebuie sa avem toți o doza de ratiune – tu te simți imediat jignit la o remarca – cum s-ar simți poate cel pe care tu îl desconsideri „felcer” si care doar își face onest jobul pentru care a fost ales de patron? Repeti unele lucruri dincolo de logica – crezi ca acest club a fost construit cu lipsa de inteligenta? Toți avem punctual nemulțumiri, lucrurile la club sunt departe de a fi perfecte si toți știm asta, dar nu cred ca e bine sa transpunem niste frustrari orideunde ar veni ele pe niste oameni care atit cit pot – financiar, organizatoric, ca nivel de know-how si la urma urmei ca pasiune – încerca sa ne aducă o bucurie. Cu respect, un felcer.

      Apreciază

      • Draga Vass, parerile tale nu sunt cu nimic mai prelos decat a altora care nu sunt deacod cu tine.Si eu eram tare infocat acum cativa ani, dar m-am calmat iar Dan Dan este unul care imi aminteste adesea de ceea ce as vrea eu la CFR, Dar… CFR n-a fost si nu este (nu stiu daca ar putea fi vreodata) al meu. Este al lui Arpy si cum face el si trupa lui asa avem noi si gasca CFRista. Un lucru am crezut si sper ca fanii cfristi nu sunt asemeni celor u’isti, nu se cearta, bat si nu-si arunca cuvinte urate. Realisti, fatalisti, pesimisti… toti ne bucuram cand bate CFRul si nu ne bucuram cand pierde.

        Apreciază

  21. Cu asta se ocupa IŞJH ? :))..Super idee si a mers perfect. Merci !! Important e la ce ne raportam. Eu pot zice ca au fost adusi fotbalisti care sa joace in primul 11, iar cei adusi de IM au fost testati de MR, ceea ce e un lucru bun. Un antrenor are ochi pt jucatori de fotbal, un medic va vedea mereu un atlet. Acum cateva zile a zis pt Dolce ca e important ca jucatorii sa fie tehnici, asa ca Costea, asa ca a trecut in cealalta tabara, si la adus pe Obina. Problema e ca nu e pregatit fizic, de fapt brazilianul cred ca e zero la acest capitol, iar Costea un pic mai bine, chiar daca a jucat frumos, dar prin min 35 i s-a terminat benzina, si asta e rau pt un mijlocas stanga, ..sa vedem ce face Rednic…. In meciul cu Celtic, prin min 37 aparuse Rui Pedro pe stanga sa faca faza defensiva pt cateva minute…Sa vedem ce o sa faca in campionat. De MR sunt multumit de jocul impus..acel joc pe care tot il asteptam de foarte mult timp. Nu se implementa peste noapte, dar timp avem… Cred ca fara jucatorii potriviti nici nu se putea face aceasta schimbare..

    Apreciază

    • Mie mi se pare super rezonabil. Oricum trebuia sa jucam cu toate echipele. Avem un tur de foc intre etapele 7 si 10, si 2 meciuri grele in etapele 3 si 5, dar in rest eu zic ca e ok. Nu avem un final f greu de campionat.

      Apreciază

    • Judecat la rece: jucam cu oile pe 16-18 august, asta ar insemna ca daca ar fi oferte pentru Felghe si Camora (eventual si altii) astia ar putea fi dati dupa acest meci (fereastra se inchide pe 31 august in Europa si o saptamina mai tirziu in Rusia). In perioada asta am avea si un alt meci de big points cu Vaslui, pe linga un inceput lejer si atentie la cartonase cu Viitorul. Practic in primele 7 etape, daca trecem cu bine de Vaslui si oi, ar trebui sa avem min 17 puncte in cont. Daca nu se califica in grupele EL, ii prindem pe Pandurii si Petrolul dupa ce li se va dezumfla gogoasa europeana – intrebarea e daca vor fi deja epuizati fizic.

      Apreciază

  22. Partida CFR Cluj – Viktoria Plzen va avea loc marti, 9 iulie, de la ora 20:00 (ora Romaniei) si nu este televizata. E ultima partida din cantonament.

    Apreciază

  23. REZULTATELE SONDAJULUI : şi-au exprimat opţiunile 49 de tribunişti, rezultatele medii (pe fiecare din cele 5 întrebări) fiind următoarele : „1-calitatea achiziţiilor actuale” : 6.8 , „2-notarea lui Mircea Rednic” : 8.3 , „3-ce şanse avem la titlu” : 69% , „4-de câte achiziţii ar mai fi nevoie” : 4.7 (am primit aici şi note cu zecimale, de aici rezultă cifra mai „ciudată”…) , „5-nota medie a echipei în cele 5 amicale disputate pînă-n prezent” : 7.3…………………………..Pentru „comparaţie” vă prezint opţiunile mele, pe întrebări : 1-7 , 2-8 , 3-75% , 4-3 şi 5-7………Din sondaj reiese că părerea generală a tribuniştilor despre problemele actuale (şi larg dezbătute în ultimele zile) este oarecum bună, consider că astfel de sondaje arată destul de real „starea de spirit” a tribuniştilor, mai cu seamă că un tribunist poate nota o singură dată, evitându-se astfel deformarea părerii generale prin repetarea exagerată din partea unora a părerilor optimiste sau pesimiste. Prin această ultimă sintagmă nu doresc să îngrădesc nicicum dreptul nimănui la libera exprimare, am vrut doar să demonstrez cu „armele” statisticii, că o părere / o idee enunţată repetitiv poate crea senzaţia că părerea respectivă este şi cea universal-corectă, exact ca şi în cazul manipulărilor clasice din media dâmboviţeană. Consider că ori de câte ori părerile noastre devin „antagoniste” pe un segment anume de aspecte „ceferiste”, concluzia finală trebuie s-o dea un sondaj asemănător, când putem valorifica şi opţiunile celor (mulţi) care urmăresc comentariile, dar nu participă activ la discuţii. HAI CFR !!!

    Apreciază

    • Pe scurt – tonul general al tribunei nu este nici pupi nici criti chiar daca exista outliers – Vass Bela si/sau Cristi de exemplu..Initiativa buna, ca deobicei!

      Apreciază

      • Da, important este să avem o imagine reală a opţiunilor noastre, măcar aşa, periodic, pt. că e mai greu să te cerţi cu cifrele seci…:) Se poate şi asta, dar poate genera suspiciuni…:) Nu-i nicio problemă nici cu „extremele” din statistică (au fost şi acum, şi de „pupi”, şi de „criti”), oricum votul majorităţii contează. Ca o părere suplimentară : în opinia mea media opţiunilor „transpiră” o acceptare nu foarte entuziastă a evenimentelor, mai degrabă denotă acordarea unui răgaz pentru opiniile ferme/certe pentru mai târziu. HAI CFR !!!

        Apreciază

        • Idem! Adică te felicit Kiruj. Acum, ca un corolar, cel mai important lucru: indiferent că facem parte dintre puppies ori kritikakkos, există acest site, numai al nostru, al celor care împărtăşesc acelaşi sentiment, dragostea pentru culorile vişinii. Chiar dacă uneori depăşim limitele bunului simţ, trebuie să avem răbdare unii cu ceilalţi. Ne obligă transilvanismul şi statutul de frânar! Mulţumesc celor care au realizat acest site şi celor care-l ţin în viaţă!

          Apreciază

    • Nu mai inteleg nimic: pleaca jucatori pe cateva sute de mii si vin altii imprumut, dar nu de la echipelor, ci cumparati de catre echipe de seria A si trimisi apoi la CFR. Probabil e vorba despre ocolirea unor taxe. Astept 1 sept cu incheierea perioadei de „transferuri”, ca la ce sume mici se invart oficial in zilele astea e posibila schimbarea intregului lot peste noapte.

      Apreciază

      • Aline, lucrurile sunt mult mai simple – nu stim din afara ce clauze sunt in contractele jucatorilor ca sa putem sa ne dam seama daca o mutare e corecta sau nu, fortata de imprejurari etc. Si eu mi-as fi dorit transferuri de jucatori buni din Portugalia (nu incolo ne uitam toti de citiva ani?) gen Vitor Manuel sau Nabil Ghilas. Ca dam jucatori asa cum spui tu pe sume mici – atita valoreaza ei in piata – ieri Bayern l-a vindut pe Gomez cu 20 de milioane, desi are doar 27 de ani si a dat in 4 ani la Bayern (din care primul de adaptare si ultimul ca rezerva ) 120 de goluri si e cotat pe la 40 mil de euro. Macar de am ajunge sa avem o aparare cu scoala de catenaccio in picioare. Se pare ca mai noi sursa de jucatori e serie B, ceea ce valoric nu e chiar asa de rau pentru obiectivul de anul asta (Campionatul).

        Apreciază

        • Nu il plang pe Muniru, de ex. Fara cineva care sa se ocupe de el se va pierde in scurt timp. Revin insa la ideea de baza: dai jucatori cu 500 de mii ca sa aduci altii pt titlu cu ce sume? Gratis s-a tot spus aici ca nu exista – prime instalare, comisioane impresari, etc. Deci nu inteleg unde e „afacerea” si raman la singura varianta, atat pt noi, cat si in Italia (sau Rusia ca si pe acolo am dat) – „bani negri”.

          Apreciază

          • Ambele variante sunt adevarate : la un jucator de potential exista si ‘bani gri’..sa nu fim naivi, toata lumea fotbalului face afaceri din astea. La vedere, e adevarat si ce spune patronul : un jucator cu contractul terminat pleaca gratis, asa , macar mai iei banii pentru unul nou: prime de instalare, comisioane impresari, cost imprumut.. etc.

            Apreciază

  24. Stie cineva la ce ora va incepe meciul cu Viktoria Plzen? Pe site-ul lor scrie ca la 16 (17 ora Romaniei), in timp ce pe site-ul nostru scrie ora 20! Pe LOOK Tv nu am gasit nimic, oare exista vreo sansa sa-l vedem?

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.