Bârfa Manager provizoriu până apare 07


Clasamentul meciurilor amicale, actualizat (04.07.2013, inclusiv):

bmc

Ce avem în Austria:

Felgueiras, Mincă, Stăncioiu – Velayos, Lionn, Cadu, Piccolo, Rada, Camora, Edimar, Sare, Muniru, Sepsi, Deac, Hora, Rui Pedro, Djokovic, Nicoară, Fl.Costea, Negruț, Kapetanos, Batin, Tade, Maah și un guest star, Obina nechezol.

Ce-i pe drum:

Brandao și Obiora.

Le simţim lipsa:

Nuno Claro, Ivo Pinto, Maftei, Nuno Diogo, Panin, L.Ganea, Mureșan, Vass, Valente, Weldon, Ronny, Amadio, Celestino, Godemeche, Bus, Kivuvu, Bud, Bjelanovic.

Stau cu pijamalele lângă valiză: Piccolo (Verona), Bakary Sare (Dinamo Zagreb)

Vorba lui Țegean, care e mai bună, grupa plecaţilor sau cea a rămaşilor?

UPDATE: Pijamalele lui Bakary Sare sunt în valiză, iar valiza îi dusă din Austria. Stăpânul valizei s-a dus şi el.

citynews: <<Iuliu Mureşan: „Este adevărat. L-am pierdut pe Sare!”.>> Confirmare și pe siteul oficial CFR.

0 comentarii

  1. Deci a venit Brandao si a plecat Sare, pt 500 mii. Felceru zice ca datorita plecarii lui Sare l-a luat definitiv pe Obiora. Deci stam bine, Veljaos in locul lui Ivo Pinto, Obiora in locul lui Sare, Djocovic in locul lui Muri , iar Brandao se pare in locul lui Piccolo . Este un tip pe cheferetv, Liviu28, care e mereu bine informat, are pe cineva din cadrul conducerii . Ei bine, el zice ca nu vine nici Nistor, nici Mokulu, e vorba insa sa mai vina 3 jucatori, tot sub forma de imprumut, din Italia, de la Parma, Cesena sau Bologna ( si portar, deci si Mario pleaca, dar ne mira ? ) . E cert ca n-avem sanse la titlu, dar tot mai tari suntem ca si concitadinii, care au castigat la Tass, deci macar avem asigurate 3 puncte in deplasare !

    Apreciază

    • Măi postacule de 2 lei 50 care ești tu Vas Bella! Ți-o repet a 7-a oară (dar nu mă las până nu te prinzi): a-l numi felcer pe un doctor (medic) este cea mai mare batjocură la adresa lui și, implicit, a tagmei din care face parte. Sau poate poți să demonstrezi cumva că este un impostor și habar n-are de meseria lui, că și-a luat diploma fraudulos etc. Dar nu cred că ești atât de prost să nu înțelegi asta: cred, mai degrabă, că ești un ticălos prin de frustrări, cu o fixație negativă la adresa lui IM. Te rog să observi că nu comentez aici pro sau contra deciziile lui IM, ale lui AP sau MR, ci încerc să promovez decența și bunul simț pe această pagină și să știi că sunt consecvent și insistent: voi reveni ori de câte ori mă provoci.

      Apreciază

        • FÉLCER, -Ă, felceri, -e, s. m. și f. Persoană cu o pregătire medicală medie, care asistă pe medic; agent sanitar. – Din germ. Feldscher, rus. fel’dšer, magh. felcser. (DEX)

          félcer (félceri), s. m. – Agent sanitar. (DER)

          *félcer m. (rut. félĭčer, rus. félĭdšer, pop. féršel, pol. felczer, d. germ. feldscher, chirurg). Pop. Subchirurg. Iron. Medic ignorant. !!! (SCRIBAN)

          Atunci când vorbim despre ceva, e bine să avem proprietatea termenilor.

          Apreciază

          • Erau doar 2 cuvinte iar între ele o liniuţă oblică (nu =,=egal) adică traducerea în maghiară pt. medic/ (şi) / felcer pt. a elimina o posibilă confuzie (a dlui ,,vass bela,,). N-am înţeles ROSTUL armăsarului (postat de Dvs.) aninat de ţânţarul postat de mine.

            Apreciază

  2. Mă cam doare sufletul că articolul lui Albu, „Şi amu plecaţi” a fost de pomană. Nu vrea să folosesc epitete în legătură cu vecinii uişti (ar fi dure şi de neacceptat pe orice site), dar e păcat că asemenea specimene reuşesc în ţara asta, luând de proşti pe toată lumea.

    Apreciază

  3. Prostsportul şi Gesepeul titrează: „încă o lovitură pentru CFR”. Şi aşa şi este. Plecarea celor mai buni jucători pe care-i aveam este o adevărată lovitură: Gabi Mureşan, Ivo Pinto, Bakary Sare, poate Picolo şi apoi Felgueiras. Bravo patroane, până la urmă tot reuşeşti să distrugi jucăria ta! Iar noi vom pleca să facem galerie noului (re)intrat în seria 1, „U” (în altă viată).

    Apreciază

  4. Sunt de aceeasi parere cu majoritatea de aici, atunci cand vorbim de plecarea lui Sare. Mi se parea, si mie ca si multora de aici, ca era unul dintre cei mai promitatori jucatori.. Ata ete.. De Brandao, eu zic ca este un pas inainte. Are si o viteza bunicica (lucru mai rar intalnit la fundasii centrali), iar capitolul de plasament si deposedari sta destul de bine..Daca il vom pastra si pe Piccolo (si il mai „odihnim” pe Cadu din cand in cand), atunci exista sansa sa devina cel mai bun cuplu de fundasi centrali care sunt in Liga 1 youtube

    Apreciază

  5. Eu zic ca nu e cazul sa il plingem atita pe Sare. Mai avea un an de contract si venea dupa o accidentare urita.In situatia asta l-am fi refacut doar ca sa plece gratis sau ar fi trebuit sa ii oferim un contract ma bun pe termen lung cu riscul sa nu redevina ceea ce promitea.

    Apreciază

  6. Of-of, mai-mai… Schimbare radicala fara durere nu se prea poate, este ca o extractie de molar…:) Nu tatatat plangeti dupa cei plecati, sunt rezonuri serioase ca au fost lasati sa plece…(Ivo -> bani frumosi, Muresan -> plafonat, dar di’ tat, Sare -> mie nu mi-a placut niciodata, Felge -> oricum era chestie de timp sa plece, etc..) Lasati profesionistii sa se ocupe, atat de management financiar cat si de cel sportiv…V-a trecut vr’odata prin minte ca cei plecati/dati afara/vanduti nu sunt OK pentru sistemul de joc pe care vrea tzeferu’ sa-l faca in campionatul urmator? Hai sa asteptam fara urlete campionatul!! Ca pan’ la urma asta este datoria noastra…

    Apreciază

    • Retardilă, datoria unui om zelos (ca să nu folosesc altă expresie) este să aplaude deciziile managementului. Un om raţional, care gândeşte, nu le poate aprecia. Şi cu atât mai puţin se bucură de ele.

      Apreciază

      • Ma, nu te baga la ce zic io…..ca te fac silly… Io nu aplaud pe nimeni, dar daca cineva vre’ sa plece trebe lasat sa plece….Si rogu-te lasa aprecierile pa sama alora care ma cunosc… Ah, inca ceva: foloseste expresiile care te caracterizeaza, nu am nevoie sa ma protejezi!

        Apreciază

        • Pot să-mi zic Silly liniştit, dacă crezi că exemplul dat de Popeye-ul tribunei e cel corect. 2. Nu am făcut nici un fel de aprecieri la adresa Domniei tale. 3. Haber n-am care sunt expresiile care mă caracterizează. Oricum, chiar dacă postul era un răspuns la postarea ta, ea nu ţi se adresa exclusiv.

          Apreciază

    • Atunci hai sa lasam profesionistii si sa nu ne mai dam noi cu parerea! Daca nici Sare nu ti-a placut, ma intreb oare la ce meciuri te-ai uitat? Ma refer la Sare inainte de accidentarea din returul cu Basel. Lasa ca poate-ti va place Obiora…

      Apreciază

  7. Presa jubileaza: fiecare „lovitura data de CFR” inseamna slabirea echipei. Nu mai e loc de critici pentru ca din pacate ne indreptam incet dar sigur spre faliment.

    Apreciază

  8. Curat PSM in ultima vreme! (adeca, pesemism….) ––– Oare a auzit cineva de reconstructie? Ca reconstructia incepe cu demolarea… Si ce se demoleaza? O echipa care a reusit sa fie pe locul 9!!! Tare regretati „acea” echipa? Vreti locul 9 si la anul????

    Apreciază

  9. as vrea mai multe amanunte, daca se poate, despre interzicerea la vanzare a abonamentelor la anumite sectoare din t1 (sau la toate???) si la sectorul 22? ce grup ati format acolo si de ce nu v-ati putea muta, in corpore, in alta parte? multam frumos!

    Apreciază

  10. Da, suntem mai multi in sectorul 22. Ne-am cunoscut mai demult. De altfel, in ultimii ani mi-am facut o multime de prieteni cfr-isti, si pe stadion si pe reţelele de socializare. Dar nu inţeleg de ce sa ne mutam de pe locurile noastre. Eu am abonament de 6 ani pe acelasi loc. Este „locul meu” de pe stadion si imi este foarte greu sa plec de acolo. Supararea este mai mare deoarece nici macar nu ni s-a explicat motivul pentru care suntem alungati din sectorul 22. Mult profesionalism, intr-adevar din partea conducerii clubului! Si ne mai miram ca suntem tot mai putini suporteri pe stadion.

    Apreciază

  11. N-am citit de cateva zile stirile din sport, dar nici nu cred ca o voi mai face prea curand. Mi se pare inacceptabil si de neinteles ce face conducerea noastra! Atat in privinta transferurilor cat si a suporterilor. De parca deciziile le-ar lua altii, impotriva intereselor clubului. Mie mi se par de neinteles. Daca unii dintre voi reusiti sa le intelegeti si sa mai si aplaudati, e bine pentru voi. In mod normal a scazut si interesul tribunistilor si din pacate si calitatea comentariilor. E unul mai sus care se crede si interesant. Sa auzim de bine, dar la cum merg lucrurile n-o sa ne batem cu 5teaua pt titlu, ci mai degraba cu u la retrogradare sau insolventa.

    Apreciază

    • Se pare ca vindem toti jucatorii valorosi si aducem liberi de contract. Din cate stiu din ce am transferat niciunul nu a costat un leu. Asta e politica echipelor care se bat la retrogradare. Noroc ca e an par si speram… la minuni.

      Apreciază

      • Nu ca ultimul plecat nu a venit si el liber de contract… Ati vrut curatenie, ati avut-o. Nu laud conducerea, insa astept turul si pe urma-mi dau cu parerea. Eu cred ca se doreste performanta la CFR. E drept ca s-au schimbat lucrurile si se ajusteaza cheltuielile, insa peste tot e asa. Suntem un club mic cu aspiratii si chiar rezultate peste asteptari. Si sper ca nu credeti ca jucatorii care vin liberi de contract nu costa nimic! Prime de instalare + comisioane consistente impresarilor. Uitati-va ce repede i-a dus impresarul lor pe Sare si Pinto la Zagreb. De ochi frumosi credeti sau pt ca-i plac statiunile croate? Eu cred ca vor mai veni si chiar pleca jucatori. Totul depinde de ce punem in locul lor. Nu va socati daca Piccolo, Felgueiras, Camora, Kape sau chiar altii vor pleca. Va spun si-mi spun si mie (nu am info din interior, insa ma astept sa vindem ce putem daca vor fi oferte). In afara de Dumnezeu nimeni nu este de neinlocuit, cred eu. Pana una alta, daca luam in considerare salariile oferite, suntem printre fruntase. Hai CFR!

        Apreciază

        • Nu am zis ca daca sunt liberi de contract nu costa nimic… Normal ca exista cheltuieli si cu ei. Eu ma refeream la valoarea lor. Jucatorii de calitate nu prea ajung liberi de contract, cluburile ii vand pe bani multi.

          Apreciază

          • Repet intruna ca papagalul, Sougou n-a fost un jucator de calitate pentru ca a venit liber de contract la CFR, dar a devenit in momentul in care Olympique Marseille a platit x,xx milioane euro. La fel Renan Garcia.

            Apreciază

          • Horica, asta cu jucatorii de calitate care nu ajung liberi de contract nu e reala. O vezi si la case mai mari, exempele sunt neumarate. In general jucatorii foarte bine impresariati (indiferent de valoarea lor) au in contracte niste clauze de despartire. Pe durata contractului suma x, cu un an inainte de expirare suma y (care e mai mica decit x) samd. Uneori aceste clauze au si date limita, pentru ca clubul caruia ii pleaca jucatorul sa poata planifica (la Götze de ex. clauza era valabila pina la nu stiu ce data in mai, undeva la inceput). Si jucatorii pot forta nota, sa mai ramina la un club vechi un an, daca vad ca au oferte si primele de instalare sunt foarte consistente – pe de alta parte stiind ca si cluburile vor ceva bani sa nu ii piarda gratis se mai intimpla sa plece ca Sare si banii de transfer sa fie impartiti. Oricum, fiind un club mic, CFR este obligat sa aiba excedent pe transferuri, asa ca va urmari mereu sa realizeze tranzactii in acest sens.

            Apreciază

  12. Despre Sare: „Era un jucător care intra în ultimul an de contract şi a refuzat prelungirea, spunîndu-ne că vrea să aleagă alt drum. L-am înţeles şi am dorit să fructificăm cît mai mult situaţia”, a spus Arpad Paszkany. Priviti diferit, acum, transferul sau?

    Apreciază

  13. Anul trecut ne-au dat afara din sectorul 15 fara probleme, fara nici o explicatie. Eram vreo 20 de prieteni care aveam abonamente in acel sector. Eu de ex. aveam loc acolo de vreo 20 de ani…

    Apreciază

  14. @fotbalfan Daca te iei dupa declaratiile lui AP (in ultima vreme tot mai ipocrite si in contradictie cu realitatea faptica) e treaba ta… Noi ceilalti (marea majoritate, daca urmaresti comentariile) nu mai putem fi luati de fraieri. Opiniile sunt opinii, importanta este realitatea; asta arata ca se vand pe sume de sute de mii de euro jucatorii titulari (urmeaza Piccolo, apoi Mario, probabil Pedro si Deac) si se aduc jucatori cu valoare inferioara, gratis sau imprumutati (Velayos nu e Pinto si nici Obiora nu se compara cu Sare), deci incet incet jucatorii mai buni care aduceau calitate sunt inlocuiti de jucatori de duzina… Hai sa admitem in situatia lui Sare ca e cum a spus Arpi… L-a vandut, OK, dar atunci, daca vrea titlul (si banii Ch.league), de ce nu-l ia (la aceeasi bani) pe Nistor, cel mai bun mijlocas central in sezonul trecut sau unul de valoare apropiata? Dar nu, prefera sa readuca petarda Obiora, doar ca e gratis. Nu vreau sa fiu inteles gresit, multi jucatori trebuiau pusi pe liber (dovedind ca s-a transferat cantitate si prea putina calitate), poti vinde si titularii daca ai o oferta buna, dar trebuie sa pui in loc ceva asemanator daca vrei sa mai contezi. Aceasta strategie „de lichidare”, adica de a vinde jucatorii de calitate inlocuindu-i cu altii net inferiori, duce inevitabil la mediocritate sportiva, iar pe termen mediu si lung la pierderi financiare mult peste beneficiul pe termen scurt. Exemplele sunt nenumarate (Liverpool, Lyon in fotbalul mare), Dinamo la noi, insa cred ca lectia retururilor 2011, 2013 e cea mai clara. P.S. Ma intreb (in conditiile in care astazi e asa mare „foamea” de bani), daca acum 2 sezoane nu marcau Maftei si Kapetanos in prelungiri, sau daca arbitrul croat nu ne dadea penalty in min. 88, care ar fi fost in prezent situatia financiara si perspectivele echipei…

    Apreciază

  15. Corect, IQ, in plus Djokovic nu poate fi Muresan. Deci avem deja trei minusuri mari, urmeaza si la alte posturi. Iar politica e sa se umple golurile cu imprumuturi din Italia. Treptat, asa Arpi scapa de jucatori si va face echipa din imprumutati. Eficient strict economic, pe termen f. scurt, este, dar sportiv? In astfel de conditii, mai crede cineva sanatos la cap, ca putem fi campioni? Desigur, in afara felcerului si a gastii lui de pupincuristi…

    Apreciază

    • 1. Iuliu Mureşan nu face lucrurile la club după capul lui, mai cu seamă când e vorba de vânzări-cumpărări, de banii altora (sute de mii de euro), el este angajatul lui „socotitoru”, „kincstarnoku” (cancitarnocu), „mateku” Arpad Paszkany, pe care-l menajaţi în comentariile Dvs. Din diferenţierea nejustificată pe care o faceţi adie o uşoară briză etnică. 2. Fără să-mi dau un nume maghiar (precum „Janos”), îmi îngădui o remarcă vis a vis de expresia „F(f)elceru” (în loc de I.Mureşan) a cărei întrebuinţare, pe un site al suporterilor CFR şi pe meleagurile clujene, o consider cel puţin stridentă, nebinevenită.

      Apreciază

      • Multumesc pt. sustinere. Eu nu doar ca mi-am dat un nume maghiar, eu chiar sunt maghiar. Te-a indus in eroare, poate, ortografia mea impecabila. 🙂 In rest, cred ca s-a lamurit cu expresia respectiva (am dat si definitia DEX) si cunosc destul de bine ce zic si din alta perspectiva.

        Apreciază

    • Bela, Muresan a devenit la CFR un jucator valoros – cind a venit era un neica nimeni de la o trupa de blatisti (Bistrita). Nu mai eticheta in buni-rai doar datorita factorului timp… Numerele la loto pe saptamina trecuta ti le poate spune oricine, cele de miine mai greu. 🙂

      Apreciază

  16. Nu am idee cum de reuşeşte Rednic să facă echipa. Până îi cunoaşte, până le găseşte locul pe teren, jucătorii sunt vânduţi de Paszkany, iar în locul lor sunt aduşi (împrumutaţi) jucători de valoare inferioară (ca să nu zic petarde). Cred că nea Rednic este un antrenor bun, dar în atari condiţii îi va fi tare greu. Sunt curios ce vom face diseară…

    Apreciază

  17. Nu mai avem mijloc deloc, posibil sa fie reactivat Vass, mai lasa din pretentiile financiare si uite asa revine la lot. Din pacate e foarte slab pregatit fizic. Nu cred ca s-a renuntat la Nistor, sa mai asteptam. In cateva saptamani nu se poate forma o echipa care sa se bata la titlu, sunt prea multi jucatori noi, antrenor nou, sistem de joc diferit, vor fi probleme cu adaptarea, cu siguranta vom avea si cate un Valente. Dar cine stie poate vom avea un noroc imens ca si anul trecut…

    Apreciază

  18. Vom vedea in meciul cu Celtic. Achizitiile nu-s proaste, Florin Costea sau Brandao nu sunt jucatori slabi. Noi am facut cele mai mari achizitii dintre toate echipele puternice. E drept ca Steaua, la ce lot a avut anul trecut, nici nu are nevoie de achizitii numeroase.

    Apreciază

  19. Eu va mai spun odata sa stam calmi. Faptul ca noi, suporterii, nu cunoastem unii jucatori nu inseamna ca ei nu au valoare. Perioada de transfer dureaza pina la 31 august, asa ca pina atunci vor tot fi veniri si plecari – este normal pentru o echipa care e obligata sa faca si profit din transferuri (chiria lui Felgueiras nu se plateste din comentarii malitioase). De asemenea trebuie sa-i fie oricui clar ca CFR nu este prima optiune anul asta pentru majoritatea jucatorilor – se cistiga mai bine in Rusia sau in Turcia. Asadar calm. Da, vor mai pleca jucatori – ar fi o prostie sa nu ii dai pe unii pe care i-ai pierde gratis in citeva luni (oare noi nu facem la fel cind asteptam negocierile cu Nistor? doar ca stam de partea ailalta a mesei). Pentru criticacii care tot vin cu eternele teme „se dau valori, se iau petarde” – cam cu ce bani sa vina vedete? Pe banii altora putem sa fim si noi scouteri virtuali pentru Real sau PSG.

    Apreciază

  20. Nea Tegean, mai usor cu acuzele etnice! Pe Arpi l-am criticat mai des ca pe felcer, nu-s de vina ca ma citesti pe sarite. Iar acum m-am legat de felcer din simplul motiv, ca alaltaieri se lauda la Dolce ca a facut un lot mai bun, cu care va cuceri titlul. Trebuie sa fii cretin sa afirmi asa ceva, cand vinzi ce ai mai bun si aduci in schimb jucatori net inferiori ca valoare. Spune tata ca e criza, ca faci ce vrei cu banii si gata, nimic de comentat. Dar s-o tii de coarne si sa zici ca-i suta, e revoltator, nu meritam asa ceva. PS. Cu privire la expresia „felcer”, ma mir ca nu s-ar potrivi aici, este oare ceva indecent, injurios? Nu, eu prin folosirea lui subliniez ca Dr. Muresan in de-ale fotbalului este exact ca un felcer in medicina, adica se da mare doctor, dar e un biet felcer…

    Apreciază

    • Eu ştiu de 3 titluri luate în 5 ani cu I.Mureşan în funcţia pe care o deţine şi azi şi mi-am exprimat părerea (pe care mi-o menţin) fără să vă întreb ce calificare aveţi pt. a da diplome de doctor şi felcer în fotbalul primei ligi. Cu cât sunt cei din jurul lui Mureşan mai calificaţi în domeniu, astfel încât lui I.M. să-i spuneţi felcer, iar celorlalţi ceferişti să le spuneţi pe nume/funcţie (de la patron la paznic), aşa cum se cuvine?

      Apreciază

    • Bela, capacitatea primara a unui om inteligent nu este sa fie „din sistem”, ci sa inteleaga fenomenul si sa nu fie rezistent la pareri avizate. Asa „felcer in ale fotbalului” cum este, Muresan este parte a celui mai performant management actual, ceea ce nu putem spune despre multi „oameni de fotbal” = „doctori in fotbal” dupa cum spui tu, sau pur si simplu „nea” + prenume sau diminutiv (Miti, Piti, Puiu, Gica, Mitica etc) cum se adreseaza cunoscatorii intre ei. Ca sa iti fac o mica comparatie, arca lui Noe a fost facuta de un „felcer” si a salvat omenirea, Titanicul a fost proiectat de „doctori” in navigatie.

      Apreciază

    • Nu te supara, dar etnia nu ar trebui inclusa in discutiile despre sport. Cat despre presedintele Muresan, sunt de acord ca nu prea a atins mingea de fotbal de multe ori in viata, dar etichetarea ca felcer are o conotatie peiorativa, in fond nu e medicul echipei ci conduce clubul :).

      Apreciază

  21. Trecand peste toate scandalurile legate de plecari/veniri, azi am asistat la cel mai mare rahat din Liga 1, barajul Rapid-Chiajna. Mi se pare total injust si fara logica ca Rapid sa profite de succesul pinguinilor de la TAS. Mi se pare total injust sa se mearga pe ideea ca Rapid avea cam aceasi situatie, asta nu trebuie sa stabilim noi, aia trebuia sa o stabileasca TAS-ul. Mi se pare un cacat fara margini sa se treaca cu atata nonsalanta peste raportul economic, mi se pare ciudat ca regulamentul sa permita echipe aflate in INSOLVENTA in Liga 1. Pana acum la nivelul ligii secunde erau rahaturi de acest gen, acum vad ca s-au extins si nivelul Ligii 1. Din pacate nu mai conteaza nici o lege, nici o regula, totul e o negociere. Mi-e sila de campionatul nostru, poate mai mult decat mi-e sila de declaratile conducatorilor CFR-ului.

    Apreciază

    • Stiu ca erau mai usoare si mai relaxante niste meciuri cu Chiajna sau Iasi decat cu Rapid sau n Cluj. Dar eu unul eram sigur ca ambele vor ramane in liga 1, inters politic, interes economic al televiziunilor etc.

      Apreciază

      • Nu ma intereseaza „relaxatul”, ma intereseaza doar principiile si legile care is calcate in picioare, ma deranjeaza denaturarea faptelor.

        Apreciază

  22. Continuare: „Sînt în aceeaşi situaţie ca U Cluj, doar că n-au avut bani să meargă la TAS”, a declarat ieri Dumitru Dragomir despre situaţia giuleştenilor. Cum poti sa declari asa ceva, cum poti tu ca presedinte de Liga sa decizi asa ceva, pentru ce mai sunt instantele sportive? La fel e si Sandu, in loc sa trimita la FIFA exact ce a decis instanta de judecata, a incercat el sa ii gaseasca alibiuri. Mi-e sila de federatia asta, si cand ma gandesc ca in spate se fac jocurile pt un rege analfabet si un fost mare jucator (ce-i drept), dar care are pb cu justitia, imi dau seama ca o sa mergem spre mai rau.

    Apreciază

  23. Si eu imi mentin parerea, ca dr. Muresan e felcer in de-ale fotbalului, si am acest drept sa-l calific, pt ca sunt un ceferist de peste 40 ani si nimeni nu imi poate interzice dreptul la opinie! Si chiar felcerul a recunoscut, ca inainte sa vina la CFR n-a stiut nimic despre fotbal, ba mai mult, ca n-a vazut nici un meci!!! Ca s-au castigat titluri e adevarat, ba mai mult, a fost element important in obtinerea de trofee pt ca a fost un om modest, se folosea cu tact de priceperea altor persoane, vorbea putin si obtinea rezultate. Acum a devenit vedeta TV, se autoproclama mare cunoscator in fotbal, jigneste pe cei care si-au dat suftetul pt echipa (Tonny, Muresan etc), in interviuri spune idiotenii facand o relama proasta clubului, in exterior a reusit performanta de a strica toate relatiile, in Portugalia dupa ultimele lui deplasari am ajuns persoane non grata, samd. As putea continua, dar nu are rost. Tegean, Muresan nu mai e medic la detinuti, a devenit o persoana publica, asa ca poate fi si chiar trebuie, criticat, cu atat mai mult cu cat asa cum au aratat numerosi colegi, in ultimul timp, fix in palarie il doare de noi suporterii! Afirmatie valabila, chiar la un procent net superior, si pentru Arpi!

    Apreciază

    • Arpi e nume sau tot un cuvânt care înseamnă „nepricepere în fotbal”? (felcer=arpi=nepricepere în fotbal / sau felcer1 şi felcer2?)… „Mi-a placut pozitia d-lui Mureşan cu actionarea in justitie a membrilor comisiei. Asta trebuie zis, asta trebuie facut!” (v.bela)… Bela, la TV trebuie „justificate” şi cele nejustificabile, clubul (firma) nu-şi poate permite reclamă negativă şi nici victimizarea celor care au avut relaţii contractuale cu clubul (firma) CFR (= reclamă negativă). Aici nu e vorba numai de cel căruia, prin funcţie, îi revin la club sarcinile neplăcute, ci e vorba de limbajul folosit în raport cu preşedintele CFR Cluj pe un site unde intră mulţi suporteri ai echipei (chiar dacă nu postează), site pe care nu trebuie să regăsească expresii/atitudini de pe gsp&co.

      Apreciază

    • Dreptul la opinie nici de departe nu inseamna dreptul la jigniri… Dar, din pacate tu nu prea ai de unde sa stii asta, cei „peste 40 de ani ceferist” (si poate peste 45 de ani de activitate revolutionara) nici macar nu te pot ajuta… Apropo: tu esti contabil primar sau economist? Sau ii tot aia???

      Apreciază

  24. Haha, nu te mai ambala atata ca faci riduri! 😉 Din toata morisca asta de plecari-veniri, va conta un singur lucru: ce componenta va avea lotul si ce fel de fotbal va juca! Toata cearta asta nu are nicio noima! E ca si cum ai astepta un copil si tu incepi sa te certi cu nevasta ce va fi acesta cand va creste, taximetrist sau parapantist.

    Apreciază

  25. Daca Prunea castiga la TAS, poate o sa avem 20 de echipe :)))) Si toata lumea trebuie sa-si ceara insolventa, ca se poate ramane cu insolventa in Liga 1. Pe cine doare de procesul de licentiere si unde??? :))))

    Apreciază

    • Astea sunt legile de doi lei din Ro. Daca pinguinii nu mergeau la TAS si ii tinea Mitica in prima liga prin ceva artificii era mare scandal… Asa ca au castigat la TAS, nimeni nu mai zice nimic, inseamna ca, conform legilor din Romania au drept de joc in liga 1.

      Apreciază

    • După ce se „limpezesc” toate, e posibil să înceapă şi campionatul; ce noroc pe echipele care se pregătesc la mare distanţă de troaca federală.

      Apreciază

    • Prunea nu inteleg ce cauta la TAS, chiar nu inteleg, prin niciun artificiu nu putea ramane in Liga 1, la TAS trebuiau sa mearga cei de la Chiajna daca aveau cojones.

      Apreciază

      • Chiajna se maimutareste. In loc sa spune „nu ne intereseaza”, fie vor sa fuzioneze, fie sa fie meciul fara spectatori. Iar superatacantul achizionat de Steoaia azi s-a cam facut de cacao. N-a adus nimic in plus in jocul echipei.

        Apreciază

        • Eu chiar vreau sa castige Rapidul, chiar imi doresc un astfel de precedent si poate scapam mai repede de maimutele din LPF si FRF. In alta ordine de idei, ilfovenii si-au primit licenta? Sau asta e doar un amanunt?

          Apreciază

  26. „Aproape sigur, la echipă va mai veni un fundaş central, pe lângă Brandao. Avem nevoie de jucători pe acel post, pentru a fi acoperiţi în caz de suspendări sau de accidentări”, a declarat patronul lui CFR Cluj, Paszkany Arapd, pentru LOOK TV. În acelaşi context, finanţatorul din Gruia nu a exclus varianta vânzării lui Felice Piccolo: „Lui Piccolo îi vom da drumul de la club, dacă va exista o ofertă avantajoasă pentru toate părţile implicate. Încercăm să-l valorificăm, în condiţiile în care mai are un singur an de contract cu noi”, a explicat Paszkany. Acesta a vorbit şi despre doi dintre componenţii actualului lot, atacantul Paul Batin şi mijlocaşul Viorel Nicoară: „Am mare încredere în Batin şi Nicoară şi am aşteptări mari de la ei. Cred că le-a folosit perioada în care au fost împrumutaţi”, a conchis patronul de la CFR. E din ce in ce mai bine.

    Apreciază

  27. Preluat din GSP, merita văzut şi înţeles: Iată pe cine a adus CFR până azi:
    Nume: Post. Sumă de transfer
    Javier Velayos: fundaş, liber
    Goncalo Brandao: fundaş, împrumut
    Damjan Djokovici: mijlocaş, împrumut
    Nwanko Obiora: mijlocaş, liber
    Florin Costea: atacant, liber
    Gregory Tade: atacant, liber

    Apreciază

      • Asta intareste tot ce s-a scris mai sus, sincer tie ca sustinator al conducerii ti se pare ca dupa cel mai bun an dpdv financiar al clubului (nu imi baga texte cu cheltueielile ca ti-ai gresit omul) sa aducem doar jucatori imprumutati sau liberi de contract?

        Apreciază

        • Nu poti revinde jucatori veniti gratis? Nu poti asigura optiuni de cumparare la imprumutati? Vedem la 1 sept. cum va arata echipa – OK?

          Apreciază

  28. Zice Arpi in oficios ca Piccolo pleaca, vine altul tot fundas, si ca are mare incredere in Nicoara si Batin. Astfel de fantezii a avut si cu televiziunile sale, care cu toate ca au inghitit banii fotbalului, cu alde Nicoara si Batin pe ecran, au condus la disparitia Transilvania Live si continuarea cu incapatinare pe Look, cu toate ca nu exista nici o publicitate, singura afisata fiind cea cu Ecomaxul, deci de-al casei. Gresesc cumva, daca prevad insolventa echipei in cca 2 ani? Ca doar ultimii mohicani se vand acum, iar pt. imprumuturi nu poti obtine profit! Ma refer desigur la imprumuturi de jucatori…

    Apreciază

    • Vrei sa-ti fac legatura cu „Erji” sa te poti muta peste un an si 9 luni la „colegii din vale”? Oare, dupa parerea ta ei or sa mai fie?

      Apreciază

  29. Da sula! Anu’ asta ne batem la retrogradare. :)) Sarbul e bun… echipa merge, paseaza si asta in conditiile unui pressing agresiv. Umbra lui Mircea in Gruia?

    Apreciază

  30. Huuuoooooo, demisia!!! Falimentul!! Lichidare de stoc!! Sfarsitul lumii!! Huuoooo! Sa ne lase „Felceru'” ca stim noi ca anul asta ne batem la retrogradare si apoi intram in faliment voluntar si intamplator….

    Apreciază

        • Pai normal!!! Cu petarde aduse gratuit nu se poate face treaba! Cat de incompetenta este conducerea noastra! Uite, si Otelul a intrat in – cum i se zice? – intoleranta? Nu. Stai. Stiu. Insolventa. Mai tata lumea intra in chestia aia, iar numai conducerea noastra, care este o adunatura de felceri si habarnisti, refuza sa bage CFR-ul in chestia asta la moda… Inzolventa. Si inca o chestie; faptul ca AP nu se duce la buda si „face rost” de vreo 2-3 milioane asa, BAM!, ca sa aducem si noi jucatori din aia… cu bani buni, care-s valori certe, este dovada lipsei de cunostiinta manageriala din partea lui AP… 😀 Sa ma continui? Ca la cate ineptii am citit aici ultimele saptamani as putea scrie o postare pe tema incompetentei de la CFR care ar iesi mai lunga decat cea mai lunga analiza lui Albusibiu. 😀

          Apreciază

          • Mai tb sa spui si ce inuman e managementul ca il ia pe Panin atirnator la echipa si poate ii face un meci de retragere si ce nasoli suntem ca l-am lasat pe Muri sa plece moca, desi mai avea doi ani de contract si la ce atitudine avea la orice club cu pretentii ar fi fost trimis in parc.

            Apreciază

            • Vedeti ca nu va pricepeti, baieti? Nu valoarea individuala conteaza, ci sa se plateasca bani, cu cat mai multi cu atat mai bine. Nu e nevoie de Velayos, Tade, Florin Costea, Djokovic, daca vin liber de contract! Dar inca nu e tarziu, oitele mai pot fi contactate, sa ni-i vanda la pret triplu pe Dodel sau pe Chiriches. Nu conteaza daca nu joaca, sa fie cheltuiti banii clubului, aia-i important.

              Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.