Amical: CFR Cluj – Dinamo Tbilisi 0-0


CFR Cluj „I” – Dinamo Tbilisi 0-0 (la ocazii: cam 2-4 – ale lor mai clare)

Mincă – Velayos, Piccolo (cpt.), Rada, Camora – Deac, Sare, Vass, F.Costea – Batin, Maah

CFR Cluj „II” – Dinamo Tbilisi 0-0 (la ocazii: cam 2-1 – cu mare îngăduință)

Stăncioiu – Lionn, Cadu (cpt.), Piccolo, Camora (Edimar) – Hora, Muniru, Sepsi, Nicoară – Kapetanos, Negruț (L.Ganea)

http://kaltura.fortuneintel.ro/kwidget/wid/_101/entry_id/0_t2zc5glr/uiconf_id/4421546

0 comentarii

  1. La meciul precedent am scris ca mi-a placut numai Costea si ca declaratiile lui Rednic m-au incantat. De data asta Rednic s-a felcerizat, zicand ca avem un lot bun, cu care putem castiga campionatul. Cam repede a fost pus cu botul pe labe!

    Apreciază

    • Nu sunt de loc de acord, din contră. Omul a fost mai mult decât decent în declaraţii. S-a văzut clar şi aşa decepţia lui; sincer mie mi-a cam fost ruşine de echipa ce i s-a încredinţat ca să aducă cu ea titlul. În locul lui, după aceste meciuri, îi dădeam înapoi mandatul patronului, mulţumind pentru cinstea acordată, spunându-i (ştiţi şi voi) de treaba aia cu biciul ş.a.m.d. De asta spun că omul e corect, rezistă şi rămâne cu noi, nu că n-ar fi avut şi alte oferte, cel puţin la fel de tentante. Mai e nevoie de construcţie, e abia începutul, să sperăm că va reuşi nea Rednic. Haide CFR!

      Apreciază

    • D-le Vass Bela, m-ai exasperat cu atitudinea ta negativa fata de oricine si orice legat de aceasta echipa. Esti mai negativ ca anoda :))
      De cand a aparut acest site, nu cred ca am ratat in total 20 de comentarii, dar nu-mi amintesc sa-ti fi citit un comentariu pozitiv sau macar echilibrat: patronul e prost, pe IM nu-l mai scoti din „felcer” (cu toate ca la un moment dat am incercat sa-ti explic sensul peiorativ, complet nelalocul lui atunci cand il folosesti in legatura cu un medic licentiat, iar tu habar n-ai de aceasta meserie), staff-ul tehnic slab, jucatorii niste mediocri, etc. De copiii de mingi inca nu te-ai legat, poate gasesti ceva si in legatura cu ei.
      In consecinta, reusesti sa ma prost-dispui de fiecare data si cred ca nu sunt singurul de pe acest forum.
      Sugestii: incearca sa te angajezi la club, pe orice post disponibil – e clar ca vezi lucrurile mult mai limpede decat oricare „amarat” de acolo; alternativa: rezolva-ti frustrarile personale si incearca sa faci abstractie de ele atunci cand scrii comentarii.
      In orice caz, eu de acum incolo voi sari postarile tale.

      Apreciază

  2. sa asteptam si sa vedem ce juactori mai vin. inca nu v-ati prins ca rednic este exact ca si conducatorii nostri in declaratii? in alta ordine de idei, nimic din ce face conducerea nu e bine? nici mie nu-mi place cum fac anumite chestii insa chair nimic nu fac bine? ca vad unii suporteri ceferisti care critica intruna. nu vad sa aprecieze nimic din ce s-a facut si se face la cfr. curatenie s-a facut vara asta in lot? si inca nu e gata, cred. asta va place, macar?

    Apreciază

    • :)) recunosc ca imi place curatenia de vara! erau prea multe umpluturi in lot care isi luau banii doar pentru ca respira! asta e un lucru bun! Altul e ca au mai schimbat si preparatorul fizic, sper sa dea rezultate bune… Cu transferurile, astept sa vad ce mai urmeaza. Ce sa-i faci, oamenii asteapta, ca doar au auzit declaratiile conducerii care promitea multe. Mie imi placea mai mult perioada in care A.P. declara la TV ca rolul lui e doar cel de a aduce bani la echipa… si in ciuda declaratiilor mai putine, se facea treaba mai buna…

      Apreciază

  3. E careva bun sa-mi dea niste detalii despre meci? Nu m-am numarat printre privilegiatii care au putut vedea meciul cu gruzinii. Multam fain!

    Apreciază

    • Meciul a fost echilibrat, la ambele echipe s-a vazut ca e inca pregatire, cu mentiunea ca la noi s-a rulat tot lotul si la georgieni nu. Nu a fost un meci cu foarte multe ocazii, impresia mea a fost ca nici Rednic nici Uhrin nu au vrut sa piarda in fata celuilalt. Piccolo si Camora fortati meciul asta, Lionn si Edimar reveniti si asta s-a vazut. Muniru in forma buna, Maah remarcat ca extrema stinga in prima repriza, Negrut surpriza placuta in fata, Costea central cam sters. Restul cam ‘plafonati’.

      Apreciază

    • In campionat, pe faza de atac, cat timp i-am avut pe Ivo Pinto si Sougou, apoi Deac, terenul era inclinat pe partea dreapta, azi s-a rasturnat pe partea ailalta. In ansamblu, nu s-au miscat rau baietii, un singur lucru m-a enervat, ca n-a existat nici o centrare pe aproape de capul lui Kapetanos, numai pase la picior, de parca ar vrea sa-l transforme astia in playmaker.

      Apreciază

      • Văd că pălinca mea ajuns un fel de brand al Tribunei…Musai să facem o întâlnire undeva să-i acordăm (sau nu) viza CTC acestui lichid miraculos….Ceva-ceva trebuie să fie, că mai toţi prietenii care vin la mine în picioare, ajung acasă târâş, sau cu ambulanţa…Adevărul e că n-am mai băut de vreo 6 luni, dacă acu’ 20 ani soţia se ruga să nu mai beau, acum stă cu pistolul lângă mine să bag şi eu un păhărel, aşa, măcar odată pe lună…HAI CFR !!!

        Apreciază

  4. Presa din Spania scria :Ancelotti la Real, marile dealuri abia urmeaza – asa ca efectul de tobogan va veni in urmatoarele saptamini. Asa ca vom vedea in umratoarele 3-4 saptamini valul mare de transferuri si apoi in ultimelezile ale lui August dealurile last minute.

    Apreciază

  5. Rednic a declarat ca nici pomeneala sa plece Felgueiras, nu l-a folsit ca sa-l protejeze de vreo accidentare, ca oricum l-a vazut in meciuri si il stie, si ca doreste sa-i testeze pe Stancioiu si Minca. De Rui Pedro, nimeni nimic, de parca nici n-ar exista.

    Apreciază

  6. Se pare ca incepem sa jucam fotbal. Gata cu bubuitul! Nici macar portarii nu mai bubuie :))…..e un semn bun :)… Sa vedem jucatorii daca si pot juca cum doreste MR si suporterii de asemenea. Tinand cont ca mijlocul e problema, ma tot uit sa vad cu cine abordam campionatul… Remarcatul meciului a fost: Muniru. Sper sa joace din ce in ce mai bine, face faza defensiva, e tehnic si construieste. Acolo ne trebuie jucatori tehnici si care sa verticalizeze. Costea e tehnic, dar cand pierdea mingea in fata, statea si se uita la contraatac, era o gaura pe partea stanga, si au fost cel putin 2 ocazii in care georgienii puteau fructifica aceasta ocazie. Mai are de invatat mult la ce inseamna sa fii mijlocas stanga… Deac fara Rui Pedro joaca cam aiurea, nu combina, dar poate nu are cu cine… Unde e Rui Pedro? Hora – la fel de aiurit, alearga mult dar degeaba, face faza defensiva, dar pe constructie e zero, pierde tot. Sepsi – recupereaza, da mingea mai departe si gata… Nu are viziune de joc. Nicoara – alearga mult si e un pic mai bun decat Hora, ca da uneori pase si nu pierde mingea aiurea. Vass – cam pe langa la recuperare, mai mult pe picioarele adversarilor, da pase perfecte, dar in lateral, nu verticalizeaza… Mai are mult de recuperat, sper sa redevina la forma lui buna. Kape – joaca ca o baba de la o vreme… Abia alearga, tehnic oricum nu a fost niciodata si cu devierile nu prea le are. Batin si Maah au fost peste el in aceste meciuri.

    Apreciază

  7. Se poate constata o diferenţiere valorică între „linii”, ea fiind cea mai stabilă în poartă (cu Felghe cu tot), la fel şi pe linia de fund, dar mai subţirică în linia mediană şi destul de firavă în atac. În apărare, revenirile lui Lionn şi Edimar pot aduce un plus valoric şi de concurenţă necesară pe posturi, în centru stăm mai nasol, plecarea lui G.Muri şi Nuno Diogo ne lasă descoperiţi şi de rezervele tip „la nevoie”. Îl avem pe Rada, dar ar mai trebui – măcar – un fundaş central. La mijloc, numeric stăm bine, cu randamentul mai slab: în afară de Fl.Costea (care s-a cam titularizat pe flancul stâng) şi Deac, soluţii sigure nu există încă (dar nici nu-i momentul, deocamdată), să vedem ce aduce nou acest Djokovic. Sare nu mai emană siguranţa avută în turul trecut, Vass are disciplină tactică, are noţiunile necesare privind organizarea jocului, dar e cam lent şi se bagă de multe ori în clinciuri, din care iese deseori şifonat (pierde mingea sau e faultat). La Sepsi-mijlocaşul treaba e aproape identică ca la Vass: are cunoştinţele necesare jocului de mijloc, dar e şi mai lent ca maghiarul. La el mai există soluţia de rezervă ca şi fundaş stânga, dar acolo Camora şi Edimar nu-i vor da multe şanse… Eventual în cazul în care Edimar urcă la mijloc (că poate fi folosit cu succes şi acolo), ca şi Camora, în ultima instanţă, am văzut şi varianta asta de mai multe ori. Hora ca Hora, Nicoară inimos, dar nu prea potrivit pentru acest sistem. Muniru trebuie să mai crească, are momente bune, dar e destul de lent şi el. Practic linia mediană se compune din mai multe piese „lente”, rezultatul fiind vizibil şi astăzi: de multe ori distanţa dintre linii (mai ales între cea de fund şi cea mediană) fiind foarte mare, lucru nepermis şi de neconceput în sistemul 4-4-2. În atac sunt cele mai mari probleme (zic eu): Kape ieşit din formă, fără chef chiar, Ganea ca de obicei (nu-l văd ca o soluţie reală, eventual una de rezervă), Batin poate mai mult, dar trebuie să se acomodeze un pic cu noii (vechii?) coechipieri. Sunt foarte curios ce poate acest Tade, să sperăm că va aduce un suflu nou acolo, că altfel multe goluri nu vom da, din păcate. Oricum, dacă Rednic va opta pentru o variantă 4-4-2 cu accent pe apărare, atunci „are cu cine şi cu ce”, dar va scădea spectacolul, adică exact obiectivul lui decretat încă din primele minute ale numirii lui. Să nu uităm că atât la Rapid, cât şi Dinamo (în ediţiile în care a câştigat titlul) a avut – într-adevăr – echipe spectaculoase, dar destul de fragile în apărare. Aici poate fi invers. Să mai vedem. HAI CFR !!!

    Apreciază

    • Deocamdata mijlocasul si atacantul promis au venit, ramine in stand by un fundas central. Comentatorul Look spunea ca s-a renuntat la ideea Nistor, probabil pentru ca optiunea Djokovic s-a concretizat mai rapid. Neclar e inca daca va veni si Mokulu Tembe sau Tade este optiunea care a tras lozul. Ca lipseste un fundas central e vizibil si la schimbarea liniilor, unde in fiecare meci prin rotatie avem un jucator care duce tot meciul.

      Apreciază

  8. „Concurenţă am pe toate posturile, nu se mai pune problema să mai aducem jucători. Momentan sînt mulţumit de cum arată echipa.” a spus Mircea Rednic la Fanatik Show.

    Apreciază

  9. Cand faci 2 antrenamente pe zi este greu sa te evidentiezi in amicale fizice cu echipe gen Tbilisi.Echipa este echilibrata iar diferenta o vor face detaliile din fiecare partida in parte.Mai incetati cu smiorcaitul asta de copii cu somnul neimplinit……..n-a ajuns inca Messi in cantonament?

    Apreciază

      • Păi cine are nevoie de Messi, când aduce cu el şi o datorie de 15 mil. euro către fiscul spaniol…Păi ce, să vindem stadionul şi să jucăm pe CUG, cu Messi cu tot ? Să fie sănătos acolo unde îi…Noi ne descurcăm cu alde Ganea, Kape, poate Tade, poate Mokulu…HAI CFR !!!

        Apreciază

          • Stai ca pentru asta ne trebuie Messi doi ani, plus comisionul impresarilor. In rest Corona pare o noua UTA, au semnat acolo Bus si cu Amadio (da, mai cu sub contract cu noi).

            Apreciază

            • Cred ca aici e mana lui Kiruj, care vrea sa o transforme pe Corona prietenului Bona intr-un CFR II. 🙂 Ce, numa’ stelistii sa aiba sateliti in prima liga, noi suntem mai fraieri?

              Apreciază

            • Cred că „cade” înţelegerea…Din ce am auzit, Daniel e pe făraş, l-au „degradat” secund, a ajuns Manea-cel-cu-Targă principal la ei…ăla nu intră în combinaţii…:) HAI CFR !!!

              Apreciază

  10. Se reaprind sperantele pt Mokulu, cica s-ar afla in Austria . Daca l-aduc pe el, pe Nistor si un fundas central, consider ca conducerea si-a facut pe deplin datoria . Iar sperantele la titlu nu mai sunt vorbe goale !

    Apreciază

    • Oficial, perioada de transfer in Belgia se deschide abia pe 1 iulie, de aia o fi liniste, ca sunt si nume mari gen Bolat de care nu se aude nimic. Sa speram…un atac cu cei doi masivi adusi vara asta, plus costea si Maah retrasi chiar ar fi spectaculos.

      Apreciază

  11. Nistor,Mokulu,un fundas central bun,sa-i pastreze pe Felguieras,Pedro si Batin si promit sa nu mai critic conducerea cel putin pana la iarna.

    Apreciază

    • La cate ”petarde” au transferat pana acum ai nostri (Costea, Velayos, Tade, Djokovic – cu totii adusi pana acum fara bani, cred ca ai remarcat acest aspect), nu pot sa nu apreciez marinimia de care dai dovada acum, cand le propui conducatorilor nostri iubiti acest ”armistitiu”. 🙂 Pentru linistea lor (si a noastra, desigur), nu pot decat sa sper ca vor fi de acord cu armistitiul tau si-l vor semna cat mai rapid, ca macar pana la iarna sa domneasca si intre noi putina concordie. 🙂 IQ, nu-mi lua in nume de rau piscaturile de mai sus (daca m-ai cunoaste mai bine ai sti cu siguranta ca n-au in ele absolut nicio rautate – poate mult laudata palincuta a lui Kiruj sa ne ajute candva…). Am zis insa ca-s mai indicate decat niste ”politicoase” urari de bun venit cu picioarele pe o planeta – Pamant – care de la zi la zi se scufunda tot mai mult. Asta in timp ce tu visai doar la transferuri facute de CFR pe bani grei, intr-un fotbal -cel romanesc- tot mai amarat de la zi la zi. Chiar daca lumea (si mai ales tara) in care traim pare ca pretuieste doar oamenii plini de certitudini, mereu siguri pe ei atunci cand dau tot felul de verdicte in domenii cu care n-au avut contact niciodata, eu de obicei i-am apreciat mai mult pe cei care mai au si dileme, si mai ales stiu sa mai si dea putin inapoi atunci cand realitatea pare ca nu le da dreptate intru totul. Atotstiutor cu siguranta nu e niciun pamantean, Pico della Mirandola a murit si el demult, asa ca, oameni fiind, avem cu totii dreptul sa mai si gresim. Daca regret pana acum ceva cu privire la acest mercato, atunci acesta e faptul ca l-am pierdut deja pe Gabi Muresan, un fotbalist pe care stiu ca si tu l-ai apreciat foarte mult. Nu e insa nici el de neinlocuit, iar solutii cred ca vor fi destule in zona mijlocasilor centrali, mai cu seama pentru ca Rednic va renunta probabil la unul defensiv. Nistor (in cazul in care va veni pana la urma) si Djokovic imi par doi jucatori valorosi, care pot aduce un mare plus echipei noastre. Plus ca-i mai avem acolo si pe Rui Pedro, Sare, Muniru si Vass. Eu l-as socoti si pe acesta din urma un fotbalist cu potential, chiar daca pana acum n-a prea avut ocazia sa-si arate valoarea,asta pentru ca a fost mai mereu accidentat. Daca va veni la noi si Mokulu Tembe si daca va si confirma asteptarile, atunci cu siguranta voi fi incantat de atacul nostru. Cu un Costea in forma maxima pe stanga, dar si cu un cuplu -TADE-TEMBE- cu rezonanta, culoare si valoare (dublati de Kapetanos, Batin si Maah) cred ca rivalilor din campionat nu le va fi deloc usor cu noi. Sa mai vina si Sauvadet, plus mult-visatul stopper (ori macar sa-si revina cu capul si Cadu) si cred ca totul va fi ok. HAI CFR!

      Apreciază

  12. Vazand ce e fotbalul romanesc in general si in Liga 1 in special incerc sa imi nuantez si eu pozitia fata de a noastra conducere si despre vorbele aruncate in vant.
    Observand ce pb is cu presedintii federatiei si a ligii, ce probleme are antrenorul echipei nationale, ce probleme au aparut in Timisoara si mai nou in Craiova, cum isi misca unii regi echipa prin tara am ajuns sa cred ca la noi e situatia cat de cat ok.

    Apreciază

    • PS:
      Árpád Zoltán Pászkány n. 19 noiembrie 1971, Sfântu Gheorghe, jud. Covasna(Ardeal, Transilvania) , Romania – isi desfasoara afacerile in mare parte in Cluj-Napoca
      Iuliu Muresan – cred ca s-a nascut tot prin Ardeal
      Mircea Rednic – n. 9 aprilie 1962, la Hunedoara (Ardeal, Transilvania)
      Avem unii din cei mai importanti oameni nascuti in Ardeal iar patronul si presedintele au domiciliul (stabil) in zona Clujului.

      Apreciază

      • De Paszkany pot sa spui ca e clujean get-beget. Nu mai stiu cand si unde am citit ca parintii lui locuiau la Cluj, iar mama lui a plecat doar sa nasca la Sf. Gheorghe, pentru ca acolo practica medicul in care aveau incredere, dupa care s-au intors la Cluj.

        Apreciază

          • Aşa este, Dacid, este şi asta un aspect foarte important. La celelalte echipe ce vezi, de la preşedinţi până la ultimul „atârnător tehnic” vin şi pleacă, şi iarăşi vin şi iarăşi pleacă….Mai ceva, ca la antrenori, sau jucători.

            Apreciază

          • Pai hai sa enumeram… Hagi cu Constanta, desi acum va pleca cu satra la Chiajna, Nicolae la Giurgiu – aici are meritul sa-si fi dus echipa acasa, cum ar veni, Pinalti la ‘Shahlaul’, Ioan Nicolae de la Brasov e din regiune, fiind nascut la Codlea. Un pic in afara competitiei ar fi Mititelu, oltean si el din judetul Dolj.

            Apreciază

  13. @Florinaccio La cat de mediocru a decurs campania de transferuri (gratuite, of course) de pana acum, 3 stiri de astazi, cum ca mai sunt ceva sanse pt. transferurile lui Nistor si Mokulu, respectiv ca nimeni nu l-a ofertat concret pe Felguieras, mi-au mai crescut moralul. Deocamdata, daca vorbim pe certitudini, Velayos e un fundas de duzina, clar sub valoarea lui Pinto, iar Djokovic m-as bucura sa aiba valoarea lui Gabi Muresan (deocamdata din ce-am vazut n-a demonstrat-o, dupa 3-4 amicale vom vedea daca se apropie sau nu de Muri). Pana una alta, experientele cu jucatori veniti din Italia pe acest post, cu CV oarecum asemanator (Obiora si Vass) au fost dezamagiri crunte; apropo vad ca ai sperante in continuare cu Vass, pt.mine e clar ca e cel mai slab dintre mijlocasii centrali actuali (aici il includ si pe Sepsi), iar daca vine cumva Nistor, pun pariu ca nu vei mai avea ocazia sa-l vezi in meciuri oficiale, asta daca va avea sansa sa ramana in lot… Costea e intr-adevar o achizitie buna pt. campionatul nostru, ne mai poate ajuta daca e serios, vreo 2 ani si cam atat, nu vom obtine bani dupa el, in timp ce pe Tade sa-l vedem la lucru; deocamdata cifrele din Scotia si ce-am vazut pe youtube nu impresioneaza in comparatie cu Mokulu. In concluzie, deocamdata, cu exceptia lui Costea, nu putem spune ca ne-am intarit, ba dimpotriva. Oricum trebuie sa recunosti ca e cam putin pt. a recupera decalajul fata de Steaua. In schimb, Nistor, Mokulu si un fundas central bun ar intari considerabil 3 posturi deficitare valoric din axul central al echipei, cu alte cuvinte transferurile ipotetice viitoare imi dau ceva sperante si nu cei adusi pana acum. In ceea ce priveste transferurile de jucatori pe bani, am trece cu adevarat la next level, iar AP ne-a transmis ca nu poate face asta singur. Totusi vei vedea diferenta de calitate daca va fi transferat Nistor (vs Vass, Muniru, Djokovic) si atunci, cu putina imaginatie, ai putea extrapola si la ce jucatori am putea aduce si pe alte posturi (fundas central, playmaker, varf de ex.).

    Apreciază

  14. lotul asta e axact ca lotul din pauza de iarna. foarte modest si mult supra-apreciat. si atunci speram la minuni in retur si in dubla cu inter si a trebuit sa asteptam ultimul meci sa castigam pe teren propriu in campionat. sa fim mai realisti.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.