Amical: CFR Cluj – Wacker Burghausen 3-1


CFR Cluj „primo tempo” – Wacker Burghausen 0-1

(Holz – min.44)

Stăncioiu – Velayos, Cadu, Rada, Sepsi – Hora, Muniru, Sare, Nicoară – Ronny, Kapetanos

CFR Cluj „secondo tempo” – Wacker Burghausen 3-0

(Cadu – min.60 – penalty; F.Costea – min.72, min.82)

Mincă – Velayos, Cadu, Piccolo, Camora – Deac, Vass, Negruț, F.Costea – Batin, L.Ganea

http://kaltura.fortuneintel.ro/kwidget/wid/_101/entry_id/0_14bh70me/uiconf_id/4421546

0 comentarii

  1. N-are legatura cu prestatiile lor din jocul de azi: in caz ca din grupul Hora, Nicoara, Batin, Ganea trebuie sa trimitem 3 la Tg.-Jiu, sau altundeva, mi-as dori ca cel ce ramane sa fie Batin.

    Apreciază

  2. Nu cred ca-i foarte intelept din partea mea sa scot numele lui Piturca in fata :), dar imi asum riscul 🙂 A declarat acum vreo2-3 ani ca Florin Costea are valoare, pe cand frate-so, Mihai, nu.

    Apreciază

  3. Numai mie mi s-a parut ca declaratia lui Rednic de dupa meci, desi s-a vrut glumeata, a fost asa cum ne-am temut, acuzatoare la adresa jucatorilor?

    Apreciază

    • A fost realist si a dat de inteles ca unii mai trebuie sa plece, in special dintre cei din prima repriza. IM a dat si el de inteles ca de unii nu e multumit, dar zicea ca mai trebuie adus un numar mai redus de jucatori(Rednic vrea mai multi, vrea concurenta pe posturi si vrea jucatori motivati). Pinto nu mai vine, ca asa a hotarat Porto(culmea cica Pinto era anuntat ca tranferul iernii, ca cica il adusesera definitiv cu 1 milion de euro). Daca bine am inteles, I.M. spunea ca nu mai vine Nistor, dar vor veni 2 jucatori in urmatoarele 2 zile…

      Apreciază

    • Mda, aşa cred şi eu. Iezistă o iesplicaţie pentru contraperformanţa din acest an, zicea mister al nostru. Lipsa de valoare, plafonarea, plictiseala. Şi tot el zicea, la obiect, cum că unii vor trebui să schimbe atmosfera (de care s-au plictisit). Iar preşe al nostru a zis un alt mare adevăr: „unii sunt la CFR de 2-3 ani şi n-au reuşit nici macăr odată o fază ca una dintre cele vreo 3 ale lui Fl.Costea”. Urmare: avem nevoie de jucători macar prospeţi, dacă nu de mare calitate.Singurul care mi-a plăcut (în afară de Fl. Costea) a fost Velayos, în primul sfert de oră.

      Apreciază

  4. Adevarul e ca ne-au fugarit destul de bine manjii din liga a 3-a germana. Cred ca echipa Burghausen s-ar mentine fara probleme prea mari „pe prima scena” a fotbalului romanesc. Costea e OK, dar sper sa-l tina picioarele pentru ca e destul de fragil. In rest, sentimentul de „deja vu”, cu pase lungi pe bietul Kape, cu joc de K1 al lui Cadu, cu Sepsi, Rada, Hora si Deac parca dintr-un alt film etc. Dar sa avem rabdare si sa ne bucuram de fiecare meci, chiar si amical, al echipei noastre. Hai CFR!

    Apreciază

    • Ai dreptate. Trebuie să avem răbdare şi să ne bucurăm de orice meci al echipei. Şi ca să-l parafrazez pe nea Kiruj: haide CFR !!!

      Apreciază

    • Nu cred sa fie foarte relevant un astfel de amical. Nemtii sunt la sfarsitul perioadei de pregatire, au deja vreo 5-6 jocuri disputate, probabil cel de azi a fost cel mai important pentru ei si l-au tratat ca atare. In cazul jucatorilor nostri, nu stiu ce program au avut, cate antrenamente au fost azi, la ce intensitate etc. Normal, n-ar trebui sa conteze toate astea avand in vedere pretentiile de la cele doua cluburi.

      Apreciază

      • Multi cred ca divizia a 3a e un fel de C de la noi…primele 3 ligi germane sunt toate profesioniste, prima are 18, a doua si a treia cite 20 de echipe. Ai nevoie de licenta, se incaseaza 12 mil drepturi TV pe an, ai nevoie de un stadion de min 10.000 de spectatori (5.000 daca este echipa a doua a unui club, dar aia atunci nu au dreptul la bani de TV) samd.

        Apreciază

        • Pai da, Karlsruhe, Bielefeld, Stuttgart Kickers, Allemania Aaachen, Unterhacking, Saarbrucken au prins vremuri mai bune. Sper ca nu ma insel, toate au jucat in Bundesliga.

          Apreciază

          • Asa este. Karlsruhe, unde au fost Rada si Cristea au fost o echipa mare a anilor 90, jucind inclusiv in cupa UEFA. De acolo au plecat o gramada de jucatori de nationala la Bayern : Sternkopf, Kahn, Scholl, Kreuzer (nou manager la Hamburg din vara asta). Bielefeld au avut cam in fiecare deceniu citiva ani in Bundesliga, de obicei reteta a fost sa forteze calificarea cu jucatori foarte buni aflati la sfirsit de cariera, carora li se oferea o perspectiva ulterioara. Allemania sunt in insoventa pentru ca si-au construit un stadion nou supradiemnsionat ( pe banii clubului nu ai primariei, nota bene). Haching sunt un fel de Chiajna a Münchenului, traditional un club de bob cu sectie de fotbal adiacenta. Saarbrücken a avut in anii 60 perioada de glorie, cind in Saar inca mai duduia industria carbunelui si a fierului – ar fi sa zicem asa un fel de Corvinul Hunedoara si un mic revival acum 20 de ani sub Peter Neururer. Oricum, sunt multe echipe de traditie -Hansa Rostock, fosta si ea in Bundesliga dupa unificare, Kickers Offenbach, o echipa de mare traditie de linga Frankfurt (singura care a construit un stadion nou cu tribuna a doua cu locuri in picioare din respect pentru galerie).

            Apreciază

            • Monsieur Kristy ! Nous vous remerci pour toate les informations !!! Sont tres,tres interesante , et vous etes un tres bon conneseur de la football alleman. Merci encore un fois !!

              Apreciază

  5. Echipele din liga a3a Germana ar face fata in liga 1. Uitati stadionul lor link … Echipe din liga 1 nu au asa ceva. Iar in afara de stadion, pe langa, mai e un adevarat complex sportiv. Ei combina jucatori tineri locali + jucatori mai in varsta, cu experienta, care au jucat prin liga II multi ani. Cum erau jucatorii care aveau 30+ ani… Jocul a fost bun pt un amical. Mi-a placut ca Rednic ii obliga sa joace pe jos si sa urce cu mingea. Se vede ca nu avem mijlocasi… Hora e la fel de aiurit, nicio sansa, Ganea din alt film. Negrut ca mijlocas?… Kape tot pe langa e, Batin a jucat bine… Sare si Muniru nu construiesc… Costea e tehnic si se vede, dar fragil si ca mijlocas nu ar fi indicat… Conluzia este ca ne trebuie mijlocasi care sa construiasca, aparare avem, atacanti avem, dar mijlocasi nu avem. Daca nu aducem, atunci sigur o sa avem probleme sau Rednic o sa faca vraji in acest cantonament. Sa vedem transferurile…

    Apreciază

      • Ok, inteleg ca a fost meci amical, ca nu s-a urmarit neaparat scorul dar de aici pana a ridica in slavi adversarul de azi e cale lunga, Iar inceputul frazei tale imi cam suna a scuza.
        Nu am sa judec deloc amicalurile, nici venirile plecarile, am sa incerc sa imi formez o idee abia dupa primele 3 etape.

        Apreciază

        • Cred ca Rednic a pus punctul pe i dupa meci, spunind clar ca o serie de jucatori sunt plafonati si ca nu numele lor joaca. Sper ca autoritatea pe care o are acum la inceput de sezon sa fie folosita pentru a mai taia in carne vie -Liviu Ganea, Hora, Rada, Nicoara sunt toti juctori onesti de si baza la echipe mediocre, dar nu au fata de pretentiile CFRului.

          Apreciază

          • L Ganea nu stiu daca are 90 de minute jucate pt CFR. Eu chiar nu inteleg ce s-a intamplat cu acest jucator, a jucat foarte bine impotriva CFR-ului ca mai apoi dupa ce s-a transferat sa nu mai intre aproape deloc pe teren.

            Apreciază

    • Aici sa fim cinstiti, sunt echipa unui concern de produse chimice Wacker Chemie…adica un fel de Bayer Leverkusen mai mic. Oricum interesanta improvizatia cu tribunele mobile pe un stadion de atletism, ca sa ajunga la capacitatea obligatorie de 10.000 de locuri – si unii ne mai criticau pentru peluza de tabla.

      Apreciază

  6. In afara de F. Costea, n-am remarcat pe nimeni. Dupa joc l-am remaracat insa pe Rednic, care a spus adevarul despre lot, adevar pe care cativa dintre noi l-am tot repetat cu exasperare, dar degeaba ! Sau se vor aduce meseriasi, sau, in mod cert , va pleca Rednic si va ajunge din nou principal Minteuan . PS. Poate ca vine Tade, care insa in 41 meciuri a reusit numai 6 goluri . Apoi, daca pleaca Felgueiras, ne vom baza pe Stancioiu si Minca si cu ei vom cere lui Rednic titlul ?!

    Apreciază

  7. In primul rand trebuie sa ne decidem daca ne intereseaza cantonamentul sau campionatul viitor, asa sa stim o treaba. Imi iau abonament si vreau sa stiu, ma duc la un meci de fotbal sau merg la balet? Nu ma deranjeaza sa vad experimente cu Sepsi la mijloc, Negrut mijlocas, Rada fundas stanga, poate il incercam si pe Minca atacant. Dupa un retur dezastruos unde preocuparea principala era sa nu cumva sa ne accidentam, sa bifam etapele si sa terminam campionatul, ne prezentam la primul meci intr-un hal de nedescris. Cu lotul asta ne pierdem vremea, Hora, Vass, Batin, Ganea, Muniru, Sepsi, Nicoara, Kapetanos, Velayos sunt ZERO barat, desigur pentru castigarea campionatului. Ne trebuie mijlocasi si urgent. Pentru o clasare intre locurile 5-12 sunt multumit de lot, poate mai reusim sa vindem cativa dintre ei, au sanse Felghe, Deac, Pedro. Avem un lot echilibrat daca n-avem obiectiv campionatul si se pare ca noi suporterii dorim inca un titlu anul viitor, dar conducerea vede lucrurile altfel.

    Apreciază

  8. Rednic a spus esentialul „locul 9 nu a fost un accident, nu vreau jucatori plafonati, vreau fete noi”, iar IM l-a completat ca avem jucatori in lot care in 3-4 ani n-au facut macar o faza cum a reusit Costea ieri, cel putin la goluri. In traducere, pt. cei cu „multumim dl.AP”, asta inseamna au aparut 2 criticaci oficiali (respect Rednic!), care recunosc ca avem o gramada de rebuturi (pe langa aia 12 de care ne-am despartit recent), deci politica de a transfera doar jucatori liberi la mana treia e gresita… Suntem anuntati de un nou transfer de acelasi tip (Tade) care in 41 de meciuri in Scotia (un campionat subtire) a marcat 6 goluri, deci media e de 1 gol la 7 meciuri. L-am vazut si pe youtube, e modest, daca el e atacantul mult promis de vreo 2 ani e clar ca s-au terminat si banii si inspiratia… Apropo, se pare ca Nistor nu mai vine (era pacat sa stricam strategia „doar jucatori gratis”), cei 4 mijlocasi centrali de ieri ne-au demonstrat din nou ce bine este acoperit mijlocul terenului. La urmatorul meci amical voi face o statistica a mijlocasilor centrali: pase in spate/pase in lateral/verticalizari (reusite), respectiv de cate ori au plecat pe contraatacuri periculoase adversarii dupa pase gresite.

    Apreciază

  9. Urmatorul meci va fi cu echipa antrenata de Dusan Uhrin, care a castigat cu „obositii” lui M.Lucescu cu 1-0. Eu personal cred ca vom pierde fara probleme, deoarece avem prea putini jucatori care stiu ceva fotbal si prea multi plafonati ca sa nu le spun altfel. E mai usor sa-i vanda pe astia 3-4 care mai misca ceva decat sa le gaseasca echipe de imprumut plafonatilor. Oare cine este vinovat ca la CFR au venit o multime de jucatori plafonati din start si le-au facut contracte pe 3-4 ani? Oricat va incerca Rednic sa faca ceva, nu va reusi. E mai usor sa-l demiti pe antrenor decat sa dai afara vreo 20 de jucatori. S-a renuntat la 10-12 acum, dar mai sunt inca vreo 10-12 de care e cam greu sa te desparti si inca se mai si aduc in continuare jucatori care inca nu se stie daca vor confirma. Daca i-ar aduce pe un an cu optiune nu m-ar deranja, dar cand citesti ca aduc un no name din Scotia care a dat 6 goluri in 41 de meciuri, atunci, nu va suparati, dar i-as prefera pe Negrut, Bus sau Batin, care-s de-ai nostri si sunt convins ca ar da si ei 6 goluri in atatea meciuri. Una peste alta, targetul impus de conducere mi se pare de neatins in acest moment cu acest lot, chiar daca se mai aduc 2-3 jucatori, desi campionatul nostru este slab, cu echipe care se schimba de la un retur la altul. Dar eu personal nu cred ca se poate construi o echipa buna asa peste noapte.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.