0 comentarii

  1. Intr-adevar, Istvan, fotografia de deschidere este cea pe care as fi pus-o inaintea si dupa acest meci. Fiecare ar trebui s-o vada si sa priceapa cat mai mult din ea. Multumesc pentru ceea ce faci pentru site si sper sa rezolvam cat mai repede cu noul stil de galerie incorporabila direct pe site.

    Apreciază

  2. Mi-am permis sa o postez mai departe pe facebook..faceti-o si voi, prietenii prietenilor nostri vor duce mesajul mai departe…ce vrem mai frumos pentru a promova fotbalul asa cum il vrem? Ce ne impiedica sa o facem?

    Apreciază

  3. Priviti aceasta fetita , obligatoriu superba pentru ca e ,, ceferista ,, si uitati-va si la baietelul de langa ea . Se pare ca fetele de mici isi aleg prost prietenii . Tipu’ asta mic, ( mic , mic dar un golan in devenire , doar e stelist ) n-are ochi prea inteligenti ( doar e oaie ) , daca pui lupa pe poza sigur are si niste muci la nas si unghiile netaiate si a deschis gura . Sigur se pregateste sa huiduie , doar e suporter stelist . Deci fotografia se incadreaza la categoria ,, Asa NU ! ,,

    Apreciază

    • Dragul meu, sunt sigur ca baiatul acela n-ar fi putut fi niciodata copilul tau. Nu te comporti ca si cum ai avea cromozomi in stare de asa ceva. 🙂

      Apreciază

    • Musat.. fotbalul e frumos atunci cind iubirile pentru culorile clubului preferat sunt paralele, fiecre cu ‘ai lui’. A-i uri pe ceilalti, a folosi la o simpla victorie texte timpite gen ‘i-am umilit’ samd sunt dovezi de primitivism. Si Steaua are dreptul sa aiba suporterii ei frumosi. Echipa ti-o iubesti indiferent ce cretini se perinda prin functiile ei administrative.

      Apreciază

  4. Albusibiu esti prea incrancenat , era doar o ironie la adresa unora cu aere de superioritate .Eu nu fac decat sa ma distrez citind ce scriu unii pe aici, cum se infoaie in pene atotstiutori , cu discursuri bombastice si trimiteri la istorie sa vada lumea ce destepti sunt ei , dar sunt si persoane pe care le apreciez pentru opiniile lor . In fond fotbalul e doar un joc si cel care l-a inventat, altceva si-a dorit , nu sa invrajbeasca oamenii .
    Cristi sunt de acord cu tine , asta spuneam si eu prin ironia postata anterior .

    Apreciază

  5. Musat, Albu e de apreciat pentru investitia pe care o face in acest site. Eu unul ii citesc cu placere analizele. General insa cred ca o abordare din asta cu clisee regionale nu este corecta. Mie personal formularea aia cu regele Carol care chipurile i-ar fi invatat pe munteni sa nu se cace in fata curtii nu mi-a placut. Este la nivelul cliseului ca ardelenii sunt foarte inceti la minte si pricep greu anumite poate. Pina la urma echipa asta s-a facut si cu ‘cacaciosi din sud’ ca Zamfir, Stancioiu moldoveni mincatori de perje ca Maftei sau Liviu Ganea, prazari ca Trica si Rada, banateni infumurati gen Panin plus ‘ mincatori de slanina’ gen cei doi Muresani, Deac si Bus. Am uitat ceva– da.. capsunarii din Portugalia..

    Apreciază

    • Cristi, nu a fost regele Carol. Istoricul Florin Constantiniu aminteste in cartea sa „O istorie sincera a poporului roman” de consemnarile de pe la 1916 ale armatei de ocupatie, oripilati de nivelul lamentabil de civilizatie si gospodarire ale romanilor din judetul Romanati (daca bine imi aduc aminte locatia)

      Apreciază

    • Tii cu steoaia ? Fi mandru de asta ! Fiindca steOAIA e : o echipa infintata de comunisti si promovata direct in prima liga in detrimentul unei echipe de traditie. SteOAIA e echipa care in anii ei de glorie prelungea un meci pana il castiga. Echipa care tot in acei ani lua cu arcanul jucatorii si ducea in groapa de langa cimitirul ghencea soldatii cu japca la meci? Asta e echipa cu care tii Musat? Sau ca sa venim mai aproape de zilele noastre steOAIA e echipa care il are ca manager pe MiMi cel care bate suporteri? Acelasi Mimi care se jura acu’ trei ani ca el mai bine va locui intr-o cutie de carton decat sa mai colaboreze cu magnificul Jiji cu echipa asta tii tu Musat? echipa condusa de El Ciobandante? sa iti mai povestesc si de ispravile lui El ciobandante? Crezi ca merita efortul ? Ma voua nu va e rusine ca existati?

      Apreciază

  6. Dantesc depinde cum vrei sa privesti lucrurile .Puse in balanta rezultatele si cele spuse de tine , balanta va inclina spre rezultate . Nu te mai obosi sa ma convingi ca ma distreaza incrancenarea ta demna de un copil . O vorba spune ,, cu cat pomul e mai plin cu roade , cu atat vor fi mai multi cei care vor da cu pietre in el ,, .

    Apreciază

    • Sezi bland ! istoria nu ai cum sa o contesti si nu e vorba de incrancenare e vorba de adevar ! Asa ca valea cu povestile tale de doi bani sau ma rog cu pildele tale si cu un drum i-ai de mana pe Jiji si pe Mimi si mereti acolo unde si-a intarcat mutu iapa fiindca din cauza unora ca voi poporul si tara asta sufera si traieste in mizerie de 70 de ani…Auzi la el rezultate ! Ce rezultate ma? Alea din anii 80 cand va tinea in brate un intreg sistem? ‘tu-va muma de nesimtiti !

      Apreciază

      • Dantesc, eu zic sa nu te mai obosesti cu baietasul asta ratacit pe aici. Vorba lui, ”depinde cum vrei sa privesti lucrurile”. Noi ii spunem: ,,Prietene, vezi ca nevasta-ta (Steluta) e si curva, dar si asasina. Daca vrei, iti putem dovedi asta, ca sa nu te mai ia lumea de prostanac”. El insa ne raspunde senin: ,,Nicio problema, baieti. Ce daca-i curva fata, ce daca-i criminala, bine ca e frumoasa!… Conteaza cum vrei sa privesti lucrurile!” 🙂

        Apreciază

  7. Dantesc..e dreptul lui Musat sa tina cu cine vrea. Chiar si stelist fiind, daca impartaseste mesajul pozei de mai sus este bine venit. Diferentierea nu trebuie sa o facem in ‘buni ai nostri’ si ‘rai ai lor’ ci in suporteri adevarati care-si iubesc echipa indiferent care ar fi ea si golani care se injura reciproc si extind bagajul de sinonime ale unor genitale. Vrem sa fim suporteri civilizati dar nu acceptam decit pe cei care tin cu echipa noastra. tu fiind unul dintre criticaci, aimereu de obiectat impotriva conducerii clubului – te intreb, aceleasi lucruri spuse de altii sunt necivilizate, dar daca le spui tu devin adevar suprem? Te simti ‘racorit’ daca intri in categoria suporterilor la nivel de ‘Nu IE’ ?

    Apreciază

    • Da, e putin bizar sa ii faci pe altii nesimtiti postand mesaje lipsite de un minim de bun simt si civilizatie… Nu o sa priceapa nimic, nu te mai obosi… Apoi ne mai miram de scandarile ce se aud in ultima vreme pe stadion…

      Apreciază

    • Mon ami, vezi ca ai incurcat borcanele fiindca in viziunea celor mai multi eu sunt unul dintre aplaudaci 🙂 Cat despre dreptul fiecaruia sa tina cu cine vrea hai sa o lasam asa cum e …Oricum in 1990 atat SteOAIA cat si Dinamo trebuiau desfintate..dar nah e mai interesant asa sa ne complacem in mizerie si minciuna si totodata sa le si acceptam ,pana la urma poporul asta si-o face cu manutza lui …

      Apreciază

  8. Frumoasa fotografie! Le cer eu scuze acelor copii pentru ceea ce a trebuit sa le auda urechile pe „civilizatul” stadion din Gruia!!!

    Apreciază

    • Recunosc ca-i dragalas baietasul acesta, da’ nici cu ceferista noastra nu mi-e rusine! Ce zici Musatinule, pe cand ne trimiti si tu o astfel de poza din ”templul” fotbalului romanesc?

      Apreciază

  9. Florinnacio s-ar putea intimpla ca intr-o zi, la un meci pe stadion micuta ceferista sau chiar fetele fetele tale sa te intrebe ce insemna ,, muie ,, .

    Apreciază

    • Inainte de a te distra pe seama altora cu care, cica, dialoghezi, incearca sa si raspunzi la ceea ce esti intrebat. Asta daca ai raspuns si daca nu esti doar un nebun pus pe incitare. Asadar, pe cand o astfel de poza pe Arena Nationala?

      Apreciază

  10. Albule, inca nu e tarziu, “imprumuta” aceasta poza de la gringojohnny (felicitari István!) si inlocuieste-o pe cea cu ciobanul muntean si bácsi-ul ungurean din articolul tau 🙂 Atat pe tribuna, cat si, mai ales, pe mysport.

    Apreciază

  11. Multumesc tuturor pentru felicitari, sper sa mai am ocazia sa prind asemenea momente. Daca nu ma insel parintii baiatului erau stelisti, imbracati cu tricouri corespunzatoare, iar parintii fetei erau ceferisti. In concluzie suporterii pot simpatiza alte echipe fara a deveni dusmani, pot sta unul linga altul la meci, fara a se termina totul cu injuraturi/batai etc. Eu inca sper sa redevenim „civilizati”, cu multi copii pe stadion.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.