Hei, hei, Pandurii!


Sper ca în meciul cu Pandurii să reuşim legarea de primele 8 a celui de-al 9-lea meci fără victorie în 2013. No, nu mă înjurați prea tare, că asta-i numai o stratagemă de-a mea pentru înlăturarea blocajului psihologic de la echipă şi de la mine din cap. Nu că nu vreau să batem sec cu 5-0, dar am încercat recent toate variantele posibile în transmiterea mesajelor pozitive, fără a reuşi acel mult visat „să spargem gheaţa”. Aşa că recurg la acest şiretlic ingenios şi trec la o abordare ultrapesimistă, considerând Pandurii ca o favorită certă a meciului. Dau şi scorul exact al partidei, 0-3 (0-1), totul în speranţa că, asemenea avancronicilor precedente din acest an, vorbesc din nou prostii. N-am învins în 2013 pe nimeni, de ce s-o facem tocmai acum? N-am dat gol în Gruia în 2013, de ce să reuşim tocmai acum? În ultimele 3 meciuri, antipaticul (cel puţin, pentru mine) dom’ profesor Pustai ne-a făcut felul de fiecare dată, de ce să fie altfel acum?

Sorry, Mister Na-na-na-na-na, ştiu că va fi enervantă prima întrebare a jurnaliştilor la conferinţa de după meci: „Credeţi că a fost ultimul meci la care aţi stat în picioare în faţa băncii de rezervă a CFR-ului?” Normal, în presă vor curge în valuri titlurile de genul: „Aventura lui Paulo Sergio pe banca CFR-ului se apropie de final!”,  „Cine ar putea prelua echipa în vară?”, „Contractul portughezului cu CFR se încheie în luna iunie şi se pare că nu va mai fi prelungit.”, „CFR a demarat deja negocierile cu doi tehnicieni italieni” ș.a.m.d.

Dar încă nu trebuie să vă faceţi griji apocaliptice. Vă reamintesc aici nişte declaraţii de liniştire (dacă nu mă credeţi, sunaţi-l pe domnu’ preşedinte la ora 2:51 şi vă va confirma că sunt reale): „99% va rămâne Sergio, avem deja o înţelegere verbală. El vrea pentru moment să se concentreze pe campionat şi să câştige Cupa României, la vară vom semna actele” – A.Pászkány; „E antrenorul cel mai complet pe care l-am avut la CFR. El are cea mai mare calitate de antrenor şi mă refer aici la tactică, la discurs, la felul în care pregăteşte un meci, la modul în care îţi transmite ceea ce ai de făcut şi felul în care munceşte. Dă totul pentru echipă şi pentru el contează doar binele ei. E cel mai complet din toate punctele de vedere” – F.Piccolo; „Paulo Sergio e cel mai bun antrenor pe care l-am avut. Îşi notează absolut tot ce se întâmplă la meciuri şi la antrenamente, are programe impresionante de pregătire pe calculator.” – I.Mureşan, mâna dreaptă a lui A.Pászkány; „Sergio mă sună la 11 noaptea să discutăm despre jucători sau despre antrenamente.” – I.Mureşan, preşedinte CFR Cluj.

Şi, între aceste declaraţii de mai sus, nici măcar nu figurează a mea, pentru că nu mi-a luat-o nimeni. Că dacă eram întrebat, răspundeam că nu există niciun motiv pertinent pentru instalarea de-acum sau din vară a unui alt tehnician. Nu există nicio siguranţă că acel nou A1 nu prinde si el o serie neagră, doar nu scrie pe fruntea niciunui antrenor că în perioada 01.07.2013 – 30.06.2014 va fi scutit de ghinioane și e abonat din oficiu la câștigarea campionatului. Că „neagra” lui PS, odată şi odată, tot trebuie să se termine. Poate şirul ăsta de meciuri fără victorii se va răzbuna ulterior, iar roata se va întoarce tocmai când ne va fi mai necesar. Băieţii noştri sunt prea preocupaţi de asimilarea noilor idei de joc şi nu se mai pot concentra extra și pe introducerea obiectului muncii din sectorul privat în poarta adversă. Dar odată lecţiile tactice bine însuşite și transpuse în practică până la nivelul de reflex, sunt sigur că nu ne va rămâne decât să culegem roadele zemoase. Să nu uităm nici cel mai important aspect din relația conducere-antrenor la CFR: nu-i Paolo Sergio de vină că nu mai are/avem nicio şansă la event, al cărui îndeplinire ar deveni din oficiu un motiv serios pentru strângeri de mână și încetarea colaborării…

Dar să revenim la meciul crâncen și fără miză care ne așteaptă. Cum e mai bine să procedăm? Menajăm piesele grele, nevândute în iarnă, pentru meciul de Cupă cu Astra? Şi dacă rezervele produc o surpriză plăcută învingând Pandurii cu gol/goluri marcat/e şi nu prin autogolul(urile) târgujiuanilor? Va fi bai, pentru că titularii nu vor participa în acest caz la spargerea gheţii, ci vor rămâne tot fără deblocare psihică! Eu zic că-i de-ajuns să stea Ivo Pinto pe bară, chiar dacă şi-a revenit după accidentarea la umăr, şi Cadu, că el n-are de ales.

Eu aş merge spre centrul terenului cu următorii: Felgueiras (în poartă și în careul mare) – Panin, Piccolo, Rada, Camora – Maah, G.Mureşan, Obiora, Deac – Kapetanos, Weldon. Da, 4-4-2 clasic, cu tentă defensivă (tentă contrabalansată de cei doi atacanți). Nu-mi place acel 4-2-3-1, mai ales când pentru 3 nu avem niciun jucător în formă. În pericol de suspendare la primul galben sunt Kapetanos, Hora, Sepsi şi Felgueiras, dar noroc că „ictericele” nu contează pentru meciul de Cupă (în schimb, grijă mare la eliminări, pentru că se stă indiferent de competiţie!).

Spre deosebire de noi, Pandurii au încă şanse reale pentru ocuparea unui loc de cupă europeană la final de campionat. Nu au suspendaţi sau accidentaţi, revine şi Matulevicius după suspendarea de o etapă. Nu ştiu dacă Nicoară are sau nu drept de joc împotriva CFR-ului.

Pentru a vă face o imagine despre Pandurii, vă prezint formula cu care Pustai a început meciul contra Petrolului (1-3): Mingote – Unguruşan, Viera, Mamele, Vlad – Anton, Nistor – Nicoară, Răduţ, Lemnaru – Popin. Rezerve: Lazăr, Rusu, Cristea, Grigoraş, Rada, Predescu, Ibeh. În ultimul meci din deplasare, contra Rapidului (0-2), au jucat următorii: Mingote – Unguruşan, Viera, Rada, Vlad – Anton – Predescu (Boutadjine ’46), Nistor, Răduţ (Popin ’67) – Lemnaru (Nicoară ’62), Matulevicius. O primă observație: Mingote nu pare portarul care să etanșeze poarta.

Palmaresul nostru de-acasă contra Pandurilor consemnează 4 victorii (1-0 în sezonul 2006-07 – gol Semedo şi 2009-10 – gol Alcântara; 2-1 în 2010-11 – goluri E.Kone şi Alcântara; 2-0 în sezonul trecut – goluri Sougou şi Kapetanos), un rezultat de egalitate (1-1 în sezonul 2008-09 – gol Y.Koné) şi 2 înfrângeri cu 1-2 (2005-06 – gol Bruncevic şi 2007-08 – gol Trică). Deci, dacă ultimele trei rezultate au fost 1-0, 2-1 și 2-0, logic ar fi să urmeze 3-1, dar n-am voie să spun asta în gura mare, musai să-l repet pe ăla de 0-3 precizat la început.

Vineri, 12 aprilie 2013, ora 21:30, etapa a 27-a Liga 1: CFR 1907 Cluj – Pandurii.

HAI CFR!, pardon, Hei, hei, Pandurii!

0 comentarii

  1. Din start ar trebui, indiferent de rezultat sa nu intram in multe detalii……pentru simplu fapt ca partida care este importanta este cea din Cupa.Si aici trebuie avut in vedere ca sunt 2 partide si chiar un rezultat de egalitate fara gol este unul relativ bun.
    As incerca cu Pandurii sa joc speculativ si sa-i las pe ei sa aiba initiativa.Nu cred ca in prima parte putem sa avem posesia in fata lor.I-as macina in prima parte ,iar in a 2 a as ridica liniile si i-as presa cu presing sustinut…….asa i-a batut si rapidul.
    Ce-mi place cum ne programeaza goazele de la bucale……..tot ore de CL.Ne apreciaza performantele!
    M-as simti jignit daca nu ne-ar arbitra balaj,tudor sau piticul porno……..daca nu vineri cel putin in Cupa.

    Apreciază

    • Nu stiu ce sa zic de Pandurii. Am citit acu’ vreo saptamana, poate doua, ca jucatorii sunt sucariti pe metodele lui Pustai. Stiu ca presa spune mai multe prostii decat reusesc eu :), chiar nu cred ca jucatorii isi sapa antrenorul, dar au pierdut clar ultimele doua jocuri. Mare dreptate ai si cu ora de incepere, oricucine jucam in Gruia, fluierul de start al arbitrului este batut in cuie: 21.30. Si, ne mai miram ca-s putini in tribune. Anul trecut, tot cu Pandurii, s-a jucat in martie, au fost aproape 10.000 de oameni in tribune, si nu pentru ca eram in lupta pentru titlu. Sa ne aducem aminte ca in acea perioada jucam ca porcu’, mai urat ca si acum. Dar, meciul a inceput la 17.00, timp foarte frumos, normal ca s-a inghesuit lumea la stadion.

      Apreciază

      • Ai dreptate in ceea ce priveste ora de inceput a meciurilor noastre de acasa,e foarte nepotrivita. Imi amintesc de meciul de anul trecut,era cald pt 17 martie,am fost in tribuna,n-am jucat nimic,ei au ratat cateva bune situatii,apoi in repriza secunda Sougou a profitat de o greseala a lui Viera,parca,iar Kapetanos a inchis tabela in minutele de prelungire,in uralele tribunei. Priviti reactia tribunei la 1-0 pt noi,pe final de meci…

        Apreciază

        • Imi e dor de o asa atmosfera in tribune. Cred ca si voua,prieteni. Ma intreb,oare ce gandesc cei din conducere,acum cand jocul nu merge,iar interesul publicului e foarte scazut?

          Apreciază

        • Nu Viera a gresit, ci Cardoso. Musai de corectat, ca se interpreteaza … 🙂 Si-asa, IQ a sustinut ca a fost blat. 🙂 Da, atmosfera a fost foarte frumoasa la acel meci. Stiu ca televiziunile dicteaza orele de incepere a meciurilor, totusi ma intreb, capii televiziunilor din Italia, Anglia, Germania sunt mai prosti decat cei de la noi, de permit desfasurarea majoritatii meciurilor de la orele 15, 16 sau 17? Sunt foarte multi – si ma numar printre ei – care ar face mai des cei 100, 200 sau 400 de km dus-intors, daca nu s-ar termina meciurile la miezul noptii.

          Apreciază

          • OK,multam de corectura,trebuia facuta. Si eu ma numar printre cei care ar parcurge mai des cei 100 de km pana la stadion,daca meciurile ar fi la o ora mai rezonabila. Nici eu nu pricep cum de in campionatele puternice,gen Bundesliga sau Serie A,orele de incepere pot fi 16-17,dar la noi in mizeria asta miticeasca nu se poate.

            Apreciază

  2. Caneto, maestre, foarte atractivă această mobilizare „pe invers”, să sperăm că va fi şi eficientă…;) În privinţa lui PS nu sunt aşa de îngăduitor ca tine, un antrenor trebuie să aibă în primul rând rezultate, apoi (pe locul 2) vin rezultatele, etc., şi doar începând cu locurile 5-6 în jos contează impresia artistică, capacităţile strategice, competenţele de comunicare şi toate celelalte „aspecte colaterale”…Şi asta cam aşa e de la Real Madrid în jos. Deci eu zic să vedem ce facem (şi ce putem face) în Cupă cu Astra şi mai vorbim…Referitor la aşezare ; de acord 100 %, aş începe şi eu cu un 4-4-2 strămoşesc (proletar), inclusiv pionii i-ai ales pe gustul meu. Şi de acord şi cu observaţia că varianta 4-2-3-1 (câştigătoare în toamnă) nu mai merge şi acum, lipseşte de acolo exact ce „s-a dat plecat”, adică un Bastos, în primul rând. Şi cu asta am şi revenit la PS : un antrenor cu adevărat mare va utiliza mereu acele sisteme care sunt croite pe competenţele lotului dat şi nu invers. Şi da, de acord şi cu prima parte a încurajării de final, adică : „HAI CFR !!”

    Apreciază

    • kiruj, stiu ca nu merge la fotbal cu daca si parca, de fapt nu merge niciunde, dar daca Cadu baga mai sanatos spitul la acel penalty de la Vaslui, poate acum faceam tot felul de calcule si socoteli de pe locul 2 sau 3. 🙂 O echipa o poate lua in sus, sau in jos, pentru orice cacat marunt. Probabil, tu ai dreptate, dar asa mi felul, 🙂 in afara de Cirtu, am fost intotdeauna de partea antrenorului in functie, intotdeauna am votat contra schimbarii. 🙂 Si, totusi, in majoritatea cazurilor, s-a demonstrat ca sefii clubului au luat decizia corecta. 🙂

      Apreciază

      • Am si eu acelasi sentiment,ca daca penaltyul de la Vaslui era transformat,astazi ne-am fi facut calcule pentru locurile 2-3. E vorba de mici amanunte,aparent neinsemnate,care pot schimba radical desfasurarea evenimentelor ulterioare.

        Apreciază

        • Totdeauna există mici detalii…Drumul spre ultimul nostru titlu a fost pavat cu multe astfel de detalii minore, toate „îndreptând” căruţa în direcţia bună…Acum e invers. Divinităţii îi place să „joace la remiză” pe termen lung, probabil conducerea noastră ştie foarte bine această cugetare din strămoşi, lăsând deliberat soarta să „egaleze” situaţia în ediţiile impare…:) Mie-mi place la nebunie această ritmicitate (titlu din doi în doi ani), care -după toate teoriile lui Gauss, Lagrange şi Newmann- este net superioară „ritmicităţii 0”, când după un sezon dezastruos vine unul şi mai naşpa…:) HAI CFR !!

          Apreciază

          • Da,kiruj,e o lege a compensatiei care are grija echilibreze balanta detaliilor de care pomeneam mai sus. Bine ar fi ca aceasta ritmicitate din anii pari sa se pastreze si in 2014 si urmatorii.

            Apreciază

      • Da’…poi … , cam asa vad si io lucurile , ca si fratele Kiruj … Insa , is de accord cu tine Caneto ; nu trebe „impuscat ” antrenoru’ imediat, ci….. mai tarziu . Situatia actuala a lui P.S. ma duce cu gandul la o fabula celebra . Cica ; s-a organizat o mare actiune pentru clasarea in grade de inteligenta (adica IQ, nu, IQ prietene ? ) a tuturor animalelor de pe glob. Si, s-a ajuns la concluzia ca cel mai prost animal este CURCA , fiindca judeca imprastiat . Dar , cel mai inteligent animal este MAGARU’, numai ca……judeca complicat…Asa-i si cu PSL-ul nost ; judeca foarte complicat !!(apropo L=Loooooser ). Bai, da-l-n colo de antrenorat , chiar nu bati pe nimeni !!??? Si , ca sa mai completez ceva; Caneto , balbaiutu ‘ asta de profesor mi-i la fel de „simpatic ” ca si tie ….

        Apreciază

        • Aşa e, frate Romanescule, lumea-i plină de antrenori simpatici, buni comunicatori, buni teoreticieni, dar…fără rezultate şi fără angajamente. Tot dealul Feleacului (cu Observator cu tot) nu-i suficient să-i aduni la un loc…Să-ţi povestesc o fază, frate, din epoca aia (referitor la ce se întâmplă cu antrenorii fără rezultate…) : eram în „C” (prin 89′ toamna), „partidul” ne-a obligat să luăm un antrenor tâmpit din BV în locul ăluia cu care promovasem cu un an înainte şi cu care am obţinut un formidabil loc 4. La vremea respectivă eram un fel de „il presidente” rural, cu câţiva ani înainte eram coechipier cu jucătorii…Am pierdut primele trei meciuri de acasă (cu nişte echipe de 2 lei jumate’), partidul ne-a cam bănuit, dar nu a avut ce face şi l-a demis pe ăla…Pe urmă , după câteva luni şi „partidul” a fost demis, dar acolo alţii erau scenariştii…HAI CFR !!

          Apreciază

        • „Andone ne-a adus două titluri, cred că e cel mai potrivit pentru noul sezon la CFR”, Arpad Paszkany, patron CFR Cluj. :)))) kiruj, romanescule, placerea e de partea voastra 🙂 Unde a declarat oare Paszkany asa ceva? Ca astia il dau in citat.

          Apreciază

  3. Eu as prefera pentru restul meciurilor de campionat un 4-3-3 sinucigas, cu toti jucatorii ofensivi in teren: Felgueiras – Pinto, Cadu, Piccolo, Camora – Hora, Muresan, Deac – Valente, Pedro, Maah (ce noroc ca nu sunt eu antrenorul!)

    Apreciază

    • De ce nu unul cu Muniru, Paun,Carter…ca daca sunt fortati poate unul dintre ei confirma si il vedem la anul in primul 11! La Bayern Thomas Müller a fost fortat o jumatate de an dar a fost suficient sa ajunga la CM in Africa de Sud si sa dea 5 goluri. Decit Valente si Hora..

      Apreciază

      • Jucatorii astia tineri trebuie introdusi in teren langa fotbalisti, nu langa jucatori de fotbal 🙂 Banuiesc ca nici Muller n-a fost fortat sa combine cu un Maah. 🙂 Iar csongi l-a lasat pe dinafara pe unul din putinii fotbalisti de la noi, desi vrea sa joace ofensiv. 🙂 Ma refer la Weldon.

        Apreciază

        • Intrebarea e daca Weldon are suficienta benzina sa fie titular? Un nucleu dur cu Felghe, Cadu, Piccolo, Muresan avem. mai nasol e ca in fata nu e nici un cap limpede in jurul caruia sa creasca.

          Apreciază

          • Orisicat de nepregatit si mort de foame ar fi venit din China, au trecut totusi mai bine de 3 luni de-atunci. La cata eficienta arata in teren cei cu benzina destula, Weldon si cu rezervorul gol ar putea profita mai bine de oportunitatile aparute la poarta adversa. Pe langa fruntea lui Kapetanos, reprezinta singura calitate certa din ofensiva noastra.

            Apreciază

  4. Mi-e cam frică de jocurile din Cupă. Campionatul e dus, asta o știm. Și e frumos că suntem îngăduitori cu PS. Numai să nu ne trezim și cu Cupa pierdută rușinos.

    Apreciază

  5. Eu am spus de mult că nu ne putem baza pe Cupă. Astra este peste noi la ora actuală (antrenor, lot, federaţie), şi chair dacă vom trece de Astra dăm de Petrolul, echipa lui Walter, apropiat al lui Mitică. Credeţi că în situaţia actuală, cu un joc modest, am putea să trecem peste arbitrii de Petrolul ? De aceea un loc de EL era imporatant, nu e sigur că vom mai fi lăsaţi să luăm vreodată titlul. Situaţia actuală se datorează strategiei complet greşite a conducerii. Dacă tot nu mai sperăm la nimic măcar să rodăm tineretul, altfel acest retur e timp pierdut. Tot la timp pierdut trec şi menţinerea până la final a lui PS – nu e în stare să creeze nimic, e un antrenor fără atitudine nu are faţă de lider. Situaţia faţă de CL e diferită, acolo jucătorii dau totul fiindcă e vorba de bani mulţi şi de contracte mai grase, în campionat nu vin contracte mai grase şi aici îşi ar trebui să îşi pună amprenta antrenorul. Cu siguranţă în acest meci ne vom avânta peste Pandurii şi vom lua 1 sau 2 goluri – dacă vom scoate un egal va fi un rezultat bun ţinând cont de împrejurări (lot, antrenor şi adversar).

    Apreciază

    • Referitor la ‘nu e sigur că vom mai fi lăsaţi să luăm vreodată titlul’. Se strange latul in jurul gatului berbecului sef. I-a si albit parul in ultimul timp, de ganduri negre ce le are. Eu am sperante ca dupa ce intra langa Bombonel, acolo unde ii e locul, conspiratia asta sudisto-damboviteana va mai slabi. Ca el e capul, asta e clar. Mai iese si Mitica la pensie, mana lui dreapta, asa ca sa nu disperam. Nu poate tine la nesfarsit mizeria asta din fotbalul nostru.
      Hai CFR, hai da-le gol!

      Apreciază

    • Eu nu cred in teoriile astea cu ‘nu suntem lasati’. Asta tipa personaje gen Porumboiu sau Iancu. Adevarul dur este ca Steaua este la un maxim dupa 7 ani de seceta si mai multe incercari esuate de a reconstrui echipa (inclusiv dupa transe de implanturi de la Urziceni si Fulgerul Timisoara). Eu inteleg foarte bine si exaltarea mediei bucurestene, care de 5 ani e in seceta si pleaca de la premisa ca buricul lumii are o raza de 10km in jurul Pietei Unirii. In schimb iti dau dreptate ca modelul asta bazat exclusiv pe fortarea tot in doilea an al titlului nu poate merge la infinit si ca sincopele de dupa aventurile europene de toamna sunt jenante….daca nu se face schimb de puncte pentru sezonul viitor;)

      Apreciază

      • Corect, desi pe Steaua eu nu o vad bine in sezonul urmator, mai sunt ambitiosi si potenti in liga, care ne pot face usor felul, fara a fi nevoie de jocuri de culise.

        Apreciază

  6. Fotbalul este sau poate fi un joc simplu……..dar nu poti sa-l pacalesti.Exista expresia „este ca mersul pe bicicleta,nu se uita”.Asa o fi,dar daca inlocuiesti un pinion si pui altul din aluat de biscuiti n-o sa mearga prea mult.
    Am gasit un remediu excelent pentru depasirea situatiei de criza…….urmariti niste videoclipuri cu partide importante din istoria noastra si va veti recapata tonusul.Daca nu are efect ai baiuc…….
    Nu stiu daca la acest moment trebuie sa vorbim de antrenori,de schimbari.Corect este sa se termine campionatul ,sa se traga linie si sa se decida la calm.Asa trebuia facut si-n cazul jucatorilor,nu demolati dupa fiecare infrangere……

    Apreciază

    • In teaser-ul 3 e golul lui Tegean contra Stelei din 1974 🙂 Tot studiez fragmentul, e prea scurt, poate cand va apare documentarul, ma va arata si pe mine in spatele portii lui Moraru. :))

      Apreciază

  7. Acest meci contra Pandurilor si duelul din cupa romaniei cu astra,este ca un test in cariera de antrenor al lui Paulo Sergio. Daca va reusi impreuna cu echipa sa-i bata pe Gorjeni,si mai ales (cel mai important), sa o elimine pe astra din cupa, si sa ajunga in finala, pe care sa o si castige,atunci inseamna ca Paulo Sergio este un mare antrenor si merita sa ramana la CFR si din vara pentru sezonul urmator. Eu zic sa uitam ce a fost pana acum,sa-i sustinem pe baieti si pe Sergio in aceste momente grele, DOAR SUNTEM CFR-ISTI CE DRACU! Sa asistam impreuna la prima victorie din 2013 si implicit la castigarea cupei. HAI CFR !!! HAI PAULO !!!

    Apreciază

  8. Personal as dori sa- i vad mai mult la lucru pe Muniru si Maah,jucatori noi ,cu ceva calitati ,care ar putea deveni variante pt. sezonul viitor.De asemenea astept sa revina in teren Sare care are nevoie de meciuri pt.a recupera treptat forma fizica si fotbalistica din toamna.La mijloc ,obligatoriu Pedro si Deac titulari,iar Weldon in opinia mea mai poate fi o varianta in atac si in sezonul urmator,deci ar merita incercat 90′.Echipa pe care as dori s- o vad cu Pandurii: Felguieras- Pinto ,Piccolo,Rada,Camora- Muresan,Muniru( Sare)- Maah,Pedro,Deac- Weldon

    Apreciază

  9. 🙂 Echipa de start este fix cea anuntata de mine in articol, mai putin Obiora (nici rezerva, anuntat de prosport accidentat) inlocuit cu Maftei. CFR CLUJ (4-4-2): Felgueiras – Panin, Piccolo, Rada, Camora – Maah, Maftei, Mureşan, Deac – Weldon, Kapetanos
    Rezerve: Stăncioiu, Nuno Diogo, Suley, Rui Pedro, Sepsi, Hora, Bjelanovic

    Apreciază

  10. Apoi, hei, hei Pandurii a fost…. trebuie remarcata imbecilitatea lui Pedro care si-a lasat echipa in inferioritate: intai il bruscheaza pe arbitru, iar apoi cauta al doilea galben… si il gaseste! Deci ramanem echipa pacii, fara victorie in acest an!!!! Ma gandeam daca nu ar trebui schimbat imnul? Deja aia cu ” lupta, lupta si invinge, forta, forta CFR, de noi nimeni nu se atinge…” nu mai are nici o legatura cu ce se intampla….

    Apreciază

  11. Probabil, cei doi superportughezi ar putea părăsi, la mână, echipa. Bye musiu Felgue, mulţumim, bye musiu Sergio, sper că cineva te va înţelege într-o zi… Presupun că o meriţi…

    Apreciază

  12. jucam mai slab.. dar tot viciere de rezultat se cheama.. primul gol al lor ofsaide.. apoi Rui Pedro face dubla de galbene (la primul ma intreb daca nu trebuia eliminare la pandur).. apoi le facem 2 goluri cadou… echipa e in letargie.. nu se trezeste deloc.. Panin si Camora sunt intorsi pe toate partile.. Maftei e rebut oriunde ar juca.. Muri e neatent.. Kape si Weldon lenti, previzibili.. Mario nu mai are chef sa apere.. mental suntem la pamant
    sezonul asta ruleaza filmul: cum sa distrugi o echipa.. prin vointa sistemului.. cu alinieri de planete, accidentari, suspendari, etc.
    si conducerea noastra are contributia sa esentiala.. iar jucatorii sunt in blocaj.. li s-a bagat in cap ca sunt cei mai buni si ca victoriile sunt de la sine obtinute
    nu e lipsa de valoare.. problema e mentala la echipa.. si aici tot sezonul a fost picatura chinezeasca
    cred sincer.. ca e nevoie de 25 jucatori noi.. care sa nu fie contaminati de virusul Ligii1
    oricum.. cum previzionam.. ne indreptam cu zodia astrelor spre zona retrogradarii

    Apreciază

    • ULISE , prietene ! Tu ai mare dreptate , si, parca esti „Ioan care striga in pustie ….” Nu vedeti , fratilor , fortza care incearca sa ne distruga ? Da-o-n colo de treaba ; parca-i act patriotic sa „torturezi ” CFR-ul …. Dau gol Astra din off-side , felicitari… dau gol Pandurii din off-side…felicitari .. Ce tara-i asta ??? Au creat o psihoza in presa , in televiziune impotriva CFR-uli unguresc si este o datorie a tuturor sa „maltrateze CFR-ul „, este chiar o datorie … Si noi, spectatorii , credem in balivernele lor ; cica, sa luam campionatul la doi ani .. Pai , anu’ asta a fost „FURAT LEGAL DE ESCROACA STEAUA (cea mai imputzita echipa din Romania !!!). Dupa primul campionat , tziganii din Timisoara i-au rupt piciorele lui Didi , concluzia ; CFR nu joaca bine dupa ce ia campionatul (mai bine zis, nu are voie sa-l mai ia … ) Dupa al doilea campionat luat , tot la Timisoara , ne anuleaza gol corect a lui deac si ne bat ei, cica , corect . Acum , in toamna ce ne-au facut cu Cehlaul, Astra, Pandurii, Dinamo, Steaua .. ??? Si, ma deranjeaza ca tot noi incercam sa justificam nereusitele .. mai ales unii . „Ca sa elimini pe cineva , prima data trebuia sa-i distrugi numele … ” VOI NU VEDETI , FRATILOR , CE FORTE OBSCURE DIN bu-CUR-esti sunt pornite si organizate impotriva noastra ?? Cica ei sunt romani si-s parioti … Astia -s PATRI-HOTZI …fratilor .. Uffffffffffffffff ! Ma-neaca obida , scarbele dracului … !!!

      Apreciază

  13. cred ca pe Arpi il bate gandul acum sa se inscrie in alt campionat.. daca nu sa se lase.. noi ne-am dori sa bage de cateva ori mai multi bani care sa fie atat de tare incat sa castige impotriva oricarei alinieri de planete. cine poate sti cum poate reactiona.. senzatia de greata e maxima.. nu m.as mira sa renunte la a finanta echipa.. sau de o a finanta mai putin (si nu mai mult).. poate ca daca n-am mai noi (CFR Cluj) atat de „impertinenti” in a dori si castiga trofee, am fi lasati in pace ca o echipa de pluton. antrenorul pica dupa meciul de cupa. acolo i se va pune punct si lui

    Apreciază

  14. pana la plecarea lui Jorge Costa.. era un hazard de erori.. si impotriva si pentru.. de atunci insa.. hazardul e atat de contrar CFR-ului.. incat e clar ca nu e intamplare.. si mai mult.. e pedeapsa si umilire

    Apreciază

  15. totusi meciul a inceput de la 0-1…iar la 2 faze comice nu a dat cornere…deja nu mai conteaza…cfr de azi nu mai e nici macar cfr-ul lui mandorlini, ca sa bata si contra arbitrilor…altfel transferurile de asta iarna au fost bani aruncati

    Apreciază

  16. Urmeaza sa-i resuscitam pe cei de la Astra,care vin dupa trei infrangeri,ca doar de asta mai suntem in stare. Imi pare rau ca s-a ajuns in aceasta situatie jalnica…

    Apreciază

    • Chiar, la fiecare meci facem zmeu pe cineva. Ciurucurile astea, care la vară vor amortiza coeficientul agonisit toamna trecută, par jucători de top lângă leşinaţii noştrii.

      Apreciază

  17. echipa asta hulita.. care joaca prost.. si face rezultate.. care e slabita.. de plecari, menajari, suspendari si accidentari.. ar fi fost inaintea Stelei la final de tur.. iar in aceste 7 etape de retur.. am fi avut 10 puncte in plus.. esecurile aduc esecuri.. si moralul se prabuseste.. asta e realitatea.. iar virusul acestui sezon ne va macina si mai puternic.. nu avem si NU VOM AVEA echipa atat de puternica incat sa luptam fortei sistemului prin aceasta aliniere a planetelor. „aroganta si impertinenta” de „fura” trofee sistemului se plateste. cred ca dispare ideea de competitie sportiva din Liga1 si va ramane o singura echipa si restul de echipe de umplutura.. sunt paranoic sau dur de realist?

    Apreciază

  18. Este mult prea mult ce se intampla cu vicierile de arbitraj.Nu pot sa inteleg cum putea tusierul la golul din ofsaid sa nu-l vada?Era bine plasat si n-avea niciun cfrist in fata pana la pandur.Nici n-a fost vorba de incrucisare de jucatori(unul se retrage si altul o ia in directie opusa).
    La o echipa in criza de rezultate doar faze de genul asta-i lipseste sa-si piarda si dramul de ambitie si luciditate ramase.
    Maah urmeaza calea deschisa de Valente(niciun dribling reusit de cand a venit la echipa).As fi nedrept daca i-as pune la acelasi nivel pe cei doi…….totusi Valente cateodata pare fotbalist.
    Mi-e ciuda pe gestul facut de Pedro,infantil…….si astfel am mai pierdut un jucator pentru partida din Cupa.Dar am mai spus se acumuleaza multa frustrare si deciziile luate de arbitru sunt traite mai intens din teren.
    Pacat era un moment prielnic sa schimbam starea de spirit inainte de cupa………mergem inainte si speram.

    Apreciază

    • eu zic ca la alt scor golul lui sasa era anulat, a fost mult mai „fault” decat la Kape cu dinamo , deja la 3-1 mucosul de arbitru era mai ingaduitor cu cfr, sanchi

      Apreciază

      • Pai aici este arma cu care te termina orice arbitru……..interpretarea regulamentului.In alte conditii putea sa-i dea si galben la Bjelanovic ca doar gorjanul a cazut(si cum mai avea unul era eliminat).Apropo Mircea Sandu la o intalnire cu arbitrii ai spunea lui raducu(Petrescu) ca este suparat pe el (pentru faza de la Sibiu).Acum poate i-a mai trecut presedintelui supararea.

        Apreciază

    • e adevarat ca au fost multe decizii gresite in ultimul timp, dar eu te intreb unde sunt conducatorii? de ce tac ca … in iarba? cand l-ai vazut ultima data pe I.M. la intreviuri sau sa intervina in ceva emisiune de dupa meci? Aaaa, el nu apare decat dupa victorii, si atunci se cloneaza ca sa fie sigur ca e pe toate canalele…

      Apreciază

  19. Cred ca se ingroasa gluma; vor sa ne scoata din Liga 1 si sa ne intoarcem la vremurile demult uitate: un an Steaua, unul Dinamo.Pana si bucuria excesiva a comentatorului la golurile Pandurilor spune ceva. Indiferent de joc nu stim care era finalul daca nu primeam gol in min.8 „contestat de clujeni” dupa spusele aceluiasi comentator care, ca si altii, se tem sa spuna franc ca s-a gresit vadit impotriva noastra.

    Apreciază

  20. De data asta mi-am luat chiar fularul norocos si tot degeaba… Sau poate nu chiar degeaba, doar am dat doua goluri 🙂
    Dar cel mai penibil a fost cand galeria si-a luat jucariile si a plecat la golul 3 al Pandurilor. Bine ca Timisoara a putut canta si la 0 – 8…. Asta e adevarul din pacate, ne place sa ne credem superiori altora, sa avem pretentii, dar povestea cu ‘la rau’ din cantec e chiar doar o poveste… Pace.

    Apreciază

  21. Senzatii de greata si voma ne a adus situatia actuala a CFRului.Nu il agreez pe Sergio fiindca nu are stofa de lider,mi se pare slab si incompatibil cu CFR dar cred marea vina a haosului de la echipa o poarta conducerea.Pe cat de iscusiti unoeri pe atat de ****** in alte randuri.
    Iuliu M. cred ca si a atins cota maxima si conduce destinul echipei precum gamblerul la ruleta.Stim ca prenumele Iuliu se trage din expresia latina care inseamna descendentul zeului Jupiter si multa vreme al nost Iuliu facea chiar minuni la echipa dar Jupiter Optimus Maximus mai are si alte titluri iar unul din ele Jupiter Stator,de la statator,cam asta mi se pare al nost presediente in ultimul timp.Clubul a crescut mult in ultimii ani,dar Muresan e limitat si e doar vina dansului ca CFR nu profita deloc dar DELOC de imagina castigata in acesti ani.
    E bun administrator ,jos clopu,si ar fi bine mentinut inca in consiliul de administratie dar cred ca CFR a atins alt nivel unde se cere profesionalism.In opinia mea CFR are nevoie de un lider mai tanar,mai dinamic cu mai multe cunostinte si deschidere in ceea ce inseamna un club de fotbal iar de as fi in locul lui Arpad as incerca sa aduc un nucleu nemtesc la club care sa duca CFRul mai sus.

    Apreciază

  22. Deci toata lumea e de vina IM ,PS,jucatorii,medicul,suporterii,alinierea planetelor,liga,arbitrii,miticii ,steaua,jiji,FIFA,UEFA,coreenii din nord si in aceeiasi masura cei din sud (ordinea e aleatorie) mai putin Arpike ! LOL !

    Apreciază

    • No, amu , prietene , gluma-i gluma , da’ ; tie ti se pare o intrecere sportiva corecta ,Campionatu ‘ asta ???? Psihoza imprimata de-a lungul timpului de catre „mass-media ” a facut ca . pana si suporterii CFR – isti adevarati sa le dea dreptate „dusmanilor ” …. DAR !!!!! TINETI MINTE VORBELE MEME : CFR-ul SE VA RIDICA IARASI , PRECUM PASAREA PHOENIX ……

      Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.