CFR Cluj – Dinamo București 0-1 (galerie foto)


După o perioadă destul de lungă s-a updatat site-ul şi revenim cu pozele de la meciuri.

Pozele pot fi văzute şi pe site-ul de Facebook al Tribunei, ca şi până în prezent, dar introducem şi aici galeria de imagini.

[fbphotos id=373487196097679]

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.373487196097679.1073741831.171581566288244&type=3

autor: gringojohnny

0 comentarii

    • te referi la foto sau la slider-ul din pagina principala (acela cu ultimele 5 noutati)? Sliderul nu merge nici la mine, trebuie sa verificam si sa incercam sa corectam

      Apreciază

    • Da, e o problema la slide, de aproximativ o saptamana. Incercam sa corectam, dar trebuie sa asteptam inca un pic ajutorul specializat. Am castigat pe de-o parte genul asta de galerie foto, pe care l-am dorit de mult timp pentru „Johnny”, dar se pare ca s-a dereglat altceva.

      Apreciază

        • Nu el l-a „descoperit”, era la Lens înainte să vină el antrenor, meritul lui a fost că l-a băgat titular în echipa mare. Cam asta e povestea şi cu Ronaldo. În rest, diferă prea mult concepţia sa despre fotbal de cel al conducerii CFR-ului (plus, că la arabi are un salar baban şi nu-l face nimeni bozgor).

          Apreciază

          • Mda, nici pe Bastos nu l-a descoperit nea Ando, ca doar nu era un diamant neslefuit, avea doar probleme cu capul… Dar i-a gasit locul, i-a dat incredere, iar jucatorul a explodat si joaca incantator (merita vazut filmuletul din linkul lui Poisonremedy). Acelasi lucru a facut si Loti al nostru cu Ronaldo si Varane. Ceea ce nu inseamna ca nea Ando e un mare antrenor… Dupa cum nici Bastos nu e egalul lui CR.

            Apreciază

    • Vezi mai bine ca Galata bate cu 3-1 Realul..asta asa ca sa ne dam seama cam in ce grupa am fost..Iasi, Petrolul, Dinamo, arbitri si oi incoace si incolo!

      Apreciază

      • Ce pampași ăștia de la Galatasaray! În loc să-și vândă jucătorii de valoare înainte de meciul cu Real, au cumpărat și alții, deși era clar că n-au nicio șansă!!! N-au învățat nimic din modul briliant cu care am abordat noi dubla cu Inter.

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.