Alte 90+4 minute bip din viață. [CSMS Iași – CFR Cluj 1-1]


Două echipe cu obiective diferite: gazdele furnicate de plăcuta idee de a evita retrogradarea, oaspeții (adică noi) cu obiectivul de clasare între locurile 1 Steaua – 10 Minteuan. Deși decimată, echipa din Gruia (adică a noastră) introduce în teren un prim 11 care nici nu arată atât de cumplit cum ne așteptam: Felgueiras – Ivo Pinto, Maftei, Rada, Camora – Hora, Obiora, Muniru, Diogo Valente – Kapetanos, Weldon.

Schimbările majore sunt la nivelul „pătratului” compus din fundașii centrali și mijlocașii defensivi. Cadu, Piccolo, Mureșan și Godemeche dau azi ocazia rezervelor Maftei, Rada, Obiora, Muniru de a demonstra că sunt de valoare apropiată sau încearcă să pară. Banderola galbenă (precum icterul lui fotbalfan) de căpitan stă tot pe brațul lui Rada. Felgueiras alege poarta cu reclama la Pizza Magic („Păli-v-ar foamea!” – probabil cu cele mai spectaculoase vânzări pe ruta de cale ferată fomistă Iași-Timișoara).

Cum prost are obiceiul câteodată, CFR se coboară la nivelul adversarei și se angrenează într-un joc tern, plictisitor, cu minim interes pentru lupta tactică. Ieșenii trag pe lângă poarta noastră, noi peste poarta lor. În rest, o zbatere surdă și oarbă. Pe hârtie noi arătăm mai bine în atac, cu Weldon și Kapetanos, față de Pătulea lor, oricât de celebru ar fi acesta în Anglia (poate vă aduceți aminte cum se antrena noaptea alergând ture de teren cu nevasta în spinare, spre admirația englezilor).

Hora încasează un cartonaș galben în minutul 6 și iese treptat din joc, fără să primească izbăvitorul roșu. Diogo Valente și Weldon fac figurație. Sunt atât de șterși încât ai impresia că-și vânează hrana la același restaurant chinezesc. Pe mijlocașii centrali mi-e destul de greu să-i deosebesc, deși unul e din Nigeria, iar celălat din Ghana. Nu contează, par în regulă, decenți. Probabil li s-a recomandat să blocheze în primul rând drumul ieșenilor spre poarta noastră și apoi mai vedem noi… Ieșenii nu contează, nu ne pun probleme. Pot să atace 1.000 de ani și n-o să reușească să ne dea gol. Noi avem două ocazii imense în prima repriză, dar Kapetanos și Weldon îl nimeresc pe Irimia și-l fac portar erou local.

În minutul 56, la un corner, se încheie și mia de ani. Milea se înalță de lângă cel mai scund moldovean din careul feroviar – Maftei – și ne bagă purceaua în ațe. Nu se poate, nu se poate! – ne tânguim noi în fața micilor ecrane, în timp ce vecinii din oraș ne înjură că dăm puncte contracandidatelor la retrogradare.

CFR continuă după același tipic: urcare Ivo Pinto în viteză și centrare sau urcare Camora pe stânga, pasă la Diogo Valente și centrare (proastă) în careu. Însă din acțiune nu ne iese nimic. Acțiunile sunt frânte și de transmisia proastă de pe internet, ecranul înghețând de multe ori exact când Diogo Valente pare mai în vână. Cum se întâmplă în multe din partidele leșinate, egalarea vine tot după o fază fixă. Marchează Rada, iar fotbalfan se vindecă de hepatită.

Mai sunt destule minute pentru golul victoriei, dar acesta nu vine, dovedind încăpățânare crasă. Intră Deac în locul lui Muniru, dar nu se vede decât printr-o urcare în viteză pe flanc, până în afara terenului de joc. În ultimele 10 minute se (re)întinerește echipa, cu Sergiu Buș reîncălzit. Kapetanos e singurul care se zbate în față, dar Avram nu-l scoate din jocuri periculoase. La cotul încasat de la Straton, grecul dovedește că are dinți tari, care nu sar cu una cu două din alveole, așa că adversarul nu merită să fie eliminat.

Dacă Weldon a făcut cel mai slab meci în tricoul CFR-ului, meciul cu Iașiul mi s-a părut și cel mai slab meci tactic din era Paulo Sergio. Nu știu dacă hiba a fost la concepție sau la aplicare. Ar fi trebuit să ne cunoaștem adversarul, să-i știm slăbiciunile (că doar nu degeaba e la subsol) și să-l lovim exact în punctele vulnerabile. N-am făcut-o. Păcat. Nu cred că aveam nevoie de Bastos, Sougou, Aguirregaray să batem Iașiul.

Jocul se termină cu un egal care mulțumește multe alte echipe. CFR rămâne echipa care nu se face de râs în Champions League, disprețuiește Europa League și, de la o vreme, participă activ în campionatul României numai din doi în doi ani. Să trăim, dară, în viitor!

0 comentarii

  1. Daca ti s-a parut cel mai slab meci tactic din era Paulo Sergio, inseamna ca doar confirmi declaratia lui PS: “s-a dus totul pe rapa din ce-am pregatit in Spania.” Oricat de simpatici ni-s Obiora si Muniru, aici se vede diferenta intre ei si G.Muresan, Godemeche sau Rui Pedro. In plan tactic.

    Apreciază

    • Pai, astia o fost in Spania in concediu … Ia sa fi facut doua saptamani de alergari la Tusnad -Bai ,prin zapada, antrenati de hocheistu’ nost ; Kiruj. Sau sa-i fi luat io pe plaja de la „Destyn” sa-i vezi apoi „cu dor de minge .. ” Cica ; cantonament in Spania , ca sa ne putem „lupta cu iashu… ” Asta am ajuns : egalii Iashului ..??? O echipa cu Anca, Tilinca , Jula , ii bateau „pi muolduovenii aishtea ” de le suna apa in cap ! S-apoi , PS , ma cam dezamageste …

      Apreciază

  2. Pacat de marile ratari din prima repriza. Din pacate ne scufundam tot mai mult. Nu avem mentalitate de echipa mare. La ora actuala nu mai speriem pe nimeni. Mi-e teama ca nu ne mai ridicam,

    Apreciază

  3. Daca in locul echipei erau juniorii A aveam aceleasi comentarii!Este normal sa sa astepti victoria favoritei.In acelasi timp trebuie sa avem in vedere realitatea cruda data de lantul nesfarsit de accidentari.O echipa joaca prin mecanismele pe care si le creeaza.Ori cand schimbi liniile ca la hochei n-ai ce sa astepti.Doar un ex:la Muniru si Obiora in mare n-ai ce sa le reprosezi…..doar ca Muri cu Godmeche cred ca ar fi reusit sa puna mai multa claritate fazelor si implicit mai multe mingi furnizate atacantilor.Si iarasi voi spune ca micile detalii fac diferenta.Lovitura de la 11m clara si in cazul transformarii altul era cursul jocului.Iar eliminarea la cotul receptionat de Kape ne aducea superioritatea 15′.Chiar sunt curios daca comisiile ligii vor folosi imaginile video impotriva ieseanului!Cu toate ca aceasta masura a fost singulara in fotbalul romanesc si experimentata doar impotriva a 4 jucatori cfristi.
    Asta este mergem mai departe……..

    Apreciază

    • Micile detalii care puteau schimba istoria se întâmplă cam în toate meciurile. Dacă marca Kapetanos poate cădeau și-i spulberam. Dar n-a marcat… Mai importantă e imaginea de ansamblu. Cu doi atacanți valoroși ai 3 ocazii de gol contra Iașiului. Cu 5 fundași (8 jucători defensivi) pui presiune și încerci să sufoci Interul. Contra Iașiului n-am văzut încercarea de sufocare a adversarului. Când numai victoria contează și nu prea mai ai nimic de pierdut în campionat, ce te costă să-ți împingi mijlocașii centrali mai sus, să-i încurajezi să încerce să facă și construcție? Doar pe extreme, obsedant, în ideea că tot pică o centrare pe fruntea lui Kapetanos, mi se pare cam superficial. Lotul – chiar și decimat – tot ne permite să băgăm în teren jucători mai buni decât în era Minteuan. Dacă tot nu mai avem nimic de pierdut, de ce să nu-i lăsăm să zburde pe teren? De ce jucăm scremut? PS trebuie să scoată niște iepuri din joben, altfel încrederea în el scade. Nu-i problema pentru returul acesta, ci pentru sezonul următor. Dacă nu pornim cu o încredere la cote maxime în antrenor, nu văd bine nici debutul sezonului următor, când noii-veniți trebuie să se adapteze la CFR.

      Apreciază

    • Gica ! Ce sens mai are sa-l suspende pe amaratu’ ala ? Nu acum trebuie facuta dreptatea, acum ii tarziu . S-a pornit „tzunami-ul ” de nedreptati la inceputul de campionat din meciul cu Ceahlaul , apoi …. ne-au sufocat !!! ” Sistemul miticesc” este foarte puternic , s-a perfectionat si au reusit sa formeze o „monstruoasa coalitie … ” Greu ii vom mai invinge , fiindca ;'”fotbalul nu-i numai… fotbal ! „

      Apreciază

  4. Valente joaca din ce in ce mai bine , pe net poate nu-i ies toate centrarile , Patulea lor , o fugit mai mult cu nevasta’ n’spate decat Gotmeșu nos’t care nu a fost bagat sa nu creada ai nostri ca joaca pt. ai lor( poate de aceea si-a cautat al 2-lea icter cu galatiu) , Maftei ca Maftei , ca-i dea’ lor , dar Felghe chiar nu stiam ca vb. asa bine limba lui Eminescu , numa’ daca n’o vrut sa-l intrebe pe Milea , unde-i sediu Junimea.Si i’o aratat….Mai bine il intreba unde-i sediu de la Timpul ca putea citi toata Scrisoarea a III-a, si tot putea iesi pe mingea aia , dar se pare ca i’o placut mai mult de Ile Caragiale si-o gresit scrisorile, ba chiar le’o pierdut.
    Deac incepe sa semene tot mai mult cu Hora , adica fug amandoi ca prostii , timpul ne va spune cine se tunde sau cine se lasa de baut ? Grea intrebare. Io’ zic ca se lasa cu P.S.

    Apreciază

    • :))) Dupa comentariul asta meserias (mi-a si fugit somnul de la atata ras!) eu am acum o singura dilema: omule, tu cine esti, Maiorescu, Lovinescu sau Calinescu? 🙂

      Apreciază

        • Amu hăpt că mi-o fugit somnu’ de tăt! Noroc cu ingerasul lui uncleben, că altfel nu mă mai linişteam până dimineaţă! Bine că am făcut şi suta de comentarii, ca să am un somn mai lin. 🙂 Tu Dinule, chiar daca le zici tare fain, mai ai inca de asteptat destul. Vă las, că io am treabă multă azi!

          Apreciază

      • reporter de rezerva la irealitatea 🙂 varianta pt. mobil
        hai pa , am plecat , am primit un telefon anonim de la Hora care insista ca a vazut tablita de iesire din Loc. Moțca de 4 ori. Weldon inca n’o vaz’to pe aia de iesire din Iasi si Valente pe aia din vestiar.Bus , ii tot pa buda…..

        Apreciază

  5. Meci foarte trist. O echipa impotenta, sterila, fara nici o idee de joc, totul la intamplare. Noroc ca s-a accidentat Sepsi, astfel am avut sansa sa-i vedem la lucru pe Obiora si Muniru. Au calitati dar nu ne putem baza pe ei in campionatul viitor. N-avem jucatori care sa faca diferenta la mijloc, toate mingile sunt aruncate in fata fara nici o perspectiva. Totusi am jucat cu Iasiul nu cu Inter, trebuia sa aratam cu mult mai bine. Cu parere de rau antrenorul are partea lui de vina.

    Apreciază

  6. Platim cu varf si indesat pentru impertinenta de a lua titlul sezonul trecut. Ne-au tocat preventiv, iar acum ne toaca pentru maxima umilire: sa ne stim lungul nasului! Sezonul urmator nu avem nicio sansa, indiferent de transferuri si reveniri. Asa ca, visele cu Champions League vor deveni desarte si va trebuie sa ne orientam spre obiective secundare: Europa League, si asta doar daca ne-am facut cuminti!

    Apreciază

    • Asa este , Ulysses , intzelept graiesti !! Subiectul asta trebuie sa-l dezvoltam , fiindca s-a format ,deja, „O MONSTRUOASA COALITIE ” pentru care , notiunea de ” Teoria Conspiratiei ” este aplicata in „practica”. Io ma tot „strofoc ” sa expun parerile mele despre asa ceva , chia daca unora n-o sa le placa si chiar am inceput sa scriu despre asta . Se foloseste prea mult ideea de manipulare a constiintelor sociale cu ajutorul show-bizz-ului , cu aplicatie in politica .

      Apreciază

  7. Hora îi roagă pe polițiști, după ce a fost oprit de un echipaj în timp ce intra cu
    automobilul într-un indicator de ieșire din localitatea Moțca.
    „-Va rog să nu-mi faceți dosar pt. distrugere, nu a fost decât un banal indica
    tor de ieșire din localitate.
    – Mai am o sentința cu suspendare, dacă intru la bulău, nu mai pot tzuca nimic
    -Dar vă jur că tabla am vazuto de 6 ori, dar nu pe orizontala, ci consecutiv și în
    cercam doar să ies din localitate.
    După ce îi pun polițiștii fiola, văzând că doar e prost dar nu a consumat băuturi
    alcoolice, aceștia îi dau drumul.
    Fericit că a scăpat , Hora se oprește la primul local ieșit în cale și sărbătorește
    cu horinca de prune.
    La iesire, vigilentii polițiști îl așteaptă cu fiola care de această dată se inverzeste.
    -Cât ai băut? Îl întreabă lucrătorii legii??
    Hora ii minte și le spune ca a mâncat supa de spanac.
    Polițiștilor, placandu-le acesta minciună infantila, dar mai ales că îl recunoscusera pe vedeta celor de la CFR, îl iartă și de aceasta data.
    Nătângul fotbalist , nu învață din greșeli și iarăși intră în următorul local ieșit în cale unde își astampara setea cu câteva halbe de bere.
    La iesire polițiștii ironici, îl întreabă:
    – Acuma tot supă de spanac ai mâncat?
    -Nuuuuu!! zise el,.
    -Acuma o fost de șălate.

    Apreciază

  8. Cadu dă afară din casă : – ” De câte ori îl strigam pe Maah, răspundea Hora : ” Când m-am prins de ce, i-am zis ca pe el o sa-l strâng: – Băăăă!!!”
    Și Hora dă afară…. horinca ce o băuto as’ară în casă…..
    Maah îi întreabă : -Da’, pe mine, cum o sa mă strigati??
    Hora: – Pe tine o să te strigăm : – Hooo! când s’o gătat meciu’
    – Well Done! le spuse Weldon.

    Apreciază

  9. Ambiguitate……..
    Bus o stat tătă R1 la WC, și degeaba o încercat P.S. sa-i explice în R2 poziția de CS (central striker) ce urma să o aibă, că lui tăt nu’i mirosea O.K .A2 i- a spus că se trage de la LPF ( lipsa pregatirii fizice.) și d. p. d. v.. fizic dacă nu se pune la punct, în 2 min.de la intrare în teren va fi K.O. O fost în 3. Et23 stă în T2 . Mănâncă m@m’s și trimite mms @ sms cu noul lui look, gen drops.

    Apreciază

  10. Din pacate inca un meci slab facut, judecat la valoarea jucatorilor nostri intrati pe teren.
    Nu stiu ce pregatire fizica au facut ca nu se vede nimic, joaca ca dupa nunta.
    Despre cea tactica, sper sa nu ies la pensie si sa vad mai mult de 3 pase intre visinii si pe urma bubuiala data la noroc.
    Dupa gol (al catelea luat dupa acelasi tipar la Iasi, PIatra-Neamt….?) faptul ca dupa gol toti fundasii erau cu mainile pe sus reprosandu-si unul altuia „de ce nu ai luat omu’ ?”. Cine ?
    In rest miticii din presa ignora realitatea (nici-o mentionare despre 11m facut de Keita, sau faultul de rosu a lui Straton) nici macar intrebarile tembele „A fost 11m, fault vezi video…)” sa nu strice statistica si sa dauneze campaniei de demonizare a noastra.
    Ce facem noi ? Noi aplicam tactica stramoseasca „sa mai vedem, sa mai asteptam,nu e momentul astae, mai rau sa nu fie…). Noroc cu scurgerile de informatii din interiorul turnului de fildes ca se lucreaza dupa planuri marete prin care vom lua Cupala vara, la anu’ chiar si campionatu’ si iar de la capat cu meciuri de acest gen (ciclul acesta fiind spre fericirea multora „next level”).

    Apreciază

  11. Stancioiu primește ca avans pt. noul titlu de campioana a României 🙂 un Infinity tunat cu sigla clubului .
    Ca sa vada cat de puternica este masina o scoate la plimbare pe strazile Clujului.Prinde 150 km la ora si’l loveste pe Hora , tocmai ieșit de la rugaciunea de seară ,din birtul de lângă Catedrala Ortodoxă, după care se oprește în clădirea Regionalei CFR .Speriat Stancioiu, îl duce pe Hora la Iuliu Mureșan , felcer de meserie, unde îl bagă pe acesta, in perfuzii. Sta Hora 2 zile in perfuzii si in coma, iar Felceru’ il pune în biroul în care lucra el pe vremea Raposatului. .Cand acesta se trezeste ,vede in fata gratii in stanga pereți in dreapta pereți in spate gratii, spune:-Aoleu, l-am omorat p’ala cu Infinity’u!!

    Apreciază

  12. Am jucat fotbal pe un teren de cartofi..nu poti juca fotbal pe un asa teren, in B cu ei urgent. Mie mi-a placut Valente, a alergat foarte mult si s-a straduit, comparativ cu atacantii care nu se remarcau prin nimic, doar asteptau mingile…Hora este un test pt nervii nostrii…dar cine sa joace in locul lui ? Deac e la fel de aerian. Obiora si Muniru sunt la promul meci si unul a jucat bine defensiv, iar celalalt are multe de invatat despre plasament etc…chiar daca e mai tehnic. Maftei e bun, pana o comite ca in fiecare meci. Doar Stanciou mai lipsea in poarta si totul era bine :))

    Apreciază

    • Nu putem sa vorbim de terenulaltora dupa cum aratat al nostru la meciul cu Otelul…. Referitor la meci, eu nu pricep ce au facut astia in cantonamentul care s-a incheiat de curand?

      Apreciază

  13. Când avem meciurile din semifinala mult aşteptată cu Astra în Cupa-RO ? Reformulez : când avem primul meci oficial din această primăvară ?

    Apreciază

  14. uncleben iti multumesc ,m-ai facut sa rid in hohote si cu lacrimi,acum citeste fetita si vad ca ride in hohote.Gluma e gluma dar situatia e cam grava.Am scris de mult de pregatirea de iarna,Calin m-a linistit ca se lucreaza bine.Nu poti tine 30 de barbati tineri cinci saptamini in cantonament,ii saturi si de viata si de de fotbal.Pe buna dreptate astia sint plictisiti cu totii,nu au chef de joc.12 zile de pregatire de iarna in zapada pina la genunchi cu trei antrenamente intensive fara minge ajunge.Trebuie sa exista undeva la club metodele de antrenament al dr Radulescu ,aceea erau aduse de fapt de Pisti Kovacs .Dupa asa o pregatirea de iarna iti venea sa maninci mingea ,jucai de placere.Despre preparatorul fizic,l-am vazut la Bazel,i-a sufocat 25 de minute inainte de meci,,cred ca erau morti cind trebuiau sa joace ,Ala nu era incalzire ci pregatire fizica intensiva.Nu vorbesc de antrenor,dar daca de acum vad ca in echipa apare bezmeticul ala de Hora,sting televizorul si nu ma mai uit la meci.Nu inteleg ce vede la el ,cind ma uit eu la mutra lui vad cu totul altceva despre capacitatea lui intelectuala,ca sa fiu elegant,iar fara substanta cenusie ,fugind ca un nebun haotic in toate directiile destabilizeaza toata echipa.Gata ma apuc sa-l recitesc pe uncleben ca iar m-am enervat

    Apreciază

  15. PE TOATE LIVE – TEXTURILE AM VAZUT UN SISTEM 4-4-2 UTILIZAT DE PAULO SERGIO, DAR IN TEREN A FOST UN 4-2-3-1, CU KAPETANOS CA VARF IMPINS SI WELDON AL DOILEA VARF,HORA SI VALENTE PE BENZI. NU ASA ATI VAZUT SI VOI 4-2-3-1 A FOST PE TEREN ???

    Apreciază

    • Scriptic aşezarea trebuia să fie 1-4-4-2 , când joacă Kape şi Weldon împreună, orice om „normal” se gândeşte automat la această formulă, e drept, deja depăşită în lumea bună a fotbalului, practic una „ţărănească”, care şi-a atins apogeul în anii 70′-80′. În realitate, în funcţie de dinamica jocului, această aşezare s-a tot transformat, astfel : A)…în apărare a fost mai mult 1-4-4-2, adică formula „văzută” de media, şi B)…în atac am văzut -cu precădere, cum ziceai- 1-4-2-3-1, sau 1-4-2-4, mai rar 1-4-4-2. Primul semn bun este că PS a renunţat la sinucigaşa apărare în 3 (poate şi la „recomandările” insistente ale tribuniştilor…). În rest, dacă vrea, acum chiar poate testa jucători / formule liniştit, presiune nu mai există, poate doar din partea noastră mai degrabă…;). Din ce văd eu, examenul de bac al lui PS va fi Cupa.RO (proba orală -eliminatorie- fiind dubla cu Astra, apoi proba scrisă finala cu Otelul/Petrolul), dacă se ratează şi acel obiectiv, nu-l văd prea bine pe acest tip,simpatic, dealtfel. Câteaodată îmi aduce aminte de Grigoraş, un tip căruia îi place să lucreze cu tineri, să experimenteze, să lucreze fără mari presiuni, care -cinste lui!- ne-a adus 6 puncte extrem de grele în UCL (lângă cele 4 deja agonisite), deci potenţial ar exista. Să-i vedem pe „simpaticii” noştrii conducători dacă au răbdare cu el…HAI CFR !!

      Apreciază

  16. Cred ca era nimerit si un titlu: „Prohodul dupa Iasi”…. vad ca evolutia echipei instaleaza pesimismul pana si in randul celor mai optimisti… Sa speram ca vor veni si meciuri mai bune, desi nu prea stiu de ce anume mi-as putea lega optimismul…

    Apreciază

  17. va rog sa-mi scrieti,pana la urma in ce sistem am jucat la iasi 4-4-2 sau 4-2-3-1 pentru ca in jocul si in asezarea asta haotica nici sistemul nu se mai poate observa???

    Apreciază

  18. am primit o veste buna zic eu, Arpad Paszkany a confirmat ca paulo sergio va ramane si din vara pentru sezonul urmator, si ca deja discuta cu el despre transferuri,despre strategia pentru sezonul urmator, ce jucatori vor veni care jucatori vor pleca. Totusi, paulo sergio este un castig pentru noi ca va ramane pentru ca este singurul antrenor dintre toti de la cfr care are filozofie de joc,viziune asupra jocului,strategie etc. Este adevarat faptul ca este cel mai complet antrenor dintre toti antrenorii care au trecut prin gruia. Veti vedea voi cu noi jucatori si cu revenirea celor accidentati, ce echipa va face paulo sergio din vara!!! Nu va luati dupa rezultatele de acum ale lui paulo sergio pentru ca stiti ce probleme sunt la echipa cu accidentatii si suspendatii, cu jucatori noi din vara si cu jucatori ca godemeche si valente plecati, eu zic ca altcumva va arata cfr-ul suub comanda lui paulo sergio din vara.

    Apreciază

  19. STATI LINISTITI !!! Din cele 5-6 transferuri anuntate de Arpad Paszkany vor fi pana la urma 9-10 chiar 11 transferuri. In fiecare vara cam acesta este numarul jucatorilor adusi. Intotdeauna sefii declara mai putin si aduc mai mult. La ce lot destul de slabut avem in momentul de fata, nu se poate ca din vara sa vina doar 5 sau 6 fotbalisti noi,e prea putin fata de cat de multe posturi descoperite avem ,pe care trebuie sa le acoperim. Vor fi adusi mai multi decat 5-6 cu siguranta.

    Apreciază

  20. ce rusine de echipa este cfr-ul suntem aproape de aprilie si noi nu am castigat un meci in plus ii prelungim astuia contractul ca sa ratam titlu si la nul,Diogo Valente este o gluma de jucator nici de un pusti de 18 ani nu e in stare sa treaca ce sa mai zic de centrari,pe Hora il tine gagicasa in primul 11 ca e angajata lui paszkany in rest el e praf…lista continua si ma intreb oare la anul pe vremea asta cati antrenori vom avea schimbati ca oricum nu se pune problema de titlu nici sezonul viitor

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.