Meci de pregătire cu Sougou în aer. [CFR Cluj – FC Luzern 1-0]


Al doilea meci de pregătire a fost unul fără istoric, unul despre care e greu să scrii ceva. Stau și mă întreb dacă Paulo Sergio a cerut echipei ceva mai mult decât alergare pe posturi. Am putea vorbi cât de cât despre execiții de executare a presingului, exerciții de stăpânire a zonelor proprii de teren. Deocamdată se pare că A1 nu-și propune mai mult decât organizare și acomodare la ritmul de meci. Cum meciul a fost fără istoric, aproape fără faze de poartă, voi puncta doar câteva impresii.

Cu toate carențele observabile în privința educației tactice, meciul de azi mă face să cred că în scurt timp Păun va fi peste Hora, un Hora căruia unicul neuronul prezent accidental în cutia craniană îi joaăa mereu feste. Față de primul meci, probabil și sprijinit cu indicații de experimentatul Panin (parcă azi a îmbrăcat echipament de joc, lăsând costumul de viitor membru de staf la hotel), Păun a avut și mici reușite și, nu puțin lucru, față de meciul precedent, nu a mai fost prins mereu pe picior greșit datorită plasamentului. Păun, mai determinat, mai puțin experimentat, dar mai vivace, mai plin de dorință, s-ar putea să-i limiteze orădeanului posibilitățile de a intra în echipă. Personal aș paria pe cei 17 ani ai juniorului și pe entuziasmul lui.

Deac începe să semene cu o caricatură a jucătorului transferat în Germania, la încâlceala mentală pe care i-o cunoșteam parcă adaugă și multă inconsistență fizică. Weldon, marele absent din joc, a apărut o dată și atunci cu gol, în rest nimic, nici măcar nu i-a încurcat pe fundașii adverși în tentativa de a ieși din apărare. Ne-a arătat că are instinct, că simte oportunitatea, că poate manevra cu ușurință în fața porții, dar și că i-au mâncat chinezii mai toată vlaga. Îi recomandăm tratament naturist cu Protein forță de la Fares, poate își redobândește puterile. Panin, dacă adversarul e de mâna a doua și lipsit de viteză, poate face față. Maftei a arătat că știe deposeda mai bine decât recomandă manualul, păcat că tactic e o lecuță depășit și mental nițel dezordonat. Rada parcă-i ceva mai sigur, mai puțin predispus gafei, dar nu mă grăbesc cu bulina bună, că s-ar putea să fie meritul adversarului, care n-a prea fost în stare. Se cuvine o mică remarcă pentru Pedro Celestino, care crește câte puțin cu fiecare meci, are forță, e dispus la efort și prin asta echipa câștigă soliditate la mijloc și o constatare pentru Godemeche, care lasă mereu senzația că poate mai mult, dar nu se întrebuințează, că mereu ar mai avea ceva de arătat. Un pic de îngrijorare stârnește Camora, depășit des, pare a nu-și găsi menirea în banda stângă în tandem cu un Deac departe de nevoile CFR-ului.

În final de joc l-am remarcat pe Muniru, care este extren de prezent în joc. Probabil, pe lângă calitatea tehnică, mai are și genă de maratonist. Rui Pedro și-a făcut și el simțită prezența, reușind o execuție demnă de generic la orice post TV cu profil de sport. Trebuie să recunoaștem că e greu pentru orice jucător să reia de la 2 metri atât de mult peste poartă. Lăsând gluma la o parte, a fost evident că meciul n-a fost meci, ci doar pregătire fizică specifică. Ce nu am înțeles este de ce Paulo Sergio n-a cerut mai mult ritm. Am văzut doar că echipa are soluții și posibilități tehnice pentru posesie, că jucătorii au învățat să creeze triunghiuri pentru pase, că mingea nu e un balast pe care fiecare îl aruncă lung de îndată ce-l primește. Formarea de a pasa s-ar putea să fie marele câștig al acestui amical.

Am aflat azi că nu vor mai pleca jucători, pentru a nu compromite lista UEFA, și am primit cea mai importantă lămurire privitoare la Sougou, la ora meciului: în loc să fie pe teren, era în aer. Desigur, îl regretăm, îi mulțumim și îi dorim succes în Franța. Ne despărțim cu regret de un jucător care a devenit rapid emblematic, dar ne bucurăm pentru el și ne bucurăm că am reușit să mai deschidem o piață. Încet, dar sigur, CFR devine un brand în Europa. Parcă niciodată nu s-a vorbit atât de mult de un transfer de la CFR ca în cazul de față. Pentru că OM nu e de ici de colo, pentru că, iată, an de an, pleacă jucători de la CFR, începem să dobândim renume de rampă de lansare.

49 de comentarii

  1. Mda, n-ai ce sa discuţi prea mult de meci. Decât că, i-am văzut din nou pe ai noştri, şi asta ne bucură. Cred că avem mai puţin de o lună până la primul meci cu Inter. Asta ne dă niscai timp (de înţeles deci lejeritatea cu care ai noştri tratează aceste meciuri – incluzându-l aici şi pe PS). Şi mai cred că avem o echipă bună. Chiar şi fără Bastos şi Sougou, pe care incă îi mai regret. Cu PS la cârmă, cred în echipa noastră, cred că putem avea forţă să jucăm de la egal la egal cu marele Inter. Şi mai cred că echipa ce se conturează, nu e cu nimic mai prejos decât cea cu care am încheiat turul. Hai băieţii! Haide CFR!

    Apreciază

    • Chiar daca meciul n-a fost deloc spectaculos, ba as spune chiar daca parca nu s-a intamplat mai nimic, echipa, asta se vede castiga soliditate. Chiar daca pe faza de constructie ai nostri parca n-au existat a fost vizibil faptul ca PS a lucrat bine faza defensiva, organizarea ei, oricat au incercat sa atace cei de la Lucerna n-au existat. Nici nu cred ca A1 vrea mai mult in aceasta faza, faptul ca au disparut gafele defensive, ca adversarul nu reuseste sa construiasca, ca-i blocam solutiile e un atu real. Echipa arata ca in vremea lui Mandorlini si parca inchide jocul tot ca atunci. Acum faza ofensiva pare lasata la voia intamplarii, dar cred ca vor aparea curand si acolo imbunatatiri.

      Apreciază

  2. Televizor n-am avut prin apropiere, cate stream-uri am incercat, raspunsul a fost de fiecare data: the channel is offline, asa ca am urmarit live text-ul pe citynews si live score-ul pe prosport (fain de tot si scurt: “Min. 37 GOOOOL CFR. Marchează Weldon” :)). Poate a fost mai bine asa, dupa cele scrise in articol, sunt sigur ca meciul a fost mult mai reusit, spectaculos, dinamic in imaginatia mea 🙂 De ce nu a jucat Ivo Pinto? Sper ca nu a ajuns si el in aer, pe apa sau sine de cale ferata pentru cine stie ce vizita medicala.

    Apreciază

    • Pe Ivo Pinto l-au ajuns durerile musculare din urma. Am aflat telefonic ca baietii se plang mai toti de dureri musculare, intrucat Mister, fara sa-i alerge fara minge, le baga din rasputeri putinta fizica-n muschi. Se zice ca exceptandu-i pe Muniru si pe Maah(asta vine din plin campinat), toti au muschi plini de acid lactic care abia abia apuca sa iasa de pe o zi pe alta. E posibil ca ai nostri sa scape de nemaipomenita conditie fizica lasata mostenire de Ando. Se aude ca doar cu Mandorlini s-a mai lucrat atat de intens._________ Daca n-ai vazut meciul, apoi sa stii ca ai pierdut o faza de generic la Pedro. In rest, cred ca oricat de saraca ti-a fost imaginatia, tot ai avut parte de mai mult fotbal ăe ecranul mintii decat la TV. Eu mi-am facut cu greu fereastra in timp la ora meciului si n-as putea spune ca nu regret.

      Apreciază

  3. Căline, ştii şi tu foarte bine, de-a lungul (şi de-a latul ?) ultimelor 5-6 ani nu prea putem remarca meciuri amicale (disputate în cantonamente sau în perioadele de pregătiri) extrem de spectaculoase şi dătătoare de sperenţe. Cu toate acestea , am adunat campionate şi cupe la greu. Poate este vorba şi de o dozare a efortului, asigurarea unei progresii în expimare, care să atingă punctul său maxim undeva în jurul meciului tur cu Inter. Există suprasolicitare (inclusiv musculară) la mulţi jucători, să ne aducem aminte doar de bravul Ivo , care a jucat aproape toate meciurile din sezonul de toamnă, era să şi clacheze pe la sfârşit. S-a jucat intens, pe trei fronturi (cu alte ocazii nu prea eram în cărţi pe 3 fronturi), se adună oboseală, care nu dispare în 2 săptămâni de pauză. probabil ştie A1 ce face. În orice caz, de acum încolo ar cam trebui să vedem o formulă de bază şi o creştere în joc. Mi se par cam puţine cele 3 meciuri amicale rămase (ultimul pe 1 februarie, parcă), probabil se vor mai perfecta măcar 2 partideîn perioada 3-10 februarie. HAI CFR !!

    Apreciază

    • Doua meciuri sunt ca si perfectate, pentru un al treilea se negociaza cu mai multe echipe. Probabil ca vom vedea formula lui PS in ultimul meci din seria asta de 5 si in urmatoarele. Cred ca PS incearca in aceste meciuri sa stabileasca niste automatisme pe faza defensiva. Dupa cum a functionat jocul am trait cu senzatia ca azi contraatacul a fost interzis, s-a exersat iesirea din defensiva prin triunghiuri defensive. Mai cred ca PS e interesat ca jucatorii sa dobandeasca ritm de joc, sa incarce fizic, dar sa nu acumuleze oboseala, nu e simplu. Jucatorii nostri erau obisnuiti sa incarce in cantonament si sa se adapteze la ritmul de meci oficial dupa primele 2-3 jocuri de campionat. Acum strategia e inaplicabila, e nevoie de forma de competitie inca de la primul joc. In consecinta sunt tare curios cum rezolva PS ecuatia. Intrucat inteleg(cel putin asa sper) intentiile de a avea echipa competitiva la meciul cu Inter si pentru ca e, cred, prima oara cand traiesc convingerea ca antrenorul stie ce face, nici nu am prea vorbit despre joc, am incercat doar microcaracterizari ale jucatorilor trimisi in teren.

      Apreciază

  4. Deja plang dupa Sougou :(. Un jucator extraordinar si om remarcabil, foarte destept, numai vazand interviurile lui, iti poti da seama ca e cu o clasa peste multi jucatori din divizia noastra. Unde e cap e si joc inteligent 😉
    A fost decisiv pt CL, prin goluri, dar mai ales pasele date. Merci Sougou !

    Am incredere in PS, numai am grija ca ce nebunie mai face si acest antrenor, de cand a venit dorm linistit in acest sens. Restul depinde si de jucatori.
    Cred ca are mai multa putere de decidere si de alegere decat alt antrenor. Din cate am inteles chiar si-a dat OK si pt Maah, deci sper sa fie asa si pe viitor si sa numai fie adusi jucatori, de dragul unora.Trebuie sa fie ok pt conducere, dar si antrenor.
    Vad ca da credit jucatorilor daca si arata pe teren. Vezi alegerea lui Paun, care chiar a jucat bine pe acel post, la varsta lui, in detrimentul altora cu mai multa experienta. O sa vedem si in urmatoarele zile cine o sa mai plece de la echipa si poate o sa mai vina jucatori, daca e cazul.

    Apreciază

    • E mult adevar in ce spui, calitatea umana a lui Sougou s-ar putea sa conteze mai mult decat calitatile jucatorului. Maah are sanse sa fie chiar mai mult din punct de vedere fotbalistic, are viteza asemanatoare, minusul e compensat prin plusul de tehnicitate si de forta. Sa vedem daca moral se poate ridica la nivelul predecesorului. Va fi greu, Sogou a fost si un jucator extrem de inteligent, o inteligenta care s-a vazut si pe teren.

      Apreciază

  5. Maah si Muniru sunt ca si luati. Urmatorul amical este cu Young Boys Berna, pe 25 ianuarie, ora 17:00, transmis in direct si in reluare de LOOK TV. Dupa acesta vor mai fi cateva meciuri tot in Spania, probabil o mica competitie la care vor mai participa Dinamo Bucuresti, Otelul Galati si posibil Rapid Bucuresti, alaturi de alte cateva echipe straineze. Dar inca nu se stie cu precizie.

    Apreciază

  6. Am pierdut un mare jucator,un tip educat,modest si de caracter. Unul dupa care chiar imi pare rau. Ma bucur pentru el ca va juca la un club unde si-a dorit de mult sa ajunga si unde va vorbi in limba sa materna. Daca suma de transfer e cea vehiculata de presa franceza,de 3 mil.,nu vi se pare ca l-am cedat prea usor? Oricum sumele adevarate de transfer nu le stiu doar cateva persoane. Raman cu satisfactia ca CFR e deja un brand serios,singura echipa din Romania,care reuseste in mod constant transferuri adevarate. Hai CFR!

    Apreciază

    • Sumele de transfer REALE (globale) nu le ştiu decât câţiva, pentru a mai dribla -legal!- plata unor impozite şi taxe, un transfer dat poate fi „instrumentat” juridic prin 3-4 acte juridice : actele de transfer propriu-zise, dar şi alte documente colaterale (eventual contracte comerciale, et.), cu o cotă de impozitare diferită. Se practică din Honolulu şi până-n Anglia, singura condiţie este ca ea să fie legală, sau -măcar- „pe acolo”…HAI CFR !!

      Apreciază

      • Fanii OM au fost destul de opariti in momentul in care au aflat de venirea lui Sougou. Multi il considera un transfer extrem de scump. Mai toti cred ca s-au platit degeaba si cele trei milioane. In consecinta nimeni nu a avut si nu are interesul sa faca publica o suma mai mare. Cert in joc a fost o valoare mai mare. Urmeaza sa aflam alte detalii, respecti ce facilitati si ce avantaje am mai dobandit.

        Apreciază

  7. Multumim Sougou! Ma bucur cand unui astfel de om ii este apreciata valoarea.
    A fost mult peste campionatul nostru si era evident ca nu mai putea ramane. Pt noi a fost decisiv in castigarea titlului si in parcursul UCL. E in topul preferintelor mele privind jucatorii trecuti pe la CFR. Mare caracter, inteligent, a dat totul pt echipa. Tot timpul s-a concentrat pe fotbal, despre plecare vorbea doar intrebat si mentiona ca trebuie sa fie un lucru bun atat pt el, cat si pt club, spre diferenta de altii gen Deac care la primul interviu a spus ca „am revenit ca sa am de unde pleca la vara”. Mult succes si nu te vom uita Sougou!

    Apreciază

    • Subscriu ! Felicitări Moudou, ai fost în primul rând un băiat de caracter, şi asta contează cel mai mult. Să ai tot norocul din viaţă la OM, să ajungi cât mai departe ! Să nu uiţi niciodată „rampa de lansare” numită CFR Cluj !

      Apreciază

    • Ghinionul nostru a fost ca Sougou a fost curtat de OM. Din cate stiu la inceputurile carierei s-a invoit de la clubul la care juca in Portugalia pentru a vedea un meci al formatiei sale de suflet, OM. Probabil ca daca era alt club si pozitia CFR in negociere era mai buna si Moudou era mai putin hotarat. Se cuvine sa-i fim recunoscatori si sa-i multumim pentru contributia la performantele din ultimii doi ani, sa-i dorim sa straluceasca la noul club, sa fie ferit de accidentari si sa aiba parte de un nou titlu in acest an.

      Apreciază

  8. Pe mine ma enerveaza mult Hora si Deac, iar daca nu-si revin cu capul si Valente si Godemeche. In rest, pe Weldon il mai las sa se readapteze. OK nu vor mai pleca jucatori, dar cred ca lista UEFA se mai poate strica cu inca un transfer, cel putin. Am citit undeva ca in transferul lui Sougou intra si un jucator de la OM la schimb. Siti ceva?

    Apreciază

          • Sunt curios ce modificari vor surveni pe lista. Daca nu mai pleaca nimeni, nu mai vine nimeni, avem urmatoarea situatie: la portari si fundasi nu vor fi schimbari. Dintre mijlocasii la acoperire au plecat Luis Alberto si Aguirregaray. Am ramas in Godemeche si Muresan, dar dupa cate am putut observa, Muresan este folosit destul de avansat de catre PS. Banuiesc ca unul nou pe lista va fi un mijlocas defensiv. Sare nu si-a intrat inca in paine, Muniru n-are inca contract si ii si necopt, Vass accidentat usor. Cin’ sa fie? Pentru Bastos si Sougou, inlocuitori ar putea fi Deac, Hora, Maah. Postul de varf este acoperit de Kapetanos si Bjelanovici. Ramane oare Weldon pe dinafara?

            Apreciază

          • nu acum e momentul propice pt a-l vinde pe kapetanos? nu ramane in ultimele 6 luni de contract la vara ? nici forma sprotiva si nici modulele lui PS nu par sa-l avantajeze.

            Apreciază

            • Ba da, în opinia mea este momentul cel mai potrivit, pentru toată lumea, dar dacă ea nu se va realiza în scurt timp atunci se va amâna până-n vară, iar atunci vorbim de un alt context al cererii şi al oferetei, s-ar putea ca şi impresia creată în grupele UCL să mai pălească, s-ar putea ca şi prestaţia în sine a lui Kape să mai scadă (da, ai dreptate şi cu modulul lui PS versus Kape), deci …

              Apreciază

            • Anul acesta Kapetanos schimba prefixul, joaca intr-un campionat nu prea bine vazut in Europa (a se vedea reactiile suporterilor OM la transferul lui Sougou, in comentarii, pe diferite site-uri), nu cred ca exista, sau ca va aparea, o oferta de peste 1 milion de euro ca sa merite ciuntirea si mai si a lotului pentru dubla cu Inter (sa nu mai spun ca exista si riscul major al calificarii in finala :)). Asta e, Bastos si Sougou au avut oferte, cu Aguirregaray si Luis Alberto am avut ghinion, Nicoara a plecat primul, este riscant sa mai dai drumul unor jucatori de pe lista. Nu m-am uitat in regulament (nici nu stiu daca e prevazuta o asemenea situatie), daca un club calificat in primavara europeana vinde 16 jucatori din cei 21 de pe lista, poate inlocui 3, deci ramane cu un lot de 8 jucatori, la ce sanctiuni se poate astepta din partea Uefa?

              Apreciază

        • Din cate stiu vom avea procente si dintr-un alt jucator al OM. Nu stiu daca va veni la noi, nu este exclus. In negocieri OM a incercat sa ne dea jucatori, nu prea s-a potrivit cu necesitatile noastre, jucatori de calitate similara cu cei propusi avem destui, iar posturile pe care puteau evolua erau acoperite la nivel superior.

          Apreciază

  9. Ma bucur sa constat ca toti cei care postati aici ati remarcat calitatile lui Sougou:educatia,caracterul si inteligenta. Asta spune multe si despre cei din Tribuna. Pe cand oare si un jucator roman cu calitati similare? Unul care sa citeasca si altceva decat cartea de telefoane,sa asculte si altceva decat manele,sa constientizeze ca talentul nativ trebuie completat cu multa seriozitate si truda. Pacat ca jucatori ca Deac sau Hora se pierd nestiind sa fructifice imensa sansa ce li se ofera. Pana la varsta adolescentei poti da vina pe parinti sau pe sistem,pentru cum ai fost educat,apoi totul depinde de dorinta ta dea te autoeduca si a-ti depasi conditia.

    Apreciază

  10. Stiam cu totii ca a plecat, dar acum e oficial, a aparut pe site-ul clubului. Statistica faina (furata de pe kvsc.blog :)) 55 de meciuri, 4606 minute, 15 goluri, 19 pase de gol, 3 lovituri de la 11m obtinute. Multumim Sougou, multa sanatate si succes la OM!

    Apreciază

      • @07, cred ca Sougou chiar daca nu era cedat acum, nu ar mai fi fost al nostru, cu riscul de a repeta, OM era chiar echipa lui de suflet. Inter are de ce sa se bucure, sau macar sa rasufle cu usurare, au scapat de inamicul public. Adaugand bucuria prilejuita de plecarea lui Bastos, cred ca-si freaca mainile in timp ce noi am pierdut mai bine de 50% din forta ofensiva. Pasele luminoase plecate din gheata brazilianului vor fi doar amintire, centrarile fabuloase din dreapta care sa-l faca gogheter pe Kape asemenea. Fotbalistic am saracit rau. Pentru altii poate Bastos si Sogou nu valoreaza prea mult, pentru noi insa valorau mai mult decat s-a incasat. Pedro nu-mi pare inca suficient de constant, inca e in stadiul de jucator cu sclipiri. Am dat, s-a umplut portofelul sa vedem ce punem in loc. Macar de ar confirma Sougou la OM ca sa ne laudam ca, de regula, vindem jucatori utili, titulari si nu eterne rezerve, Renan de exemplu s-a stins. Faptul ca am vandut unei echipe cu nume, e bun pana la urma urmei, dar pe mine nu ma bucura. Inteleg avantajele dar o reala parere de rau tot ramane.

        Apreciază

  11. ii multumim frumos lui sougou pt tot ce a facut la noi si-i dorim mult succes in continuare. am pierdut pe langa un jucator determinant pt noi si un om de calitate. sper sa aiba sansa sa nu se accidenteze si sa aiba evolutii apreciate. altfel, desi datele tranzactiei doar le ghicim, putem spune ca CFRul a luat bani frumosi din aceasta tranzactie si ne-am deschis si piata franceza. ca imagine am castigat mult prin acest transfer la OM. daca s-ar realiza si mutarea lui felgueiras la manchester (vise, oare?) am detona inca o bomba de imagine(uai ce face si numai lecturarea titlurilor ziarelor romanesti, vad numai bombe 🙂 ). sa vedem pe cine punem in loc si care e strategia pt acest an.

    Apreciază

    • N-am pierdut nimic dacă te lauzi că am deschis încă o piață, cea franceză (vă rog, 2 minute de sobrietate, se cântă La Marseillaise!). Apoi, dacă ne „scăpăm” și de Felgueirsa – sau cum naiba îl chema – o deschidem și pe cea engleză! Mai rămâne să-l dăm pe Paszkany la Bayern și putem muri fericiți sau să continuăm să trăim fiecare după posibilități.

      Apreciază

      • da’ supararea dvs de unde provine? ia va rog sa ne luminati mintile cu un articol 🙂
        P.S: da, ne-au plecat oamenii reprezentativi – cel putin i naceasta toamna- insa daca nu privesc partea pozitiva a lucrurilor risc sa mi se scranteasca inca o rotita.

        Apreciază

      • Nu murim, 07, nici vorbă ! Ne transferă şi pe noi cineva, stai liniştit, cu „saitu” cu tot, iar din banii încasaţi facem alte trei „saituri” , şi mai rămâni nişte parale şi pentru o echipă de div.C…

        Apreciază

        • Ba.. pa mine nu ma transfera nimeni , ca io tat CFR-ist o sa mor , indiferent ce se va intampla cu clubu’. Sha pi’ , is pe batran sa „iubesc ” altceva .. Asta-i ca si-n bancu ‘ ala : ” … cica , stateau trei tauri, de diferite varste, pe un deal ,iar in vale vad o ciurda de vaci . Cel mai tanar zice ; Ba, io ma duc in vale si pe toate le … iubesc.. , cel mijlociu zice ; Ba, io daca ma duc la ele o … iubesc pe aia si …pe aia, pe rand. Cel mai in varsta zice : Pai, .. daca le trebuie… ceva , sa vina aicea sus la mine…Asa ca , io nu ma mut la alta vaca ,…Pardon, club ..indiferent ce se va intampla ..

          Apreciază

          • Eu altfel stiu bancul asta, dintr-un film american politist. Taurul tanar cand vede cireada in vale zice ca o rupe la fuga sa prinda macar una, iar taurul batran zice ‘let’s walk, and fu.k’em all’

            Apreciază

  12. „Bomba” pentru mine ar fi sa il imprumute Real pe Fegueiras pina in vara, ca tot s-a accidentat Casillas 🙂 . E la categoria vise, dar le-ar da peste bot unora care to vind pe la Real, Chelsea si Inter un fundas lateral.

    Apreciază

  13. Traba’i mai simpla decat credem noi…..1 la mana: daca ti se ofera ceva sau accepti sau nu, dar daca ti se ofera „binie”…tre’ sa fii nebun sa nu iei….____2 la mana: io, calciator cu salar de 4ooo lei/luna is cautat de o alta firma care imi da 42oo lei/luna, in plus da si la mine la fabrica 100 de lei..Oare ce sa aleg? Cred ca aleg 42oo….dar daca fabrica nu ma lasa la bani mai multi imi bag picioarele in productia fabricii pana se gata contractul pe perioada determinata, ca pana se gata…tot imi da banii aia….____3 la mana: IO, fabrica, stiu ca pot sa iau niste bani sa pot continua productie inca 1-2-3 ani, in plus din banii care vin imi pot lua si 2-3-4 muncitori calificati care poate o sa-mi lucreze bine, poate nu atat de bien ca cel care pleaca, dar totusi 2-3-4 poate o sa lucreze mai mult decat „ala” 1 la care o sa i se falfaie…ca timpu’ trece, banii vine…____ Care dintre voi/noi nu am pleca la salar dublu de la CUG la Mercedes (ma rog, Peugeot) pe aceeasi functie cu salar pe functia de la Peu.., nu hala de la CUG….._____Hai sa fim seriosi…. Io as vinde si pe altii pa banii aestia si nu i-as duce pa toti acasa, asa cum nici dl.Paszkany nu-i va duce pe toti acasa…
    Kapish??

    Apreciază

        • Subscriu. Paszkany nu este Bucsa, sau cum il cheama pe ala de la defuncta Urziceni. Intreg clubul a crescut semnificativ anul trecut (al treilea titlu + parcurs istoric in UCL). Am reusit sa aducem un A1 peste medie, avem un lot mare, atat numeric cat si valoric, jucatorii nou adusi sunt promitatori, intra sume frumoase in conturi. Contextul era favorabil pentru cedarea lui Bastos si Sougou.

          Apreciază

        • Prietene, amu am niste probleme cu „pompa centrala” (motivul pt. care m-am retras de pe forum..), dar (si) la vara vreau sa vin pe la secuime si tare as vrea sa putem servi o bere ca lumea p’acolo (nu Ciuc facut la Buzau!!!)
          Ne mai auzim….oricum emailu’ meu e aproape public….senyedi@yahoo.com

          Apreciază

  14. Frumoasa si precisa „fotografiere” a jocului, incepe sa se vada si munca antrenorului.
    Multumiri lui Sougou si-i doresc noroc, sper sa reziste intr-un fotbalt atat de solicitant fizic ca cel francez.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.