De veghe la Inter-Pescara 2-0


Salut, prieteni! Sâmbătă seara, între orele 21.45 – 23.05, m-am transformat din nou în „spion neremunerat şi marginalizat” (lefter şi prost, adică) al echipei de pe locul 5 din Europa Centrală şi de Est (inclusiv zona Balcanilor). Vorbim de echipa CFR Cluj, care se pregăteşte în Marbella (Spania) pentru meciul secolului cu o echipă din Milano, Inter (AC Milan trebuie să mai aștepte…). Am băut nişte energizante, să nu adorm, şi văd că s-a și dat drumul la partidă.

Inter a început cu formula: 1.Handanovic – 6.Silvestre, 19.Cambiasso, 26.Chivu – 42.Jonathan, 4.Zanetti, 24.Benassi, 31.Pereira – 14.Guarin – 8.Palacio, 99.Cassano. Un aproximativ 1-3-4-1-2, cu Guarin ceva mai retras, în spatele „pianiştilor” Palacio şi Cassano. N-am reţinut formula de start a echipei adverse (din punctul nostru de vedere nici nu are vreo importanţă), l-am revăzut în schimb cu deosebită plăcere pe Bergodi (care a mai pus vreo 2-3 kile pe el), la fel de chipeş şi simpatic cum era şi pe vremea când am terminat pe locul 3 cu el la timonă. Frumoase amintiri…

Inter pare oarecum crispat, rezultatele nu foarte „cusher” din ultima vreme apasă şi pe ei. Pescara se apără din start, nu face pressing mai sus de linia de centru. La Inter iarăşi schimbări multe, unele forţate, altele nu: Cambiasso retras de tot (joacă un fel de libero, post pe care-l credeam demodat), în stânga sa Chivu, în dreapta sa Silvestre. Faţă de ce-am văzut până acum, pare formula cea mai echilibrată (ce-o fi când revin Samuel şi Ranochia?). În faza defensivă, cei doi fundași centrali-laterali strâng lângă Cambiasso, Jonathan şi Pereira preluând automat controlul în margini, iar Guarin coboară mai mereu până la 35-40 metri de poarta proprie, pentru a închide/încurca urcarea fundaşilor centrali şi a închizătorului advers. S-a confirmat ce am presimţit în partida anterioară: este un jucător bun, are viteză, forţă, înălţime, tehnică, are şi VP (vedere periferică). În plus, face şi muncă suplimentară în faza defensivă, adică exact ce nu fac nici Palacio, nici Cassano. Cred, totuşi, că menţinerea lor numai în avanposturi a fost o decizia luată de A1, pentru că vorbim de o partidă ce trebuia câştigată în mod obligatoriu, contra unei echipe oricum modeste. De multe ori am avut senzaţia că Pescara este chiar adversarul potrivit pentru Inter, pentru ieşirea lor din groapă şi refacerea moralului zdruncinat, aşa cum ne mai scoatem şi noi cu câte un Braşov sau câte o Bistriţă în anumite momente „negre” ale existenţei noastre…

OK, mai departe… O mutare neforţată, dar inspirată, a fost plasarea lui Zanetti în centru, ca închizător, avându-l în stânga pe Benassi, despre care nici nu am auzit prea multe şi la care nici nu am reţinut multe, mai ales în atac. La fel de anost mi s-a părut şi jocul lui Jonathan, cei doi fiind petardele echipei, în opinia mea. Zanetti, în schimb, şi-a interpretat cu brio partitura, în apărare s-a poziţionat mai mereu pe „parcelele” lăsate libere, în funcţie de fază, în atac a mai contribuit cu câteva incursiuni spre linia de fund, de regulă în dreapta.

În faţă, pe lângă cei doi „pianişti” (Cassano şi Palacio), mai mereu s-a băgat în seamă şi Guarin, iar Pereira a reuşit de multe ori să intre în combinaţii cu cei trei, scăpând în lateral-stânga de câteva ori. Atacul lor este în mod evident mai bine pus la punct pe stânga, un sistem morişcă care place în unele momente (dar poate că senzația a fost amplificată de prestaţia mai slabă a defensivei adverse). Din zona aceea a venit şi golul de 1-0 din min. 30: pasă în adîncime a lui Chivu, preluare cu fentă de corp Palacio şi gol. Superexecuţie, să recunoaştem, l-a „rupt” pe fundaşul advers.

Faţă de precedentele tentative de spionaj (când m-am autoexilat din faţa ecranului, dezamăgit fiind atât de nivelul partidelor, cât şi de prestaţia lui Inter), de această dată am mai rezistat 20 minute şi în partea a doua a meciului, ceea ce nu e rău! Suficient cât să-mi dau seama că Inter joacă din ce în ce mai sigură pe ea, că Pescara comite din ce în ce mai multe erori, şi să văd şi golul de 2-0, prelucrat fin de Palacio pe dreapta şi finalizat în centru de omniprezentul Guarin. Ulterior am aflat că scorul final a rămas 2-0, deci cam asta a fost toată partida. Neconcludentă – în opinia mea – atât pentru Inter, cât și pentru noi, din moment ce prestaţia aparent mai bună a milanezilor trebuie obligatoriu raportată la valoarea adversarului (una foarte modestă, să ne scuzi Cristiano, dar cam asta e…).

Reţinem totuși pasul înainte făcut de Inter şi formula de joc care pare cea mai potrivită pentru italieni în acest moment. Atacul lor are câţiva jucători valoroşi și talentaţi. În funcţie de capriciile lui Cassano, execuţiile lui Palacio şi implicarea lui Guarin (dar şi cu suportul celorlalţi, evident), Inter poate deveni (sau nu) extrem de periculoasă. Iar în apărare, nu mai vorbim, doar e echipă italiană, prima interpretă a celebrului Catenaccio, încă de  acu’ 50 de ani…

Cu respect şi prietenie, Kiruj

HAI CFR!!!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nru4imcAZmKY9FDn
szólj hozzá: Inter Milan 2 – 0 Pescara

Reclame

62 de comentarii

 1. Kiruj, patriotule român, tu te retragi strategic din fața televizorului când se pregătește Chivu să-și înceapă recitalul de chifle și gafe? Păi atunci cum o să le descoperi milanezilor punctul slab? 🙂

  Apreciază

  • Îţi spun sincer, nu mă uitam la meciurile lui Inter nici dacă eram ameninţat cu pistolul…Dar dacă tot i-am prins în „şaişpimile EL”, chiar mă interesează ce şi cum. Apropo, Chivu. Chiar a gafat aşa de „concludent” după min.65 ? Până atunci n-a făcut greşeli deosebite, nici nu era expus. A pierdut considerabil din viteză (nu era un Sougou nici în tinereţe…), în schimb a câştigat la capitolul „plasament” şi intuiţie. Nu se aventurează în atac, ştie că nu se poate replia rapid. Dacă va juca contra noastră, Sougou îl poate „înnebuni”, dacă prinde o zi „baseliană”…În apărare a fost bine dublat (chiar triplat) de Pereira şi de Benassi. oricum e o opţiune mai bună pt. Inter (dar şi pt. noi…) ca Juan ăla, care pare dintr-un alt film.

   Apreciază

 2. Prieteni ! Ceva „OFF TOPIC ” …… C. F…aaa….adica ATLANTA FALCONS , a castigat meciul cu Sib ….aaa.. Seattle cu „un gol ….aaaaaa… ” inscris innainte de final cu 10 secunde de ……Maf….aaaaa Matt Bryant ….aaaaaaaaaaaaaaa. Asta am visat cu doua zile innainte de meciul Seahawks-Falcons . Asa va fi si-n meciurile cu Inter : NE VOM BUCURA MULT !!!

  Apreciază

  • Vad ca arbitrajele sunt mai parnaie decat la noi. Cum dracu s-a putut acorda gol (de fapt, trei dintr-un foc) cand mingea a trecut peste poarta? Sa nu mai spun ca ala de i-a potrivit mingea pentru sut a comis un hent clar 🙂

   Apreciază

   • Pai , daca i-o cumparat pe „albitri „…. Ezact ca CFR-u’. Ce conteaza ca-i aranjata mingea aia (ori ou ,ce o fi !) cu mana si golu’-i dat pa deasupra , tot pa directia portii o fost !!! Da ‘ , presa sportiva n-o zis nimic , cica ; nici ” Holiud-u’ ” (parca asa-i zice la fabrica aia de vise… ) n-o putut inventa un asa dramatism . Astia n-o vazut CFR-Sibiu anu ‘ trecut….

    Apreciază

 3. Da’, amu „pe bune” ; … daca l-am invins pe „Old Trafford” , de ce sa nu-l invingem si pe „Giuseppe Meazza „…..ca tot un „batranel” ii si asta ??!!

  Apreciază

  • Te salut , prietene ! În acest moment, Inter pare o echipă eterogenă atât ca vârstă, dar şi ca competenţe fotbalistice. I-am urmărit în ultimele 3 partide de campionat, au tot căutat formule, în apărare mai mult de nevoie. În atac formula de ieri pare cea mai combativă, cu Palacio, Cassano, Guarin, îşi schimbă mult locurile pentru a disloca apărarea adversă şi pentru a face loc urcărilor lui Pereira (în primul rând) şi cine o fi în dreapta (ieri a fost Jonathan, cam slăbuţ). Mizează foarte mult pe execuţiile individuale ale „pianiştilor” din faţă, Cassano şi Palacio, în rest nu au scheme complicate de atac, va fi nevoie însă de replieri / dublaje masive în lateral.

   Apreciază

 4. Nu consider ca e necesar sa disecam jocul italienilor. Noi venim dupa 10 puncte din CL, ei abia s-au calificat de pe locul doi din EL. Deci, ei trebuie sa-si pregateasca jocul in functie de cum vom juca noi. In plus, ma astept ca la coborarea din avion a baietilor nostri, pe aeroportul din Milano, ziaristii italieni sa se inghesuie cu intrebari gen “de care jucatori italieni ati auzit?” 🙂

  Apreciază

  • Echipa si jocul CFR-ului va fi o surpriza in primul rand pt noi, italienii chiar sa vrea nu ar putea sa ne studieze. La intrebare as raspunde: Baresi si Maldini, sigur castigam niste fani care isi doresc sa moara capra vecinului 🙂

   Apreciază

   • Alin, motto-ul acestei pagini nu este „de floare si de bostan”. Un suporter civilizat isi sustine echipa fara a-i denigra adversarul. Eu nu m-as identifica virgula cu niste ultrasi de ocazie care sa injure prin ricoseu.

    „Arogantele’ „atotstivuitorilor” care se cred „razboinicii lumnii (pardon nocturnei)” in timp ce „planeta se scufunda” sunt pe alte meleaguri.

    Am tot respectul pentru ceea ce inseamna la nivel global Picchi, Meazza, Zenga, Mazzola, Fachetti, Altobelli, Baresi.

    Apreciază

 5. Ma copii cine-mi aduce benzina sa le dau foc la cei de la looktv, adica ei pe program azi au meciul Stelei pus la loc de cinste (Steaua Steauaaaa) si noi avem meci in 19 dar nici vorba, pe port.ro apare ceva meci cu basel da scrie ca-i in reluare, la ei pe site nu.

  Am ajuns sa difuzam meciurile Stelei pentru rating, Arpi ma dezamagesti … afacerile iti fura mintea.

  Apreciază

 6. Salut baieti am aceasi intrebare pe care am avut-o si acuma cateva luni: eu in Norvegia fiind, pe ce streamuri as putea sa vizionez amicalele?
  Numai bine, si merci antcipat pentru raspuns

  Apreciază

  • Salut Lucian. Incearca pariori.ucoz.com, sportlemon.tv sau hd-sport-live-online.com. Eu recomand primul. Gasesti cam toate tipurile de sporturi care sunt televizate.

   Apreciază

 7. Lucian are dreptate – postul Transilvania e de c…t – am ajuns să avem o televiziune Transilvăneană care îi promovează pe mitici. La înfiinţarea acestui post m-am bucurat că am scăpat de Becali şi de Steaua şi în sfârşit vor fi promovate echipele din zonă. Steaua şi Becali nu ar trebui să apară pe acest post – sunt şi aşa o puzderie de televiziuni care fac propagandă pt. Becali.

  Apreciază

 8. Am observat si eu ieri la meciul Stelei cu Celtic cum comentatorul s-a bucurat moderat la golul lui Celtic. Deci nu a fost ‘pe fata’, cum se bucura comentatorii de pe digi la golurile incasate de CFR dar totusi s-a simtit umbra de bucurie (parerea mea) Apoi m-am gandit daca comentatorii Transilvania Live ar trebui sa raspunda cu aceeasi moneda, adica sa comenteze vadit ostil fata de Steaua. Singura explicatie buna ce am gasit-o pana acum e ca noi suntem mai ‘civilizati’ (si prin prisma comentatorilor). Poate aveti voi alte idei, as fi curios.

  Apreciază

  • La baza bucuriei miticilor (când CFR primeşte gol) stau două argumente oarecum diferite : 1……o ură şi un dispreţ sincer (neprovocat) vizavi de echipa noastră, cauzele fiind multiple : detronarea capitalei din postura de „unic furnizor” al campioanelor la fotbal, dispreţ faţă de munca cinstită în general, faţă de stilul occidental în care este organizat clubul, invidia nefardată vizavi de rezultate, poate şi o doză de naţionalism fals, etc., şi 2……cele prevăzute în „fişa postului”, prin care chiar sunt obligaţi să se manifeste astfel, adică argumente de rating şi existenţiale / comerciale (se câştigă astfel şi nişte sume suplimentare, sunt convins). Toate aceste argumente (încă) nu există (sau nu la nivelul miticilor) în cazul comentatorilor noştrii, aici vorbim şi de o altă civilizaţie, şi de o dependenţă mai redusă de un „formator de opinie” incult, putem vorbi şi de lipsă de experienţă…În orice caz nevoia de scandal, de ură afişată, etc. (aducătoare de puncte de rating) este total diferită la mitici şi la Cluj.

   Apreciază

 9. Sunt de acord că trebuie să ne purtăm civilizat, dar asta nu înseamnă să-i punem pe mitici pe ecranele ardelenilor. Steau şi Becali nu trebuie să apară pe posturile locale pentru că nu prezintă interes în această zonă. În cazul în care postul de televiziune nu a fost creat pt. telespectatorii ardeleni, să îşi schimbe numele în : Muntenia Look, Oltenia Look, Moldova Look, sau Bucureşti Look. A fi civilizat nu înseamnă să fii fraier sau bleg.

  Apreciază

 10. Urmaresc zilnic Fotbal LOOK pentru a scapa de Steaua si babuinul lor. Subiectul de azi la Fotbal Look este lipsa unui fundas dreapta la Steaua, cearta lui MM cu jucatorii, accidentarea lui Iancu, transferul lui Kirikes, etc. Revoltator. Meciul cu Celtic s-a dat deja in reluare de 2 ori. Sunt 2 reporteri de la LOOK TV la Marbella si noi nu stim nimic nou de CFR. Suntem trădaţi de propria televiziune. Arpi, se impun masuri urgente !

  Apreciază

  • Nu pot să credcă Arpy face în mod conştient astfel de greşeli, efectiv revoltătoare, la prima vedere. Probabil are el anumite concepţii despre asta pe care nu le ştim, poate urmăreşte o finalitate anume…Arpy are multe iniţiative aparent banale/inexplicabile, dar cu bătaie lungă, despre care nu prea suflă nici măcar o vorbă, şi bine face. Poate fi vorba şi de o acţiune partizană a celor de la LookTv (nu prea cred…), caz în care problema poate fi remediată în câteva secunde cu ajutorul unor şuturi în c…r. Dar dacă vorbim de o strategie asumată şi de Arpy (pt. rating, pt. bani, etc.), atunci e bai mare, foarte mare, atunci chiar ne putem considera trădaţi în idealuri…Să nu ne pronunţăm, să vedem ce se va întâmpla în viitorul apropiat.

   Apreciază

   • Cred eu ca trebuie doar sa facem un minim efort pentru a intelege totul in registru corect. Satietatea e urmata de greata. Asta cred ca stie si AP. Deci un brand precum Steaua il banaliyeyi prin supralicitare. Asta in primul rand. In al doilea rand, Steaua e pe cale sa devina echipa, are sansa asta, din noroc, din intamplare, prin mijloace oculte strict legate de conjunctural, dar are aceasta sansa. AP stie foarte bine ca „fiecare pasare pre limba ei piere”, in cosecinta, cred ca admiteti si voi, nu costa nimic sa le suflii in panze, cu cat mai multe rufe in public cu atat mai bine, cand vine vremea scandalului destructiv nu-l mai opreste nimeni. E momentul in care trebuie sa ne bucuram ca de o victorie, de orice elogiu, de orice minut de atentie acordat de presa Stelei. Verii sunt la un pas de incaierare, gigi le pierde sprijnul datorita prodancei, mimi se da in petec, cainele turba de prea mult bine, la Steaua sunt semne. Mai ca i-as canta si eu osanale, ma abtin pentru ca ar suna fals. Fiti siguri, gigi isi traieste cantecul de lebada, ascensiunea politica il va duce acolo unde ii este locul. In fotbal isi putea face dusmani, si si-a facut, a pierdut sprijinul neprecupetit si consecinta, a stat departe de titlu. In politica dusmanii iti pregatesc catuse. Asa ca e bine ca i se da avant. E in folosul nostru.

    Apreciază

    • Pare plauzibilă şi logică „regia” ta, Căline, în zona asta văd şi eu soluţia. Arpy a pierdut prima repriză a războiului dus pe mai multe fronturi, dar nu se predă niciodată, apelează la strategii / arme noi. Contează foarte mult elementul surpriză.

     Apreciază

     • Kiruij , PRIETENE ! NU logica , ci…. PERFECTA ! Si,… ce spune Calin ,se va intampla ! Bunicul meu (un om foarte intelept !) , ne spunea (mie si fratelui meu geaman ) o data : ” Dragi mei ! Ca sa traiti linistiti in viata , trebuie sa va feriti de trei lucruri : de politica , de pistol si de… femei ” .. In timp, mi-am dat seama ce mare dreptate a avut ! Daca intri in politica , mai repede sau mai tarziu esti „terminat ” (babuinu’ acum a intrat), daca ai de-a face cu femeile , n-ai nici o seansa ( se cearta cu prosttuatele si o are alaturi pe geniul feminin al fotbalului romanesc ),iar , cine pune mana pe… pistol, de pistol va muri…

      Apreciază

  • Modul in care se vorbeste despre Steaua la Fotbal Look poate fi considerat „antireclama”. So, relax. Se va vorbi mult despre CFR, ai putina rabdare sa inceapa amicalele. Cat despre presa centrala eu ma multumesc cu titlurile: „CFR – victorie pe Old Trafford”, „CFR – maxim de puncte in UCL:10”, „CFR trece de Inter in EL”. Sigur, sunt multi cretini, dar cand se trage o linie ce crezi ca va conta: ce transfer a mai ratat Steaua sau cel mai mare rezultat in UCL facut de catre o echipa din Romania?

   Apreciază

 11. Cica s-a semnat cu un atacant, in plus…..(copy/paste) : _____“vişiniii” ar putea să semneze cu tânărul mijlocaş ghanez Sulley Sariki Muniru (foto), nimeni altul decât fratele vedetei lui AC Milan, Sulley Muntari. Sulley Muniru a evoluat în trecut la echipa secundă a celor de la Real Madrid. Informaţia a fost confirmată de preşedintele Iuliu Mureşan. „E un jucător tânăr, ghanez, mijlocaş, un număr 8. Are calităţi bune, a fost la Real Madrid B şi s-a antrenat şi cu prima lor echipă. E un băiat de perspectivă, şi mie şi antrenorului ni se pare foarte interesant. În aproximativ două săptămâni vom lua o decizie în privinţa lui, până acum pot spune că ne place”, a declarat Mureşan.

  Apreciază

  • De ce ar fi in plus? Are 18 ani, daca il iau cu un contract de 5 ani il pot imprumuta un an – si echipe ca Bayern fac asta, vezi Lahm sau Kroos. Incet incet se prefigureaza din zvonuri echipa sezonului urmator. Kapetanos are contract pina in 2014 si in vara ar fi ultima fereastra pentru un transfer profitabil, Bjelanovic a fost adus probabil pina la sfirsitul sezonului, Ronny daca isi revine are si el contract pina in 2014, Weldon nu e tinerel, Bus si Ganea sunt umplutura. Ar fi o optiune sa vedem la anul lotul de atacanti format din Rui Pedro, Muniru, Weldon, Ronny, Piech plus inca un roman de umplutura.

   Apreciază

 12. citynews Cica deja un atacant de viteza a semnat cu CFR si vineri va ajunge in cantonament. Sa vedem cine e si daca e asa. Faceam zilele trecute o trecere in revista a jucatorilor si ajungeam la concluzia ca avem prea multi atacanti si prea putine certitudini de valoare. Cine va fi mijlocasul/extrema stanga tot nu stim. Va fi Valente reinventat de Paulo Sergio? Va juca Deac acolo? Cine va fi mijlocasul ofensiv? Rui Pedro sau poate chiar Weldon?

  Apreciază

  • Atacantul rapid ar putea fi fotbalistul polonez de care tot vorbeste presa poloneza, Arkadiusz Piech. Din ce-am bughisit cu GT, presedintele clubului, Smagorowicz, a mers in cantonamentul de la Rybnik si i-a facut jucatorului o noua oferta de prelungire a contractului, dar Piech a refuzat din nou. Presedintele a declarat ca jucatorul nici nu a vrut sa auda de prelungire, dorind o schimbare de club. A adaugat ca Piech are doua oferte, una de la CFR Cluj, iar alta tot din est. Momentan jucatorul are o alta problema, este bolnav si a fost izolat de colegi pentru a nu-i infecta si pe ei, iar antrenorul Zielinski are intentia sa-l trimita acasa inainte de terminarea stagiului de pregatire, care se incheie sambata.

   Apreciază

 13. Eu o iau asa, Look a transmis marti un amical al lui Celtic, nu vad nicio problema ca adversarul scotienilor s-a nimerit sa fie Steaua 🙂 Postul a achizitionat dreptul de transmisie al amicalelor de la Marbella, vom vedea, printre altele, FC Basel – Dinamo Kiev, Videoton – Dinamo Moscova sau Dnepr – Rapid. Plus meciurile CFR-ului. Deci, nici vorba de promovarea Stelei la Look. Maximum, a fost disecat mai in amanunt jocul bucurestenilor deoarece ne va fi adversar in campionat, in retur 🙂 La fel facem si noi cu Inter, aici, pe Tribuna 🙂 Au fost transmise si s-a discutat in studio si despre fazele altor amicale, inainte de meciul lui Celtic (eu am vazut partial Mons – Dusseldorf, parca).

  Apreciază

 14. Sulley Sariki Muniru (18 ani) a fost în probe anul trecut la Real Madrid, care e fratele celebrului jucător al lui AC Milan, Sulley Muntari.(gsp). Cel care a dat probe la Real Madrid Castilla se numeste Tamimu Muntari si avea 22 de ani anu trecut in octombrie,tot frate al celebrului Sulley Muntari de la AC Milan. aici il puteti vedea jucand aici si aici ca e acelasi,sau e un frate mai mic de al lor,ramane de vazut.

  Apreciază

 15. Citynews: “EXCLUSIV Robert Maah a semnat cu CFR.
  CFR a bifat primul transfer al iernii. Formaţia din Gruia a ajuns la un acord cu atacantul Cittadellei, Robert Maah, care a semnat pe doi ani şi jumătate, cu posibilitate de prelungire.
  Maah a evoluat în 15 partide pentru Cittadella şi a înscris două goluri.
  Fotbalistul francez de origine cameruneză s-a transferat la Cittadella în 2011, de la Calcio Como, echipă care a evoluat şi în Serie A, în sezonul 2002-2003. Maah a mai jucat la Bari, Ravenna, Pro Sesto, Grosseto şi Mouscron.”

  Apreciază

 16. Stire sigura, a venit Robert Maah, 27 ani, atacant nr 11, senegalezo-francez, de la AS Cittadella, seria B Italia , in tur 15 meciuri jucate cu 2 goluri . Sper ca e un transfer bun, daca nu chiar f. bun !

  Apreciază

 17. Out de pe lista UEFA sunt Bastos, Nicoara, Aquirregaray, Luis Alberto. Pretendenti sunt: Weldon, Vass, Deac, Maah, (Sare), (Sulley), numai ca doar 3 locuri pot fi schimbate. Daca mai pleaca si Sougou, cu Inter va fi greu sa completam foaia de joc.

  Apreciază

  • Sper sa nu ma insel, dar cred ca Deac poate fi inscris fara a ocupa unul dintre acele 3 locuri, pentru ca a fost format de CFR. Dar din nou, nu sunt 100% sigur.

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s