Profesorul şi PS-ul


De Ziua Naţională a României, echipa unui maghiar (Pusztai) şi cea a unui secui (Paszkany) au fost „pedepsite” să nu-şi găsească odihna binemeritată, printr-un meci desfăşurat la Mediaş, pe meleaguri pe care altădată alţi „bozgori” – saşii – erau la ei acasă. După ce Ceauşescu a avut grijă să se scape de ei, vânzându-i la bucată pe nemţoii ăştia nesuferiţi care n-au ştiut să lase nimic altceva în urma lor decât seriozitate şi civilizaţie, iată că de o vreme încoace alţi bozgori, răsăriţi de undeva din Gruia, ameninţă tihna bietului rrromân de dincolo de Carpaţi: „ungurii lui Paszkany”! De acolo, din dealul Gruii, i se trag miticului microbist toate relele din ultima vreme, şi n-ar fi deloc cu supărare dacă un alt vrednic urmaş de-al lui Nea Ceaşcă l-ar scăpa cumva de această nouă pacoste, alb-vişinie, care câştigă nepermis de mult teren pe plaiurile noastre mioritice!

Ai zice deci că măcar pe Târnava Mare, cu echipa ungurului nostru Pusztai, ar trebui să avem un meci uşor noi, frânarii, un meci ca între fraţi, mai cu seamă şi pentru faptul că formaţia asta a Mediaşului nu pare a avea, totuşi, probleme reale cu retrogradarea. Asta oricât de slab s-ar încăpăţâna să evolueze Eric, Bawab şi ceilalţi, şi de oricâte greve s-ar ţine băieţii ăştia în continuare.

Pusztai însă pare a rămâne şi pe mai departe fidel principiului său călăuzitor care ne-a privat în ultimii ani de atâtea puncte în clasament: „Bozgor, bozgor, da’ brânza (meciurile din Liga lui Mitică) îi pe puncte, nu pe ochi frumoşi!”. Cu echipa asta inventată de el, cu care s-a obişnuit să ne tot vină de hac în ultimii ani, antrenorul Mediaşului va căuta şi de data aceasta să ne fure bucuria unei victorii, care ne-ar mai lăsa de doi lei speranţe şi pe mai departe. Steaua pare însă pusă în continuare pe fapte mari în campionat, meciul de aseară – de la Chiajna – mie aducându-mi aminte de concordia generală care a pus stăpânire şi pe un alt meci de pomină de-al ei, acel 5-0 cu Steluţa Buzău, pe care nici în ziua de azi unul ca Habib Habibou nu-l poate uita.

Spre deosebire de stelişti, noi nu vom avea deloc parte de un meci în familie, Mediaşul fiind şi în acest sezon o echipă deosebit de incomodă pentru toţi granzii campionatului nostru. Niciuna dintre echipele mari de pe la noi nu a reuşit să se impună în faţa acestei formaţii, trupa lui Pusztai terminând neînvinsă în fiecare dintre jocurile cu CFR (1-1), Steaua (1-1), Dinamo (2-2), Vaslui (1-0) şi PetrolU (2-0). Din păcate pentru fanii medieşeni, echipa lor nu a reuşit să păstreze o constanţă şi în meciurile mai facile, Găzuţul pierzând puncte importante pentru clasament cu echipe ca Ceahlăul (1-2, d), Bistriţa (1-1 ,d), Iaşi (0-1, a) sau Concordia (1-3, a). Dacă ţinem cont de acest amănunt, ca şi de acela că de vreo trei ani noi n-am reuşit să-i mai învingem pe sibienii ăştia ai lui Albu, trebuie să ne aşteptăm la un joc extrem de greu pentru această seară. Asta chiar dacă profesorul nu-i va putea trimite în teren pe Bud, Vitinho şi Ciprian Petre.

De partea Gazului mă aştept ca diseară să-i văd trimişi în teren pe următorii: Pleşca – Trtovac, Akaki, Markovic, Buzean – Todea, Nicandro – Astafei, Eric, Llullaku – Bawab. Vă mărturisesc, la CFR-ul din era Andone îmi era întotdeauna greu să mizez pe un prim unsprezece, asta pentru că niciodată nu puteam să înţeleg cam ce e în capul „Falcosului” înaintea jocurilor. Pe Paulo Sergio parcă îl înţeleg mai uşor, iar la meciul de Cupă „cu Dinamo-ul” (vorba lui Nea Imi) i-a trimis în teren exact pe cei pe care mi i-aş fi dorit şi eu. Iată de ce vă voi spune acum 11-le pe care l-aş trimite eu în teren, poate PS va fi de acord cu mine şi de data aceasta: Felgueiras – Panin, Maftei, Rada, Sepsi – Godemeche, Celestino – Aguirregaray, Valente, Nicoară – Bjelanovic. Rezerve: Stăncioiu, N.Diogo, Vass, Kivuvu, Deac, Hora şi Buş. Nu ştiu ce se întâmplă în ultima vreme de nu-l mai regăsim în lot pe Nicoară, însă eu cred că băiatul ăsta ar mai merita o şansă şi el la un meci precum acesta. Aşa dezordonat cum părea el în joc, dar mai mereu se întâmpla ceva bun atunci când era introdus el: ba un fault sau un penalty scos, ba un contraatac tăios cu Manchester etc.

Aţi observat, desigur, că din lotul meu de 18 lipsesc Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Camora, Gabi Mureşan, Luis Alberto, Sougou, Bastos, Rui Pedro şi Kapetanos. Toţi „greii” echipei, cu excepţia portarului Felgueiras, spectatorul cu cel mai bun loc de la meciul cu Dinamo. Dacă la meciul cu „U”, Bastos, Rui Pedro sau Camora se găseau pe banca de rezerve, gata de a fi introduşi în teren şi a schimba faţa jocului nostru, eu de data asta nu i-aş obosi pe senatorii de drept nici măcar cu deplasarea până la Mediaş. Probabil că Albusibiu nu va fi de acord cu mine, dar chiar dacă eu nu minimalizez deloc importanţa campionatului, cred că se impune odihnirea titularilor la meciul acesta, în vederea meciurilor importante (şi grele) care ne-au mai rămas de jucat în Cupa României şi Champions League. Pe mine mă va urmări pentru multă vreme încă imaginea de la finalul jocului cu Dinamo, în care Kapetanos, după o pasă pe care abia a aşteptat să i-o dea lui Rui Pedro (pentru a nu mai fi el nevoit să alerge), urmărea ca din fotoliu cum portughezul se chinuia să mai facă nişte paşi înspre poarta adversă. Culmea ironiei, chiar dacă Dinamo avea în momentul acela doi fotbalişti eliminaţi, pe teren tot câinii erau de fapt mai numeroşi (evoluau efectiv 9 dinamovişti contra a 8,5 ceferişti), pentru că la CFR Kapetanos şi Rui Pedro aşteptau în fund fluierul izbăvitor, iar Ivo Pinto mai mult sărea într-un picior decât alerga!

În final, doar două sau trei vorbe despre Paulo Sergio. Am mai spus-o, încă de la început antrenorul acesta mie mi-a câştigat încrederea şi respectul, iar elogiile la adresa lui văd că n-au întârziat să apară nici printre tribuniştii mei. Kiruj văd că îl numeşte deja „şahist” pe antrenorul nostru, şi pe bună dreptate, iar Alex îl socoteşte între primii trei antrenori din istoria CFR-ului (eu îl văd între primii doi, cam la egalitate cu Cristiano Bergodi). Tot Albusibiu n-a ezitat să vorbească despre „mâna lui Paulo Sergio”, şi asta încă de la primul joc al echipei noastre cu portughezul pe banca tehnică. Vă spun cu toată sinceritatea, în el (mai mult decât în glezna fină a lui Bastos, în capul lui Kapetanos sau în sprinturile lui Sougou) îmi pun şi eu cele mai mari speranţe pentru jocurile importante care ne-au mai rămas de disputat în această lună. De-asta privesc cu încredere înspre confruntarea de la Mediaş, de asta prefer să văd în echipa noastră de start şapte-opt fotbalişti mediocri, dar care pot alerga şi îndeplini cerinţele antrenorului, decât unsprezece vedete care abia mai stau în ghete. Dacă în ultimii ani Cristi Pusztai ne-a tot privat de câştigarea punctelor puse în joc tocmai din cauza antrenorilor mediocri care au condus CFR-ul, de data aceasta cred că mâna lui Sergio va face diferenţa în favoarea noastră, aducând punctele de la Mediaş în contul CFR-ului.

***

În urmă cu vreo zece zile, în timp ce mă bucuram împreună cu ceilalţi spectatori de reuşitele lui Rui Pedro din meciul cu Braga, n-aveam cum să nu privesc cu recunoştinţă şi înspre Paulo Sergio. Văd că pe aici mulţi îi treceţi doar iniţialele numelui, PS, fără să ştiţi probabil că formula aceasta, „PS”,”PS-ul”, este jargonul în care preoţii vorbesc la adresa vreunuia dintre episcopii lor. Nu ştiu în ce măsură slujitorii altarelor îi sărută mâna episcopului lor dintr-o oarecare evlavie şi cât doar din supunere, dar ştiu că la meciul acela cu Braga mie îmi venea la un moment dat să cobor din tribuna I, acolo unde mă găseam, şi să-i sărut mâna acestui „PS” al meu: Paulo Sérgio Bento Brito! Atunci l-am ridicat pe Paulo Sergio de la rangul de PS al CFR-ului (episcop = supraveghetor), la cel de ÎPS (mitropolit). 🙂 Întrebarea mea este acum aceasta: pe când oare îl vom ridica pe ÎPS-ul nostru la treapta de Prea Fericit? Poate la primăvară, sau poate chiar săptămâna viitoare, pe „Teatrul Viselor”… Deie Dumnezeu! HAI CFR!!!

Autor: Florinaccio

39 de comentarii

  1. De acord cu echipa propusă de tine. La fel şi cu Î.P.S. 🙂 Totuşi, i-aş folosi pe Hora din primul minut şi pe Deac din repriza a doua. Fain preambul Florinaccio, felicitări.

    Apreciază

  2. Intre timp o stire trista dintr-un autobuz clujean… „Bătut în autobuz de doi fani U Cluj pentru că ținea cu CFR” link. Poate ca ar trebui formulata o declaratie oficiala a clubului sau a suporterilor, nu stiu. Mi se pare foarte periculos, pentru ca incidentele de acest tip pot escalada, mai ales ca frustrarea uistilor este in crestere (vezi si comentariile la articol)…

    Apreciază

  3. Frumos articol, super introducere. Sunt și eu de acord cu folosirea exclusivă a rezervelor pentru a nu risca în vederea meciului cu Manchester. la titlu nu trebuie să sperăm, nu are rost să ne îmbătăm cu apă rece. Cărțile au fost făcute încă din sezonul trecut, federația, media și mai nou politicul, toate vor aduce titlul mult dorit Stelei (la asta se adaugă și jocul bun). Meciul de aseară vine să întărească cele spuse anterior. S-a creeat o nouă cooperaivă la care 4 – 5 echipe cedează puncte pe bandă rulantă Stelei (4x3puncte=12punte – +cele care ne mai despart – titlu imposibil de obținut pt. CFR). Situația nu e roză nici în cupă, Petrolul fiind pregătită de media încă de acum 3 ani pt. performață – Vă amintiți emisiunea MARȚIENII DIN PLOIEȘTI ? Cei de la petrolul erau mediatizați încă de pe vremea când erau în B. Avem de jucat cu Astra (în formă bună) iar apoi cu Petrolul pt. a câștiga Cupa. Numai dacă vom fi net superiori adversarilor vom reuși, pt. că arbitrajele vor fi de partea Petrolului (eventual a Astrei – numai ca să ne scoată pe noi din joc – sigur Astra nu va câștiga Cupa, are girjă Walter). Meciul de azi e important în privința câștigării celor 3 puncte, care sunt convins că vor conta pentru participarea în EL (nu trebuie să ne bazăm pe Cupa Romaniei – e posibil să fim lucrați acolo). Ne încurcă rău însă meciul din Anglia care în acest moment este cel mai important.

    Apreciază

  4. Mi-as dori sa-l putem inalta pe IPS la treapta de PF sau EF(exagerat de fericit),dupa meciul de miercuri seara,asa cum pentru noi suporterii CFR imi doresc sa ne aduca Mos Nicolae o mult dorita calificare in primavara CL. Pana atunci ar fi bine ca elevii profesorului Pusztai sa-si aminteasca faptul ca sunt restantieri la salarii si sa nu se omoare prea tare cu firea spre a nu ne strica sarbatoarea nationala. De acord cu echipa propusa de tine maestre Florinaccio,ma declar incantat inca o data de stilul tau scriitoricesc. Doar ca daca baietii nostri vor juca la fel de bine ca in meciul de sambata trecuta,nu prea le dau mari sanse in fata mediesenilor. Din pacate la programul pe care il avem,cu ei va trebui sa abordam si meciul cu Ceahlaul. Ar fi bine daca cineva ar lua act de dorinta CFR-ului si a Otelului de a juca prima mansa a semifinalei de Cupa in primavara,doar ca la mizeria si nesimtirea din federatie mi-e greu sa cred ca-i pasa cuiva. Asa incat vom fi nevoiti sa incheiem sezonul,cu ultimele resurse,cu doua meciuri dificile si foarte importante in perspectiva sezonului din primavara. La multi ani tuturor si hai CFR!!!

    Apreciază

    • Saul, eu nu-ti accept teoria cum ca am avea rezerve tare slabe. Problema nu e lipsa de calitate ci lipsa de incredere, lipsa de perspectiva, blazarea etc. La astea se adauga lipsa ritmului de joc, lipsa exercitiului tactic, lipsa responsabilitate. Ando a avut grija ca o serie de jucatori sa nu fie responsabili pentru rezultate, nu le-a dat de loc rol si importanta. Eu, la inceputul campionatului, eram convins ca a invatat sa tina lotul in priza, doar castigase un titlu asa. Ei bine s-a vazut ca nu a fost gandire coerenta, asezata, ci intamplare. Acum cred ca dupa meciul cu Paulo Sergio are parte de mai multa calitate la rezerve si, drept urmare, poate forta cele 3 puncte. Eu cred ca le va obtine, Oricum ele nu mai constituie obiectiv obligatoriu.

      Apreciază

      • Calin,eu nu am avansat nici o teorie cum ca rezervele noastre ar fi foarte slabe! Am spus doar ca in acest moment nu am incredere in calitatile si posibilitatile lor de exprimare,care sa le permita sa castige anumite meciuri considerate relativ usoare. Mai au cel putin doua meciuri in acest an in care ma pot contrazice si pot confirma ca au valoare pentru CFR.

        Apreciază

  5. Cine crede ca cfr poate obtine vre-un punct pe teatrul viselor ,se amageste degeaba chiar daca vor juca cu multi tineri ,tot ne ascund mingea,daca vom juca la medias cu formula scrisa maxim 1 punct putem scoate si ala cu noroc,eu cred ca vine o perioada cu infrangeri acum pe final de an din pacate.

    Apreciază

    • La MU in mod cert nu vom pierde. Minim un egal vom scoate. Am o singura indoiala, poate Braga sa bata Galata, daca da jucam in optimile CL si cu noroc(tragere la sorti favorabila) vom mai avansa un tur. In concluzie, NE PREGATIM DE SARBATOARE.

      Apreciază

  6. frumoasă avancronică, florinaccio, felicitări ! Cu echipa de start e musai să fii de acord, utilizarea titularilor ar fi o sinucidere curată , iar să pui 2-3 pe bancă iarăşi nu se merită : mediaşul are totuşi o altă organizare (plătiţi / neplătiţi) ca „studenţimea”. Cu motivaţia / angajamentul rezervelor nu cerd că vor fi probleme, aştept doar o nouă mutare de „şahist” de la PS prin care această mulţime a jucătorilor de rezerve să devină o echipă de fotbal eficientă. HAI CFR !!

    Apreciază

  7. Spre deosebire de trecutele confruntari, acum avem un antrenor(prima confirmare a calitatii sale pentru mine a aparut la discursul de instalare, mi-a placut filosofia sa existentiala) imprevizibil. Pusztai, ca antrenor, e un fel de gica contra, nu 10(ca avem si noi unul care-i contra antrenorului, care, dupa manifestari nu pare CFR-ist ci andonist). E un antrenor care alege strategii impotriva adversarului, arareori l-am vazut impunand el cursul jocului. In noile conditii ii va fi greu sa ghiceasca jocul lui Paulo Sergio. Probleme pot fi doar datorita oboselii acumulate de titulari. PS are abilitatea de a schimba pe parcursul partidei, poate trece cu usurinta de la fortarea centrului, la invaluirea pe flancuri, de la pasa scurta la angajarea in adancime si asa mai departe, in consecinta mediesanului ii va fi greu sa ne opuna o echipa cu lectia invatata. Cred ca va fi un meci in care vom fi lasati din nou sa atacam, prin urmare vom depinde de omul de la constructie, sa vedem cine va fi. Eu sper ca nu vom juca, asa cum s-a intamplat cu Dinamo doi pe un loc(Bastos-Pedro) care sa-i limiteze spatiile celui de al treilea: Kapetanos. Da, cu Dinamo, Rui Pedro si Bastos au incercat sa faca ce au facut cu Braga, atunci le-a iesit. In cupa, pentru ca era si Kapetanos, nu le-a iesit, mai mult au facilitat si aglomerarea pe centru, pe spatii mici a aparatorilor dinamovisti, n-au reusit sa fie alternanti si sa pistoneze in stanga si in dreapta grecului, cand le-a iesit am vazut un gol superb. Va amintiti cred patrunderea lui Pedro in dreapta, si aparitia in centru a lui Bastos cu venire din stanga, a fost un mat veritabil. Avem antrenor, asa ca azi vom vedea daca avem lot, eu cred ca avem.

    Apreciază

  8. Eu m-as abtine sa laud un antrenor care inca nu a adus nimic concret in jocul echipei.Sa vedem dupa retur cum o sa il mai laudati.Eu tind sa cred ca mai nou , tribunistii vad intr-un portughez pe Messia,orice portughez, nu conteaza ca e vai de capul lui..portughez sa fie.Scuzati-ma dar ne-am obisnuit sa luam cam tot ce nu e de folos altora si ii facem regi la noi.Sincer eu unul care ma uit la meciuri de fotbal cam de 30 de ani nu vad nicio diferenta intre ce a jucat echipa sub Andone si ce joaca acum, cu diferenta ca acum „PS” are ceva jucatori in plus la dispozitie.Dar ca sa fiu corect, hai sa ii dau credit noului antrenor ca asa e frumos , dar ma abtin sa il laud cum faceti unii dintre voi.Sau cum zice o zicala „Nu lauda vadul pana nu ai trecut apa” „sau lauda si varza au un gust bun dar umfla….

    Apreciază

    • Probabil ca atunci cand te uiti la meciuri stai cu spatele. Schimbarile sunt majore. In campionat de la schimbarea lui Ando, posesia medie a CFR a crescut cu 14 procente. Numarul de ocazii aproape s-a dublat. A crescut numarul suturilor la poarta, a crescut numarul paselor reusite, a crescut numarul de mingi recuperate in terenul advers, a scazut lungimea echipei etc. Totul dupa cifrele INSAT. Daca Paulo Sergio va reusi, daca va face fata, ramane de vazut, schimbarile in schimb sunt evidente.

      Apreciază

      • ….a crescut pe naiba.Poate au crescut numarul paselor gresite nu posesia.Degeaba ai posesie mare daca nu esti in stare sa dai pase finale bune, daca nu ai nicio viziune in joc, iar daca jucatorii se misca de parca au plumb in picioare.Aratam ca o echipa oarecare nu ca si o campioana, aratam ca o echipa din tarile arabe , care incearca sa paseze mult dar fara folos.JUCAM SLAB, ce naiba, fi realist inainte de toate si apoi pune celelate interese in fata.Iar sa schimbi antrenorul in mijlocul sezonului cu un altul la fel sau mai slab este o dovada de cretinism si amatorism…..si becalism , era sa uit.

        Apreciază

    • Am uitat sa te intreb care sunt jucatorii in plus la dispozitia lui PS? Poate vrei sa vorbesti de Vass. Ei bine el e in curs de refacere, PS nu prea se foloseste de el, ci pentru ca are calitate se straduie sa-l reinegreze, sa-i dea ritm de meci. Pentru asta isi asuma riscuri.

      Apreciază

  9. Bine zici Florinaccio, cand zici de reprezentatia Steaua -Chiajna. Aseara ma miram, privind meciul, de ce nu s-a jucat pe scena la Teatrul National. A fost penibil. Bunica a fost expediat la cluj ca sa ne dea noua gol in meci direct. Cei care au ramas la Chiajna stiau lectia fara greseala. Atata lipsa de angajament poti vedea doar rar la antrenamente, la echipe de liga l. Eu nu as spune doar blat, as spune ca nerusinarea si bataia de joc a atins cote inimaginabile. Oare chiar atat de prosti sunt romanii? Nu fac politica, o detetest chiar, cum ii detest din rasputeri si pe politicieni. Meciul acesta insa m-a facut sa ma intreb, cat isi va bate joc de noi Becali si cei cu care s-a inhaitat dupa alegeri. Eu il vad ca om fara rusine, ca om care te fura si te minte pe fata. Cum pot fi tovarasii lui? Spune-mi cu cine te insotesti ca sa-ti spun cine esti. Cat mai suportam gunoaiele in Romania?

    Apreciază

    • Ai dreptate, 5teaua si-a lasat locul din cupa, pentru cele 6 puncte din campionat, iar chiajna s-a bucurat. Abia astept sa ramana numai vreo 12 echipe in campionat, poate atunci vor disparea „echipele 6 puncte cadou”!!! Am scris 12 echipe, ca am asa o presimtire ca nu vor fi 14, ca nu vor mai ramane atatea din cauza datoriilor.

      Apreciază

  10. Florinaccio, din echipa prezentata, ii scoatem pe Panin si Celestino, il retragem pe Aguirregaray fundas dreapta, bagam doi jucatori din afara lotului tau de 18 si avem echipa de start cu Manchester United. Sa moara englezii de ciuda ca si noi putem juca cu rezervele 🙂 Iar la Medias pierdem cu titularii. Sau scoatem egal. Sau castigam. Dar, ca de obicei, ideile mele geniale nu sunt aduse la cunostinta antrenorilor pentru a fi impementate in practica, asa ca, nu ne ramane decat sa batem clar la Medias cu rezervele 🙂 Banuiesc ca Panin si Nicoara nu vor fi in echipa de start, posibil Vass si Hora in locul lor, dar nu m-ar mira nici o echipa mixta, titulari-rezerve.

    Apreciază

  11. Imi place Paulo Sergio,are curaj si inspiratie in alcatuirea echipei si la schimbari,incearca sa schimbe stilul echipei,care joaca alt fotbal…Cred insa ca e cam devreme sa-l gratulezi de pe acum cu titlul de mitropolit.Imi aduc aminte cum nu de mult ,l-ai beatificat pe andone in timp ce noi,cei cativa enoriasi pacatosi care ii ceream capul,eram incondeiati ca pe vremea Inchizitiei…glumesc desigur.In opinia mea Paulo Sergio va intra in istoria CFR-ului daca nu pierde la MU sau macar daca va lua cupa.P.S. Cu echipa pe care o propui vom avea viata grea la Medias…

    Apreciază

    • 🙂 o sa iti zica lumea ca ai probleme emotionale… :)). Si eu am, si nu o sa ma „decantez” chiar daca astept pana maine, asa ca nu voi nota jucatorii, ma abtin(sa nu le stric mediile). Multe pase gresite, multe preluari gresite, multi care nu au ce cauta la o echipa cu pretentii de campioana…..si daca nu erau greseli de arbitraj, azi luam bataie! Dar e bine, avem un „lot numeros si echilibrat valoric” ,azi am jucat cu echipa a doua, oare cum va fi cand bagam echipa a treia?

      Apreciază

  12. De vreo trei ani n-am mai batut Mediasul, dragi franari. Si atunci parca i-am batut in prelungirile meciului cu un gol al lui … Dubarbier, asta daca imi mai aduc eu bine aminte; daca nu, il astept pe Caneto sa ma corecteze, ca de obicei. 🙂 Iata greul tribut pe care, fara sa vrem, trebuie sa-l platim echipei care ne-a promovat in prima liga in 2004. De asta nu ma pot eu supara pe medieseni si de aceea strig si eu: hai gazutu’, hai baietii !, asa cum striga in tribunele stadionului Olimpia un hatru suporter mediesean, undeva prin anii ’90. Hi, hi, Oli a castigat atunci cu un scor de neprezentare. Hai CFR !

    Apreciază

    • Bine, te corectez 🙂 Meciul ala cu golul lui Dubarbier a fost acum 4 ani. I-am batut si acum 3 ani (intr-adevar ultima oara) cu 2-0, dar aceste meciuri au fost in Gruia. La Medias am castigat ultima oara (si singura data) fix de 64 de ani, 3 luni si 10 zile, la 22 august 1948 cu 5 – 4 🙂 Dubarbier n-a jucat in acest meci 🙂

      Apreciază

  13. Paulo Sergio inca imi lasa impresia ca nu isi cunoaste bine marfa. De la primavara vedem mai clar calitatea lui. Sunt si eu de partea celor ca il vad pe lusitan in topul antrenorilor trecuti pe la Paskanny. Peste Andone !

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.