17 comentarii

  1. Impresii la cald:
    1. Paulo Sergio face bine schimbarile, la timp si conform dinamicii partidei. Azi a asteptat schimbarile lui Dorinel si a mai pastrat una pentru prelungiri. E un sahist.
    2. Echipa joaca mult mai bine. Azi „am subordonat” adversarul, era suficienta o jumatate de teren (a dinamovistilor). Felgueiras mai avea un pic si isi comanda o pizza.
    3. Iesirea lui Cadu a facut echipa sa joace altfel. Asta o pun pe seama influentei subconstiente in teren a celui care poarta banderola.
    4. Sudistii sunt cam disperati. Ei simt ca CFR va lua cupa. Pentru mine asta a fost de fapt finala.
    5. Nu stiu daca „presiunea” pe arbitru a fost intentionata sau nu, dar a avut efect. Coltescu nu a arbitrat tendentios cum sustin aia din sud, ci a arbitrat corect. Nu e nimeni de vina ca dinamovistii eliminati au luat cate 2 galbene/cap de caine.
    6. Dorinel se criza din greu pe margine. El chiar nu isi da seama ca transmite nervozitatea jucatorilor?
    7. Comentatorul merita 2 cartonase galbene, cel putin. In unele momente era un etalon de idiotenie. Astept ziua cand un idiot din Ardeal va comenta meciurile echipelor din Bucuresti.
    8. Prostalaul de Negoita bate campii in direct. Inca unul care confunda realitatea cu dorintele.

    Apreciază

    • Aşa este, P. Sergio este un şahist , un antrenor atipic pentru campionatul nostru. Vine mai mereu cu noutăţi, nu permite adversarilor să-l citească. Victoria este în mare măsură -iarăşi- meritul lui. Piccolo fenomenal. Mai face 3-4 meciuri de acest nivel şi-l duce o echipă de serie A cât ai zice peşte (prăjit). BRAVO BĂIEŢI !! HAI CFR !!

      Apreciază

      • L-ati auzit pe Cornel Dinu dupa meci, la „probabil cel mai bun talk show de sport din Romania”? Cica „daca Piccolo e cel mai fundas al CFR-ului, va dati seama la ce nivel a ajuns fotbalul din Romania?” Sorry pentru tatal lui Cornelus, a fost un fundas destul de bun (nu imi amintesc prea multe, cred ca inca ma jucam cu trompa in nisip la vremea aia), dar Piccolo a fost regele apararii la meciul asta. Nivelul fotbalului e jalnic daca la o echipa cu pretentii (Dinamo) ajunge un jucator din liga x-spea din Franta, care a stat o jumatate de sezon fara echipa (e vorba de Boubacar) si ia 2 galbene in primele 30 minute.

        Apreciază

      • Cred ca l-ai confundat cu Vass. Uite cate recuperari face si cate pase bune pleaca de la el. E un baiat care munceste mult la antrenamente, unul din cei mai buni jucatori pe care i-a avut CFR-ul. Daca avea Kapetanos reflexe la respingerea portarului, mai treceam un gol in contul lui Muri. Dar ti-am zis, cred ca l-ai confundat cu Vass, care s-a miscat ca un balon si a dat pase aiurea, parea trezit din somn si adus pe teren. Respect Muri !!!

        Apreciază

  2. La cat de slabut si relaxati au jucat jucatorii nostri iti vine sa nu-i mai votezi.

    S-a vazut din primul minut ca antrenorul le-a cerut inainte meci sa joace relaxat ca sa-si pastreze energiile pentru urmatoarele meciuri.

    Apreciază

    • Mai degraba le-a atras atentia inainte de meci ca s-ar putea ajunge in prelungiri si la penalty-uri, ceea ce i-a facut probabil sa fie mai retinuti.

      Apreciază

  3. Evident toti doream sa incheiem conturile cat mai devreme.Daca urmarim datele statistice vom vedea ca am avut superioritate totala,ocazii 9/2.Atata vreme cat dinamo a ramas in jumatatea propie omul in plus nu se vedea .Cred ca au gestionat bine partida ,stiind ca mai repede sau mai tarziu vor cadea.Daca concretizam primii din ocaziile era o partida facila,asa am scos-o cu forcepsul.Personal ca Muri a jucat spre foarte bine.A fost cel care a condus jocul la mijloc,a scos eliminarea si a inscris golul calificarii!Mai mult de atat,poate un autogol…….glumeam.Trebuie sa fim obiectivi si fara idei preconcepute.

    Apreciază

  4. @Flacara Visinie: nivelul valorii unui campionat e dat in primul rand de rezultatele pe care echipele de frunte le realizeaza in competitiile europene. La acest capitol, de 6-7 ani incoace eu zic ca nu stam tocmai rau, an de an avem echipe calificate in primavara europeana. Sau tu n-ai prins episoade gen Pobeda Prilep, Knattsfirnuffelag, Elfsborg? Tot din liga a patra franceza a venit destul de recent si BOUDJEMAA, un fotbalist pe care nu m-as supara deloc sa-l vad in lotul CFR-ului, asa ca poate n-ar fi cazul sa strambam atata din nas atunci cand ne calca prin campionat si cate unul de pe acolo. Zecile (sau poate sutele) de scoli de fotbal din Franta produc AN DE AN mii de fotbalisti tineri, cu abc-ul fotbalului in sange, dar care la terminarea junioratului nu au unde sa joace (n-au cum sa incapa cu totii la cele 20 de echipe din Ligue I). De asta campionatul francez e unul foarte echilibrat dpdv valoric, de asta echipe precum Montpellier sau Bordeaux acum sunt campioane, iar in sezonul urmator se zbat pe la retrogradare, de asta nu te-as sfatui sa prea pariezi pe meciuri din acest campionat, pentru ca in Franta fiecare echipa poate sa lupte de la egal la egal cu fiecare. Toate astea ti le spun nu ca sa-ti argumentez cumva ca Boubacar asta ar fi mare fotbalist, dar poate ca nu strica sa ne mai si punem niste intrebari atunci cand jucatori straini poposesc prin campionatul nostru. Daca-i tratam din start cu dispret pe toti doar pentru ca vin din divizia x de pe stiu eu unde, s-ar putea sa avem surprize. Ai observat ca in Liga I de ani de zile la retrogradare nu mai ai loc de echipele pline de fotbalisti romani? Oare sa fie doar o coincidenta asta? Ai observat cum a crescut Astra in anul acesta? Eu ma tem ca si pentru ca fata de sezonul trecut le-au aparut in lot nume ca Yahaya, Bukary, Ivanovski, Ben Youssef, Ben Djemia, Distefano sau Tembo, care pana inurma cu trei luni nu spuneau nimanui nimic, dar le-au disparut un Tiganasu, Tigoianu, Stan sau mai stiu eu ce rrroman. Cam asa a crescut si CFR-ul nostru, asa au crescut si Petrolul, Vasluiul si altele, cu jucatori adusi de cine stie unde, dar pe care mai toata lumea ii dispretuieste numai pentru ca n-a auzit de ei.

    Apreciază

    • Probabil ca ai dreptate cu francezii. Raspunsul meu era la Cornelus senior care bate campii cu seninatate ca de obicei. Cum sa zici ca Piccolo e jalnic cand el a facut legea in aparare la meciul asta? Tocmai el care a fost un fundas destul de bun?

      Apreciază

      • Da, si eu l-am auzit in seara asta pe Cornelus, iar in timp ce abera ma gandeam la vorba unuia care mie mi-e tare drag: ”Exista prostii bine imbracate, asa cum in viata intalnesti si dobitoci bine dichisiti”. Ai multa dreptate (si) in privinta lui.

        Apreciază

  5. Kiruj, tare m-as bucura daca pe viitor l-as putea nota si pe sahistul nostru, cum bine i-ai spus lui P.Sergio… Ce zici, se poate si asta? Stiu ca venim toti cu tare multe pretentii, dar mi-ar parea rau sa mearga odata de la noi si sa nu apuc sa-i multumesc macar in felul acesta. In seara asta mi s-a parut ca a gandit perfect primul 11 si toate mutarile de dupa, de parca ar fi de cand lumea la CFR. MULTAM FAIN!!!

    Apreciază

  6. A fost un meci bine gandit,puteam castiga lejer in primele 90 de minute, dar n-a fost sa fie, pana la urma o calificare meritata. Vreau sa remarc pasele absolut sclipitoare ale lui Vass, care a avut si ceva scapari, dar se vede clasa lui. Vreau sa intreb daca stie cineva de ce nu joaca Deac, si Aguiregaray? Multumesc

    Apreciază

  7. Felicitari echipei in primul rand pentru daruirea cu care au jucat! E o mare diferenta de atitudine(dar si de valoare) intre echipa care a jucat ieri si cea din prima repriza cu „U”. M-as fi asteptat sa incheiem meciul in 90 de minute mai ales ca aveam om in plus, dar se pare ca inca ratam prea mult. Mana antrenorului incepe sa se vada, si nu pot sa nu remarc: NU MAI STAM CU FUNDUL IN POARTA !!!!

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.