35 de comentarii

        • Motivul este simplu; LPF, FRF, cateva echipe din liga 1, marea majoritate a presei sportive de pe Dambovita, CCA toate, intrun hei-rup masiv pentru a scoate Steaua campioana si a produce patronului ei profit.Pe langa acestea se mai adauga si „motivarea” unor jocutori de la echipele care nu sunt trup si suflet pentru ei . Pana si nationala nu este altceva decat o taraba de expunere pentru jucatorii mai rasariti ai Stelei.
          Acum poti sa ma intrebi care este motivul, pentru care toata aceasta adunatura, face un asemenea efort pentru Steaua si raspunsul poate este mai complicat, dar cred ca tot in zona ticalosiei duce.

          Apreciază

    • cand echipa noastra nu joaca nici macar de locul 3 mai are importanta locul 1?
      eu zic ca nu! sa ajunta sa ajungem mai in fata si-om mai vedea de-om ajunge!!!

      Apreciază

    • Deja au notat 17 „tribunişti”, înseamnă că treaba „merge”. Trebuie să fie o problemă la calculatorul tău. Încearcă şi alte browsere : Opera, Firefox, etc., poate vei reuşi. Speranţa moare ultima, Cata, ca la CFR ! A propos : HAI CFR !!

      Apreciază

    • Mi se intampla si mie de multe ori sa nu mearga imediat. Mai asteapta un pic, sau incearca maine dimineata. Nu stiu exact de ce,dar va merge mai incolo.

      Apreciază

  1. Bu,bu,bu chin mare ,important e ca mergem inainte 🙂 Vreti sa spuneti ca,cu Mando sau cu Costa ne-a fost mai usor? Manca-v-ar tata pe voi….Ioi uitasem de Ando cu primul lui mandat

    Apreciază

  2. Bine că am câştigat. Locul 1 ? Hai să nu ne amăgim, prieteni…Totul a fost pregătit din timp pentru echipa de partid, care de 6 ani adună frustrare după frustare . Terenul a fost bine pregătit/anticipat : CFR-ul intră în „anul impar” şi nu rezistă (aici hiba e la noi…), vin alegerile…Pentru acest cioban ratat este o şansă unică să intre în parlament (să aibă ceva imunitate, ştie el de ce), nişte politicieni de serie B i-au pregătit acest scenariu mai de mult, prin rezultatele stânei se obţin voturi mai multe, care…Nu vă agitaţi, este un joc politic murdar dar minuţios elaborat, oierul (şi echipa în sine) sunt băgaţi la înaintare, dar câştigătorul real e la alt nivel… Trebuie să profităm la maxim din tot ce rămâne „necenzurat” : locul 2 şi/sau Cupa (de preferinţă ambele). Cu Braga? Va fi greu,greu,greu…dar nu imposibil, eu am speranţe. Echipa şi antrenorul merită (trebuie) să fie susţinuţi de noi, mai ales acum, când, se pare, mai „vindem” şi meciuri. Şi că tot am ajuns aici : îl suspectez de multe pe Cadu (schimbări de antrenori, etc.), dar sunt ferm convins că aşa ceva nu a făcut şi nici nu va face în detrimentul CFR-ului. El este unicul nostru căpitan (cu anumite greşeli, scăderi de formă, dar cu merite incontestabile în ascensiunea echipei). Scenariul avansat de acei ţărănoi este unul de divizia C (spre judeţeană), întreaga „mise-en-scene” emană o gândire îngustă, tipică tehnicilor uzitate în ligile inferioare. La atacuri infantile de acest gen trebuie să răspunzi în primul rând prin sarcasm şi ironie fină. Nu ar strica un ofiţer de presă / director de comunicare-imagine calificat care să ia în primire acest domeniu, că săracu’ IM nu-i de sticlă…HAI CFR !!

    Apreciază

    • Este o diversiune, in incercarea de a distrage atentia de la „vitaminele” altora. Sunt perfect de acord: la capitolul imagine-comunicare suntem mai slabi decat jocul echipei. Aproate ca disparut cu desavirsire modestia, cumpatarea, retinerea, calmul ardelenesc din discursul oficialilor prin care se distingeau de gargara miticilor si castigatu un semnificativ capital de simpatie.

      Apreciază

    • Sincer nu am date de spaga sau blat, la meciul cu Galata au jucat atat de slab incat nici nu stiu daca a fost blat sau nu. In schimb imi amintesc de meciul cu Bayern cand nemtii jucau dezastruos, la München aproape ca le-am tras-o iar la Cluj ne-am dat 2 autogoluri si la o saptamana Cipri a plecat in Germania pe o suma frumusica (nemtii nu dau bani negrii) unde nu a jucat decat cateva minute.
      No da poate doar mintea mea paranoica vede lucruri unde nu sunt.

      Apreciază

      • Deac a plecat in Germania la Schalke in august 2010, iar noi am jucat cu Bayern in noiembrie 2010. Nici nu stiu daca fusese efectuata tragerea la sorti a grupelor in momentul in care Deac s-a transferat. Ce legatura o fi intre Schalke si Bayern?

        Apreciază

    • De ce n-am avea sanse la locul 1? Tre’ sa ne cocotam rapid pe 2 si sa asteptam sa faca lideru’ o prostie, poate se alege cu o penalizare de vreo 15 puncte ori retrogradare directa in liga a treia 🙂 Sau de ce n-am prinde un retur cum au prins ei turul, iar ei un retur mai slab decat turul nostru? 🙂

      Apreciază

  3. 3 puncte chinuite, muncite. ok, numa’ din astea sa tot fie pana la finalul campionatului. dragi ceferisti, in ciuda multor lucruri care ne separa, haideti sa mergem pe ce ne uneste: CFR! Doamne ajuta !

    Apreciază

  4. Cei care urmariti mai atent viata echipei, nu stiti cumva Martinez, Vass, Ganea, Bus, Lignani si ceilalti, o sa mai joace vreodata la noi? Ma suprinde si ca Deac n-a fost nici macar rezerva.

    Apreciază

    • De Martinez era vorba ca nu va mai apuca sa joace, acum insa pe lista de plecari sunt alte nume, cum ar fi: Nicoara, Bjelanovic, Kivuvu, Minca, Maftei, Nuno Diogo. Mai este insa timp sa se modifice lista, prin evolutiile de la antrenamente, daca nu din meciurile oficiale.

      Apreciază

  5. N-a vazut sa fie jocul nostru foarte slab, mi l-a fardat streaming-ul, vreo 15% din meci l-am vazut live-photo 🙂 N-am nici cea mai mica intentie sa-i gasesc nod in papura lui Paolo Sergio, dimpotriva, ii doresc sa ne castige toate meciurile,urat, frumos, chinuit sau nu, nu conteaza, probabil stilul acesta se preda la scolile de antrenori in occident. Si Mandorlini ori Costa la fel au jucat. Dican e demodat, a incercat in cele doua meciuri incredintate lui sa puna mingea jos 🙂 Este perfect ca am reusit sa batem la o echipa ce n-a primit gol de o luna si ceva, plus ca altii s-au impiedicat de ei. Apoi, iarasi e semn bun ca a fost al treilea meci consecutiv cu ciurucuri fara sa facem vreo supriza gen Ceahlaul ori Viitorul. Remarcatii mei: Rui Pedro, Felgueiras, Piccolo, Sougou. Codasi: Ivo Pinto, Cadu, Muresan.

    Apreciază

  6. Singurul lucru bun la meciul de ieri este că jucătorii noștri au fugit, e și ăsta un pas. Dar până la locul 2 este încă departe, nu din prisma punctelor ci a jocului prestat (chinuit). Kiruj are drepate locul 1 era dat deja din start – toată campania media și politică – Becali salvator național (mi se face greață – iar dacă asta înseamnă să fim români, mai bine nu). Campania împotriva noastră era pregătită de 2 ani, acum pe jocul slab al echipei le-a ieșit miticilor. Mă deranjeayă în schimb atitudinea managementului nostru – de non-combat – atitudine la fel ca a echipei – asta ridică semne serioase de întrebare și poate alimenta zvonurile sudiste.

    Apreciază

  7. Caneto – codașii remarcați de tine – Mureșan nu mai poate fi recuperat, abia aștept să scăpăm de el; – Cadu e vedetă și prea are postul asigurat, până nu i se aduce un concurent cred că va continua panta descendentă – Ivo Pinto cred că poate fi rapid recuperat dar depinde de antrenor, el are evidente calități dar s-a adaptat rapid la jocul bâlbâit al echipei ( deci putem spune că s-a integrat perfect). Din punctul meu de vedere nici Piccolo nu stă prea bine, s-a chinuit dar a pierdut prim-planuri importante, se putea termina rău pt. el. La fel Luis Alberto (nu cred că e omul de care avem nevoie).

    Apreciază

  8. Ivo Pinto are cele mai multe minute jucate in sezonul asta dintre toti cei enumerati (mai putin portarul care nu se pune la socoteala) Sa-l mai odihneasca si pe el si atunci va juca la maxim.

    Apreciază

  9. Eu am vazut parca prelungirile meciului cu turcii : o echipa apatica,impotenta fizic,dezorganizata,incapabila sa construiasca: toate ocaziile si golurile( 2+2) au venit dupa faze fixe.Ne-au salvat ,din nou,sclipirile individuale,portarul si greselile ( mari) ale adversarului.”Fenomenalul” Andone a plecat si a lasat o echipa nepregatita si secatuita:Pinto,Bastos,Muresan in scadere de forma,Cadu,Piccolo,Alberto nesiguri,Rada total depasit,Aguirre discret,au mai miscat Pedro si Sougou.Echipa imi pare obosita ( fizic si psihic) demotivata,lipsita de chef de fotbal;oare s- a platit prima aceea promisa de mult?…initial dupa obtinerea titlului,apoi conditionata de intrarea in grupe,apoi amanata pt. octombrie” dupa ce vin banii de la UEFA ,dar de vreo luna liniste…Cu toate amenintarile conducerii ca va face curatenie,cu schimbarea antrenorului,echipa pare a fi la capatul puterilor.Urmeaza insa cateva jocuri extrem de importante: cu astra in campionat,repetitie pentru meciul decisiv cu braga,vine apoi derby- ul cu pinguinii ,in continuare jocul eliminatoriu de cupa cu dinamo,ma opresc c- ajunge.Trebuie facut ceva altfel riscam sa ne facem de ras si vom rata tot sezonul.

    Apreciază

  10. E foarte trist să văd asemenea comentarii defetiste cînd – printr-o singură victorie în meciul următor din grupe, echipa merge în primăvara europeană, şi cu şanse de vreo 60% de a continua în C.L. CFR a marcat în patru meciuri consecutive în C.L. Cum, necum! Cînd a căzut cu campioana Cehiei, al doilea tur preliminar, am zis că sunteţi ghinionişti, apoi cînd a căzut cu o sfertfinalistă de C.L. în turul trei, am zis că sunteţi blestemaţi. Aţi trecut cu brio de astea, acum mai este un blestemat de meci acasă. Umpleţi stadionul, susţineţi-vă echipa, şi apoi – în caz de rezultat nefavorabil, lamentaţi-vă de ce echipă slabă aveţi!

    Apreciază

  11. Stimate suporter alb- visiniu( rapidist) fi linistit ca vom umple din nou stadionul cu braga si vom incuraja echipa ,nu asta e problema,ci jocul slab si neconvingator al echipei care nu ofera prea mari sperante …Chiar asta am vrut sa subliniez,ca in ciuda sansei as zice istorice din Ch.League si a perspectivei unor meciuri cu miza in campionat si cupa,echipa pare,paradoxal- surprinzator cum vrei sa-i spui ,demotivata si epuizata.La fotbalul pe care- l jucam in ultima vreme ,daca nu ne trezim acum,e foarte posibil sa ratam lamentabil sansa mare europeana cu care nu stiu cand ne vom mai intalni .In plus s- ar putea sa avem live ,noi surprize neplacute pe plan intern (ca si- n urma cu 2 ani sau intr-o serie de meciuri din actualul sezon )chiar in fata unor ” adversari traditionali”aflati si ei in criza ;regretele si lamentarile dupa ratarea campionatului,a supercupei si a iesirii din Europa ar fi atunci complet inutile…

    Apreciază

  12. Mare dreptate ai IQ. Cu această şansă nu ne vom mai întâlni în CL, pe plan intern mai există şi alte sezoane, dar în CL nu cred că ne vom mai întâlni cu norocul din acest sezon (asta dacă vom mai ajunge vreodată în grupele CL). Mult trâmbiţata strategie de transferuri din această vară în vederea accederii în primăvara europeană ne duce cu gândul la mediul politic unde se spun multe şi se fac puţine. Parcă managementul nostru s-a transformat într-un partid politic (aceleaşi cuvinte în discursurile conducătorilor noştri). Decât să ni se vândă gogoşi prefer să nu se promită nimic. Mulţi spun că aşteptările suporterilor vişinii sunt prea mari. Adevărat că aşteptările sunt mari, dar şi declaraţiile conducerii au fost mari (hegemonie ….), şi preţurile la bilete au foat mari (mai mari decât la alte cluburi, mari pt. nivelul salariului mediu din România). Şi rezultatele pe plan intern au fost mari şi se impunea în mod logic o ridicare a pretenţiilor. Pretenţiile suporterilor pot scădea dacă managementul clubului ne comunică o necesitate de coborâre a ştachetei (pot exista dificultăţi financiare pe care nu le cunoaştem – totul este să se comunice acest lucru , chiar dacă nu ne convine vom înţelege – decât să avem soarta Urziceniului sau a Galaţiului prefer să renunţ la pretenţii). Însă atâta timp cât nici măcar acum în ceasul al 11- lea nu încetăm să declarăm titlul ca obiectiv mi-e greu să cred că suporterii vor renunţa la pretenţii.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.