NOTAȚI jucătorii! [Galatasaray – CFR 1-1]


Acum s-a văzut importanța covârșitoare a Ligii lui Mitică (mulțumim din inimă, Mitică D., și să ne ierți dacă uneori te-am contestat aproape la fel de agresiv ca pe Andone!) în pregătirea serilor eroice de Champions League! Fără antrenamentul din păstrăvăria de la Mioveni, din finalul sezonului trecut, CFR n-avea nicio șansă să scoată acest egal la Istanbul. S-a văzut pe Aguirregaray – cel care a lipsit motivat la Mioveni, fiind încă netransferat – că doar pregătirea din Italia sau Uruguay nu este suficientă pentru a face față pe suprafețe de joc extreme.

Iar acum, notați componenții echipei de polo a clubului CFR Cluj:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Reclame

9 comentarii

 1. Cred ca sefii au luat deja o decizie in privinta antrenorului,indiferent de aceste rezultate din Europa.Performanta facuta in Europa e doar datorita jucatorilor care au tras si au facut ce au facut pentru ei insusi,prea putina contat cum ia pus Andone in teren.Personal cred ca pana la urmatorul meci din UCL vom avea un nou antrenor.Sper sa fie de data asta unul adevarat.

  Apreciază

  • Au luat si chiar se vehiculeaza si un nume: Reja. Ar fi o veste mai mult decat satisfacatoare. Si uite ca, incet incet, ne indreptam spre un noiembrie roz.

   Apreciază

 2. La notare din cauza de tabel si din cauza ca toate fug prin fata ochilor acolo, cu OK, cu rand, cu asa mai de departe, ce sa o mai lungesc, am inversat notele Piccolo cu Cadu. Deci 7,5 Piccolo si 7 Cadu, in loc de varianta inversa care apare in notarea mea. Poate cineva modifica?

  Apreciază

 3. Tulai Doamne ce asediu a fost in careul nostru, dar au rezistat eroic baietii. Felicitari! Pacat ca nu am avut si niste oale cu smoala in dotare 🙂 Musai sa dau note foarte mari: Felgueiras 9 – Ivo Pinto 8, Cadu 8.5, Piccolo 8.5, Sepsi 5 (n-are legatura cu “hentul cu mana”) – Luis Alberto 8, Godemeche 8.5 – Aguirregaray 2, Bastos 8, Camora 8 – Kapetanos 8. Rada 8, Nicoara 5, Muresan 6.

  Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s