NOTAȚI jucătorii! [CFR Cluj – Gloria Bistrița 5-1]


Vă invităm să acordați note jucătorilor ceferiști pentru prestația contra Gloriei Bistrița, din Gruia.

Reamintesc, pentru cei aflați la prima notare, procedura de urmat:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Vor apărea numele jucătorilor care au evoluat titulari sau au intrat pe parcursul meciului (așadar, un număr de 14 jucători).

Pentru FIECARE jucător în parte, trebuie să dați click pe butonul din coloana ”votare” (”click pt. votare”) și să selectați o notă, de la 1 la 10. Confirmați nota selectată apăsând tasta ”OK”!

La final, după notarea tuturor jucătorilor, se dă click pe butonul ”Trimite votarea”.

Softul ar trebui să vă atenționeze dacă n-ați notat vreun jucător. Votarea nu se poate definitiva dacă nu au primit note toți jucătorii.

Dacă întâmpinați probleme la accesarea sistemului de notare cu Internet Explorer, vă recomandăm utilizarea alternativelor Mozilla, Chrome, Opera etc.

Softul de notare va fi accesibil timp de 48 ore.

Mulțumim!

60 de comentarii

  1. Anumite chestii de sanatate si „mobilism” ma impiedica sa merg la stadion, dar la tilizvighili n-am inteles: cine o dat meciu’….Digigi teve sau Jijisport…..macar la pauza noi am furat tatatat campionatul cu „albitrul”…..dupe cum au comentat shefii de la Miticaland…care DAU ORDINE la Rumanica…

    Apreciază

  2. Au revenit fotbaliștii. Sougou, 3 pase de gol în primele 6 minute! În rest, e cam exagerat să acuzi arbitrajul de diferența de valoare între echipe. Nu cred că trebuia penalty la Kapetanos (chiar am sperat ca Muri să dea mingea afară, precum Dobrin), dar cam atât. Nu cred că așa-numitul (de unii) arbitraj pro-CFR din acest meci se va răsfrânge într-unul pro-Steaua, în etapa următoare.

    Apreciază

  3. Mi-a fost tare dor de un astfel de rezultat, asa ca va rog sa ma scuzati daca am votat note exagerat de mari. Am acordat asa: Felgueiras 8 – a avut ceva treaba, s-a achitat de ea. Ivo Pinto 7 – in nota obisnuita. Maftei 5 – imi pare rau, nu stiu cum ar trebui sa joace ca sa-mi placa. Rada 5 – a fost teroare in prima parte a jocului. Nu degeaba a convocat Andone o sedinta-fulger cu el. Camora 9 – cel mai bun de pe teren, alaturi de Sougou. Aguirregaray 6 – a inceput bine, pacat ca a calcat gresit, taman pe glezna bistriteanului. G. Muresan 8 – doua goluri, ultimul dupa cea mai reusita schema a echipei din ultimii 3-5-10-30 ani. Sougou 9 – a tras echipa dupa el, excelent, o gramada de pase de gol, unele fructificate, altele ratate si un gol anulat la Kapetanos.. Bastos 5 – ca sa-i iasa o medie de 7 dupa meciul cu MU. Nu i-a iesit absolut nimic azi, nu inteleg de ce l-a chinuit Andone. Valente 6 – a muncit, s-a chinuit, nu ii ies prea multe si nici nu e de mirare. Ceva nu este in regula, orice pasa care il cauta e ori prea tare, ori prea lunga, ori vine in spate, una n-am vazut cat de cat acceptabila. Poate ar trebui vazut cum l-au jucat coechipierii la Academica, tre’ facut ceva sa-si gaseasca locul si jocul. Kapetanos 8 – ca de obiciei, n-a facut nimic, a dat numai un gol si a scos un penalty. Pacat de acel gol anulat, mai trebuie sa asteptam pana sparge gheata la gol inscris cu piciorul. E la al 7-lea marcat cu capul in acest sezon. Luis Alberto 6 – e bine ca a gasit rapid plasa portii, poate-i vine pofta s-o tina tot asa. Bjelanovici 7 – imi place la nebunie acest jucator, intra titular sau pentru 5 minute, nu conteaza, trage de el, se zbate pana in ultimul minut, a dat si gol la singura oportunitate avuta, o sa zic pana va vine acru, trebuie profitat de devierile lui cu capul. Nici azi n-a fost sustinut deloc, bine, a fost scuza scorului. Sepsi 6 – pana se regleaza metoda de notare.

    Apreciază

    • @caneto: De acord in mare parte cu ce spui. Personal, remarcatii sunt Sougou (cel mai bun de pe teren, alearga non-stop, da pase de calitate, este tehnic, in plus mai e si solidar, un profesionist desavarsit) si Muresan. Cel din urma mi s-a parut unul dintre cei mai slabi, daca nu chiar cel mai slab impreuna cu Valente, de pe teren. Extrem de putine deposedari, foarte multe pase aiurea, mai tot timpul in spatele adversarului si, peste orice, un sut de la distanta execrabil (plus ca mi se pare un jucator foarte arogant, unul ca Sougou care alearga tot meciul nu-si permite un sut de la 40 metri, insa unul ca Muresan da). Sa fim seriosi, a dat doua goluri, unul din penalty si al doilea putea fi la fel de bine al lui Sougou, dar jocul in sine mi se pare foarte slab. Ca sa nu mai amintesc de cartonasele rosii si galbene luate de multe ori aiurea. Feel free to comment, dar personal nu mi se pare un jucator cu prea multa inteligenta.

      De altfel, ne-am cam obisnuit sa vedem titularii de drept si mai putin pe cei in forma. Chiar nu inteleg de ce Andone nu a inceput azi cu Rui Pedro in locul lui Muresan (sper ca va amintiti impotriva carei echipe a jucat azi CFR-ul, una care a pierdut in cupa cu 4-0). In rest a fost o partida bunicica, nu mi s-a parut nimic prea extraordinar in fata unui adversar care nu prea a avut treaba cu fotbalul. Good luck against United!

      Apreciază

      • Cartonasele rosii si galbene luate aiurea nu au nicio legatura cu nota de ieri. Nota se acorda strict pentru meciul in cauza. Iar cand un jucator isi trece in cont doua goluri, plus tot el a avut un “assist moral” la golul lui Bjelanovici, trebuie sa-i faci loc intre premianti.

        Apreciază

        • Bineinteles ca nu vorbeam de meciul de ieri cand am spus de cartoanse (mi s-a parut ca nu e nevoie sa precizez asta, dar in fine, m-am inselat). Cu siguranta Muresan a fost unul dintre cei mai buni jucatori pe care i-a avut CFR (si poate inca este), dar sa joci cu el acum cand traverseaza o perioada care mie personal, nu mi se pare maximum, e o chiestiune de lipsa de abilitate tactica din partea antrenorului. Toti jucatorii au oscilatii (chiar citeam acum despre Chivu ca nici macar nu e inclus in lot pentru partida cu Fiorentina) si pentru asta trebuie sa iei o pauza atunci cand nu joci bine. Scuze vor exista intotdeauna, ca era asist moral, ca a simtit cum bate vantul, ca a hipnotizat adversarii, etc. Ceea ce ma deranjeaza este comportamentul lui, si nu numai in meciul acesta, ci in mai multe (ca sa nu mai mentionez pe cei care spun ca are un sut foarte bun de la distanta… 1 gol din 30 de lovituri executate nu mi se pare chiar maximum de eficienta). In fine, daca crezi sincer ca in meciul de ieri Muresan are loc printre premianti atunci ma opresc aici. All the best lads!

          Apreciază

          • Vad ca nu reusim sa ne intelegem nicicum 🙂 Sa incerc s-o iau altfel 🙂 Dupa meciul cu Pandurii i-am dat 4 lui Muresan mentionand “intrari intarziate, miscare greoaie si stangace”. Ieri, lui Sougou i-am dat 9 pentru ca a jucat foarte bine, fara sa dea gol. Daca mi-ar fi placut cum a jucat si Muresan ar fi primit 10 de la mine. Dar n-a primit decat 8. Am atentionat ca exagerez la note sub euforia scorului. Scad 1 punct, ramane Muresan cu 7. Mai scad 3 puncte pentru cele doua goluri si “assistul moral” si ajungem la numitor comun, Muresan are nota 4. Deci Muresan a jucat de 4, dar a dat 2 goluri si un assist moral, pentru care primeste cate un punct, plus bonus de euforie si ajunge la nota corecta 8 care duce intre premianti 🙂 Simplu, nu?

            Apreciază

    • E instructiv sa citesti (pt. toata lumea,cred) ca la notarea jucatorilor au functionat niste criterii care se diversifica si se ierarhizeaza de la un meci la altul.As sublinia din notarea lui caneto ca eliminarea jucatorului atrage diminuarea notei acestuia (echipa ramasa in teren si lotul pt.antrenor avand de suferit) si as mentiona doar ca,la notele mici (poate si la altele),ne-am potrivit din nou.

      Apreciază

  4. Comentatorul digi a fost f.categoric de fiecare data dar de prost gust era faptul ca nu astepta macar o reluare pt. a se pronunta.Antepronuntandu-se, o tinea pe prima luare de pozitie si nici nu mai lasa faza in grija arbitrilor analizatori iar in ce priveste faza rosu/11m a auzit pana si fluierul arbitrului pt. fault in atac (a intors-o cu greu la ,,a avut intentia,, sa fluiere fault in atac).Cea mai grava manifestare (de azi) a comentatorului fata de aceasta faza in care jucatorul de culoare a faultat a fost propozitia rasista (de suparare ca e 2-0): ,,nu trebuia sa dea din aripa ca o pasare calatoare,,?! Sper sa se sesizeze cineva,nu trebuie iertat. In ce priveste faultul lui Maftei, inclin sa cred (dupa reluarile de cacao marca digi) ca 51% Maftei a fost cel tras mai abitir.Macar la meciurile din Gruia,CFR ar trebui sa-si faca propriile filmari pt.fazele din cele 2 careuri.Pacat de Aguireguaray si bine ca pana la urma Kape a fost scos cu cartonas cu tot.Indiferent de formula de echipa si de adversari, capitani de echipa trebuie sa fie actualii lideri:Cadu,Muresan si nu Maftei care nu prea e sigur in ultimul timp.Cred ca Valente nu va fi titular cu MU.Ivo Pinto e suprasolicitat,nu stiu cat va mai rezista la randament maxim.

    Apreciază

      • spiritual si original; chiar si marile echipe au urcusuri si coborasuri intre inceputul si sfarsitul unui sezon (fluctuatii de forma si alte multe cauze); am dorit doar sa observ (si atat) ca MU de azi in nici un caz nu e pe coboras chiar daca a pierdut aseara meciul.

        Apreciază

  5. nu stiu cum sa ma exprim, sa nu intrec masura insa sa comunic exact ce vreau sa zic, despre comentatorii(de la meci si din studio): @%&*%^~:”!#!$!$%!?>:~^% de c**** cu ochi ce sunt ei! altfel, andone zicea ca a fsot cel mai bun meci al nostru. observ, inca o data , cat de departe sunt asteptarile si exigentele mele si ale domniei sale. oricum, asta e, 3 puncte(pacat de aguirre, eram sigur ca va lua rosu cat de curand, pt ca are un stil care nu merge bine cu fluierasii nostri) si ne gandim la ziua de marti cand speram sa nu ne facem de ras. ca daca avem si noroc mult poate facem si o surpriza?!?

    Apreciază

  6. @07…….
    ti-am trimis e-mail, (cj07cfr@yahoo.com) dar demonu’ mi-o fost zisa ca tu nici macar nu iezisti….desi mi-am dat si numele….. Saptamana viitoare ma viziteaza Dl Lengyel Attila (asa mi-o fost promisa)…..poate am putea pune de un interviu cu o aproape-legenda de-a lu Tzeferu??… Nici eu nu m-am intalnit inca cu dansul…

    Apreciază

  7. Cateva vorbe despre poza finala, Bjelanovici intretinandu-se amical cu Vali Nastase. Amandoi au ajuns in Italia in acelasi an, 2002. Nastase la Genoa, Bjelanovic la Como (si ambii au jucat 15 meciuri pentru echipele lor in sezonul 2002-2003). In 2003 Bjelanovici ajunge si el la Genoa, dar Nastase era plecat deja la Palermo. Ajung insa sa fie colegi la Ascoli, unde Bjelanovici juca din 2005, iar Nastase vine in 2006. Ambii raman la Ascoli pana 2007, si apoi drumurile lor se despart. Bjelanovici pleaca la Torino, iar Vali Nastase revine la Dinamo. Interesant, cand Bjelanovici a fost coleg cu Nastase la Ascoli, croatul se pare ca a avut unul dintre cele mai bune sezoane in Serie A: 57 mecuri si 11 goluri, performanta depasita la limita doar de perioada Vicenza (58 meciuri, 12 goluri). (Documentare de la: wikipedia)

    Apreciază

    • eu zic ca nu e chiar asa mare pacat. ca daca ar fi jucat cu stana sigur ar fi luat rosu. sau e arbitru strain? ca daca e arbitru strain atunci e pacat. oricum, trebuie sa remarcam ca grigore a luat galben dupa ce l-a pus pe tusa pe vass cu un fault asemanator iar la nica, de la dinamo, dupa ce l-a tras pe margine pe valente cu un fault mai dur, nici nu s-a fluierat fault. deh, important e ca cfru fula cu albitliii(am preluat si eu citatul)!

      Apreciază

  8. comentariu tv + presa: am fost la meci dar ce am auzit la reluarile fazelor m-a scarbit. din ce in ce mai aprigi, incep sa scoata faze „pt cfr” din orice, ignora cu seninatate fazele „impotriva cfr”. Totusi observ ca sunt din ce in ce mai inversunati. astept sa le dea spume la guritza si pe urma poate scapam de ei. raman la parerea mea: chiar nu exista un pr capabil cu o solutie de contracarare onorabila a acestor campanii de denigrare furibunde ale obiectivilor nostri luminati jurnalisti de can can. as evita sa ne luptam cu armele lor (tipete discreerate la tv, amenintari sterile, etc). din categoria „nu te lua la tranta cu porcul ca te murdaresti si lui ii place”.
    ref joc cfr: in sfarsit un inceput de joc de echipa. din pacate acest adversar este din categoria „liga secunda” si sa asteptam confirmarea in urmatoarele 2 meciuri. vedem cum merge jocul marti. acolo totusi si jucatorii vor avea o alta motivatie.

    Apreciază

    • Nimeni nu trebuie sa uite campania desantata (oficiali,TV,presa,reprezentanti de cluburi,tot felul de actuali si fosti) ,fara pauze si limite,din ultimele 2/3 ale returului.In acest campionat nu se mai asteapta returul,sistemul e mai insidios si s-a mai perfectionat dupa experienta castigata si mi-e greu sa-mi imaginez ce va fi in retur daca CFR-ul va fi in carti in lupta pt. titlu.

      Apreciază

  9. E jenant cum ne-am apărat în multe momente în fața careului cu desculții ăștia. Am avut multe ocazii și goluri. Golul lui Kapetanos a fost din offside. La penalty, trebuia să dea fault în atac al lui Kapetanos pentru tragere de tricou și apoi eliminarea desculțului pentru cot. Fără penalty. Ar fi putut da penalty la șutul în mâna lui Maftei. Oare mai învingeam azi? Aguirregaray calcă glezna desculțului la 70 metri de poarta noastră. Total gratuit. Păcat, e un jucător excelent.

    Apreciază

    • Daca tu ai ramas cu ideea ca la Kape a fost ofasid,atunci toti miticii astia care ne toaca cu subiectivismul lor trebuie exonerati de orice culpa si sa ne facem toti „mea culpa” pentru ca i-am injurat la greu.Plus ca,Kape a mai avut un gol valabil la mingea pusa inapoi de Sougou…..la faza la care reclamai ofsaid la Kape pe linia trasa la tv aparea ca piciorul lui era putin in fata.Chiar si asa se putea da credit fazei de atac!Dar daca vei urmari inca o data faza vei vedea ca mingea este in fata liniei jucatorilor ceea ce face sa nu se mai puna problema de ofsaid.
      In momentul in care emit pareri incerc sa ma informez ,nu se preiau informatia cruda de la masa in calduri insetata de linsaj.Citeam undeva ca Iuliu Muresan nu-i bun ca nu a contrat bine la interviu.Cred ca in primul rand nu avusese timp sa urmareasca fazele fiind la stadion si apoi au fost faze relativ dificile.De ex. la Maftei n-am reusit dupa zeci de reluari sa-mi fac o parere.Din reluari poti face deductii,nu te pot lamurii.Ma refer la faza in care este acuzat ca l-a tras pe bistritean.Nu ma refeream la faza cu hentul……gestul ala de a se intoarce il face la fiecare partida si-n special la cele cu Rapid.

      Apreciază

  10. a fost nevoie de o descatusare si in campionat..a revenit sougou..imi place pofta de gol a lui kape, vrea sa dea la fiecare ocazie care se iveste..:) bastos cred ca s-a „pastrat” pentru MU..sper:) Aguireguaray incepe sa imi placa din ce in ce mai mult, sincer. are apetitu ala ofensiv, tupeul ala..foarte frumos. nu prea am vazut jucatori „defensivi” la CFR care sa joace asa frumos, cam orice minge in fata, nu sa le dea repede la fundasi. singura lui gresala a fost acel cartonas, in rest mi-a placut. sincer, chiar astept sa facem un meci mare cu MU. ar fi ceva superb. toata lumea si-ar inchide gura vreo 2 saptamani:)

    Apreciază

  11. Un scor care nu lasa loc de alte interpretari.Asa ar fi trebuite terminate si meciurile cu Iasiul si cu Ceahlaul. Urmeaza cateva etape cu acelasi stil de echipe si ar fi normal sa le castigam in aceeasi maniera .
    Interesant cum s-a gresit in favoarea noastra in meciul acesta. Compensatie? Probabil, dar normal castigam si fara ele. Nu era mai bine pentru noi sa nu se greseasca deloc in meciul cu Pandurii ?
    Cu Manchester ar fi o minune sa scoatem un punct. Cu Braga te mai compari, cu Galatasaray te compari si nu prea, cu United nu ai cum. Din nici un punct de vedere.Trebuie sa fim realisti. Este pana la urma cel mai mare club care ajunge la Cluj vreodata.Asta nu inseamna ca nu putem visa.
    Pentru jucatori va fi o onoare sa joace impotriva lor. Sper sa o faca frumos. E o sansa imensa pentru ei cand ma gandesc la cati suporteri are MU in lume, si in cate tari se va transmite meciul. Ma gandesc aici la toata Asia.
    Vom vedea ce va fi.Oricum pentru o zi vom fi in toate ziarele din lumea asta.
    Mai mult de atat ce sa-ti doresti? Poate o victorie cu Steaua!

    Apreciază

  12. @ amne: te sun cand am stabilit intalnirea cu Dl. Lengyel Attila pentru interviu!
    @ Radubarbier: la fel…..dar poti veni oricand la o cafea/ceai, ca si amne, dealtfel 🙂

    Rog „tribunacii” sa puna intrebari!!!

    Apreciază

  13. Am dat nota 1 pt Maftei, si tot atata pt Ando ca l-a bagat, netinind cont ca si in meciul de cupa a fost penibil . Noroc ca mai e suspendat, altfel ne-am trezi cu el si cu MU !

    Apreciază

    • Pe 3 meciuri a fost suspendarea lui Maftei, a stat 2 in dubla cu Basel, plus in meciul cu Braga, deci e bun de joc pentru marti 🙂 Totusi mi-e greu sa cred ca-l poate scoate dintre titulari pe Rada 🙂 Iar de Cadu ce sa mai vorbim, nici Andone nu se poate atinge de el.

      Apreciază

  14. Poate ca ar trebui decisa intrarea in silenzio stampa. Asta find singura posibilitate de a da o palma tuturor acestor „reporteri”, sponsorizati gras de oier. Desi, v-am mai spus ca banui existenta unei „ligi” ale contracandidatelor noastre (berbecut cu cocean, badea si altii, sub obladuirea lui mitica). Btw., ieri astia de la digi au dat urat cu bata-n balta: in pauza dintre reprize tunau si fulgerau, cum ca primul gol a fost din offside, cel anulat a fost anulat pe buna dreptate. Asta pe langa hentul si faultul lui Maftei. Apoi la sfarsitul meciului au veni cu erata, ca linia a fost prost trasa, ca Kape nu si-a reactivat pozitia de offside, astfel a fost un gol valabil.

    Apreciază

  15. Aici pe TRIBUNA nu l-am mai facut felcer pe Muresan, dar dragii mei, cum sa ma mai abtin, cand vad ce de prostii a debitat dupa acest meci ?! Cel mai penibil a fost declaratia despre arbitraj, cica greselile per ansamblu nu infuenteaza castigatoarea campionatului, doar sunt si pro si impotriva . Asta cam asa e , dar dupa meciul cu Pandurii ce dracu s-a declarat ???!!! Desigur, fapt imediat taxat de mitici. Sa le dam noi permanent munitie, e pur si simplu prostie felcerule !!! PS. 07, la nota lui Maftei a contribuit si evolutia per ansamblu in acest sezon, fara misto, dar Nuno Diogo ACUM e cu o clasa peste el . Permanent depasit, si pe jos si sus, la suturi daca a-ti observat se intoarce cu curul spre minge, in fine , aici a ajuns, dar Ando …

    Apreciază

  16. La Tg. Jiu i-a luat Gigi prin surprindere, dar acum şi-au făcut rost de un arbitraj favorabil. Păcat, probabil îi băteam oricum, măcar la 1-2 goluri diferenţă. Dacă erau verticali, recunoşteau după meci că arbitrii au greşit masiv în favoarea lor.

    Apreciază

    • Din pacate, se pare cu unii oameni au probleme de vedere… Poate ar trebui sa veniti pana-n Reghin, e renumit pentru cei cu probleme „de vedere”. Érted Csongi drága?

      Apreciază

      • Szilika lelkem, un offside este offside, un henţ este henţ, şi un fault este un fault. Chiar şi la voi, la Reghin. La unii probabil le place să căştige şi aşa, mie îmi plac victoriile alea fără ajutor.

        Apreciază

        • Adevarat: un offside este un offside, hentul este hent si faultul fault. Pana aici nimic de zis. Insa optica matale e un pic diferita de a noastra. Cand pana si Digisportul recunoaste ca golul lui Kape nu a fost din offside, golul anulat a fost anulat in mod eronat ce sa mai zici. Din pacate prea multi isi lasa capul impuiat de propaganda (imi vine sa zic: comunista) becaliota.

          Apreciază

  17. Inca o ticalosie pe ProTv (nici TV1 n-a fost mai ,,prejos,,), la 20,00/sport: In fundalul sonor se spunea ca bistritenii ar fi reclamat ofsaid la primul gol iar vorbele erau insotite cu imagini… de la 2 faze in care arbitrii au si dictat ofsaid si nu de la faza golului (care prea era la limita).Asa se manipuleaza opinia publica (si) la stirile ProTv,mizandu-se pe faptul ca o mare parte din populatie ori nu prinde digi ori a avut alte preocupari la ora meciului.In vara am fost in sudul tarii unde erau veniti in vacanta oameni de prin toate partile iar dintre acestia, vis a vis de CFR-campioana tarii,multi repetau, ca o banda de magnetofon, cele auzite la impartialele (si dezinteresatele) noastre televiziuni.

    Apreciază

  18. Devine din ce în ce mai actuală angajarea celor 2 lătrăi promise de Arpy…Şi nu orice lătrăi, ci nişte băieţi CALIFICAŢI, chiar din Bucale, să latre în stilul lor. Staţi liniştiţi, pentru bani se vor găsi astfel de specimene, eventual foşti jucători / antrenori dornici de imagine, de viitoare contracte. Că nu vor fi lăsaţi în studiourile din Bucale ? Nu pe dracu’, pentru bani ăia o invită şi pe soacră-mea. Deja văd nişte faze haioase : 2 invitaţi luptă contra , alţi 2 pro-CFR…se va lasă cu scuipături şi cu pumni şi cu picioare, spre deliciul nostru…Paralel trebuie întărită contraatacul pe Transilvania Live/Look, măcar ardelenii (dar cine ştie, şi miticii, la un moment dat) să fie scutiţi de spălarea creierelor. Şi tot legat de imagine : ar cam fi timpul ca Muri-le-president s-o lase mai moale cu sticla, este un dezastru total acolo (sunt convins că este un f. bun manager, dar nu de imagine). Declaraţiile lui vizavi de un subiect anume se bat cap în cap de la o etapă la alta (vezi abordările diferite ale arbitrajului la Tg.-Jiu respectiv cu Gloria), o mai ia şi pe pista falsă a superiorităţii echipei în momente nepotrivite, nu prea-mi place nici stilul, nici „tonalitatea” discursului. Să facă fiecare treaba lui la care se pricepe cel mai bine. Am mai văzut pe vremea lui nea Nicu oameni multilateral dezvoltaţi, policalificaţi, şi s-a văzut rezultatul. Despre meci ? Bun antrenamentul, faza aia cu golul doi al lui Muri superbă, Maftei în regres (nu pot uita, totuşi, golul de „campionat” contra Sibiului…), Alberto şi -mai ales- Aguirregaray în progres evident. Ivo Pinto şi Camora joacă în sfârşit aşa cum ne dorim cu toţii de la nişte fundaşi laterali. Se pare că voi prinde meciul cu MU în tribune, voi urla ca un decreierat indiferent ce va fi…HAI CFR !!

    Apreciază

  19. Acest Zoltan Teszari e un mister pentru mine. Actionar majoritar al RDS-RCS, e (parca) „apropiat” al lui Paszkany al nostru. Pai daca e, atunci de ce permite aceasta „vanatoarea de vrajitoare” ce se desfasoara impotriva noastra pe posturile sale de televiziune? De acord cu „latraii” lui Kiruj 🙂

    Apreciază

  20. Mai, da’ intreb si io: Nikoliciu’ de la shtoaia nu merita un rosu si 2 suturi in coaie de la Bornila pt incitarea publicului? Pai ati vazut cum le’a facut cu dejtu’! Cica shhht!
    Incredibil.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.