NOTAȚI jucătorii! [ACS Berceni – CFR 0-2]


Totul e (aproape) bine când (intră Aguirregaray și) se termină cu bine. CFR depășește greoi o echipă aflată cam la nivelul Ligii a 2-a de la noi și se califică în turul următor al Cupei României.

Vă invităm să acordați note jucătorilor ceferiști pentru prestația de la Berceni.

Reamintesc, pentru cei aflați la prima notare, procedura de urmat:

Accesați linkul următor, pentru a intra în softul de notare: NOTARE

Vor apărea numele jucătorilor care au evoluat titulari sau au intrat pe parcursul meciului (așadar, un număr de 14 jucători).

Pentru FIECARE jucător în parte, trebuie să dați click pe butonul din coloana ”votare” (”click pt. votare”) și să selectați o notă, de la 1 la 10. Confirmați nota selectată apăsând tasta ”OK”!

La final, după notarea tuturor jucătorilor, se dă click pe butonul ”Trimite votarea”.

Softul ar trebui să vă atenționeze dacă n-ați notat vreun jucător. Votarea nu se poate definitiva dacă nu au primit note toți jucătorii.

Dacă întâmpinați probleme la accesarea sistemului de notare cu Internet Explorer, vă recomandăm utilizarea alternativelor Mozilla, Chrome, Opera etc.

Mulțumim!

53 de comentarii

      • Scuze kiruj+CJ-07-CFR.E mult mai probabil ca e scaparea mea si ca era de fapt Diogo Valente.Din pacate m-am gandit ca un Nuno Diogo ar fi in plus dar nu am remarcat lipsa lui Diogo Valente.Din pacate.

        Apreciază

  1. Asa am votat: Stancioiu 6 – macar a invatat de la Beto ca la inceput de meci sa se roage uitandu-se in sus. Nu stiu daca la aceeasi divinitate. Panin 10 – pentru intreaga activitate. Pentru meciul de azi nu va spun la cat m-am gandit. Maftei 4 –la cum au jucat multi in fata mai degraba l-as fi vazut folositor langa Bjelanovici. Depasit complet pe faza de aparare. Piccolo 6 – stapan pe el. Sepsi 6 – partea stanga a echipei ce-a mai miscat. Centrarea de la primul gol. Luis Alberto 4 – dezamagitor. Godemeche 6 – macar a incercat sa fie activ in joc. Hora 4 – no comment. Rui Pedro 6 – singurul care, in prima repriza, a dat senzatia ca ar putea face diferenta. Valente 6 – au conlucrat binisor cu Sepsi, in comparatie cu perechea Panin – Hora, pacat ca centrarile nu si-au gasit deloc tinta. Bjelanovici 7 – un pivot excelent, pacat ca nu sunt mai bine exploatate calitatile lui, doua pase de gol. Nicoara 4 – ce-i drept, a fost in planul indepartat in transmisia tv, poate de aia n-am vazut ca ar fi facut ceva. Aguirregaray 8 – a intrat si a facut diferenta. Kivuvu 6 – atat dau la cei ce nu au apucat sa joace cat sa ia nota pe propriul merit.

    Apreciază

    • nu prea imi dau seama daca ai fost sarcastic, sau chiar asa i-ai notat:)) daca asa i-ai notat, ma ingrijorezi:) sper ca nu te-a afectat ca te-am tras de ureche data trecuta, pentru ca ai fost cam exigent atunci..:) poate vrei sa compensezi cu notarea de data trecuta:))

      Apreciază

      • Scorul OK, calificarea OK, a trecut, mergem mai departe, trebuie sa luam in considerare si ambitia extraordinara si entuziasmul cu care poate juca o echipa mica in meciul vietii lor, dar inca tot nu mi-au trecut nervii datorati jocului incalcit si neputincios.

        Apreciază

        • au fost multe momente penibile, sincer.. mai ales sa vezi la infinit aceeasi faza cum se repeta pe partea lui panin..ii jenant sa vezi jucatori „experimentati” cum is asa usor depasiti.. nu retin cand s-a mai jucat ultima data un meci intr-o asemenea maniera…chiar daca s-a jucat cu „rezervele”… sa nu uitam acum cateva meciuri, cum Andone schimba cate 5-7-8 jucatori/meci, si jocul era cat de act frumos… lamentabil..

          Apreciază

        • Oricat de catranit ai fi, pt.notarea tuturor celor intrati pe teren e necesara o minima detasare care e primul pas spre a putea fi cat de cat obiectiv.Porumboiu, raportandu-se la toti si la toate, e sub influenta unui subiectivism perpetuu, datasarea fiind pt. el o pasare rara care-l si face atunci sa ne apara ca un alt om.As da exemplu impresia de detasare pe care a afisat-o inaite si dupa meciul cu CFR, primul impuls pt. ceilalti fiind acela de a nu-i mai lua vorbele in deradere.Nu stiu cati sfatuitori de incredere are, carora sa le fi delegat macar o mica parte din sarcini/raspundere si mai ales din indoieli dar fapt e ca a cheltuit sume insemnate de bani fara a pune in loc vreun trofeu in vitrina si iata ca nici acest an nu incepe tocmai cu dreptul.

          Apreciază

          • Problema lui e ca n-a fost in stare sa-l pastreze pe Inacio. Vasluiul ar fi fost mult mai buni cu el pe banca. Cine stie, poate chiar s-ar fi calificat in UCL sau poate EL. Dar cu Sumudica…

            Apreciază

  2. dincolo de rezultat şi de calificare, rămân puţine lucruri de reţinut / de comentat. S-a băgat material exact cât trebuia, acţiune bifată, end-of-file. Dintre ălea puţine reţin totuşi : 1 – ascensiunea vizibilă a lui Aguirregaray, afacere chiar f.bună. 2 – saşa mi-a plăcut ca pivot, ne va ajuta mai mult din această postură, probabil (nu prea se lipeşte de gol, dar cine ştie…) 3 – pt. panin trebuie organizat un meci de retragere (cel cu MU era o ocazie unică!!) şi păstrat la CFR întro funcţie, pentru întreaga activitate. 4 – era să uit : şi Hora merită un meci de retragere… HAI CFR !!

    Apreciază

    • Hora intradevar, ca pare veteranul de drept. Exista jucatori despre care sa spune ca fac joc slab pentru ca nu-i vezi in joc, nu apar nici in fazele ofensive, nici in cele defensive Hora ii intrece, el apare in joc atat de serios incat il strica de tot, incat te face sa te miri cat de neinspirate-i sunt rezolvarile. Totusi posibilitati are, de ce nu se manifesta?

      Apreciază

      • Cu Hora marea problema e ca nu e folosit pe postul lui. El se simte cel mai bine cand joaca atacant, al doilea varf, nu extrema dreapta. La fel si Bastos pana nu demult, era folosit ca mijlocas stanga, si nu era in stare de nimic. Nu stiu de ce nu ii „descatuseaza” Ando potentialul si la baiatul asta.

        Apreciază

  3. paote nu inteleg eu bine. notele sunt de la 1 la 10. voi ziceti ca 4 e nota mica ? da’ 1 ce are ? 🙂 si nu ma refer la meciul de azi. noa, pacat ca nu pot fi eu ceva profesor sa pun note 🙂

    Apreciază

      • hmmm…cate creiere, atatea pareri. eu zic ca nota 1 se da si cand vrea muschiul meu triceps sa-i dea o palma dupa ceafa lui bastos ca sa-si revina cu capul. si exemple ar mai fi. P.S: E. Dica si A. Pereira au inscris azi.

        Apreciază

        • E cam tarziu sa i dai o palma cefei lui Bastos. El si-a revenit cu capul (adica i-a venit mintea la cap). Iti propun ceafa lui Hora, are mult mai multa nevoie.

          Apreciază

  4. Eu cred ca trebuie notat si antrenorul, ma mananca pixul si n-am rubrica-n catalog. Ce as mai fi pus un patru pentru meciul cu Pandurii si un 2 pentru meciul de azi. Noroc ca Domnul Arpad Paszkany se infoaie cur-caneste(caneste, de la a cani = a vopsi, in cazul de fata realitatea) pe la televiziuni convingandu-i pe toti ca CFR-ul castiga campionatul. Cu ideile tactice andonesti se poate dar doar daca te uiti invers la clasament ca deocamdata suntem mai aproape de retrogradare decat de titlu si am convingerea ca vina nu-i la jucatori.

    Apreciază

    • mai e mult până departe, florinaccio ! Încet-încet o să fie bine, după ce sintetizăm şi propunerile primite (care-s deja multe şi faine). O formă finală vom avea probabil în iarnă, nu ne vor presa meciurile din 3 în 3 zile, va fi iarnă, zăpadă…şi minus 40 de grade pe la noi, adică condiţii cât se poate de potrivite pentru astfel de activităţi. Veniţi şi voi cu o propunere, ce dracu’ să facem cu notele meciurilor anterioare (am băgat un 5 peste tot, aşa, de formă), statistica va suferi , dacă nu reglăm această „moştenire grea”.

      Apreciază

  5. E stupid sa notezi un jucator care a intrat in teren pentru a-si roti de doua ori bratele. Cred ca sub 10 – 15 minute e inutil sa notezi un jucator, iar in final vom avea distorsiuni. Daca respectivul are o actiune buna si atat, asta conteaza si nota poate fi umflata, daca greseste o pasa si-i singura, ea acea pasa ramane ca determinanta in retina notantului si, fireste, nota e mica. Nici un caz nici celalalt nu e relevant.

    Apreciază

    • Spicuiri din 2 postari mai vechi: ,, In lipsa ,,unei ispravi,,, (pozitiva ori negativa).jucatorii intrati dupa un anumit minut ori care au fost prezenti pe teren un anumit nr. de minute sa nu fie notati si sa nu li se considere meciul la numaratoare,,.,,…un jucator, care-si scoate sufletul 85 min. e pus in tot felul de situatii de joc si face si mai bune si mai rele (daca muncesti mai si gresesti), nu poate fi categorisit-notat-comparat cu unul care intra cand deja balanta e inclinata (si sarcinile de joc se simplifica: stam cu fundu-n poarta ori aruncam toate mingile-n careu) si reuseste si el o faza (daca conducem si trage 1-2 minute de timp la vreun colt de teren = e /a fost bun, la fel ca unul care si-a scos sufletul tot meciul si exemplele pot continua).,,

      Apreciază

    • aşa e, căline, aici trebuie să găsim o soluţie de compromis. Să vedem, ce propuneri vor veni în viitor. Oricum, odată găsită formula magică, ea poate fi aplicată şi ulterior în tabel (unde este cazul), iar notele medii / statisticile se vor reface automat.

      Apreciază

      • O propunere: jucatorul cu putine minute jucate sa aiba trecuta deja nota in rubrica la afisarea tabelului pentru votare ( de ex. media avuta pana la meciul in discutie).

        Apreciază

      • De notarea antrenorului ce spui? Sunt meciuri la care felul in care a pregatit el echipa pentru meci conteaza chiar si 90%. Eu cred ca e normal sa-l evaluam.

        Apreciază

          • Cu Ando sunt atat de indulgent incat ii dau trei ori de cate ori vad ca mai inavata cate un potughez celebra si de acum elevata expresie PLM. In rest pentru ce se intampla pe teren are 4 din oficiu, pentru minima mobilizare a jucatorilor. 4+3=7, caneto, pentru mai mult trebuie sa vad ceva in teren. Ii dau 7 sa nu-i fie rusine de jucatori, iar daca kiruj introduce notarea din 0,5 in 0,5 pct. ajung la situatia in care nu are Andone idei, cate variante de notare am eu pentru un meci.

            Apreciază

        • nu este o idee rea , căline, eu aş merge chiar mai departe : notarea conducerii în perioada premergătoare meciului (că tot vorbim de imagine, etc.). Adică calitatea interviurilor, a mesajelor transmise către echipă, în media, către adversari…Nu de alta, dar pt. Iulică i-as da 1 pentru aia cu pandurii la televizor, atât ca conţinut, cât şi ca mesaj către echipă !!

          Apreciază

          • Notarea conducerii nu cred ca e idee rea. Poate chiar ajutam prin asta. Poate diriguitorii vor intelege ca ne straduim, fara vreun folos personal alaturi de ei, poate isi descopera si corecteaza anumite greseli, iar prin asta CFR-ul devine mai tare. Eu sper ca prin anumite declaratii fac rau, poate realizeaza ca aroganta genereaza adversitate nu numai din parte celui caruia ii este destinata ci si din partea neutrilor ori chiar a dezinteresatilor.

            Apreciază

        • Pt. antrenor e absolut necesar un alt sistem de notare decat de la 1 la 10. Exemplu: notare (oricum subiectiva) cu litere, da la A la E s.a. Cum ar fi ca antrenorul sa aiba o nota mai mica decat jumatate din echipa? E nepedagogic. Mai important e ca majoritatea microbistilor au prea putine cunostinte de specialitate pt. a judeca obiectiv,meci de meci, partea ce tine preponderent de antrenor.La festivalul de film TIFF nu spectatorii sunt consultati cui sa i se dea premiul pt. regie,efecte speciale, scenariu, montaj etc.

          Apreciază

  6. Am vizionat in mare parte meciul lui MU de azi (au jucat inclusiv chicharito si rooney). Procedeul de baza exersat la antrenamentul de azi a fost sutul de la distanta= 2 goluri din afara careului (poate au mai fost dar la 2-0 am dat pe Sampdoria).

    Apreciază

  7. mă tot sâcâie nota 10 a lu’ caneto dată lui panin „pentru întreaga activitate”…Şi gândul mă duce că au mai fost destui jucători în situaţia lui panin (mă rezum la ultimii 7-8 ani) : de ex. Tony, Trică, Peralta… Aceşti jucători chiar meritau o despărţire mai civilizată, un meci de retragere, o conferinţă de gală, ceva. Noi tot vorbim de ascensiunea echipei , şi -pe bună dreptate- ne dorim rezultate din ce în ce mai bune, dar o echipă de fotbal nu este totuşi doar o fabrică, cu cifră de afaceri, profit, producţie, etc. Fără pasiunea fanilor ea devine „inumană”, iar fără o identitate proprie riscă să se piardă în anonimat. Când spun Liverpool, gândul mă duce imediat la nişte suporteri care cântă necontenit „never walk…”, când spun Benfica, îl văd imediat pe Eusebio (chiar l-am văzut jucând live, la CM din 1966, prima dată). Spui Real Madrid, şi spui Di Stefano, Puskás, Raul…, adică dai peste tot de nişte SIMBOLURI , care fac ca o echipă să devină mai umană, mai atractivă. Are CFR-ul astfel de simboluri ? Face eforturi să-şi-le respecte ? Există o strategie a conducerii pe segmentul „imagine şi promovare” ? În proiectele europene se cheltuie OBLIGATORIU o groază de bani numai pe acest segment de promovare (pliante, conferinţe, articole de ziar, etc.), oare pe degeaba ? Întrebări nocturne…HAI CFR !!

    Apreciază

  8. Am vazut ieri seara pe Look un reportaj cu Mario Felgueiras. Super simpatic baiat, inteligent, cu simtul umorului, ba a mai fost pus de reporter sa demonstreze ca e bun la dans 🙂

    Apreciază

  9. La asemena partida facuta de ai nostri notele sunt foarte usor de dat:
    -Sasa Bjelanovici : 9,5.
    -Matias Aguirregarray : 10+.
    Restul,in ordine alfabetica : – 1.
    La fel pt. marele nostru antrenor SIR Ioan Andonesson : – 1.

    Apreciază

  10. Nu mă așteptam la altceva la un meci de cupă cu o echipă de liga a treia de la mitici. E bine că am reușit în final să nu pățim ca Vasluiul sau ca anul trecut noi cu Astra. Nu puteam să jucăm cu primul 11, ei trebuie să joace cu Bistrița și cu Manchester, meciurile sunt prea aproape. Pe de altă parte cei care joacă rar nu au cum să fie în formă, acest meci e bun și pentru a-i aduce în formă să poată să intre cu succes când e nevoie de ei pe teren.

    Apreciază

  11. Kiruj, mie imi plac notarile mai ”serioase”(probabil ca nu trebuia sa pun ghilimele). Nu-mi place sa vad nici note (prea multe) de 10, dar nici de 1, de 2, etc… Mi-as dori sa fim cat mai echilibrati la notare si, daca nu cer prea mult, poate chiar note cu zecimale. Cred ca adeseori am putea fi mai aproape de adevar. De exemplu, de multe ori oscilez intre un 6 si un 7, iar daca as avea la indemana un 6,5 mi-ar fi mult mai usor.

    Apreciază

    • Acum vad ce-am reusit sa scriu: cum sa nu-mi doresc note cat mai multe de 10? Imi doresc, dar as vrea ca ele sa fie primite pentru evolutia din teren, nu pentru intreaga activitate, asa cum, cu recunostinta, s-a gandit Caneto la Panin. Imi place ceea ce vrea sa transmita aici Caneto, dar socotesc ca pentru meciul de la Berceni ar fi bine sa-i dam lui Panin atata cat merita ( cel mult 5).

      Apreciază

    • notarea se va face …în curând…(?) din 0.5 în 0.5, s-a mai propus şi de alţii, e pe agendă. Caneto e mai glumeţ, dar în realitate (la notarea reală) nu cred că a dat 10 lui panin. Ia-o ca un pamflet…aşa-i, caneto ?

      Apreciază

      • Ba da :), exact notele scrise in comment le-am si votat. Nu mi-am permis sa-i acord lui Panin nota pe care o merita in opinia mea, asa ca, pe considerentul ca Panin nu va avea de-acum incolo prea multe ocazii sa primeasca note, mi-am zis sa dau de la mine, vorba ta, e un simbol pentru echipa, n-o sa se supere nimeni ca-i va iesi media finala cu cateva zecimale in plus.

        Apreciază

  12. Da’ io , fratilor , nu pot sa „notez” un joc de „lab-tenis” !!! Pai, careu’ de shaishpe’ se ‘farsha la centru (sau ,invers) . Amu s-o jucat „pim-pong” , nu „folbal”. Ashe or sa patzeasca si Manchesteru’ cu noi , pa patratica nosta si vom scoate un rezultat foarte bun …

    Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.